Första snön har kommit till Borås!

Publicerat. 2008-11-21 | 16:56:27
I går kom den, snön!
Mysigt men de var ju inte mängder dock, såg mest ut som ngn hade pudrat lite florsocker på marken i morse när jag skulle åka till jobbe och nu finns de nästan inget kvar! Mig spelar de ingen roll just nu, men jag VILL att de ska ligga MASSA snö till jul! Ingen jul utan snö. Stämmningen försvinner helt!

I går när jag kom hem från jobbe så åkte jag och Niklas till brandstationen och skulle byta däck på vår kära volvo, och de gick väl bra tills den SISTA bulten på SISTA däcket inte gick att få loss. Niklas försökte tills hans tålamod brast och han bara stod och svor. Vi ringde Niklas pappa som bara hann komma ner och slänga ett öga på de och sen fick de brandlarm så han sprang lika fort därifrån. Niklas pappa hade lämnat nycklarna i hans bil så vi tog den och åkte hem.
Efter en stund ringde Nikas pappa igen och sa att han var tillbaka på brandstationen och vi åkte ner. Niklas och Jerry började svetsa fast en mutter på bulten de inte fick loss, de höll på ett tag innan muttern ville sitta fast och bulten äntligen lossnade och de sista vinterdäcket kunde sättas på bilen. Jerry e rolig, han e så egen, har ger sig inte för än han lyckas! Men han har precis samma temprament som min kära far, svär och kastar saker:) ha ha
När de höll på med detta så tvättade jag av alla sommardäck ordentligt, fy fasen va smutsiga de blir... men nu e de fina och rena till sommaren!

Idag har jag jobbat, slutade vid halv två. Inte helr fel, är "lång" helg för mig ni, börjar inte för än kl 15 på måndag! Åkte iväg till stan en snabbis idag och köpte alla grejer till tomtesäcken som min kära mor ska sy till oss:) Gick på 130:-, helt ok och de e ännu roligare att mamma ska göra den. Säcken kommer man att ha ett bra tag!
I kväll ska vi bara mysa framför tv:n och äta grönsaker med dip:)

I mrrn ska Niklas jaga och jag ska åka med svärmor på en hantverksmässa i Fristad, sedan skulle hon bjuda på lunch på ngt ställe i Fristad, härligt!! :) Slipper man laga mat! Sen ska jag hem och slå in klappar tror jag!
På söndag kl 13.00 kommer ju mamma, pappa o Simon hit. Mamma har bowlingmatch:)

Hej så länge


Niklas & Jerry svetsar för fullt och jag sitter och tittar på:)


Första snön:)

Kommentarer

KOMMENTERA HÄR:

» NAMN:
Kom ihåg mig?

» E-POST: (publiceras ej)

» URL:

Kommentar:


Trackback