Nytt extra jobb?

Publicerat. 2010-08-19 | 10:49:25
God Morgon..
Ska strax bege mig mot badrummet för att göra mig iordning! Jag ska nämligen iväg på en andra intervju på mitt förhoppningsvis nya extra jobb. Jag hoppas att jag får besked idag om jag får börja eller inte, jag hoppas till tusen att jag får börja för jag tycker det verkar vara ett roligt arbetet och eftersom att Niklas jobbar som han gör så har jag ju möjlighet att jobba lite extra och så så sätt sparar jag mammadagar vilket är toppen för jag skulle mer än gärna vilja stanna hemma med Melwin till nästa höst. Jag tycker det e lite tidigt att skicka honom till dagis när han bara är ett år. Nej de hade varit underbart att få tillbringa nästa sommar hemma tillsammans med honom också:)
Man e ju inte rik precis när man är mammaledig, beroende på hur många dagar man tar ut och de e ju så klart lönebaserat på vad jag tjänade innan och assistenter tjänar ju inga mängder precis och därav har man ju ingen mega mammapeng tyvärr. Så för att man ska kunna leva någorlunda så är man ju tvungen att ta ut i stort sett fullt varje månad, jag har någon månad tagit lite mindre men har då vetat om att Niklas ska få bra lön...
Nej så nu hoppas jag på att få komma iväg några dagar i veckan och arbeta som växeltelefonist på ett företag som heter DiaTel. Man sitter alltså på ett kontor och man svarar i telefon åt massa olika företag som då anlitat DiaTel som växel, man frågar vad personen i telefonen vill, kopplar till personer på företaget och lämnar meddelanden och sånt. När de ringer kommer det upp på dataskärmen vad man ska säga:) Lätt;)
Man ska också packa lite kartor, och andra papper under tiden som telefonerna är lugna men när jag var där i tisdag ringde det konstant. Man är alltid 4 st som jobbar.
Arbetstiderna är på eftermiddagarna á 4 timmar 4 pass i veckan så de tycker jag e lagom...

Nej nu måste jag fixa iordning mig, hör att min älskade lilla plutt ligger inne i min säng och pratar också, måste gå in och pussa på honom lite. Han somnade halv 9 i går kväll, fick mat och ny blöja kl 8 i morse när han vaknade och somnade om tills nu! De e mammas pojk de. Här går de i alla fall inte att klaga på sömnen, han har varit duktig med att sova på nätterna den han föddes:)

Ha en bra dag, de ska i alla fall jag ha! Mycket förberedelser inför vår stundande solsemester till Turket;)
Hej hej!!

Kommentarer

KOMMENTERA HÄR:

» NAMN:
Kom ihåg mig?

» E-POST: (publiceras ej)

» URL:

Kommentar:


Trackback