Resa bokad:)

Publicerat. 2009-11-30 | 21:42:58
God Kväll!!
Sista lediga dagen för mig, dessa 6 dagar gick väldigt fort. Kanske lite för fort om ni frågar mig men men... får se fram emot lördag då jag är ledig igen:)
Idag har vi bara tagit det lugnt, vi sov länge, kanske lite för länge men det var skönt;) Vi åkte ut till Niklas föräldrar för att hämta Luddes koppel som blev kvar där i helgen och då blev vi bjudna på pizza till middag:)

Nu i kväll har vi bara myst i soffan och ätit pannkakor:)
Bebisen har varit vild till och från, de sista nu så har den puffat på ordentligt:) Roligt!
Har sms:at med Linda också och vi sa det att vi måste planera in att ses snart, vi båda går ju hem i januari för att invänta bebis så jag sa det att jag tänkte komma i början på februari så jag gick in och kikade på biljetter på sj.se för att se vad de kostar, och till min förvåning hittade jag resa för 95 samt 105 kr så totalt blev det 200:- tur och retur så jag bokade direkt. Har tittat på biljetter innan och då ligger de betydligt högre i pris. Så den 1 februari åker jag till Eskilstuna och kommer hem den 4:e! Ska bli rolig! Då har vi nog stora magar båda två. Då får vi ta lite kort på oss tillsammans och sen blir det nog mycket tid på stan och fika;) Ikea är redan inbokat:)
När jag bokat mina biljetter gick jag in och kollade på biljetter till Linda runt den 1 mars och då kostade det helt plötsligt mellan 3 & 6 hundra kronor för enkel resa! Helt galet!!!

Hoppas ni haft en bra dag!!

Kramis

Ingen flytt!!

Publicerat. 2009-11-30 | 16:02:40
Nej det blir ingen flytt för oss till Fristad!!!
Akelius som vi hyr av just nu är inte direkt vänliga och vill inte hjälpa oss så tyvärr får vi hoppa detta.
Vi som så gärna ville ha denna lägenheten!! Och vi trodde verkligen att det skulle gå och lösa men som sagt Akelius är ingen höjdare. Rent ut sagt riktigt otrevliga!!! Det är ju tydligen så himla omständigt!!!

Bara att invänta en annan lägenhet!!


Kvänum & Advent

Publicerat. 2009-11-29 | 20:08:02
Hej på er som läser min blogg!! (ni får gärna skriva en kommentar här nedan, skulle vara roligt att veta vilka som läser!)
Har inte skrivit på några dagar..
I onsdags åkte jag och Niklas till Ullared, vi var där en liten stund och kikade, hittade några fler saker till bebisen, lite ljus och Niklas hittade även han lite saker... På kvällen fixade jag med julgardiner och ljusstakar samt adventsljusen, blev riktigt mysigt här hemma:) Bild kommer!

I fredags åkte vi mot Kvänum, när vi kom hem till mamma fick vi god fika i form av smörgås och sockerkaka, klockan 18 begav jag mig mot Malin som skulle ha smyckes party och det var jätte trevligt, massa tjejer, fina smycket och god mat. Senare på kvällen fick vi på filen Twilight som jag ännu inte sett men den var helt ok, såg kanske inte hela då jag hade lille Oliver hos mig en stund. Tusen Malin för en bra och lyckad kväll!
Jag köpte mig ett halsband, får det om ngn vecka.
I lördags åkte vi mot Lidköping runt 9 tiden för att först handla lite mat och sedan gick vi i stan och kikade lite i affärer samt fikade. Mamma och pappa åkte hem tidigare men jag och Nikals stannade kvar en stund för jag hade bestämt mig för att åka till Roma och äta min efterlängtade salladsrulle vilket jag också gjorde. Mums va god den e:)
När vi kom hem från stan släppte Niklas av mig på Lumber & Karle i Kvänum, mamma hade bowling match så jag passade på att titta när hon spelade.
På kvällen var vi bjudna till Ulrika och Håkan med barn i Lidköping, vi fick en "försmak" av julen i form av jansson, köttbullar, prisnkorv och omelett med svamp stuvning:) Sååå underbart gott!
Vi myste lite framför tv:n med popcorn och grönsaker med dipp och barnen ville gärna vara nära mig och Niklas:) Jag hade tagit med mig angel sounden så Albin och Linus fick lyssna på bebisens hjärta, även Ulrika och mamma lyssnade:)
Var hemma sent i går, tror vi var i Borås runt halv 1 och jag däckade i sängen direkt!
Idag har vi inte gjort så mycket, Nikals har spenderat dagen i skogen och jag tog mig en riktig sovmorgon, gick upp och åt frukost och tände det första adventsljuset, hade tänkt att jag skulle se reprisen av Idol men hm jag somnade till:) ha ha nu i kväll har jag kokat knäck och gjort ris alá malta, jag bara älskar det!! De e det bästa på hela julen! Absolut min favorit!!

Klockan 21 tänkte vi kika på filmen "Mitt stora feta grekiska bröllop" och mysa med julmust, ris alá malta och knäck... Niklas har redan börjat lite smått,  han sitter och smuttar på sin vita julglögg han köpte på systemet i går:)

I går gick jag in i vecka 26!
Veckorna verkligen springer iväg nu!
Bebisen sparkar och rör sig mycket, olika från dag till dag hur mycket, men det är en underbar känsla varje gång! Jag älskar det när den sätter igång:)
Har funderat på att lägga in en bild på magen men det har inte riktigt blivit av än.. men det kommer:)

Idag är det 103 dagar kvar till beräknad förlossning!! :)


Bebisen vecka 26..

Den här veckan blir din bebis drygt 23 cm från huvud till stjärt och väger omkring 900 gram. Efter att i en månad har haft ögonen slutna så börjar bebisen att öppna dem under denna vecka. Ögonen ärnästan helt färdigutvecklade. Bebisen kommer att fortsätta att bilda underhudsfett, även om det vid den här tiden fortfarande är ganske liten och tunn. Vid förlossningen kommer den att ha samlat på sig tillräckligt för att klara den tuffa världen utanför livmodern och för att få det typiska rultiga bebisutseendet. Blodkärl bildas i lungorna för att förbereda dem på ett liv utanför livmodern. Blodcirkulationen är fullt fungerande och navelsträng, moderkaka fortsätter att växa för att kunna försörja det allt större fostret. Moderkakan är nu nästan lika stor som bebisen.Även om det fortfarande är alltför tidigt för din bebis att födas så skulle den nu har c:a 70% chans att överleva om den föds på ett sjukhus med rätt resurser.





Våra nya fina julgardiner:)


Första ljuset tänt..


Knäck i  de fina formarna med tomtar och snögubbar jag köpte i Ullared;)


Niklas i bilen på väg till Ullared:)


Jag tänkte ta kort på kundvagnen och Niklas men han hade såå brottom att packa in i bilen, ha ha


Min efterlängtade salladsrulle;)


Niklas mumsade kebabtallrik...

Besök hos barnmorskan:)

Publicerat. 2009-11-24 | 13:20:02
God Middag!

Idag har jag varit hos BM, idag fick jag gå utan Niklas då han visst hade planerat in jakt med Christian men vad gör det, han har ju varit med alla de andra gångerna. Så jag tyckte det var OK att gå ensam. Hade ju dock tänkt att han skulle filma när vi lyssnade på hjärtat men det fr bli nästa gång.
Vi började med att ta prover, hon skulle bla ta reda på min blodgrupp ifall jag skulle behöva blod efter förlossningen (i ett sånt läge är man glad och stolt att man är blodgivare) hon kollade också mitt blodvärde och så.. de var dock lite lågt men jag skulle fortsätta med mina järntabletter och hon tipsade mig om att ta dem med juice på kvällen innan jag går och lägger mig...
Sedan gick vi in på hennes rum och vi gick igenom lite saker samt satte upp en ny tid för besök som blev den 21 december:) Vi bokade faktiskt in den andra tiden också då hon tyckte att jag skulle göra en sockerbelastning igen, fy fan!! Det som smakade så illa men hon sa att det kanske går bättre denna gång, hon trodde att det berodde på att jag var så tidigt in i graviditeten sist och mitt illamående som gjorde att det var så obehagligt men nja jag tvekar ändå. Denna gången ska jag i alla fall ta med mig en citron;) Sedan ska man ju vänta 2 timmar innan de kan utläsa om jag har graviditetsdiabetes och under den tiden ska vi kolla magen och prata:) Får se om Niklas kan förja med den gången eller om han jobbar vilket jag iof hoppas:)
Hur som helst, idag skulle ju måttbandet fram också...  Dags att mäta magen (sf-mått) och mitt låg på 25 cm vilket var bra:) Till sist lyssnade vi på pyret och idag hade hon svårt att få in hjärtslagen bra då bebisen rörde sig massor, men till slut gick det och det slog 155:) Vilket tyder på att det e en tjej;) I alla fall enligt alla de konstiga saker man kan läsa om på nätet men det kan man ju inte lita på men det e lite kul att "reta" Niklas;)
Fick också ett litet häfte som handlar om amning som jag ska läsa.. roligt!! :)

Nu ska jag laga mig lite mat tänkte jag och kika lite på TV innan det bär iväg mot jobb, känns inget betungande idag att gå dit för jag vet att jag ska vara ledig i 6 dagar f.o.m i mrrn!! Underbart!
Har massa roliga saker vi ska göra, Ullared i mrrn med min älskling, hemma på torsdag och Kvänum på fredag, smyckes party hos Malin-sova över hos mamma och pappa och åka till Lidköping på Lördag och då ska jag ha salladsrulle från ROMA:) ha ha ha ha ha

Ha en bra dag, det ska jag ha!

Kram

Vecka 25 & Bebis saker:)

Publicerat. 2009-11-22 | 14:31:57
Hejsan!
Söndag idag, jag skulle ja jobbat mellan 8.30-17 men jag fick sluta kl 11 idag istället. Skönt, med tanke på att jag jobbat mycket det sista.
När jag kom hem låg Niklas fortfarande i sängen, så jag kröp ner med honom en stund och myste. Han var på jakt fest i går så han var nog lite bakis, eller rättare sagt han var nog bakis;)

I går gick jag in i vecka 25... (24+0)
Bebisen sparkar på, och det är super roligt varje gång man känner det:) En helt otrolig känsla. På tisdag ska vi äntligen till MV igen. Ska bli så kul, denna gången ska de ta fram måttbandet och jag har bett Niklas filma med mobilen när vi ska lyssna på hjärtat:) Kan vara roligt och ha och vem vet, jag kanske lägger in det här sen så ni får höra:)
Idag är det exakt 110 dagar kvar till BF!!
På onsdag ska vi ju till Ullared en sväng och på fredag ska vi åka hem till mina föräldrar, för ngn dag sedan kikade jag i mitt fotoalbum med bilder från när jag föddes, så roligt att titta på och sen kom jag att tänka på om mamma sparat ngt av mina kläder och så, så jag sms:ade och fick till svar att lite finns kvar på vinden! Så pappa, var beredd på att klättra upp på vinden på fredag;)
Försökte ta kort på korten med min kamera men det blev inte så bra, var väl ngt som blev ok, lägger in det här nedan:)

I går handlade jag till Bebisen, satt på jobbet och tittade i ett reklamblad från Ica Maxi, de hade super fina barbapappa kläder till bebis, och Maxi ligger bara ett stenkast ifrån jobbet så på hemvägen i går stannade jag till för att se om de hade kläderna och de hade dom!! :) kunde inte låta bli att köpa!!
I förrgår var jag på BR, då hittade jag en suuuper fin nalle puh till bebisen som ska få sin plats i sängen sen:)
Bilder kommer på de också:)

Hoppas ni får en bra Söndag, det ska vi ha i alla fall!!
Kram!





Body, mössa och haklapp:)
Hon i kassan glömde ta betalt för haklappen, det såg jag på kvittot när jag kom ut i bilen;)


Nallen:)


Lite suddig men här e jag! Direkt efter förlossningen.
51 cm lång och vägde 3570 g :)




Jag i mammas famn:)

Första sparken, en helt underbar känsla!

Publicerat. 2009-11-16 | 20:39:14

God Kväll!
Nu är det reklam paus i Ullaredsdokumentären;) Man måste ju bara titta på de, de e ju roliga!
Nästa vecka är Niklas arbetslös och jag är ledig tre dagar så jag har bestämt att vi ska åka dit, ska fixa de sista julklapparna och inhandla några bebis saker som jag missade sist, Niklas är jätte glad över att vi ska åka dit, ha ha eller inte;) Men han måste!! :) Sist slapp han undan när jag handlade till bebisen och förra året slapp han julklappshandlandet så nu ska han allt med:)

Har jobbat en liten stund idag, blev bara 4 timmar men det räcker för idag känner jag. Har jobbat 49h på sex dagar i rad och jobbar i mrrn också.. sen är jag ledig på onsdag som tur e:)

I går när vi skulle gå och lägga oss ville jag lyssna på bebisens hjärta, jag letade efter hjärtljudet och fick in det bra till slut, helt plötsligt sparkar bebisen till dosan och jag blev helt chockad, började söka efter hjärtljudet igen och då sparkade den till igen:) Jag blev så lycklig att jag bara slängde mig över Niklas och började gråta. Jag blev helt överväldigad.
I morse när Niklas gick upp för att göra sig klar för jobb låg jag kvar i sängen men vaknade snart till när Bebisen började sparka igen, ropade på Niklas som kom in och la sin hand på magen och han kände det också, han blev såå glad:)
I förmiddags var den också livlig så också vid 18 tiden men nu är den lugn igen, försöker rusta lite på magen så den kan vakna, vill ha mer spark;)

Nu ska vi kika vidare på Ullared, sen kl 9 blir det dokumentären om "mamma till en mördare"
I mrrn ska Niklas börja med sitt efterlängtade truckkort, håll tummarna för han:)

Kramis
(Lånad bild, visst e den underbar!)

Vecka 24...

Publicerat. 2009-11-14 | 21:59:49
*GÄSP*
Åhh va trött jag är, precis fullkommligt slut i kroppen!!
Kom för en stund sedan hem från jobbet, har jobbat 10 timmar idag och det känns i hela kroppen! Har jätte ont i min rygg! Ska skriva klart här sedan ska jag besöka toa för att forsta tänderna och sedan ska jag bara slänga mig i sängen... Ska snart upp igen! Börjar 8.30 i mrrn igen så jag behöver lite sömn! Ska upp igen på måndag morgon men om min kära arbetskompis är frisk på måndag ska jag ta ledigt så det ska komma en tjej och gå bredvid så de klarar sig utan mig! Jag håller alla tummarn jag kan för jag behöver vila känner jag, har blivit lite mycket set sista, har tagit åt mig extra tider och det var kanske lite dumt. Är ett såpss påfrestande jobb så man pallar inte riktigt at tjobba hur mycket som helst!! Tyvärr!
Idag är det lördag vilket för oss innebär veckor byte, det har väl iof ingen missat, men idag går jag in i vecka 24:)
Näst nästa vecka ska vi till BM igen, jag lääängtar dit:) Men en sak e säker, magen den växer nu:) Såå roligt!
Önskar bara att bebisen kan börja sparka snart också, den får mer än gärna sparka till ordentligt, sååå nyfiken på hur det e:) Den kanske redan har gjort det men kanske lite väl försiktigt eftersom att jag inte vet om det:)

Om 8 veckor slutar jag jobba också.... skönt att ha ngt att se fram emot tycker jag:)

Nej nu e det sängen som gäller innan jag somnar med pannan i tangentbordet;)

God Natt!!

PS: 118 dagar kvar till BF :)


Barnet: Vikten har ökat markant på senare tid och barnet väger nu runt 600 gram och är cirka 30 centimeter långt. Barnet ska de resterande veckorna femdubbla sin vikt. Nu utvecklas svettkörtlar, men huden är fortfarande så pass tunn med bara lite fett så det ljumna vattnet är perfekt. Naglar på både fingrar och tår börjar växa ut.




 
Du är på dag 162 av 280. (57,9%).
Du är i vecka 24.
Du har gått 23 fulla veckor och 0 fulla dagar (v23+0).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Beräknat förlossningsdatum Fre 12 mar 2010
Du har 118 dagar kvar till beräknad förlossning.


Havandeskapspenning!

Publicerat. 2009-11-10 | 21:13:12

God Kväll!!

Jag och Niklas har för bara en liten stund sedan ätit lite kvällsmat och tittat på Äntligen Hemma. Finns inte så mycket annat än det att titta på idag tyvärr, trist!
Om en liten stund ska jag logga in mig på norsk webb tv och kika på unga mödrar, älskar det programmet:)

Idag fick jag äntligen det efterlängtade brevet från försäkringskassan, var ca 3 veckor sedan jag skickade in det. Jag slet upp brevet och läste det första: Försäkringskassan har beslutat att du har rätt till hel havandeskapspenning för de dagar du inte arbetar under perioden 11 januari-1 mars 2010.

JIPPIE!!! :)
Skönt att ha det klart nu, sen får man ju så klart se om man behöver gå hem då eller inte, klarar man av att jobba så kan man ju lika gärna göra det men som sagt tycker redan att vissa saker e jobbigt, speciellt de manuella lyften!!

Nu på kvällskvisten har bebisen rört sig mycket i magen, dock inga sparkar än vad jag vet i alla fall... är inte helt hundra dock för jag har känt några "buffar" i sidan när jag legat på sidan i sängen.... Men det kommer ju bli mer intensiva så småningom! Nu längtar jag till nästa besök hos BM!! Då ska de mäta magen för första gången!

Kram på er...

ANGELSOUND

Publicerat. 2009-11-09 | 13:14:32
God Middag!!

Klockan är snart ett och jag måste väl erkänna att jag sovit en stund efter att jag hade tagit sprutan, phu va trött jag blev och ja jag stensomnade men blev väckt av Niklas typ 3 gånger, han berättade första gången att de säger upp honom idag så han jobbar två veckor till bara, han har sån otur just nu! Andra gången berättade han att han ska ta truckkort på tisdag nästa vecka och det var han super glad över för det har han velat lääänge! Tredje gången berättade han att han ringt bemanningsföretaget han jobbade på innan då de söker lagerarbetare då men truckkort, så när Niklas är klar med det på tisdag ska han ringa de på Adecco och så ska han få komma på en intervju, så just nu håller vi humöret uppe och tänker bara positivt, det känns som om att det kommer lösa sig denna gången ganska lätt... och sen fanns det 2 jobb till på ams.se han ska söka samt att de på uponor I fristad ska anställa framöver och där har han goda chanser att komma intill då de tyckte väldigt bra om Niklas:)
Nej denna gången är vi inte hängiga... :)
Han var dock lite ledsen då i torsdags när han fick lämna Uponor, han känner väl att han måste ju jobba då vi ska få bebis, det är nog lite såna känslor som cirkulerar, att han e kille och ska vara den som försörjer sig men med några tröstande ord blev han på bättre humör. De är viktigt att att finnas till för varandra....
Älskar dig Niklas...

I går var vi och hälsade på Niklas kompis och hans fru samt två barn och "magen" för i början av december ska de få en liten Zimon. Sängen var bäddad och vagnen samt skötbordet stod redo:) Sååå mysigt!
Vi pratade så klart mycket om våra graviditeter och så... och så kom vi in på detta med Angelsound, en liten apparat man kan köpa så man kan lyssna på bebisens hjärta själv hemma... Jag och Niklas hade tänk att köpa en sån men då hade Madde en sån och eftersom att hon gått så lång så känner hon att bebisen rör sig hela tiden så vi fick låna den :)
Så i går när vi skulle lägga oss i går kopplade vi in två hörlurar i den och Niklas fick äran att "leta" efter hjärtat och efter en stund hittade han det, klart och tydligt och det slog så fint och snabbt, Vi bara låg och tittade varandra i ögonen och log... en helt otrolig känsla och sa det att det är faktiskt VI som fått det lilla hjärta där inne att slå:)
Vi längtar sååå otroligt efter att se vem som befinner sig inne i magen!!


Nu ska jag fixa till ngt att äta, Niklas ringde en fjärde gång för typ 10 minuter sedan, han satt i en bil ensam och åt en smörgås. Han körde runt massa kartonger eller vad de nu var! Han var väl pratsjuk:)

Om en liten stund ska jag titta på förlossningsakuten på tv 4 och sen åker jag till jobbet, missar Ullared i kväll men får se de på nätet i kväll!
I mrrn är jag ledig, underbart! Har jobbat 6 dagar i rad nu så jag behöver det känner jag:)

Kram på er













Då var det gjort...

Publicerat. 2009-11-09 | 08:57:31

Så, efter många om och men och lite tvekan hit och dit har jag nu tagit den berömda vaccin sprutan!!
Traskade upp tidigt i morse eller ja hur man nu ska kalla det, hade tänk sova liiite längre men har man en sambo som låter ungefär som en elefant på morgonen och som flera gånger kommer in och frågar var hans saker är så e det inte så lätt att sova, i alla fall, var inte helt säker på vilka tider de hade öppet för vaccinet så jag ringde och då fick jag info om tiderna på en telefonsvarare, kände att jag ville vara ute i god tid eftersom att jag ska iväg och jobba i em.
Var väl där runt tio över 8 och jag var den enda där så jag kom intill direkt och vips så hade jag tagit sprutan...
Känner mig helt OK i amrmen än så länge och hoppas det förblir så, de stack ju mig i höger och den behöver jag ju:)
Ja ja de blir nog bra detta, nu ska varken jag eller bebisen bli sjuka förhoppningsvis och som för övrigt simmar på bra i magen nu på morgonkvisten;)
Kram så länge...

Vecka 23....

Publicerat. 2009-11-07 | 13:22:07
God Middag!!
Helgen har kommit men för mig blir det dock inte så mycket helg utan mest jobb tyvärr men men så e det:)
Idag jobbar jag iof bara 4 timmar mellan 17 & 21 och i mrrn mellan 8.30-17.
Niklas är och jagar och jag hade tänkt att plocka iordning och städa lite men jag har verkligen ingen ork till det! Jag har i alla fall tagit mig ner till källaren och fått igång en maskin tvätt. De senaste dagarna har jag känt mig väldigt trött och hängig:( Jätte jobbigt!
Har börjat med järntabletter varje dag nu så jag hoppas det blir bättre...

I går när Niklas kom hem från jobbet var han lite nere, han har ju jobbat på Uponor i Fristad den senaste månaden och i går hade de tyvärr sagt att de inte behöver bemanningsfolk för tillfället... så Niklas ska inte tillbaka dit på måndag vilket han mer än gärna skulle vilja, han trivdes verkligen där och tyckte det var roligt! Han har haft otur det sista, på de ställen han trivts har han fått lämna. Men chefen där på företaget hade sagt åt Niklas att de var väldigt nöjda med honom och helst inte ville skicka iväg honom men att de skulle höra av sig så fort de ska tillsätta mer folk, det är tydligen bara tillfälligt då de gör artiklar till bergvärme och just nu är det kärle i marken och på så sätt inte lika stor efterfrågan!! Nej så han var inte alls på bra humör. På måndag ska han ner till sin chef på bemanningsföretaget och förhoppningsvis få börja arbeta ngn annan stans, planerna är ju också att han ska ta truckort i veckan, det är de som sätter käppar i hjulen för honom när han söker jobb!
Han har varit i kontakt med Adecco, även det bemanning tyvärr men just nu är det de enda som finns i dessa kristider och de ville mer än gärna att han skulle börja där men som sagt utan truckkort kan han inte det... så just nu är han glad över att ÄNTLIGEN få sitt kort till A, B och C truck, som han sååå länge velat ta!!
Adecco söker tydligen endel lagerarbetare till Ericsson i Borås:) 
Så nu håller jag tummarna för honom...
Vårt enda mål för Niklas förutom att få ett fast jobb men vilket känns helt omöjligt just nu är att han i alla fall ska få jobba till 1 dec för då får han äntligen ut full akassa och sen ska ju faktiskt Uponor anställa i december:)
Nej det kommer gå bra, vi tänker positivt!! Det mår man bäst av!!

Idag är det lördag vilket betyder "veckorbyte" för oss:) Idag går vi in i vecka 23!
Såhär ser det ut just nu!!

Hoppas Ni får en bra helg!!
Kram Emelie & Niklas


 
Du är på dag 155 av 280. (55,4%).
Du är i vecka 23.
Du har gått 22 fulla veckor och 0 fulla dagar (v22+0).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Fre 12 mar 2010
Du har 125 dagar kvar till beräknad förlossning.

Fjärilar i magen!!!

Publicerat. 2009-11-05 | 11:13:43
God Förmiddag!!!
Är i vecka 22 men har fortfarande inte käns bebisen sparka (vad jag vet iaf) men i tisdags när jag satt på jobbet kände jag något i magen som jag inte kände igen! Som om små fjärilar flög runt inne i magen...
En helt otrolig känsla, min arbetskamrat undrade om det hänt ngt och jag svarade bara: Nej! Jag måste bara koncentrera mig nu! ha ha
Det var full aktivitet inne i magen, och det höll på en bra stund.
Har känt det lite då och då nu på dagarna:)
Men det känns fortfarande helt overkligt att det är en liten bebis som simmar runt där inne:)

Nu väntar vi på att du ska börja sparka.... speciellt Niklas. Han frågar varje dag om jag inte känt några karate sparkar där inne.. han är jätte nyfiken och det kan man ju förstå:)
Att jag inte känt några sparkar än trodde BM berodde på att min levmoder ligger i framvägg, den ligger liksom som en dämpning.. men ju större bebisen blir detsto kraftigare sparkar klarar den av och då kommer vi känna:)
Längtar!!!!!

Längtar också efter att jag ska få svar från försäkringskassan!!
Skíckade ju in pappren ang havandeskapspenning för exakt en vecka sedan!!
Sen om det går fort eller tar lååång tid vet ju ingen:)
Men i går när jag varit på badhuset med jobbet var jag helt slut... jag är helt kass i rygg och höft när jag har lyft:(

Nej nu ska jag ta med mig Luddis ut i snön... lite ligger det allt här meninga 5 cm som SMHI sa.. men hur ofta har de rätt??
Niklas ligger och sover, denna veckan kommer vi kanpps ses ngt.. men men så e det...

Kram

Bullbak...

Publicerat. 2009-11-03 | 11:24:10
God Förmiddag!!

Tisdag idag och kl 15 börjar jag jobba.
Sov ganska länge idag, har varit vaken mycket i natt pga Niklas jobbat, tycker inte om att sova ensam men lite har jag nog sovit i alla fall..
Vaknade när Nikals kom hem lite efter 7, han kom in och sa hej och kramade om mig och tryckte mig tätt intill sig, och sen somnade jag om och sov så skönt till kl 10;)

Det var väl ingen som missade Ullared på kanal 5 i går, ha ha de måste jag bara följa!! Hur roligt som helst. Speciellt hon som handlar en gång/år där för ca 50 tusen. De är där i 2 veckor och första dagen handlade hon för 11000!!!! Hm och det var väl ingen som missade killen som var där med sin mamma.. herregud:)
Nej jag längtar redan till nästa måndag!!



I går fick jag ett ryck att baka bullar, när vi hade varit i Fristad gick vi in på Ica och handlade det vi behövde:)
Medans Niklas vilade inför jobbet så satte jag igång!! Jag föredrar kanel men Niklas ville ha vanilj så det blev hälften av varje!! Och goda blev dom, mums!! :)
När jag skulle baka ut kom jag dock på att jag inte har ngn kavel!!! Sist jag bakade bullar lånade jag en av grannen men jag fick komma på ngt annat denna gången, så det blev en termos ha ha!! Men det gick;)
Det blir till att önska sig en i julklapp!!!!




Nej nu ska jag nog gå och kramas lite med Niklas i sängen:)

Kram