Besök av mormor, morfar och morbror!

Publicerat. 2010-03-01 | 00:08:54
God kväll...
Snart e det dags att lägga sig, vi väntar bara på att klockan ska bli 12 så vi kan ge Melwin sitt sista mål inför sängen, ska ju givetvis upp i natt igen:) Just nu ligger han så skönt och sover i sin vagn, världens finaste bebis:)
Idag kom Melwins mormor, morfar och morbror och hälsade på för första gången, som dom har längtat efter att få se honom. De bara strömmade in i lägenheten och letade rätt på honom, och ja de tyckte han var underbar:)
De hade med sig god mat i form av porterstek och massa presenter till Melwin och några till mig eftersom att jag fyllde 24 i tisdags när vi låg på förlossningen.
Vi bestämde ju också namn på bebisen idag, har ju varit lite osäkra på vad han ska heta. Han har sedan han kom till världen hetat "Skruttis" (som han kommer fortsätta heta;) Namnen det  det har stått mellan är Theodor, Theo eller Melwin och idag hittade pappa/morfar en sparad favorit på vår dator på barnvagnsskyltar och betämde vi namn skulle han betala den så de gjorde vi, han ska heta Melwin och kommer få en super söt skylt av sin mormor och morfar. Bild kommer på den senare.

Tog massa fina kort idag, även på presenterna. Tänkte de kunde vara kul att spara:)

God Natt!!


Stolt morbror...



Melwin i mormors famn..


Morfars famn.


Lilla "Skruttis"





Dessa fina tröjor hade mormor stickat:)

Och morfar hade så klart köpt sockor med älgar på;)

Tusen tack för alla presenter mormor & morfar
kram Melwin


Kommentarer
♥ Ulrika

Han är verkligen det finaste som jag sett på mycket länge. Hemma kan vi inte se oss mätta på honom så vi har uppe bloggen varje dag och nu var jag inne på jobbet och kollade lite. Var rädda om er.

Kram Ulrika

2010-03-02 @ 13:23:56

KOMMENTERA HÄR:

» NAMN:
Kom ihåg mig?

» E-POST: (publiceras ej)

» URL:

Kommentar:


Trackback