1 av 300 st!

Publicerat. 2009-01-25 | 17:01:01
Niklas kom precis hem efter att ha varit på arbetsintervju, 300 st hade sökt tjänsten och nu står de mellan 2 personer som ska få jobbet! Och Niklas e an av de två. Kl 6 ringer dom och meddelar om han får jobbet och de e en timma dit! Jag e nervös! Får han jobbet börjar han redan på tisdag! Nu håller jag alla tummar och tår jag kan för att han får ett positivt svar!

I går fick jag mail av Ellos, 50% på valfri vara så jag kikade igenom katalogen förut och hittade mig faktiskt ett par vår skor. Ord pris var 399:- men jag betalar då 199:- då ska man passa på! :) Så de kommer i mars, alldeles lagom till våren!

Idag har de annars varit en lugn dag! Nikas har jagat och jag har faktidkt bara kollat på tv, kikade på Let´s Dance förut. Var ju hos svärmor och svärfar i fredags så jag såg inte ordentligt på det! Men nu har jag sett de i alla fall! Kanske inte e ett såå stort fan av Blondinbella men jag tycker de var synd att hon åkte, finns ju andra som e betydligt sämre som borde åkt ut! Tex Carl-Jan och Kitty!!

I kväll ska vi äta hemmagjord kebab sallad och se på tv.. Ska nog gå ut och gå en stund nu! Skönt!
I mrrn e de ju en ny arbetsvecka igen och i mrrn kväll börjar j u jag jägarexamen!!

Kram

HÖR AV MIG VID SEX OCH MEDDELAR HUR DE GÅR FÖR NIKLAS!
Nu har de ringt och han fick INTE jobbet. De valde den andra personen som skulle få prova en vecka, funkade de inte skulle de ringa tillbaka till Niklas. Uch jag blev så ledsen! Så nära med ändå så längt bort!
Nu kan man ju bara hoppas att de går åt helvete för den andra peronen så Niklas kan få en chans till!!





Kommentarer
♥ Sanna

Hej! =)

Jag tror inte att det ska vara någon fara, för brödet innehåller knappt några kolhydrater alls. Men det törs jag inte svara på. Du gör som du vill.. =)

Men om jag hade varit i rivstarten så hade jag nog stått över.



Hur länge ska du köra rivstart?

Kram!

2009-01-26 @ 21:50:18
URL: http://giblogg.se

KOMMENTERA HÄR:

» NAMN:
Kom ihåg mig?

» E-POST: (publiceras ej)

» URL:

Kommentar:


Trackback