Söndag!

Publicerat. 2010-09-19 | 21:58:24
Jag har precis tittat på "Ensam mamma söker" och min lilla prins somnade vid kvart över 8.
Vill bara säga det också att han sov över 12 timmar i natt, han vaknade vid kvart i 9 så mor och son var pigga och glada så vi gjorde oss iordning och åkte till Ikea. Köpte tre ramar till Melwins foton, 400 värmeljus, servetter och haklappar. Har kommit på nu att plast är mycket bättre än tyg, då man kan torka av dem. De i tyg blir ju bara fula efter alla matrester och allt går inte bort i tvätten. Gör ju inget än tvättar haklappar. Så de blev två nya plast, köpte en på H&M i fredags och bara älskade den!!!!
När vi skulle åka hemåt igen låg de en låda från Ikea på parkeringen bredvid vår bil, men inga bilar bredvid mig, antagligen ngn som glömt den, så jag kikade närmare på den och såg att det var en barnfotölj så jag la in lådan i bilen och åkte glatt hemåt:) ha ha.
Niklas var vaken när vi kom hem, han skulle åka en sväng till skogen så han tog med sin Melwin och jag la mig i sängen för att vila lite, hade sån fruktansvärt mensvärk. Råkade visst somna en stund också och vaknade när min älskade lilla prins låg bredvid mig och log med hela ansiktet:) Den finns inget bättre än ha honom hos sig, han är helt underbar!
Tog oss en promenad nu i kväll, blöjorna börjar ta slut så var tvungen att köpa nya. Fick en rabattkupong från Pampers på posten i veckan, har användt Libero det sista och är mer nöjd med dom men när man får kuponger så kan man byta lite, dessutom fick jag brev från Ica i veckan också och då hade jag 25% på de pampers blöjor man jag fick rabattkupong på, perfekt!! Älskar sånt för blöjor e inte billigt! Paketet kostade 104kr-25%-50 kr = 28kr för 50 blöjor!!!! Me like!!!

När vi kom hem skulle jag toka av Ludde eftersom att det regnade ute, nu kan man ju sätta Melwin på golvet när man kommer hem, de e riktigt smidigt!! Han satt glatt och tittat på:)
Tog av honom overallen och la honom på mage inne på vardagsrums golvet och nu kan han dra sig bakåt och han kämpar med att få upp benen, duktigt kille!!! Nog bara en tidsfråga innan han far runt här på golvet!! :)

Fick sms av min chef nu i kväll, ska ju jobba torsdag-fredag kväll samt lördag denna veckan men hon undrade om jag kunde jobba alla kvällar denna veckan:) Super roligt! Massa sparade mammadagar! Perfekt!!

Hej hej!!


Denna fina står nu i vårt vardagsrum:)



Här hittade jag Melwin en dag när jag lagade mat:) Skit glad!!



Melwins söta syssling Clara som vi hälsade på i torsdags...


Melwin sprang runt som en tok i sin gåstol....


och pappa spelade guitar hero med kusin Lars.


Denna söta mössan fick Melwin testa på H&M, men pappa tyckte inte den var fin hi hi Ser inte ut som om Melwin tycker det heller, glitter e nog inte han grej;)


Sitter själv när mamma torkar Luddes tassar:)


Sötis!!!!


Här går det undan... bakåt!!


och upp med knäna...


och glad kille!!! :)






Kommentarer

KOMMENTERA HÄR:

» NAMN:
Kom ihåg mig?

» E-POST: (publiceras ej)

» URL:

Kommentar:


Trackback