Fullt upp...

Publicerat. 2010-09-09 | 22:27:12
Här var det dåligt med uppdatering, men jag hinner helt enkelt inte då de ringer efter mig som tokar från jobbet, skulle bara ha jobbat torsdag och fredag kväll samt lördag men har fått hoppa in 12 timmar extra, idag har jag jobbat 11-19 och har samma tid i mrrn!! Tycker de e såå roligt, jag trivs verkligen super bra!! De e bara roligt att gå till jobbet, Melwin är hemma med pappa och de funkar också bra. Idag har han varit med pappa och farfar på skjutbanan, han hade suttit snällt i sin vagn och spanat och lekt med sina leksaker en bit ifrån banan med sina hörselskydd:) Duktig kille. De hämtade mig kl 7 när jag slutade och som alltid möts jag av ett underbart leende från Melwin, man blir ju alldeles varm i kroppen!!
Vi åkte förbi Lidl för att kika på löparskor som de hade erbjudande på idag, jag får ju inte på mig mina gamla promandskor så jag behövde nya och min kära pappa ringde och sa att Lidl hade, hade knappt några skor kvar men där låg ett par i stl 38 och de var perfekt till mig!! Nu ska vi bara se när jag kommer ut på första promenaden:)

Skulle lagt ut bilder på Melwin när han gungar för första gången, vi har ju ett dagis här bredvid precis och i måndags fick han testa att gunga och de var roligt, han skrattade gott... ska försöka lägga ut bilder i mrrn!! De ligger på mobilen och nu orkar jag inte greja med de känner jag, jag är super trött efter dagens arbete och snart väntar sängen....

Lägger in en bild på mina nya skor i alla fall, lånar bilden av lidl.se:)
Är de ngn som är nyfiken på vad de e jag arbetar med får ni gärna gå in på DIATEL:s hemsida:)

GOD NATT!!





Kommentarer

KOMMENTERA HÄR:

» NAMN:
Kom ihåg mig?

» E-POST: (publiceras ej)

» URL:

Kommentar:


Trackback