1:a Advent

Publicerat. 2008-11-30 | 17:15:14
Hejsan!
Idag e de första advent, riktigt mysigt tycker jag!

Idag sov vi tills vi vaknade vilket blev till 10. Skönt! Var lagom trött i går när jag kom hem från jobbe kl 22.30 och hade jobbat 14h! Så de var skönt med lite sovmorgon!

När vi gjort oss klara drog vi ner girlangen och julgrans belysningen på altanen och åkte iväg till Rusta! Jag var lagom arg! Så jag slängde upp påsen på bandet, sa att de var andra gången jag kom tillbaka med julbelysning och att jag ville ha pengarna tillbaka för att köpa något annat i bättre kvalité. Hon blev tyst och jag fick mina pengar tillbaka.
Vi köpte en ny girlang och en ny julgransbelysning på EKO hallen istället några kronor dyrare men jag HOPPAS de har bättre kvalité!
Vi har städat idag också, en riktig stor städning! Hur skönt som helst! Så nu har vi de jätte fint och mysigt här!

Ha en fortsatt trevlig 1:a advent!
Kram


Första ljuset är tänt...


Mys på altanen...

Förresten, någon som ska se julkalendern? :)
Den verkar inte vara ngn höjdare i år tyvärr!! Fattar inte dem som ska "hitta på" manus till dem! Ska de inte handla om julen? Förra året var den mysig! Men de var allt bättre förr!!

Dålig kvalite eller vad?

Publicerat. 2008-11-28 | 10:35:19
Åhh jag e så förbannad!
För ett tag sedan köpte jag och Niklas en girlang till altanen och den satte ju jag upp förra fredagen, och den har funkat bra de gånger jag tänt den på kvällarna för att de hur de ser ut, i går när jag tände den lös bara halva!!

I förrgår köpte vi en ljusslinga till vår lilla minigran som vi har ute på altanen, satte i den i granen och den funkade perfekt, men senare på kvällen när jag var ute och gick med Ludde så funkade bara halva!!

Vad e de som händer? Har de så jävla dålig kvalite på sakerna eller har vi bara maximal otur?
Bara att sätta sig i bilen igen och åka till Rusta för att byta. Bara att ta ner girlangen som jag hade ett jävla jobb med att spika upp!! Så irriterande!!
Man borde få pengar tillbaka på vad de kostar att åka till Rusta fram och tillbaka för att byta!
Tycker annars att Rusta e en rolig affär men inte när de blir såhär!!

Julklappsinslagning

Publicerat. 2008-11-27 | 21:27:24

Hejsan!
Idag har jag slått in julklappar, har några till att slå in men de har jag inte fått än! Men vi e i alla fall klara med ALLA julklapparna. Vi var och köpte de sista idag! Hade bara till min lillebror,pappa och min brukare kvar. Va riktigt skönt att få de gjort. Niklas klappar e också så gott som klara  men när de gäller den punkten e de bäst att inte säga för mkt, han e ju sååååå nyfiken!
Nu vill man ju bara ge bort alla klappar!:)
Har packat ner alla paket i mina stora julpåsar, vi ska köra dem till Gingi för vi får inte plats med dem i vår lilla lya. Vi ska ju ändå till Gingri först på julafton så då kan de ju lika gärna stå där.
Känns helt underbart att vara klar! Slipper man stressa upp sig för de!

Kram


två påsar klappar, en till varje familj:)

Adventsmys!

Publicerat. 2008-11-26 | 20:53:02
Idag har jag adventspyntat här hemma i vår lilla lägenhet!
Har längtat bra länge nu och idag såg jag att grannarna här i huset börjat o  då kunde inte jag låta bli!

Blev riktigt mysigt! Bara granen och lite tomtar som fattas med de får ju bli senare.
Idag var jag och Niklasi skogen också, jag plockade lingonris och Niklas högg en mini gran till mig som jag ska ha belysning i och sen skaden få sitta i en kruka mpå altanen.De var mamma som kom med tipset! Hon hade sett de på en julmässa. Blev super mysigt!

Nu ska jag kika på bonde söker fru!
Bilder kommer här:
Bild på granen kommeri mrrn, ljus slingan jag köpte idag på rusta funkar inte somden ska, bara halva som lyser:(


De nya gardinerna som Niklas ville ha och ljusstaken jag köpte:)


Våra advents ljus. Tyckte de var fint med blockljus, köpte de på choise i Fristad.
Siffrorna är i metall och lingonriset fanns på metervara:)
Köpte en hyacint idag också,de luktar så gott!!


Denna kransen gjorde jag idag! Tyckte den blev super fin:)

Klart!

Publicerat. 2008-11-25 | 07:46:56
Så, nu har jag betalt våra räkningar och allt annat e draget och mammsen har fått pengar för mitt träningskort:) Så nu e de klart! Härligt!
Jag sitter och kikar på Riz Morronzoo på tv 6 nu, ska snart fixa iordning mig och åka iväg mot frisören. Ska stanna på ica innan och köpa ngt att sätta mitt "nedräkningsljus" i. Tror de blir en liten kruka med en tomte på och sen vill jag plocka mossa i skogen och lägga runt:)
Niklas ska strax åka här, han ska vara på Lernia en stund idag! De har ju som sagt inga jobb men idag skulle han få hjälpa till på kontoret, de vet inte vad men kanske tömma papperskorgar och så, ha ha så löjligt!
Ha en bra dag så länge...

******************************************'

God kväll!!

Har inte så mkt att skriva i kväll. Har ju jobbat och de har varit bra!
Har precis fått i mig lite käk och nu blir de mys medmin underbara älskling innan de e sängdags.
I mrrn bitti ska vi upp och besiktiga bilden 7.30
Sådär roligt men lika bra att göra de.De ska ju göras liksom! Vi håller tummarna!

Just de ja,jag har precis beställt en skivafrån Ginza.se. Blev tipsad av Linda (ninniz.henkeman.com) hon hade köpt en julskiva med Shirley Clamp, Sonja Aldén och Sanna Nielsen. Den e  säkert super bra! De e ju så duktiga alla tre! Så jag kunde inte låta bli att beställa den...

God Natt

1.Another winter night   
2.All I want for Christmas is you   
3.Oh holy night   
4.Ave Maria   
5.My grown up Christmas list   
6.The Christmas song   
7.Have yourself a merry little Christmas   
8.This Christmas   
9.Driving home for Christmas   
10.Light a candle   
11.Silent night   
12.The first Noel

En månad kvar till julafton!

Publicerat. 2008-11-24 | 14:01:18
Idag är de en månad kvar till julafton! :) Mysigt tycker jag!
Det snöar fortfarande ute, hoppas de får ligga nu då när de väl snöar! Vore ju roligt om de kunde ligga snö ute nästa vecka när man ska ta fram adventsljusstakarna. Men viktigast e ju att de ligger om en månad!

Jag har precis ätit lite spagetti med ketchup, var tvungen att ha i mig ngt innan jag ska iväg till jobbe, börjar halv 4 idag!
Tog de lugnt idag på morgonen, vi sov till halv 9 sedan gick vi upp, Niklas ringde några viktiga samtal och sen satt vi en bra stund i soffan under ett täcke och bara myste, vi satt också och väntade på posten:) Lönelapparnas dag idag ju! Och han kom till slut:) Man e ju alltid lika nyfiken!
Han ska iväg o jaga idag och jag ska ju jobba.

I mrrn ska jag åka och klippa mig! Ska bli såå skönt! Var över 2 månader sedan! Så jag skulle vara där kl 9!

Ha en bra dag!
Kram
____________________
Hej igen!
Då var denna  arbetsdagen över!
Niklas hade gjort mat och sedan satte jag mig och förberedde våra räkningar för denna månaden så de e bara att gå in och godkänna i mrrn bitti när jag vaknar! Jag e ju så barnslig att jag vill ha de överstökat samma dag som pengarna kommer, då vet man att allt e klart och vad man har kvar att röra sig med.
Denna månaden var de inte så farligt med räkningar. Låg på ungefär 10 000 ihop denna månaden. Men då e ju hyran på 4000, Niklas lån 3000 och sen hade han e super tråkig tandläkar räkning på 1000 och sen e de mobiler, hemtelefon och tv:) De plockar på! Men e man två så e de ju okej, fick bra löner denna månaden så de känns ok! Några julklappar kvar att inhandla sen blir de till att SPARA eftersom Niklas e utan jobb fom fredag:( uch jag ryser bara jag tänker på de. Men idag pratade Nikals med Lernia och Iniflex hade ringt dem och frågar om Nikals så de känns ju bra. Nu e de bara att hålla tassarna.
Klippning i mrrn:) Jippie!
Nu e de mys med min älskling som gäller.... ÄLSKAR HONOM!!

God Natt


Fina granar i knalleland. Jag och min brukare var där idag och fikade så hon tog kort på mig:)
Jag tog kort på min brukare, men de får jag ju inte lägga upp här...


När jag sitter och gör mina juletiketter, måste åka tillbaka till Willys med klistermärkena. De var ju feltryckta!! :(


Vår älskling i morse på husses plats, han ville INTE gå upp:)


Mina älsklingar:)

   
Jag försökte ta kort på oss i går men Niklas va bara på tönt humör:)

Bowling och lunch!

Publicerat. 2008-11-23 | 18:01:22
Hejsan!
Söndag idag då!

Niklas åkte iväg tidigt och jagade, jag gick upp och plockade iordning lite här hemma, fixade iordning mig själv och sedan gjorde jag en äpplepaj att bjuda på när mamma, pappa och lillebror skulle komma. Mamma hade med sig Niklas favorit sockerkaka som han blev glad för och jag fick ett super fint halsband av henne:) Tack mamma!!
Vi fikade en stund och satt o pratade och sedan åkte vi mot bowlinghallen där mamma skulle ha match, tyvärr så förlorade de men jag tyckte de var rolig att kika på när mamma spelade.
När de spelat klart åkte vi mot Young Thai och käkade thai mat. Riktigt gott. Jag tog blanade grönsaker på thaistil och ris MUMS!
Vi gick också in en sväng på EKO hallen. Jag köpte mig en rollon och garn till tomtesäcken. Sedan hade mamma kommit på att hon ville ha julklappar som prydnad ute på trappen till jul och då hade hon varit så smart och kommit på att man kan ha vaxduk som "papper" så de köpte vi var sin bit som vi ska göra julklappar av:) Bra idé tycker jag! Kommer nog se mysigt ut tillsammans med min trädgårdstomte jag köpte på Ullared... Bild kommer sen hi hi

Nu sitter och i soffan, har precis gjort etiketter till mina julklappar:) Jag gör egna. Svart papper som jag använder silverpenna att skriva på och sen köpte jag jätte söta klistermärken med tomtar på Willys som jag tänkte sätta på men då var ju de fel gjorda, för när jag tog bort ell klistermärke så försvann halva tomten!! :( Sååå tråkigt! Blir till att åka tillbaka med dem eller ringa tillverkaren! Tycker de etiketter man köpte e så tråkiga och sen älskar jag att slå in fina julklappar!:)

I kväll blir de en mys kväll! Grönsaker med dipp (som blev över sen i frdags) och ensam mamma så klart:)
Sista programmet idag! De ska ju välja vem de vill "ha" jag tror såhär:
* Anette väljer Rickard
*Johanna väljer Alex
*Nina väljer Peter.
Får väl se om jag här rätt. Jag e i alla fall säker på Anettes val, för Niklas kompis hade sett dem i GBG:) HA HA

Hörs!
Kram

______________________________________________________________

Hej igen!
Då var ensam mamma söker slut för denna säsongen och de pirrar verkligen i hela kroppen, blev så glad när man såg att alla tre hade hittat kärleken:) Anette lyckades ju verkligen, de har ju till och med flyttat ihop:)
Jag som trodde att jag skulle ha alla rätt på vilka de skulle välja men icke, dock bara ett fel...
Nu e de jakt på tv för hela slanten!
Får nog kika in på tv3.se också!
Kram

Hantverksmässa o lunch!

Publicerat. 2008-11-22 | 18:38:36
God Kväll!!

Idag har jag haft en bra dag! De bästa av allt var att jag vaknade UTAN väckarklocka, helt underbart att få vakna av sig själv. Vaknade ju vid 7 första gången när Niklas pussade mig hej då ( han skulle iväg o jaga) och sen vaknade jag inte för än halv 11. Gjorde mig klar för att sedan hämta Niklas mamma. Vi åkte iväg på hantverksmässa i Fristad, jag prövade på Line Dance och de var super kul. Min bukares mamma e danslärare så de var roligt! Jag funderar på att börja i januari:) får kursen till halva priset då jag varannan vecka kommer få ta med min brukare...sedan åt vi lunch med Niklas mormor o morfar! Vi tog också en sväng till Niklas moster och hälsade på!

Just nu håller jag på och städar lite här hemma, man vill ju att de ska vara fint när mamma och pappa kommer på besök, ha ha nej då men de var lite rörigt och de hatar jag plus att de e MASSA hundhår överallt... HATAR!!
Har också satt upp girlangen på balkongen och se blev super mysigt!  Ska inte tända den än, var bara sugen på att få upp den och speciellt se om den räckte som Niklas absolut inte trodde. han sa att den skulle bli alldeles för kort och tyckte inte jag skulle köpa den men för en gångs skull lyssnade jag inte på honom och kan ni tänka er den var alldeles PERFEKT i längd, ha ha!! Bild kommer senare:)

Ska väl fortsätta och sedan ta en snabb dusch, på med myskläder och sedan blir de att lägga sig och kika på tv!
Ska ju hämta Niklas och hans pappa i kväll också, de har ju varit på stor jakt idag som de kallas och då e de mat och fest efteråt.. får väl se när de ringer

Ha en fortsatt trevlig Lördag!!

Kramar

Första snön har kommit till Borås!

Publicerat. 2008-11-21 | 16:56:27
I går kom den, snön!
Mysigt men de var ju inte mängder dock, såg mest ut som ngn hade pudrat lite florsocker på marken i morse när jag skulle åka till jobbe och nu finns de nästan inget kvar! Mig spelar de ingen roll just nu, men jag VILL att de ska ligga MASSA snö till jul! Ingen jul utan snö. Stämmningen försvinner helt!

I går när jag kom hem från jobbe så åkte jag och Niklas till brandstationen och skulle byta däck på vår kära volvo, och de gick väl bra tills den SISTA bulten på SISTA däcket inte gick att få loss. Niklas försökte tills hans tålamod brast och han bara stod och svor. Vi ringde Niklas pappa som bara hann komma ner och slänga ett öga på de och sen fick de brandlarm så han sprang lika fort därifrån. Niklas pappa hade lämnat nycklarna i hans bil så vi tog den och åkte hem.
Efter en stund ringde Nikas pappa igen och sa att han var tillbaka på brandstationen och vi åkte ner. Niklas och Jerry började svetsa fast en mutter på bulten de inte fick loss, de höll på ett tag innan muttern ville sitta fast och bulten äntligen lossnade och de sista vinterdäcket kunde sättas på bilen. Jerry e rolig, han e så egen, har ger sig inte för än han lyckas! Men han har precis samma temprament som min kära far, svär och kastar saker:) ha ha
När de höll på med detta så tvättade jag av alla sommardäck ordentligt, fy fasen va smutsiga de blir... men nu e de fina och rena till sommaren!

Idag har jag jobbat, slutade vid halv två. Inte helr fel, är "lång" helg för mig ni, börjar inte för än kl 15 på måndag! Åkte iväg till stan en snabbis idag och köpte alla grejer till tomtesäcken som min kära mor ska sy till oss:) Gick på 130:-, helt ok och de e ännu roligare att mamma ska göra den. Säcken kommer man att ha ett bra tag!
I kväll ska vi bara mysa framför tv:n och äta grönsaker med dip:)

I mrrn ska Niklas jaga och jag ska åka med svärmor på en hantverksmässa i Fristad, sedan skulle hon bjuda på lunch på ngt ställe i Fristad, härligt!! :) Slipper man laga mat! Sen ska jag hem och slå in klappar tror jag!
På söndag kl 13.00 kommer ju mamma, pappa o Simon hit. Mamma har bowlingmatch:)

Hej så länge


Niklas & Jerry svetsar för fullt och jag sitter och tittar på:)


Första snön:)

Bonde söker fru...

Publicerat. 2008-11-19 | 20:00:04
De ska jag snart sätta mig o titta på. De tycker jag e ett mysigt program!

Idag har jag jobbat 8-14, har gått bra idag.
När jag kom hem så åkte jag & Niklas till hans kompis Christian en stund och sedan åkte vi vidare för att göra några ärenden. Vi köpte en girlang med ljus som vi ska sätta ute på altanen, jag köpte också presentsnören som jag ska ha till alla julklappar:) Jag glömde ju köpa de i Ullared.
Blev lite mathandling också, mjölken va ju slut...

Annars har de varit lugnt här, är fortfarande inte på de bästa humöret. Vad kan de vara tro? I och för sig, jag vet nog...

Hej så länge...


Girlangen köpte vi på Rusta, 5 M för 119:-

Tisdag..

Publicerat. 2008-11-18 | 21:36:15
Jaha och vad ska man skriva idag!
Har inte heller idag ngt roligt att skriva.
Har jobbat och sen har jag inte gjort ngt mer idag! Kvällen har liksom bara försvunnit. Har sagt ett tag nu att jag ska komma iväg på träning men också att jag ska försöka komma iväg på vatten gympa som jag aldrig varit på men när jag kommer hem från jobbe har jag ingen lust:( fattar inte vad de e med mig! Kanske för att de e lite jobbigt på jobbe just nu! Jag hoppas verkligen att de blir bättre snart annars vet jag inte vad jag gör...

Idag hade jag velat hitta på ngt roligt med Niklas men han åkte ju så klart och jagade och när han väl kom hem satte han sig vid datan så de blev inge, hade velat åkt iväg och köpa snören till julklapparna så jag kan börja slå in, ser inte så roligt ut i vår klädgarderob...
Kanske kan börja slå in dem på lördag, då e jag ensam. Niklas ska ja just de ja JAGA men ska bli skönt att få vara lite ensam. På söndag kommer mamma, pappa o Simon hit. Mamma har bowling match o sen blir de restaurang, just de ja, jag måste köpa gjutväv... mamma ska göra en tomtesäck till mig att lägga julklappar i:)

Nej nu ska jag bege mig mot sängen, måste bädda först, sängkläderna ligger i tumlaren.. om 2 veckor blir de jul sängkläder:)
God Natt!!

Tom!

Publicerat. 2008-11-17 | 20:50:24
Helt tom idag!
Vet inte vad jag ska skriva!

Har inge roligt att berätta alls, livet e väl sådär just nu! Hoppas de vänder snart!

God Natt

Får man värkligen dricka öl i rutchkanan

Publicerat. 2008-11-16 | 19:22:15

Party gänget åker rutchkana. Får man verkligen dricka öl på badhus:) De syns ju att de e rädda om ölen, precis som om att de har ett barn i famnen som inte ska hamna under vattnet:)
Man kan skymta Niklas, han e nummer två i "tåget"
Niklas kusin e näst sist upp ut bassängen...

Jag filmade med min kamera, kunde bara inte låta bli:)

Söndag

Publicerat. 2008-11-16 | 18:11:12

Hejsan!
I går var ju vi på "badkalas"
Niklas kusin har fyllt 30 o hans tjej jobbar på Borås äventyrsbad så de hade hyrt de under kvällen. Var en grabbfest men jag fick följa med och hjälpa hans tjej under kvällen.
Var faktiskt en mycket rolig och lyckad kväll. Att ha ett ä'ventyrsbad helt för sig själva. Vi var 13 st:)
Jag hade inga badkläder med mig för jag hade inte tänkt bada men några killar försökte slänga i mig med kläder på och senare på kvällen hoppade jag i med trosor, bh & linne... hade ju vita trosor på mig ha ha
Åkte rutchkana och hoppade från hopptorn, var hur länge sedan som helst man var på äventyrsbad ju, man blev barn på nytt!!
Tog lite bilder kommer lite längre ned.

I går jobbade jag ju också en stund, gick bra.
Var på en höstbasar och tog lite lotter, och jag vann faktiskt lite saker, vi avslutade dagen men thai mat:)

Idag sov vi länge, sedan gjorde vi oss klara för att gå en stund på stan. Köpte lite blockljus och spolarvätska men också två plåtburkar som de står god jul på som vi ska ha julgodis i:)

I kväll blir det lugnt! Ska strax kika på Svenska hjältar, handlar om en kille som blev av med benen och en arm. Verkar intressant. Sen blir de ensam mamma söker och sanningens ögonblick:)
Hej hej


Vi kunde inte förstå varför Ludde låg och knällde framför dataskåpet så husse fick göra en insats, de låg ju ett ben där under:)


Gårdagens vinster... :)



Niklas kusins present, hade köpt presentkort och jag tyckte de var tråkigt att bara lämna fram ett kuvert så jag köpte 3 starköl, 4 minichips påsar och en snusdosa och slog in med celofan:) blev lyckat!!


Boråsbadet "by night":)




En "halvlullig" Niklas:)


Niklas åker rutchkana...






Lördag=jobb!

Publicerat. 2008-11-15 | 08:10:47
Japp, nu ligger jag här i soffan och väntar på att klockan ska bli 8.45 så jag kan bege mig mot jobbet!
Hoppade in lite extra idag mellan 9 &15. De frågade mig i går om jag ville och eftersom Niklas hade jakt idag så passade de perfekt, sen e de inte fel att tjäna lite extra, får ju bra OB idag!
Niklas hade missuppfattat detta med jakten idag så i kväll ska han på "bad kalas" till sin kusin som fyllt 30! Jag fick följa med om jag ville men jag vet inte hur jag ska göra än!

Nu börjar jag bli RIKTIGT orolig! Niklas sista dag på Lernia e ju den 28 november sen e han arbetslös och helt utan pengar! Han söker jobb på ams men hör inget:( får han inge jobb så vet jag inte hur de går.
Jag jobbar ju bara 86% och han får sin sista lön i december. PANIK!! och A-kassa e han inte med i längre så man får vända sig till Alfakassan men där blir man ju inte rik direkt!!
Jävla finanskris!! Hatar allt vad pengar och ekonomi heter! Man mår ju för fan bara dåligt av de!


Hej då!!

ÄNTLIGEN HELG!

Publicerat. 2008-11-14 | 12:27:35
Åh va skönt de ska bli med helg. Helt underbart.
Börjar jobba om en timma, slutar sex idag! Fredagarna på jobbe brukar gå fort då de alltid e aktiviteter hela dagen. Idag tex ska vi på thai restaurang. gott gott:)
När jag kommer hem i kväll ska jag och Niklas göra flygande Jacob (igen) de e verkligen hur gott som helst och perfekt mat en fredag när man ska ha lite mys kväll! Blir väl lite popcorn också och så klart julmust som vi gör själva i soda streamen!! Nikals hade använt de förra året så han köpte de för någon månad sedan när vi handlade och jag tyckte att nja de e nog inge vidare men de e lika gott som vanlig julmust! Slipper man släpa på alla dessa petflaskor för de blir ju en del såhär till jul... och man sparar pengar! Va kostar en julmust i affären? 15:- ungefär va? Och en flaska med "must" som de heter kostar 45 kr och den ger 12 liter hm med lite huvudräkning blir de 3,50 :-/ liter!!!! STOR SKILLNAD!! Prova vet jag!!


I helgen blir de lugnt för vår del. I mrrn har Niklas jakt hela dagen!! Ska hämta honom sent i mrrn. Jag ska iväg och träna och städa lite också tänkte jag. Jag ska nog allt hålla mig sysselsatt:)

Hej så länge

  

Flygande Jacob:)

Snabb uppdatering!!
Håller på och lagar fredags mat:) Tänt massa ljus i lägenheten så nu e de bara mys som gäller!
Ska upp tidigt i mrrn! Ska jobba lite extra mellan 9 o15!
Hörs i mrrn!
Ha en bra fredag!

Kram
    

Torsdag!

Publicerat. 2008-11-13 | 09:57:35
God morgon!

Ni har säkert inte missat att jag var i Ullared i går tillsammans med min svärmor.
Var super roligt! Att de e mkt folk får man ju räkna med men jag tyckde de gick bra, de mesta folket befann sig på leksaksavdelningen och julavdelningen men de kanske inte e så konstigt!
Jag hittade de jag skulle och kan väl säga att jag höll mig till inköptlistan, kanske blev ngn extra grej men inte så mkt faktiskt.
Slutsumman slutade på ca 3000:- men då hade jag ju med mig 2000:- som jag fick av svärmor o svärfar:) Så jag handlade inte för så mkt, hihi
jag e nöjd med mina inköp och i går konstaderade jag att jag bara har julklappen till lillebror kvar och ngt mer till våra pappor sen e vi klara:) Härligt! Sen så klart Niklas men de e bäst att fixa de i all hemlighet för nyfiknare person än honom går nog inte att hitta! Han bli galen!! :)

Här e ngt av de jag köpte:


Det blev en hel del till julgranen också eftersom att vi inte hade ngt! Så julgransbelysning, julgransfot och kulor köpte jag men de tänkte jag att ni får se sen i granen:)
Köpte också en trädgårdstomte:)


köpte sängkläder med tomtar på:) Tyckte jag kunde vara mysigt till jul 119:-/3 delar


Och den de jag verkligen hoppades på att hitta och de gjorde jag. Höst jacka 269:-, väska 119:- och matchande vantar till jackan 49:- JAG E NÖJD:)

och sen de bästa av allt:)




Tomte dräkt till Ludde:) Jag kunde bara inte låta bli! Detta var skyltexet som jag slet ner, ville bara ha den!
49:- kostade den. När jag kom hem tog jag med Ludde in på toa och tog på den och sen fick han gå ut till Niklas och han började asgarva:) Han tyckte att de var lite läskigt att gå i den men med lite hundgodis så glömde han bort de. Visst blev han söt!! Den ska han få ha på jul ha ha

12 november...

Publicerat. 2008-11-12 | 07:11:03
Klockan e 7.10 och jag sitter framför tv:n och sminkar mig lite....
om ca en timma kommer de och hämtar mig!
Ullared nästa!

Hörs i kväll!!
kram

Ullared nästa:)

Publicerat. 2008-11-12 | 00:10:13
God kväll, eller god natt kanske man ska säga. Klockan e ju faktisk tolv redan.
Slutade jobba vid tio, hem och duschade käkade lite och nu har jag legat och tittat på ett program som sändes i torsdags i 2:an "Himlen kan vänta" handlar om 5 personer med dödliga sjukdommar. Riktigt hemskt, men mycke intressant!
Snart ska jag krypa ner i min säng för kl 8 i mrrn bitti kommer svärföräldrarna och hämtar mig! Jag och Solveig ska ju till Ullared och bussen går 8.30 från stan!!
Ska bli riktigt roligt detta:)

Idag var ju jag och Nilklas och lämnade blod, och jag har de senaste dagarna pikat Niklas att han skulle svimma där för att han e så känslig för blod och sånt ( han kan tömma och flå ett rådjur, men människoblod e värre enligt honom) Jag gick in och lämnade blod och Niklas gick till en annan sal för att ta prover, när jag var klar och hade satt mig i väntrummet började allt snurra, jag började svettas enormt och jag mådde fruktansvärt illa. Damen i reseptionen tittade på mig och frågade om jag mådde bra och jag skakade på huvudet. Hon kom fram till mig och mycket mer än så minns jag inte, mer än att hon drar i ngt snöre i taket och massa folk samlas runt mig och snart ligger jag på en bår.
Jag fick blodtrycksfall, de e ganska vanligt att man får de... har aldrigt hänt mig förut med idag så klart när Niklas var med hände det! Jag fick ligga där en stund innan Niklas kom ut och undrade vad jag gjorde:) ha ha
Där fick jag ligga på båren och dricka äpplejuice en stund för att återhämta mig! Sista gånge jag pikade Niklas men han var dock ganska skadeglad samtidigt som han tyckte synd om mig:)
När jag kom hem la jag mig direkt då jag fortfarande inte kände mig ok, och jag sov faktiskt i 2 timmar innan de bar iväg mot jobbe...
Mår bättre nu och jobbe har gått bra idag...
Nej nu väntar sängen,  ULLARED I MRRN JU:)


Vår dag:)

Publicerat. 2008-11-10 | 22:45:27
Idag är det min och Niklas dag!
Idag för 6 månader sedan blev vi tillsammans.... kanske inget att fira så men jag tycker det e lite roligt! Tiden har gått fort.
För 6 månader sedan var vi i Småland och hälsade på Niklas föräldrar i husvagnen. Faktiskt första gången jag träffade dem då. Var en riktigt mysig helg då:) Träffades ju ett tag innan de blev vi den dagen:)

Har precis satt mig i soffan, har jobbat till kl 10 i kväll!! Har faktiskt varit en jobbig dag idag! Inte jobbigt fysiskt utan psykiskt! Men de e som min brukares mamma sa till mig idag! Att jag absolut inte får ta ngt personligt men ibland e de svårt...

Här i Borås har det varit ett riktigt skit väder idag!! Varit storm, blomkrukorna på altanen flög iväg och regnet bara smattrade mot rutorna och det åskade till och med... uch!

Idag har golfen fått vinterdäck på sig! Niklas var där och fixade de idag när jag jobbade. Nu e golfen inte lika fin längre när inte sommarfälgarna e på. Men de får gå, de fick sig en riktigt rengöring på brandstationen idag så nu ligger de så fint i däckpåsar och ska få bo hos svärföräldrarna under vintern:) Bara Volvon kvar nu men den har fått helt nya vinterdäck som måste krängas på fälgarna, ringde runt idag till olika däckföretag och de ska ha olika belopp, men den sista vi ringde och som faktiskt bara ligger 50 m härifrån skulle ha 350 kr för alla däck, heeelt ok!

I mrrn kl 10 ska jag och Niklas lämna blod.
Första gången för Niklas i mrrn så han ska göra ett hälsotest:) Han har pratat länge om att göra de nu så när jag ändå skulle iväg och lämna blod beställde jag tid till honom med:) Ingen återvändo nu!! hi hi

TILL ER SOM INTE LÄMNAR BLOD: GÖR DET, DE BEHÖVS VERKLIGEN. MAN GÖR EN STOR INSATS OCH KAN FAKTISK RÄDDA LIV! DET ÄR BARA ATT RINGA TILL NÄRMASTE BLODCENTRAL OCH BOKA TID FÖR HÄLSOBESÖK! DE BLIR ALLTID LIKA GLADA NÄR MAN RINGER. OCH MAN FÅR ALLTID EN FIN PRESENT SOM ETT LITET TACK FÖR DE MAN GÖR OCH DE VÄRMER VERKLIGEN!

FARS DAG!

Publicerat. 2008-11-09 | 10:29:41
Idag är det alla pappors dag!
Och så klart har jag världens underbaraste pappa!
Han e bäst på alla sätt, bättre pappa kan man nog inte ha!

Kram på dig pappa!!




Lördag...

Publicerat. 2008-11-08 | 09:40:26
God Morgon!
Har precis kommit upp ur sängen. Jag behövde verkligen lite sovmorgon, de senaste tre dagarna har jag jobbat 32 timmar så jag var sådär lagom trött i går:)
Niklas ville att jag skulle me ut och jaga idag men nej jag va inte såå sugen på de. Och de e jag glad för nu, de e inget vidare väder ute. Men han sitter allt i skogen nu!

Jag har tänkt att jag ska till fristad idag och fixa några julklappar:)

Var inne i en av affärerna i går, har nämligen sett en såå fin adventljusstake i ett av deras skyltfönster och den har lyst så fint varje gång jag åkt förbi och jag har länge tänkt gå in och titta på den och se vad den kostar. Men så i går gjorde jag de, och jag blev glatt överraskad för den va inte så dyr som jag trodde. Men alla som de hade i butiken var redan sålda så jag frågade om de hade fler, de skulle få in men hade en låååång kö på folk som skulle ha men jag skrev upp mig och får en på tisdag:) Bild kommer lite längre ner!!! Jag älskar den:)
Köpte även ngt annat coolt, nämligen siffror 1-4 som man ska sätta på blockljus och ha som adventsljus, och sedan en "tråd" som är som lingonris. Var superfint. Tänkte ha de på bordet i tvrummet, har ju en "vanlig" adventsljusstake som jag fick av mamma som man sätter smala ljus i och den tänkte jag ha i köket.. får ta bild sen när blockljusen är inhandlade, ska göra de på Ullared:)

Ja ni får ha en bra lördag, ska ni hitta på ngt kul idag??


Här e den. Jag hade velat ha ngn stjärna i tvrums fönstret men de ville inte Niklas, han ville ha en "riktig" ljusstake.
Så hittade jag denna. Som ni ser e den stor, men vårt tvrums fönster e stort så jag tror de kommer blir jätte bra:)
Jag har ju en stjärna som jag kan ställa i sovrummet:)


Blomman jag fick av min goding:)

Fick en blomma av min älskling idag!!

Publicerat. 2008-11-05 | 23:02:37
Ja!!!
När jag kom hem från jobbet för en stund sedan var det de första jag såg, en blomma som stod så fint inslagen i celofan på bordet:) En svart kruka med mina favoritblommor gerbera i, och så klart ett fint kort som det står "jag älskar dig" på och innuti har han skrivit " Du är det bästa som hänt mig. Vill leva med dig för alltid. Puss din Älskling!!! "
Blev såååå glad!! Slängde mig över honom i soffan och pussade honom hihi !! Bild kommer senare, orkar inte ta de nu!

Idag har det gått bra på jobbe, blev en lång dag!
Eftersom den andra assistenten e på resa så e jag ensam ons, tors och fre. Började 12 idag och slutade kl 22 då de blev tio timmar. I morse vid halv 9 ryckte Niklas till i sängen o skriker " DU HAR FÖRSOVIT DIG" ha ha nej sa jag och vände mig om, jag börjar tolv:) Rolig e han!
I mrrn blir de ett ännu längre pass, börjar 8.30 och slutar 22. Fick jobba hur länge jag ville sa hennes mamma men eftersom jag ska vara ledig nästa onsdag så kan de ju vara skönt att jobba in de 7 timmarna jag förlorar då!! För på onsdag nästa vecka åker ju jag och svärmor till ULLARED:)
På fredag jobbar jag 11-18

I mrrn har jag tänkt ta med min brukare och fixa två julklappar, den ena till mammsen och den andra till svärmor.
Kan vara skönt att ha köpt några lite då o då så inte alla kommer på en gång sen!
Vet vad jag ska köpa till de flesta men inte till mina bröder, hatar de!!!
Ibland önskar man att de var systrar, ha ha:)

Nu ska vi lägga oss o mysa i sängen:)
God natt!!

TISDAG...

Publicerat. 2008-11-04 | 21:54:50
Hej på er alla som läser min blogg:)
Undrar ibland hur många de e, skriv gärna ett inlägg så vet jag!! :)

Idag har det varit jobb för min del, men i morse hade jag mer än gärna velat ligga kvar i sängen, för de var såååå skönt!!
Den tidiga arbetsveckan e verkligen kämpig, jag tycker bättre om den sena veckan. Sovmorgon e guld värt för mig:)

Idag när jag slutat åka jag hem och sedan bar de av mot brandstationen där våra bilar fick en välbehövlig tvätt!! Nu e de fina igen och de har spolarvätska, de e inge kul att åka utan de nu såhär års... rutan blir ju hur smutsig som helst!!

Annars har de inte hänt ngn roligt idag!!

Om en vecka i mrrn åker jag till Ullared med svärmor:) hi hi e riktigt sugen på det nu!!

God Natt!!!

PS: Nu har vi tv i sovrummet också, huuuur skönt som helst! På lördag när Niklas jagar ska jag lägga mig i sängen och mysa med tv:) Glömde ju fjärrkontrollen i kvänum i söndags men den va lillbrorsans snäll o skickade så vi fick den idag!!

Sakerna till julgransmattan inköpta:)

Publicerat. 2008-11-03 | 20:29:54
Jag har ju fått för mig att göra en julgransmatta!
Har kikat efter de i butiker o jag var också inne på att be ngn om hjälp att brodera en men jag hittar ingen jag tycker om.
De e för mycket för mig! Så jag tänkte, jag gör en egen:)
Så jag köpte svart linne tyg som jag ska göra en cirkel av som e 1 m i diameter, som jag sedan ska kanta med svart kantband ( Niklas mamma ska hjälpa mig) Sedan ska jag klippa ut hjärtan i grått o rött linnetyg och stryka på med hjälp av flisofix ( tror jag de hette ) Tror detta kommer bli superfint. Niklas hittade också ett par jul panelgardiner som han tyckte var fina så vi köpte dem också, var grå med några tomtar på så gardinerna och mattan kommer matcha:)
Lovar att ta bild på mattan när den e klar:)

Vi var även på ICA en sväng och handlade mjölk, och även på ÖB och köpte spolarvätska.
I mrrn ska vi till brandstationen och tvätta våra bilar, tror inte att en bil kan vara mer smutsig än vad de e nu.. så tråkigt att åka i. Visst vädret gör att de blir smutsiga och man kan inte köra in dem i biltvätt hela tiden men har man en svärfar som jobbar som brandman så e de toppen! Gratis tvätt ju:) Alltid skönt att hålla efter bilarna. Sen e de ju inte bättre att ha en jägare i familjen som drar in halva skogen i bilen:)

Nu ska jag och min älskling titta på en film, han har fått igång bioljudet så de ska testas nu:)
Ulrika ringde förut också förresten (pappas kusins fru) pratade en bra stund. Vi fick oss några riktigt härliga skratt!! Hon e för härlig! Kan inte beskriva i ord hur mycke jag tycker om henne. Saknar henne massor när man inte bor i Lidköping längre!!

Hej så länge....


Gardinerna och tygerna till mattan:)

Lidköping + Kvänum

Publicerat. 2008-11-02 | 22:48:50
Idag åkte jag och Niklas till Lidköping i Kvänum!
Har varit en bra dag!
Var hos familjen Svensson en liten stund och blev faktiskt bjudna på lite mat.
Sedan åkte vi vidare mot mina föräldrar, fikade, pratade och hade det trevligt! Det blev till och med bowling i en timma!!
Spelade dock inte lika bra idag som sist, men jag vann ändå över Niklas om mab räknar på totalen:)
Han lånade min pappas klot så kan försökte ju bara skruva klotet hela tiden!! Men de gick bra, han fick till de riktigt bra ngra gånger:) Gullig e han!
Vi var väl hemma vid 21 ungefär. Jag satte mig och kikade på Ensam mamma söker på datan och Niklas försöker fortfarande att få igång hemmabio ljudet....
Jag funderar på att gå och lägga mig i sängen, ska upp tidigt i mrrn och jobba ju men jag e lite mys sugen så jag väntar nog lite till, han kanske ger sig snart!!
Jag e så glad att jag träffat Niklas.... han e underbar på många sätt! Älskar honom av hea mitt hjärta och jag vill för alltid vara hans:)

Bilder från Bowlingen...



Mamma & Niklas


Mamma, Niklas & lillebror Simon






Angelica vem?

Publicerat. 2008-11-02 | 22:36:12
Måste fråga.... fick ett inlägg av ngn Angelica?
Vem Angelica? Gärna efternamn tack!!

// Emelie

Söndag...

Publicerat. 2008-11-02 | 09:22:05
God Morgon!!
Nu har man precis rullat ur sängen och ska strax göra sig iordning!
Idag har vu ju tänkt åka till Kvänum o Lidköping! Först ska vi åka till NetonNet och köpa lite sladdar till den nya TV:n och till hemmabion som vi inte fått igång än. Niklas fick väl fart nu när han såg att hans kusin hade de:)
Nu ska de blir rikigt skönt att få en till tv, så man slipper bråka om vad man ska se på kvällarna:)

Idag har jag ju tänkt att jag ska starta dagen med en soppa....
Får se hur detta går men jag hoppas ju på de bästa!!

Hörs i kväll!!
Tar med mig kamerna, kanske ska ge mig på ETIT idag lovar inget men annars blir de bara bilder:)
Kram

Nu har verkligen kylan och vinterna kommit!!

Publicerat. 2008-11-01 | 10:41:41
Burr, de börjar bli riktigt kallt ute nu!! Tycker inte om de direkt men de e bara att vänja sig, för kylan och vinterna e ju här för att stanna ett tag.
Har ingen vinterjacka heller:( Den e ju i Kvänum men ska hämta den till helgen nu! I går när vi gick ut med ludde vid 12 var de ju 3 minus ute, då e vårjacka ingen höjdare:( Inga vinterdäck har vi till Golfen heller, de e också i Kvänum!! ha ha
Jag vaknade precis faktiskt, min kropp behöver nog sova verkar de som, de e ju ngt som inte stämmer i den.
Ska fixa mig i ordning nu o dra en sväng till Knalleland, och göra ett nytt försök för att hitta ett klädesplagg.
Sen när jag kommer hem ska jag städa ordentligt här.
i kväll ska jag och Niklas till hans kusin Lars och hans tjej Lina för att se på film och äta ngn god mat! Har bara träffat dem som hastigast en gång förut så de ska bli kul....

Niklas han e och jagar, idag ville jag faktikst att han skulle göra de. Ville bara lite ensam, Man e ju inte riktigt de nu eftersom han inte jobbar!!

Hej så länge...
***************************************
Så då har man städat lägenheten, skönt! Eller nja de e inte riktigt klart än, diskmaskinen ska plockas ur och golvet på toa ska tvättas med de sparar jag till Niklas:) Sen väntar jag på att få hänga upp de som e i tvättmaskinen... Sen e de klart!
Niklas e fortfarande inte hemma:(
var på knalleland en snabbis. Köpte en mössa och ett par vantar och en ny vattenflaska. Mössan köpte jag på intersport, de hade "helg erbjudande" på den för 50:- annars kostade den 200! Bra tycker jag! 
Min vinterjacka e ju grön så jag tänkte att svart passar bra. Niklas fick min andra Peak mössa:) Den e blå-svart randig så den passar hans svarta jacka bättre!! Han fick också ett par vantar förresten:)

Hoppas Niklas kommer snart, tänkte fråga honom om vi inte kan ta en promenad.


Dagens inköp....


Kram

hemma igen efter filmkvällen med Niklas kusen Lars och tjejen Lina.
Blev en pizza och jag måste erkänna att jag fick riktigt dåligt samvete efter det. Sedan kollade vi på en riktigt bra film som hette Chuck & Larry, Var en komedi!! Verkligen sevärd för man fick sig många härliga skratt!! Och filmen blev ännu bättre eftersom att de hade ett "bio" rum men projektor och bioljud:)
Jag och Niklas tog bild på oss innan vi åkte, blev väl bra men jag e verkligen rund i ansiktet...
Detta eviga tjat om vikten men jag kommer ju ingen stans!! Varför e jag så kass...
Tog kram mina Cambridgepåsar i morse och tänkte försöka mig på detta fom i mrrn bitti!!
Jag måste göra ngt drastiskt nu alltså! uch!!
I mrrn ska vi åka upp mot mina hemtrakter! Först åker vi till Lidköping och hälsar på familjen Svensson (ska ringa dem i mrrn) och sen åker vi hem till mina föräldrar. Ska hämta min vinterjacka, en frys, en liten tv som vi ska ha i sovrummet och Niklas väst vi glömde sist!!

Bjuder på dagens bild:)

kram


Niklas snodde min mössa, den ville han ha!! Så får väl köpa en till mig med. Kostade ju bara 50:- :)
uch jag e verkligen rund:(