ARG!

Publicerat. 2009-01-12 | 20:10:46
Åhh jag e så arg på allt vad A-kassa heter!!

För de fösta så kanske inte Niklas får pengar denna månaden pga att det e 8 veckors handläggningstid just nu! Vi skickade in hans ansökan INNAN han blev arbetslös, typ 19 november! Ska de ta så lång tid att gå igenom de pappren? Ska vi behöva påverkas av att de inte hinner med alla ansökningar som kommer in. NEJ! Men sen när man ska skicka in alla papper då e de sååå noga att man skickar in rätt och innan ett visst datum! Allt e på deras villkor men de skiter i oss.. Niklas ska ringa varje dag nu och tjata på dem! Jag får kass lön denna månaden me bara för jag inte jobbat alla mina ord. dagar!

För de andra, eftersom Niklas gått ur A-kassa i våras (dum som han e) så sökte han inträde i Alfa kassan INNAN han blev arbetslös då vi vet att man måste ha jobb. Skickade in de i god tid men fick inget svar. Ringde då och frågade varför vi ej hört ngt och då skyllde de på att de bytt data system och att hans ärende registrerats efter att han blivit arbetslös vilken innebar att han EJ fick bli medlem! Jag blev så jävla arg och frågade dem hur de kunde resonera på de sättet. De tar inte två veckor för ett brev att komma fram och de e post stämpel som gäller. Vi ska ju inte hamna i kläm pga att de bytt data system Skit snack! Hon förstod och bara några dagar efteråt fick han besked om att han var välkommen in i deras A-kassa! Tack de var ju vänligt!!!!

Och jag! Jag blev ju informerad av min arbetsgivare att jag under de dagar i jul som min brukare ej behövde mig skulle ha rätt att stämpla, så den 23 december gick jag till arbetsförmedlingen och anmälde mig för dagarna 24-26, 31 och 1:a
men idag , då fick jag ett brav från a-kassa att de saknade kassakort från veckorna 50 och 51. Alltså 8-21 december MEN HALLÅ jag anmälde ju mig från och med den 23:e!!!! Nu ska jag skicka in ngt jävla intyg på vad jag gjorde de dagarna om jag INTE vill ha ersättning de dagarna, nej jag blir så trött. NOLL KOLL eller vad??!! Har ju för fan haft jobb då! Fick ju till och med papper av dem att jag e anmäld fom 23:e! Ska ringa dem i mrrn och fråga hur de har det med data systemet!!
Åhhhhh!!!
Och för de andra sa k-kassa att jag inte kommer få ersättning för dessa dagar, för de e ju 7 dagars karens och de gäller alla enligt han men så sa inte min arbetsgivare. KUL!
Har min arbetsgivare koll!? NEJ

ARG e jag! De kanske märks!

Kommentarer

KOMMENTERA HÄR:

» NAMN:
Kom ihåg mig?

» E-POST: (publiceras ej)

» URL:

Kommentar:


Trackback