JIPPIE!!!!

Publicerat. 2010-01-11 | 11:34:05
Hej!
Åh vi e så glada!!
Idag ringde Mattias som ska ta över vår lägenhet, det var ju sagt först att de skulle flytta in den 1 april men nu har de blivit av med sin lägenhet till den 1 februari så de vill ju flytta in här den 1:a vilket betyder att vi slipper dubbla hyror!!!! Jag har varit lite smått orolig de sista dagarna att det inte skulle lösa sig men nu är det klart..
Dock kommer det bli väldigt stressigt men de får bara bli så helt enkelt, hellre det än att betala dubbel hyra!!
 Vi kommer få nyckeln till vår nya lägenhet på fredag, vi ska vara vid lägenheten kl 10 för at besiktiga den tillsammans med hon som bodde där innan och sen e nycklarna våra. Tyvärr kommer vi ju intye kunna flytta in ordentligt då golvet i sovrum samt tvrum ska fixas och de skulle tydligen göras nästa vecka:( Hon skulle kolla upp det bättre var när och hur men jag hoppas han fixar det på måndag!! För på fredag nästa vecka kl 14.30 kommer de och besiktigar vår lägenhet och då ska den vara tom och städad!!!! För på lördag ska Mattias få nyckeln till denna lägenheten!!
Ja ni hör ju! Det jobbigaste är ju att jag inte kan hjälpa till att bära, men Niklas tar väl lådor och sånt och sen har Niklas kompis Tony, Niklas pappa och sen en kompis till Nikals pappa sagt att de kan hjälpa till så de kan ju ta de tunga grejerna sen när golven är klara! Förråd och sånt kan vu ju fixa redan i helgen!

Sen ska vi faktiskt fixa sovrummet, de e latte färgade tapeter där inne och de e inte riktigt vad vi gillar så Niklas pappa ska hjälpa oss tapetsera på fredag så de blir klart i alla fall:) Skönt att ha de klart innan...
De kommer bli grå tapeter och sen en fondvägg på den väggen som sängen ska stå emot:)
Kommer bli sååå snyggt:)
(Vet precis vad du tänker nu mammsen men så får det bli, man ska ju trivas;) Och ja de e köpta på Rusta, billigt vet du;( hi hi Kram kram :)

Tapeten till sovrummet...



Kramis så länge...

Kommentarer
♥ Mamma

Precis vad jag tänkte.Ha Ha!!!!

2010-01-11 @ 18:47:04

KOMMENTERA HÄR:

» NAMN:
Kom ihåg mig?

» E-POST: (publiceras ej)

» URL:

Kommentar:


Trackback