Ny lägenhet och faderskapserkännelse!!

Publicerat. 2009-12-14 | 23:22:47
God Kväll!!!
Klockan är redan elva och här sitter jag:) Inte direkt sugen på att gå och lägga mig men snart är det dags...
Idag har varit en bra dag! I morse blev vi väckta av att min mobil ringde först men jag orkade inte svara, några sekunder senare ringde hem telefonen och jag blir tvungen att gå upp, en tjej från Fristad Bygg ringde och erbjöd oss en lägenhet i fristad, en 2:a. Yrvaken som jag var tackade jag nej men sedan nämnde hon att den ligger på markplan så jag ångrade mig och bad att få återkomma då jag blev tagen på sängen och det hörde hon:) ha ha så vi bestämde att höras när jag vaknat till och jag gick tillbaka till sängen och blev liggandes kvar en stund eftersom bebisen hade ettl riktigt motionspass:) Då kan jag bara inte gå upp, jag älskar att känna när den rör sig!
Gick till slut upp och kokade mig lite mannagrynsgröt som jag bara älskar just nu, det tillsammans med äpplemos och mjölk, gooood frukost;)
 Pratade lite med Niklas och vi bestämde oss för att i alla fall åka och kika på lägnheten, markplan är ju ngt vi verkligen vill ha, specillt innan bebisen kommer. Orka springa upp och ner tre våningar... hm!
Så vi ringde tillbaka och bestämde en titt kl 14.00!
Innan dess skulle vi idag besöka familjerätten för att skriva på papper ang vårdnad och faderskapserkännelse...
Det ska ju ske innan bebisen kommer, eftersom att vi bara e sambo jag och Niklas så han fick skriva på papper om att han är pappan och sen att vi ska ha gemensam vårdnad. Bebisen kommer heta Friberg några veckor tills dess att vi skickar in papper ang namn till skatteverket och sedan blir det en Forsberg...
När vi åkte ifrån stan svängde vi förbi Babyproffsen för att hämta ut vårt gratis paket som alla gravida får hämta, vad som ligger i har jag inte utforskat ännu då jag kom på nu att den blev kvar i bilen, ska hämta upp det nu när vi ska gå sista svängen med Ludde...
Nu till lägenheten, den ligger i Fristad och är på ca 60 kvm! Tjejen som skulle visa oss var super trevlig och vi kom fram till att hon känner Nikals pappa, kul! När vi såg lägenheten på markplan med stor uteplats blev vi helt saliga och ännu mer när hon öppnade dörren! Stor toalett, två klädkammare, fint kök och fina rum!!!!! Och bäst av allt, egen tvättmaskin!! Och som sagt markplan, vi kan ha barnvagnen i lägenheten och vi kan ställa den utanför fönstret när bebisen somnat i vagnen! Helt underbart! Vi bestämde oss direkt men ska kontakta henne i mrrn igen:)
Ska också ringa akelius igen, eller vi åker nog dit i mrrn bitti och pratar med dom!!!! Sur muppar, vi ska också kontakta hyresgästföreingen!! De kanske kan hjälpa oss. Inflytt i denna lägenhet är fom 1 feb men vi kommer få den tidigare då den redan är tom, hon som bodde där innan blev vräkt och har betalt hyra tom sista januari:) Så det blir att fixa och dona när jag går hem den 11:e kanske:)
 Hyran e några hundra dyrare än vad vi har nu men de e det värt... tror jag kommer tröttna på alla trappor här!! Vi är så glada, vi hoppas nu på att Akelius hittar ngn hyresgäst till den 1 feb men det tror vi, har massa som ringt på denna lägenheten och idag var ett par och tittade på den. Vi tror inte det blir några problem. Skulle ngt gå snett blir det dubbla hyror men det har vi löst redan, vi har snällla familjemedlemmar:)
Vi ska flytta!! Underbart!

Nej nu ska vi ut med Luddis, sen blir det mys i sängen...
God Natt!
Kram

Kommentarer

KOMMENTERA HÄR:

» NAMN:
Kom ihåg mig?

» E-POST: (publiceras ej)

» URL:

Kommentar:


Trackback