PARTY!!!!

Publicerat. 2008-04-30 | 16:34:15
Ja i kväll e de party, jag och Fia har börjat att göra oss iordning eller ja Fia står i duschen och jag sitter här och lyssnar på musik, snart e de min tur:)
Tyckte de var bäst att Fia duscha först, vi kallar henne även SNIGELN ( behöver jag förklara) ha ha nu ropade Fia, hela duschstången ramlade ner och synen av henne sittandes i badkaret helt kolsvart runt ögonen, ja jag började asgarva, gullig e hon..
Vi slutade halv tolv idag för att jag skulle väga mig klockan 12.. och de gick som jag befarande, plus idag men de var inte mkt! Jag har bestämt och lovat mig själv att köra hårt från och med i mrrn!!
Var på stan en sväng också, eller som Fia sa till hennes kille, att jag tvingade henne springa på stan i tre timmar:) och sen fick jag sms av han att jag skulle sluta dra runt på henne:)
Köpte lite små saker, eller nja jag köpte bara ett par grå leggins och ett par vita skor:) Linda gjorde också bort sig idag, ha ha hon köpte ett läppglans på H&M och när hon öppnade de gick de trögt för läppglanset att komma ut så hon tryckte till ordentligt och fick allt i handen ha ha och ja vem fick gå in och byta de och säga lite syggt att oj de gick sönder när jag skulle använda de, JO JAG:) Skrattat har jag gjort idag i alla fall:)

Ska fixa oss nu och sen e de förfest hos Linda vilket betyder SING STAR!! ÄLSKAR!!
Blir jag, Fia, Linda, Malin och Ewe...

Kameran e nerpackad...
Hörs i mrrn!!
Puss

Fest med tjejerna....

Publicerat. 2008-04-29 | 19:25:09
I morgon e de tjejernas kväll:)
Stod på jobbet idag och funderade på att jag var fest sugen, vilket e ovanligt för att vara jag. Fia kom och jag frågade henne om hon inte var sugen på att gå ut i Lidköping i mrrn och jo de var hon, sa till Fia att vi frågar Malin också för jag vet att hon nämnde innan helgen att hon va sugen och man kan ju säga att de va inga tvivel om vad hon ville när bo såg hennes reaktion, typ som en liten barnunge som fick en godis påse:) haha
Vi blir ett gäng, Jag, Fia, Malin, Ewe, Lina (tror jag) ev Emma, Linda... Tänkte först att vi skulle vara hemma hos mig men de e lite litet så de blir hos Linda, hon har gott om plats:)
Fia åker med mig hem i mrrn efter jobbet, vi ska sluta halv tolv redan, sååå skönt! Min vägning öppnar kl tolv och de vill inte jag missa. Tror dock att de inte kommer gå så bra, vet inte vad de varit med mig de senaste två veckorna, uch jag har inte hållt mig till mina P:( måste skärpa mig nu alltså. Var inne på Stadium idag med Linda och hennes patient och tittade på bikini, och de e ju mitt mål!! Att komma i en sån jävla bikini, deras storlekar e ju helt sjuka. Höll upp stl 42 o 44 på överdel och ja jag kan inte säga annat än att de e myggbett som gäller om man ska få på sig dem!! Fanns hur många snygga bikinis som helst!!
Var inne på Gina också en sväng, hängde undan ett par leggins och en klänning till Fia, hon lånade ju mina förra helgen och hon tyckte om dem så mycket så nu ska hon köpa samma:) Funderade även på vad jag skulle ha på mig i mrrn och såg då att tjejen i kassan hade samma svarta klänning som jag (som jag haft de senaste 2 ggrna ute) men hon hade grå leggins under och de var riktigt snyggt! Så när jag och Fia går dit i mrrn ska jag nog köpa ett par grå, hoppas de finns kvar bara!
Störande nu att jag inte har mina linser men jag hoppas de ringer i mrrn och säger att de kommit, de trodde de och de vore även roligt om mitt halsband har kommit som jag beställde för ett tag sedan, de skulle komma i slutet av april och om jag inte missminner mig så e de den sista i mrrn:) Ska få de halsbandet av min kära mamma:)
De e sååå fint:)

Kom precis hem efter en timmas promenad men herregud va varmt de e ute!!
Jag tog på mig ett par mjukisbyxor, t-shirt och min gamla PEAK jacka som jag fick av mamma en gång i tiden när jag spelade golf ha ha och jag trodde jag skulle dö...

Nu blir de tv:)
Kram

Fel på mina linser...

Publicerat. 2008-04-28 | 22:56:28
Hejsan
Blev visst ett sent inlägg idag!

Mina linser har inte varit roliga:( hämtade ju ut dem i fredags och när jag satte in dem så skavde de vänstra ögat ganska länge men gick över sen men kom tillbaka lite då och då, idag på jobbet upptäckte jag att jag såg suddigt och mitt huvud var inte helt okej, precis som om att de var ansträngt så jag ringde till optikern och sa att de inte kändes ok så jag fick en tid halv fem så jag gick dit, han kollade mig i ögonen både med och utan linser...
Han tyckte de verkade konstigt eftersom jag bara har 0,25 styrka på den och som han uttryckte de: inte långt ifrån en glasruta så de lät ju märkligt, när jag tog ut linserna så tittade han på dem och konstaterade då att de var grumliga och att den vänstra linsen var fläckig,, inte konstigt då att jag såg illa och hade ont i huvudet så han tog tillbaka dem och skulle skicka efter nya!
Sen träffade jag Linda en sväng, vi satte oss på Söderströms uteservering och tog en fika och tittade på folk:) riktigt rolig underhållning!!
Cyklade hem hämtade mina filmer jag hyrde i går och lämnade tillbaka dem och sen blev de lite matlagning tills i morgon, blev wok:) gott gott!!

Sen har de bara blivit tv och msn och promenad.... skönt väder ute alltså!!
Nu e våren här!! HÄRLIGT!!
Nu ska jag snart sova!

Puss på er..

Godkväll!

Publicerat. 2008-04-27 | 18:19:08

Söndag kväll, brukar kännas skit med söndag kväll då man vet att man har lämnat en underbar helg och nu har en lååång arbetsvecka framför sig men idag känns de faktiskt ok, kan ju bero på att jag e LEDIG torsdag fredag!! Så jävla skönt!
Idag vaknade jag ganska sent, gick upp och gjorde mg en gröt frukost och sen la jag mig i soffan och kikade lite på tv innan jag provade mitt nya smink, riktigt roligt var det:) och fin blev jag.....
Sen åkte jag iväg en sväng till Ulrika med familj och lämnade tillbaka en sak jag lånat!! Sen begav jag mig till Åhléns, som sagt glömde ju köpa en rouge så jag gjorde det sen blev de faktisk en puder och en rouge borste också, kommer inte ihåg vem de var men någon blev arg på mig när jag använt samma borste för båda sakerna så de blev nya idag:) Nu kommer de vara roligt att sminka sig, efter jag sminkat mig tänkte jag ta ett kort på mig själv, hm de blev 55 st och 5 kanske blev bra! Bara att konstatera, jag blir inte bra på kort.

Har precis tittat klart på en film, blir nog en till nu:) Så härligt att bara ligga här i soffan:)

Kram så länge


Lägger ut ett av korten... svartvitt så klart  :)


image170

Söndag...

Publicerat. 2008-04-27 | 12:10:44
Riktig slödag idag...
Vaknade för en stund sedan, riktigt skönt! Söndagar brukar ju kännas skit då man vet att man har en lång arbetsvecka framför sig men idag känns de helt okej, man e ju ledig torsdag o fredag:) Härligt!!

Ska nog åka iväg en sväng till familjen Svensson om en stund tror jag, lånade en kavel av Ulrika när jag skulle göra Sols tårta, så måste nog lämna tillbaka den:)
Sen blir de nog Åhlens en sväng, kolla om de har ngn bra rouge:)

Hej så länge....

Lördag....

Publicerat. 2008-04-26 | 16:17:42

Hejsan.

Då var de lördag igen då, helt underbart!!
Var å stan med mamma idag en sväng, tog en fika och kikade runt lite. Köpte oss lite strumpor på torget:) de var välbehövligt för mig kan jag lova, köpte även 6 par på rydéns så nu klarar jag mig ett tag. Sen blev de en sväng till ICA som vanligt!
Hade bokat mig tvätt tid idag då när jag kom tillbaka gick jag ner och startade 2 maskiner, åkte sedan till ÖB för att köpa mig lite tandkräm, tandborstar och så. Idag har jag faktiskt hängt ut min tvätt, pratade med mamma om de i bilen förut, tyckte de var synd att vi inte har ngt att hänga upp tvätt på här på gårdenm en smart som jag e så tog jag ut min torkställning jag har och ställde den här ute, perfekt, så nu hänger mina sängkläder och lite annat där ute:)
Har rensat lite också, slängt två sopsäckar med skit och varit uppe på vinden och hämtat ner pärmar, nu ska jag äntligen få ordning på mian räkningar för de ligger precis överallt....

Åkte även till Kicks en sväng, mitt smink har varit slut länge nu, har fått skrapa ut de sista nu och maskaran e så gott som torr men HUR kul e de att köpa smink, de e ju så dyrt men efter en bra lön denna månaden bestämde jag mig för att unna mig lite nytt bra smink så jag gick dit och fick hjälp av en jätte duktig tjej. Blev max factors fundation, puder och concielser. Loréal mascara och en eye liner från lancome.... sen fick jag massa gratis prover med mig hem, lite roligt. Men kom precis på nu att jag glömde köpa rouge så jag får fixa det på måndag.... Detta blev som sagt inte billigt, 700:- gick det på men som sagt de tycker jag att jag är värd... jag jobbar ju och tjänar pengar:)
Tur att man inte behöver köpa nytt varje månad, nu klarar jag mig ett tag:)
Blev en ny snygg Smink väska också, en silvrig Björn Borg:)

Hoppas man blir lite snyggare nu, ha ha...


image167

Så nu har jag handlat klart för denna månaden! Inga kläder har jag bestämt, några kilo ska allt bort till innan:)
Ska städa klart här i min lilla lya nu så de blir fint....:)
Kram så länge....

Hej igen...
Nu sitter jag här vid datan igen och känner mig nöjd:)
Har varit riktigt duktig idag! Har tvättat och var precis ute och hämatde de, de luktade riktigt gott:) Så får jag nog göra fler gånger!! Finns inget bättre än att lägga mig i nytvättade sängkläder, speciellt om de har hängt ute:)
Städat lilla lägenheten också, fint blev det:) Nya fina gerbera och nya doftljus:)
Var på ICA en sväng också och handlade lite, blev taco till kvällsmat idag! Gott!

I mrrm blir de promenad och sen ska jag nog åka och titta på Fia när hon dansar...

Tur att de e bra på TV på¨lördagar NOT!!!

Förresten, idag när jag städade tänkte jag: Gud va skönt de hade varit med ett sängskåp:)

Puss på er...

Kanske ska börja skriva cheklista igen...

Publicerat. 2008-04-24 | 15:52:25
Gjorde jag ju innan min data gick sönder, kanske e bra att göra de igen...
Jag e sugen på precis allt, skulle bara vilja åka till ICA och köpa allt godis jag kommer åt, vet inte varför de e så... jobbigt e de i alla fall de vet jag!
Ska ta mig ngt att äta nu i alla fall så kanske de blir bättre!
Har varit en OK dag på jobbet idag!

Kram

FRUKOST:  200g hallonyoggi + 2 knäcke med keso & 2 kiwi 4 P
MELLIS: 1 banan + äpple 1,5 P
LUNCH: Felix fullkornspaj med grillade grönsaker, vitkålssallad o 2 kiwi 7 P
MELLIS:
KVÄLL:
FIKA:

ANVÄNDA:


__________________________________________________________________

Så tillbaka vid datan:) har diskat och grejat nu och varit ute en sväng med Linda...
Nu blir de lite mat o tv:)

Pratade precis med min faster, hon ska hjälpa mig att skriva en platsansökan. Tittade lite på ams.se i går och såg att de sökte butikspersonal till Clas Olsson i Skövde. Är ju bra på Swegon men e ju inte rikgigt de jag vill göra så jag tänkte att jag provar att söka, kan ju vara roligt bara. Se om man får komma på intervju, så min faster ska hjälpa mig att skriva en ansökan, de e hon bra på:)

Fredag i mrrn.. HÄRLIGT!! Ska ta de lugnt i helgen! Får se vad som händer. Fia ville att jag skulle med och titta på henne när hon dansar på söndag men får s. Kanske trägga D också, men de återstår och se...
Har en container på gården nu också så alla kan vår städa, så de får de nog bli lite i helgen också, har endel som jag kan slänga:)

Kram
DAGENS MOTION:

Vägning...

Publicerat. 2008-04-23 | 16:39:01
Hejsan...
Kom precis hem igen efter att ha cyklat bort till VV, hade känslan i magen att de inte skulle bli så bra resultat idag eftersom jag inte har motionerat så mycket och lite fusk har de blivit tyvärr... +0,1 blev det idag men de e bara att kämpa på igen.... jag ger mig inte om ni tror de!! :)

Nästa vecka e 16.00 vägningen stängd för att de e helg och grejer mitt i veckan men de hade 12.00 klassen öppen så jag funderar på att kompa och sluta tidigare på onsdag så jag kan väga mig, e inte så roligt att missa vägningarna, gjorde ju de förra onsdagen också och de känns alltså...
Får se hur jag gör!

Varit på jobbet idag, har varit en helt okej dag, blev lite segt framåt slutet men de blir de alltid, då vill man bara hem:) Inte så konstigt heller när de e bra väder....
I morse kom mamma och sa hej till mig, har tänkt på henne idag! Hoppas det gick bra!

I kväll blir de promenad med Linda och sen MÅSTE jag försöka fixa iordning här hemma. Ser ut som FAN!! Sen jag fick data igen gör man fan inget annat än att sitta här och fåna sig!! Disk ta mig fan överallt och skit på hela golvet, så jävla tråkigt!

På fredag e de löning:) Jippie!!

Kram

KÄRA PAPPA:)

Publicerat. 2008-04-22 | 21:25:12
Sitter här och tänker på hur bra de skulle bli med ett sängskåp:)

Hi hi
Kram på dig....

Vårfin i håret.... :)

Publicerat. 2008-04-22 | 20:54:13
God kväll...
Ännu en underbar dag! Jag blir så glad när de e fint väder, jag älskar verkligen våren!!
Idag efter jobbet åkte jag hem en sväng till mamma o pappa, åt en VV glass och pratade lite om utlandsresan. Ska bli såå skönt! Sen fick jag veta att mamma ska börja på Swegon hon också, nästan lite pinsamt, ha ha men är glad för hennes skull, hon har velat komma ifrån sitt jobb länge nu:) Så nu får man vinka på henne när man går förbi! Hon blir dock en "Lernia"
Vid kvart över fyra begav jag mig till Emma för klippning och slingning.... Hade bestämt mig för att bli ljus igen såhär till våren och ljust blev det, tog en "före" bild på jobbet och nu tog jag en "efter" bild.... och ja de e stor skillnad, blev jätte nöjd men nu måste jag sminka mig lite på morgonen, så de slipper se ett spöke på morgonen:) Ska nog sätta i mina bruna linser också:)
När hon gjort mig klar i håret tyckte jag de var lite för mörkt under de ljusa  när jag satte upp de i en tofs så hon fick lägga i några extra slingor. Och sessa åkte jag hem i, blå folie i hårt, skit snyggt:) Och mycket riktigt vem står på gården när jag kommer Vicevärden och två tanter till, jippie, ja ja de fick sig ett gott skratt i alla fall, försökte dölja de med min svarta luvtröja men gick sådär...
Ovant att se mig själv i ljust igen men jag vänjer mig snart.. här kommer bilderna:) Håll i er :)

I mrrn e de vägningsdag, kommer nog gå sädär. Har varit dåligt med motion denna veckan, har blivit lite mycke telefon:) så skärpning nu!!
God kväll på er, nu måste matlådorna inför i mrrn fixas...
Ses i mrrn mamma:)

Puss

FÖRE: LAGOM SNYGG JOBB FRISYR HA HA
image165

EFTER:

image166

23 juli bär de iväg....

Publicerat. 2008-04-20 | 21:36:05
image159

image160

23 Juli åker vi till Side i Turkiet...
Åker med Fritidsresor till Hotell Leda Beach!
Mamma ringde precis och sa att de håller på och bokar resa.
Blir mamma, pappa, jag, Simon, Matilda o Tobias...
Ska bli riktigt skönt, nu e de bäst att börja jobba på bikini kroppen!!

Kram

Bilder från festen förra lördagen...

Publicerat. 2008-04-20 | 21:33:03
Var ju ute med Linda förra lördagen...
Vi fastnade på två kort, fick dem av henna på msn nu.
Brukar inte bli bra på kort men dessa va ok...
Puss

image157

image158
Jag o Linda....

Kalas och Olins....

Publicerat. 2008-04-20 | 14:58:23
Söndag... veckans tråkigaste dag:(
Kom precis hem från Skara efter gårdagens utgång...
Var ju på kalas hemma hos brorsan först, åkte dit för eftermiddagen, hann till och med tvätta min bil, fin blev den:)
Åt lite gott på kvällen och sen bar de iväg till Skara på förfest, var hos Christians kusin innan. Var lugnt, drack några cider, körde lite gitarrhero och spelade ngt spel som typ hette "hur fan visste du det" konstigare spel får man leta efter, var olika frågor man skulle svara på, de kunde vara från hur många råttor de bor i Stickholm till hur fort killens sperma kommer ur räknat i km/h.... om någon e nyfiken så fastnade svaren, de finns ca 1 miljon råttor i STHLM och killen sperma har en fart på typ 40 km/h.....:)
Var på Olins en sväng, var inge folk alls typ och DJ:en måste de hittat under något gammalt för han spelade bara gamla 90 tals låtar som var bra när jag gick på högstadiet, sen har man chans att gå fram o önka låtar men de spelar dem fan aldrig!!
Under kvällen fick jag 5 samtal från en ganska berusad gullig kille.... han ringde och kollade mig så jag mådde bra och sa många gånger att han tyckter om mig:)... Pratade med han precis nu och nja han lät väl inte alls för fräsch.
Nu ska jag bara lägga mig i sängen och mysa, e så trött o har ingen lust att göra ngt....
De e ju söndag trots allt.....

Kram
__________________________________________________________________________

Nu har jag varit ute en timma och gått, herregud vilket skönt väder de e ute, helt otroligt underbart! Man blir så glad när solen skiner. Gick en ny runda idag på en timma som jag och Linda gick för någon vecka sedan, längst framnäshamnen.... var riktigt fint där, tog lite kort med min mobil och de blev bra kort för att vara med mobilen...
lägger ner dem här under sen!
Innan jag gick ut ringde Daniel, han var på väg hem från Karlstad. Han skulle höra av sig sen, han kanske kommer hit sen, de vore roligt:)
Ska strax laga ngt att ha med mig i mrrn till jobbet, och äta lite gröt.. gott!!

Kram på er

image152

image153

image154

image155

Vad vill man göra egentligen....

Publicerat. 2008-04-18 | 22:44:33
God Kväll...
Kom precis hem, har varit his LInda en sväng på hennes jobb. Hon jobbar som personlig assistent åt en tjej i vår ålder, så jag var där och hälsade på lite, vi åt taco och tittade på tv, har varit lite sugen på att arbeta som personlig assistent och blev ännu mer sugen nu när jag hälsade på. De verkar vara jätte roligt. Man jobbar inte varje dag utan e ledig lite emellanåt och man hittar på saker när man jobbar. De e annat än att stå i en verkstad hela dagarna, nja jag ska nog försöka söka lite jobb nu, de kan de vara värt. Har ju inte tänkt att stanna på Swegon hela livet. Sen att de e så in i helvete tråkigt att söka jobb får man ta! Kanske ska söka som persolin assistent,, har ju ingen utbildning men som i Lindas läge behöver man inte så mycket utbildning känns de som. Vi får se.... Man kanske ska läsa.... hm ja jag vet inte.

Nu ligger jag i soffan, kan inte med ord beskriva hur trött jag e. Uch denna veckan har inte bestått av mycke sömn precis, uch. I mrrn blir de sovmorgon, de kan jag lova. Ska snart krypa ner i sängen men jag hoppas "han" ringer snart. Hi hi vill höra hans röst och säga god natt:)
I mrrn ska jag fram på stan en sväng o köpa en present till brorsan, sen ska jag gå förbi Gina en sväng också, de hade reklam på tv:n förut på en skit snygg klänning, skulle vara roligt att prova men tror den e för liten upptill:(
Sen ska jag iväg till Kvänum på kalas, ska ju fira lillbrorsan och sen ville min Fia att jag skulle med ut i Skara så de blir det nog:)
Uch de märks att de e slutet på månaden, kontot e ju inte speciellt fett:( Soffköpet gjorde mig lite fattigare.....
Såå skönt att bilen e avbetald o denna månaden får jag BRA LÖN:) ha ha

Puss o Kram på er så länge....
Tänker på dig D...
Linda, saknar dig mycket, snart ses vi:)

Kan man vara gladare?

Publicerat. 2008-04-17 | 16:44:16
Hemma från jobbet...
precis satt mig i soffan o kände att luften bara gick ur mig. Jag e sååå trött, men som min kära vän Jimmy sa idag, tänk positivt, sen började han sjunga på ngn kyckling låt, sa att de e självförvållat och att de inte ville höra på mitt tjat, min respons blev att jag räckte ut tungan, tur att man har han på jobbe så man kan få sig några härliga skratt, e inte bara han som förgyller dagarna, utan många fler. Tex Emma, hon e bara för härlig! Hon ska färga mitt hår, så jag blir ljus igen:) Längtar!

I natt sov jag hemma hos Mamma o Pappa, var ju borta i går.... var inne hemma för än vid halv ett i natt... vad gjorde jag då? ha ha date kallas de....
Har träffat en riktigt mysig kille på internet som jag pratat mycke med i telefon, i tisdags kväll bestämde vi oss för att vi skulle ses, han bor i GBG så han tyckte vi skulle ses på halva vägen så de blev Alingsås.... Mer nervös kan man nog inte vara, uch. Vi skulle ses vid Mc Donalds eftersom jag e kass på den stan o han var där före mig så när jag kom såg jag hans bil och ställde mig lite längre bort, kommer ihåg att jag tog ett stort djupt andetag innan jag öppnade dörren, känslan i magen när jag såg han går inte att beskriva, jag log nog mer än med hela ansiktet... och han bara skrattade, och gav mig världens kram:)
Det blev en fika och vi satt o pratade lite, satt ungefär en timma och då var klockan sex, vilket betydde att alla äffärer stängde, så vi fick tänka om, skulle vi göra nu? Men kom snart fram till attt vi åker till Göteborg, så vi åkte i varsinn bil ner, stannade förbi IKEA och sen åkte vi hem till honom. Blev en riktigt lyckad dag men de e så synd att kvällen gick så fort, var svårt att släppa honom när jag skulle hem... vi stod länge vid bilen o pratade och jag fick mer härliga kramar.
Så dagen har varit bra och fylld med massa känslor i hela magen o dagen började ju så klart med förhör på jobbet:)
Får vi se när vi ses igen. Förhoppningsvis i mrrn, han har mycket för sig eftersom han pluggar men jag håller tummarna....:)
Tänker på Dig....

Kram

Idag har jag varit ngn helt annanstans....

Publicerat. 2008-04-15 | 16:23:06
Jag har varit på jobbet, men har känts som om jag varit i min egna lilla värld idag.
Såhär mycket fel som jag gjort idag har jag nog aldrig gjort förut, efter lunch idag blev jag så trött på mig själv och stod bara o skrattade åt mig själv, har stått och gjort filtergejder sen augusti förra året och jag skojar inte, de skulle jag kunna göra i sömnen men idag sätter jag sakerna på fel ställe, bak och fram ja jag vet inte vad jag ska säga sen tittar jag bort mot Fia och hon bara står och skakar på huvudet och frågar vad jag håller på med, lite fundersamt frågade jag, va? och upptäckte sedan att jag lagt fel på pallen... Emma kommer och ber mig om hjälp och jag följer med till hennes plats, visar henne och går, hon ropar efter mig och frågar om jag inte ska ha med mig min mobil:) Ska gå upp och rapportera in arbetet på datan, vilket jag gjort ett antal gånger, sätter mig men får inte upp körplan som de så fint heter, fattar inte varför, stänger ner programmet, startar igen, hepp helt vitt i hela skärmen, trycker ner de igen, håller på ett tag men konstaterar rätt snart att nej de e ngt fel så jag går ner till Jimmy och säger att jag inte kommer in, han frågar vad han kan göra åt de men följer snällt med upp, han ställer sig framför datan, och inser snart att jag inte skrivit i vårt "grupp nummer" (eller vad de nu heter) högst upp till höger, han skrattar till, skakar på huvudet, går ut från kontoret och gör ett looser tecken i pannan... ha ha:)

Fattar inte hur man kan bli såhär... tankarna e ngn helt annan stans än där den borde varit.. och jag vet ju precis vart den är:)

Idag e de fint väder ute, ska försöka komma ut en sväng, skönt:)
Annars händer de väl inte så mycket idag! Hoppas på ett samtal i alla fall:)

Kram så länge...
_____________________________________________________________________

Så nu har man lagat mat och varit ute och gått i det sköna vår vädret, helt underbart skönt var de, gick bara i en tjock tröja, de e vår de.
Nu sitter jag o tittar på Äntligen Hemma, finns inte så mycket annat att göra...
Beställde precis en jacka från H&M, en sån som jag köpte tidigare i år, fast en vit istället nu, den var nedsatt i pris och jag tycker om den jackan jätte mycket:) fast nu beställde jag en storlek mindre för den svarta e lite stor:) de gillar vi!
Kan vara snyggt med en vit jacka i vår o sommar:)
Kan sätta in en bild:)

image151

För ett tag sedan fick jag en lapp av Emma på jobbet där hon skrev ner en sak hon hörde i en låt, hon tyckte de passade in på mig o de gör de faktiskt! Såhär står de:

MAN KAN INTE UPPSKATTA RIKTIG KÄRLEK
FÖRÄN MAN BLIVIT RIKTIGT SÅRAD...

Är fortfarande inte helt hundra med mina tankar, känner mig fortfarande ganska lost:) Skickade ett sms till personen i fråga förut och skrev att jag tänker på honom. Har inte fått ngt svar men vet att han e upptagen i kväll men jag tror allt han hör av sig senare...
Nu ska jag titta klart på äntligen hemma....
Kram, ses i mrrn onsdag=vägning... o i mrrn får jag tillbaka min telefon:) Min kära W910i ha ha

Tänk va livet kan förändras....

Publicerat. 2008-04-14 | 21:37:40
Hi hi det fick jag höra i går...
Kanske inte säger så mycket men jag blev jätteglad!!
Idag har jag varit så otroligt trött, så de finns inte ord för de, jag vaknade inte ens i morse när mobilen ringde så Helena skickade sms och väckte mig och då var klockan 5.40, skulle varit hos henne vid halv så de var bara att stressa upp o ja de kämdes som om jag var hur bakis som helst så Helena fick äran att köra min bil i morse.. jag vågade inte! Att jag var trött e verkligen helt självförvållat men jag ångrar de inte och de har varit värd varje minut idag som jag bara villle lägga mig ner och sova på jobbet....
Gårdagskvällen bestod av att prata i telefon:) Blev uppringd ganska sent och vi konstaterade sedan att vi pratat i 5 timmar, helt sjukt. Vad pratar man om liksom? Men jag hade så roligt, jag ver glad, kunde inte sluta le och jag skrattade hela tiden...
Började skriva med han i fredags på msn, bytte nummer och har skickat lite sms och i går ringde han....
Han e jätte gullig och han säger så otroligt gulliga saker som får mig att bara vilja smälta:)
Aldrig träffat ngn kille som varit sån:) Har pratat om att ses på lördag, lääängtar....
Har sett han på kort och ja, han e helt otroligt söt!!!
Skulle säkert finnas massa saker att skriva men har pratat om så mycket så kommer inte ihåg allt men jag har sugit in allt inom mig så nu bara de pirrar i hela kroppen....
hoppas hoppas hoppas....
Nu ringde han hi hi... GLAD:)

Finns inte ens ord för de!!!!!!!

Publicerat. 2008-04-13 | 21:01:44
Läste precis att Engla e död...
Bara rös i hela kroppen och tankarna som far genom kroppen e inte direkt de finaste, hur i helvete kan en människa sjunka så jävla lågt, hur får man ens för sig att döda en sån liten oskyldig tjej? Varför? Fick han ut ngt av de?
Finns inte ord för de!! Mer än att en sån jävla idiot inte skulle få leva längre efter något sånt här, han skulle få plågas så jävligt så han dör en långsam och plågsam jävla död.... IDIOT!!
Skulle bara fattas att de konstaterar att han e psykiskt sjuk och får vård istället.... han ska sitta bakom lås och dom för alltid!!

Går inte att föreställa sig hur familjen mår just nu som mist sin 10 åriga dotter!
Jag skänker en värmande tanke, och ja vet att hela Sverige sörjer nu, nåt sånt här får ju bara inte hända....
I kväll e ljusen tända för Engla...

image150

Tårtan blev riktigt bra.... :)

Publicerat. 2008-04-13 | 20:29:54
Hejsan...
Nu har jag precis kommit hem från Skara, blev kvar längre än va jag trodde. Var på badhuset i Skara vid halv fyra, blev väl kvar till halv fem, när jag kom mötte Fia mig och blev jätte glad när hon såg tårtan, hon sa att hon nästan började gråta:) Vi gömde tårtan med en påse för att Sol o de andra inte skulle se den och sen bar jag fram den, Sol blev alldeles ja jag vet inte vad jag ska säga, cgockad tror jag. Satt meds fingrarna i munnen och bara tittade på den och alla andra barn sa bara åhhh, vilken tårta:) Sen frågade  Sol alla om de såg ansiktet på den och sa berättade att de var en barbie docka i tårtan och att den inte gick att äta...  sen åkte jag o Fia till Rocco och åt varsin sallad:) gott gott!! Sen skulle jag skjutsa Fia till Hendene byggdegård, hon dansar Line Dance och se hade redan börjat, skulle bara släppt av henne tänkte jag men satt där o tittade på, var riktigt roligt!! Hade riktigt bra saker att titta på också, en jätte söt kille som dansade, han var heeelt otrolig.... han märkte säkert att jag satt o glodde på honom:) men de bjuder jag på:)

Nu ska jag fixa iordning min frukost till i morgon och sen kika runt lite på internet:)
Här kommer bilder på tårtan:)

Kram

image148

Här kan man inte tro att de ska bli en så fin tårta:)

image146

Innan dekoration...



image140

Klar:)
image149

Klar:)

image142

Sol...
image147

Sol...

Jaha då var denna helgen slut redan... :(

Publicerat. 2008-04-13 | 11:16:14
God morgon, eller ja vad man nu ska kalla det....
I går blev de lite party! Var hos Linda vid sju tiden, vi satt ensama en stund och tog oss var sitt glas och satt o pratade sen gick vi vidare till en förfest, kom på att de e riktigt skönt att bo centralt för de kändes som om vi var på väg till ja jag vet inte vad, de var en bit i alla fall!
Var trevligt där även om vi fick gå därifrån vid typ halv elva för tjejen vi var oss hade sura grannar så vi gick hem till Linda o Andreas...
Blev riktigt drag där när vi fick igång musiken!!

Nu sitter jag här i soffan, MTV e på som vanligt, ska snart ge mig på att pilla fast de sista på Sols tårta, ska på lite blommor och annat, ska ta kort på den sen o lägga in, fin blev den.... kanske lite stor men men de e väl bara bra, då kan ju föräldrarna också få tårta:)

Ska man göra annars idag då... hm så lite som möjligt:)
Kram så länge....

En dag på stan...

Publicerat. 2008-04-12 | 15:43:56
I morse ringde mamma och väkte mig, de var på väg in till stan, hon kom hit o tittade på nya soffan och sen fick vi in till stan i skit vädret, uch VAR E VÅREN?
Hittade ett jätte snyggt linne på Vero Moda som jag köpte, har tifit bild på de så klart:) Blir det utgång i kväll så blir det nog att ha på sig det med leggins eller svarta byxor....
Banden var lite stora så de måste jag korta och sen tyckte jag inte om knapparna, de skulle varit svarta istället men ska nog byta dem, e inte så svårt:)
Var på Rydéns en sväng o kikade på kläder till lill brorsan, kräsnare person får man leta efter!! När jag var 14 år som han e nu fick jag fråga om jag kunde få ngt klädesplagg men nu fick vi pracka på han saker men man fick typ bara nej, nej nej tillbaka. Efter MÅNGA om och men hittade han till slut ett par jeans, en vår jacka, en tjock dragkedje tröja och en t-shirt. T-shirten var helt klart bäst, WESC var de, stod swedish rebel på den, och så var de en bild som skulle likna pippi långstrump på skate board.... ha ha ska försöka hitta bild på den!

Var på Ica en sväng också, köpte mig lite färska räkor och de sista till Sols tårta...
Var inne på Åhléns en sväng också, skulle leta efter en kaksporre men fanns inte men hittade två skit snygga ljus fat i turkos, skulle inte köpa ngt annat men kunde inte låta bli. Kostade 29:-/st....
Åkte till ÖB sen och då hittade jag min efterlängtade sporre, ha ha de man inte hittar finns på ÖB:)
Nu ska jag lägga ihop de första på tårtan:)
Försökte nämna sängskåpet för min kära pappa idag också men han sa att han hade så mycket att göra men där bakom hans allvarliga ansikte fanns ett litet leende... hi hi
Kram så länge....


image138
Tyckte den var rolig:)


image139

Mitt linne:)

Googla på sängskåp, HITTADE DET :)

Publicerat. 2008-04-11 | 21:57:25
Peter på jobbet hade suttit på hela sin lunchrast för att hitta en ritning på ett sängskåp, jag har googlat lite nu men har inte heller lyckats hitta en ritning MEN jag hittade en bild ( puss på dig pappa) precis så jag tänkt mig:) Hyllorna och de ovanför vill jag inte ha utan bara en ekskiva högst upp så man kan ha lite ljus och så på där:)
och som de stod på den sidan jag hittade bilden på, läs och njut... Smått men smart med sängskåp !!
" Det smarta sängskåpet går snabbt att fälla upp. Benen viks upp över bädden och en snäpplåsanordning håller sen sängen på plats. Skillnaden i yta ger fem extra inbjudningskort till festen"

SMÅTT MEN SMART MED SÄNGSKÅP
DET SMARTA SÄNGSKÅPET GÅR SNABBT ATT FÄLLA UPP. BENEN VIKS UPP ÖVER BÄDDEN OCH EN SNÄPPLÅSANNORDNING HÅLLER SEN SÄNGEN PÅ PLATS. SKILLNADEN I YTA GER FEM EXTRA INBJUDNINGSKORT TILL FESTEN:)


Vill ha:)
Bild kommer här...



image137

Fredag = helg, helt underbart!

Publicerat. 2008-04-11 | 21:11:26
Sitter här framför min nya data:) Kan inte beskriva känslan på ett bättre sätt än att de e HELT JÄVLA UNDERBART att ha internet nu:)
Har precis nominerat till Adam har ett plan, för er som inte vet vad de är så har Adam Alsing och Anders Timell på radioprogrammet Mix Megapol som har fixat ett plan som ska fyllas med killar för att sedan bege sig ner till Barcelona den 18 april för att titta på matchen Barcelona - Espanyol, och lyssnarna ska då nominera killar som dom tycker e värda att åka på denna resa. Jag har nominerat min kära pappa med motiveringen att han alltid ställer upp för allt och alla, han har gett mig en underbar uppväxt och han e mycket omtyckt av alla. Han jobbar hårt och skulle behöva en resa.
Sen nominerade vi tjejer Jimmy på jobbet, motiveringen för honom blev att han får oss tjejer att skratta på jobbet och är helt enkelt helt underbar! Så håll nu tummarna för dom!

Idag slutade jag lite tidigare på jobbet, de var så underbart väder ute så jag ville bara hem:) Åkte till Willys för att handla ingredienser till en Barbie tårta som jag ska göra till Sol, hon ska ha barnkalas på söndag. Ska ta kort på den och lägga ut den här på söndag.
Sen mötte jag upp Linda på stan, blev en fika och lite prat... följde med henne hem en sväng och hämtade två filtar hon köpt till mig på IKEA och ett litet sideboard som jag ska ha min dator på:)

Cyklade hem och la mig i soffan och bara hade de gött....
I morgon, ja då blir de nog stan med pappa o mamma:) Sen ev utgång med Linda och lite nytt folk, roligt!

Tittar på Talang nu, lite roligt faktiskt!
Förresten, började skriva med en kille förut på msn från stan, han skrev att han kände igen mig. Sen frågade han mig var jag var på efterfest på nyår mellan 2006-2007, hm fick tänka efter och sa sen att jag faktiskt hade efterfest, då skrev han: ja du hade en liten hall och rummet in till vänster.... hm ja, och gissa, han var här då:) ha ha roligt sammanträffande tycker jag!!

Kram på Er...

Så nu är de lite uppdaterat:)

Publicerat. 2008-04-10 | 21:01:38
Nu har jag kommit ikapp lite i alla fall... tog en stund med de var roligt

Sitter precis och äter lite gröt och keso knäcke... ska snart lägga mig ner i soffan en stund!

Ville bara säga också att jag nu gått ner 7,1 kg! Är jätte glad......
Ska uppdatera min vikttabell också... :)
Jag fortsätter att kämpa på:)

Kram...

Ny soffa :)

Publicerat. 2008-04-10 | 20:56:09

Har länge funderat på en ny soffa, den jag hade va sådär... inget vidare att sitta i så jag nämnde de för mammai söndags, i måndags ringde hon och sa att hon hittat en på blocket i Skara...
Jag ringde killen och bestämde att jag skulle kika på den efter jobbet på tisdags, kom dit och tyckte om den direkt. På hemvägen ringde jag o kollade med mamma lite och ringde sen killen och sa att jag ville ha den, några timmar senare stod den här, han körde hit den till mig, så jag hade två soffor här ett tag men ringde brorsan så han la ut soffan på blocket, ner i källaren och slängde in averdragen till min gamla soffa i maskinen ( Klippan soffa) sen ringde de för fullt på soffan och kl halv nio var den borta... 500:-!! perfekt! Min nya soffa betalade jag 2800 kr för, köp på MIO tidigare..... nypriset var tydligen 7000:)
Och ja skön e den:)


Bild.....

image136

FIN :)

Nu har jag lite nya planer:)

vill bygga ett "sängskåp", som jag liksom kan "fälla in" sängen i. På så sätt försvinner sängen. Ska bara flirta lite med min kära pappa:) bygger vi en sån får de ju bli att måla om i rummet också, vill ha vitt och sen en ek skiva uppepå sängskåpet så de blir som en hylla. Sen skulle jag vilja tapetsera om också... :)

Får se, hoppas jag får hjälp med de:)

Min bil....

Publicerat. 2008-04-10 | 20:37:11
Nu är bilen min:)
Avbetald och klar.... en riktigt härlig känsla.
Tack vare mamma o pappa kunde jag köpa bilen av min faste för 30 000, har betalat av bilen sen i september och nu e den verkligen min:) den står ju på pappa så klart annars hade de varit dyrt men försäkringen!!
I Lördags hjälpte pappa mig att vaxa bilen och sätta på sommardäcken...
Passade på att ta några bilder förut:)


image134

image135

23 februari..... min 22 årsdag!

Publicerat. 2008-04-10 | 20:36:56
Ja Lördagen den 23 februari fyllde jag 22 år, det var en trevlig dag. Brorsan sov över här så han var här, vi gick fram på stan en sväng o kikade och jag handlade de sista inför de lilla kalaset jag skulle ha, för mamma, pappa, simon, mormor, morfar o morbror. Bjöd på fika, blev kladdkaka och lite annat småfika:)
Fick lite presenter också, av mamma och pappa fick jag ett par Vagabond skor, en mysdress, en tvålpump med matchande tandborstmugg i svart keramik, jätte snygga. Jag fick också en cykel, som jag länge velat ha:)
Vid fem tiden gjorde jag mig iordning för sex party i Skara, en tjej jag jobbade med på ÖB hade de, de var en upplevelse, har aldrig varit på de förut:) Men fick sig några sköna skratt, speciellt när en av killarna efter lite fööööör mycket öl strippade framför alla, och de slutade med att Fia klappade händerna o skrev KALLSONGERNA och mycket riktigt han stod där naken:) ha ha. De roligaste var ju att hans kompis filmade allt med sin mobil, härligt att se dagen efter. Jag fick i mig lite för mycket också, så de slutade på toa med Fia och sen blev det hemgång till Fia...
Detta var en liten sen resume av MIN dag... här kommer lite bilder...

image110

Hela gänget på 27,5 kvm :)

image112

Tobias o Morfar

image113

Mormor, Simon, Jonny

image114

Skorna, mysdressen o min fina tvålpump med tandborstmugg...
image115

Fest....

Publicerat. 2008-04-10 | 20:36:13
Fredagen den 22 februari hade jag en liten fest för mina arbetskompisar, blev lite lättare mat, salami o pasta sallad, lite snax o sing star så klart...
Blev en lyckad kväll..
Fick Boda Nova glas av dem, jätte fina...
Lite bilder kommer här.....

image133

Presenten:)



image116

Min söta lillebror:)

image117

Malin o Andreas...

image119

Jimmy o Christian

image120

Bella, Tobias, Lina o Jimmy

image121

igen....

image122

Malin o Fia...

image123

Fia... gullig:)

image124

image125

Malin.. hm ja hon brukar tydligen somna ha ha :)

Renovering av mitt kök:)

Publicerat. 2008-04-10 | 20:36:00
Japp, nu var jag trött på min svarta plast som satt på luckorna och mitt fula kakel och den vita väggen så de fixade jag lätt med hjälp av pappa så klart...

Målade kaklet, fick hjälp med att spray måla luckorna och sätta på nya handtag och tapetsera den vita väggen...
Blev JÄTTE bra.. resultat kommer här :)

image128

image127

image129

image130

image131

image132

Äntligen!!!

Publicerat. 2008-04-10 | 16:59:13
NU FUNKAR ÄNTLIGEN MITT INTERNET, SKÖÖÖNT.
Eller ja, nu har jag förstått att de inte var mitt internet de var fel på utan min dator, den har gett sig. Den ville helt enkelt inte vara med längre men de har fan inte varit lätt att leva utan dator, har saknat de som fan!
Men nu så e jag redo igen. Ska uppdatera min blogg så gott de går här i kväll, har ju hunnit fylla år, så de finns ju lite att skriva om.

Så välkommen tillbaka....

Krmara Emelie