Idag ville Melwin hålla flaskan själv! Int...

Publicerat. 2010-07-31 | 15:52:02

dsc02758 (MMS)

Idag ville Melwin hålla flaskan själv! Inte helt stadig och greppar inte helt än men några minuter klarade han att hålla flaskan uppe:) men snart så fixar han det nog galant! Idag fick han smaka på potatis och broccolipure men nej de gillade han inte, han kväljde sig och sen en kaskad spya rakt på köksbordet, stackare. Nu ska vi mysa:)

Nu använder vi bara sittvagnen till Melwin...

Publicerat. 2010-07-27 | 20:15:32

dsc02756 (MMS)

Nu använder vi bara sittvagnen till Melwin:) liggdelen fick flytta ut i förrådet i går. Stora killen! Han tycker de är jätte spännande, han sitter och kikar hela tiden:) sötis. Vi har precis grillat hos niklas föräldrar. När vi kommer hem blir det att lägga emellan tårtan så de får dra sig över natten för att dekoreras i morgon. Blir blåbär som niklas plockat idag. :) kram

Nu använder vi bara sittvagnen till Melwin...

Publicerat. 2010-07-27 | 19:47:42

dsc02756 (MMS)

Nu använder vi bara sittvagnen till Melwin:) liggdelen fick flytta ut i förrådet i går. Stora killen! Han tycker de är jätte spännande, han sitter och kikar hela tiden:) sötis. Vi har precis grillat hos niklas föräldrar. När vi kommer hem blir det att lägga emellan tårtan så de får dra sig över natten för att dekoreras i morgon. Blir blåbär som niklas plockat idag. :) kram

Önskar mig....

Publicerat. 2010-07-26 | 20:14:01

En sån här liten radio att ha i köket när man lagar mat!
99:- (ord 129) på Clas Ohlson, undra om den finns i Ullared ska ju dit på torsdag med mina föräldrar!
Kanske inte blir så mkt billigare än så...


Svart så den passar in köket;)

Vår lilla prins har fått en gåstol:)

Publicerat. 2010-07-20 | 22:53:26
Idag var jag och Melwin på Babyproffsen, jag skulle få en ny suflett till sittdelen då en bygel stack ut och sen skulle vi köpa en gåstol till vår lilla prins. Hans kusin Saga har en och hon tycker den e så kul, och nu hade de erbjudade på en för 399:- Tyckte de var ett bra pris för andra kan ju kosta närmare tusen kronor men denna är helt OK. Niklas satte ihop den och Melwin fick testa, han når dock inte ner med hela foten utan bara med tårna men han lyckades putta iväg sig ngn centimeter och han fick igång ljudet på den och leksakerna var roliga!! Han va så söt när han satt där, och oj va han koncentrerade sig på sakerna:) Vår lilla sötis.
Nu sitter han med oss och äter också i sin nya matstol. Spännande. Han får lite smakprover samtidigt och idag åt han faktiskt en liten portion med havregröt som jag blandade i mangopuré i. Så roligt från dag till dag hur det ändrar dig! De första gångerna visste han inte riktigt hur han skulle göra med det i munnen och de mesta kom ut men idag fick han som sagt i sig de mesta, han lär sig mer och mer. Just nu får han ganska lite smakprover då vi inte vill att han ska vänja sig vid det innan vi åker till Turiket. De e ju en månad i mrrn tills vi åker och vi tycker det e lite smidigare med ersättning där nere:) Slipper vi packa med oss massa matburkar, e ju så mycket annat som ska med!!
På torsdag ska vi till BVC, han ska få sin 2:a omgpng med spruta, blir bara jag som förljer med för Niklas tycker de e jobbigt med sprutor, han skulle nog till skogen istället:) Ska bli spännande och se hur stor vår lilla skruttis blivit nu:)
Åh va vi älskar honom!!!
På lördag ska Melwin träffa mormor och morfar, de va länge sedan!! 3 veckor närmare bestämt, undra om de tycker han blivit större:)
Körde igång med vikten idag, nu känner jag mig motiverad, idag har det gått jätte bra. Ska bli roligt att de hur mycket jag klarar att gå ner på en månad tills vå åker, unnar mig där nere och sen kör jag järnet igen när jag kommer hem!!

Här kommer lite bilder på vår sötis!!


Koncentrerar sig på lekdakerna:)





Så glad!!!


Testar pappas hörselskydd:)


Sötisen ligger nakenfis när vi var i Eksjö:)


Man ska väl äta från tallriken?


Glad!!


Tar sig ett bad i Kickis diskbalja;)


Badar med farfar:)


Pappa & Son mys!




God morgon:) här mumsas det mild havregröt...

Publicerat. 2010-07-20 | 10:07:14

dsc02744 (MMS)

God morgon:) här mumsas det mild havregröt med mango pure! Lite miner fortfarande och inte helt övertygande men han öppnar munnen i alla fall:) sötnos. På söndag blir han 5 månader. Gud va fort de går. Stoppa tiden!

Då har vi lämnat eksjö för denna gång...

Publicerat. 2010-07-17 | 12:06:16

Då har vi lämnat eksjö för denna gången, är faktiskt snart hemma. När vi vaknade i morse var de jätte grått ute och de åskade så vi skyndade oss att plocka ner förtält och sånt innan regnet och man kan väl säga att vi hann precis få in allt innan de kom, skönt att slippa blöta grejer. I går kväll grillade vi och sen spelade vi mini golf igen, gjorde det i torsdags också ju och i går ville niklas pappa ha revanch för att jag vann över honom men hm, jag vann över alla i går också, ganska stort;) vi har haft en bra mini semester, Melwin har varit super snäll hela tiden. Han har nog varit trött på grund av de värma vädret för han har sovit mycket. Idag blir det en mys dag hemma:) han sover fortfarande där bak, han somnade innan vi ens hann köra ut från campingen:) söt bebis. Kram

Idag har Melwin fått tre nya bodys från na...

Publicerat. 2010-07-15 | 22:55:16

dsc02380 (MMS)

Idag har Melwin fått tre nya bodys från name it:) fyndade i en affär här i eksjö. Halva priset så de gick på 50 kr styck:) den vita fick han av niklas farbror och hans fru som också är med och campar och de andra två köpte jag, de är i stl 74 så kan kan ha dem i höst, perfekt.:) god natt.

Melwin sover gott och mamma spelar mini go...

Publicerat. 2010-07-15 | 20:11:30

dsc02378 (MMS)

Melwin sover gott och mamma spelar mini golf:) underbar kväll!

Camping är underbart! Jag tycker de e så...

Publicerat. 2010-07-14 | 21:08:09

Camping är underbart! Jag tycker de e så mysigt! Avslappnande och rogivande. Man träffar nya människor och man tar det lugnt, har nog inte tittat på klockan många gånger idag. Vet själv när man tar liten och var ute med familjen och campa, man träffade massa nya kompisar och under åren samlade jag på mig många brev vänner:) niklas älskar också campinglivet, om man bortser från tält;) så vi kommer absolut fortsätta med det när Melwin växer upp, han ska också få uppleva detta:) massa lek och bus. Och säkert någon pantburk som han köper godis för:) mys! Han ligger för övrigt gott i sin vagn och sover nu. Min lilla prins. Världens bästa bebis:)

Sitter i skuggan och försöker svalka av os...

Publicerat. 2010-07-14 | 17:14:16

dsc02376 (MMS)

Sitter i skuggan och försöker svalka av oss. Det är gett ute:) Melwin har badat i en rosa balja och sen fick han ligga naken en stund, skönt:) nu sitter han och myser med pappa:)

Framme i eksjö:) Melwin har nu somnat gott...

Publicerat. 2010-07-13 | 20:13:44

dsc02374 (MMS)

Framme i eksjö:) Melwin har nu somnat gott i sin vagn. Har haft riktigt oväder här, åska och regn men oj så skönt väder de är nu. Friskt och svalt.

Helt utslagen av värmen min lilla kille. H...

Publicerat. 2010-07-12 | 20:27:36

dsc02370 (MMS)

Helt utslagen av värmen min lilla kille. Han kommer inte till ro att somna på dagarna. Vid 5 var vi och doppa oss i poolen och de älskade han, la han på mage naken i skuggan och han somnade på en sekund. Vid 7 nu i kväll fick han mat och åt en stor portion och stensomnade. Kunde till och med byta blöja och flytta över honom till vagnen utan att han vaknade. Nu är vi ute en sväng. Skönt. I morgon bär de av ont eksjö:) Melwin längtar efter sin mormor och morfar också:) hoppas de kommer hit snart. Kram

Söta bilder!!

Publicerat. 2010-07-11 | 21:20:17

Har några bilder på Melwin som är så underbart söta!!
Min Melwin är den sötaste som finns!
Kom visst med ett kort på min snygga sambo också;)


Melwin firar sin första midsomma, såklart ska man ju ha krans då!



Melwin i sina coola solglasögon som vi köpte till honom på smögenbryggan.



Mums med gröt!


Sitter och kikar på instruktionen som sitter på bilstolen, duktig kille;)



Sötis äter middag med mamma och fafar i laxå när vi skulle till Eskilstuna.



Melwin testar Tindras nya matsol...



Så underbart söt på detta kortet! Jag älskar det, såhär glad och finklädd är man när man ska på dop!



Här lyckas han med en underbar min under dopet, ha ha ha!!


Mina underbara prinsar!



Badar med pappa i farfars pool men de va inge kul!!


Älskar dig!

På väg hem!! Har haft jätte roligt i eskil...

Publicerat. 2010-07-11 | 11:11:54

dsc02366 (MMS)

På väg hem!! Har haft jätte roligt i eskilstuna men nu ska de bli skönt att komma hem. Linda och dom har en väldigt varm lägenhet och de har varit lite jobbigt. Både jag och Melwin har varit varma och svettiga och då är de jobbigt att komma till ro och sova. Nu saknar Melwin sin papps och jag saknar min älskling:) vi hinner mysa med honom en liten stund innan han ska iväg och jobba:) svärfar hade hört att de skulle komma in ett oväder idag, gud va skönt de vore med lite regn och frisk luft. Ha en bra dag. I kväll kommer de in super söta kort på min lilla prins. Borås nästa!

Idag har Melwin badat i en pool ute, 2 gån...

Publicerat. 2010-07-10 | 22:27:08

dsc02362 (MMS)

Idag har Melwin badat i en pool ute, 2 gånger!! Han tyckte de var mysigt, han pratade, skratta och plaska för fullt. Vi testade i går men då var han inte så glad i det, han skrek för fullt. Men idag tog jag på honom en baddräkt som jag köpte på willys för 39 kr och då gick det bra, kanske inte lika kallt?:) dopet idag var jätte fint, de gick bra men lite skrek hon allt, läskigt med vatten på huvudet;) nu sitter vi ute på lindas svärmors altan och pratar och några badar, hon har ju en pool:) är super trött. Orkar knappt hallå upp ögonen, i morgon åker vi hem tidigt:) vi saknar pappa/niklas. God natt.

Dop på gång. Gick upp tidigt för att åka t...

Publicerat. 2010-07-10 | 11:11:16

dsc02354 (MMS)

Dop på gång. Gick upp tidigt för att åka till lokalen där fikat ska vara efteråt för att göra klart tårtorna. De gick bra och de blev fina. Nu är jag redo men min lilla prins ligger och sover fortfarande. Får väcka honom strax innan vi ska gå mot kyrkan, han ska ju också få fin kläder:) fint väder ute! I morgon ska vi åka hemåt igen. Ska bli skönt Borta bra men hemma är ändå bäst:) kram från oss.

Dags för lunch i laxå:) taco tallrik! Gott...

Publicerat. 2010-07-08 | 13:54:14

dsc02352 (MMS)

Dags för lunch i laxå:) taco tallrik! Gott. Melwin sitter i en barnstol och leker med sin pipälg.

Mot västerås och eskilstuna! Nu är vi på v...

Publicerat. 2010-07-08 | 10:28:18

dsc02351 (MMS)

Mot västerås och eskilstuna! Nu är vi på väg, jag Melwin och Melwins farfar. Vi är i vårgårda nu, ska stanna till i skara en sväng också och säga hej till ett par jerry känner. Linda och Tindra ska möta upp oss i västerås för att sedan åka till ikea:) ska köpa oss barnstolar! Idag är en dag med mycket minnen, för precis ett år sedan idag fick vi reda på att jag var gravid. Vi gjorde test och de visade plus, jag var ensam hemma då jag skulle på arbetsintervju och niklas var och fiskade med sina föräldrar. Jag gick till apoteket och köpte ett test, satte mig på toa och dom minuter man skulle vänta var de långsammaste jag varit med om. Var ett sånt digitalt test. Sprang och hämtade min mobil och när jag kom tillbaka blinkade det GRAVID i displayen, gud va jag skakade, var så lycklig man bara kan bli men samtidigt chockad för de var bara någon dag sedan vi bestämt oss för att försöka bli med barn. De hade alltså tagit sig innan. Jag ringde niklas, jag fick knappt fram de jag skulle säga för jag grät så:) han vart mer chockad och sa inte så mycket. Men när vi lagt på skickade han massor av sms och skrev hur lycklig han var och när vi träffades på eftermiddagen visade jag upp testet och vi bara stod och kramades. Vi var så lyckliga. En av de lyckligaste dagarna i våra liv. Vi skulle få en bebis, vi skulle bli föräldrar:) Vi berättade för niklas föräldrar den kvällen som brast ut i gråt av lycka och mina föräldrar fick beskedet senare under helgen, och de blev chockade;) ha ha. Uch jag mådde så illa under dessa första veckor. Just den helgen vi var iväg och fiskade var hemsk. Men de var det värt såhär efteråt:) nu är vi snart i vara, de tar lång tid att skriva på mobilen;) kram från oss.

Idag har Melwin fått sitt pass, han blev s...

Publicerat. 2010-07-06 | 13:22:30

dsc02346 (MMS)

Idag har Melwin fått sitt pass, han blev så söt:)

Nu ska allt in i munnen. Gärna både hand o...

Publicerat. 2010-07-05 | 18:09:38

dsc02340 (MMS)

Nu ska allt in i munnen. Gärna både hand och vagnmobil samtidigt, händerna på barbapaporna är goda;) han sliter tag i figurerna med kraft och nu pratar han med dom också, högt och ljudligt:) hi hi söt han är!