Fortfarande inget internet men mycket har hänt...

Publicerat. 2008-02-28 | 15:47:46
Sitter nu hemma hos mamma o pappa, slutade vid tre men var tvungen att åka hit och ta en titt på facebook, bruker inte vara inne där men Emma har börjar jobba med oss, Fredrik Jonssons syster hon hom berättade mycket om honom idag o man blir verkligen rörd, hon sa även då att man kunde kika på massa bilder o ett bildspel på facebook så de har jag gjort nu! Väldigt fint!
Ska snart bege mig hemåt, ska ut o gå, sen blir de matlagning och mitt favoritprogram i kväll:)
DU ÄR VAD DU ÄTER.....

Fyllde år i lördags, 22 år blev man.. blev en lyckad födelsedag o helg. Ska lägga in bilder o uppdatera när mitt internet funkar igen!
Kram på er

Internet ur funktion!

Publicerat. 2008-02-08 | 19:29:28
Hejsan!
Mitt internet vill inte funka så jag kan tyvärr inte uppdaterna min blogg:(

Vägde mig i onsdags och resultatet blev -0,8 kg! Riktigt bra :)

Nu ska jag ha en trevlig kväll med Sing Star tillsammans med Fia, Christian och lite folk till...
Blev bara 5 cider idag:) hi hi

Puss på er

Borta bra men hemma bäst...

Publicerat. 2008-02-04 | 20:24:38
Nu sitter jag här framför min data i min soffa.. hemma hos mig:)
Det e roligt att vara borta men som sagt, borta bra men hemma e nog bäst!
Har precis gjort iordning min lilla bricka men gröt och två mackor med keso.. gott var de, var riktigt hungrig..
Vad här hänt idag då...
hm, vi vaknade vid nio tror jag, gjorde oss iordning, käkade vår efterlängtade gröt och sen begav vi oss ner mot stan, vi kikade runt lite. Köpte en skjorta till mammsen som var slut hemma i lidköping och så gick vi in en sväng i favvo butikn igen, Gina. Linda köpte två av de där färglada topparna, jag ska också köpa ngn mer men mina presentkort ligger ju hemma. Får ta en sväng på stan här en dag och kika.
Vi gick sedan till ett Café som heter rutan, där blev de en cola light och en apelsin för mig och Linda tof Cappucino istället och sen hade vi med oss smyg mat, hi hi var sin riskaka...
Sen var de träning som gällde för hela slanten och fy fan! Så svettig har jag inte blivi på länge...!! Men de var riktigt skönt och roligt att träna!
Skyndade oss hem och lagade till en VV lunch som vi fick i veckans blad. var en korvgryta med chilikorv, paprika, purjo, matlagningsgrädde och vitlök och fullkornspasta till. Riktigt gott var de.
Bussen hem gick 15.15 och jag var i Skara 19.00, sprang in en sväng på ICA och köpte mig lite frukt, grönsaker och mjölk men även en färdigrätt från VV, orkar liksom inte ställa mig och laga mat då e de rätterna perfelt, biff och potatisgratäng blev de:) Efter denna och förra helgens katastrofala P räkning så e de SKÄRPNING som gäller:)
Nej nu e de tv som gäller... och min gröt.
Ha en fortsatt trevlig kväll!!
Kram från mig!
HAR LAGT IN BILDER FRÅN FESTEN HOS FIA ( En händelserik helg)

TACK FÖR DENNA HELGEN LINDA; ALLTID LIKA ROLIGT ATT VARA MED DIG: HOPPAS DU SNART KAN KOMMA OCH HÄLSA PÅ MIG IGEN... PUSS

FRUKOST:
MELLIS:
LUNCH:
MELLIS:
KVÄLL:
FIKA:

DAGENS POINTS:
DAGENS MOTION:

Hemma från kryssningen...

Publicerat. 2008-02-03 | 21:10:48
Hejsan på er...
Ja då var vi hemma igen då!
Resan var varit helt OK, massa människor och en alldeles ny upplevelse för mig då jag tidigare inte varit på ngn kryssning. Resan dit var lite jobbigt tyckte jag, bussen gick från Eskilstuna kl 12,40 men påstigningen var inte för än 17,15. Så vi satt i vänthallen i nästan tre timmar. De va lite sådär. Men vi spelade kort så tiden gick ganska fort ändå!
När vi kom på båten så gick vi till våra hyttar och sen gick vi och käkade lite, jag tog spagetti med scampi och aioli. Jätte gott var de, vi begav oss sedan till hytten för att göra oss fina inför kvällen, jag duschade först och under tiden gick de andra två mupparna till Informationen och skrev i ngn jävla lapp att jag skulle firas på båten och detta märkte inte jag! De hade så jävla brottom när vi gjorde oss iordning, jag fattade ingenting! När vi väl kom till den avdelningen på båten och satt oss ner kommer en värdinna fram och säger att de ska gratta några personer som fyllde år, de ropade upp ngra namn och och sen säger hon Emelie Friberg fyller 22 år!! Jaha tänkte jag lite fundersamt men sen tyckte jag att de va ju coolt med en tjej som hette precis som jag, två sekunder senare tittar jag på Linda och Sofia som ligger raklånga och as garvar, de var alltså jag som skulle firas så de var bara att vänligt och glatt ställa sig upp och gå bort mot scenen. Första kommentaren till Sofie och Linda var väl att jaha men jag fyller ju år om 21 dagar!! Hm, de ska allt få igen!
image106
Hytten.. bodde på däck 6

image107
Toan...
image85
Jag på scenen med de andra som fyllde år DEN DAGEN!

image86
Champange fick alla som "fyllde år" :)
image99


image87
Jag :)
image89
Jag i hytten:)

image90

Jag och Linda...
image96
Jag i min nya outfit jag köpte på stan, hela 270:- för allt :)

image97


Under kvällen blev de mest att vi drog runt på båten, drack någon drink, fikade lite och blev uppraggade av en och annan fyllo. De fanns de gott om kan man lungt säga. Uch!

När klockan närmade sig ett var jag och Linda dötrötta så vi gick tillbaka till hytten och gjorde oss iordning för sängen och vi somnade direkt....

Vaknade några gånger på natten av att hela jävla båten gungade. Skit jobbigt, sen ringer Lindas alarm på telefonen som hon så klart glömt stänga av och sen reser hon sig upp ur sängen och tänder lampan, hon e sååå gullig! Vi gjorde oss iordning, och gick upp någon våning för att äta "frukost" klockan var ändå halv elva så de blev bakpotatis med röra, spm var suuuper god!!
Senare väntade taxfree och jag köpte snus till jimmy på jobbet... en dosa kostade 23:- så jag tänkte på han när jag såg de så de blev fyra stockar till Jimmy... glad blev han!!
Sen blev de väl inte så mycket mer, några tablettaskar och en liten present till lillbrorsan Tobias som snart blir stor kille.. ha ha 20 år!
image93
Linda tog kort på min mumsiga bakpotatis med skaldjursröra....

Var hemma i Eskilstuna igen vid halv sex, och vi hade bestämt att vi skulle träna klockan sex för de var inte direkt VV strikt på båten men heller inte skandal... Lindas kille hämtade oss vid bussen och körde hem oss och vi sprang upp och packade träningskläder och skulle springa tänkte vi till träningen men gick sådär, rena blankisen ju:( men guuud va skönt de var att träna:)
Till kvällis blev de bara två knäcke med mjukost och 2 apelsiner...

Nu ska jag snart lägga mig! E riktigt trött
Puss på er...
hörs i mrrn, nu har ni ju fått sett mina nya frisyr också:)

LOVE REA:)

Publicerat. 2008-02-02 | 11:59:35
God morgon och hej....
Vaknade halv 9, gick upp och gjorde oss iordning och packade lite, käkade gröt och sen gick vi ner på stan för att kika lite och de gjorde vi rätt i!!
Var inne på Din Sko, hittade ett par skor, som hade kostat 250 kr, betalade 100:-, sen gick vi in på Gina Tricot, hittade en jätte snygg vit topp (129:-) och ett halsband (99:-) och sen gick jag och kikade lite på REA:n, låg ett par svarta jeans på bordet, precis lika dan modell som jag har jeans i, såg priset 99!! Ord pris 499:-, men tänkte direkt att de säkert var stl 25 eller ngt med ICKE, de var stl 31!! Har stl 32 på jeansen men provade dem och de passade, ha ha köpte dem, skit nöjd. Räknade ut att de skulle gå på typ 330 kr, mina presentkort jag fick i julklapp ligger hemma men så kom jag på att jag fått mina stämplar i mitt bonuskort vilket betyder att jag skulle få 150 kr i rabatt så jag betalade 170 kr för allt!! TACK sa jag då :) HAde de varit ord på allt så hade de gått på 730:-!!!!
Sen gick vi till JC, då kostade alla smycken 9,50, hittade 3 armband och 2 örhängen, gick på 47 kr, hade jag betalat ord på de hade det gått på 300:-!! Linda köpte en topp på Gina för 49:- och smycken för 47:-, fick 5 smycken!!
Snacka om att vi fyndat idag!! GLADA e vi!

image108


Nu ska vi äta gröt igen så vi håller oss mätta till i kväll....
Bussen går 12.40 från Etuna mot STHLM och sen båt!!
Ha en trevlig lördag så hörs vi i mrrn igen!!
Nu ska va ha kul!!! ha ha

Puss på er...

Nu är jag hos min Linda...

Publicerat. 2008-02-01 | 20:04:02
Framme!!
Nu är jag i Eskilstuna, bussen var framme kl 19.00, Lindas mamma kom och mötte mig vid bussen och lämnade hennes nyckel till lägenheten! Linda jobbar ikväll så jag fick gå ensam till hennes lägenhet, och jag hittade. ha ha
Har precis ätit en underbar fredagslunch, ha ha gröt med kanel och två knäcke med mjukost och gurka, mums. Men gummsan hade ingen mjölk hemma, snyft!!
Ska möta Linda vid bussstationen klockan halv nio, då kommer hon hem!

Satt längstbak i bussen, i Örebro klev de på två killar som satte sig framför mig! Och herregud va gott de luktade, jag blev heeelt galen! Satt och sniffade hela tiden. När vi nästan var framme i Etuna skulle en av killarna gå på toa, och han stod och letade efter lysknappen men eftersom jag varit på toa innan så sa jag till han att när man låser dörren  så tänds ljuset, när han kom ut började tanten bredvis mig prata med dem om allt möjligt och jag hängde på. Jag frågade dem om jag fick ställa en fråga och de fick jag, jag sa att de luktade så otroligt gott, de tittade på varandra och började lukta. De började tjafsa om vem de var och till slut sa en kille att jag fick lukta på dem, så jag slängde mig över deras säten och luktade dem på halsen, ha ha och jag kände direkt vem de var! Han hade tydligen en Lacoste parfym, ja fy fan va gott den luktade, den killen skulle till STHLM och festa och han kan nog få vilken tjej som helst på fall... ha ha jag hade fastnat:)

Har varit en bra dag på jobbe.... som vanligt! Inget speciellt som hände...
På fruksot hade vi en disskution om killnamn, de var lite kul.... I morse när jag kom blev de flesta förvånade när de såg min nya frisyr, de tyckte jag var skit snygg och att jag passade i de. hi hi glad blev jag!

I mrrn e de kryssning, vi skulle visst åka vid 12.30 tror jag, ha ha ska ta massa bilder som jag lägger in på söndag..

Nu ska jag kika på Let´s Dance
Puss

FRUKOST:    Gröt med sötningsmedel, kanel och mjölk  + apelsin  2,5 P
MELLIS:        2 tunna knäckebröd + päron  1 P
LUNCH:         Makaroner med VV korv, champinjoner och lök + sallad 5,5 P
MELLIS:        2 riskakor + päron och Cola Light  1,5 P
KVÄLL:         Gröt med kanel och sötningsmedel + 2 knäcke med mjukost och gurka 4 P
FIKA:
             2 riskaka med choklad  3 P

DAGENS POINTS:  17,5 P
DAGENS MOTION: Ingen motion