Denna arbetsvecka är slut...

Publicerat. 2008-10-31 | 18:50:54
japp, slutade klockan 6 idag men sitter här i soffan o har fortfarande betalt:)
Jobbade över en stund i går men fick sätta upp en timma extra idag istället vilket betyder mer ob:) snällt!!
Vet inte riktigt vad som händer nu i kväll. Jag förknippar fredagar med god mat o mys men känns inte riktigt som om Niklas har samma inställning:(
Just nu skulle ja kunna gå o lägga mig, e trött!!
Idag har de varit en bra dag på jobbet. Ätit på restaurang och så...
Tankade bilen idag också, bensinen var billig tyckte jag.. 10.94 så jag tankade nästan fullt, ja men sen när man åker hem och kör förbi JET skylten står de 10.64!! Såhär hade de varit de sista gångerna jag tankat, att de sänkt priset bara ngn timma efter.. störande...!!

ja som ni märker e jag fortfarande inte på så gott humör. Vet inte riktigt vad som hänt med mig!! Jag e sur o grinig hela tiden! Ger taskiga kommentarer till Niklas och vill inte göra ngt. Ingen lust alls!!

Försöker till och med få Niklas att åka och jaga i mrrn bitti för att få vara ensam.... konstigt!!
 
Hej så länge...
Förresten, hoppas ni får en bra Halloween!! Jag kommer nog inte fira den direkt mer än att jag har en pumpa på altanen:)

Snart helg:)

Publicerat. 2008-10-31 | 00:09:24
God kväll kan man verkligen säga nu!
Klockan e 00.03 och jag e på väg att krypa ner i sängen.
Slutade jobba för en timma sedan så jag e inte nåt vidare pigg. Fick jobba över lite i kväll!!

Nu small de till i köket, vatten precis överallt. Niklas skulle göra iordning lite läsk i vår soda stream inför jakten i mrrn, han tryckte på kolsyran en gång och plastflaskan gick sönder... Blir till att maila soda stream i mrrn, flaskorna e inte gamla...

Nej nu måste jag sova!

Nu får vi hålla tummarna...

Publicerat. 2008-10-28 | 23:08:40
Idag har ju som sagt Niklas blivit av med sitt jobb pga att Lernia inte har jobb. Så idag har vi tillbringat mycke tid framför var sinn dator:) Jag slängde ihop en CV åt honom och mailade iväg till några jobb som verkade intressanta på ams.se
och tro de eller ej men på torsdag kl 10 ska han vara på arbetsintervju i Göteborg på Uniflex (bemanningsföretag), huvudkontoret ligger där men jobbet kommer sedan att vara i Borås, ngt slags montörsjobb e det så de blir nog bra:) Så nu håller jag verkligen tummarna för honom att han får de...
Så roligt för jag mailade iväg ansökan till dem vid två innan jag drog till jobbe och vid kvart i fyra hade de ringt honom:) Tur!!
Så på torsdag blir de en sväng till Göteborg, jag börjar ju jobba vid tre så Niklas ville att jag skulle åka med, tur för honom för jag vill åka till IKEA en snabbis och köpa värmeljus. De 400st jag köpte sist börjar ta slut:) Jag brukar köpa 100-pack för 17:- och sen även vaniljvärmeljus, de luktar så gott. De e dock ngt dyrare, 29:- tror jag de e men de e underbara:) Nu hade de höjt ljusen till 19:-,  nog bara för de e höst, ha ha
                                          
Idag har jag jobbat, de blev en lugn hemma kväll idag framför tv o data:) Skönt de med ibland.
I mrrn blir de dock lite rörelse igen, vi ska nämligen åka och titta på Elfsborg när de möter Djurgården. Så de ska bli kul! Vi ska få skjuts av Niklas pappa för han skulle jobba som bårbärare och Niklas ska ev också med som "extra assistent" vi får se... men de vore roligt!!

Nej nu ska jag lägga mig i Niklas armar och mysa:)
Upp tidigt och gå ut och gå i mrrn, Niklas har lovat att följa med på en rask promenad, sen måste jag iväg och besiktiga om bilen, order från pappsen.

GOD NATT!!

Och de blir ju inte bättre...

Publicerat. 2008-10-28 | 08:09:48
Idag på morgonen kl 7 skulle Niklas vara på Lernia som han e fast anställd hos. De har haft väldigt lite att göra de sista så han har varit hemma nu i 2 veckor ( med betalt som tur e) men idag kom de, de sa upp honom!!
Så nu känns de skit!!
Han e inte med i Akassan längre, den gick han ur i början av året! Han får betalt till 28 november, så sista lönen får han i december men nu e de till att söka jobb!! Får lernia in ngt jobb så har han förturen på de... man får väl hålla tummarna!!

Måndagen bjöd på bio...

Publicerat. 2008-10-27 | 22:50:59
Japps:)
Idag var jag med min brukare på bio, de blev Rally Brudar.
Mamma o pappa hade sett den innan och mamma tyckte inte den var bra men de tyckte dock pappa och jag får nog hålla med honom om att den var bra:) Man fick sig några sköna skratt... även min brukare som tyckte den var super rolig:)
Så jag har haft en bra arbetsdag!

Tiden innan jag började jobbe var mindre rolig! Har inte varit på mitt bästa humör. Niklas fick nog se en annan sida av mig idag! Jag e inte på humör, e lätt irriterad och vill bara vara för mig själv och gråten sitter i halsen hela tiden, tycker jag ser förjävlig ut och tycker att livet suger i största allmenhet... fattar inte vad de kan vara... hoppas de går över snart för de e ingen höjdare.
Skulle mer än gärna vilja åka upp till stockholm på fredag med Niklas också för att bsöka min faster då min mamma, pappa o lillebror också ska dit, men att åka tåg e ju svindyrt!!!

Ja som ni ser, jag e inte på topp! Ska gå iväg till soffan nu och lägga mig i Niklas famn, de kanske hjälper... lite!!

God Natt!!

Ska inte julgranar vara gröna??!!

Publicerat. 2008-10-26 | 16:23:30
De har i alla fall jag trott...

Men såhär snygga granar kan man köpa på Rusta, hm!!
Kunde inte låta bli att ta kort på dem.
Allvarigt, köpte folk sånahär?

va tycker ni, snygga?? HA HA

En helg på stan:)

Publicerat. 2008-10-26 | 16:11:43

Ja precis som rubriken lyder så har jag varit på Knalleland både idag och i går. Niklas har jagat hela helgen och vädret har ju inte varit de bästa så jag åkte och kikade lite i affärer.

I går köpte jag nya krukor till våra blommor i TV rums fönstret. De blommorna köpte jag 2005 när jag flyttade hemifrån och sen dess har de suttit i samma kruka. De sista har jag tyckt att de blivit så hängiga såjag tänkte att de kanske e på tiden att köpa lite större krukor och plantera om dem, hm ha de behövdes också kan jag meddela. Fick slå sönder en kruka för de var bra rötter i krukan. Knappt ngn jord! Stackar blommor men nu mår de bra igen:)
Köpte också svarta panelgardiner. Blev sugen på de i tv rummet, hittade de på EKO hallen för 99:-
Blev 2 nya kuddar till soffan också, tröttnade på de gamla...

Köpte även ett par jeans till Niklas på Jack & Jones på REA men de var inge bra. Jätte konstig passform så de fick åka tillbaka till äffären...

Idag köpte jag två nya gerbera till fönstret, älskar de blommorna. Köpte också dekoration till vårt ljusfat. Ville göra de lite höstigt, vi plockade löv en dag men de knölade ju bara ihop sig och blev inge fina men jag hittade dekorationslöv på blomsteraffären och också en keramik svamp:)

Blev en glasvas också från Hemtex där jag ville ha ett blockljus i:) Mysigt blev de. Köpte också svarta små dekorations stenar till ljusfatet och glasvasen.

Här kommer lite bilder:)


De nya gardinerna, krukorna, gerberna och vasen men blockljuset i:) Fint blev de tycker jag!!
Älskar ljus nu såhär på hösten, 6 blockljus har vi nu och massa värmeljus.Ljusfatet... Löven kostade 4.90 o svampen 9.90.. Riktigt nöjd blev jag:)
Till jul får de bli mossa och tomte:)
Kuddarna ser ut  såhär:)


Söndagsmys med film...

Publicerat. 2008-10-26 | 16:03:09
Idag har det regnat hela dagen så när Niklas kom hem från skogen satte vi oss och kikade på en film som vi hyrde i går. Blind Dating...
Den var jätte bra tycker jag, så bra att jag grät på två ställen... Verkligen se värd!!
Ett bra filmtips såhär i höstmörkret:)


Om Blind Dating:

Det är inte så lätt att hitta den rätta när man inte kan se ett smack! Danny är intelligent och självsäker. Han ser bra ut - men själv ser han ingenting. Danny är blind från födseln, men han har ändå alltid varit en av stadens mest populära killar. Och då är det inte så konstigt att Dannys tjejälskande brorsa Larry får något av en chock när han får reda på att Danny har svendomen i behåll. Men den saken ska Larrys geniala plan snart se till att det blir ändring på. Det är dock inte alla tjejer på Larrys lista som uppskattar den här formen av blind-date. Det är speed-dating med vit käpp och helt på eget ansvar när Larry och Danny kör igång med handikapphjälp för avancerade. Men det är sak att förlora sin svendom. Det är en helt annan sak att hitta den rätta - när man inte kan se henne.

Räkningarna är förberedda:)

Publicerat. 2008-10-23 | 21:25:00
Japp, nu e räkningarna inlagda på vår internetbank så i mrrn innan jag sticker till jobbet ska jag logga in och godkänna:)
Blev helt okej med löner denna månaden...
Niklas lån dras den 29:e och de tycker jag e lite kasst. Vill att allt ska dras den 25:e så e de borta liksom men han ska ringa och ändra detta i veckan så de e fixat till nästa månad...
Ska även sätta undan lite pengar till Ullaredsresan. Får ju lite shoppingpengar men kan vara roligt med lite extra.
Bestämde idag att jag inte ska köpa ngt onödigt denna månaden heller. Vi behöver inget speciellt, förutom mat så klart och sen måste jag köpa ny maskara så de ska jag göra i mrrn. Man kanske ska köpa ngn julklapp också? Har en lista på vad vi ska köpa, slipper man handla allt på en gång ju:) kanske ska köpa mammas denna månaden, hi hi vet precis vad hon ska få av mig och Niklas...

Kommer bli en annorlunda jul för mig i år. Första gången jag inte kommer fira den ensam med min familj. Jag har aldrig firat jul med ngn så, Niklas ska följa med till min mormor på julaftons kväll och på morgonen ska vi vara hos Niklas föräldrar. Första året jag inte e med hela dagen hos mormor och dagen innan jul kommer jag inte vara med mamma o pappa. Kommer kännas konstigt men jag har sagt till Niklas att de traditioner vi haft hemma hosm ig dagen innan jul vill jag föra vidare till vår familj. Pappa kokar julskinka, vi klär granen och mamma gör ris alá malta som vi sedan äter på kvällen men skinksmörgås och julmust:) sååå mysigt! Sen blir de julgodis på kvällen som mamma gjort:)
sedan på julaftons morgon får man dricka julmust:) ha ha
Förresten så e de 2 månader exakt idag till de e DAN FÖRE DOPAREDAGEN:) Så om två månader sitter jag och Niklas här vid vår julgran som vi ska hugga tillsammans och äter julgodis:) LÄNGTAR:)I mrrn e de jobb för mig, 8-13.30!
Sen e de låååång helg för mig. Börjar ju jobba kl 15 på måndag!!

Hej så länge...

Lönelapp....

Publicerat. 2008-10-22 | 19:52:25
Varför får man egentligen en lönelapp?
Jag brukar bli jätte nyfiken på vad man ska få i lön och så, men lönelappen får man ju aldrig i tid. Tror aldrig jag fått de av ngt företag. Man får den dagen innan lön eller samma dag!
Vi har inte fått några än men eftersom vi har Swedbank så kan man ringa telefonbanken dagen innan lön och se vad man har för belopp som e på väg till kontot så de ska jag göra i mrrn vid 12:)
Denna månaden får jag lön:) JIPPIE!! Ska bli kul och se vad jag får, Niklas får nog bra lön i alla fall:) hi hi
Så denna månaden ska jag köpa mig ngt nytt klädesplagg:) Har hittat lite fina saker på Gina. Ska faktiskt på en lagerutförsäljning till Gina den 30:e, Niklas brors tjej jobbar ju där så jag har blivit bjuden. Skulle tydligen vara superbilliga saker. Typ provplagg och så:)
Sen måste jag ju ha lite pengar med mig till Ullared också:)

Nu ska jag titta på bonde söker fru... bra e de!!

dagen har varit bra annars! Jobbat som vanligt!

Kram

Förresten, de lyser jätte fint på balkongen:)

Bowling...

Publicerat. 2008-10-21 | 23:17:09

I går pratade vi om att hitta på ngt. har blivit mycket tid hemma de sista. Jag föreslog bowling och de nappade Niklas på direkt, men i går när vi ringde och skulle boka så var de fullt så jag ringde idag vid halv 12 och då hade de EN bana kvar vid halv 7 så jag bokade den:) Niklas har varit hemma både i går och idag då de inte har ngt jobb på Lernia och eftersom han e fast anställd får han betalt ändå . Men i mrrn hoppas jag på att han får jobba:) Lite skönt att få vara lite ensam hemma också ju:) hih i
Så idag bar de av mot bowlinghallen och jag hoppades ju på att vinna igen eftersom jag gjorde de sist. När jag skulle få iväg första klotet skröt jag lite på skoj och sa att jag kommer få strike, ha ha och de fick jag sen gick de hur bra som helst nästan hela tiden. Jag vann över Niklas. På fyra serier fick jag ihop 509 poäng, och niklas 350 ha ha
Han skyllde på att han försökte skruva och sen att jag har bowling i blodet för att min mamma e duktig, ha ha skit snack!!

Här kommer lite kort:)


Vi sitter och väntar på vår tur:)


Niklas tar kort på proffset:)


Niklas


Min tredje serie blev helt okej:) 185 poäng. 4 STRIKE PÅ RAD
Niklas fick 95, hi hi

Pumpan e klar:)

Publicerat. 2008-10-21 | 22:59:40
Idag var jag och Niklas på ICA så jag köpte mig nu en pumpa....
Trodde de skulle vara dyra med de kostade bara 7,90 kg. Vår pumpa vägde 7kg exakt så den gick på 55:- Helt okej tycker jag. Bestämde mig för att fixa iordning den i mrrn efter jobbet men jag tycker om att pyssla lite så jag gav mig på den i kväll och jag blev riktigt nöjd:)
Resultatet kommer här....


Pumpan...


Mönstret klart... (använde mig av bilden jag lagt in tidigare)


Tyckte de blev lite mysigt med en lysande pumpa på balkongen:)


Såhär fint lyser den nu:)

Dagens jaktbild...

Publicerat. 2008-10-19 | 21:33:39
Tog lite bilder idag när jag var med Niklas och hans kompis Christian på fågeljakt. Kan inte låta bli att ta kort på dem för de ser för roliga ut:) ha ha


Niklas o Christian...


Full mundering. De ska väl tilläggas att de tvingade på mig en såndär töntig luva också:)
Visst ser han farlig ut, ha ha


Niklas...


Christian:)

En lugn söndag...

Publicerat. 2008-10-19 | 18:33:08
Idag blev de sovmorgon till elva, ha ha såå skönt.
Grejade lite här hemma, ringde även och pratade med Ulrika en stund, eller ja 70 minuter närmare bestämt:) Hon har opererat bort sin livmoder så hon e hemma. Alltid lika roligt att prata med henne. Hon fick mig till och med gråta när vi skulle lägga på för hon sa att hon saknade mig väldigt mycket:) sedan åkte jag till jaktstugan där Niklas var. Fick provskjuta och de gick väl bra men de e riktigt läskigt. Geväret ger ifrån sig sån kraft att jag tappade fotfästet och hela axeln och armen åker ju bakåt. Sköt två skott och de har ju fått Niklas att vilja att jag tränar mer, får väl se.

Han kom precis hem nu och står i köket och gör hemmagjord pizza.
Jag ska gå ut en sväng och leta fina höstlöv. Ska lägga dem på mitt ljusfat runt mina blockljus som jag har på bordet. Ville göra det lite höstigt! Ska svänga förbi blomsteraffären i fristad i mrrn också och köpa några små pumpor:)

Sedan lite längre fram ska jag köpa en stor pumpa och skära ut ansikte på som jag sedan ska ha på balkongen med ljus i:)
Ganska mysigt med hösten i alla fall:)

NY MOBIL :)

Publicerat. 2008-10-18 | 19:09:22
Japp!
Idag var jag på stan med min brukare ( blev jobb i 9h idag, inte helt fel en ob dag som denna) så vi gick in i Telenor butiken på knalleland. Tänkte jag skulle kika lite på mobilerna de hade för enligt telenor.se kunde jag fom den 9 november förlänga mitt abonemang och då ta ut en ny mobil. Men när jag kom in och pratade med tjejen i butiken sa hon att hon kunde lösa det och ge ut en ny mobil till mig nu redan. Jag hittade en jag ville ha, hade bestämt mig för en Sony Ericsson Walkman då jag tycker om den när man e ute och går och så. De e ju sterolurar på den och så.
Jag la nu också på en försäkring på mitt abonemang för 39:-/ månad som innebär att vad som än händer med min mobil, trasig, stulen så kan jag hämta ut en ny för 600:- i självrisk. Sen sa hon att man kan ju bara ringa och anmäla den stulen och sen komma in och byta till sig en ny. Ingen som vet de, ha ha (jämfört med 1500 i hemförsäkringen) så de känns bra. Jag brukar vara klumpig med mina mobiler. Den förra jag hade tappade jag ju i stengolvet på Swegon o displayen blev helt rutig, ha ha
Är nöjd med telenor. Jag betatar 199:- i månaden för abonemanget o de får jag ringa upp. Sen 99:- för 5000 sms och
59:- i månaden för att ringa obegränsat till fast telefoni! Min räkning jag fick nu låg på 495kr, helt okej tycker jag. Alltså en fast kostnad på 396 därav jag får ringa för 200:) Tycker ni??

HÄR ÄR MIN NYA TELEFON
SONY ERIKSSON WALKMAN W980

Härliga fredag!

Publicerat. 2008-10-17 | 19:52:39
Då var helgen kommen. Skönt, fast de e ju klart man ska ju upp tidigt i mrrn och jobba. Ska vara på jobbe 7.30 men då blir de till att lägga sig på soffan en stund och sova hi hi.

Niklas jobbar nu och jag sitter i soffan. Tänt massa ljus i lägenheten nu så de e mysfaktor till max, bara Niklas som fattas!

Niklas bror Magnus fick åka Ambulans till sjukhuset idag. Han mådde inge bra. De trodde han hade fått ngt virus i sig men vi får se. Niklas pappa skulle höra av sig när han fått reda på mer

Hej hej

Det e helt sjukt!!!

Publicerat. 2008-10-16 | 23:39:48
Sitter och tittar på tågbiljetter för mig och Niklas till Stockholm.
Mamma o pappa ska åka helgen v 44 så jag hade funderingar på om vi skulle tagit tåget upp på fredagen och sen åka med dem hem i bilen på söndagen sen. ( de åker ju på torsdagen redan) men FY FAN va dyrt de blivit att åka tåg. Jag och Niklas kommer inte till Stockholm för UNDER 1000:- fattar inte. Vem fan har råd med att åka tåg. Och för de andra e de för InterCity tåget, inte ens x-2000 så va fasen kostar de då? Sen lägger Sj ut biljetter på Tradera, barnsligt tycker jag!!
När jag var yngre åkte jag till min faster och hälsade på och då var priserna helt ok. Även när vi i familjen åkte. Men nu kan man ju för fan lika gärna ta bilen. Blir ju billigare om inte annat, i alla fall i min lilla pärla som knappt drar ngn bensin!
Och här snackas de om att man ska vara rädd om miljön. Skit snack. Tänk om SJ!!

Hemma från jobbe...

Publicerat. 2008-10-16 | 22:53:11
Då har man jobbat idag också då, idag var det dock en segare dag men de har varit ok.
Sitter framför tv:n nu, ska snart tvätta av mig och sätta på mig min mysdress för att sedan sätta mig och vänta på att min älskling kommer hem. han slutar ju kl 12.

I mrrn e de fredag, jobb 13.30-18 och även jobb på lördag.
I mrrn kväll blir det lungt. Niklas jobbar till 9 så tänkte ha mat klart tills han kommer hem så de blir lite fredagsmys som jag älskar:)

GOD NATT!!

En bild också...

Niklas tvättar alla fönster:) Skön stil. Försmå skor ( mina) och byxorna på väg ner ha ha

Ni är underbara!!

Publicerat. 2008-10-16 | 22:50:59

Idag blev jag såå glad::)
Fick ett sms från mammas mobil nu i kväll där det stod: Kolla ditt konto kram mamma o pappa.
Så jag ringde till min telefonbank för att höra efter hur mycket som fanns där. 1005:- :)
Mamma och pappa hade alltså satt in 1000:- på mitt konto. De var verkligen väl behövliga då jag som sagt inte fick ngn lön förra månaden. Hade som sagt bara 5:- på mitt konto innan. Mamma o Pappa ställer verkligen upp i alla lägen, de e helt underbara!! Tack så hemskt mycket!!
JAG ÄLSKAR ER...JAG ÄLSKAR ER OCKSÅ....


Simon och Tobias...
( förlåt att jag glömde er Simon  ha ha)

Torsdag...

Publicerat. 2008-10-16 | 12:30:14
Hejsan!

Gårdagens arbete gick bra. Timmarna gick snabbt. I går var de hockeymatch för hela slanten. Vi stack iväg och kikade på Borås Hockey när de mötte Mora. Var roligt att få se de spela. Dock förlorade Borås med 4-6. Men vi hade trevligt.

Idag är de jobb igen, till klockan tio. Idag vet jag inte riktigt vad de står på schemat, tror de e lugnt!

På Lördag ska jag jobba extra! Får man ihop lite extra timmar och lite ob:) Inte helt fel. Börjar 7.30 men är inte helt klart än när jag ska sluta. Niklas skulle ändå iväg o jaga så då kan jag lika gärna jobba lite.

Eftersom att jag inte jobbar heltid utan bara 86% så har jag funderat på lite extra jobb, någon helg eller kväll sådär. Hade ju ett litet extra jobb hos en äldre tant men hon har inte hört av sig mer så de blir väl inge med de.
Har funderat ett tag på att fråga personalen på Shell här bredvid om de behöver lite extra personal men de har aldrig blivit av, men i går gick jag in på ams.se och såg att de sökte så jag ringde direkt. Så jag ska dit i mrrn kl 6 o prata med chefen där. De har ju öppet 8-24 varje dag så där kan man kanske få lite extgra:) Vi får se. Och nära e de ju också, ligger precis intill vår lägenhet:)

Niklas ligger fortfarande o sover o klockan e halv ett, vore ju roligt om han kunde ta sig upp ngn gång så man kan få prata lite med honom idag innan jag går till jobbe. Jag drar ju vid halv tre. Sen åker han vid halv fyra o e inte hemma för än efter tolv!!! Blir så arg när han aldrig kan gå upp!!!!

Hej på er så länge...

God Morgon!!

Publicerat. 2008-10-15 | 10:27:39
Hejsan!

Vaknade för en stund sedan, helt underbart med sovmorgon idag! Det behövde jag verkligen efter dessa tidiga mornar.
Har precis ätit lite fruksot men nu e jag ganska rastlös. Blir nog en promenad och sen att krypa ner en stund i sängen igen:) Mys!
Niklas åkte tidigt i morse, han kramade om mig när han gick upp och sen stängde han till dörren så jag märkte inte av honom, gulligt av honom! Sen innan han åkte kom han in och pussade mig hejdå!
Skickade sms till honom när jag vaknade men de var lugnt i skogen idag också. Alltså inte pga mig som älgarna hållt sig borta:) ha ha
Ludde e me Nikals idag! Han sitter i bilen de korta stunder som Nikals sitter på pass. Kan vara bra att ha Ludde på plats också ifall de skadeskjuter ngt, då söker ju Ludde upp de:)
Sen slipper jag köra Ludde en så kort stund till Gingi idag. Jag börjar ju jobba 3 men ska in till stan:)

idag e de bonde söker fru, de e ju sååå bra!!, lite jobbigt att man jobbar men de brukar ju bli tv på kvällarna fast de blir ju lite spring o så under programmet:( Och ingen webb tv har tv4. De kostar ju pengar:(

Hej så länge

Fel av mig! Man kan se repris på programmet på internet bara en stund efter attt de gått på tv:) Så min kväll e räddad! ha ha

__________________________________________

Klockan e 10 över 2 o jag sitter här o väntar på att få åka iväg till jobbe...
Niklas e hemma nu och även han väntar på att få åka till jobbe.... Han ligger o vilar i sängen nu, trött efter jakten:)
Blev inget för dem idag heller men Niklas fick i alla fall se skymten av en älg mamma o hennes barn:)

Hörs i kväll!!

Jaktdag 2

Publicerat. 2008-10-14 | 19:14:24
Japp! Jag hängde på idag med:)
Klockan ringde 05.00 i morse och Niklas väckte mig! Segt att gå upp men helt okej när man väl tagit på sig kläderna och är på väg.
Åkte mot den plats vi skulle sitta på och smög oss genom skogen. När vi nästan e framme får Niklas ryck och säger åt mig att huka mig så jag slänger mig ner på knä i mossan och tittar åt ett helt annat håll:) Ute på fältet stod de en älg mamma och Niklas laddar geväret men älgen hörde de så hon stack iväg och också hennes kalv. Så den älgen fick vi inte skjuta pga det. Men vi såg ju i alla fall älg, eller ja såg och såg jag skymtade den bara efter som jag slängde mig ner på marken och Niklas bara skrattade åt mig! :) ha ha

De var allt hela laget såg idag!! Tråkigt men så e de. Man kan ju inte veta var alla djur finns.
Niklas pappa var med i sitt andra jaktlag idag så han var inte med oss, men han sköt faktiskt en älg idag så han var super glad:) Grattis Jerry!
I mrrn bitti ska Niklas iväg igen men jag blir nog hemma. Jag jobbar ju och jag känner att jag behöver komma ikapp lite med min sömn:) Men vem vet jag kanske e sugen i mrrn när Nikals går upp. Spännande e de i skogen:)

Nu sitter jag i soffan, är ledig nu i kväll. Min brukare o hennes familj skulle bort, så jag sitter här med betalt. Inte helt fel:)
Jag och Niklas har precis tagit oss en dusch, luktade rök efter elden i stugan men nu luktar man gott igen. Vet inte vad som hände i duschen men jag tror jag var nära på att svimma för jag blev heöt yr i bollen och tappade balansen så Niklas fick hålla upp mig och jag kräktes nästan. Jätte skumt men de gick bra!
Nu ska jag käka lite kvällsmat sen blir de tv, Äntligen Hemma och Sjukhuset:)Här kommer lite bilder från dagen i skogen:)


Utsikten från jakt tornet i morse vid halv 8.


Niklas pratar med de andra i jakt laget. Idag var han jaktledare:)


Niklas siktar:)


Gullig:)


De e inte speciellt lätt att ta sig ner...


He he:) Jägaren själv...

Jakt o 440:-

Publicerat. 2008-10-13 | 18:39:32
Hejsan!
Idag har man varit med Niklas på premiär jakt. Idag startade ju älgjakten!
Så vi var uppe tidigt i morse. I går hade ju jaktlaget en "fest" och några av dem skulle sova över där de var, dock inte Niklas utan jag åkte dit vid tio tiden men de blev så att vi ville sova över också så vi åkte hem o hämtade alla våra saker.
Kl halv 8 i morse satt vi redo i tornet men de hände inte allt för mycket idag. Vi såg inge djur men de var några andra som gjorde de. Men de blev inget skjutet idag tyvärr. Kanske bättre lycka i mrrn. Är LITE sugen på att hänga med i mrrn med men de tar på krafterna, jag börjar ju liksom jobba vid tre. Vilker betyder att jag jobbar nu:) Ät trött men hann sova en liten stund innan...
Niklas e precis död nu, han sten sover i sängen. Har försökt väcka honom men går sådär.

440:- då? Jo de e det belopp vi har kvar innen lön:( Jag fick ju som sagt ingen lön denna månaden och Niklas fick ju ut kass lön:( Känns skit att ha så lite kvar. Kommer inte klara oss på de men vet inte hur vi ska lösa de. Inte så roligt att låna pengar av ngn heller, de får man ju lida för sen. Vi får se hur vi gör. Jobbigt som fan när de blir så. Har verkligen inte handlat något onödigt denna månaden men men... två veckor kvar till lön och då får vi bra båda två!!

Här kommer lite bilder, både sen idag och gamla som jag hittade på min mobil:)

GOD KVÄLL!!


Niklas och Magnus kollar om de varit älgar framme vid äpple högen:)


Jag och Niklas i morse i skogen:)


Min goding:)


Fint kort på Niklas sen i somras när vi var i Ulricehamn:)

En slö söndag...

Publicerat. 2008-10-12 | 15:12:56
Hejsan!
Då var de söndag! En slö söndag för oss.
Blev sovmorgon så klart:) Sedan små grejade vi lite i lägenheten och Niklas fick ett ryck här och putsade alla fönster:) Bad han ta bolkongdörren för de var riktigt smutsigt. Ludde har stått och tryck upp sin nos mot rutan men nu så e alla fönster så fina.
Åkte iväg en sväng till ICA o köpte mjölk och clementiner.
Nu e Nikals iväg på middag med jaktlaget. De ska väl ladda rejält innan premiären i mrrn. Niklas läste min blogg i går och sa att jag mer än gärna får åka med i mrrn bitti men jag vet inte riktigt om jag orkar de. Gå upp super tidigt och sen ska man jobb 15-22. Vi får väl se hur de blir.
Nu ligger jag och Ludde i soffan och kikar på tv. Finns inte så mycket att titta på dock.
I kväll ska jag i alla fall se på Ensam mamma söker, de tycker jag om. Sen i kväll ngn gång blir de till att hämta min älskling!!

Sitter och skriver inköpslista:)

Publicerat. 2008-10-11 | 22:38:06
Nu e jag på lite bättre humör:)
Blev ingen filmhyrning i kväll, de blev att vi fastande vid tv:n med lite popcorn och sen blev de en och annan jaktfilm på internet. De låter säkert jätte tråkigt, tyckte jag också i början när jag träffade Niklas men nu tycker jag bara de e intressant så jag tittar gärna också. Jag e till och med sugen på att följa med på älgjakts premiären på måndag morgon men vi får väl se. Har inte sagt något till Niklas än. Vet inte om han e sååå sugen på sällskap i jakt tornet:) Men jag har gett han lite pikar, som att " de vore mysigt att komma med en nybakat kaka på måndag morgon till alla jägare" och frågat massa saker om jakten, vad de får skjuta och så. De får ju inte skjuta hur många älgar de vill utan de blir tilldelade det, och i år får de bara skjuta en "älg mamma" som jag kallar de. Tror de heter kviga i jaktspråk. Så de e en älg på 8 personer. Och alla kommer ju för att skjuta älgen. Förra året sköt Niklas den och året innan hans bror:) ha ha
Nog om jakt prat.

Niklas står i duschen. Chansar att de snart blir sängen för oss båda.
Jag har börjat skriva min inköpslista för Ullareds resan den 12 november, jag har skrivit upp adventsljusstake till tvrummet, julgranspynt, vi ska hugga en riktig gran till jul men vi har inga julgranspynt någon av oss så de blir till att köpa allt nytt, super kul tycker jag:) Sen blir de nog ngn julklapp till godingen, har några saker jag kommit på. Bra att passa på när han inte e med. Vi åker nog till Ullared tillsammans inna jul och köper klappar. Ska även köpa toapapper med soduko på till min brukare:) Mer än så står de inte på lappen men de kommer säkert komma mer och som sagt de e inte sååå svårt att handla där. Man kan lika gärna åka utan lista. Man handlar ändå!!
Ser verkligen fram emot resan med Solveg ( Niklas mamma) Min underbara kompis Linda var där i Torsdags och hon hittade massa fina saker:) Och tro de eller ej, de hade redan fått fram julsakerna:)

God natt på er....

Hösten gör en trött...

Publicerat. 2008-10-11 | 19:08:17
Är riktigt trött och hängig idag. Är nog vädret och årstiden som gör en såhär.
I morse blev de i alla fall sovmorgon, vi vaknade kvart i elva båda två, låg o myste en stund inna vi åkte iväg till Niklas föräldrar. Skulle iväg en sväng till skogen.
Var hemma vid fyra och då la jag mig på sängen och stensomnade Vaknade vid sex men kan inte sirekt säga att jag e pigg nu heller. Uch. Känner mig bara sur och på dåligt humör:( Har gjort iordning lite i lägenheten men nu vet jag inte vad vi ska hitta på. Niklas velar runt här i lägenheten och grejar med sina jakt grejer, han laddar ju inför älgjakten som börjar på måndag. Mycke som ska packas... Niklas föreslog att vi skulle åka och hyra film i stan nu men när vi hyr film hyr vi inte en ihop utan var sin och sen blir de att vi sitter och tittar var och en på "vår" film. Inte sååå roligt!
Som ni märker jag e inte på mitt bästa humör:(

Kram

Linda: Skynda dig och lägg in bilder nu... Jag väntar:) hi hi!! (ninniz.henkeman.com)

Regn regn regn....

Publicerat. 2008-10-10 | 17:30:47
Nu e de riktigt höst väder ute. Grått och trist och de fullkommligt spöregnar ute!!
Idag har jag jobbat 8-16. Har varit en mycket bra dag och de har gått fort.
I kväll ska vi bara mysa framför tv:n om nu Niklas kan vakna ngn gång! Han stensover, ha ha
I kväll ska vi äta klyftpotatis med fläskfilé. Vi hade en filé i frysen men jag e så kass på att tillaga de så jag tog med den till svärmor i morse när jag lämnade Ludde:) Hon e superduktig på att laga fläskfilé. Hon bankar den, steker den och sen även kokar den. Sen e de så den bara ramlar isär. Såå mört och gott, mums mums. Inte fel att köra dit saker så och få de tillagat:)
Idol e ju idag så de ska jag se på. Vet inte om jag håller på ngn direkt men de e kul att se. Ngt annat bra en fredag e de väl inte, ja Singing Bee kanske...

Helgen blir för övrigt lugn! Jag ska i alla fall ha sovmorgon!!

Hej så länge...

Denna låten e så fin...

Publicerat. 2008-10-09 | 19:03:24

SONJA ALDÈN - DU FÅR INTE
hon är så otroligt duktig på att sjunga!

Snart helg...

Publicerat. 2008-10-09 | 18:12:25
Redan Torsdag. Veckorna går verkligen snabbt!
Idag har jag inte så mycke att säga. Har varit en lugn dag som vanligt! Sitter i soffan och tar de lugnt. Har precis gjort lite pasta sås, bara pastan som ska kokas lagom till 8 då Niklas kommer hem. Han e och jagar.

I mrrn e de jobb till halv fyra och sen hem och ha myskväll med min goding, i mrrn har vi varit tillsammans i 5 månader:)

Ulrika ringde förut, hon och barnen kommer ev till Borås på lördag, de var sugna på Borås djurpark. Får väl se om de kommer, vore super kul!

Kram så länge

Biltvätt...

Publicerat. 2008-10-08 | 21:22:40
De blev biltvättning idag. Åkte till barndkåren med båda bilarna och gjorde en riktig tvätt på bilarna. Avfettning, högtryckstvätt och tvätt med schampo och svamp. Dammsugning och avspolning av mattorna:)
De  blänkte när vi åkte därifrån. De behövdes verkligen tvättas båda bilarna. Inte helt fel att ha tillgång till riktiga grejer. Niklas pappa kom bara o öppnade åt oss:) Perfekt nu i höst o vinter när bilarna blir smutsiga fort, e ju mycke roligare att åka i en ren bil:)

Bilder så klart:)


Niklas med högtrycken:)


Våra fina bilar:)


Han e gullig min älskling:)


HM! Säkringen till spolarvätskan??.... instruktionsboken fram:)


Uddis var ju såklart också med och tvättade bilen. Massa saker att lukta på men lite läskigt när de var blött på golvet:)

Dagen började med bensinstopp!

Publicerat. 2008-10-08 | 16:42:55

Hejsan!
Ja dagen började inte så roligt idag. Bilfan startade inte. Blev galen och ringde Niklas men kom inte fram. Bara tutade till i telefonen. Ringde Nikals pappa och de gjorde samma sak, till slut kom jag fram och då hade han precis kommit till brandstationen men kom direkt. Han sa då att de e nog bensinstopp så han åkte iväg till shell som ligger precis bredvid. Klockan var typ kvart i 8 o de öppnar inte för än 8 men gubben hade öppnat för honom, kanske för att han hade brandmanskläder på sig:) ha ha han vågade väl inte annat. Han kom tillbaka med en dunk bensin ( de hade vi ingen heller) och sen startade den så fint. Niklas har sagt åt mig att bilen inte får stå på under 90 km till tom tank men i går när jag kom hem orkade jag bara inte tanka, de fick jag för de. Ja ja jag kom ju iväg ialla fall. Dock lite sent till jobbe. Även dem hade jag inte fått tag på för de hade glömt lägga på hemtelefonen så jag skickade sms till dem men de hade dom inte sett, ha ha vilken morgon. Tack Jerry för att du kom:)

Precis vaknat efter en timmas sömn:) Slutade ju halv ett idag och har känt mig trött hela dagen så vid tre tiden la jag mig och stensomnade visst för jag vaknade när Niklas kom hem.
Idag har de bara varit jobb och lite handling, behövde lite små saker på ICA. Köpte nya clementiner. Dessa var mycke större och JÄTTE goda!! hi hi Sedan iväg och hämta luddis. Var även och köpte 2 st dekorationskål ( tror jag de heter) till den stora krukan, blev alldeles för lite med en Ljug. Nu blev de jätte fint.
Idag har jag också bakat en kaka till Niklas, hans favorit ( näst efter mammas sockerkaka) nämligen Snoddas. Har gjort den två gånger innan men då efter recept på internet och de blev helt kass. Idag skrev jag av receptet ur boken sju sorters kakor. Den boken ska jag köpa för den e toppen bra. Tror inte jag har den, i så fall e den i Lidköping, hm kanske fått den i julklapp ngn gång. Måste kolla upp de, får fråga mamma. Hon kanske vet.


Bästa boken. Massa pra recept!!

Ska vi göra i kväll då? Hm inget tror jag. Kanske åka iväg till Nikas pappa på brandstationen och tvätta bilarna, de har en tvätt som de bara kör in bilarna i så sprutar de vatten från väggarna:) Super bra!

Hej så länge

Första clementinerna köpta....

Publicerat. 2008-10-07 | 19:20:16


Men nja... de var inte så goda än. De e lite sura för min smak, men jag längtar verkligen efter att de blir sådär söta och goda. Jag älskar verkligen clementiner:)

Just nu steker jag lite pannkakor:) Blev så sugen på de idag. Så tråkigt bara att steka dem:(
Niklas  e och jagar idag med, lite tråkigt med vad ska man göra. De e ju hans största intresse just nu och jakttiden e ju kommen. Nästa vecka drar älgjakten igång och då e han borta mån-ons

I dag har de varit jobb, en helt nanlig dag. Min brukare ville dock ha sovmorgon så de fick de bli till 10.30, så satte jag mig i en fåtölj under en filt och tittade på tv, och jag var nära på att somna flera gånger:)

I mrrn jobbar jag bara 8-12 men längre på fredag. Skönt att sluta så tidigt en dag:)

Kram

PS: Fint på balkongen nu:)

Höstmys på balkongen!

Publicerat. 2008-10-07 | 17:32:20
Hej:)

I lördags fick jag ju jätte fina ljung av mamma så idag fixade jag iordning på vår balkong idag. Hade boll X i krukorna förut och de e fortfarande fina, på väg att vissna men jag tog ut dem och ställde dem bredvis så länge.
Blev riktigt fint nu, vet inte hur jag ska göra med utemöblerna, om de ska få stå kvar ute i vinter eller om jag ska ta in dem. Har ju ingen plats i vårt förråd, i så fall får jag köra de till Gingi. Vå får väl se, ska se va Niklas säger.
Grillen och parasollet åkte i alla fall in. Parasollet har nog alltid stått ute men nu åkte de in, blev finare så och de håller ju bättre om inte annat.
Längtar lite till jul nu, göra ngn fin girlang av granris och sätta i ljusslinga i och sätta upp på balkongen:) Tycker de e så kul med balkong, hade ju inte de i min förra längenhet, tycker de e super mysigt att gå ut och tända ljus i mina små lyktor  på kvällarna och sen sitta och kika ut genom balkongdörren och se hur de lyser upp så fint:)Såhär fint blev det:)
Tack för blommorna mamma:)

Ullaredsresa 12/11

Publicerat. 2008-10-06 | 17:12:16
Hejsan!

Nu har jag precis bokat en bussresa till Ullared till den 12/11 för mig och Solveg ( Nikals mamma)
För ett tag sedan sa jag och Solveg att vi ville hitta på ngt och då sa Niklas pappa att han betalar:)
Vi pratade ju först om en båtresa till Åland men sen har de liksom legat på is. Idag frågade han om vi bestämt oss för vad vi vill göra. Då poppade de upp i mitt huvud ULLARED:) och Solveg hoppade på de förslaget direkt och då sa Niklas pappa att ja åk ni på de så får ni 1500 var att handla för:) Hur snällt e inte de!! Jerry e VÄLDIGT snäll:)
Så jag hem fort för att söka resor och hittade en som kostade 220:- per person! Var billigt ju, så resan betalar Jerry ( Niklas pappa) och sen får vi ju 1500:- fickpengar:)
hi hi ska bli roligt!!
Resan e en onsdag och då jobbar jag kvällen men ska be att få jobba in de timmarna, de brukar inte vara några problem:)

Kram så länge

Patrik 1,5

Publicerat. 2008-10-05 | 21:06:41
Då har man varit och kikat på filmen Patrik 1,5.
Jag tycker den var bra! Var en riktigt rolig och mysig film. Jag e nöjd!

Lägenheten e städad och fin och nu sitter jag i mina myskläder i soffan och har precis kikat på Ensam mamma söker. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Lite sugen på att ta en dusch och sedan gå och lägga mig i sängen under de nytvättade sängkläderna.
Finns inte så mycket mer att se på TV så varför sitta uppe. Man ska ju upp och jobba i mrrn, jobbar tidigt denna veckan.

Tog kort i bilen innan bion:Bion började 18 och man var tvungen att hämta ut biljetterna senast 17.15 så Niklas passade på att SOVA så klrt:) ha ha
Trött efter dagens jakt.


Ha ha


Jag:)


God Natt!!

STÄDNING

Publicerat. 2008-10-05 | 13:47:48
Hejsan!
Satte mig framför datan lite för jag väntar på att tv rums golvet ska torka. Har städat lägenheten idag och våra sängkläder ligger i tumlaren. Så de ska bli såå skänt när jag e klar. Och fint kommer de bli.
Niklas e och jagar, var meningen att jag också skulle åka med men i morse när vi vaknade spö regnade de så jag sa till Niklas att jag inte ville åka med utan att jag stannar hemma och städar istället. De regnar fortfarande, riktigt tråkigt höst väder och jag vill inte ens tänka på hur Niklas ser ut när han kommer hem, än mindre Luddis:)
När jag städat klart ska jag åka fram till stan, blir väl ÖB. Vårt toa papper e slut så de blir till att köpa de.
Sen i kväll kl 6 ska jag och Niklas på Bio:) ska bli super mysigt. Vi ska ju se Patrikl 1,5.

I går åkte vi ju till Kvänum, Var med mina föräldrar + bror i Lidköping. Kikade i affärer och fika så klrt. Träffade även delar av Fam Svensson. Var härligt att få en kram av Ulrika, tycker om henne massor:)
Jag och Niklas fick 3 st Ljung av mamma som jag ska sätta på balkonen, fick även lite gröna kvistar som jag ska sätta runt om. Tack mammsen:)
När vi kom hem la jag mig på soffan och somnade en stund, Niklas och Simon lockade på kråkor, ha ha
På kvällen fik vi supergod mat:) Pappa grillade kött ute, till de blev de klyftpotatis och persilade sås:) GOTT!!

Skulle ju bli utgång men de blev inte riktigt så.
Vi tittade på Mamma Mia och Sing a Long innan vi åkte hem. Mamma mia var faktiskt bra:)
Nej nu har dede nog torkat där ute

HEJ HEJ

Har jag hittat rätt yrke?

Publicerat. 2008-10-03 | 21:00:12

Bild från frosunda.se

Idag när jag jobbade och var med min brukare på Rehab badet här i Borås och satt på kanten och tittade på alla de människor som sprattlade runt i vattnet så kom tanken: har jag hittat "rätt" yrke? Känslan av att man med hjälp av sin egen förmåga och personlighet han hjälpa en annan människa med så mycket saker så den personen får ett mycket bättre levnadssätt är helt underbar. Det kan vara att bara finnas till för en person i vardagen och hitta på saker eller att kanske i ett annat fall hjälpa en person med allt. Idag hade jag bara velat hoppa i badet och krama om alla och hjälpa dem med det de behövde. 
Och man får så mycket tillbaka, i alla fall där jag e nu. Jag får varje dag höra "du e en ängel", "vad skulle jag göra utan dig" De värmer så otroligt mycket.
Just nu har jag en brukare som klarar de mesta själv men i framtiden hoppas jag på att få jobba med ngn som behöver hjälp på annat sätt, idg fick jag se så mycket olika människor, sjukdommar och hjälpmedel, men en sak hade ALLA gemensamt, alla var på toppen humör:) De e underbart att se och jag vill verkligen vara en del av de:)
Jag tror verkligen jag hittat "rätt" yrke....

Äntligen helg....

Publicerat. 2008-10-03 | 12:30:49
Fredag!! Underbart med helg:) Dock blir de ju en "kort helg" eftersom att jag slutar sex idag och börjar 8 på måndag morgon men vad gör de:) Två dagar ledigt.
Nu sitter jag och väntar på att dra mig till jobbe, ska ju åka och lämna ludde först.

När jag gjort mig iordning i morse åkte jag iväg mot stan, hade två plagg från Gina och blivit fula, t-shirten har vridit sig som fan efter första tvätten och enm svart klänning jag använt typ 3 ggr hade blivit helt nopprig. Fick en ny klänning men
t-shirten tog de inte emot för de stod att den skulle tvättas i 30 grader och jag körde den i 40. Brukar inte kolla sånt utan jag tar för givet att en vanlig bomullstopp ska köras i 40. Ångrar nu att jag inte kikade efter vad de stod i tvättrådet INNAN jag gick in på Gina. Ja ja skit samma, får väl använda den ändå.

Var även inne på systemet, och GISSA VAD:) ÄNTLIGEN har de min favorit cider... blev så glad!! Rekorderlig päroncider. Så de köpte jag så klart tills i mrrn då de blir Stadt i Skara.

Nej nu ska jag fixa iordning mig så jag e klar inför jobbet:)

Hej så länge....

_____________________________________

Hej igen!
Då har man jobbat klat för idag och varit hos svärföräldrarna och ätit kvällsmat:)
Nu har jag tänt massa ljus i hela lägenheten och även ute på balkongen i de fins ljuslyktorna jag köpte i Ullared i somras, nu e de riktigt mysigt här, bara min goding som saknas men han kommer snart hem. Han skulle sluta vid nio idag!

I mrrn bitti blir de färd mot Kvänum vid 8 tiden! Ska ju åka med mina föräldrar till Lidköping vid halv tio. Ska kika lite i affärer och fika så klart:)

Sen blir de party:) Ska verkligen bli superkul att träffa alla:)

Hej så länge
 

Åska:(

Publicerat. 2008-10-02 | 23:21:07
De e sååå typiskt, jag e fullkommligt livrädd för åska och Niklas e precis tvärt om så de e en trygghet för mig att ha honom här när de åskar, men varje gång de åskar så e han inte hemma. Nu i kväll när jag slutade och kom ut såg jag en jädra blixt och de mullrade som fan. Uch hatar de.

I morse stod de Jakt på schemat och vi gick upp och tog på oss de snygga jakt kläderna, sedan bar de iväg mot skogen. Var riktigt roligt. Jag går ju bara med som en svans, Niklas pappa hade tagit med en walk i talkie till mig och en hörsnäcka så jag gick där och lyssnade när de andra kommunicerade om hur de skulle gå och var hundarna var. Även fast jag inte jagar så kände jag mig delaktig. De blev även lite kantareller på vägen:)
Dagens jakt gav dock ingen resultat, men jag e nöjd ändå. Jag och Niklas avslutade jaktdagen vid jaktstugan med lite korvgrillning då vi skulle jobba kväll båda två.
När vi satte oss i bilen stensomnade jag och när vi kom hem vid två sms:ade jag min jobbkompis och frågade om hon kunde skjutsa hit min brukare för de va ändå i stan o de va ok, så jag la mig och lov en timma i sängen och vid tre kom min brukare och hon fick sitta och spela sitt favorit spel på datan och jag duschade och gjorde mig iordning, härligt jobb eller vad:)

På lördag e de som sagt Stadt i Skara som gäller för mig, men jag och Niklas ska åka tidigt till Kvänum för vi ska åka med mina päron + bror till Lidköping:) Blir en heldag med dom, ska bli roligt! Jag saknar dom....

I mrrn e de jobb 13.30-18 sen hem och kika på tv, Niklas jobbar ju kväll så de e inte så kul men som sagt en dag i Kvänum på lördag ( när jag e o festar får han leka med Simon, ha ha) och på söndag ska Niklas jaga men jag stannar i sängen och sen på kvällen blir de bio:) MYS

Hej så länge, avslutar med några bilder från dagen i skogen:)


Niklas pejlar efter ludde
 ( ludde har en sändare på sig och för att hitta honom så söker Niklas med hjälp av en annan mojäng)
Ser lite roligt ut:) Men smart!!


Den mysiga jaktstugan:)


Jägaren själv:)


Ludde:)


Hm ja, inte den snyggaste bilden precis... :)

Jakt i mrrn bitti:)

Publicerat. 2008-10-01 | 23:46:26
Hejsan:)
Klockan e mycket och jag kom faktiskt precis hem. Idag slutade jag klockan halv nio men jag fastnade hos Niklas föräldrar, de gör man nästan jämt för de finns alltid ngt att prata om:)
Var lite skraj idag när jag lämnade och hämtade Ludde men de gick bra. Nikals pappa var ju hemma och de var skönt.
Idag har de varit en mycke bra dag på jobbet, blev en sväng på stan med lite fika. Riktigt mysigt o roligt faktiskt. Vi åkte till och med buss idag:) De va inte i går....
De skulle bort idag familjen så jag gick halv nio men får betalt till tio...
Köpte örhängen när vi var i stan, har inte haft i de på länge och blev nyfiken på om mina hål fanns kvar men de gjorde dem så nu har jag svarta kulor i öronen:) hi hi får se om Niklas ser de:)

Berättade för Niklas pappa om min bil, att den inte gick igenom besiktningen pga lampan så han ska åka med mig på fredag när jag ska besiktiga om den. Han blev rasande... han e bra han:)

I mrrn ska jag nog med ut och jaga, Niklas, hans pappa och två till ska ut. Blir vid 9 tiden.
Får se hur jag känner i mrrn bitti men nu e jag sugen:)

God Natt

Besiktning av min bil...

Publicerat. 2008-10-01 | 11:59:51
Idag hade jag besiktining av min bil, åkte dit och hoppades att den skulle gå igenom men INTE. Om bilen av ngn anledning inte går igenom hoppas man ju på att de ska vara pga ett större fel men idag var de verkligen en skit grej. Höger framlamppa sitter snett så ljuset från lampan ger en bländande effekt!! Han sa att de e bara att rätta till den så den sitter rakt, men ändå en ombesiktning på 200:- jag ringde pappa och han sa att om man åker till en bilfirma så kan de hjälpa en att åtgärda felet och sen kan de liksom släcka den ombesiktningen i bilprovningens register så jag ringde en bilfirma för en stund sedan och pratade med en jätte trevlig kille som bad mig komma efter kl ett så skulle han hjälpa mig att fixa rätt lampan:)

Idag ska jag jobba igen, 15-22
Annars händer de ingen, e inte direkt på bra humör efter de som hände i går med hundarna, jag e fortfarande skakis och e lite skraj för att lämna Ludde sen, men som tur e är Niklas pappa hemma idag och hundarna har större respekt för dem som tur e.

På Lördag åker jag och Niklas till Kvänum, ska även åka en sväng till Lidköping och hälsa på Fam Svensson. Vi saknar dem allt:) Sen på kvällen ska jag åka till Oktoberfesten i Skara. Swegon gänget ska bowla och äta så jag och Nilas åker väl o kikar på dem när de bowlar och sen kör han mig till Fias kille som jag ska förfesta med och sen ska jag möta upp Fia o Malin på Stadt.
På söndag ska jag och Niklas på bio, de har inte vi varit på:) Vi ska se Patrik 1,5 den verkar super bra:)

Göran och Sven har blivit godkända för adoption. Problemet ar att det saknas givarländer som accepterar homosexuella föräldrar. En dag öppnar sig en möjlighet att få adoptera ett svenskt föräldralöst barn, "Patrik 1,5". Men när Patrik anländer visar han sig vara någon annan än den de trott. Ett kommatecken har hamnat fel i byråkratin, och in kliver en femtonårig homofob med kriminellt förflutet

.Hej så länge...

Nu har man varit även med bilen och en kille kikade på de och han kunde inte se att lampan satt fel och tyckte de var märkligt att jag fick en ombesiktning på de. Han tyckte att gubben va knäpp:)
Sen sa han att dekostade lika mycket att han skulle kika på den som de e att besiktiga om den. Så jag åker väl i mrrn till bilprovningen och jag hoppas samma gubbe e där.
De roliga e att när jag besiktiga min bil så var de en blondin tjej som besiktigade samtidigt fast hos en annan kille, när vi stod vid kassan sa hennes besiktningsman att ja de e barta att du byter lampa så e de ok. Du behöver inte komma tillbaka, MEN JAG SKA DE??!! Ångrar att jag inte sa ngt! Men de e klart, hon verkade ju lite rolig, Hade säkert stått framför spegeln i 3 timmar innan, fin i kanten förstår ni!
Ja ja får väl se vad de säger....

Livrädd....

Publicerat. 2008-10-01 | 11:50:53
I går var jag med om de värsta på länge.
jag slutade jobba kl tio och som vanligt så ska jag ju hämta Ludde hos Niklas föräldrar.
De brukar ju för de mesta vara fyra hundar där då dom har två egna, sen bor Niklas brors hund där jämt och ibland Ludde då. En av hundarna Bamse e helt störd, han morrar för minsta lilla och tål inget. I går när jag kom in genom dörren kom ludde gladare an vanligt och började snurra runt där i hallen och hälsa på mig, Även Jambo kom. Och efter Bamse som blev fullständigt galen och hoppade på Ludde, efter en stund kommer Silver och "tar över" och bara sliter och rycker i Ludde. Ludde skriker och Silver fortsätter och är helt tokig. Bamse morrar oavbrutet. Jag och Solveg ( Niklas mama) blir helt förstörda och gapar att de ska sluta men de fortsätter. Solveg tar upp två matskålar som hon slår hundarna med men utan resultat. Vi gråter och skriker båda två och jag ser bara hur Ludde försöker ta sig därifrån, han skriker med Silver bara fortsätter att slita i honom. När jag står där hoppar Jambo upp och biter mig rejält i rumpan. Till slut slutar de bråka och jag får in Ludde i hallen och stänger dörren. De andra tre hundarna går in i var sitt sum men fortsätter morra.
Jag går in till Ludde och han e helt förstörd och precis livrädd. Han blöder ordentligt från örat och har massa bitmärken på ryggen.
Jag ringder Niklas pappa och berättar var dom hänt då han var på jobbe och jag går sedan in och hjälper solveg med hundarna inna jag sätter mig i bilen och åker hem. Men jag var i ordentlig chock när jag åkte hem. Precis livrädd. I ett sånt läge med 3 aggresiva hundar känner man sig så liten. Jag bara skakade och fick hålla mig i väggen för att inte ramla. De tog ett bra tag innan jag kunde sluta gråta i går. Så rädd och chockad var jag.
När jag åkte hem ringde jag Niklas som jobbade och bad han komma hem från jobbe. klockan var undegär elva, han slutar egentligen 12 men jag var som sagt så ledsen, chockad och inte minst orolig för Ludde för han hade fått sig en rejäl omgång så jag ville att han skulle komma hem och se så Ludde mådde bra. Med en sönderbitet öra och massa hugg i ryggen så mår han ok men han var väldigt rädd och mycket reserverad nu.
Min rumpa mår ok men de gör lite ont. Byxorna jag hade på mig gick sönder så de e bara att kasta.
Nu återstår bara vad man ska göra med hundrana. Jag antar att Bamse blir ivägkörd i dagarna för avlivning för han e inte som han ska, de var han som startade bråket och de brukar vara han som orsakar allt. Han får liksom med sig de andra hundarna. Sen Jambo, han e ju Niklas brors hund men den e där jämt, kanske e dags för dem att de tar hand om sin hund och tar sitt ansvar.
Ja uch detta var fruktansvärt... Hoppas de aldrig händer igen.