Bilder från Eskilstuna!

Publicerat. 2010-11-30 | 23:14:41
Nu kommer de lite bilder från när vi var hos Linda och Tindra i Eskilstuna:)


Sitter själv i sätet, var lite ledsen precis innan vi skulle på tåget men blev snabbt på glatt humör när vi kom på. Mkt att titta på!


Mys med Tindra, var ju tvungen att känna lite på henne;)
Spännande att krypa runt i en ny miljö!


Tindra och Melwin bytte julisar, tack säger Melwin. Fick en fin jeans jacka, jeans och en hink & spade från Lundmyr!


Söta Tindra!


Glad kille i vagnen när vi går på stan!!
Tindra sitter och spanar i vagnen när mamma betalar på Kappahl.


Melwin och Tindra badar....


men de var inge kul tyckte Melwin så de blev ett snabb bad.


Sötisarna innan dopet i söndags, Tindras syssling skulle döpas och vi fick följa med:)


Finklädd såklart;)


Somnade gott på tåget hem med snuttisen tätt intill sig!!


Glad var han också:)

Borta bra med hemma bäst...

Publicerat. 2010-11-30 | 11:02:06

Då är jag och Melwin hemma igen från Eskilstuna, kom hem i går kväll kl 6. Allt har gått bra, Melwin har varit jätte duktig och vi har haft kul med Linda, Daniel och Tindra.
Melwin sover just nu och när han vaknat ska vi ge oss ut i kylan för att åka till stan, kylen behöver fyllas så veckorhandling står på schemat, ska också gå in Storknallen, ska köpa kuvert till julkorten och sen ska jag gå in på Cubus och se om de har väpnarluva till Melwin, de e kallt ute och han blir alldeles kall om kinderna trots mössa, kanske blir en tur i pulkan också:)
Ska lägga in lite kort från resan, fixar det lite senare;)

Dagarna går fort när man har roligt, sista...

Publicerat. 2010-11-28 | 23:06:02

Dagarna går fort när man har roligt, sista natten i Eskilstuna vilket också betyder sista dagen med Linda, Daniel och Tindra i mrrn!! Tåget går kl 2 från Västerås så vi ska åka lite tidigare i mrrn för att gå på stan där, kul! Snällt av dem att köra oss de milen så vi slipper byta tåg för många gånger. Nu hoppas jag bara att tåget går som de ska i mrrn när det är sånt oväder, de återstår att se. Bättre uppdatering med bildet i mrrn när jag kommer hem!! God natt!

Dessa fina naglar har Linda gjort på mig n...

Publicerat. 2010-11-27 | 00:20:56

mms_img34800 (MMS)

Dessa fina naglar har Linda gjort på mig nu i kväll!! Jätte nöjd. Hon är jätte duktig och dessutom självlärd!:-)

En hälsning från Eskilstuna! Resan hit ida...

Publicerat. 2010-11-25 | 23:29:42

En hälsning från Eskilstuna! Resan hit idag gick jätte bra, fick bra plats på tåget där jag kunde ha vagnen bredvid mig och de jag många vänliga människor som hjälpte mig upp och ner för trappor samt på och av tåget. Melwin var en duktig kille hela vägen! Sov en stund och flörtade med den lilla tjejen mitt emot som var lika gammal som Melwin. Linda, Daniel och Tindra hämtade mig vid tåget. Åkte till Ikea en sväng, Melwin och jag åt mat. Fick med mig en ram, säkringar till eluttagen så inte Melwin kan sätta fingrarna i dom samt värmeljus som luktar pepparkaka;-) Melwin och Tindra har bytt julisar, Melwin fick en jätte snygg jacka, jeans och vink & spade från lundmyr! Såååå sött. Tusen tack! Melwin och Tindra har haft kul ihop i kväll. De somnade gott i var sin spjälsäng:-) nu ska jag också sova. Mer äventyr väntar i mrrn! God natt

9 UNDERBARA MÅNADER!!

Publicerat. 2010-11-24 | 23:17:16

VI ÄLSKAR DIG!!

Melwin 9 månader!

Publicerat. 2010-11-24 | 23:03:27
Idag blir vår lilla goding 9 månader!! Gud va tiden går fort!! Jag sa de till Niklas idag att dessa 9 månader har gått så mkt fortare än vad de 9 månader tog när jag väntade Melwin!! Helt sjukt!!
Melwin vaknade som alltid på glatt humör i morse vid halv 9, Niklas gick upp och gjorde välling och hämtade sedan Melwin som alltid får ligga mellan oss och dricka vällingen på morgonen, såå mysigt med morgonmys i sängen!! När vi låg där passade jag på att känna om de kommit någon tand och till min stora förvåning känner jag ngt vasst! Niklas har aldrig kommit så fort ur sängen som han gjorde när jag sa de, han skulle ha tag på en ficklampa, tillbaka i sängen, Niklas sköter lampan och jag försöker få lillprinsen att öppna sin söta mun men de var inte de enklaste men till slut får vi se den lilla lilla tanden som syns lite:) Stolta och glada som vi blev ringde vi och berättade för mormor, morfar, farfar och farmor;)
Första tanden på sin 9 månadersdag:)
Stora killen!!!

Månadens kort, blev sååå fint!! Denna gång i pyjamas;)
Alla månadskort är tagna just på hans månadsdag, den 24:e. Nu är de roligt att se alla kort efter varandra. De händer mycke på 9 månader!!!

Morgon mys!! Vi ligger och drar oss i säng...

Publicerat. 2010-11-24 | 09:39:22

mms_img25662 (MMS)

Morgon mys!! Vi ligger och drar oss i sängen, har precis vaknat. Idag ska vi packa inför vår resa till Eskilstuna i mrrn. Kram

BILDER PÅ VÄRLDENS SÖTASTE

Publicerat. 2010-11-23 | 15:54:19


Leker med sin nya boll, jätte kul!!


Man kan ju inte säga annat än att de små är viga!!


Sååå skön stil! Såhär lägger han sig ofta och spanar!


Kryper runt...

Ludde har inte en lugn stund längre, Melwin älskar att krypa efter och dra lite i honom:)


Skön stil!! ;)


Sover ofta med öppna ögon!


Badar med pappa, de gäller att ta av sig de mesta när man ska sitta där för han är duktig på att plaska!


Kan sätta sig själv upp i sängen nu!!
Men bara i sängen än så länge!


Glad kille!!

Sötast!!

Publicerat. 2010-11-20 | 13:16:44

mms_img10312 (MMS)

Sötast!!

Ludde

Publicerat. 2010-11-19 | 18:01:31
I går skulle Niklas iväg och jaga tillsammans med ett annat jaktlag och Ludde fick ju så klart åka med. Jag och Melwin sov vidare men jag vaknar snart av att hemtelefonen ringer och de går fram många signaler men jag orkar bara inte gå upp. Mobilen hade jag på ljuslös så jag kollar den och ser att det är Niklas som ringt flera gånger. Jag ringer upp honom och han är helt förtvivlad och berättar att Ludde blivit påkörd av en bil. De hade tydligen stått och disskuterat hur de skulle göra och en av jägarna hade brottom iväg och tänkte väl inte på att Ludde var ute och hälsade på dem andra, Niklas hade viftat med armarna för att varna då att Ludde var framför bilen men han hann väl inte reagera!? Först lät de ju väldigt allvarligt och han bad mig att ta fram Luddes försäkringspapper för han skulle åka in med honom! Jag går upp och efter en stund kommer de hem, Niklas bär in Ludde och lägger honom i sin korg, jag såg då att de inte verkar vara så allvarligt, mest utliga skador i form av tre sår och Ludde gnäller lite när man rör vid dem. Niklas börjar ju dra upp operation och röntgen och massa sånt men jag säger åt honom att de är inte så farligt, brutit ngt har han inte gjort för han böjer och rör på tassen.
Niklas ringer in till Blå Stjärnan och han får komma in direkt så han byter bara om, bär ut Ludde till bilen igen och åker iväg. De dröjer inte länge för än han kommer hem igen och nej de var inte så farligt men Ludde fick stanna kvar en stund för att få smärtstillande och under den tiden vara under observation!
Jag jobbade i går mellan 15 och 19 så jag och Niklas åkte och hämtade Ludde efter att Niklas hämtat mig på jobbet. Melwin var hos farmor oh farfar under tiden!
Allt hade gått bra och han fick följa med oss hem men har var fortfarande på verkad av de smärtstillande han hade fått så han sov resten av kvällen i stort sett.
Så allt gick bra... De tråkigaste är ju att ett besök hos Veterinären är dyr och de blir ju ännu tråkigare när någon annan orsakat skadan. Men Niklas har kontakt med jägaren i fråga så vi får väl se hur detta löser sig. Han ringde ju och bad om ursäkt och de har varit i kontakt med försäkringsbolag och så...

Idag är det en vecka tills jag och Melwin ...

Publicerat. 2010-11-18 | 11:19:40

Idag är det en vecka tills jag och Melwin åker till Linda och Tindra i Eskilstuna!! Ska bli så roligt!!

Varit på rusta idag! Melwin tycker det är ...

Publicerat. 2010-11-17 | 17:45:38

mms_img27875 (MMS)

Varit på rusta idag! Melwin tycker det är jätte roligt att sitta i kundvagn! Köpte en julklapp till farfar och en julstjärna åt linda som var slut i Eskilstuna! Nu ska vi ut på en kvällspromenad!

Dåligt med ordentliga uppdateringar det si...

Publicerat. 2010-11-17 | 00:40:36

mms_img38557 (MMS)

Dåligt med ordentliga uppdateringar det sista, jag prioriterar väl helt enkelt inte bloggen just nu. Melwin har ju börjat ta sig framåt på egen hand nu så han behöver mer tid:-) nu tycker han det är skoj att sitta och leka på golvet med sina leksaker och vi vill ju såklart tillbringa all tid med honom! Idag åkte vi till Niklas föräldrar vad 5. Solveig hade lagat grönsakssoppa!! Mums!! Melwin är farfars kille!!! Farfar vill bära, leka och pussa på Melwin så mycke de går:-) Melwin älskar när farfar går fram till fönstren i vardagsrummet! Farfar har nämligen lärt honom att putta på lamporna som hänger där. Det hänger tre stycken på rad och Melwin tok skrattar varje gång och farmor går efter och letar prismor i blommorna för de flyger av;-) söt unge!! Nej dags att sova! Lugn dag i mrrn! God natt! Bilden är från idag. Melwin myser i farfars knä:-)

Besviken!

Publicerat. 2010-11-15 | 21:34:09
Jaha, här har man sett fram emot denna kvällen i en hel vecka!!! Jag har längtat efter att klockan ska bi 8 idag så jag skulle få se finalen av Biggest Loser!! Jag har följt de programmet och tycker de e jätte bra!!
Idag skulle man få se vem som vinner och hur de gått för alla med sina viktminskningar!!
Klockan blev 8 och jag slog om till 4:an och vad ser jag? Ja inte var de Biggest Looser i alla fall!!
FOTBOLLSGALAN?? VA FAN!!! Detta har jag helt missat!!!
Hur kan de göra så???

Jag blev riktigt besviken, nu får jag vänta en hel vecka till!!!

Sur blev jag nu så jag går och lägger mig!
GOD NATT!!


Glad kille fikar i knalleland med mamma oc...

Publicerat. 2010-11-15 | 19:30:24

mms_img41495 (MMS)

Glad kille fikar i knalleland med mamma och pappa!!!

GRATTIS PAPPS PÅ FARSDAG!!

Publicerat. 2010-11-14 | 22:18:03
Kärlek.... Melwins papps, världens bästa papps :)Min pappa, bästa pappa och såklart bästa morfar:)

Nezeril...

Publicerat. 2010-11-13 | 21:17:01

Melwin är ju förkyld och får nässpray när det behövs. Innan har vi använt de där en-dosbehållarna men nu när han är mer än 7 månader kan man ju använda sprayen och de verkade ju mer smidigare... tyckte jag men jag har ändrat mig!! Melwin får ju inte in den i sin lilla näsa!! Sätter den vid näsan men så sprutar ju hälften utanför näsan!! Nej, jag ska köpa en-dosbehållarna istället!! Mycke bättre så han får de han behöver för att nästäppan ska släppa!!

Lördag kväll! Om en timma kommer Niklas he...

Publicerat. 2010-11-13 | 18:11:44

mms_img59868 (MMS)

Lördag kväll! Om en timma kommer Niklas hem. Denna helgen jobbar han dagtid! Jag och Melwin har förberett mat, eller ja Melwin hade fullt upp med att tömma lådan i köket. Jag brukar sysselsätta honom med de när jag ska grej i köket och han inte riktigt är nöjd. Vi ska äta hasselbackspotatis och en currykyckling gryta! Gott!! Melwin har varit piggare idag och sov helt ok. Även jag känner mig bättre! Skönt. Varit ute på en promwnix också, skönt men riktigt skit väder!! Grått och trist och regn! Ha en mysig lördag... Kram

Sjuklingar & tågbiljett...

Publicerat. 2010-11-12 | 21:40:32
Ja, jag och Melwin är inte på topp.
Jag har åkt på världens förkylning och i morse tror jag till och med att jag hade feber.
Natten har varit super jobbig då Melwin bara sovit korta stunder och sedan varit vaken och varit på topphumör.
Varit vaken mycket med andra ord.
Melwin är gnällig och han bajsar och dreglar som en tok och näsan rinner för fullt på honom! Idag åkte dreglisarna fram för hans kläder blir precis genomblöta av snor och dregel!
Måtte de vara tänderna som är på g nu!!
Gned in tandköttet med alvedon idag, vet inte om de gjorde ngn skillnad för honom men vi får hoppas!
Han bajsar massor, flera gånger om dagen så idag var han alldeles röd i rumpan och han skriker när jag ska torka rent, gör väl jätte ont! :(
Var lite gnällig nu i kväll, vi var hos grannen och åt lite mat men gick snart in, på med jamasen, lite alvedon och nässpray och sen somnade han i soffan men jag bar över han till sin säng och han sover än så länge... hoppas han sover hyfsat bra i natt!!
Tycker så synd om honom, man ser ju att de e ngt som inte stämmer och man får gissa sig till vad de kan vara... han vill bara vara nära oss...
Lillprinsen, mamma och pappa älskar sig så otroligt mycket!!

Nu i kväll har jag bokat tågbiljetter. Den 25 november åker jag och Melwin till Eskilstuna för att hälsa på Linda, Tindra och Daniel. Ska bli roligt! Sist Melwin och Tindra träffades hade de inte så stpr utbyte av varandra men nu kan de nog bli full rulle... ska bli jätte kul!

Nej snart dags att krypa ner, vill se vem som åker ur idol.
Niklas ska upp och jobba i mrrn, börjar 07 och slutar 19. Jag och Melwin ska bara ha en hemma dag med mys, lek och promenad!
På söndag ska vi åka till Kvänum, farsdag!

God Natt!


Små bebisar!!

TOPPEN!!!

Publicerat. 2010-11-10 | 16:59:46
Idag har Niklas varit ute och jagat med Ludde. När de släpper Ludde i skogen använder de sig av en GPS. Ludde har ett halsband och Niklas har en handenhet som visar var ludde befinner sig!
Denna GPS kostar sisådär 5000 kr! För ngn vecka sedan gick den sönder så de lämnade in den och i går fick de hämta ut en alldeles ny gps då den andra inte gick att laga! Niklas var så nöjd här i går kväll, satt och lekte med den och prövade den till och med på Ludde när de gick sista svängen!! HA HA
När han kom hem idag och packat upp alla saker så frågade han mig om jag sett handenheten? Och de hade jag inte gjort eftersom att jag och Melwin var ute och gick när han kom hem.
Han fick panik och likaså jag! Ganska mycke pengar de handlar om liksom!
Vi rotade igenom alla saker han hade haft med sig idag men utan resultat! Niklas åker iväg till skogen och går samma runda 2 gånger som han gick idag! Ingen GPS! Hans pappa ringer hit och vill prata och jag berättar då vad som hänt och han blev ju sådär glad så han åker ut till Niklas med ficklampa eftersom att de börjat skymma. Niklas ringer X antal gånger hem hit och jag hör på hans röst att han är nervös....

Nu... för bara 5 minuter sedan ringde han och sa att de hittat den!! PHU!!!
Fy fan vilken tur! Som pengarna har flygit framför mina ögon hela tiden!!
Ibland är de bättre med 4 ögon istället för 2...

Skönt, nu är de ur världen!!
Nu ska jag slänga ihop en pizza... de blir dagens kvällsmys! Riktigt gott med hemmagjord. Salami, skinka, inlagd paprika och svamp!! :) Och såklart pizzasallad och kebabsås som vi köper på pizzerian!
Melwin ligger och sover, han är precis som jag inte helt hundra! Stackars liten!
Jag har åkt på världens förkylning, tung i huvudet, ont i öronen, halsen och är jätte snorig!!
Nej dags att snyta sig snoret rinner som fan, hatar att vara förkyld!!


Ha en bra kväll, och tack för kommentarerna!! :)
Fortsätt gärna med de, mycke roligare att skriva när man får lite respons!!


Sötis!!
Vi har verkligen fått världens charmtroll:)

ÅKA PULKA FÖR FÖRSTA GÅNGEN...

Publicerat. 2010-11-09 | 20:20:47

Ja det är väl ingen som undgått att de kommit snö, mycke snö!! I alla fall här i Borås...
När det vankas snö är min sambo som på nålar. Han tittar ut i tid och otid, han var till och med uppe i natt flera gånger och kollade läget. Svår väckt i vanliga fall men i morse när jag och Melwin gick upp för att åka till öppna förskolan satte han sig upp direkt och berättade att de var snö ute!! Som en liten barnunge på julafton men i hans ögon är det bara jakten tror jag;)
Som sagt, jag och Melwin var på ÖF idag, och idag var de lite mer barn. Melwin kröp glatt omkring och kände på de barn han kom åt men också smakade på alla leksaker han kunde få tag på, sådär mysig kanske med tanke på att de e många barn som dreglar ner leksakerna!! Hm ja jag vet inte, kan ju inte ta ifrån han alla saker heller...
Sångstund och Melwin pratade på under sångerna och hade jätte roligt!
Fika och till en billig peng fick jag en nybakt smörgås med ost, saft och Melwin fick banan och majskrokar!! Betalade 9 kr för de. Perfekt!!
På fredag är det tänkt att vi ska dit igen, började prata med en av tjejerna där som jag faktiskt gick i samma mammagrupp som men eftersom att jag bara gick en gång så blev de aldrig att man fick kontakt med ngn! Men hon är ett år äldre än mig och har två flickor, en som är lika gammal som Melwin, skiljer bara 2 veckor och hennes andra är 2,5. Och även dom bor här i Fristad...
Åkte hem och hämtade Niklas/pappa och åkte in till stan, Niklas skulle köpa grejer till jakten och sen lunchade vi!
När vi kom hem hämtade Niklas Melwins pulka i förrådet, vi tog på honom full mundering och satte honom på pulkan och han tyckte de var roligt, soeciellt när pappa sprang lite och fick sladd på pulkan, då skrattade han ordentligt!
Sötunge!!
Nu i kväll har han varit lite gnällig,vill bara vara med mamma. Gissar på att de e tänder på g.. men jag bara gissar! Vet inte vad de kan vara annars.
Efter gröt och efterrätt blev han på bra humör och åker nu runt i sin gåstol och leker pajas!! han har sin tomteluva på sig:) Skulle se om den passade och han låter den sitta på!! Vår lilla tomtenisse, världens sötaste lilla nisse!!

HADE VARIT KUL OM NI KUNDE KOMMENTERA LITE, NI ÄR ÄNDÅ NÅGRA SOM ÄR INNE OCH LÄSER!!! 

Sitter och tittar på pappa när han byter d...

Publicerat. 2010-11-08 | 18:02:34

mms_img62189 (MMS)

Sitter och tittar på pappa när han byter däck på bilen!! Träffade bästa farfar också!!

Idag gick jag och Melwin till öppna försko...

Publicerat. 2010-11-08 | 13:10:04

mms_img12571 (MMS)

Idag gick jag och Melwin till öppna förskolan här i Fristad för första gången. Tanken var att ta en promenad dit för att se var de ligger, men vi gick in och blev mycket väl bemötta. De visade runt oss och förklarade hur verksamheten fungerar. Melwin blev hel tokig och kröp runt och hittade massa roliga saker och som alltid pratade högt och skrattade hela tiden. Var jätte intresserad av alla barnen och ville gärna känna på dom:-) i morgon tänkte vi gå dit så vi är där vid halv tio. Då är det för barn mellan 0 & 1 år. Och vi missar inte sången samt fikat:-) Melwin somnade gott i vagnen väl nerbäddad i åkpåse och filt och sover nu ute:-)

Sött från Lindex....

Publicerat. 2010-11-07 | 22:47:53Hej! Blir ett inlägg från nya mobilen. Får...

Publicerat. 2010-11-07 | 19:56:56

mms_img17873 (MMS)

Hej! Blir ett inlägg från nya mobilen. Får se hur detta går för vi är inte riktigt kompisar än;-) men de kommer väl! Niklas jobbar, melwin somnade vid tio i åtta. Idag har han badat, han tycker det är jätte kul. Jag ska titta på ensam mamma söker strax. Ställde melwin vid pallen och han höll i sig och stod så fint och kikade in i spegeln. Man får ju passa honom, men riktigt duktigt!! Idag försökte han dra sig upp till stående med hjälp av direktörer, han kom halvårs men då slog han pannan i bordet, blev ledsen och gav upp. Sötis!! Kram

Full fart!!

Publicerat. 2010-11-05 | 12:09:09
Nu är det full fart här hemma på vår lilla goding! Jag tar sig runt i lägenheten på sitt egna lilla vis genom att kråla frammåt. Han tar hjälp med händerna och drar sig framåt så nu kan man hitta honom precis var som helst, i går hade Niklas hittat honom på toaletten där han satt och lekte med en förpackning toapapper;) ha ha
I går ställde jag honom upp vid pallen och han höll i sin själv och stod en bra stund av egen kraft! Duktiga killen!!

Måste väl tillägga också hur han sovit i natt, somnade halv 9 i går kväll, vaknade kl 9 i morse och fick en flaska välling med oss i sängen, somnade om och vi vaknade elva!! Nice;)

Vi ska strax gå ut, gå till posten med tradera paket, gå in på Ica och köpa blockchoklad för att sedan baka muffins till fredagsmyset i kväll med grannarna. Jobbar 15-17.30 också!
Bild på muffinsen kommer senare;)
Ha en bra dag!!


Stora killen!!
Glad skit på morgonen!!


Måste bita lite också, kliar nog i tandsingarna som inte vill visa sig än!


Som sagt, nu kan man hitta han precis var som helst!!
Sötis!!

Kommit in i ett riktigt bak humör! Var och...

Publicerat. 2010-11-01 | 12:41:26

dsc03577 (MMS)

Kommit in i ett riktigt bak humör! Var och lånade svärmors assistent i går och nu var jag ju bara tvungen att testa;) bullar ska de bli!

Hjäp mig vinna!! :)

Publicerat. 2010-11-01 | 09:48:35

Jag är ju med och tävlar i form av en fototävling, man kan vinna en haklapp, man kan se mitt foto HÄR, men man röstar på sidan
ÄLSKADE HJÄRTEGRYN där man kryssar i vilket foto man vill rösta på, jag har foto nr. 42!!

Kram Melwin