TURDAG!!

Publicerat. 2010-10-14 | 21:39:44
Hejsan!

Torsdag kväll!
Jag kikar lite på TV, har jobbat i kväll. Trivs verkligen super bra! Tycker det är roligt! Niklas åkte precis iväg för att hämta sin pappa i stan, han hade varit iväg med jobbet.
Melwin ligger gott i sin säng och sover. Älskade unge, han vlir helt överlycklig när man kommer hem. Och nu har han börjat ta sig framåt på golvet, kryper gör han inte, han har någon egen stil, han drar sig framåt med hjälp av händerna och sen hjälper han till med benen genom att sprattla lite:) Så nu är det inte säkert att han är på samma ställe som man satte ner honom på!! :) Sötis!

Idag var en viktig dag för Niklas och för oss när vi vaknade. Klockan 11 skulle Niklas vara på sitt jobb, möte med hans chef på Uponor. Niklas sökte jobb för ett tag sedan, just nu jobbar han ju på Uponor via Adecco Bemanning men han vill ju ha en "riktigt" anställning på företaget och idag skulle han få beskedet. Han åkte iväg och jag var såååå nervös!! Tog med mig Melwin och Ludde ut och vi möter Niklas i bilen.... med ett STORT leende!!! Han fick jobbet!! Han ska alltså bli anställd på Uponor! Äntligen ett "riktigt" jobb!
Går inte beskriva hur skönt det är, han kommer fortsätta med att arbeta helger vilket betyder att jag kan fortsätta med att arbeta!! Sparar dagar och jag hoppas ju så klart att jag någon gång framöver kan ha chans till jobb där.

Vi har nog haft en turdag idag!! När jag satt i bilen hem från jobbet lyssnade jag på RixFm (som jag alltid gör) programledaren på kvällen är halv indier och han brukar driva med de, varje dag brukar han sjunga en låt på engelska fast med indisk dialekt, jag hörde direkt vilken låt de var, ringde upp numret och man skulle bli samtal 12, och han svarar!!! Han frågar vad jag heter och var jag ringer ifrån och säger att jag blev samtal 12!!!! Fick säga vilket låt jag trodde de var och jag gissade rätt, "Standig were you left me" med Erik Hassle, så jag vann veckans Rix CD som var Rasmus Seebach, härligt!! Tycker han är bra!!

God Natt!!


Min vinst, bra skiva;)


Så sött.... lilla foten sticker ut!
I morgon ska vi sänka han säng....


Kommentarer

KOMMENTERA HÄR:

» NAMN:
Kom ihåg mig?

» E-POST: (publiceras ej)

» URL:

Kommentar:


Trackback