Från en dag till en annan!!

Publicerat. 2010-12-08 | 18:24:27
Nu händer de mycke med vår lilla prins och allt sker verkligen från en dag till en annan!!
På hans 9 månader dag upptänkte vi första lilla tanden, nu 14 dagar senare har han tre små söta tandsingar som syns så fint när han skrattar. Krypt eller krålat rättare sagt har han ju gjort nu ett tag, och bara för någon vecka sedan satte han sig upp från liggande alldeles själv och nu går det utav bara farten. Sitter på golvet, lägger sig ner och krålar iväg en liten bit för att kolla läget eller hämta ngt på golvet och så upp på rumpan igen. Även detta gick bara över en dag!! Och så i går, vi sitter i soffan och kikar på tv och Melwin kryper i godan ro runt på golvet framför tv:n och pillar på hans leksaker, han kryper fram till oss och sätter sig precis vid våra fötter, han tar tag i Niklas ben och håller kvar där en stund och bara på några sekunder drar han sig upp och står vid soffkanten och skrattar glatt, han får syn på soffbordet där det ligger massa spännande saker så han släpper ena handen och darrar riktigt ordentligt för balansen är ju inte riktigt på topp men han lyckas ta tag i bordet och sedan flyttar han över den andra handen också, stolt kille!! Och jag bara skriker: Niklas såg du han ställde sig upp!! Och som alltid med Niklas vill han ju se de igen så han sätter ner Melwin på golvet igen, Melwin är snabb med att lägga händerna på soffkanten och han drar sig upp utan problem, tittar glatt på sin pappa och tänker säkert: ha ha se där jag klarade det igen!! Så nu har vi besämt att gåstolen får stå i sitt lilla hörn och lysa i sin frånvaro för nu ska han få tillbringa all tid på golvet så han kan träna sig på att krypa, sitta och ställa sig upp:) Stora killen!!
Gå tycker han är kul, speciellt när vi håller i hans händer och de går i en välldans fart framåt. Blir många stapplande steg på tå men snart kommer han nog på att de e lättare att sätta ner foten!
Matat honom med flaska har vi gjort från dag ett, på BB fick han ynka 30 ml som han knapp klarade av att äta upp, och man har suttit, legat, stått och matat honom i 9 månaders tid, nu håller han flaskan själv och fixar det på egen hand även om jag ibland vil hålla åt honom då de e lite mysigt:) Han e ju fortfarande min lila bebis och jag har fortfarande svårt för att lägga ner honom i tex sin säng och ge honom flaskan för att sedan gå därifrån, nej jag vill allt ha honom sätt intill mig fortfarande när han äter:)
Kläder, herregud, han drunknade i sin stl 50 pyjamas i början och vi fick vika upp den en bra bit för att vi ens skulle kunna skymta honom under allt tyg, nu har han stl 80!!!

Vad hände?? :)


Ja tiden går fort och JA man ska njuta av denna tiden fullt ut, för dessa 9 månader har bara rusat iväg, Var tog tiden vägen liksom! Har han varit så liten som 47 cm och 2470g?? Helt ofattbart!!! De är bara bilder från denna tiden som gör att man förstår de!!


På tok för stor 50 pyjamas... lilla plutt!


Sötis, har du verkligen varit så liten??!!








Kommentarer

KOMMENTERA HÄR:

» NAMN:
Kom ihåg mig?

» E-POST: (publiceras ej)

» URL:

Kommentar:


Trackback