Jakt o 440:-

Publicerat. 2008-10-13 | 18:39:32
Hejsan!
Idag har man varit med Niklas på premiär jakt. Idag startade ju älgjakten!
Så vi var uppe tidigt i morse. I går hade ju jaktlaget en "fest" och några av dem skulle sova över där de var, dock inte Niklas utan jag åkte dit vid tio tiden men de blev så att vi ville sova över också så vi åkte hem o hämtade alla våra saker.
Kl halv 8 i morse satt vi redo i tornet men de hände inte allt för mycket idag. Vi såg inge djur men de var några andra som gjorde de. Men de blev inget skjutet idag tyvärr. Kanske bättre lycka i mrrn. Är LITE sugen på att hänga med i mrrn med men de tar på krafterna, jag börjar ju liksom jobba vid tre. Vilker betyder att jag jobbar nu:) Ät trött men hann sova en liten stund innan...
Niklas e precis död nu, han sten sover i sängen. Har försökt väcka honom men går sådär.

440:- då? Jo de e det belopp vi har kvar innen lön:( Jag fick ju som sagt ingen lön denna månaden och Niklas fick ju ut kass lön:( Känns skit att ha så lite kvar. Kommer inte klara oss på de men vet inte hur vi ska lösa de. Inte så roligt att låna pengar av ngn heller, de får man ju lida för sen. Vi får se hur vi gör. Jobbigt som fan när de blir så. Har verkligen inte handlat något onödigt denna månaden men men... två veckor kvar till lön och då får vi bra båda två!!

Här kommer lite bilder, både sen idag och gamla som jag hittade på min mobil:)

GOD KVÄLL!!


Niklas och Magnus kollar om de varit älgar framme vid äpple högen:)


Jag och Niklas i morse i skogen:)


Min goding:)


Fint kort på Niklas sen i somras när vi var i Ulricehamn:)

Kommentarer

KOMMENTERA HÄR:

» NAMN:
Kom ihåg mig?

» E-POST: (publiceras ej)

» URL:

Kommentar:


Trackback