GRATTIS MIN VÄN!

Publicerat. 2009-05-30 | 20:43:16

I morgon fyller min allra bästa vän år! Och eftersom att jag inte e hemma i mrrn vill jag säga grattis nu:)

GRATTIS LINDA PÅ DIN 21 ÅRS DAG!!!! HOPPAS DU FÅR EN TOPPEN DAG!!
SAKNAR DIG MASSOR, VI MÅSTE SES SNART OCH DÅ AR DE MIN TUR ATT KOMMA TILL DIG!! VILL JU TRÄFFA NYA KILLEN, HI HI
MÅNGA KRAMAR EMELIE


JAG & LINDA :)

En ledig dag... Rhodos nästa!!

Publicerat. 2009-05-30 | 09:42:49
God Morgon!!
Klockan är halv 10 och jag är uppe, borde egentligen fortfarande ligga och sova efter veckan arbetstider men jag har lite att fixa med idag, för som ni redan vet så åker jag till Rhodos i natt!!
Jag måste åka en sväng till apoteket, ska åka och lämna tillbaka ett linne på Gina som de gått hål i efter larmet och sen måste jag köpa hårschampo.
Kl 12.30 har jag tvätt tid, ska tvätta lite av de jag hade med mig till Skåne.
I eftermiddag och kväll ska vi vara hos svärföräldrarna och grilla, blir inte kvar där så himla länge med tanke på att vi åker från Borås 02.30 i natt:)

Har ju nämnt innan att min brukares bror har gjort en blogg sida till oss som vi kommer att uppdatera varje dag så Ni som vill kan följa vår resa!! Nu kommer jag att lägga ut den adressen här och jag hoppas att ni går in och kikar på den:)

Ha det nu så bra i Sverige, vad jag förstått så ska de blir fint väder här också och de kan behövas, men jag, jag åker i alla fall till Rhodos...
Vi hörs om drygt en vecka!!

Många kramar Emelie


" Strand liv"
Bredvid mig Jennie, Teddy och sedan Jonas:)

Klicka på länken nedan så kommer ni till vår blogg!!

UPPDRAG RHODOS 2009

En hälsning från Furuboda & Skåne...

Publicerat. 2009-05-29 | 11:18:39
Hej Alla!!

Här kommer en hälsning från Skåne!
Har varit här nere på en Folkhögskola sedan i måndags tillsammans med min brukare, och vi har haft en mycket bra vecka!
Har träffat massa nya människor, men olika slags handikapp och de har verkligen fått mig att inse att jag jobbar med det jag vill!!
Underbarare människor finns knappt!

Och vad bortskämd man blivit sen då, frukostbuffé 8.00, fika 10.30, Luchbuffé 12.30 och Middagsbuffé 17.00!!

Klockan 13.00 bär de iväg hemåt igen och resan tar ca 4,5h så vi räknar med att vara hemma runt halv 6.
Nu längtar jag verkligen efter Niklas!! Men det blir ju en snabbvisit hemma kan man ju lugnt säga, för på söndag ber det av igen mot Rhodos, och även då med min brukare!!

Nu sitter vi och väntar på att sista lektionen ska börja innan de e lunch time och hemresa!!

Ha det så bra så hörs vi!!

Kramar Emelie


Camping helg...

Publicerat. 2009-05-24 | 20:59:55
Hejsan!

Här är de full rulle! Just nu håller jag på och tvättar och packar! I mrrn ska jag ju åka iväg med min brukare till Kristianstad och kommer hem på fredag igen!!

I helgen har jag och Niklas varit i Tranemo tillsammans med hans föräldrar, de hade med sig husvagnen. Vi fiskade både fre, lör och idag eller nja de var Niklas o hans pappa som fiskade men de blev inge napp!! Riktigt trist!

I fredags ringde Adecco till Nikas och bekräftade att han tyvärr får sluta arbeta i Alingsås och detta betyder att han kommer att bli arbetslös IGEN den 5 juni! De könns riktigt trist! Vi båda grät i fredags, känns skit. Jag jobbar ju bara 86% och får ingen höjdar lön och som jag sagt innan så får Niklas ingen Akassa:( så de kommer bli jobbigt igen med vår ekonomi tyvärr!!
Känns skönt i alla fall att vi bestämde oss för att få våra skatte pengar i augusti, de lär behövas!!

Nej nu måste jag fortsätta packa och greja så jag bir klar, måste komma i säng i bra tid idag, svärfar kommer och hämtar mig 5.45 i mrrn bitti för att köra mig till Fristad så jag slipper ställa en bil där hela veckan!!

Kommer säkert få tillgång till data i veckan så jag kan skriva lite! Men en sak e säker, jag kommer sakna Nilkas som fan!! Älskar honom så otroligt mkt!! Han e mitt allt...

Kram o God Natt!!

Arbetslös...

Publicerat. 2009-05-20 | 20:15:17
Då var vi där igen!!

Niklas har två veckor kvar på sitt nuvarande arbete, sen är han arbetslös igen:( Jag blir så trött på de här!!
Blev så otroligt ledsen när han berättade de för mig idag! Ingen akassa får han heller eller jo, minsta ersättningen som e 256 kr/ dag!!

Vad ska man säga??

Väggdecor....

Publicerat. 2009-05-19 | 19:38:11
Hejsan!!

Då är det tisdag kväll! I mrrn e det jobb och sen är man ledig en dag! Underbart! På torsdag ska vi nog åka till Jönköping och Elmia mässan. De e nämligen jakt och fiske mässa och de ville Niklas gärna åka till så de blir en liten utflykt för oss:) 
På fredag jobbar jag till halv 2 och sen ska vi åka iväg med Niklas föräldrar. De ska nämligen ställa upp husvagnen i helgen. Hoppas de blir ok väder men de såg inte så ut!!:( Var e sommaren??

När jag kommer hem på söndag e de bara att tvätta och packa igen för på måndag morgon vid 6.30 ska jag åka med min brukare till Skåne, närmare bestämt till Kristianstad och kommer inte hem för än på fredag kväll!! Samma där, kommer hem och får tvätta, packa om väskan och på söndag morgon kl 2.30 åker vi mot Landvetter för att åka vidare mot Rhodos så de e händelserika dagar som väntar:)
Jag kommer ju lägga ut en blogg aderss här sen innan jag åker till Rhodos som Ni kan gå in och kika på!!!

Idag fick jag väggdecoren som jag beställde och ni sitter de på plats!! Blev jätte fint:)

Fick även Luddes halsband som han ska ha på sig när han driver i skogen!! Niklas har ett halsband som han använder som jag skrivit Ludde på samt Nikals mobil nummer ifall han skulle springa bort men de e bara det att när Ludde varit ute en hel dag i en fuktig skog så försvinner texten och de e inge bra!! Men på Väla dagen hittade vi riktigt smarta halsband som de broderat in namn och nummer på så de köpte vi:)

Nej nu blir de mys i soffan til Sjukhuset och Äntligen Hemma... med jordgubbar och popcorn:)
Åhhh nu kom de reklam för Ensam Mamma och Bonde söker fru.... ÄLSKAR de programmen och de kommer snart på tv!! JIPPIE!!!
Bilder kommer här...

Kram på er!!




Väggdecorerna!!
Har lagt in adressen där jag beställde dem ifrån men här kommer den igen...
VÄGGDECOR


Bandet till Ludde.. 
Finns de ngn som är intresserad så gå in HÄR och kika:)
Man behöver ju inte ha de bara till jakt utan vid andra tillfällen också!!
De kostar 149:- och de tycker vi e en billig "försäkring"

VÄLA DAGEN!!

Publicerat. 2009-05-16 | 19:21:31
God Kväll!!
Klockan är 19.10 och jag har precis satt mig ner i soffan bredvid Niklas efter att ha stor städat sovrum och toa...
Var inne på Linas blogg för ett tag sedan (är iof där inne och kikar varje dag) och då hade hon fått ett nytt dusch draperi som jag blev hel kär i och nu berättade hon för mig varifrån de kom:) Så i går var jag på Lagerhaus och köpte detta underabar dusch draperi och nu är de uppsatt:) Blev super fint. Såg även att de hade massa andra fina saker som matchade draperiet, bla ljus och mattor:) Så nästa gång jag jag är i Knalleland ska jag gå in och kika!!
Om en liten stund ska vi se på Robinson och sen blir de väl Eurovision...

I går efter jobbet åkte vi till Gingri, de blev god grill mat, lite tv tittande och sen sov vi över i husvagnen. MYS!!
I morse kl halv 10 skulle Nikals vara på plats i Väla där han skulle visa upp sina älg horn på en "jakt dag" eller vad man nu ska kalla det, de var lite marknad, lotterier och så... faktiskt riktigt mysigt!
Emellan de hann vi åka iväg till Dalsjöfors för att lämna in Niklas förlovningsring som var jätte för stor för honom i söndags när han tog på sig den, han tappade den till och med när han var i skogen sist, så han får vara utan tills på måndag:)

I mrrn ska Niklas och Ludde till skogen och jag har nog tänkt städa kök och tv rum också....

Hoppas ni får en bra kväll! De ska i alla fall jag ha:)

KRAM

Svårt att somna om....

Publicerat. 2009-05-14 | 13:05:26
Ja precis så är det!! När man har en sambo som inte går upp när klockan ringer utan snozar i typ 30 min och somnar om utan att tänka på vad klockan e är det INTE lätt att somna om här inte. Han ställer klockan på ringning 5.00 och sen ringer den fram till typ halv 6. Och när den ringer första gången får jag väcka Niklas så han hör att de ringer, så hårt sover han! Och jag kan inte somna om för än han gått upp för han e ganska bra på att försova sig!! När han väl går upp och stängt dörren till sovrummet brukar jag slumra till sisådär 20 min innan han klampar in igen för att pussa mig hej då som han gör varje morgon och då e klockan ca 5.50!! De tycker jag väldigt mycket om att han gör men jag blir galen på honom att han inte går upp, har funderat på om man kan instalera en katapult på hans sida så de bara e för mig att trycka på en knapp så han flyger ur sängen och ut i hallen så jag kan fortsätta sova:) ha ha De e inte lätt att vara sambo alltid:) MEN JAG ÄLSKAR HONOM OTROLIGT MYCKET ÄNDÅ:)

Nu ska jag dra iväg till jobbet, börjar en timma tidigare idag. Men andra ord kl 14 och slutar kl 21!! Idag e det full rulle hela tiden så timmarna kommer gå snabbt vilket ska bli skönt för i går gick de i snigel fart!

I går ringde även försäkringsbolaget ang min ersättning för trafik olyckan! Ska få ersättning för sjukhus kostnaderna, taxin vi tig hem, kläderna de klippte sönder och även de pengar jag förlorade när jag var sjukskriven plus en summa för sveda och värk!! Så pengarna skulle jag ha på mitt konto nästa vecka! Han som ringde från IF var super trevlig att prata med:)
Bilen är fortfarande inte klar så vi kör fortfarande med hyrbilen, och den kostar oss 5.5/mil! Alla andra kostnader får han som körde på mig betala!!

Just de ja, när jag åker till Rhodos kommer ni kunna följa mig och min brukare samt Jonas och Teddy via en blogg som Jonas fixat:) Super kul tycker vi!! Jag har fått adressen men får inte lägga ut den för än den 30:e!! Hoppas ni går in och kikar på den då:)

Nej nu måste jag dra! Ska hoppa in på Netto också och köpe ett överdrag till baksätet åt svärfar. Så han kan ha alla hundar i bilen:)


Kram på er!!


Vår fina hyrbil som vi båda gärna skulle vilja behålla:)


Skönt ska man ligga! Helst på så många kuddar som helst!!


Såhär mysig hade vi i soffan i morse:) Vill gärna ligga TÄTT intill husse och matte!!

Rhodos nästa!!!!

Publicerat. 2009-05-11 | 23:23:19
Japp tro det eller ej men den 31 maj drar jag till Rhodos tillsammans med min brukare...
 (Inget dåligt arbete man har ibland)

Resan blev bokad tidigare idag och de ska bli helt underbart att få lite sol på näsan!!
I går hämtade jag min "nya" resväska jag fick av mormor och morfar i julklapp som e dags att inviga ( Då min väska är chock rosa underade Niklas hur jag kunde med att åka med den men kontrade då med att den syns ju i alla fall på bandet ha ha) och passet la jag fram tidigare idag!! Min brukares mamma ringde nämligen och frågade mig i går OM jag skulle kunna tänka mig att åka iväg en vecka tillsammans me min bukare, hennes bror och syskonbarn. OM? De tackar man väl inte nej till... :) Eller??

Vi kommer att bo på ett hotell som heter Cactus Hotel:)




Visst ser det underbart ut!!!

Blomsterbud!

Publicerat. 2009-05-11 | 23:16:46
Hejsan!

Kl 14.00 idag ringde hemtelefonen... ett borås nummer och jag svarar! Det var Din Florist i Knalleland som sa de att de har ett blomsterbud till oss och frågar när vi är hemma.
Vid halv 3 kommer de med en bamse bukett blommor! Jag blev verkligen jätte glad! En jätte fin bukett med vita liljor, röda gerbera och rosor samt ngn ljus grön blomma!! Och ett kort så klart: Grattis till förlovningen Kram Christer, Eva, Tobias och Simon ( mina föräldrar och syskon)

TACK SÅ HIMLA MYCKET!!

Niklas såg först buketten när han kom hem från jobbet, och han skickade ett sms till mig eftersom att jag jobbat kvällen idag, han skrev: Oj vilka fina blommor vi fått gumman:)

Sen vill vi tacka alla som grattulerat oss...

Bilder kommer här...
(får ju mamma och pappa se beketten också:)








FÖR ALLTID...

Publicerat. 2009-05-11 | 14:01:13
2009-05-10

I går på vår ett års dag, den 10 maj 2009 förlovade vi oss...

Vi har länge pratat om att denna dag skulle komma och i går var den här. Vi åkte tidigt på morgonen mot Lidköping och Läckö Slott där vi bestämt oss för att byta ringar! Vi var nämligen där första helgen vi träffades så de kändes rätt helt enkelt att åka dit. Vädret var ju inte direkt vad vi hoppats på men vi gick runt och kikade lite och sen satte vi oss vid vattnet och förklarade vår kärlek till varandra och sedan bytte vi ringar!
Har har aldrig varit så lycklig som jag var just då! Inte tala om vad jag är nu:)

En helt underbar dag som man aldrig kommer att glömma....

Niklas betyder oerhört mycket för mig och detta känns verkligen rätt. Jag vill verkligen leva resten av mitt liv tillsammans med honom!

EVIG FÖRÄLSKELSE; ALLTID KÄR... 


















Everytime our eyes meet
This feeling inside me
Is almost more than I can take
Baby when you touch me
I can feel how much you love me
And it just blows me away
I've never been this close to anyone or anything
I can hear your thoughts
I can see your dreams

I don't know how you what you do
I'm so in love with you, it just keeps getting better
I wanna spend the rest of my life with you by my side
Forever and ever
Every little thing that you do
Baby I'm amazed by you

The smell of your skin
The taste of your kiss
The way you whisper in the dark
Your hair all around me, baby you surround me
You touch everyplace in my heart
Oh, it feels the first time everytime
I wanna spent the whole night in your eyes

I don't know how you what you do
I'm so in love with you, it just keeps getting better
I wanna spend the rest of my life with you by my side
Forever and ever
Every little thing that you do
Baby I'm amazed by you

Every little thing that you do
I'm so in love with you
It just keeps getting better
I wanna spend the rest of my life with you by my side
Forever and ever
Every little thing that you do
Oh, every little thing that you do
Baby I'm amazed by you


****

Publicerat. 2009-05-10 | 10:02:01
Nu åker vi :)

Ha en bra söndag....

Kram!!

TÄVLING!!

Publicerat. 2009-05-09 | 23:50:05
Gör som jag...
Var med och tävla om en super snygg BH!
Allt du behöver veta om tävlingen kan du läsa om här nedan!!




Tävlingen annordnas av Lina, klicka HÄR för att komma till hennes blogg....

Hon driver även företaget Haileys, där man kan köpa super fina underkläder till jätte bra priser!
Så gå in och kika, jag lovar ni kommer hitta ngt ni tycker om:)

LYCKA TILL!!


Ved klyvning...

Publicerat. 2009-05-09 | 20:32:30
Idag sov vi lääääänge, helt underbart! Jag gick dock upp före Niklas men när han vaknat kröp jag ner en stund till för att mysa med honom!!! Sånt man inte kan göra på vardagar precis!! :)

När vi vaknat till liv åkte vi mot Gingri, men vi stannade i Fristad för att kika på en bröllops present till Niklas bror. Jag fick för mig att köpa ngt från Cult till dem och lika bra att få de gjort i tid. och vi hittade en present! Kanske inte ska skriva ut de här, vet att de har fått min blogg adress en gång men ej säker på om de läser:)

Sedan bar de av mot Gingri och de har fått massa ved som ska klyvas och sågas ned.
Vi stod och kikade på Niklas pappa en stund och sen började de klia i Niklas fingrar och sedan mina så det slutade med att Nikals och Jerry sågade ner träden i lagon längder och sedan stod jag vid klyven. Var faktiskt riktigt roligt så vi åker nog dit ut mer och hjälper dem!! Kanske en hel helg så sover vi kvar i husvagnen:) Mys!!
Som belöning hade Solveig gjort jätte goda varma mackor som vi fick.) Tack!!

Nu kom vi precis hem! Sitter och kikar på Robinson och efter de ska vi se filmen "Se upp för dårarna" som går på tv 4:) Den e ju jätte bra!!!!

Nej nu ska jag kika vidare på tv, lite bilder från dagen kommer här.....


Niklas pausar med en kall öl...


Jag vid klyven... ha ha


Ludde var också med så klart...


Sååå roligt att köra motorsåg:)

 

Jägarexamen!!

Publicerat. 2009-05-09 | 20:19:03
ÄNTLIGEN!!!

Efter tre prov har jag äntligen klarat det teoretiska provet på jägarexamen!!! Känns helt underbart, nu kan jag lägga undan böckerna!! Men mycket återstår fortfarande. De praktiska proven vilket innebär skjutningen!!
Massa saker att träna på så jag och Niklas ska börja lite:) Ska faktiskt bli roligt men måste först ta tag i min skott rädsla, blir precis liv rädd när jag skjuter men de lär man sig nog snart. Är ju bra också om man prickar:) ha ha

Idag har Niklas lärt mig hur man laddar geväret med amunution samt hur man ska vara när man laddat geväret!! De e ju ingen leksak precis...

Så.. en sak är avklarad med jägarexamen, i juni hoppas jag på att uppskjutningen är klar:)

Kram kram


I detta kortet står de nu att jag klarat de teoretiska :)
Ha ha kortet är sen jag tog körkortet, alltså 4 år gammal:)

Väggdekor!

Publicerat. 2009-05-07 | 15:40:05
Hejsan!
Tordags idag och nu börjar man klättra på väggarna mer och mer av at vara hemma!!

Idag har jag beställt väggdekor som jag ska ha i hallen och över vår säng:)
Hittade en jätte bra sida där det fanns färdiga texter men man kunde också beställa med egen text på! De e ju bra!
Hittade massa fina och man får lätt beslutsångest men bestämde mig i alla fall för två till slut och en sak är säker, när man får sig en liten så kommer jag beställa en text därifrån att ha ovanför lillens säng:) Så jag har sparat sidan!! :) hi hi
För er som e sugna på text på vägg gå in på deras sida och kika....  http://unikdekor.se/ 


Var ju och färgade håret och klippte mig förra måndagen men färgen blev inte dom jag och frisören tänkt så de var meningen att jag skulle färgat om det  förra onsdagen men pga olyckan ändrade jag tiden så jag ska dit idag halv 5! Får vi se om de blir bättre!

I kväll ska jag få Niklas till att sätta upp lampor i tekt:) Får se om jag lyckas:)
Kram på er...


Dessa dekorer köpte jag:



Till hallen...


Ovanför sängen...


Ovanför "lillens" säng..
visst e de fint! Fanns massa fina att sätta ovanför en barnsäng men gick inte att "låna" bilderna"
Men texterna var:
Så älskad från första stund

Bilderna är lånade från unikdekor.se


 

"Ny hall"

Publicerat. 2009-05-06 | 22:04:25
God kväll!!

Det skulle bli en lugn kväll här hos fam Forsberg/Friberg men icke!!
Vi har ju lääänge pratat om att de ska målas om i hallen och färgen har varit inköpt sedan länge. Idag blev det äntligen av! Blev mycket bättre än innan! Och i går fick jag för mig att de skulle bli bra med en Malm byrå i hallen för lite förvaring och sånt! Så jag kikade runt lite på blocket i går och hittade en med 3 lådor som fanns kvar till försäljning så den åkte vi och köpte idag:) Så nu står den på plats!! Blev riktigt bra! Nu saknas de bara en liten blomma där så blir de perfekt:)
Sen funderar vi på att ha två runda stora mattor i hallen, samma som vi har i köket för att få det lite extra mys men de får vi ta lite senare....
Lovar att de kommer bilder...

Är ju hemma denna veckan, pga av olyckan! Jag blir ju bättre och bättre som jag sagt innan men smärtorna kommer och går. Och när man är hemma såhär kan man ju liksom inte låta bli att greja, jag dammsög idag och de e INGE bra!!
Försöker att inte knapra så mycket värktabletter som innan för att se om jag kanske klarar mig utan men när kvällen kommer känns de riktigt ordentligt så jag tar det precis innan jag ska sova...

Ser fram emot helgen.... :) Mer än så säger jag inte hi hi kanske dyker upp här på bloggen så småningom!!!!

Nej nu ska jag hoppa in i duchen och sen ska jag och min älskling krypa ner i sängen och mysa lite innan det e dags att sova...

God Natt på er...

Linda jag saknar dig!! Men vi ses ju snart igen!!! KRAAAAAM!!
(Hur dumma får vi bli då, inte ett enda kort tog vi på oss o helgen!!! ) ha ha ha ha

Väntar...

Publicerat. 2009-05-06 | 16:32:53
Nu väntar jag och Ludde på Niklas:)
Han kommer snart hem från jobbet! Saknar honom!!

I kväll blir det lugnt! Har varit en lugn dag för övrigt! Haft ganska ont idag så de har blivit mycket soff liggande och tv tittade:)

I kväll ska de bara mysas:)

Kram på er...

Helgen....

Publicerat. 2009-05-05 | 21:49:29
Hejsan!
Då är snart tisdagen över..
Ligger i soffan och kikar lite på tv men e inge bra direkt på tisdagar:(
Niklas har precis lagat mat för att ha med sig till jobbet och nu står han i duschen! Jag ska strax gå ner till tvättstugan och hänga upp den sista maskinen och sen ska de få hänga till i mrrn i tork rummet!

Jag är sjukskriven denna veckan! Jag känner mig bättre men har fortfarande känningar i ryggen. Har ätit värktabletter i en vecka nu och i morse när jag vaknade bestämde jag mig för att inte ta några för att se om jag kände av ngt i rygg och nacke och JA de gör jag. Uch de e ingen härlig känsla precis, vet inte hur jag ska förklara det, de liksom svider på ngt sätt i ryggraden men ändå inte. Konstigt! Men egentligen inte med tanke på vad jag varit med om! Ska börja jobba på måndag, trist att gå hemma.... Går bra att vara uppe en stund men emellanåt måste jag lägga mig ner...

Ringde Volvo i går och frågade om de gått igenom Volvon för att se vad som ska bytas och de var en hel del han räknade upp! De skulle börja laga den 7 maj och han trodde att bilen skulle vara klar runt den 20:e.

I helgen kom ju Linda till mig! Eller i torsdags rättare sagt!
I fredags tog vi en liten tripp till Ullared, super kul var det!!
Jag köpte nästan inget till mig! Mest till Niklas faktiskt! Han fick massa nya kläder!! Och jag fick en ny jacka och ansikts creme!! Vi ska ju på bröllop på midsommarafton. Niklas bror ska ju gifta sig och de hade super billiga fin kläder i Ullared! Köpte ett par fin byxor och en vit skjorta och en grå slips till Niklas på ren chansning men de passade!! Han blev så fin!!!! Och jag köpte mig en klänning i Jönköping i lördags när vi hälsade på Tobias. Så de blir inte den gröna! Utan nu blir det en vit med blå och grå blommor på så jag och Nikals kommer matcha sååå fint:)
Kan ta kort på de i mrrn och lägga in:) Både på våra kläder och fynden från Ullared!!

Har skrivit upp för jägarexamen men tyvätt klarade jag de inte men ska försöka igen på Fredag!!

Hoppas ni har de bra!

Förresten! Ringde min moster idag som äntligen lämnad IVA för att vara på avdelningen! Hon svarade och lät super pigg och glad! Var jätte skänt att höra henne så!! Kram på dig Yvonne!!

God Natt alla!!!


En sån här fin fick jag av Linda i försenad inflyttningspresent och födelsedagspresent!
TACK LINDA!!!
Lånade bilden av henne:) Hon hade visst köpt sig en likadan idag:)
kika gärna in på hennes blogg: http://ninniz.henkeman.com/#home



En sån här klänning köpte jag i Jönköping fast min är blommig! Är från Rut med flera...
Kostade bara 259:- super billiga och fina kläder hade dem!!
Aldrig sett märket innan...