I mrrn e de jobb....

Publicerat. 2008-08-10 | 15:55:48
Då har söndagen kommit, dagen före man ska börja jobba igen... och ja de känns sådär. Man e inte på topp humör direkt. Man kommer gå till jobbet med tunga steg men man kommer nog in i rutinerna igen efter semestern.

Idag har jag varit på stan en sväng, vädret e ju ingen höjdare. Köpte en tröja på Vero Moda, en klänning o ett halsband på Gina Trico som jag tänkte jag skulle ha till helgen då vi ska till GBG med jobbe. Sen fyndade jag på Hemtex, 2 st svarta plåtburkar med vita prickar på. De hade ksoatat 59:- st men nu var de 70% så jag betalade 37.50. Ska ha havregryn o linfrö i dem:) Jag och Niklas nog en fika på Waynes Coffe också:)

I går var vi och hälsade på Niklas föräldrar igen vid husvagnen men de blev inget kräftfiske för oss. Jag åt 4 st istället. Vi satt mest och pratade o jag grillade majs kolvar:) mums!

I går kokade jag och Niklas några kräftor vi fick med oss hem i fredags, första gången för oss båda så vi fick ringa hem till min pappa o fråga hur man gör:)
Men de gi´ck bra, tycker de e lite små läskigt bara när man slänger ner med i de kokande vattnet levande så jag stod med en pasta slev och tryckte ner dem i grytan.
Tog lite kort:)









Kommentarer

KOMMENTERA HÄR:

» NAMN:
Kom ihåg mig?

» E-POST: (publiceras ej)

» URL:

Kommentar:


Trackback