I jönköping.. IKEA nästa!

Publicerat. 2009-02-28 | 08:49:12
Då har man delat en 1,05 säng med lillebror i natt. Lite mör i kroppen kan man säga eftersom man e van vid att sova i en 1,80 säng men ja ja, nu är den natten över i alla fall!
Vaknade för en stund sedan, ska strax ta på mig lite kläder och fixa lite till här i hans lägenhet, vi grejade till halv 12 i går kväll med att packa ner saker. Vi var också i hans nya lägenhet med några påsar kläder och hängde upp gardiner. Tror han kommer trivas toppen i sin nya lägenhet för den e mycket finare och mysigare än den han har nu!
Om ca en timma ska vi ta bussen till IKEA där vi ska möta mamma, pappa o Simon! Ska inhandlas lite nya saker till lägenheten och jag ska passa på att köpa en gardin stång!

Niklas skulle jobbat idag men han blev nog hemma, han va inte så pigg när han kom hem från jobbet, han kände sig trött så han ville ha en efterlängtad sovmorgon! Så han kommer senare, hit till Jönköping eller Kvänum vet jag inte...

I mrrn ska jag lägga ut min lägenhet till försäljning på blocket, och jag hoppas att de e många som kommer att ringa på den. Men de får man ju se... tänkte lägga ut en annons i NLT också.
Kommer inte att lämna över lägenheten för än i juni men vill vara ute i god tid!

Nej nu ska jag försöka fixa iordning mig här, ta på mig lite kläder och sminka mig! Har sån fruktansvärd nare också:( och inget läppsyl hde jag med mig och brorsan hade inge heller så gissa om jag längtar efter att få låna av mamma nu:)

Hörs kanske senare i kväll!!
Ha en bra lördag!
Kramar Emelie

Minus Minus Minus!!!

Publicerat. 2009-02-26 | 19:11:53
Hejsan!
Sitter och tittar på unga mödrar och Niklas lagar mat:)
Idag blir det pasta sås... såå gott e det!
Var iväg och tittade på en lägenhet förut, en 2:a på 56 kvm. Men nja den va väl fin så men tapeterna va inte så roliga och de var inte dags att tapetsera om för än om 5 år för de var alldeles nygjort. Standarden på lägenheten va inte alls samma som vi har nu. Man kan ju lugnt säga att vi blivit bortskämda eftersom att denna lägenhet bara är max 3 år gammal.
Men vi pratade om de nu jag och Nikals och vi kommer att bo kvar i denna lägenheten tills min brukares bror och hans tjej ska flytta från deras 3:a som jag skrivit om innan! Ska vi flytta kan vi lika gärna flytta till en 3:a och de var bra hyra, bra läge, den va super mysig och de var 10 år sedan den tapetrerades om så de kommer bli nytt i hela lägenheten och sen nya vit varor, så nej vi blir kvar på björksätersgatan ett tag till!! Och väntar på trean!! :)

Idag e det torsdag och de betyder ju sååå klart vägning! Upp ur sängen och göra samma rutiner inna man ska upp på vågen, djupt andetag och så...... -1,1 kg!!!! Jippie!!
Nu har jag sammanlagt minskat 11,6 kg!
Det händer dock inte så mycket kring midjan tycker jag, måste komma igång lite mer med träning! Jag är ju ingen tränings tjej och har aldrig varit och kommer troligtvis aldrig att bli men jag måste försäka pallra mig iväg mer. Är ju såå trist innan man väl kommer dit men sen när man går därifrån mår man ju hur bra som helst!

I mrrn ska jag jobba, 8-13.30 sen ska jag ev åka tåg till brorsan i Jönköping, de beror på om Niklas ska jobba på lördag eller ej. De skulle han tydligen få reda på i mrrn!
Jag hoppas han ska jobba, vill faktiskt åka till Tobias i mrrn och hjälpa honom med att packa och lite så.

Hoppas ni har haft en bra dag!!

Kramar

Onsdag!

Publicerat. 2009-02-25 | 20:03:09
God Kväll!!

Nu har man stått i köket och fixat mat till i mrrn, frukost samt kvällsmat!
Tänkte titta på semestersvenskar nu på tv4 sen ska jag ta en efterlängtat dusch för jag känner mig som en stekt bacon själv efter att ha stått i de oset!!

Har varit en ok dag annars!

I mrrn e det torsdag vilket innebär vägning!!!! Spännande, hoppas så klart på att vågen e snäll i mrrn också!
Längtar tills på lördag, då ska jag träffa min mamma, hon har inte sett mig sen den 11:e januari. Ska bli kul och se om hon ser ngn skillnad på mig:)

Nej nu måste jag kolla tv:n
Hörs i mrrn ¨

KRAM KRAM

Drömmar....

Publicerat. 2009-02-24 | 22:30:19
Jag och Niklas har ju börjar prata om att vi vill flytta, helt enkelt till en större lägenhet. Vi trivs i den vi har nu men vi saknar båda ett ordentligt sovrum, ett kök man kan sitta i och då kunna ta hem "gäster" men vi saknar också ordentligt med garderober. Lite trångt har vi det allt och med tanke på att de finns 2:or som ligger på ungefär samma pris i hyra som vi betalar nu för en "liten" 2:a på ynka 40kvm så känns de ganska värt att flytta! Så vi håller ögon och öron öppna! Vi har ju en lägenhet på g som jag nämnt tidigare, en trea som inte ligger så långt härifrån som jag mer än gärna vill ha men de som bor där ska ju hitta ngt annat först. Den ligger ju på 1000 kr mer i hyra men då e ju det en 3:a, ja vi får se hur vi gör.. men vi funderar på det i alla fall!!
Till sommaren ska jag ju sälja min lägenhet i Lidköping och jag hoppas ju att jag får ett bra pris för den!! För jag vet nämligen vad jag såå gärna skulle vilja köpa för en del av de pengarna, nämligen en ny soffa! En stor ordentlig soffa som slukar mer än 2 personer som vår nuvarande soffa gör. Samma sak där, inte så roligt när man får besök så får de sitta på golvet! Nej en soffa ska det allt bli för de pengarna.....
Har hittat en som jag kikat på länge som jag verkligen skulle vilja ha, den ser helt underbar ut!!
Skulle vi ha fått en ny lägenhet innan jag sålt min så ska vi också investera oss ett köksbord och en sängram till vår säng:) Vi tycker att de e bra investeringar som man annars kanske inte har råd med, men saker som man kommer at använda i flera år! Detta är det enda vi "saknar" i möbel väg!

Gissa om vi längar...


Soffan, den finns i svart också, kostar 7000:-



Sängramen, Malm från Ikea. Kostar 1695:- ny men vi köper nog en på blocket då de finns billigare där!

Koksbordet vi kikat på är i ek och jag tror de var sex stolar till med svart läder sits, på Shape kostar detta 3999:-

Jaha, med min huvudräkning blir detta hm 13 000:-

De e inte billigt att köpa möbler....
Inte ngt man gör bara sådär inte, men detta vill vi unna oss....


Ny mobil... igen

Publicerat. 2009-02-24 | 20:22:35
Ja då e det, har fått en ny mobil igen!
Jag förlängde ju mitt abonemang hos Telenor i mitten på oktober och sedan dess har den telefonen bara krånglat och i början av februari lämnade jag in den för tredje gången och efter det har man rätt att få en ny, dock samma sa de i butiken men jag vägrade. Ville absolut inte ha en lika dan igen! Men i går fick jag sms av Telenor butiken att min reparation va klar och att jag kunde hämta min mobil, de hade då skickat med en lika dan mobil fast i en alldeles ny kartong och jag bad då att få byta till en annan modell och de fixade dom!
Blev ungefär samma modell som jag fick av pappa för ca 1 år sedan, har verkligen trivts med den!!
Hoppas denna funkar bättre:)

Bild kommer här...
W595

Gårdagens presenter...

Publicerat. 2009-02-24 | 20:05:44
Hejsan!
Tisdag kväll och jag sitter ensam, Niklas e ute i skogen som vanligt:)
Sitter och kikar lite på tv, fixat lite med räkningar och fixar lite med maten inför i mrrn!
Inte så roligt dock att greja med räkningarna, jag fick ingen höjdar lön och de känns surt eftersom Niklas inte får lön denna månaden från hans jobb utan de skjuts ju en månad framför, men nästa månad så e vi tillbaka igen, ska bli såå skönt!!
Fick ju lite fina presenter i går på min födelsedag, tog kort på dem i fall ni vill se:)

Är väl ingen som missat att prinsessan Viktoria och Daniel förlovat sig, har ju varit en himla uppståndelse idag! Har sett lite på tv under dagen men också kl 17 då de båda berättade att de faktiskt hade förlovat sig, de e väl bara att säga grattis. Var väl ändå på tiden. Nu får man se fram emot bröllopet!

På tal om bröllop, jag och Niklas fick en inbjudan till bröllop på posten i går (har dock vetat om de) Nikals bror ska gifta sig med sin Angelica på midsommarafton kl 15.00. Ska bli roligt!

Nej nu måste jag slita mig från datorn..
Ha en fortsatt trevlig kväll!!
Kram


Den fina blomman från min brukare med familj...


Silver ringen från min älskling, Hjärtat e rörligt!!


Armbandet från älsklingen också... fiiiint:)

IDAG ÄR DET MIN DAG....

Publicerat. 2009-02-23 | 16:16:40

Då har man blivit ett år äldre, idag är det nämligen min födelsedag och 23 år blir man...

Dagen har väl såhär långt varit precis som vilken annan dag som helst bortsett från att mobilen har gått varm av massa fina grattulations hälsningar! Tack! men ngt äldre känner jag mig inte ha ha!!

Fick en super fin blomma av min brukare idag, ska ta kort på den sedan. Av Niklas har jag inte fått ngt än men de kommer säkert sen när han kommer hem:)
Får skriva mer om de sen!
Fick ett super fint födelsedags kort av mina föräldrar och lillebror på posten också...
I kväll ska vi gå på bio, och eftersom att de e jag som fyller år så blir de så klart en tjej film:) Vi ska se Bröllopsduellen!! Har velat se den länge och idag äntligen. tar ledigt från jägarexamen i kväll! Inte så kul att sitta där till 22 i kväll, nej jag ska mysa med min älskling i stället!!

Vi hörs senare med lite kort och så:)
Kram














Muffins!

Publicerat. 2009-02-22 | 21:08:20

Ville baka ngt kul och bjuda på i mrrn när jag jobbar!
Hittade en rolig choklad muffins med rosa glasyr på:) Så i går bakade jag muffinsen och nu har jag dekorerat dem!
Blev riktiga "prinsess" muffins! På formarna är de grodor som jag köpte på Ica för ett tag sedan och sen rosa glasyr på toppen,  ha ha, kanske lite barnsligt men söta blev de i alla fall! Vet att de kommer bli mycke uppskattade av min brukare!! :)
Har gjort iordning 4 st som jag ska ta med i mrrn, de betyder att de INTE räcker till mig! HA HA smart va!
Nej dessa muffins gör jag nog inte igen förran jag fått barn, men de var roliga att göra!!
Är de ngn som vill ha recept så får ni höra av er:)

Här kommer en bild:)


Lite annorlunda muffins! Det roliga är ju att man kan ändra färg på glasyren, finns ju blå och grön karamellfärg!
Perfekt till barnkalas ju!! ( och jag fyller 23, ha ha ha)

Vad tycker ni? Visst blev de fina?

Söndagsmiddag hos svärföräldrarna...

Publicerat. 2009-02-22 | 19:54:32
God Kväll!!

Har precis ätit lite mat och är mätt o belåten för idag!
Ska alldelses strax fixa iordning min lunch låda för i mrrn, jobbar ju de tidiga passet i mrrn.
Gick ngn bra film på tv 4+ idag också kl 20 som jag tror att jag ska se. Ska bädda rent i vår säng också och ta en dusch..

Niklas är och vakar räv.. vet inte när han kommer hem!
Innan han åkte så stod jag inne i garderoben och plockade fram nya sängkläder. Då kom han bakifrån och kramade mig jätte hårt, jag vände mig om och vi kramades länge, sen sa han: Jag älskar dig så otroligt mycket så jag blir galens snart! Gulligt sagt av honom! Det får en verkligen att le. :)

Idag hade jag riktigt sovmorgon! Bestämde mig för när jag gick och la mig i går att jag inte ville vakna av ngn väckarklocka i morse så jag vaknade av mig själv 10.15. Härligt! Strax efter de kom Niklas hem från skogen, han släppte Ludde idag så han fick springa av sig!

Vid halv 12 åkte vi iväg på tipspromenad i Fristad innan vi åkte till svärföräldrarna och åt middag. Fick stek med potatis och sallad, men som alltid så hoppade jag så klart över potatisen:)
Fick en födelsedags present av Niklas mamma och pappa idag, ett jätte fint kort och i de låg 500:-!  Och så klart två BAMSE kramar av dem....
Tack så jätte mycket! Den pengen ska jag spara och köpa några klädes plagg för i vår:) Perfekt! Så nu har de kuvertet fått samma plats som alla mina andra presentkort:) Längtar man till våren eller vad??!! Tänk om man kan få köpa sig en topp i stl S då kanske:) Vilken dröm!!

Nej nu har jag lite saker att fixa..
Ta vara på de sista timmarna av denna helgen! :)
I mrrn e det en alldeles speciell dag:)
Kram på er


Presenten från svärföräldrarna:) Tack!

Lördag!

Publicerat. 2009-02-21 | 17:10:09
Hejsan!

Har precis plockat iordning här hemma lite, satt på diskmaskinen, dammsugit... och så har jag gett mig på att baka choklad muffins med glasyr på för att ha att bjuda på i mrrn när vi ska till Nikals föräldrar, men även på måndag på jobbet tänkte jag:) De e ju ändå födelsedag:) Dock bakar jag åt alla utom mig själv. för i år ska jag INTE äta ngn tårta på min födelsedag:) ha ha
Trodde jag skulle bli sugen på muffinsen förut när jag bakade dem, vem slickar inte av skeden när man fyllt formarna och skrapar de sista i skålen, men jag klarade mig. Jag blev faktiskt inte sugen och de e jag mäkta stolt över. Snacka om att suget på sötsaker försvunnit! Härligt!
Så länge jag kör GI och kämpar mot att nå min målvikt så kommer jag inte att äta några sötsaker alls! Men när jag nått min mål kanske man kan unna sig lite ibland men jag vill aldrig komma tillbaka till de beroende jag hade några månader innan jul, uch!!

Niklas ligger och sover, har försökt att väcka honom men utan större resultat! Han svarar bara med ett MMMMM.... och sen somnar han om! Förstår att han e trött, han gick ju upp 3.30 i morse och har jobbat 5-12!!
Lite segt bara att sitta ensam men jag hoppas han kommer upp snart:)

Sitter och kikar lite på ikea.se också, nästa helg ska vi ju till Jönköping för att hjälpa min bror att byta lägenhet och han ska iväg till Ikea och köpa lite nya möbler så jag ska hänga på. Jag behöver nämligen köpa en liten gardinstång med tillbehör för att sätta över vår altan dörr. Har två svarta panel gardiner som jag ska sätta där för solen e inte rolig när den ligger på där så vi behöver ha ngt där som man kan dra för!!
Gardinstänger e ju billigt på IKEA så de e bäst att passa på, några doftljus får jag nog också inhandla:)

Nej nu ska jag läsa lite på min underbara jägarexamen!!
Kanske hörs lite senare..
KRAM


Vår altandörr, ganska stor insyn och solen ligger på så de behövs verkligen en gardin här så man kan dra för...



Zzzzz..... Ngn som har tips på hur man väcker en björn som sover????


Läsning, läsning, läsning, idag handlar det som småvilt:) ha ha

Första födelsedagskorten...

Publicerat. 2009-02-20 | 20:32:21
God Kväll!
Let´s Dance har precis börjat och första paret dansar.
Niklas ska lägga sig strax för han ska upp 03.30 eftersom att han ska iväg och jobba i mrrn, så de blir mys kväll framför tv:n ensam, men jag ska snart ta fram cola och nötter så jag klarar mig nog, hi hi
I kväll åt vi god mat, vi köpte en grillad kyckling som vi rensade, till de hade jag sallad och persilade sås och Niklas fick ris till:) Så mumsigt var de!!

Idag fick jag mina första födelsedags kort, de var från min mormor och morfar, moster Inger och moster Yvonne:) Tack så mycket!! I mormors kuvert låg de 200:- och för de ska jag åka och köpa mig en ny maskara i mrrn för min e slut!!

Dagen har varit bra annars idag! Jobbade ju 13.30-18 och fredagarna brukar gå ganska snabbt vilket e skönt!
I mrrn ska jag sova tills jag vaknar sen funderar jag på att se om friskis och svettis har ngt pass i mrrn, känner att jag behöver träna min mage lite så de händer ngt med den:) ha ha

Nej nu ska jag mysa med nötter och cola light...

Ha en bra kväll!!

Till dig som klagade på min stavning: Om du nu tycker de e sååå jobbigt så behöver du inte läsa min blogg!! En sån skit sak att kommentera!!

Lite bilder:


Korten från mormor, Inger och Yvonne...


Jag vid datorn, på detta kortet kan man dock inte tro att jag gått ner 10 kg. Ser hel rund ut i ansiktet ju!!


Niklas har redan gått och lagt sig...


Ludde fick också fredags godis idag, märgben. Mums tycker han om de!!


Mitt fredags mys:)

Full fart mot helgen!

Publicerat. 2009-02-20 | 10:52:01


Hejsan!
Äntligen fredag! Älskar denna dag:)
Idag vaknade jag och Ludde vid 9, gick upp och åt lite frukost. Sen har vi suttit här i soffan och myst framför tv morgon! Och så klart varit ute på en promenad i snön!
Idag börjar jag klockan 13.30 och slutar 18.00
I kväll tittar vi väl på Let´s Dance och äter ngt gott som hör fredagar till, och colan och pistagenötterna är inköpta:)

Fick sms av Niklas för en stund sedan och i mrrn ska han jobba extra, pefekt eftersom att han började den 9:e. Blir lite extra pengar på mars lönen:) Men han börjar 05.00 och de kanske e mindre kul och skulle sluta 12.00 men de ska han klara:)

I mrrn skväll skulle jag vilja gå på bio och äta ngt gott ute! Hade tänkt att göra det på min födelsedag på måndag men då har jag jägarexamen!
På söndag kommer Niklas föräldrar hit och fikar och ska grattulera mig och Niklas:) Så jag måste nog bara lite i mrrn också, förslag ngn? I år blir det i alla fall INGEN födelsedags tårta för mig:)
Min familj träffar jag inte denna helgen för min mamma jobbar hela helgen så nästa helg ska vi till Jönköping på lördagen och hjälpa lillebror att byta lägenhet och sen åker vi med hem till Kvänum och sover där och på söndagen ska vi fira mig:)

Tänkte kika på reprisen av sveriges värsta bilförare nu, missade de i går..
Kanske hörs senare
Kramar Emelie

Före & efter bilder....

Publicerat. 2009-02-19 | 23:00:31
God Kväll!!
Nu har Niklas precis tagit kort på mig och jag har lagt in dem på datan och suttit och jämfört med ´kort som han tog på mig innan jag började men jag tycker knappt de syns ngt ju! Men de tyckte Niklas.
Men de kanske e fom nu de kommer att synas lite mer, eller de hoppas jag i alla fall!!
Jag kommer i alla fall inte att lägga ut några före och efter bilder än! De kan jag inte med utan de får bli när jag e klar och nått min dröm vikt...

Nu ska jag gå och tvätta mig och krypa ner i sängen....

Tack så hemskt mycker för alla inlägg.. de e jätte roligt att få så många och de peppar lite extra!!

Och jag vill än en gång påminna er om att gå in och rösta på Nikals filmer.!!
Nu vill han även att  Ni ska rösta på den filmen som ligger 1:a och så klart rösta en 1:a på honom för då sjunker han:)
Niklas vill såå gärna vinna detta:) ha ha

God natt!!


Glömt att lägga in denna bilden, fick ett alla hjärtans dag kort av min moster Yvonne! Blev jätte glad!
Visst e de gulligt!!

Första delmålet avklarat !!!!

Publicerat. 2009-02-19 | 12:22:25
Heeeej!
Idag gällde det ju! Minus 10 kg eller inte!
Hoppade ur sängen som vanligt, gjorde mina behov och sen gällde de, måttligt nervös idag!
Vågen visade -1,5 kg vilket betyder att JAG har gått ner hela 10,5 kg sedan 1 januari!!!! Helt jäkla otrolig! Kan inte fatta att de e sant! Jag är helt överlycklig! Endel kanske undrar vad jag egentligen väger och vad jag vägde när jag började men de tänker jag inte berätta nu, är inte speciellt stolt över dem. Snarare så skäms jag men de kommer kanske så småningom!
I kväll ska i alla fall Niklas ta profil bilder på mig:) Se om de syns ngn skillnad från de kortet jag tog för 10kg sedan:)
 Vad tror ni??

Åkte iväg med ett stort leende till frisören och klippte mig och de var behövligt, de var riktigt slitet i topparna men nu e jag fin i håret igen:)

Ska alldeles strax laga mat, både till lunch, matlåda tills i kväll och sen en mat låda till min älskling!
I går när jag kom hem hade han gjort ägg röra och bacon till mig som jag skulle ha till frukost idag! Gulligt av honom!

Fick sms av Niklas förut, han har fått så himla ont i sin rygg, antagligen för att han kört igång med att jobba igen, hoppas de går över för honom snart! Ingen höjdare att ha ont i ryggen ju!

Sen vill jag påminna om att rösta på Niklas jakt filmer, länkar finns i inlägget under här. Han skulle bli väldigt glad om ni röstar. Och TACK till er som redan röstat!!

Ha en bra dag!!
Kramar Emelie

Hjälp....

Publicerat. 2009-02-18 | 23:02:05

Detta inlägget gör jag för min kära Niklas skull!!
Det e säkert ingen som missat att han e en inbiten jägare och just nu är han med och tävlar om en film kamera!
Så nu vill han ha all hjälp han kan få!

Han skulle vilja att ni går in på följande sidor:
 http://film.jaktjournalen.se/index.php?page=movie&id=139 
 http://film.jaktjournalen.se/index.php?page=movie&id=138

Väl inne på dessa sidor kan man rösta och han vill så klart att man ska rösta "en femma" genom att trycka på de runda rådjurs huvuden till vänster under filmen!
Ni får ju gärna titta på filmerna också, den första e lite rolig! Var inte långt ifrån att han skulle bli ner trampad av an älg:)

TACK PÅ FÖRHAND MVH NIKLAS

Onsdag...

Publicerat. 2009-02-18 | 12:54:33
Hejsan!!

Onsdag idag, klockan e ett och jag börjar jobba om två timmar!

I mrrn e det den efterlängtade torsdagen vilket fortfarande innebär vägning:) hihi Jag hoppas att vågen är snäll i mrrn och visar 1 kg. Då har jag nått mitt första mål som är -10 kg! Så håll tummarna nu!!

Kl 10 i mrrn ska jag ge mig själv en födelsedags present, nämligen en klippning! Var lääänge sedan jag klippte mig och de märks. Niklas erbjöd sig att han kunde klippa mig men jag tackade nej till det:) Sen tycker jag att jag e värd en klippning.... :) speciellt om de blir 10 kg i mrrn!!!

Niklas får äntligen sina pengar från akassan i mrrn, som vi har väntat! Dock ska ju 3700 gå direkt till hyran som vi ligger efter med men de ska bli skönt att få iväg det, inte så kul att släpa efter med de. Ska ringa hyresvärden i mrrn när jag satt in pengarna och sen ska jag be att han kommer hit och kikar lite i vårt sovrum! Jag tror de e dåligt tätat under fönstret för de drar in iskall luft där. Man fryser fötterna av sig när man går in i sovrummet! De e nog inte riktigt meningen!

Nej nu måste jag laga mat och fixa mig så jag kommer i tid till jobbet!!

Hör i kväll!
Kram


_________________________________________________________________________________-
God Kväll!
Då var man hemma igen från jobbet!
Idag var jag hemma hos min brukares bror och hans sambo och de ska alldeles snart få sitt andra barn och de bor i en trea, när jag kom in i lägenheten fastnade jag för den direkt, sååå mysig!
Frågade lite försiktigt om de tänk att flytta och de har de absolut, de letar lägenhet för fullt! Så jag frågade om de kunde höra av sig när de var dags och de var inga problem:) Hon visade mig runt i lägenheten och förklarade en massa:)
Lägenheten är en 3:a som bara ligger några gator bort, den e på ca 70kvm och kostar ca  1000:- mer i hyra än vad vi betalar nu! Och då skiljer det 30 kvm!!! Det e ett com hem hus precis som vi bor i nu:)
De ska sätta in nytt kylskåp och spis och de fick ny tapetserat när de flyttade in för 10 år sedan så hon sa att de var dags igen... och de kan jag hålla med om för de var blått i sovrum 1, grönt i sovrum 2, oranget i köket och gult o tv-rummet!! Och de var nedslitet och massa hål...
Åhhh den va såå mysig! Blev helt kär i den! perfekt planlösning!!
Vill ha!! :) Saknar sååå att ha ett ordentligt sovrum där HELA sängen får plats, att kunna äta i köket vid ett köksbord och att få ordentligt med garderober!! Och att ha ett gästrum:)
Så nu är det bara att vänta och se när de får en ny lägenhet! Spelar ingen roll om de tar ett halvår, vi ska ha den:) ha ha

GOD NATT!!

Jobb nästa...

Publicerat. 2009-02-17 | 14:49:13

Ska alldeles strax åka till jobbet.
Idag ska jag lämna Ludde ensam hemma tills Niklas kommer hem från jobbet, han kommer säkert att gnälla men en timma klarar han sig allt tror vi:) Kan inte hålla på och köra han fram och tillbaka bara för en timmas skull...
Han börjar anan att de e ngt på g, men jag fjäskade med ett gris öra, ha ha

Längtar redan tills jag slutar i kväll... hem till min älskling!

Hörs kanske i kväll

Kram Emeli
__________________________________________________________
Hemma igen från dagens jobb, blev dock en lite annorlunda dag..
Var iväg en sväng i gbg och vad händer??
Jo Emelie glömmer sin väska och kommer på detta i Landvetter, bara att vända och åka tillbaka. KLANT!!!
Är super trött nu så jag ska gå och tvätta mig och sen krypa ner i sängen, skönt!
I mrrn ska jag sova till 9,30 precis som idag.. hi hi

GOD NATT på er...
Kram
förresten, de hade nog gått bra med ludde förutom att han hade ylat som bara den när Niklas var utanför dörren, ja ja han får väl hålla på. Så länge ingen granne klagar:) Hoppas att han kan vänja sig lite, men som sagt, de e inte så lätt att lära gamla hundar sitta...

Tvåhundramiljoner saker att hålla reda på!

Publicerat. 2009-02-16 | 21:34:54

Precis så känns det i mitt huvud nu!
Jägarexamen e inte direkt en dans på rosor, åh nej! Tvärt om! Kanske mer likt en dans i helvetet!!
Shit va saker man ska kunna hålla reda på!!
Började fundera på vad fasen jag gett mig in på men jag ska klara det!!
Har ju aldrig direkt varit ngt läshuvud men nu måste jag försöka!!
En vecka kvar tills nästa kurs kväll, dock på min födelsedag så jag vet inte om jag ska läsa hemifrån den kvällen istället. Skulle hellre vilja tillbringa den kvällen tillsammans med min älskling på en restaurang:)

Nu ska jag kika på Familjen annorlunda på internet innan jag ska krypa ner i sängen.
åhh i mrrn har jag sovmorgon, jippie!!
Kram och god natt!!


Hur många tänder har ett rådjur, när e dom dräktiga, hur länge går de med fostret, när föder dom, när får man jaga rådjur, när får dom horn, hur bildas horn, när tappar dom sina horn m.m!! Och detta e bara några exempel på EN djurart!!
Herregud!

Sorterar kort...

Publicerat. 2009-02-15 | 21:28:49

God Kväll!!

Idag har jag och Niklas varit hos hans föräldrar och ätit middag, super gott:)
Fick med mig Jerrys och Solveigs dator och kamera hem, de ville ha hjälp med att tömma deras kamera på kort för den var full, men sen även att sortera alla bilder de hade på datan för de var blandat! Så nu har jag lagt alla kort i mappar och ska bränna ut skivor till dem!
Hittade några kort som jag sparade på min dator, bla på Niklas när han sköt sin älg 2007 och sen kort på Niklas föräldrars hus samt på hundarna som jag tänkte lägg ut här så ni kan få se... :)

Niklas e i skogen, men jag hoppas han snart kommer hem. Får ju inte träffa han så mycket denna veckan eftersom att jag jobbar sent och han tidigt!!

Hoppas ni haft en bra söndag!
Kram Emelie

Här kommer bilderna:)
Bilden på älgen kanske inte e så fin men Ni som inte tycker om de titta inte på sista bilden :)




Svärföräldrarnas hus...
De bor i Gingri som ligger mellan Borås och Fristad. Man längtar verkligen till sommaren när man ser dessa kort.


         Nedanför huset ligger Viskan så de har en alldeles egen badplats:)        
   
       
De har en mysig liten stuga också som vi sover i om vi stannar över natt.
                                                        
                     

Jambo       
          

Silver           
    

Bamse


En STOLT Niklas....
                                   
 

En dag i jakt stugan...

Publicerat. 2009-02-14 | 21:51:09
God Kväll!
Hoppas ni alla haft en mysig alla hjärtans dag:)
Melodifestivalen e slut och jag tycker att dagens låtar som gick vidate var riktigt bra, favoriten var nog HEAT!
Tror nog att de skulle kunna gå bra för dem i Moskva:)

Jag och svärmor åkte ju en sväng till jakt stugan, vi tog med oss Niklas moster och hennes sambo också.
Var trevligt, de bjöds på köttsoppa och smörgås som jag dock inte kunde äta men jag hade med mig ett äpple. Åt ju sen frukost. Vi satt där i stugan och myste framför elden och pratade:)
Fick en stor varm kram av Niklas pappa när jag kom, han tackade för den fina alla hjärtans dag hälsningen i tidningen:)
Vi har fortfarande inte fått dagens tidning så jag ska ringa Borås Tidning igen och ge att få tillbaka pengarna för de inlägget jag gjorde till Niklas. Var ju meningen att han skulle läsa de i morse när han läste tidningen men blev ju lite svårt utan tidning!!!! Betalade ändå 60:- för de jäkla inlägget och så får man ingen tidning! Nej de går jag inte med på!! Får se vad de säger...

I mrrn har vi blivit bjudna till Niklas föräldrar på mat, de e inte helt fel:) De skulle visst bjuda på fläsk filé och potatis men hon skulle fixa grönsaker till mig, hi hi!
Vi ska gå på tipspromenad i Fristad också, blev sugen på de. Tror de börjar 10 i mrrn men de ska stå i tidningen i mrrn!!

Tog med min min kamera till skogen, blev några kort...
Kram på er...


Min jägare:)


Niklas moster Inger och hennes sambo Peder.


Niklas och Ludde...


Jag och svärfar till vänster:)


Niklas och hans mamma i gula jackan:)

* ALLA HJÄRTANS DAG *

Publicerat. 2009-02-14 | 10:14:51

God Morgon!

Idag är det alla hjärtans dag...
Niklas fick sin lilla present i natt när han kom hem, jag la den på en pall i hallen så han säkert skulle se den. Och de gjorde han:) Han var hemma vid 01.50 och när han läst kortet kom han och la sig bredvid mig, pussade mig och smekte min kind så jag vaknade. Han blev jätte glad.
Och så kom det, ha ha. Men jag har ju inte köpt ngn till dig! Han ficke nog lite dåligt samvete:)

Skulle ju följa med Niklas till skogen idag men i morse när han skulle upp så orkade jag bara inte.
Vaknade nu för en stund sedan av att svärmor ringde och tackade så mycket för inlägget i tidningen! Tänkte jag ville så det också men så klart så har vi inte fått ngn tidning idag! Ringde Borås tidning så de skulle fixa det! Bara för att jag ej fått den förlängde de prenumerationen med 2 dagar, tackar för det.
Svärmor undrade också om vi kunde åka upp tillsammans till skogen en sväng och hälsa på dem när de skulle äta soppa, så de gör vi nog senare tror jag:)

Måste äta lite frukost snart också, det kurrar i min mage och sen måste Uddis ut också:) Fint väder ute idag, kallt, men soligt:)

Hoppas ni får en mysig alla hjärtans dag:)
Kanske skriver mer sen....
Kram


Fredagen den 13:e

Publicerat. 2009-02-13 | 22:14:20
Hejsan:)
Fredag idag!
Har suttit och tittat på Let´s Dance och ska snart se vem som åker ut!
Niklas åkte för en liten stund sedan till skogen, han ska vaka räv till 02.00 i natt. Han e bra rolig han, fattar inte hur man orkar bara, i mrrn ska vi ju upp på jakt... tänkte följa med i mrrn.

I mrrn e det ju Alla Hjärtans Dag!
Skickade in hälsningar i NLT till mina föräldrar, bröder och fam Svensson I Lidköping. Men mamma o pappas hälsning kom inte med:( de var riktigt trist!! Men som tur är så hade jag ju skickat ett kort till dem så klart!!
Och vi fick ett kort tillbaka, blev jätte glad! Tack mamma, pappa o Simon:)
Har också skrivit inlägg i Borås tidning som publiseras i mrrn! Har skrivit till Niklas (som han inte kommer se) och till svärföräldrarna. Får se om Niklas mamma ser det annar gör hans mormor det för hon läser varensa grej i tidningen och så ringer hon Solveig ha ha!! Skickade ett kort till Solveig o Jerry också och de hade blivit jätte glada sa Niklas för han va där förut:)

Jag tror inte att jag kommer få ngt av Niklas i mrrn, han tycker inte om den dagen säger han! Han tycker det e töntigt! Jag tycker de e lite mysig! Jag har köpt en chokladask till honom och ett kort, de måste jag göra klart nu i kväll så de e klart i mrrn. Kanske ska lägga det på hans sida i sängen så ser han de när han kommer hem i natt:) hi hi

Det blir nog inte resa den 23:e! Vi vet inte när vi åker men iväg ska vi i alla fall!!

Är så skönt att Niklas fått jobb!! Just nu e vår ekomoni inte rolig! De e riktigt jobbigt! Man mår verkligen dåligt! Denna månaden kommer de också vara svårt eftersom att Niklas inte får några pengar!! :( Bara min lön att leva på!
Niklas får ju sina akasse pengar på torsdag men vi ligger ju efter med en hyra så de pengarna finns inte kvar länge.
Men fom nästa månad får han lön, helt underbart! Slippa oroa sig såhär!! Jag vill börja se framåt och börja spara inför framtiden!! Vem vill inte ha en stabil ekomoni?!
Men men ngn gång ska man ha ett helvete med ekonomin o de har vi haft nu! Som tur e så finns Niklas föräldrar vid vår sida och de har verkligen ställt upp!! Tack!!
Niklas har också pratat om att han vill skaffa ett helg jobb, typ tidningsbud eller ngt! Vi får väl se!!

Nu ska jag greja lite, måste fixa mat låda till i mrrn också!!

KRAM & GOD NATT!


Kortet vi fick från mamma, pappa o Simon...

Och de fortsätter gå neråt!

Publicerat. 2009-02-12 | 20:35:48

God Kväll!!

Torsdag idag vilket innebär vägning för mig...
Som alla andra torsdagar skyndar jag mig upp, gör ett besök på toa och sen e det dags... Man e lagom nervös när man ska ställa sig på vågen!!!
Den har ju varit snäll de senaste veckorna och tänka sig, det var den även denna veckan!!!
Denna veckas resultat blev hela -1.1 kg vilket betyder att jag nu gått ner 9 kilo sen 1 januari!!!
Detta hade jag absolut inte trott!! Viktminskningen sporrar mig verkligen och nu ska jag inte ge upp! Jag ser fram emot en vår och sommar där jag för en gångs skull kan känna mig nöjd med min kropp! För de var länge sedan jag gjorde de! Och de blir ännu roligare när ngn kommenterar mig:)
Fick ett jätte gulliga sms av min mamma, Linda, Ulrika idag:)

Nu e det bara ynka 1 kg kvar tills jag gått ner 10 kg, vilket är mitt första delmål! De borde jag väl klara till nästa vecka, hoppas hoppas!!


MINA RESULTAT SÅHÄR LÅNGT:

  

V1: -3,5
V2: -0,3
V3: -2,1
V4: -0,4
V5: -1,6
V6: -1,1



Nu sitter jag och tittar på Du är vad du äter! Tycker de e bra de programmet!
Sen ska jag kika på Sveriges sämsta bilförare!


Hoppas Ni haft en bra dag, för de har jag haft! Har varit glad idag hihi!
Kram Kram!!

Födelsedags present från Mc Donald´s...

Publicerat. 2009-02-12 | 19:32:45

När jag var mindre så blev jag och mina syskon medlemmar i Ronald McDonald klubben, Man fick ju en tidning hemskickad med jämna mellanrum och på sin födelsedag fick man en födelsedagspresent i form av ett Happy Meal mål!
Mina syskon har slutat få sina tidningar och presenter för flera år sedan men jag får fortfarande tidningen och födelsedagspresenten! Jag fyller ju nu den 23:e februari och i går skickade mamma ett MMS till mig med en bild på min födelsedagspresent: Till målsman för Emelie Friberg. Grattis på födelsedagen!! Ha ha och jag fyller 23 år!!
Lite roligt e de allt, de har ju blivit fel ngn stans, men undra vad? Vet de inte vilket år jag e född?? Ska bli kul att se hur länge jag får detta:)
Gick in på Mc Donald´s hemsida nu och tittade efter hur gammal man får vara för att bli medlem och här är svaret:


Finns det någon åldersgräns för Ronald McDonald Klubb?
Ditt barn kan vara medlem i Ronald McDonald Klubb tills det att barnet fyller 14 år. Då barnet fyller 14 år skickar vi den sista födelsedaghälsningen från Ronald McDonald till ditt barn.

Ketos test...

Publicerat. 2009-02-11 | 17:34:00
Jag äter ju enligt GI metoden och har gjort sedan 1 januari! Det innebär ju att man minskar ner på kolhydrater och därför undvika bröd, mjöl, flingor, gröt, ris, pasta, potatis eller bönor. Man ska dessutom undvika att dricka någon form av alkohol. Efter några dagar e det meningen att man ska hamna i Ketos
Vad detta innebär kan ni läsa här nedan!
Fick se i går på en av mina favoritbloggar (http://ninninusens.blogg.se/ ) att Lina som också kör GI köpt teststickor för att se om man hamnat i ketos så jag blev sugen på att se om jag också e där... Mitt resultat av testen kommer här nedan:)


" Man kan mäta ketoner i urinen lätt med teststickor som kan köpas på apotek. Om dessa ger utslag så har man ketos (ger de inte utslag kan man ändå ha det, då ketoner i blodet inte alltid läcker ut i urinen). Det innebär att kroppen går till mycket stor del på fettförbränning, och även bryter ner fett till ketoner, som bränsle till hjärnan "


" Ketos är en kemisk omställning i kroppen som uppstår när du äter väldigt lite kolhydrater och därför främst använder fett som energikälla. Fettet omvandlas till ketoner som kan användas som bränsle - därav namnet. För att detta ska hända bör man äta mindre än 40 gram kolhydrater om dagen."




Jag är i Ketos så mycket de bara går!!
Man kissar ju på en sticka och sedan ändrar den innersta fyrkanten färg, och så jämför man på den färgskala som finns på burken och jag hann knappt ta upp stickan för än de visade mörk lila. :) Så här bränns det fett ha ha

Bad Niklas kissa på en när han kom hem förut för att se om de verkligen funkade och de gör dem, han fyrkant ändrade inte färg alls, så han bränner inte fett!!! :) ha ha

Tack Lina för tipset och lånet av "ketos infon! :)


Världen e bra liten....

Publicerat. 2009-02-11 | 17:03:04

Hejsan!
Då var även denna arbetsdag avklarad! Slutade vid fyra idag...
Direkt när jag kom hem slängde jag av mig mina kläder och satte på mig mina mysisar...
Niklas kom inte lång efter mig och nu har vu suttit här i soffan och myst lite, Niklas satt och höll om mig och så började han smeka mig på magen. Jag frågade honom va fan han höll på med och då sa han bara: Fan va liten den blivit:) ha ha jag blev super glad!!!
Just såna saker, att ngn påpekar min viktnedgång gör en så glad och min blir mer peppad till att kämpa vidare!!!

Nu sitter vi och väntar på att våran älskade hund ska komma hem, han fixar ju inte att vara ensam hemma när vi jobbar och för den delen hade de inte funkat heller för ingen av oss kan ju rasta honom! Så Niklas föräldrar e snälla och ställer upp, men de har ju 3 andra han hundar hemma och när Ludde kommer kan de bli lite bråk så Niklas pappa e så snäll att han tar med Ludde på dagarna när han jobbar! Han jobbar ju som barndman men oftast  bara ca 1 dygn/vecka, annars så jobbar han som rörläaggre och då får Uddis hänga med!! Han blir helt tokig när Niklas pappa kommer och hämtar honom:) I mrrn ska han få vara med faffa ( kallar Jerry så) på brandstationen hela dagen:) Hade inte de ställt upp vet jag inte hur de hade blivit!! De e guld värda Jerry & Solveig!! Som tur e så jobbar jag ju sent varannan vecka så de behöver bara ha honom de veckor jag jobbar tidigt! Så han ska få lära sig lite att vara ensam, jag börjar ju 15.00 och Nikas e hemma vid 16.30 ca så de blir 1,5 h! men de får han klara!! :)

Idag har jag badat på rehab för första gången och de var helt underbart skönt! de e ju 34 grader i bassängen:) Så de var inga problem att gå i där inte...
När vi skulle hem åkte vi taxi och de senaste gångerna har en 29 årig kille kört oss och så även idag! Har länge tänkt att fråga om han vet vem Nikals e eftersom att de e lika gamla men jag har inte riktigt kunnat med men idag gjorde jag de, han reagerade direkt på namnet och frågade om Niklas bor vid Shell (ligger en shell preicis bredvid här) och jag svarar att ja där bor vi ju nu! Då hade denna Taxi chaufför bott i lägenheten snett över oss här i huset, men han flyttade ca en månad efter att jag flyttade ihop med Niklas... snacka om att världen e bra liten ibland:)

I kväll blir det lugnt! En tv kväll, onsdagar brukar bjuda på mycket bra program...
Ska laga mat också, måste ju ha med oss mat till jobbet! De e ju mindre kul att fixa iordning men ett måste!!
Ha en bra kväll!!

KRAM

ÄNTLIGEN!!

Publicerat. 2009-02-10 | 20:25:42
God Kväll!
Tisdag kväll, och jag sitter och myser med mig själv i soffan och kikar på bygglov!!
Behöver jag ens säga vad Niklas gör?! ha ha

I går började ju han sitt nya jobb! Han kom upp i tid och åkte iväg i god tid eftersom att han inte visste hur lång tid de skulle ta och så!
Han hade haft de bra och han tycker att de verkar kul! Han e verkligen super glad för att han fått jobb igen!! Han mådde verkligen dåligt de sista dagarna av att gå hemma!!
Men han va trött i går, helt slut:) hi hi

Har ju skrivit förut att Niklas väntat LÄNGE på sina pengar från akassan! I går ringde vi och då sa de att de var 9 veckors handläggningstid och då ifrågasatte Niklas varför han inte fått sina pengar för han e inne på sin elfte vecka nu. Hon kunde inte svara på det som vanligt! Men Niklas gav mig fullmakt i går så jag kan ringe åt honom eftersom att han jobbar när de har telefontid och han får inte ha mobil på sig! Så jag ringde idag! Hade laddat hela tiden och tänkt att nu jäklar ska de få, men då var de klart!! Han kommer få sina pengar utbetalade torsdag nästa vecka. Dock blev de inte så mycket som vi hoppats på tyvärr men jag pratade med min faster som e handläggare på en annan akassa och hon trodde ev att de räknat fel så hon ska kika på de:) Men nu e de över och jag hoppas att vi ALDRIG mer behöver använda oss av den ersättningen som Niklas haft nu (han va ju ej med i akassa, så han fick lägsta ersättningen) för en sak e säker, men blir INTE rik på de. Så till Er som INTE e med i Akassa, gå med nu!!! Man vet aldrig vad som händer, visst de kostar pengar varje månad men de e det värt! Jag betalar 230 kr/ månad till kommunal, helt OK nu när jag vet vad som händer om man INTE e med!!

Annars har de inte hänt så mycket de senaste dagarna, jag kämpar på med min vikt:)
Jag e verkligen taggad och de känns super, nu kämpar jag mot -10 kg! Är du bara 2,1 kg kvar dit!! Hej mej:)

Har fortfarande inte bokat ngn resa till Spanien... men jag hoppas att de blir av i början på nästa vecka, b eller samtidigt inte.. Då kanske man kan få vara hemma på sin födelsedag:) Och hjälpa brorsan att byta lägenhet och sen fira min dag tillsammans med familj och så:)

Va önskar man sig då?
Jag vet i alla fall att jag önskar mig ett par vaga bond skor av mamma o pappa, har jag fått de senaste två åren men jag älskar verkligen de skorna!!!
Sen skulle jag vilja ha ngt presentkort på Gina, så jag kan få köpa mig lite kläder till våren när alla i garderoben e för stora ha ha!!!
Skulle vilja ha bäddset i satin också till oss, de e så mjuka och sköna att sova i! De har ju massa fina på Hemtex, mamma frågade va Niklas önskar sig för han fyller ju inte många dagar efter mig, 5 mars. Men jag sa att han också önskar sig sängkläder, hi hi

På torsdag e de vägning! Jag längtar bara till torsdagar nu för tiden :)
Tog kort på mig i profil innan jag började med GI och har tänkt ta ett precis likadant efter -10 kg! Ska bli kul att se skillnaden, får se om jag vågar lägga ut de här sen...

Blev så glad idag också när jag läste mina kommentarer! Min moster hade skrivit!!
Tack så jätte mycket Inger!! De värmde! Kram
Kram på er.....

Helt såld på....

Publicerat. 2009-02-08 | 18:26:00
SODUKO!!!

När jag började jobba som personlig assistent försökte min brukare få mig att göra soduko men jag avstod, en dag på jobbet var de lite väl segt så jag gick och hämtade en metro, och de vet man ju att metro e ju inget vidare tjock så man bläddrar ju igenom dem på nån minut bara men så kom jag fram till sodukot som finns varje dag i metro, tänkte att jag ger de väl en chans och sen den dagen har jag varit fast..
tycker de e super kul att lösa, de e ett tidsfördriv till max, och riktig hjärn gympa!
Har köpt en soduko tidning som jag har i min väska, perfekt när de e segt på jobbet, och jag löser även dagens soduko i Borås tidning...

Tänkte på det innan, att när man åkt utomlands har man bunkrat upp med en hög tidningar så man har ngt att läsa hela veckan men hädan efter kommer en soduko bok att få förlja med mig:)

För en som inte prövat, gör de...
Kramar

ALLERGI NEJ TACK!!

Publicerat. 2009-02-08 | 13:53:51
Hejsan!
Har ju nämt förut att jag har sån fruktansvärd klåda på hela kroppen och jag var ju och gjorde allergitest men de saker jag e allergisk mot finns ju inte i närheten av mig just ju! Men Linda sa att hon trodde de kunde vara tvättmedel jag inte tål, har inte kommit mig för att åka och köpa speciellt tvättmedel för allergi men idag var jag bara tvungen, har varit vaken flera gånger i natt och haft sån fruktansvärd klåda på lår och mage!
Läste lite om de på internet i går och där föreslog de att man skulle köpa flytande tvättmedel!
Så sängkläderna jag tvättade i fredags är i maskinen igen med de nya tvättmedlet, och jag hoppas de blir bättre nu! Så denna söndagen kommer att ängnas åt att tvätta alla kläder jag använder för att se om jag märker ngn skillnad! Vilket jag verkligen hoppas!
När jag åkte från Ica tänkte jag på att man använder så starka tvättmedel när man tvättar kläder till små bebisar, de e ju inget vidare!!

Niklas står i köket och lagar mat, han måste ju ha med sig lunch låda i mrrn:) Han ska ju börja jobba i mrrn bitti!!!!
Idag ska vi äta pasta med skinksås gjord på creme fraiche, vitlök, purjolök och svamp. De e sååå gott...
Men för mig blir de sallad till istället för pasta!

Här kommer blite bilder...


Såå inne i datorn!!


Måste lukta lite på kameran....


Kocken Nikals lagar mat, glömmer som vanligt sätta på pastan först!!


De nya tvättmedlet som förhoppningsvis ska göra susen för min klåda!!

Melodifestivalen!

Publicerat. 2009-02-07 | 21:31:33
Lördag idag!
Tog lite sovmorgon som hör lördagar till!
Åt lite frukost och jag kände mig fortfarande trött så jag gick och la mig i sängen och mös igen och somnade visst ha ha.

Har varit hos svärföräldrarna idag också, vi åt middag där idag, blev lax...

Kom hem vid 8 och då var de ju dags för melodifestivalen och så klart höll man ju tummarna lite extra för Lidköpings bandet Scotts men de verkar inte gå ngt vidare!!
Har inte så stor koll på hur reglerna och så e, men en sak vet jag i alla fall och de e att de bara e skit låtar som går vidare, snälla snälla?? Va e de för låt! Pinsamt att skicka iväg den ju!!

Fick sms av tjejen som hyr min lägenhet i Lidköping. Hon ska ev få en annan lägenhet så jag får börja fundera på försäljning nu! Känns lite konstigt men så e de ju!
Jag vill ju helst sälja den men "mina" saker i, men vi får se hur det blir. Hon skulle få reda på i veckan om hon får den andra lägenheten. Hon har ju 3 månaders uppsägning så hon får ju betala hyra tills jag säljer den!!

Söndag i mrrn... ska man hitta på då?

Kramar Emelie

image53
Min lägenhet i Lidköping!

Fredagsmys!!

Publicerat. 2009-02-06 | 21:08:40
Här sitter jag och myser med mig själv i soffan med massa tända ljus och Let´s Dance på tv:n! Ludde ligger iof brevid mig i soffan men han e inget vidare sällskap, bara sover och sover:) ha ha
Ska mysa med lite cola light och nötter i kväll...

Niklas, behöver jag säga vad han gör? Nej!

Gick bra idag när han var på Adecco, fick kläder men vi måste åka och sy upp byxorna i mrrn, han e ju inte så lång min älskling! :)
Bra lön får han också, bättre än på Lernia faktiskt så de känns toppen:)
Vi båda svävar på moln här hemma och inte minst Niklas, märks på han hur glad han är för att börja jobba igen!! Han e på hel skönt humör...

Hoppas ni har/får en bra fredagskväll!!

Hörs i mrrn!
Kramar

               
   
 

                                                           



Hittade denna bilden på Niklas från i somras när vi var hos hans föräldrar i husvagnen...
Tycker han e sååå söt på denna bilden min älskling hi hi
                                  

Trasig plattång och hårfön!!

Publicerat. 2009-02-06 | 14:13:28

Fredag igen! Härligt!!

För bara ngn vecka sedan när jag stod och plattade håret här på morgonen så small min platt tång och de blev kål svart i lägenheten, där gick den sönder..
Idag stod jag och fönade håret... och helt plötsligt blev den helt tyst... där gick den sönder..
Som tur e hade jag dublett av dem så jag klarade mig ändå.
Ändå rätt förstående varför de gick sönder.. fönen köpte jag på ÖB 2005 när jag flyttade hemifrån och platt tången 2003 tror jag ha ha!!

Har precis ätit lite köttfärsröra med blomkål och gurka, så nu e man mätt:)
Åkte med Niklas in till stan förut, han ska ju skriva på sina anställningspapper idag och hämta kläder, vi båda trodde de skulle ta max en halv timma men de skulle tydligen ta 1,5 timma så jag och Ludde tog bilen och åkte hem, vi skulle ju handla så jag tänkte göra de på hemvägen men jag sparar de tills jag ska hämta Niklas, han slipper alltid undan handlig annars men inte idag, ha ha. Kan vara skönt att få lite hjälp!!
Innan vi åker till Willys sen ska Niklas hoppa in på Arbetsförmedlingen och avskriva sig! Nu behöver han inte stå som arbetssökande där mer...

Ringde Alfakassan IGEN förut!! Men nej de har inte behandlat hans papper än, så vi får väl inte pengar för än om 2 veckor. Fan snart e de kris här. Vi kommer garanterat att stå utan pengar innan vi får dem, båda behöver bensin för att ta sig till jobbe och mat ska man ha!! Att de ska vara så in i helvete svårt för dem att godkänna så han kan få sina pengar! Dom har ju sagt att alla hans papper kommit in!! GALEN blir man! Bäst för dem att pengarna kommer INNAN jag åker utomlands!! Vi behöver ju pengarna!!
Och de e tur att man inte sitter öga mot öga med dom som svarar. De e ju inte speciellt trevligt precis!!!
De enda positiva e väl att han får ut en ganska bra summa med pengar!! fom 1 december till idag!!
Så typiskt att jag fick en kass lön också, den gick ju till räkningar, hade bara ngn tusenlapp över men man ska ju ha mat och bensin och så också,  allt på en gång!!

Nu ska jag lägga mig här i soffan under en filt för jag fryser, bvänta på att älsklingen ringer:)
Ska ta ett kort på han sen i sina nya arbetskläder:) ha ha

Tack Linda för kommentaren!! Blev jätte glad! Saknar dig!!
Kram på er..

Cola Light...

Publicerat. 2009-02-05 | 22:30:19

Hejsan:)
precis hemkommen!
Slutade ju jobba kl 21 idag men skulle hämta Ludde hos svärföräldrarna och man blir alltid kvar där en stund, tycker om att vara med dem, gulliga e dom Solveig och Jerry:)
Nu sitter jag och kikar igenom lite bloggar och slurpar i mig en cola light, blev så sugen på ngt så jag hoppade in på shell och köpte en burh cola light! Är ju 0 kolhydrater i den så de e helt okej att fricka när man gör GI, får dock inte bli en vana tycker jag så jag dricker de ngn helg sådär eller som nu när jag blir lite sugen på ngt!! De kan man ju bli ibland:)

Niklas e ute och vakar räv, så han kommer snart hen, han ringde precis och beställde färdiga hamburgare när han kommer hem:) han va visst lite hungrig!  ha ha

I mrrn e jag ju ledig, vi har bestämt att vi ska rensa våra bilar och senare på kvällen ska vi åka till Nikals pappa på barndstationen och spola av dem för de ser ut som hej kom och hjälp mig! Kl 13,15 ska Niklas vara på Adecco och skriva på sina anställningspapper och hämta sina nya arbetskläder för han ska börja jobba på måndag redan!! Härligt värre!!
Han var måttligt glad idag, han gick runt här och sa att han e bäst:) ha ha men de kunde han allt få göra tycker jag:) Är så glad för hans skull! De e nog de flesta!!
Måste åka och handla lite också, e kris med ägg och grönsaker i kylen! Blir nog Willys i mrrn, finns inget vidare med pengar på kontot!!
Alfakassan sa att vi kanske har pengar torsdag nästa vecka eller senast torsdag näst nästa vecka!!

Nej nu måste jag gå ut i köket och fixa mat till min älskling:)
Hörs i mrrn....
Pappa! Niklas tackar för inlägget!! Han tyckte de var bra skrivit:)
Kram Kram


Tog en bild på mig själv i går, ha ha

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Publicerat. 2009-02-05 | 13:53:53
NIKLAS FICK JOBBET!!

DE RINGDE NU! HAN BÖRJAR REDAN PÅ TISDAG NÄSTA VECKA!

HELT JÄVLA UNDERBART! VI ÄR SÅ GLADA NU!

NÄR MOBILEN RINGDE BLEV VI NERVÖSA OCH SÅG ATT DE VAR NUMRET FRÅN ADECCO, JAG BÖRJADE GRÅTA NÄR JAG HÖRDE HENNE SÄGA ATT JOBBET VAR NIKLAS!

KRAM PÅ ER!!

Niklas...

Publicerat. 2009-02-05 | 11:30:27
Kl 10 skulle Niklas vara på intervju, när klockan var 11 började jag undra vart han tog vägen! Kvart över 11 kom han hem med ett stort leende och gjorde peace med fingrarna! Jag frågade direkt, fick du det? Han skakade på huvudet och sa nej men hon tyckte om mig massor!! Hon sa att jag har mycket goda chanser!! De hade fått in massa ansökningar med hade gallrat stort, alla som inte gått industri rensades bort direkt!! Niklas gick ju industri och har mycke erfarenheter!
Niklas sa att de känns jätte bra, och de får vi hoppas nu!
Hon skulle höra av sig innom kort! Så nu får vi sitta som på nålar och bara vänta!
Får han jobbet kommer han att börja arbeta på ABB i Alingsås som montör av el skåp!!

HOPPAS HOPPAS HOPPAS NU!!!!!

Tack mamma för inlägget!! Blev jätte glad:)
Kram

Ännu en lyckad vägdag!

Publicerat. 2009-02-05 | 09:42:07
God Morgon!!!
Då har man precis ätit frukost, ska alldeles atrax ta på mig och gå ut med Ludde:)
Niklas åkte för en liten stund sedan mot stan för att åka på arbetsintervju, hoppas verkligen att de går vägen denna gången så man kan se lite framåt:) De e ju A och O att ha två ordentliga inkomster!!

Idag  är de ju vägdag för mig, upp ur sängen, besöka toa och sedan gäller de, upp på vågen!!
Och idag visade den hela -1,6 kg!! Nu har jag gått ner sammanlagt 7,9 kg sedan 1 januari. Helt otroligt!!!
Jag är super glad!!
Fortsätter de såhär så kommer jag absolut trivas i vårkläder och bikini, vilket jag inte gjort på flera år!!

Satt precis och funderade över vad jag ska få av Niklas i vår! När jag började med GI lovade Niklas mig att om jag lyckas gå ner i vikt så ska jag få en ny PEAK tröja av honom:) Jag älskar verkligen dom Hood tröjorna!
Sa ju inte direkt hur många kilo jag skulle gå ner men fortsätter de såhär så blir de nog ett antal kilo till:)

Idag e det jobb som gäller, 15.30-21
Och i mrrn e jag leeeedig!! Underbart hi hi

Nej nu måste jag ta med mig Uddis ut!

Kram på er..

Här kommer en bild på hooden:) Vad tycker ni om Peak?



Dagen före vägdag!

Publicerat. 2009-02-04 | 12:25:27
Onsdag idag, känns härligt på ngt sätt! Kanske för att jag jobbar idag och i morgon och sen är jag ledig på fredag:) Ska bli skönt! Den andra assistenten tar mitt sena pass och jag hennes nästa fredag!!
Idag börjar jag inte för än kl 16:)
När man jobbar de sena passet blir man verkligen slö på dagarna, jag gick upp vid 9 och skulle fixa frukost, ägg som vanligt men när man öppnar äggpaketet så finns ett ägg!! Bara att springa till Shell och köpa, tur att man har en "närbutk" men de viktigaste i närheten! Så dagens frukost blev 2 kokta ägg (dock bara vita, då jag inte får i mig gulan) lite räkor, en klick majonäs och gurka:)

Såhär mysigt hade vi när Niklas pratade med adecco:)
Ludde vill gärna vara nära, jag ligger och löser sudoku...


I går pratade vi förresten om den kommande resan, de blir i alla fall Spanien och vi har 2 hotell vi väljer mellan. Dock måste min brukare besöka lite doktorer o så innan vi beställer men de blir troligtvis på min födelsedag, närmarebestämt den 23 februari:) Lite trist att inte fira min dag tillsammans med nära och kära men de e inte heller fel med sol och bad:) Inte varje dag man åker utomlands på sin födelsedag eftersom man fyller på vintern:)

Niklas är som jag sagt hundra miljoner gånger fortfarande arbetslös och han söker mängde av jobb, dock hör man ju inte från alla som man givetvis skulle vilja men i går, ringde bemanningsföretaget Adecco honom. Han har sökt tre tjänster hos dem. han var o jagade i går när de ringt men de hade pratat in ett meddelande på hans mobil att de var väldigt angelägna att få komma i kontakt med honom och nu bara för en stund sedan fick Niklas tag på dem och han ska på intervju i mrrn, då för jobb som montör vilket han har mycke erfarenheter ifrån! Och de söker 5 st! Så nu får man bara hoppas att de går vägen denna gång!
De ville ha massa betyg och referenser så nu fick han ringa sitt gymnasie och be om kopia på sitt betyg och ringa gamla arbeten för referenser men de har gått bra som tur e! Så nu får man gå och vara nervös några dagar till!! :) Ni får jätte gärna hjälpa till att hålla tummarna för honom! De kan behövas:)

Om en stund ska vi åka till hans gamla gymnasium och hämta hans betyg och sen ska jag hem och laga mat, samt matlåda tills i kväll! Idag serverar jag fläskytterfilé till mig själv:)

I mrrn e de vägning!!! Så nyfiken på vad denna veckan ska ge för resultat:)

Hörs kanske i kväll!!
Kramar



Tisdag!

Publicerat. 2009-02-03 | 11:55:46
Hej hej!!
Klockan e 11.52 och jag håller på att fixa iordning mig samtidigt som jag lagar lunch och kvällsmat!
Idag ska jag vara på jobbe kl14, för vi ska planera lite inför resan:) Eller ja planera och planera, se om vi kan boka en resa!
Eftersom att jag börjar kl 14 idag får jag sluta kl 21 på torsdag kväll:) De e inte dumt! Kommer man hem lite tidigare:)

Idag e de ju linedace, de ska bli roligt:)

Niklas e hos en kompis, han åkte dyp kl 8 i morse när jag satt och åt min frukost och sen när han hade åkt kröp jag ner i sängen en stund till och tittade på nyhetsmorgon:)

Nej nu måste jag fortsätta!!

Höra kanske i kväll! Annars får nu ha en bra dag!!
Måste säga de också att Niklas fortfarande inte fått pengar:( har gått 10 veckor nu!!


Kram Emelie

Prov svaren har kommit!

Publicerat. 2009-02-02 | 22:47:57
God Kväll!
Klockan e mycket och bara för en liten stund sedan kom jag hem från jägarexamen, idag var det riktigt intressant om man bortser från filmen de visade som var typ från början av 80 talet!! ha ha
Nu ska jag sätta mig och titta på familjen annorlunda på tv.se, de gick ju kl 8!!
Börjar ju jobba sent i mrrn, och då kan man ju vara uppe lite längre:)

Idag fick jag mina prov svar från allergi testet jag gjorde förra veckan!
Och jag är allergisk mot gråbo (ngn ogräs växt), björk, gräs, katt & häst! Sen förstår jag fortfarande inte var min kläda kommer ifrån för inget att detta har jag varit i kontakt med... ja ja nu vet jag i alla fall varför jag fick en sång allergisk reaktion i somras när jag precis träffat Niklas, vi sov ju hos hans föräldrar i husvagnen och de kliade nåt soppas i mina ögon och i halsen, så i vår blir det till att proppa på sig massa tabletter och näs spray!!

I mrrn börjar jag kl 14, då ska vi planera inför resan:) ha ha

God Natt på er!!
Kramar Emelie

Besök av pappa o lillebror!

Publicerat. 2009-02-01 | 15:58:52
Idag har min pappa och lillebror Simon varit här.
De kom med mitt pass och lite andra grejer, va snällt av dem. Jag behöver ju ha mitt pass nu när jag ska åka utomlands:) När pappa hade kommit in sa han direkt att jag var smal:) Att de syntes att jag gått ner!! Jag blev super glad!!
Lättare för han att se sånt än Nikals tex som ser mig varje dag!
Vi fikade lite här sedan åkte vi vidare mot stan och åt lunch på Eat, gott. Blev en liten sväng inne på EKO hallen också, var tvungen att köpa tandkräm för den var verkligen slut här:)
När vi var klara åkte vi hem till oss igen, gick en promenad med hundarna, kikade lite på tv och nu bara för en liten stund sedan åkte pappa och Simon hem!
Tycker de e kul när de kommer hit och hälsar på eftersom att man inte ser dem så ofta!
Tack pappa för maten och för grejerna på EKO hallen! Du är snäll du :)

Nu ska vi bara ta det lugnt! Ska klippa Niklas om en stund. Han e både långhårig och skäggig:) ha ha

Hoppas ni får en fortsatt bra söndag!
Kram

Pappsen & Simon.
Bilden e från Turkiet i somras!


Niklas bakade sockerkaka i går kväll när vi skulle få besök av svärfar, ha ha :)