Snart e han här:)

Publicerat. 2008-08-30 | 23:25:11
Hej.. klockan är 23.19 och jag sitter här o väntar på Niklas. Han e snart i Borås...
Har tänt massa ljus och lagt rosblad på bordet o i sängen och så ska han få en ros av mig när jag springer ut och möter han! Pirrar i hela kroppen precis som om att vi ska sers första gången. Nu längtar jag verkligen efter honom!!
hi hi puss

Här kommer de tårtbilder...


Doptårta 1


Doptårta 2


Tårtan vi åt nu i kväll...


Blomman jag köpte till Niklas föräldrar, rolig tyckte jag med en kräfta i:)

Nehe de blir till att vänta på svaret...

Publicerat. 2008-08-29 | 20:16:50
Idag skulle jag fått beskedet om jobbet som personlig assistent, men när klockan var halv fyra kunde jag inte vänta längre... då ringde jag själv o då satt hon hos familjen o pratade o de hade varit mkt för tjejen nu så hon ville ha helgen på sig att tänka så nu skulle jag få beskedet på måndag, förstår henne att de blir mycke för henne men jag behöver ju veta med tanke på skolan, jag har ju inte betalt avgiften än och nu känns de lite dumt o komma och fortfarande inte veta. Får prata med dem på måndag, hoppas de förstår. Har inte ens skickat in csn pappren men de får jag göra de på måndag i så fall... i och för sig bara bra, för jag får ju pengar för aug o sen sept, och nu har jag ju pengar, kan jag spara de jag får:)

Idag har jag hjälpt Niklas mamma att handla, Jerry jobbade och hon har lite problem med sina axlar så jag hjälpte henne bära och så, snäll e ju jag:) sen käkade vi lite lunch. När vi kom hem hade ngn av de 4 hundarna bajsat inne, blä. Ingen av oss klarar av att torka men Solveg gjorde de till slut, men hon ulkade allt:)
Vid fyra tiden träffade jag Angelica, skulle ju hjälpa henne att göra 2 dop dårtor, de blev riktigt fina. Blåa prinsess tårtor med blå text och blå baby socker dekorationer... Tog bild så jag lägger in de sen.
Kom precis hem, ska snart ställa mig och göra mousse tårta till i mrrn, och så klart prata med min älskling också, i mrrn åker han hemåt o kommer hem på söndag morgon:) Jippie!! Längtar efter min älskling!!

I mrrn blir de kräftskiva, ska nog in till stan en sväng också, vill ha ngn ny topp, men hittar inget i butikerna jag brukar handla i:( Angelica ( Niklas brors tjej) har ju börjat arbeta på Gina Tricot o hon får 30% och vi har samma stl så hon ska köpa jeans till mig de kostar ju 500 -30% skit bra ju:) ha ha

Hej hej

Beroende?

Publicerat. 2008-08-29 | 10:18:35
Hejsan!

Mina matvanor e kass, om jag fortsätter såhär som jag gör nu kommer jag snart rulla fram. jag har sån dålig själv deciplin så de e löjligt! Dennan veckan när Niklas varit borta har jag ätit godis varje dag, och ur kass mat! Jag börjar med GI men fullföljer inte, samma sak med VV. De går bra i början men sen skiter de sig. Jag tror fan att jag e beroende av godis och skit mat. Så fort jag e ensam äter jag.
Har sagt så många gånger att jag ska gå ner i vikt men jag klarar de inte o folk tycker bara jag snackar skit när jag pratar om de.
I går satt jag här i soffan och grät för att jag inte tycker om de jag ser i spegeln, kläderna sitter tajt och magen hänger över, och brösten blir bara större o större. Hatar de, vill inte se ut såhär vill göra ngt åt de men klarar de fan inte.
Jag skulle behöva få bort mitt sötbegär. Och få en rejäl start för att fort se resultat.
Jag måste göra ngt nu! Men vad? Skulle fan behöva ha ngn vid min sida 24 timmar om dygnet som kan stoppa mig!
Får ge Niklas mina pengar så jag inte har några att handla för...
Detta tål o tänkas på om jag inte vill väga hundra kilo snart... ( är en bit kvar men ändå)

Torsdag...

Publicerat. 2008-08-28 | 15:40:27

Hej hej
 
Idag har de inte hänt så mkt.
Varit en lung dag. Torsdag e det, om tre dagar kommer Niklas hem. Längtar verkligen efter honom nu! Börjar bli tråkigt och ensamt här hemma utan honom och de e inte bara jag som saknar honom. Luddis gör de också, han ligger vid dörren och väntar på honom och så fort han hör ngn där ute vid ingången springer han fram till dörren o gnäller... När Niklas kommer hem kommer vi bli lika galna båda två:)

I mrrn ringer de om jobbet, jag e fortfarande lika nervös. Känns som om tiden går sååå sakta.
Ska hjälpa Angelica i mrrn också att göra dop tårtor till hennes syskonbarn. Ska bli roligt. Var länge sedan jag gjorde en tårta nu:) Och i mrrn ska vi använda oss av sugerpaste istället för marsipan.

Behöver plocka iordning här hemma men har ingen lust alls:(

Var på banken idag förresten så nu e de klart, nu tillhör jag Fristads bank...



 

Idag är det dagen jag väntat på.....

Publicerat. 2008-08-27 | 08:04:00
Idag ska jag på intervjun, nu e jag riktigt nervös och tänker på de hela tiden.
Jag tänker på vad jag ska säga, jag tänker på hur tjejen är, när de kommer ringa och meddela hur de blir, ja jag tänker på allt. I går kväll när jag skulle sova var de bara de jag tänkte på och jag drömde till och med om de. Fattar inte, har aldrig varit så nervös innan. Kanske beror de på att hon på Frösunda sa att jag hade stora chanser...
Hoppas Niklas pappa har rätt, att jag får jobbe... för de verkar så roligt!!
Snälla håll tummarna, jag kommer säkert inte få ngt besked idag om jag får tjänsten men jag hoppas på de e imrrn...
Hörs sen....
________________________________________________________________________________________________

Nu har jag duschat o fönat håret:) bara platta de och sen ta på mig kläder o åka. Ska ju iväg med Uddis till gingri först.
Jag e riktigt nervös, men fick sms av mamma att de räcker att vara sig själv så går de bra:) De har hon rätt i! Man ska bara vara sig själv... de kommer man längst på!!
Kram så länge...

Hej igen!
Då var de gjort, den 2:a intervjun är klar och nu är de bara att vänta tills de blir fredag eftermiddag! För då kommer svaret som jag väntat på, får jag jobbet eller inte.
Tjejen jag ev ska vara personlig assistent till var helt underbar. Så mysig! Hon skrattade o var glad hela tiden, hon fick mig verkligen att skratta. Hon berättade för mig hur hennes dagar ser ut och vad hon tycker om att göra på fritiden. Bla att titta på Elfsborgs matcher och då frågade jag hur de funkar för assistenten, om hon också måste betala men eftersom att vi e hennes ledsagare går vi bara förbi i kassan och visar upp nåt id antar jag, perfekt. Berättade för henne att Niklas pappa jobbar som bårbärare på matcherna och då tyckte hon var super coolt! Sen tycker hon om att brodera och de gjorde jag mycke som liten, speciellt kors stygn, hon var super duktig. Sa till henne att jag funderat på att sy en julgransmatta men att jag inte vågar men hon ville lära mig! När jag skulle gå hem kom den andra tjejen men hon brydde sig mer om mig:) När jag väl skulle gå fick jag ett visit kort av henne och sa att hon hoppades på att vi hördes igen. Tjejen som jobbar på Frösunda som då ev anställer mig kom fram o pratade lite med mig och sa att hon ringer på Fredag. Jag sa att jag mer än gärna vill ha jobbe, sen kommer mamman och jag säger hejdå och att jag hoppas på att vi ses igen, då nickade hon och blinkade med ögonen, och sa de gör vi. Hoppas de betyder ngt! Hon på frösunda sa ju ändå att jag var favoriten hos mamman och att jag hade stora chanser. Kan säga att JA jag har ont i magen för jag skulle MER än gärna vilja tillbringa mina veckor med massa olika aktiviteter tillsammans med denna tjej... Får jag jobbet ska jag börja att gå bredvid på måndag! De bästa av allt!! Den tjejen som ska sluta jobbade tidigt denna veckan vilket betyder sent nästa, o de schemat får jag och nästa vecka jobbar Niklas sent!! Perfekt, då jobbar vi tidigt och sent samma veckor:)
Jag ber nu till gud att jag får jobbet!! Håll tummarna snälla!! ( hundarna i Gingri lovade att hålla tassarna 4 hundar x 4 tassar blir hm, 16 st!! ) ha ha

Sitter här i soffan o väntar på Niklas bror Magnus, nu ska bordet skruvas upp i köket:)

Kram

NERVÖS!!!

Publicerat. 2008-08-26 | 19:00:34
Åhh va nervös jag e, i mrrn gäller det! I mrrn ska jag på intervjun kl 2...
Är det enda jag tänkt på denna veckan, nu längatar jag verkligen efter att få reda på om jag får jobbe eller inte.
Känns i hela magen nu att jag e nervös, när jag åkte hem från skolan idag åkte jag och kikade vart familjen bodde men jag e inte helt hundra än, måste kolla upp adressen bättre men jag vet på ett ungefär, har i alla fall hittat gatan.

Sedan åkte jag till svärföräldrarna och hämtade Luddis, då skulle de åka och handla på Ica Maxi så jag hängde på, vi köpte ingredienser till en mousse tårta som jag ska göra tills på lördag när vi ska ha kräftskiva hemma hos dom, nu säljer de ju mousse pulver på Ica, måste ju funka att göra tårta  på också så jag ska pröva:) Blir hallon:)

Vi var inne en sv'äng på Rusta också, jag köpte disktrasor, vita med svart tryck, två runda svarta mattor till köket för 29:- st, en fothandduk att ha utanför duschen och slip papper till köket, och jag går fram till kassan och ska betala med mitt kort,  och kassören säger att kortet e spärrat!!! Panik, Solveg fick betala, jag ringde direkt till banken, vet ju att jag bytt bank men va fan de kan ju inte spärra mitt kort innan jag fått en nytt!! Hon beklagade sig på banken och sa att de inte var så bra men att hon tyvärr inte kan låsa upp kortet igen, fint där står jag utan pengar och vet inte om jag har ngt nytt kort i brevlådan hemma och förresten så måste jag registrera de på banken innan jag kan använda de så de spelade ju ingen roll. Men kom på sen att jag kan ju föra över pengar via telefonbanken till Solvegs kort, så jag ringde igen men då hade inte mina pengar kommit över till den nya banken men hon kunde hjälpa mig ändå, hade inge personnummer på solveg heller men jag sa hennes namn och adress så de gick bra, så hon tog ut pengar till mig. Smart gjort av banken!!
Det låg ett nytt kort i brevlådan men funkar ju inte!!

Fått sms av Niklas idag, han skrev att han skjutit sin första ripa och att han var jätte stolt:) Han skulle ringa senare sen...

Nu ska jag greja i köket...
Hörs i mrrn!! Hi hi
Kram

Första skoldagen & frisören!

Publicerat. 2008-08-25 | 21:31:19
God kväll...

Precis hemkommen, har varit hos svärföräldrarna och ätit kvällsmat:)
Idag var de ju första skoldagen och de verkar super bra. Hade upprop och genomgång av skolan och lite lekar och så. Massa olika kurser o linjer på skolan, bla en klass som heter Lära mera som vi kommer arbeta mycket med, de är en klass med människor  som har olika sorters funktionshinder. Jag satte mig vid några på lunchen. en av tjejerna där var heeelt underbar. Hon var så mysig! Jag ville bara krama om henne och ta med henne hem.
Får jag inte arbetet som personligassistent så kommer jag verkligen se fram emot skolan:) men Niklas pappa e hundra procent säker på att jag får jobbe så jag får väl lita på honom:)

Efter skolan åkte jag hem en snabbis och betalade våra räkningar. Och så klart såg till att våra sparpengar hamnade på rätt ställe och de gjorde dem, våra första 1000:- :) känns super bra!!

Sedan bar de iväg till frisören, jätte fin salong o trevlig personal. Hon som ägde den var visst från Vara:)
Hon sa att mitt hår såg jätte torrt och slitet ut och att de såg livlöst ut. Så hon föreslog att jag skulle tona allt de hår som inte ingick i folie slingorna. Och jag sa ok, frisörerna som jobbar med mig brukar få göra som de vill:) De kan bäst...
Hon frågade mig också om vilket schampo jag använder... o jag köper ju ett i mataffären, kommer inte ihåg vad de heter nu, VO5 tror jag...  så hon föreslog att jag skulle köpa ett ordentligt så jag gjorde de, hon tvättade mig med de schampot och jag känner stor skillnad så de fick bli de. Dyrt men de ska räcka 4 månader...

Nu ska jag kika på singel mammor på 2:an!! Bra!!
Niklas har de bra, bommade på en fågel idag, ha ha bra jägare man e tillsammans med, ha ha

god natt

Jönköping & Ikea...

Publicerat. 2008-08-24 | 16:29:33
Hejsan!

I går kom ju Simon hit och sen åkte vi till Jönlöping. Vi åkte direkt till biltema där vi skulle träffa Niklas bror Magnus och hans tjej Angelica. Hon ringde nämligen mig kl 8 på morgonen och fråga om jag skulle med till Jönköping men jag skulle ju dit:) så vi bestämde träff. När vi var klara på biltema körde jag Simon till Tobias lägenhet för att sedan dra vidare till Ikea för att trägga A & M igen.
Hade inga större inköpsplaner på Ikea, bara att jag skulle köpa värmeljusen men som vanligt när man kommer till Ikea så hittar man massa kul. Hade väl lite funderingar också på ett bord till köket men Niklas har varit sådär för de men jag hittade ett jätte bra klaffbord med två pallar till som jag faktiskt köpte som jag ska få hjälp att sätta upp i veckan, bara de att jag måste ta ner lite saker på väggen, spacka och måla igen innan jag kan göra de men de måste ju vara klart innan Niklas kommer:) Hittade en jätte snygg lampa också som jag inte kunde låta bli att köpa till TV rums fönstret. Var väl i stort sett de jag köpte plus 400 värmeljus:) Här går de åt ljus vet nu, drygt 200 har vi använt sen jag flyttade hit:) ha ha
Bilder på mina inköp kommer här nere sen:)
På kvällen åt vi pizza och tittade på en film, var meningen att jag skulle sova över men jag åkte hem typ vid halv nio, åkte och hämtade luddis på vägen hem, vågar inte sova ensam. När vi kom hem ringde min älskling, de hade det bra. Han hade åkt på en förkylning bara. De hade fiskat hela dagen och han hade visst fått napp. Han lovade mig att han skulle skicka MMS men de har inte hänt än men när han gör de kan jag lägga ut dem här:)

I mrrn e de måndag, en händelserik måndag. Lönen kommer, de har nog ingen missat. Ska lägga in alla räkningar i kväll så de e klart att bara godkänna i mrrn, så är de ur världen och man vet hur mycke pengar man har kvar, ska till skolan 10-14 i mrrn, kl 16.00 ska jag göra slingor i håret.

Idag åkte jag ut till Gingri, skulle spraya klart Luddes bur o den blev super bra. Kom hem för en stund sedan och nu sitter jag i soffan, finns massa saker jag skulle vilja göra men har ingen ork, får se kanske kommer igång om en stund.

Hej hej
BILDER...







Tror bordet och stolarna blir toppen när de blir klart:) Hoppas bara Niklas tycker om de. Men de tror jag, han har ju tyckt om allt annat jag gjort:) Han har ju sagt att jag har fria händer, ha ha Lägger ut bild på resultatet sen när jag e klar:)

Nu har jag 50% chans...

Publicerat. 2008-08-22 | 21:50:52
Idag trodde jag att jag skulle dö av lycka, jag ringde till Frösunda idag som har hand om tjänsten jag sökt som personlig assistent, av mängder sökande nog de ju ut 7 tjejer som kom på intervju och utifrån dem sedan skulle några få träffa tjejen och hennes familj hemma hos dem i deras hus. Jag har väntat in i de längsta på deras samtal men idag kl 2 kunde jag inte hålla miog utan jag ringde. Hon som var med på intervjun svarade och jag presenterade mig och då sa hon att hon precis satt o tittade bland ansökningarna för att ringa runt lite. Hon frågade efter mitt namn igen och sa att ja, de e två tjejer som ska få träffa familjen och du är en av dem, jag trodde inte de var sant, jag blev hur glad som helst och mitt hjärna hoppade av lycka. Hon frågade mig om jag hade möjlighet att träffa dem kl 2 på onsdag nästa vecka och jag svarade JAAAAA högt och glatt o hon skrattade till:)
Sedan, om inte de vore nog sa hon att mamman jag träffade på intervjun fastnade för mig direkt:) Ha ha de känns så bra, vi två som e kvar kommer träffa familjen vid olika tider men jag är först ut:) Nu har jag verkligen 50% chans att få denna tjänsten, som jag såååå gärna vill ha!! Så snälla hjälp mig ni som läser bloggen, håll tummarna för mig!!

Det gick bra på Eniro idag och kl 10.00 sa jag ej då til alla och lämnade de arbetet.

Åkte sedan hem för att hjälpa Niklas med de sista inför hans jakt resa, kl 12.00 skulle han o Christian åka.
När klockan var kvart över elva sa han att han skulle börja dra sig och jag fick en klump i halsen, visst han ska bara vara borta lite över en vecka, skönt egentligen att vara lite ensam men lite skraj e jag, har inte varit ensam här förut men jag hoppas de går bra. När han kramade om mig kunde jag inte hålla tillbaka tårarna och de kunde inte han heller... :) de är den första killen jag har som verkligen kan visa känslor, kändes jätte skönt, de var ett tecken på att han tyckte de var jobbigt också, han kramade om mig, pussade mig och tittade migu i ögonen o sa Jag älskar dig... :)
Han ringde förut, kommer inte ihåg va klockan var men då hade de precis ätit i Mora. Han frågade mig glatt hur många L bensin de går i min bil (de har min upp) och jag sa att jag inte visste men han var glad, för upp till Mora hade de bara gått åt en halv tank:) Hade de tagit Niklas bil hade de nog gått åt mer än de dubbla, ha ha de hade inte kommit på hur man fick på min radio så de hade lyssnat på en o samma skiva ända upp till Mora, ha ha killar.

När de ringt om jobbet som assistent fick ja en kick, jag gick ut i förrådet och tog ut massa skit som skulle slängas, packade in de i bilen och åkte till tippen ( nu e de lite saker i förrådet) sedan stannade jag o Luddis på Statoil och tvättade bilen, visste inte om han skulle bli rädd där i bak i buren så han fick sitta i framsätet med matte, intressant var de men lite läskigt! Sedan bar de iväg till Svärmor, där jag storstädade bilen:)
Sedan hem och städa:) Niklas har lyckats vända upp o ner på hela lägenheten när han packat...

I mrrn kl 10 kommer Simon, sen åker vi iväg me Uddis till Gingri och sen åker vi till Jönköping, blir nog Ikea i mrrn redan, SUGEN:) Skriver därifrån i mrrn:)

Hej så länge, nu väntar jag på att min Älskling ska ringa mig....

Försöker avsluta på jobbe....

Publicerat. 2008-08-22 | 08:52:06
Hejsan!

Nu sitter jag på jobbe och väntar på att en speciell sida ska funka på internet, den sidan som jag ska skriva ut uppsägnings lapp på och rapportera in mina sista tider, klart de inte funkar nu när man väl behöver de. Ska också skriva ut mina lönespecar.
Mitt skrivbord e tömt och alla mina påbörjade ärenden e avsulatde.
Känns faktiskt ok, pratade med en tjej här förut vars man hade läst den utbildningen i Fristad som jag ska göra och han tyckte att den var toppen så de var roligt att höra.
När jag e klar får jag faktiskt gå hem och då ska jag säga hej då till Niklas som åker idag.
De skulle åka vid 12 tiden tror jag.
Hoppas sidan kommer igång snart, ingen lust att sitta här o vänta, i värsta fall får de faxa pappren till mig!

Kram så länge...

Idag har jag sagt upp mig....

Publicerat. 2008-08-21 | 19:34:59

Idag sa jag upp mig på Eniro och jag ringde och tackade nej till jobbet som växeltelefonist. Jag har ännu inte hört ngt från jobbet som personlig assistent men jag har bestämt mig, får jag inte jobbe som personlig assistent så blir de skolan. Och just nu e jag inställd på skolan för att inte bli besviken om jag inte får jobbe så jag säger hela tiden till mig själv att jag inte kommer få de. Ser som sagt verkligen fram emot skolan och de ska bli roligt. Måste bara skicka in mina papper till CSN så jag får mina pengar, får lägga dem på lådan i mrrn, hm eller om man inte kan ringa in. Kanske ska kolla upp de, de går ju fortare.
Jag som sagt flera gånger att jag ABSOLUT inte skulle läsa ngn mer gång, ha ha där ljög jag för mig själv. Anledningen har väl varit att jag hatar prov och läxor o allt va de heter men de bästa med kursenj ag ska gå nu e att de inte e ngra prov eller läxor alls:) Jippie... + att man har 3v praktik på hösten o 3 på våren:) Hi hi så nu kan man gå och köpa sig några fina block och pennor, de e roligt!!!!
Man får ju pengar från Csn denna månaden men jag kommer ju få mina senare då jag inte skickat in papper men i alla fall, jag får ju lön denna månaden från Eniro så ALLA mina Csn pengar ska jag sätta undan och spara för de lär jag behöva längre fram.
Så.. i mrrn gör jag min sista dag på Eniro.....
Skolan kostar 1000:- men ska ringa o prata med dem i mrrn och säga som de e att jag väntar på besked om jobb så de kanske är sjyssta så jag kan betala senare. Ska ringa LSS i mrrn också och fråga hur långt de kommit.. om jag har ngn chans på jobbe...

Många tänker säkert men herregud va hon byter jobb men jag vet verkligen inte vad jag vill jobba med. Pratade med min faster i början av veckan och hon sa bara att du är ung, passa på att pröva så mycke jobb som möjligt medan du har chansen. Och de e de jag gör, jag e 22 och har MÅNGA år kvar att arbeta, och ngn dag hoppas jag att jag hittar de jobb jag verkligen vill ha.

Idag har jag ju varit på banken också, har ju bytt bank då de e lättare att han den närmare. De gick bra, var bara att flytta över mina konton, inge svårare än så och skulle jag flytta tillbaka hemåt igen ngn gång så byter jag tillbaka...

Har hunnit med en sak till i kväll, jag har åkt motorcykel med Niklas pappa:) ha ha de var roligt! Fick på mig Niklas mammas MC kläder... Härligt att åka:) Fick dock SKIT ont i mitt knä när de var böjt hela tiden, men den 5 sep ska jag röntga de så då får jag veta vad de e...

Niklas packar för fullt, han har lagat min bil idag då de var hål i ljud dämparen. De ska låna min bil upp till fjällen när de ska jaga fågel, de åker ju i mrrn och han kommer inte hem för än nästa söndag.. kommer bli tomt. Tur att jag har Uddis hemma...
På lördag åker och o lill brorsan o hälsar påmin andra lill brorsa i Jönköping, han läser ju där borta, måste springa in en sväng på Ikea också o köpa värme ljus:)

Puss o Kram

Idag bjuder jag på en bild, hm inte den snyggaste men ja ja. Niklas som tog bilden:) Nu kan jag nog hålla med pappa om att jag ser ut som en Michelin gubbe:) (stavas?) Ha ha Jerry ser också rolig ut:)

Två besked idag....

Publicerat. 2008-08-20 | 16:54:33

OCH REGNET DE BARA ÖSER NER....
Fy fasen va de regnar, man ser knappt ut ju! Skit väder!
Sitter här i soffan o kikar på en kärleksfilm. PS I love you, mysig film. Niklas jobbar ju kväll idag också. Ludde ligger bredvid mig och snarkar som en hel kar.

Idag fick jag två besked på telefon, först ringde Pia från Dia Tel och sa att jag mer än gärna fick börja där men då jag inte vet än hur de blir med assistenjobbet så sa jag att jag ville invänta de svaret först, en stund senare ringer skolan och säger att jag är välkommer dit på måndag halv tio för upprop....

Ahhhhh hur gör jag nu,  helt lost känner jag mig!
Assistent jobbet e ju nr 1 de e jag helt 100% säker på
men sen då?????? Läsa eller jobba eller båda? Läsa och jobba extra? Men var ska jag jobba då? Fråga Dia tel om jag får jobba helger eller kanske man kan få komma till Swegon och få jobba ngn helg i månaden o på lov precis som min bror gör som också läser?
Nej fy fan va jobbigt de e nu:(

Idag har jag ringt banken i Fristad också, har bestämt mig för att byta bank. Eftersom att Swedbank i Kvänum e fristående måste jag alltid prata med dem och åka dit om de e ngt, så jag byter. Ångrar jag mig eller så e de ju bara att byta tillbaka. De dumma e bara att jag får nya kontonummer:( men men....
I kväll ska jag öppna ett gemensamt konto till mig och Niklas också, vi ska sätta in 500:-/månad där och spara, kanske till ngn ny möbel, eller kanske barn:) vem vet..... Kan va skönt att ha några tusingar där den dagen de skulle bli så, e ju inte gratis med barn direkt...

Nu ska jag kika på filmen, skriver mer sen, har ngra bilder att lägga ut!

Kram


Niklas i sina fina jaktkläder:)


Niklas och Ludde i husvagnen:)

Dagens alla intervjuer....

Publicerat. 2008-08-19 | 19:52:27
Ja idag kan man lugnt säga att de varit körigt!
Klockan 12.00 skulle jag vara på skolan och prata med några lärare där på assistentutbildningen, de förklarade hur kursen var upplagd, berättade lite om skolan och de frågade mig varför jag sökt utbildningen. De skulle höra av sig om jag kommer in eller inte, eftersom att skolan börjar på måndag så hör de av sig snart:)

Kl 13.00 skulle jag vara i stan och träffa mamman till den tjej som jag sökt att bli personlig assistent till. Intervjun gick jätte bra och de kändes jätte bra när jag gick därifrån. Mammam berättade om hennes dotter och jag fick berätta om mig och varför jag ville arbeta för henne. De sa att de var massor med folk som sökt tjänsten men att de tagit ut 7 st inklusive mig för intervju med mamman och sedan ska de välja ut några som får komma hem till dem och se hur de bor och träffa dottern som tjänsten gäller. Detta jobb vill jag verkligen ha för de verkar så otroligt rolig, lärorikt och omväxlande. Och tjejen verkar vara jätte mysig och vi verkar vara ganska lika. Jag håller alla tummar jag kan och de känns lite som om att jag får komma på en andra intervju, de kändes ju bra, hoppas hoppas hoppas. Glömde fråga om lönen men de kan man ta senare men jag tror att de e okej, för de som anställer heter Frösunda och de e privatägt.

Kl 16.30 var de dags för Dia Tel, arbetet som växeltelefonist. Kom en jätte mysig tjej och välkomnade mig och vi satte oss i ett rum och pratade lite, var inte så mycket om själva jobbet eller om mig utan vi pratade allmänt bara. Bla om att hitta i borås och så:) ha ha hon var jätte rolig! Sedan gick vi till platserna när man ska sitta, de är 4 tjejer som jobbar åt gången och man sitter vid et data och en telefon och tar emot innkommande samtal. Det funkar så att företag runt om i sverige har anlitat Dia Tel som en växel för deras företag då de kanske inte hinner svara. När de ringer står de precis i skärmem på dator hur man ska svara, tex, välkommer till XXXXX vad kan jag hjälpa till med och sedan kanske kan ska växla samtalet till ngn på de företaget eller ta ett meddelande. Varje dag ringer de ungefär 1200 kunder så de fanns att göra.Verkade vara ett bra arbete och de som satt där när jag kom var verkligen jätte trevliga. De visade mig massor och de frågade mig massa saker. Eftersom att de e en sån liten grupp så de e bra sammanhållning. På detta jobb var de 4 veckors schema.

Så jag kan lugnt säga att de e full aktivitet i mitt huvud just nu, tänker på hur de blir, när de ringer och om jag får komma på en andra intervju till assistenjobbe:) vill verkligen ha de.

Just nu sitter jag framför tv:n, var och hämtade luddis förut och handlade lite saker till Taco sallad, Niklas ville ha de idag när han kommer hem och till lunch i mrrn.
Pratade med honom förut och han hade fått fast jobb på Lernia idag:) Roligt!

Håll tummarna ännu mer för mig nu!

Kram Kram

I mrrn gäller de:)

Publicerat. 2008-08-18 | 09:38:24
God Morgon, sitter här vid datan på jobbet och äter mellis:) nektarin och vatten!! ha ha
Idag e se stockholm vi ringer, får se hur de går.
Var inne och prata med en av de ansvariga förut angående uppsägningstiden. De sa när man började att man hade en månad men de sa att de inte var ngra problem att sluta tidigare, de har fyra andra gjort tydligen så de känns ju bra. Kan jag ju säga de i mrrn när jag går på intervjuerna.
Idag efter jobbe ska jag åka och byta vågen jag köpte när mamma o pappa var här, de var ju en våg man skulle sätta upp på väggen (hushållsvåg) och de har vi inte riktigt plats med i köket.
Sen ska jag hem och gå en promenad, laga lite mat och kika på tv, Niklas jobbar kväll denna veckan så han e inte hemma för än vid elva, kanske går och möter han i kväll, får jag en extra promenad, kan han ta upp mig vid arenan:)

Hej så länge...

_____________________________________________________________________________________________

God kväll!!

Då är man hemma igen efter dagens arbete, mår dock inge bra:( Mår illa som fan och har en jävla huvudvärk... hoopas de går över.
Idag ringde de från skolan!!! I mrrn kl 12 ska jag träffa dem. Vi är tre stycken som ska få komma dit på ngn slags intervju. De gjorde tydligen så med alla som kommer in för att de ska få träffa människorna och se om de verkar rätt för utbildningen sa hon. Jag frågade också hur många platser den finns kvar och de var nog bara tre stycken. Så i mrrn kan jag lova att de blir tajt, ska vara på skolan 12 och på intervjun som personlig assistent kl 13. De visste redan på jobbe att jag skulle ta lucnchen 1 h senare pga av intervjun men nu måste jag gå tidigare och de var okej, tyckte jag var snällt.
Har sagt till dem att jag sökt skola och så de de vet om de. Nu är de sex stycken som slutat på Eniro så folk blir inte långvariga, slutar jag också är de 7....
Nu ska jag sätta mig i bilen och åka in till stan för att se var de e jag ska på intervjuerna i mrrn så jag slipper åka runt och leta efter de i mrrn så jag kommer i tid:) Smart va:) jag e ingen höjdare på att hitta i denna stan än:)

Så snälla, håll tummisarna för mig nu!

Kramar
______________________________________________________________________________________________________________________

Sådär då han man varit och checkat läget inför morgondagen och jag hittade rätt dörr:) Så de ska inte bli ngra problem att hitta i mrrn, vet till och med var jag ska parkera.
Vet till och med vad jag ska ha på mig, ha ha. Köpte en klänning på gina så de blir den med leggins och en vitt linne:) Man måste ju se lite hyfsad ut:)

Har precis gjort lite mat till min goding, hans favorit, pasta med creme fraiche såsen. Ska han få i kväll när han kommer hem och så har jag gjort matlåda till honom, snäll e jag:)
Jag ska också äta lite snart och kika på tv, i kväll 21.30 ska jag titta på kanal 2, handlar om singel mammor, älskar såna program.
Var och lämnade tillbaka min våg förut, och hittade faktiskt en ny på netto, för bara 100:- perfekt!!

Hej hej!!

Gårdagens jakt gav resultat....

Publicerat. 2008-08-17 | 20:42:25

Hejsan!

ja som sagt, gårdagens jakt gav resultat och jag har verkligen varit med om ngt nytt i mitt liv.
Efter att ha suttit en stund i jakt tornet får vi syn på en liten bock, och jag säger åt Niklas att skjuta den men nej de ville inte han dels för att den var för liten och för att han visste att de fanns en större bock han sett tidigare.
Efter en stund får vi syn på den men den lägger sig i de långa gräset, den reser sig efter en stund och Niklas sätter sig i rätt läge för att skjuta (min puls under denna tid ska vi inte prata om) då kommer en tredje bock springades bakom oss och alla tre börjar bråka och vi bara sitter där och tittar på dem. De blir tyst en stund och sen, får jag syn på den större bocken som var på väg ur skogen ut på åkern mot oss... jag säger åt Niklas och jag får göra mig så liten som möjligt och Niklas höjer bössan och siktar, jag konsentrerar mig mer på att försöka hålla för öronen, få ner huvudet och på samma gång försäka se bocken han ska skjuta men jag hinner knappt något av de för än Niklas skjuter, fy fan va rädd jag blev vilken jävla smäll, och från mynningen på geväret lyser de upp och jag får hylsan i huvudet, bocken springen iväg o Niklas skjuter en gång till. Jag bara skakade. Jaha säger Nilkas gå ner, nu måste vi leta efter den. Ut på marken och leta efter blodstänk och de ser vi ganska snart, går lite längre fram och där ligger den i ett dike.

Jag bara skakar och de känns som om att jag gjort världens träningspass. Samtidigt som jag tyckte så synd om bocken så tycker jag ändå att de var en häftig upplevelse som jag gärna vill vara med om igen.
Vad som hände efter sen ska jag nog inte gå in på för de var mindre mysigt men man tömmer och flår skinnen:( BLÄ

I går kom ju mamma, pappa o Simon också, de kom vid elva tiden ungefär. De tyckte att vi hade en liten men mysig lägenhet. Vi fikade och satt o pratade. Sen tyckte mammma att jag skulle se över blommorna vi har ute, hon sa att de stod i vatten och att de til slut ruttnar. Så pappa bad mig ta fram en spik o en hammare så slog han hål i bottnarna på krukorna, hm ja se forsade ut vatten:) ha ha tack mamma o pappa.

Sedan åkte vi alla utom Niklas till Knalleland och åt och kikade i affärer.

Tycker att de var jätte roligt att de kom och hälsade på och såg hur vi bodde, de har ju inte varit här förut:)

Vi fick en jättefin blomma och massa äpplemos:) mums Niklas fick också en bit sockerkaka av mamma, han säger att han älskar den:)


Idag har vi inte gjort mycket, vi sov till halv tolv, trötta var vi sen har vi varit en sväng hos hans föräldar..


Jobb i mrrn... intervju på tisdag:)


Kramisar

Besök av mamma och pappa o lillbrorsan...

Publicerat. 2008-08-16 | 17:32:27
Hejsan hejsan, sitter här och vänater, dels på att min havregrynsgröt ska bli klar och på att Niklas ska komma, idag ska jag följa med ut och jaga bock... ha ha de ni!
Så de e bäst jag skyndar mig så jag e klart tills han kommer, han e o hämtar son bror, även han jägare.
Men har mer och skriva med tanke på dagens rubruik.. hörs sen:)

Ännu en intervju...

Publicerat. 2008-08-16 | 00:00:35
God kväll eller god natt kanske man ska säga, klockan e ju snart 00.00
Kom precis hem från Niklas föräldrar. Vi åkte ut dit en sväng och gjorde dem sällskap, de hade en liten kräft skiva för i mrrn drar bockjakten igång så min kära Niklas ska åka klockan halv fyra i natt till skogen, jag blir kvar i sängen jag:)
Mamma och pappa kommer nog i mrrn, fick ett sms förut. Ska bli riktigt roligt. De har ju inte varit här än och sett hur jag bor. Vet inte vad jag ska bjuda på bara, men de löser sig i mrrn. Blir väl en sväng på stan också när de är här:)

Idag har de varit en lugn dag, första dagen med VV mat och de har funkat mycket bra. Niklas tycker bara att jag äter heeela tiden och tror inte jag kan gå ner i vikt då men han får väl se:)

Idag ringde ännu ett jobb jag sökt, jobbet på Dia Tel som ska bestå av att arbeta som växeltelefonist. Jag ska träffa henne på Tisdag också så de blir två intervjuer den dagen:) Får vi se hur det går, men jag hoppas fortfarande på att jag får arbetet som personlig assistent, för de tilltalar mig mest...

Nu ska jag gå och lägga mig, för jag e riktigt trött....

God Natt!!

Ansökan o VV....

Publicerat. 2008-08-14 | 20:43:06
God kväll...

Sitter i soffan med MIN dator och Niklas vid sin, och båda e ute på internet!! Idag köpte vi en trådlös router! Så bra. Köpte den på Net on Net för 299:- helt perfekt. Var ju mest för att min dator också ska funka:) Köpte även godis skålen idag:)

Har också fixat med alla papper för ansökan till Folkhögskolan, så jag åkte iväg med de förut. Skolan börjar den 25:e så vi får se hur de blir framöver, jobb som assistent, skola eller kvar på Eniro. Spännande.

Sen har man faktiskt varit på VV igen ( huuur många gånger har jag inte varit där) och de va inge vidare att ställa sig på vågen, men ja ja nya tag. Skulle skrivit ut en kupong idag då man bara betalade 120:- för reg annars kostar de 220:- men glömde de. Men jag spang iväg till biblioteket snabbt och skrev ut en, 100:- e ganska mycke ju! Så de köpte jag VV godis för istället.
På hemvägen blev de en sväng till Ica, köpte lite mjölk och så... I mrrn e de dags att räkna igen...
Niklas måste hjälpa mig sen att hitta mina VV saker i förrådet:)

Nu ska jag kika vidare på tre feta brudar och en liten klänning! Roligt!!


Hej hej

Idag kom grejerna...

Publicerat. 2008-08-13 | 19:11:59
Idag fick jag de jag beställde från Happylina.se, Niklas har satt upp dem o de blev jätte fint:)
Fick också korten från Turkiet men inte de sen jag var och tog modellkort men jag var inne o kikade på extrafilm o de ska vara skickade så jag får dem nog i mrrn.

Idag var jag på H&M fyndbutik här i Borås, de säljer ut allt för halva rea priset, men nja de fanns inget direkt till mig men hade man haft barn hade man kunnat göra massa fina fynd. Har också varit på en lagerutförsäljning som MIQE hade, hittade en sån där svart hjärt skål som de står ditt och mitt på som man ska ha godis i kostade 90:- men de tog inte kort så får åka och köpa den en annan dag. Vet att i Lidköping tog de 189:- för den....

Niklas e och skjuter in sina vapen. Har varit på polis stationen idag och sökt nytt licens för hans nya vapen men de skulle ta flera veckor att få de tillbaka för de hade massor att göra.

I kväll blir de lugnt, äta ngt lätt och sen blir de bara tv. Ska titta på so toy think you can dance kl 22, de e riktigt bra. Sen vet jag inte vad de e för ngt mer på tv idag!

Pratade med faster idag också, de skulle gå och kika på en lägenhet...

Kram Kram


Skålen...


Våra nya fina nyckelhållare:)


Luddis hörna...


Niklas tog kort på oss idag när vi hade somnat så gott i sängen:)

GLAD!!!

Publicerat. 2008-08-12 | 17:46:46
Idag blev jag hur glad som helst, min mobil ringde och jag kände inte igen numret men svarade i alla fall. Och de visade sig att de var hon som har hand om en av tjänsterna jag sökte som personlig assistent i Fristad. Jag skickade ju in min ansökan i går ju!  Hon sa att de fått in massa ansökningar men att hon nu tittat igenom dem och att de var några hon ville höra rösterna på samt ställa några extra frågor. Hon frågade lite om jag hade tidigare erfarenheter av assistent jobb samt lite om mina intressen och så. Hon berättade också om att tjänsten är för en 20 årig tjej som vid 13 års ålder fick någon form av hjärnskada o nu behöver stöd. Hon ska vara helt klar men ha en 13 årings sätt att vara. Sedan sa hon att hon absolut trodde att tjejen och hennes mamma ville träffa mig så på tisdag kl 13.00 ska jag på intervju för att träffa dem:) När jag la på blev jag så glad så jag visste inte var jag skulle ta vägen. Detta verkar vara hur roligt som helst. Man ska vara med henne i vardagen helt enkelt så en arbetsdag kan bestå av att gå på stan, titta på fotboll eller åka till GBG eller se på bio. Eller hjälpa henne i huset där hon bor med sina föräldrar med tex städning o tvättning. Men att hon ville flytta hemifrån snart. Arbetet bestod av två veckors schema då vecka 1 är 8-15 och vecka 2 15-21 SÅ HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!!

Idag har vi inte gjort så mycket, jobbat så klart och varit på tippen med lite skit. 
Hade velat åka till outlet butiken som H&M har men Niklas skulle iväg och skjuta med sin bror men nu skulle de visst inte de och de stängde 6 så de e ju för sent... Vågade inte sätta mig i bilen o köra själv då jag inte vet var de ligger...:)
Ska snart laga spagetti o köttfärssås:)

Här kommer bild på mitt fynd jag gjorde i går samt på huset där vi bor:)


Möblerna, lykorna jag köpte i Ullared för 79:- kom också med på ett hörn:)


Ingången på huset vi bor i:)





 

Fyndat idag....

Publicerat. 2008-08-11 | 20:48:53
God kväll....

Idag har jag varit och fyndat. Vi har länge pratat om att köpa nya ute möbler då Niklas gamla inte var så värst bra, vi har kikat runt lite men tyckt att de varit dyrt. Men idag när jag kom hem från jobbe hade vi fått reklam från Jysk, de reade ut alla ute möbler, så jag åkte dit en sväng medan Niklas jagade. Köpte ett runt bord och två stolar, betalade 275:- de tyckte jag var ett bra pris. MEN.... De räcker att man säger Jysk så tänker man jaha något kommer fattas eller inte stämma o mycket riktigt, bordet e helt jävla snett. Ett av benen är fel böjt så skivan lutar bra mycke. Bara att åka dit o byta, får ringa i mrrn vid 10 så de lägger undan ett åt mig.
Köpte en ny klot grill också, de behövdes verkligen innan den andra rostar ihop. Köpte den på Willys för 50:-, REA:)

Tar kort på de i mrrn när jag bytt bordet.

Idag fick jag för mig att jag vill läsa så jag kan jobba som personlig assistent, ringde runt lite till skolorna idag och Fristads folkhögskola har en ettårig utbildning som heter personlig assistent, ansökningen har ju redan gått ut men ska ringa i mrrn och fråga om de finns plats kvar. Annars ska jag söka till nästa omgång.
Sökte några fler jobb idag, bla till Fabriksbutiken som ska öppna i Borås, som säljare för Rix Fm och Växel telefonist. Får se om man får svar. Skadar ju aldrig att söka jobb eftersom att man inte vet vad man vill göra i framtiden. Men finns de plats på skolan så kommer jaggå de. För jag vill verkligen prova att arbeta som personlig assistent.

Vår chef på Eniro är tydligen mycket dålig, han har fått ngn infektion på hjärtklaffeb, mailade honom idag och frågade hur de var med honom, får se om jag får svar i mrrn. Han ligger ju på sjukhuset.

Kram

På jobbet igen...

Publicerat. 2008-08-11 | 09:54:14
Då sitter man här igen då! På jobbet framför datan!
Har nog aldrig varit så jobbigt att gå upp som idag! Tycker mer synd om Niklas, hans klocka ringde klockan 03.45 idag! Och han var trött. Fick putta på han flera gånger men han kom faktiskt upp i tid idag! Han satte sig till och med framför tv:n och åt lite innan han åkte iväg.
Trodde ju att man skulle komma till ett effektivt arbete men icke, ingen arbetsledare här då en e på semester och den andra e sjuk så här e de såå slappt. Ingen gör ngt! Alla surfar. Inget vidare tycker jag! Jag har varit inne på ams.se lite och kikat på lite jobb. Söker då jag hittar ngt som verkar intressant. I går blev de 2 jobb som personlig assistent och idag som växeltelefonist och som säljare för Rix FM, får väl se om man får några svar.

Slutar klockan halv 5, ska hem då och laga lite mat, blir wok idag! Niklas träffar jag inte för än i kväll, han skulle jaga gäss idag tror jag.
Så de blir mys i soffan för mig idag framför tv:n:)

Hej så länge... nu ska jag fortsätta surfa:) blir väl de enda arbetet idag...

I mrrn e de jobb....

Publicerat. 2008-08-10 | 15:55:48
Då har söndagen kommit, dagen före man ska börja jobba igen... och ja de känns sådär. Man e inte på topp humör direkt. Man kommer gå till jobbet med tunga steg men man kommer nog in i rutinerna igen efter semestern.

Idag har jag varit på stan en sväng, vädret e ju ingen höjdare. Köpte en tröja på Vero Moda, en klänning o ett halsband på Gina Trico som jag tänkte jag skulle ha till helgen då vi ska till GBG med jobbe. Sen fyndade jag på Hemtex, 2 st svarta plåtburkar med vita prickar på. De hade ksoatat 59:- st men nu var de 70% så jag betalade 37.50. Ska ha havregryn o linfrö i dem:) Jag och Niklas nog en fika på Waynes Coffe också:)

I går var vi och hälsade på Niklas föräldrar igen vid husvagnen men de blev inget kräftfiske för oss. Jag åt 4 st istället. Vi satt mest och pratade o jag grillade majs kolvar:) mums!

I går kokade jag och Niklas några kräftor vi fick med oss hem i fredags, första gången för oss båda så vi fick ringa hem till min pappa o fråga hur man gör:)
Men de gi´ck bra, tycker de e lite små läskigt bara när man slänger ner med i de kokande vattnet levande så jag stod med en pasta slev och tryckte ner dem i grytan.
Tog lite kort:)








Vårdcentral + Götene....

Publicerat. 2008-08-08 | 20:32:25
God kväll!!
 Då var det sista semesterdagen idag då, känns skit rent ut sagt! Uch! Var tog dessa fyra veckor vägen??
På söndag kommer de kännas skit när man vet att man ska upp o jobba dagen efter, blä!
Jag sa de till Niklas förut att man längtar ju tills man får barn och är mamma ledig:) ha ha

Idag vaknade jag och hade riktigt ont i mitt högra knä, har haft de från och till sen 2001 men när vi var i Turkiet kom de tillbaka. I morse kunde jag inte ens lyfta det av egen styrka så jag fick hjälpa till med handen. Jag bestämde mig för att ringa vårdcentralen o fick en tid vid halv elva. Doktorn tittade på mig och konstaterade att de inte står rätt till i knät, att jag bla har vatten i knä skålen och att de kanske e ngt som ligger löst där inne och irriterar. Så han skulle skriva en remiss så jag ska bli kallad till röntgen för att se vad de kan vara.

Sedan bar de iväg mot Götene, till en vapenaffär. Niklas har fått för sig att köpa ett nytt. Fråga mig inte vad de e men ett gevär e de i alla fall! Och han hittade ett men man måste söka licens först hos polisen innan han kan betala de och ta med de hem så han får åka igen till Götene för att hämta de sen när han får svar från polisen. Bra system dock så gevären inte hamnar i fel händer... På hemvägen blev de en salladsrulle på Rocco i Skara, den e såååå god:)

När jag kom hem stensomnade jag i sängen, riktigt trött.... Nu vet vi inte vad vi ska hitta på, Niklas föräldrar e och fiskar kräftor o han vill åka dit o kika och de blir väl de. Fredagar för mig annars e mys kvällar med god mat och kanske en bra film men de får bli sen när man börjar arbeta....
Uch igen, vill inte jobba:( men man e ju illa tvungen!

Ska man börja VV igen på torsdag..... hm vet inte men jag vet en person som gärna vill att jag gör de:) hi hi

Hej så länge....

Hälsning + bilder...

Publicerat. 2008-08-07 | 19:18:35

Hej Nettan!

Tack för ditt inlägg! Roligt att du läser min blogg....
Kram Emelie

_____________________________________________________________________________

Måste visa ett par av sängkläderna vi köpte på ullared men också Niklas nya Jaktkläder han fick idag. Gud så lycklig han e, så lycklig att han bara var tvungen att åka ut och pröva dem. Men han har fom nu fått ett nytt smeknamn av mig.... SKOGEN:) Ni märker nog varför....


Är man tillsammans med en jägare så vad gör man inte!


Ha ha ha ha ha....

Modell för en dag...

Publicerat. 2008-08-07 | 18:38:14
Idag var jag och Angelica ( Niklas brors tjej) i GBG och blev sminkade o fotograferade av riktiga modellfotografer.
De tog 60 bilder var på oss och sen fick man välja vilka av dessa man ville köpa, och jaha vi tänkte väl att man kanske köper ett par bara, mmm eller hur man ville typ ha alla men de slutade med att jag köpte 20 bilder. De kostade lite men jag tyckte att de kunde vara roligt nu när man väl kom iväg på de. Som ett minne och man kan ju sätta upp ngt kort på väggen och de e roliga att ge bort:) Mamma o pappa ska få, min faster och Niklas mamma har redan bett om att få ngt kort:) Beställde korten från extrafilm.se där man får 30 gratis kort om man skriver radio i erbjudandefältet:) annars kostar de bara 0,98:- per styck! Och de kommer hem snabbt... ( bilderna vi köpte fick vi på en CD skiva)

Såhär blev några av korten:)
Skriv gärna en kommentar....































TV rummet klart...

Publicerat. 2008-08-06 | 21:40:04
Äntligen e de färdigt! Har verkligen längtat efter detta för de har varit sååå rörigt!
Men nu e de fint och mysigt och vi trivs hur bra som helst här nu jag o Niklas. Vi har gjort lägenheten som vi vill ha den, man trivs mycket bättre då...
Såhär blev det:)

Såhär fint var de när vi målade..

Niklas pappa hjälper oss med tapetseringen...


Hallen, jag blev riktigt nöjd med texten. Mätte och tejpade för hand alldeles själv:)
Bara nyckelhållarna som saknas:)


Hyllan, kanske inte så stor skillnad. Bara lite nya korgar:) och så klart Niklas älghorn kom upp...


Rummet med den fin fina tapeten, älskar den:) Och mina gardiner jag färgade...


De nya tavel listerna jag köpte på rusta, blev riktigt bra:)


En liten förvandling på TOA efter Ullaredsbesöket...


Dessa Cult Design sakerna köpte vi på Älvsereds på väg hem från Ullared, blev jätte fint på TOA...

Uddis i hans nya säng som inhandlades på GE-Kås, den andra var så stor så den fick flytta till Niklas föräldrar.


Luddis och grannens katt Charlie är riktiga kompisar...

Ullared....

Publicerat. 2008-08-06 | 18:04:14
I måndags åkte jag och Niklas till Ullared för att sova där en natt med mina föräldrar och brorsan Simon, de hade hyrt en stuga på Ullareds Camping. Och så klart var de ju meningen att vi skulle handla på GE-KÅS också och de e ju inte så svårt att hitta ngt att handla där. Jag var inne i affären 3 ggr och hadlade alla gångerna.
Vi köpte lite saker till lägenheten, bla 3 uppsättningar av sängkläder, kaffekoppar, skålar, lite saker till Luddis, handukar, duschdraperi, lite kläder och massa annat roligt.
Tur att man inte e där så ofta för de går ju åt pengar:)

Idag har jag varit i stan en snabbis, var och köpte färg att färga tyg med. I går färgade jag mina vita öljettgardiner grå och de blev riktigt bra. I morse fick jag för mig att färga överkastet som var beiget men som nu ligger i tvättmaskinen för att bli svart. Köpte även en låda till Luddes grisöron och godis, slipper de ligga och lukta i skåpet.
Har grejar lite här hemma också, tvättar de nya sängkläderna, hängde upp tavel lister och så... ska ta kort sedan och lägga ut på TV-rummet! Riktigt fint blev de o mysigt!

Niklas, ja var annars om inte i skogen. Jagar räv...

I mrrn ska jag och Niklas brors tjej Angelica åka till GBG. Vi ska bli modellfotograferade. Vi ska komma dit osminkade o ha med oss tre uppsättningar med kläder, sedan sminkar de oss, gör oss fina i håret och sedan blir vi fotade. Detta e helt gratis. Fia o Malin var ju på de för ett tag sedan och då hade de skrivit upp mitt namn på en lista så de ringde i går:) Ska bli jätte roligt! De enda som kostar sedan e om man vill köpa med sig ngt kort hem.  Och de kommer jag garanterat göra!! Fia o Malins kort e jätte fina:)
Min fick tydligen bilderna på en skiva så jag lägger in dem här i mrrn

Kram

Resan...

Publicerat. 2008-08-06 | 17:41:47
Ja vi hade en varm vecka kan man lugnt säga...
Första dagen trodde vi alla att vi skulle dö av värme slag, jag fick panik när jag låg på stranden men man vänjde sig nog sen. Men de var närmare 40 grader om inte mer på dagarna och på kvällarna runt 30, brukar vara skönt på kvällarna när man går ut och äter men nja nu var man svettig...

Hotellet vi bodde på var jätte mysigt, man bodde i små stugor. Jag o Simon delade på en.
Dagarna bestod mestadels av att ligga på stranden, bada och sola. Och som sagt på kvällarna gick vi på stan och kikade i alla de tusen miljoner butiker som finns och så klart åt vi god mat.

På måndagen var vi ute på en rolig båtutflykt. Vi började med att åka o titta på ett vattenfall, sen blev de marknad och en moské. Sedan bar de av mot båten för att åka och kika på där floden och medelhavet möttes. Alltså sött o salt vatten. De var riktigt cool, de var bara en sträng men strand som delade dem. I floden var de källvatten som låg på 17 grader och medelhavet måste legat på närmare 30 grader och där sprang vi fram och tillbaka mellan varmt o kallt vatten. Riktigt skönt... o roligt.

Blev lite shopping så klart också, jag köpte 2 t-shirtar till mig själv och den blev de mest saker till Niklas bla 2 par jeans, strumpor, Björn Borg kallsonger och Pikéer och T-shirtar.

Här kommer lite bilder....


Flygplanet när vi precis skulle gå på i GBG.

Utiskt från Hotellrestaurangen. Hotellskylten...

Min o Simons stuga

Jag på stranden...

Familjen, Matilda fick vara fotograf

Brorsan o hans tjej Matilda

Syskonen:)

Vattenfallet...

Moskén


Floden och Medelhavet, vattnet närmast e floden.

Hm.. Björn Borg kallsonger.....

Beställt lite ny rolig inredning:)

Publicerat. 2008-08-06 | 13:12:23
Var inne på internet och sökte på massa heminredning för att få lite tips och ideér och hittade en jätte rolig sida som heter happylina.se

Har köpt följande saker till hallen:


Nykelhållare till mig och Niklas.



Hållare till Luddis bajspåsar:)

Uppdatering i mrrn....

Publicerat. 2008-08-05 | 23:28:26
Hejsan!

Jag har varit dålig på att uppdatera det sista, inte ens skrivit ngt om resan men vi har haft mkt att göra med lägenheten men i mrrn lovar jag att jag ska skriva och lägga in bilder från resan och på vår fina lägenhet som e klar nu:) bara några få saker som ska upp:)

Hörs i mrrn

Kram