Dags att fixa bilen....

Publicerat. 2008-05-30 | 23:00:34
God kväll....

Nu sitter jag här framför min dator. Jag och Niklas kom precis hem, vi gick till Rhodos och satte oss o åt lite, jag tog en sallad o em cola och Niklas tog en öl.... vi satt ute och de var riktigt skönt väder.

Vi tog en fika idag också på Söderströms! Har också köpt mig en bikini, har svårt att hitta överdelar men hittade en svart på Lindex, satt super bra. Men ska hämta den i mrrn för idag fick jag ett sms av Lindex där jag fick 25% men hade inte med mig lindex kortet, underdel köpte jag på stadium, ett par i svart, vit o rosa:)

Idag bestämde jag att jag ska fixa min bil, var och köpte en kåpa till min backspegel idag på Björstigs, min andra har ju åkt av och de ser inte klokt ut att åka utan, köpte spray färg till den också, Niklas ska spraya den när jag e i Eskilstuna i veckan, han på björstigs sa att de kostade typ 2000 att lämna den på lack, kom på sen att pappa sa att de kunde måla den på jobbet men får se hur de blir när niklas gör de...
Ska byta framruta i veckan också, jag har världens största stenskott i den, har sagt länge att jag ska fixa de men nu ska jag, kollade med björstigs o de ville ha 1800 kr i självrisk, sen sa Niklas åt mig att ringa några ställen i Borås och den sista jag ringde ville ha 1000:- LITE SKILLNAD. Sen är mina bromsbelägg kass i fram på bilen också, låter undefär som om att de fastnat tusen stenar i däcktet så de ska också fixas i veckan, Niklas pappa e bra på bilar så de två ska ta tag i de, de får ha min bil när jag åker till Eskilstuna på Onsdag, så får de fixa min lilla bil, bra va:)

På onsdag åker jag, ska bli riktigt roligt! Ska bli kul att se hur hon ser ut nu när hon gått ner mer, hon e riktigt duktig, man blir lite avis när man själv tappat suget men hon har ju alltid lyckas få igång mig och om man känner henne rätt så gör hon det denna gången också, bäst att jag tar med mig checklistan:) ha ha

I mrrn ska vi gå på stan en sväng, ska gå tillbaka med två saker till butiken, ett av mina linnen från Gina, när jag skulle ta på mig de förra helgen var de hål i bak på linnet antagligen efter larmet så de ska de allt få tillbaka och sen en av Niklas t.shirtar, från HM, vi tvättade den första gången i går och hela sido sömmen vred sig!!!  Blir så arg, visst den kostade 98:- men va fan de ska väl inte bli så!! Sen ska vi till systemet för i meen blir de grillfest hos Fia o Christian i Skara:) Ska bli riktigt roligt o bra väder blir de också:) Lillebror Tobias ska komma och hämta oss och köra hem oss på kvällen:) gullig e han!

Måste fixa student present till Linda också, saker att hänga runt halsen e redan klart:) och födelsedagspresenten e fixad för i mrrn fyller hon 20 år!!! Grattis i förskott gummsan!! Kolla in hennes blogg ni som inte gjort de, hon e sååå duktig: ninniz.henkeman.com
LINDA JAG BEHÖVER EN SPARK I ARSLET NÄR JAG KOMMER:)

Nu ska jag lägga mig bredvid min goding i sängen och titta på det sista på Ondskan på TV:n
Älskar att ligga på hans arm:)

God Natt....


image197
Hittade bara bild på bikinitrosorna, men överdelen e precis som en svart BH:)

Hejsan:)

Publicerat. 2008-05-28 | 21:52:26
Oj de var ett tag sedan man skrev...

Sitter inte så mycket framför datan nu. Men tänkte jag skulle lägga ut lite bilder:)

Var i Ulricehamn men Niklas o hans föräldrar i helgen, var riktigt mysigt! Var även en sväng på Lager 157, men nja de e sådär alltså. Hittade bara en t-shirt till mig själv, Niklas hittade ingen! Hittade dock massa fina barnkläder, tur att man inte blev sugen på barn:) men jag köpte lite saker till Malins o Fias barn istället!!

I måndags opererade sig Niklas så jag var och hämtade honom på sjukhuset och operationen gick bra, vi åkte hem till honom och han packade lite saker och sen åkte vi till mig, han e sjukskriven i tre veckor och han har väl tänkt att göra mig sällskap då:) På onsdag förmiddag vid elva åker jag till Linda i Eskilstuna, skulle åkt på eftermiddagen men bussen var full och sen passade de bättre för hon vill ha hjälp men handling av mat för på torsdagen ska vi laga all mat inför hennes stundet på fredagen:) Ska bli roligt att träffa henne:) var ett tag sedan!
Åker hem på söndag förmiddag. Niklas hämtar mig på onsdag på jobbet och kör mig till Vara och sen hämtar han mig på söndag så jag slipper ställa min bil så länge.
På lördag ska jag o Niklas på grillfest hos Fia o Christian, ska bli roligt:)
Viktminskningen går inget vidare, man ska inte träffa ngn när man håller på med sånt:)

Vill också skänka en stor tanke till Göran som förlorat sin son Mikael på ett fruktansvärt sätt....


Lägger in lite bilder nu....

image187
Jag & Ludde

image189

Min goding:)
image190

Ullericehamn:)

image191

Niklas ska lossa båten...

image192
Här mår han som en prins.....:)

image193
VI :)

image194
Luddis....

image195

Min goding igen:)

image196

Niklas får tag på kameran...

Nytt halsband...

Publicerat. 2008-05-14 | 18:10:37
Äntligen!!!!
idag ringde Smycka o sa att min halsband kommit:) var o hämtade de efter jobbet, har ju fått de av mamma:) snäll e hon. Tog en bild på de så ni kan få se:)
image185


orkar inte skriva ngt vidare idag! E riktigt trött så de blir sängen tidigt idag!! Niklas kommer nog också om en stund, saknar honom:)

lägger in en bild på tårtan jag gjorde till Leia i fredags också!!

image186

kram

Lite nya kläder:)

Publicerat. 2008-05-13 | 21:57:54

God kväll...
Då var denna dagen snart också slut, har precis diskat lite och plockat iordning, ska snart krypa ner i sängen!!
Idag klockan fyra var jag och plockade mina ögonbryn, hm ja de behövdes! Inte gjort de på hur länge som helst och de blir en jäkla skillnad när man gjort det! När jag satt där och pinades ringde min mobil tre gånger, hade bara på vibratior men undrade allt vem de var och när jag var klar såg jag att de var Niklas, hade fått ett sms också, han var väl orolig för att jag inte svarade, ha ha så jag ringde upp:) Han e sååå otroligt snäll!!
Sen gick jag på stan en sväng, har inte köpt några kläder alls denna månaden så jag var lite sugen på ngt nytt, hittade ett par korta svarta jeans på Vero Moda och tre bar trosor...
Sen gick jag till H&M och hittade fyra t-shirts, de kostade 49,50, super fina, enkla men perfekt att ha. Blev lite roliga vår färger. Sista butiken blev Gina så klart:) Hittade ett par jeans, en klänning och en topp på rean... sen hade jag ett sånt stämplingskort så när jag betalat de sakerna fick jag en vara för 150:- så de blev en klänning till. Har kommit på att de e riktigt skönt att gå i klänning och leggins:)

I veckan blir de lugnt annars, i mrrn ska jag faktisk till frisören. Färgade ju och klippte mig för någon vecka sedan men har inte riktigt varit nöjd, så jag gick in och pratade med en frisör så ska dit i mrrn och fixa till det...

På fredag ska jag till Borås och hälsa på Niklas:) Första gången ju! Ska bli jätte roligt!! Längtar!!!
Så typiskt bara, idag fick vi reda på att NU får vi börja jobba över, här har man varit ledig flera helger och bett om att få jobba men de har vi inte fått och nu när man har bestämt att man ska åka bort på får man jobba, men nej jag hade planerat detta nu så denna helgen hoppar jag! Får bli jobb nästa helg!! Snart ska man ju till Linda:) Ska bli roligt att träffa henne igen! Saknar henne verkligen! Ska man köpa i present då? Student och 20 års present, hm ja de tål och tänkas på ett tag till men hon gillar ju grönt:) ha ha

nej nu ska jag göra mig klar för sängen.. Ska lägga in bilden på mig och Niklas här nere också som se tog på oss o helgen:) Han skickade de till mig idag på min mail:) snäll e han!!

God natt!!




image184

En underbar helg...

Publicerat. 2008-05-12 | 21:20:45
Hejsan!

Inte skrivit på ett tag så kanske ska göra det nu, de har faktiskt hänt endel den här helgen och i mitt liv överhuvudtaget.
Jag har träffat en kille som jag tycker väldigt mycket om, träffade han på internet, vi hade kontakt där ett tag och sen träffades vi, han kom faktiskt hit!
Förra veckan träffades vi en hel del och de kändes jätte bra från första stund. Han heter Niklas, är 28 år och kommer från Borås.
I fredags kom han hit på eftermiddagen. Vi käkade lite på kvällen och sen blev de lite tv och mys:) Han berättade då att hans mamma o pappa skulle campa över helgen i småland och frågade om vi inte skulle åka ner och hälsa på, jag hade aldrig träffat dem men tyckte de lät som en rolig grej, så i lördags åkte vi mot småland men stannade i Kvänum först då Niklas fick hälsa på min mamma o pappa för första gången och de e alltid lika pirrigt, men de visste ju redan de mesta, för i torsdags när niklas var här fick jag ta hans bil till jobbet och vem möter jag inte på morgonen, jo mamma. Hon frågar va de var för bil och jag svarar: En svart V70:)
Senare på eftermiddagen kom pappa och frågade varför jag körde en bil som var registrerad i Fristad. Då hade mamma cyklat förbi bilparkeringen och kollat upp reg numret på bilen och skickat sms till vägverket för att se vems bilen var. Så de hade sina aningar redan. Vi fikade och sen åkte vi vidare mot Småland och jag fick godkänt av mamma o pappa:)
De tog en bra stund innan vi kom ner till campingen, man kan lugnt säga att de var småvägar och Niklas GBP funkade inget vidare, tror vi ringde Niklas pappa typ 15 ggr och de bästa var när vi inte visste hur vi skulle köra i en rondell så under tiden som Niklas pratade med sin mamma åkte vi runt i den 4 gången innan vi åkte rätt:)

Gud va jag skrattade.
Väl framme kan jag säga att jag fick knip i magen men de försvann fort, jag välkomnades av hans pappa Jerry, mamma Solvej (stavas?) och hans farbror Christer och hans fru Kicki, de hälsade mig i hand och sen fick jag kramar av dem allihop och de var en jätte bra stämning, de pratade med mig hela tiden och vi skrattade massor:) Jag och Niklas hade hoppats på grillat när vi kom men icke, de blev potatis med köttbullar, ha ha ja ja men de va gott de också. Sen gick jag och Niklas ner till vattnet och efter oss kom glatt Niklas hund ludde Han skulle vara med oss hela tiden och jag fjäskade in mig rejält med non stop:) Och de funkade bra, han hoppade allt upp i mitt knä sen på kvällen o somnade gott...
Under kvällen satt vi och o pratade, de drack lite öl och för mig blev de cider....
När vi skulle lägga oss låg niklas bakom mig och höll om mig och framför mig låg Ludde, måste sett roligt ut:)
Tog bilder i helgen men de ligger på Niklas kamera men jag hoppas jag får dem snart:)

Vi vaknade vi halv 9 tror jag, gick upp och satte oss i solen och sen blev de frukost och tro de eller ej, Niklas och hans pappa badade.... fy fan va kallt de måste varit!!
Vid tolv åkte vi vidare mot Niklas kusin söm vi stannade och fikade hos och sen bar de iväg hem mot kvänum där jag och Niklas beställde kvällsmat...

Kvällen i går blev lugnt, vi tittade på en film och mös i soffan!!
Niklas åkte hem idag, han jobbar kväll denna veckan. innan han åkte kom han förbi mitt jobb och kikade in, så nu vet han hur de ser ut där, Varnade honom för Roland innan vi gick in och mycket riktigt vem ställde sig nästan på Niklas fötter och frågade ut och var nyfiken om inte Roland.

Niklas ringde mig vid halv fyra, har varit lite orolig idag!! Frågade honom efter hans kontonummer i går då jag ville föra över pengar för bensinen som gick åt i helgen men de fick jag inte betala så istället beställde jag blombud till honom idag till hans jobb, så mycket riktigt, idag vid halv tre ringde växeln och frågade efter niklas så han fick gå dit och ta emot blomman, ha ha han blev jätte glad. LIte roligt att man kan göra så:)

Nu ska jag gå och lägga mig!! Ska bli skönt men kommer bli tomt utan Niklas...
Han ringer nog snart hoppas jag....

God Natt på er....

Emelie

Förrsten, i mrrn firar mamma och pappa bröllopsdag, om jag inte minns fel så gifte de sig den 13 maj 1989 så nästa år har de varit gifta i 20 år!!!
GRATTIS MAMMA OCH PAPPA PÅ BRÖLLOPSDAGEN!! NI ÄR DE BÄSTA SOM FINNS:)

Helgen...

Publicerat. 2008-05-04 | 22:31:04
Hejsan!
Kom precis hem från Linda, vi har haft grill premiär i kväll! Två riktiga amatörer, grillmästare 1 o 2 ha ha
grillade flintastek:) riktigt gott...

Helgen har varit underbar!! Helt fantastiskt väder och trevligt sällskap sen i fredags:) Har varit ute i solen och faktiskt varit på guidead tur på läcköslott ha ha :) riktigt intressant faktiskt...

I lördags var jag och hjälpte till på en 40 årsfest, var där vid fem och åkte hem vid halv två.. var trevligt!!

Nu ska jag lägga mig! Riktigt trött...

Puss på er...

Regning vårmarknad...

Publicerat. 2008-05-02 | 17:44:41
Ja idag har de inte gjort ngt annat än att regnat!!
Vaknade ganska tidigt idag och gick upp o åt frukost och sen ringde mamma mig och sa att de va på g till stan...
gjorde mig klar och traskade fram mot torget. Gick till Gina först och lämnade tillbaka de grå legginsen, de e inte bra, de e för långa, tycker inte om de.
Sen träffade jag mina päron och vi gick en sväng och sen blev de fika på Henrys, och de blev de gamla vanloiga för mig. Cola light ha ha. Hade med mig emn banan och en riskaka med choklad...
När de åkte hem ringde jag Linda och mötte upp henne, hon jobbade idag så tjejen hon e personlig assistent till var också med, vi gick en sväng och sen blev de lunch på harrys., pasta med champinjoner och tomatsås:) gott var de. Sen gick vi och kikade lite på rörstrands och den sko affären som ligger där och till sist en sväng till Jysk, köpte en ny dusch stång, Fia gjorde ju sönder min andra i lördags:) Kostade 149:- stod de på hylletiketten men när jag betalade blev de 99:- tack tack!!

Var inne på Smycka också och frågade efter mitt halsband jag beställde för jag vet inte hur länge sedan som skulle kommit nu denna veckan men nu skulle de komma i mitten på maj istället! TRÅKIGT!!

Idag blir de en lugn kväll!! DE E JU BARA FREDAG:) SKÖÖÖÖNT!!

Hej svejs!!

Gårdagens fest... :)

Publicerat. 2008-05-01 | 20:23:59
Hejsan hejsan!!

I går var de fest:)
Blev en lyckad förfest men Stadt var ingen höjdare, de var 18 års gräns och de märktes. Var hur mycket folk som helst och hur varmt som helst så jag och Fia gick hemåt vid hm ett eller något tror jag! Då kom Christian och hämtade henne och jag somnade gott i min säng. Linda kom aldrig med in, när vi ställde oss i kön hittade hon inte sitt körkort så hon hade nog tappat de:) klant!! :)

I dag vaknade jag vid halv tolv och låg länge o funderade på att jag måste skärpa mig med maten och sen ringde Linda, har tillbringat dagen tillsammans med henne, gick hem till henne när jag var klar och då gick vi ut till Hemkompaniet och ÖB, jag köpte en hålslag. Jätteroligt när man skulle göra iordning på räkningarna för en gångs skull och så finns de inga hål i räkningarna, men nu så. Ska sätta mig och göra de om en stund!
Sen åkte vi till Ica och handlade lite för att sedan laga oss lite mat, blev bakad potatis med kesoröra:) riktigt gott. Sen blev de en lång promenad på en timma, och nu kom jag precis hem. Ska snart ta mig ngt att äta igen. Blir ett nytt knäcke med keso "grillad paprika" och vaniljyoughurt:)

Här kommer lite bilder från gårdagen, kom på en sak i alla fall i går, jag brukar inte bli bra på kort men så fort man fått i sig en cider eller två så slappnar man antagligen av lite:)

Har hållt mig till mina P idag! Stolt:)

Frukost: Gröt med mjölk 4,5 P
Mellis: Apelsin
Lunch: Bakad potatis med kesoröra 7P
Mellis: Tomat
Kväll: 200g vaniljyoughurt + 40g vv musli o 2 knäcke med paprika keso 6,5 P
Fika: 2 riskaka med choklad 3 P

ANVÄNDA P: 21
MOTION: 1,5 H promenad


image171
LINDA...

image172
Fia...

image173
Malin...

image175
Jag o Fia ( o malin som fösöker vara rolig)

image177
Jag o Malin...

image178
Jag, Malin o Evelina

image180

image181

image182

image183

Hemma...

Publicerat. 2008-05-01 | 01:15:37

VIlle bara säga att jag e hemma....
bilder och uppdatering från kvällen kommer i mrrn.
Nu blir de sova, heeelt underbart med sovmorgon i mrrn och att de e torsdag!!
Önskar du låg här bredvid nu...

God natt!!

Puss