Nu har vi handlat klart! Melwin leker med ...

Publicerat. 2010-09-30 | 15:51:22

dsc03518 (MMS)

Nu har vi handlat klart! Melwin leker med sin nya leksak som pappa köpt:)

Mys frukost med tända ljus och Melwin äter...

Publicerat. 2010-09-30 | 08:28:56

dsc03517 (MMS)

Mys frukost med tända ljus och Melwin äter gröt med god aptit som vanligt, ullared nästa;) kram

Skulle springa in på apoteket idag för att...

Publicerat. 2010-09-30 | 00:30:48

dsc03515 (MMS)

Skulle springa in på apoteket idag för att köpa alvedon, men kom ut med en påse full med massa annat. De sålde nämligen ut massa varor till 50% bla tamponger som jag alltid köper där. 49 kr istället för 99, köpte två paket vilket blir 200st så nu har jag ett tag;) och våtservetter för 15 istället för 30! De blev fyra paket. Perfekt! Detta var på apoteket hjärtat för er som blev sugna, de säljer ut vissa varor i väntan på sitt egna märke:)

ÄNTLIGEN!!

Publicerat. 2010-09-29 | 22:39:16
Nu är det klart med försökringsbolaget, men jag var tvungen att bli arg!
Fattar inte att de ska behöva ta så lång tid och inte hör de av sig heller, idag ringde jag och fick äntligen ett nummer till den tekniker som det fint hetter som har hand om vårt ärende. En trevlig man för övrigt!!
Han frågade om jag hade tid och prata, så vi gick igenom ärendet, han frågade vilket önskemål vi hade, inlösen eller reparation och utan tvekan svarade jag inlösen. Han sa då att vi skulle komma överens om ett pris för bilen så vi båda skulle bli nöjda och så klart att vi skulle kunna få oss en likvärdig bil. Ett trevligt och lättsamt samtal som ledde fram till ett beslut!! Ett 20 minuter långt samtal var det som krävdes för att få reda på de vi väntat på sedan i torsdags förra veckan. Heeelt galet men så skönt att vi fått besked som i slutändan blev inlösen som vi ville och vi tycker att vi fick ut bra för bilen. Vi är nöjda.
Nu ska man bara hitta en bil, Niklas får bestämma känner jag, Volvon är ändå hans från första början och det är han som har betalt lånet på den osv som det för övrigt inte är så mycket kvar på så de behöver man inte tänka på, skönt! Just nu är han inne på en SAAB, han har hittat en som ser fin ut, som är besiktigad, nyservad och nya vinterdäck. Dock tycker jag att den gått långt men de tycker inte han;) Den finns i Tidaholm och de e ju en bit dit men vi får se... som sagt han får bestämma. Nu i kväll sa han att för pengarna som vi får över efter bilköpet (om de nu blir några) ska vi köpa oss en ny säng, den vi har nu trivs jag inte alls i, jag går jätte ont i ryggen och den köpte han ihop med sin förra tjej så de känns som om att de e dags att köpa en annan. Sen ska jag få en kamera också, icke att förglömma och väldigt välkommet då min blir mer värdelös för varje dag som går!!!
Ja vi får väl se hur detta går, men som sagt Niklas är den som får sista orden men jag får ju så klart också vara med och bestämma om ni nu trodde ngt annat:)
Skönt att de e över!!
Nikals tar sig en dusch nu och vi ska väl snart krypa ner i sängen, i mrrn ska vi ju åka till Ullared och sväng. Innan dess ska vi åka till Volvo och lämna in reservnyckeln till volvon samt hämta bilbarnstolen som vi ska förstöra genom att skära sönder bälten och klädsel, för att ingen annan ska kunna ta vara på den när vi slängt den på tippen!!!!

Riktig familjedag i mrrn! Mys!

God Natt!!

Avslutar med några bilder på vår lilla prins som badade i kväll, han är helt galen i baljan, sparkar med benen och viftar på armarna så han skvätte ner hela mamma:)
Lite försiktig i början och höll stenhårt i sin badanka!
Satt bra i baljan själv men mamma satt på sin vakt bredvid!14 dagar gammal.....
Lilla plutten!!

Det kliar!!!!!!!

Publicerat. 2010-09-29 | 22:07:13


När ska dom söta små tänderna komma?? :)

Melwin testar sin fina fotölj!

Publicerat. 2010-09-29 | 10:47:30

Mumsade lite polisbil också som han fått av Tindras pappa:)

Utförsäljning på Gina Tricot

Publicerat. 2010-09-29 | 10:31:31
God Morgon!
Jag kom precis hem, har varit på utförsäljning, Gina Tricot säljer ut sina provkollektioner idag. Det startade kl 9 i morse, fanns dock inte så mycke kvar i min storlek, i går hade de ju öppet för de som hade VIP biljetter och de får de som arbetar där som i sin tur delar ut till familj och vänner, sån biljett fick jag i somras då min svägerska jobbade där men nu har hon slutat. Men jag fick med mig två plagg hem, en tunika för 25 kr och ett par leggins för 10 kr!!!! Precis såna jag köpa i fredags, som tur är har jag inte använt dom så jag ska lämna tillbaka dom så får jag 100 kr tillbaka, perfekt;)
Nu när jag kom hem hade jag tänkt gå ut och gå men då ligger Melwin så gott i vår säng och sover så jag får vänta tills han vaknar. Niklas åkte iväg till skogen en sväg för att sljuta in en bössa.
Klockan tre börjar jag jobba idag....
I morgon är det dags för Ullared;) Vi kommer åka lite senare på eftermiddagen, de har ju öppet till 8. Niklas skulle visst hjälpa en jakt kompis med ett jakttorn... men kan vara skönt att åka senare också, kanske de inte e så mkt folk:)

Har fortfarande inte fått besked från Folksam, pratade med en kille på Volvi i måndags och han sa att mer än 5 dagar ska de inte ta!!! Och de är 5 dagar idag så innan jag börjar jobba ska jag ringa Folksam, hur lång tid ska de ta att kolla över dokumenten som Volvo skickat in, men de heter ju så fint som att en tekniker måste titta på de innan vi kan lämna besked, hur svårt kan de va???

Ha en bra dag!!


Elma Leggins från Gina, ser ut som jeans.... fynd!!

Nu vill vi ha svar!!!

Publicerat. 2010-09-28 | 10:59:15
Vi börjar bli måttligt irriterande på att vänta, vvi har fortfarande inte fått några besked från fösäkringsbolaget Tre Kronor när det gäller Nikals reseskada, de kunde ta upp emot en månad innan de var klart!! Ska man behöva vänta så länge, de handlar ändå om ganska mycket pengar och de e inte våra pengar utan svärfars och jag gissar på att han vill ha dom också!! Vi ligger ute med alla kostander för vården Niklas hade här hemma samt sveda och värkersättningen. Sen har vi fortfarande inte fått besked från Folksam ang vår krock, jag har helle inte fått de dokument jag ska skriva i ang mina smärtor i axel och nacke och de lovade de mig att jag skulle få idag!!!!
Jag ska ringa Volvo nu och fråga han som har hand omv årt ärende hur lång tid detta brukar ta, han trodde ju att han skulle fått ett besked redan i fredags!!!
Dåligt!!!

Idag åkte åkpåsen fram! Riktigt kyligt ute...

Publicerat. 2010-09-27 | 12:06:18

dsc03502 (MMS)

Idag åkte åkpåsen fram! Riktigt kyligt ute idag, Melwin somnade i bilen när vi varit och veckohandlat så jag bäddade ner honom i den nu, ser jätte mysigt ut:) Skönt för Honom att sova ute lite. Kram

Bästa Mormor & Morfar!!

Publicerat. 2010-09-26 | 22:22:56

I fredags sov Melwin hos sin mormor och morfar och de hade gått jätte bra, i lördags var han med i Lidköping:) Lyllo;) Mamma vill också åka dit snart!! Jag kom till Kvänum vid halv fyra efter att ha jobbat några timmar, vid sex skulle vi vara på kalas men Melwin var inte på sitt bästa humör, han var gnällig, ville inte äta och kom inte till ro, lite små jobbigt men när vi till slut la oss tillsammans i en säng somnade han gott... I morse vikande han halv 5 och var gnällig och jag trodde inte det var sant, han som sover så bra på nätterna. Han fick välling och sen somnade han om, men bara till halv 8 dock.... hoppas han sover bättre i natt nu för jag är heeelt slut. Jag sov 2 timmar när jag kom hem från Kvänum idag!! borta bra men hemma bäst, så e de. För jag sover inget vidare i bäddsoffan hemma hos mina föräldrar tyvärr:(
I morse var vi på tipspromenad, Melwin sov gott i sin vagn under hela promenaden men han lyckades vinna 2 chokladbitar som han gav till sin pappa förut:)
Efter lunch hemma hos mina föräldrar styrde jag och lilleman bilen mot Fristad igen!!
Blev glad när han fick se pappa, de åkte iväg till farmor och farfar en sväng så jag fick sova ifred, underbart skönt och absolut välbehövligt! Jag var som sagt helt slut!!!
Nu i kväll har vi bara myst, lekt och busat....
Klockan halv 8 somnade han i min famn och jag la ner han i sin säng, han sover fortfarande men har skrikit till 2 gånger men tystnat igen. Niklas är på jobbet, sista natten för denna helgen. Skönt!
Vi hoppas ju på ett besked från Folsam i veckan så vi kan ta tag i detta med bil på allvar. Vi vet inte riktigt vad vi ska köpa för bil för de pengarna vi får ut i så fall, de återstår att se men utöver en bil så ska jag köpa mig en ny kamera för den jag har börjar ge sig. Den e 5 år i februari....
Men behöver ju inte köpa bil för varenda krona heller. på de bilar vi tittat på och  de pengarna vi troligtvis kommer få ut för vår bil betyder att vi får några tusenlappar över...
Vår ekonomi har ju varit lite upp och ner den senaste tiden så ve behöver detta båda två. Såna saker tär på ett förhållande tyvärr och även de har gått upp och ner men nu känns det om om att de går åt rätt håll så vi är värda att unna oss lite. Niklas sa i förrgår att han vill ha lite nya tröjor, kallsonger, strumpor och tshirts, och de kan jag hålla med om att han behöver.... han köper aldrig kläder, och får han ngt nytt så e det jag som köper till honom, men nu för en gång skull sa han det själv så jag skickade ett sms till honom förut på vinst eller förlust om att åka till Ullared i veckan och titta på kläder, han har lite därifrån och jag tycker de har snygga kläder till bra pris!! Vi har ju inte så långt dit och en familjeutflykt är ju inte helt fel heller, och tro det eller ej men han sa ok!! Så i veckan ska vi åka en tur till Ullared... blir inget längre besök då Niklas är med så man får hålla sig men jag tyckte de var roligt att han ville:) Så de blir till att leta kläder:) Roligt att han kan prova nu också:) Sen har Niklas tjatat om att han vill köpa en pullka samt lite leksaker till Melwin så då kan han väl få göra det också;)
Jag ska ju dir den 2:a november tillsammans med min kära vän Linda så jag kan nog hållas nu när vi åker;)

Nej dags att hänga tvätt, plocka ur diskmaskinen och sen krypa ner i min underbart sköna säng!
God natt!!


Fina killen på kalas:)


Första tipspromenaden...


helt ovetande dock, sov gott i vagnen hela promenaden!!


Underbart att se på när han leker med mina gamla leksaker, denna telefonen från Fischer Price tyckte han var rolig!!

Myser med morfar och hunden Stickan är lika intressant som Ludde:)
Here we come;)

Melwin 7 månader!

Publicerat. 2010-09-26 | 20:38:25

I fredags blev vår älskade Melwin 7 månader!


Så tomt...

Publicerat. 2010-09-24 | 23:15:04

Sitter hemma alldeles ensam!!! Bara jag, när hände de sist??
Nikals har precis gått till jobbet, Ludde är hos Niklas föräldrar och min älskade lilla prins är hos sin mormor och morfar och jag saknar honom så otroligt mycket. Niklas körde honom till Vårgårda idag där mina föräldrar mötte upp dom, jag ska ju jobba i mrrn och Niklas behöver ju sova och i mrrn kväll ska vi fira min morbror som fyllt år så detta var de smidigaste, roligt för Melwin att få vara med bästa mormor och morfar och tvärt om... men jag tror jag spricker av saknad snart!!! När jag kom hem från jobbet och inte möttes av en glad och pigg liten kille, när man såg alla hans saker!!! Det gick inte att hålla tillbaka tårarna!! Vad gjorde man innan Melwin kom, hur fick man tiden att gå? Jag skulle inte ens i min vildaste fantasi kunna tänka mig ett liv utan Melwin, han är det finaste, bästa och värdefullaste jag har.
Har haft många tankar nu i kväll, det finns människor som överger sina barn, slår sina barn och till och med dödar sina barn. Hur kan man?? Jag förstår det inte!!! Sen finns de dom som förlorar sina barn pga tex sjukdomar..fruktansvärda tankar.... Kan kan inte förstå...

Jag känner mig lycklig lottad över att ha fått världens finaste son som idag även blir 7 månader....
Grattis mammas prins!!! Vi ses i mrrn, och mamma kommer pussa på hela dig!! :)

Ringde upp volvo idag och fick besked om a...

Publicerat. 2010-09-23 | 22:23:04

dsc03495 (MMS)

Ringde upp volvo idag och fick besked om att vår bil skulle gå på upp emot 70 tusen att laga, vilket då till 95 procent säkerthet innebär inbyte! Vi väntar bara svar ifrån folksam som jag för övrigt ska ringa och tjata på i morgon. Så vi har börjat kika på bil, eftersom ingen av oss har fast jobb och därför inte kan få hjälp med lån ska vi köpa en bil för de pengar vi får för vår v70. Trist till en början tyckte nog båda två men nu tycker vi det är helt okej. Just nu är vi inne på att köpa en Peugeot 307 eller 407 och så klart kombi. Har hittat flera fina till bra pris och med låga mil. Så nu är det bara att se:) spännande! I morgon ska vår lilla prins sova hos mormor och morfar. Jag jobbar på lördag och åker sedan till Kvänum för att gå på kalas och niklas jobbar ju. Hur ska jag klara mig utan min älskling!? Andra gången jag sover ensam sen han kom:) men viktigast av allt i morgon, Melwin blir 7 månader! De ska vi fira med massa pussar och kramar;) god natt.

Första "jobbiga" natten....

Publicerat. 2010-09-22 | 17:56:44
Hejsan!!

Onsdag idag.
Lite halvtrötta hela familjen!
I går kväll vaknade Melwin och var super pigg, vi tog upp honom en stund och Nikals tyckte att han var lite varm men tänkte att de kan nog bara vara att han legat under sitt täcke. Vi gosade och sedan bäddade ni ner honom igen men han kom aldrig till ro riktigt, Niklas gjorde en flaska välling till honom och han somnade..... en stund. Han sov oroligt och vaknade till ofta, grät en kort stund och vi gav han nappen och så höll det på till klockan var fyra. Då tog jag upp honom, och han var på glatt humör. Men även då tyckte jag att han var varm så jag hämtade termometern och visst hade han feber, 38,5. Gav honom alvedon,  gjorde lite välling och han mumsade i sig hela flaskan, han fick ligga kvar mellan oss och somnade till en stund men fortsatte sova oroligt!! Vid halv sex gick vi upp, satte oss i köket, tände ljus och jag åt lite youghurt och läste tidningen medans Melwin satt och lekte med en leksak. Gick och la oss igen och då bäddade jag ner honom i hans säng och han somnade faktiskt, gissar på att de var alvedonen som gjorde susen. Sedan vaknade vi inte för än kvart i 11!!!

Vi tog en liten promenad när vi vaknat och nu på eftermiddagen har jag varit på tippen och slängt lite skräp och vi har tagit in sommarmöblerna. Nu tycker jag att sommaren är slut och möblerna kommer inte användas mer i år. Lika bra att göra det i tid så de inte blir stående ute och blir föstörda. Ställde en kruka i hörnet där möblerna stått men nu måste jag köpa en ljung och sätta där i också:)
Längtar tills jag får göra iordning en pumpa och sätta här ute med ljus i, roligt nu när det är mycket folk som går förbi....

Melwin somnade vid 4 tiden och han sover fortfarande, han har inte varit på topp idag riktigt, får se hur länge han vill sova, när han vaknar ska han få lite gröt:)
Svårt att veta vad man ska klä Melwin i nu när man ska gå ut, det e ju lite småkallt. Mössa har vi i alla fall nästan varje dag men sen är det lite knepigare, tunnare overall? fleece tröja? Jacka? När kan man börja med åkpåse, vi har ju köpt en liten tunnare åkpåse som är vind och vattentät och som andas....Såhär på kvällarna om man är ute känns det som om att man kan använda den men jag vet inte. Har i alla fall köpt en jacka åt honom, hittade en på H&M först i grått men tyckte den var sådär, ville helst ha en svart åt honom då de passar till allt och jag hittade en från Villervalla så den fick de bli, den är verkligen jätte fin! Den kostar ju lite men mer än H&M men den kommer vi spara och kanske få användning av igen, annars säljer vi den senare. Villervalla är inget svärt att sälja på Tradera;)

Ha en bra kväll!!!


En slö liten kille i morse...


Ute på promenad, fina jackan på och mössan som mormor stickat...
 Nu får man använda selen i vagnen annars har man en Melwin som hänger över kanten på vagnen! ;)


Denna svarta Villervalla jacka har Melwin fått:)

Melwin har precis fått en flaska välling...

Publicerat. 2010-09-21 | 23:43:29

Melwin har precis fått en flaska välling av pappa, han vaknade för en stund sedan och var hur pigg som helst så vi tog upp honom en stund och han var hel vild, skulle prata, skratta, busa med ludde och mysa. Vi bäddade ner honom igen och han somnade men vaknade till nu igen! Får se om han blir nöjd efter vällingen och kan komma till ro. God natt lill prinsen!

En händelserik dag!

Publicerat. 2010-09-21 | 22:11:17
Niklas gick precis ut med Ludde en sista gång för idag, när han kommer tillbaka ska vi ta en skön dusch tillsammans innan vi kryper ner i sängen.
Idag har vi haft fullt upp hela dagen. Vi vaknade inte för än 10.15 idag!!! Vår älskade lilla prins skämmer bort oss! Vaknade av att han låg och pratade med sig själv och när jag gick upp för att se vad klockan var möttes jag av ett stort leende, åh han e sååå mysig!! Tog upp honom och pussade på honom och sa hundramiljonergånger att jag älskar honom:)
Han fick lite välling och vi låg och små pratade lite i sängen innan vi gjorde oss iordning för att åka till Volvo och se hur bilen ser ut samt prata med dom. De hade tyvärr inte tittat på den än utan de ska dom göra på torsdag morgon så vi får vänta till dess. Hoppade in på Babyproffsen en snabbis när vi var klara på Volvo, har ju funderat på hur vi ska göra med bilbarnstol till Melwin, just nu använder vi ju babyskyddet och han hatar det, han blir jätte ledsen när vi sätter ner honom där. Jag rådfrågade honom och han sa direkt utan att tveka att Melwins stol ska bytas ut. Han tyckte jag skulle åka till Folksams kontor här i Borås och prata med dom och säga de att vi verkligen behöver en stol ganska snart! Jag fick ett nummer till en kvänna på kontoret i GBG och jag ringde henne och hon var jätte trevlig och ville absolut hjälpa oss, hon frågade vilken stol vi ville ha och vi sa att vi vill ha en sån som vi hade innan, en Akta Graco Cosmic, hon frågade om vi visste priset på den och de hade jag ju sett när jag var i butiken tidigare. De hade till och med rea på dom:) Hon sa åt mig att åka till babyproffsen igen och att killen i butiken skulle ringa henne när vi kom dit och de gjorde han, han fick lite uppgifter på vårt ärende och sen fick vi välja färg på stolen och de blev en helsvart! Han satte till och med fast den i bilen, och Melwin blev sååå glad!! Ett stort leende som alltid och sa inte ett ljud på vägen hem!!
Vi besökte polisen idag också, vi satt över en timma för att få hjälp med att fylla i vår skaderapport, men när de väl e vår tur säger de att de inte fått in det i datasystemet än men att jag bara ska skriva in mina egna uppgifter och att försäkringsbolaget i sin tur kan begära en polisrapport så vi får se hur detta går.
Vi får väl hålla tummarna på att det går så smidigt som möjligt!!!

Glömde berätta att jag "räddade" en liten hund i går. Var på väg in till stan för att fixa en sak, när jag nästan kör ur Fristad ser jag något som springer under en långtradare framför mig!! Fösta tanken var: en stor råtta. Men när jag kommer närmare ser jag att det är en liten hund. Jag ställer mig tvärs över vägen, sätter på varningsblinkers och öppnar dörren och den lilla tiken kommer till mig och jag stoppar in henne i bilen. Jag ringer polisen men de har inga uppgifter på ngn som saknar en hund, kass på hundraser som jag är beskriver jag hur den ser ut men åker hem till Niklas för att fråga honom och han säger direkt att det är en Border Terrier. Ringer tillbaka till polisen och uppger rasen och de lovar att höra av sig. Tiken fick komma in till oss och hade jätte roligt tillsammans med Ludde. En stund senare ringer en farbror som bor här i Fristad och jag åker bort med hunden till honom som tackar så mycket, han var bara hundvakt!!!! Berättade vad som hänt och han blev väldigt lättad och tacksam över att jag plockade upp hunden.... Dagens goda gärning:)

Nej nu kom Nikals tillbaka, dags att hoppa in i duchen....

Kram

Gott om glas i bilen, där jag satt låg de visst massa glas...Fina stolen...


Och en GLAD liten kille som fick sitta skönt:)


Dessa söta vantar fick Melwin av Tindra på...

Publicerat. 2010-09-20 | 14:02:34

dsc03485 (MMS)

Dessa söta vantar fick Melwin av Tindra på posten idag:) tack Tindra!

Porträtt...

Publicerat. 2010-09-19 | 23:43:34

   När vi var i Turkiet fick Melwin ett porträtt av farmor & farfar, kom på nu att jag inte visat det, men nu så:)
Vi lämnade in ett foto på honom som mannen sedan målade av:)

Fint <3

Vill ha!!!

Publicerat. 2010-09-19 | 22:44:14
Sitter och kikar lite på kläder...
Sugen på ngt nytt, och hittade denna....

Vill ha!!!Bilden är lånad från ellos.se

Söndag!

Publicerat. 2010-09-19 | 21:58:24
Jag har precis tittat på "Ensam mamma söker" och min lilla prins somnade vid kvart över 8.
Vill bara säga det också att han sov över 12 timmar i natt, han vaknade vid kvart i 9 så mor och son var pigga och glada så vi gjorde oss iordning och åkte till Ikea. Köpte tre ramar till Melwins foton, 400 värmeljus, servetter och haklappar. Har kommit på nu att plast är mycket bättre än tyg, då man kan torka av dem. De i tyg blir ju bara fula efter alla matrester och allt går inte bort i tvätten. Gör ju inget än tvättar haklappar. Så de blev två nya plast, köpte en på H&M i fredags och bara älskade den!!!!
När vi skulle åka hemåt igen låg de en låda från Ikea på parkeringen bredvid vår bil, men inga bilar bredvid mig, antagligen ngn som glömt den, så jag kikade närmare på den och såg att det var en barnfotölj så jag la in lådan i bilen och åkte glatt hemåt:) ha ha.
Niklas var vaken när vi kom hem, han skulle åka en sväng till skogen så han tog med sin Melwin och jag la mig i sängen för att vila lite, hade sån fruktansvärt mensvärk. Råkade visst somna en stund också och vaknade när min älskade lilla prins låg bredvid mig och log med hela ansiktet:) Den finns inget bättre än ha honom hos sig, han är helt underbar!
Tog oss en promenad nu i kväll, blöjorna börjar ta slut så var tvungen att köpa nya. Fick en rabattkupong från Pampers på posten i veckan, har användt Libero det sista och är mer nöjd med dom men när man får kuponger så kan man byta lite, dessutom fick jag brev från Ica i veckan också och då hade jag 25% på de pampers blöjor man jag fick rabattkupong på, perfekt!! Älskar sånt för blöjor e inte billigt! Paketet kostade 104kr-25%-50 kr = 28kr för 50 blöjor!!!! Me like!!!

När vi kom hem skulle jag toka av Ludde eftersom att det regnade ute, nu kan man ju sätta Melwin på golvet när man kommer hem, de e riktigt smidigt!! Han satt glatt och tittat på:)
Tog av honom overallen och la honom på mage inne på vardagsrums golvet och nu kan han dra sig bakåt och han kämpar med att få upp benen, duktigt kille!!! Nog bara en tidsfråga innan han far runt här på golvet!! :)

Fick sms av min chef nu i kväll, ska ju jobba torsdag-fredag kväll samt lördag denna veckan men hon undrade om jag kunde jobba alla kvällar denna veckan:) Super roligt! Massa sparade mammadagar! Perfekt!!

Hej hej!!


Denna fina står nu i vårt vardagsrum:)Här hittade jag Melwin en dag när jag lagade mat:) Skit glad!!Melwins söta syssling Clara som vi hälsade på i torsdags...


Melwin sprang runt som en tok i sin gåstol....


och pappa spelade guitar hero med kusin Lars.


Denna söta mössan fick Melwin testa på H&M, men pappa tyckte inte den var fin hi hi Ser inte ut som om Melwin tycker det heller, glitter e nog inte han grej;)


Sitter själv när mamma torkar Luddes tassar:)


Sötis!!!!


Här går det undan... bakåt!!


och upp med knäna...


och glad kille!!! :)

Ligga ner i vagnen? Åh Nej, helst inte. Ha...

Publicerat. 2010-09-19 | 19:34:14

dsc03478 (MMS)

Ligga ner i vagnen? Åh Nej, helst inte. Han ser så rolig ut när regnskyddet är på vagnen, bara ett sött livet huvud som sticker fram. Försökte få honom att ligga ner så han inte ska bli blöt men han tvär vägrar, spänner ut armarna, får ur sig ett tjut och reser sig upp igen!:) Underbara unge!

IKEA??

Publicerat. 2010-09-18 | 20:19:02
Lördag kväll!!
Melwin har precis somnat, ovanligt att han gör det såhär "tidigt"  men idag har han sovit väldigt lite under dagen. Har precis dammsugit lägenheten och nu sitter jag här i soffan och myser med massa tända ljus:) Niklas är och jobbar:)
Sitter och funderar på om jag och Melwin ska åka en snabb sväng till IKEA i mrrn, jag behöver lite värmeljus samt ramar till lite kort som jag vill ha upp på väggen samt en vägg förvaring till Melwins mössor och vantar för vi har ingen bra plats för dem.
Får så hur vi gör, kan vara lite mysig att åka iväg en sväng medans Niklas ligger och sover.

Har haft ont i ryggen till och från idag, när jag sitter i bilen så är det ställningen värst, då värker det i hela ryggraden, knaprar alvedon så jag hoppas att de går över snart! Vi åkte till Volvo idag för att se om vi kunde kika på bilen lite närmare men den stod i ett inhängnat område så vi får åka på måndag istället. Fick be om ett par nya vindrutetorkare också för de som satt på hyrbilen var helkass!! Vi funderar mycket på vad som kommer ske framöver nu i och med olyckan!! Känns som om att de kommer bli mer kompliserat nu när man krockat med en dansk, sen funderar man ju så klart över detta med lagning eller inte lagning av bil? När komer vi kunna få en ny bilstol till Melwin? Ja uch de bara snurrar i huvudet. Vi får sätta oss och ringa runt till försäkringsbolaget och polisen på måndag och se vad man ska göra!! Vi vet i alla fall att de inte var vårt fel så vi ska förhoppningsvis inte behöva stå för ngt!!! Svärfar har ju bytt försäkringsbolag sen jag krockade sist, då hade vi IF och nu har vi Folsam. Jag var super nöjd med IF då för de var jätte trevliga och de löste sig jätte smidigt men jag har inga erfarenheter ifrån Folksam!! Ngn annan som har, berätta gärna i så fall!!

Har varit hos Lars & Lina och lilla Clara och hämtat Melwins gåstol men också en ny tv bänk som de skulle ställa ner i källaren:) Blev super bra, och den gamla har vi ställt upp i sovrummet som vi har pärmar och grejer i nu:)

Nu ska jag slappa lite i soffan här, de e ju ändå lördag;)


Kram!!


Melwin leker med sin fina brandmansapa som...

Publicerat. 2010-09-18 | 09:56:34

dsc02985 (MMS)

Melwin leker med sin fina brandmansapa som han fick från brandmännen i går:)

Trafikolycka!

Publicerat. 2010-09-17 | 23:25:51
God Kväll!
Ja här har det varit en händelserik dag. I förmiddags åkte vi in mot satn, vi stannade på Knalleland för att lämna tillbaka en jacka och Niklas skulle in på Clas Ohlson, efter de skulle vi åka bort till Niklas kusin för att hämta Melwins gåstol som vi glömde där i går men tyvärr kom vi inte så längt! Det är tvåfiligt hela vägen till Lars och vi ligger i vänsterfilen, Niklas vill byta fil så han hade koll i backspegeln men sa ganska snart att de skulle vara omöjligt att byta då de var mycke trafik, helt plötsligt skriker han bara: Håll i dig för fan!!!! Och den smäller det bara! Jag fick panik och Niklas bad mig lugna ner mig för Melwins skull!! Melwin blev rädd när det small och skrek till men lugnade sig snart! Jag gick ur bilen och tog ur Melwin. Ca 8 bilar var med i olyckan så det var mycket folk runtomkring! Det var en långtradere som orsakade hela olyckan!! Han prejade en röd bil och kvinnan i den bilen fick sladd och detta såg Niklas och hon körde sedan in i oss, och vi körde in i bilen framför oss och även den in i den framför. Så de var en seriekrock kan man väl säga. Men vår bil fick mest skador.
Vi alla tre klarade oss utan skador men men rygg har ju inte varit OO sen jag krockade sist och jag känner av i ryggen:( Har tigit alvedon och ipren nu så vi får se hur de blir efter de.
Svärfar jobbade idag också, han e ju brandman om det e ngn som missat det, han tillhörde egentligen inte den bilen som åkte ut men han ville åka med ändå för jag ringde honom precis när vi krockat. När han kom sprang han fram till Melwin det första han gjorde och gan honom en stor puss. Det ös regnade så jag och Melwin satte oss i branbilen så vi inte skulle bli blöta!!!
Då fick Melwin en liten present av brandmannen som körde:)
Nar jag satt i barndbilen kom jag på att nu står vi utan bil, toppen!! Tittade på klockan och såg att den var typ halv 5, jippie volvo är stängt och de e fredag men jag gjorde en chansning och de hade öppet till 5!!! Jag förklarade vad som hade hänt och vi var jätte välkommna att hämta en V70, så jag ringde Niklas kusin som kom och hämtade oss och körde oss till Volvo!! Det är ju inte klart med försäkringsbolaget än så nu står den på oss men de går att ändra i efterhand!!! Så nu har man hyrbil igen då!!!
Hade ju ingen bilstol till Melwin när vi åkte hem idag så han fick sitta i mitt knä, inte de roligaste men vad skulle vi göra, Volvo hade inga kvar att låna ut! Men jag sa det till Niklas att vi får hämta Melwins bilstol på måndag och använda babyskyddet sålänge!!
Men så sa min kära vän Linda att en krockad bilstol får man inte använda, och de visste jag ju!! Men hade ingen tanke på de just då!! Vi blev ju påkörda bakifrån men vi körde ju också in i bilen framför oss. Så nu blir det ju att ta ut en ny så vi hoppas att detta gå fort för Melwin gillar inte babyskyddet;)

Vi mår bra och det är huvudsaken!!
Bilen och allt annat går ju att laga eller få nytt!!


Idag får jag testa denna vagnen och de gic...

Publicerat. 2010-09-16 | 20:34:40

dsc02979 (MMS)

Idag får jag testa denna vagnen och de gick jätte bra! Kedjan som man låser fast vagnarna i varandra är roligt att leka med:) sötnos. Har varit hos Clara med familj hela dagen, oj så söt hon är:) kram

Sitter här på jobbet, varit ganska lugnt m...

Publicerat. 2010-09-15 | 18:25:58

dsc02977 (MMS)

Sitter här på jobbet, varit ganska lugnt med samtal. Är så glad att jag fått detta jobbet, jag trivs verkligen super bra. Men de är lite surt när man tänker tillbaka på att jag tackade Nej till en heltid här för två år sedan. Men men, nu sitter jag här och hoppas på att jag någon gång kanske får heltid:) min lilla prins behöver ju bli lite större innan jag kan börja arbeta fullt ut. Jag älskar att få vara hemma med Melwin, och skulle gärna vilja vara hemma längre men att komma iväg såhär några timmar är skönt på något sätt och är nog bra för oss alla tre även om jag saknar Melwin:) Nej dags att kolla lite mail så allt är okej innan jag ska koppla bort telefonen och gå hem för dagen. Kram

Helt slut! Har precis lagt mig i sängen, ...

Publicerat. 2010-09-14 | 22:26:20

Helt slut! Har precis lagt mig i sängen, underbart skönt! Vet inte om jag lagt mig såhär tidigt på länge! Men det tar på krafterna att jobba, men jag tycker de e så roligt! Var länge sedan Jag kände såhär för ett jobb, ett stort plus är ju också att man har bra arbetskamrater. Idag och i morgon har jag fått hoppa in lite fler timmar än vad jag skulle arbetat då en av tjejerna är sjuk. Så 10.30-19 är det som gäller. Sen är jag ledig några dagar. Saknar Melwin gör jag när jag sitter där, massor. Men jag vet att har det mysigt hemma med pappa:) sen vad dom gör är en annan sak för det händer inte mycke med de sysslor som måste göras hemma. En annan tvättar, fixar, städar, lagar mat, går ut med hunden, byter blöjor, matar, leker Ja ni fattar men män har en tips förmåga att inte få ihop allt. De har jag ett levande exempel på, vår lägenhet som ser ut som f*n!;) På torsdag ska vi åka och hälsa på Melwins syssling för första gången som redan hunnit bli en månad! Vi åkte ju till turkiet och sen var vi förkylda men nu äntligen är det dags. Min lilla prins kommer väl se ut som en jätte bebis bredvid henne;) sen blir det nog städning, tro mig de behövs;) Nej dags att slå igen ögonen! God natt

Melwin sover gott ute i vagnen, fick lägga...

Publicerat. 2010-09-13 | 12:43:12

dsc02975 (MMS)

Melwin sover gott ute i vagnen, fick lägga på honom en filt för de blåser lite kallt ute. Jag ska fixa med maten nu innan jag ska iväg och jobba:) ska bli roligt!

På en promenad...

Publicerat. 2010-09-12 | 22:21:37
Söndag kväll, de betyder en ny vecka i mrrn och jobb för mig tre dagar på raken, 15-19! Kul!
Idag har jag varit på Gina Tricot och reklamerat leggins nr 2 på mindre än 2 veckor. De spricker i sömen!! Var ju på Ica också och lämna tillbaka mina mini trosor som jag köpte i går, tog en annan modell istället för storlekarna på de andra måste ju varit helt på tok!! Snällt att de gav mig andra, hade inget kvitto!!
Sprang in en snabbis på Kappahl & H&M också, hittade ett par UR söta skor till min lilla prins, och tro mig han såg för cool ut i vagnen när han hade på sig den och slängde upp fötterna på bågen i vagnen:) Bild på dem får ni.... En jacka på H&M blev det också, en lite tjockare som, tro det eller ej, Nikals ville att vi skulle köpa. Vi såg den i Lidköping i tisdags men den fanns inte i rätt storlek. Testade stl 74 på Melwin men den drunknade han i så de blev stl 68 istället, lite stor den också men mycke bättre:) Han kommer bli ur söt i den tillsammans med alla mysiga mössor som mormor stickat!
Vi tog en liten promenix förut också när Niklas gått iväg till jobbet, skönt väder ute men trist när de börjar gå mot höst tycker jag!!
Melwin somnade klockan nio i kväll, vid 8 åt han en hel portion med päron & äpple gröt.. han älskar det verkligen!! Han blir helt galen om jag segar med skeden, han sträcker sig efter den och gapar som en tok!

Har tittat på Ensam mamma söker också såklart! De ska jag följa! :) I mrrn fortsätter ett av mina andra favorit program också... Biggest Looser som jag för övrigt skulle passa perfekt till, uch... när fan ska man komma igång med denna hemska vikt, TRÅKIGT är bara förnamnet på de. Jag hatar att hålla på med vikten, gjort de hela mitt liv känns de som!! TRIST!! Tänk om man ngn gång kunde få komma ner till normalvikt och sen stanna där!! Mitt mål är ju att få komma ner till 65-70 kg innan bebis nr 2 kommer.... Aldrig mer närmare hundrastrecket när man blir gravid, de var inte bara jobbigt utan de tog på psyket också... tips någon!!! Jag måste komma igång!!
Ge mig motivation till max!!
Jag har ju fått ett par promenadskor av mina föräldrar, de e ju en bra början!! Och mobilen är fulltankad med massa bra musik!!! Promenader!!!


Nya skorna på;)
Även ett bildbevis till min kära pappa:)
Coola skor;)


Sååå söt på denna bilden!!


Denna jackan blev det fast grå... fanns ingen bild på den. Men nu ser ni modellen!!

Ica Maxis kundvagn med barnstol är inge br...

Publicerat. 2010-09-12 | 14:12:28

dsc02961 (MMS)

Ica Maxis kundvagn med barnstol är inge bra, Melwin ligger mer ner än sitter. De gillas sådär:) fick byta trosorna:) hi hi

Skit, min låda med underkläder är näst...

Publicerat. 2010-09-12 | 00:08:41

Skit, min låda med underkläder är näst intill tom på bra, bekväma, hela och framförallt lagom stora trosor. Så idag när vi var så ica maxi hittade jag jätte fina hipsters. 5 st för 99 kr, helt okej pris och fint mönstrade så jag tog två st. Nu i kväll tänkte jag testa ett par och jag tror inte mina ögon. Även fast jag tog största storlek som jag även har på mina andra trosor så får jag knappt på mig dom. Hur små som helst. Var precis att jag fick dom över låren! Åh va arg jag blev, jag tänker åka tillbaka med trosorna. De får ge mig någon annan stort för den där storleken stämmer inte!! God natt!

Idag har jag fått jätte söta nappar i form...

Publicerat. 2010-09-11 | 19:33:46

dsc02959 (MMS)

Idag har jag fått jätte söta nappar i form av ett litet bi av mormor och morfar. Jag har varit med dom idag när mamma jobbade och pappa låg och sov. Jag har varit en snäll kille hela dagen, skrattat, pratat och sovit. Min mormor och morfar är dom bästa:) kram Melwin!

En låt...

Publicerat. 2010-09-10 | 23:10:15

Som jag aldrig kommer glömma, den får både mig och Niklas att tänka tillbaka på den där kvällen som förändrade våra liv, kvällen då vi fick väldens finaste lilla son!
Låten spelades på radio flera gånger när vi var inne i förlossningsrummet och av alla låtar som spelades just den kvällen (vilket var endel) så fastnade just denna...
Varför vet jag inte. Men jag älskar den!
Jag ryser varje gång jag spelar den och ser mig själv när jag ligger där på sängen och kämpar mig igenom värkarna med hjälp av lustgas... Ont hade jag, riktigt ont men såhär i eftrhand är det värt all smärta hundra gånger om!!
Lillprinsen gungar för första gången!

Publicerat. 2010-09-10 | 22:57:21Roligt:)


På väg hem från lager 157...
Så underbart söt han är.....

Fullt upp...

Publicerat. 2010-09-09 | 22:27:12
Här var det dåligt med uppdatering, men jag hinner helt enkelt inte då de ringer efter mig som tokar från jobbet, skulle bara ha jobbat torsdag och fredag kväll samt lördag men har fått hoppa in 12 timmar extra, idag har jag jobbat 11-19 och har samma tid i mrrn!! Tycker de e såå roligt, jag trivs verkligen super bra!! De e bara roligt att gå till jobbet, Melwin är hemma med pappa och de funkar också bra. Idag har han varit med pappa och farfar på skjutbanan, han hade suttit snällt i sin vagn och spanat och lekt med sina leksaker en bit ifrån banan med sina hörselskydd:) Duktig kille. De hämtade mig kl 7 när jag slutade och som alltid möts jag av ett underbart leende från Melwin, man blir ju alldeles varm i kroppen!!
Vi åkte förbi Lidl för att kika på löparskor som de hade erbjudande på idag, jag får ju inte på mig mina gamla promandskor så jag behövde nya och min kära pappa ringde och sa att Lidl hade, hade knappt några skor kvar men där låg ett par i stl 38 och de var perfekt till mig!! Nu ska vi bara se när jag kommer ut på första promenaden:)

Skulle lagt ut bilder på Melwin när han gungar för första gången, vi har ju ett dagis här bredvid precis och i måndags fick han testa att gunga och de var roligt, han skrattade gott... ska försöka lägga ut bilder i mrrn!! De ligger på mobilen och nu orkar jag inte greja med de känner jag, jag är super trött efter dagens arbete och snart väntar sängen....

Lägger in en bild på mina nya skor i alla fall, lånar bilden av lidl.se:)
Är de ngn som är nyfiken på vad de e jag arbetar med får ni gärna gå in på DIATEL:s hemsida:)

GOD NATT!!
Vår älskade lilla prins kan sitta själv!

Publicerat. 2010-09-05 | 23:53:54
Hejsan!
Som vanligt sitter jag uppe alldeled för länge när NIklas är och jobbar. Sömnen hade jag absolut behövt men jag ska bara göra detta inlägget sen ska jag krypa ner i sängen.
Melwin somnade bredvid mig i soffan förut, han låg tätt, tätt intill mig så jag kunde ligga och lukta på honom och pussa på honom, det går verkligen inte beskriva hur mycket man älskar de lilla livet. De e helt sjukt vilken kärlek man kan känna för en sån liten! Han är verkligen mitt allt och jag är så glad att jag har honom!! Världens sötatse!!

Idag sov Niklas en stund så jag och Melwin gjorde oss iordning och tog bilen till stan för att lämna tillbaka lite kläder som jag köpt dubbelt av, kläderna var till Melwin men var osäker på vilken storlek jag skulle ha. Köpte ju de turkosa setet på Kappahl i stl 80 här i Borås men hittade de i stl 74 i GBG i går så jag köpte de med, visste inte vilket set jag skulle behålla men efter att ha prövat på Melwin och insett att de e NU jag tycker om kläderna, så kanske de inte e så kul att lägga dem i lådan och spara tills han är 9 månader, då kanske jag inte tycker kläderna e så kul längre så stl 80 fick åka tillbaka till affären! Melwin har fått lite nya kläder nu och de behövdes verkligen, de flesta kläderna han hade passade liksom över kroppen men är på tok för korta på ärmarna och i grenen så de stramar, ingen höjdare. En pyjamas fick följa med oss hem också, även de börjar bli små... Hittade ett super sött set från name it på Åhlens i GBg i går också, turkos och brun randig body och byxa med en matchande dreglis till:) Åh jag fastande för de direkt och kunde inte låta bli att köpa de, han har haft de på sig idag och han va såååå söt i de:)

Idag har de varit fint väder så jag fick för mig att Melwin skulle få testa sin gåstol ute:) Efter att ha funderat läääänge på vad han skulle ha på sina små fötter när han skulle traska här ute (blev till slut raggsockar) så satte jag ner honom och han tyckte de var så roligt och spännande:) Och många som gick förbi stannade och pratade med honom och de var nog ännu roligare för att skrattade och pratade med alla:) Så lycklig han var! :)
I mrrn när dagiset stängt som ligger precis här bredvid ska vi gå och testa gungan, undra vad han kommer tycka om de:) Spännande!

I fredags innan jag skulle sticka iväg och jobba tog jag fram Melwins lekfilt för att sätta ner honom och se om han hade ngn tendens till att sitta själv, jag sätter ner honom och släpper och vad händer?? Han sitter kvar!! Alldeles av egen maskin! Han kunde sitta!! Både jag och Niklas blev jätte förvånande och lyckliga såklart, vilken känsla, lillkillen kan sitta!! Vår lilla plutt börjar bli stor. Han satt där snällt och lekte med sin bitring:)
Men de där med mat går inget vidare, vi har testat lite olika mat som vi köpt då jag inte fått för mig att laga själv (än) han är inte förtjust i mycke, de kan man väl lungt konstatera! Han grimaserar (stavas?) ulkar och spottar ut allt jag ger honom, förutom gröten! Den tycker han e mumsig! Äpple och päron gröt. Mums tycker han, gapar stort och sprattlar som aldrig förr för han tycker att mamam är för långsam med skeden:) Vi får väl se, de går ju inte över en dag de där med att byta från ersättning till mat men jag tycker de e lite små krångligt! Välling finns ju nu också som man kan ge honom på kvällen/morgon tex. Nej jag vet inte, ngn som har tips?

Nej nu ska jag försöka avsluta här så jag kommer i säng, ska ringa Niklas också och säga god natt! De gör vi varje kväll när han jobbar:)
I mrrn när Niklas vaknat ska han och hans pappa åka till Gällstad och köpa ammunition, jag och Melwin åker nog med så släpper de av oss en snabbis på lager 157, har ju varit där innan och tycker väl inte att de e ngn höjdare men när de ändå ska åka så åker jag gärna med:) De åker ju ändå förbi liksom;) ha ha

På tisdag ska vi styra bilen mot Kvänum:) Ska bli roligt, Melwin vill ju träffa mormor och morfar, jag bokade precis biobiljetter till mig och Niklas på tisdag kväll;) Utan att ha frågat om sällskap och barnvakt;) men jag hoppas min älskling vill följa med mig och se "I rymden finns inga känslor" och jag tror inte att mormor och morfar säger nej till att passa Melwin en stund;) Tycker bion verkar rolig....

God Natt - här kommer lite bilder....Mamma & Son...


Mamma o Pappa, jag kan sitta själv!! :)
Denna mysiga pyjamas blev de:) Han har den på sig nu och grannarna tyckte han var så söt i den;)Melwin 6 månader...

Publicerat. 2010-09-03 | 11:39:00

Jag tar ju månadskort på Melwin den 24:e varje månad och nu när han blev 6 månader den 24:e augusti var vi ju i Turkiet, så nu har jag letat runt bland alla semesterkort för att hitta ett på honom som är taget just den dagen och jag hittade ett.... så de får bli 6 månaderskortet:)


Shopping & Arbete.

Publicerat. 2010-09-02 | 23:37:59
Idag blev de lite kläder handlat till Melwin, jag köpte bla de setet som jag har bild på här nedanför. Fanns tyvärr inte i 74 så jag köpte 80 istället så han kan ha sen:) Köpte de på kappahl men också två par byxor och en body, tag 3 betala 2, perfekt. Inne på lindex blev de ett par byxor och 3 bodys samt en underbart söt mössa som jag inte kunde låta bli att köpa, var osäker på storlek men den passade perfekt, bild kommer här nedan när han testar den:)
Blev en sväng inne på H&M också där jag sett en tröja jag tyckte var fin, blev 2 av den, en vit och en mörkblå , en Snobben body samt ett par röda mjukis byxor, kan vara lite roligt med röda, tycker de e fint på killar. 49,50 :- st Billigt och bra tycker jag!
Rensade ur hans byrå och Ja de blev en hög som får flytta till "nästa bebis lådan" ;) hi hi Får se om de kommer till användning då eller om de blir rosa och rött den gången;)

Jobbat idag också och de gick super bra, de ger mig mycke beröm och de tycker jag e lite jobbigt, man vet liksom inte vad man ska svara!!! Men de e kul att de trivs med mig och att de tycker jag sköter mig:) Idag frågade en av extra tjejerna när jag började och när jag svarade " I mpndags" tittade hon bara på mig och sa, helt otroligt, ha ha.  I mrrn ska jag jobba själv en timma samt stänga, låsa och larma, får se hur de går.

Nej nu ska jag fixa lite saker här på nätet innan jag ska hoppa i säng...
God Natt!!Testar nya mössan med öron, gullig!!! :)


Ludde är rolig tycker Melwin... men Ludde tycker nog inte de samma dock;)


Så här "skönt" sov Melwin en kväll när vi skulle titta till honom!!


Stackarn... Men mamma la honom till rätta och bäddade om honom:)

Min arbetsplats:)

Publicerat. 2010-09-02 | 11:01:56
Tog kort på min arbetsplats igår, kanske inte så mycket att se men ändå;)
Jag trivs verkligen super bra, jag jobbar alltså som växeltelefonist på en central växel och svarar åt massa olika företag! Kopplar samtal vidare och tar meddelanden till personalen på företaget, de ringer massor av samtal varje dag! Eftersom att jag till att börja med ska arbeta kvällar så kommer de också bli mycket packning av kator, då från olika delar i sverige, och jag som tycker de e kul att packa!! :) Verkligen super kul!
Ska jobba idag också, mellan 13-19.... ser verkligen fram emot det!Min plats:)Väger kartorna som jag precis packat:)


Mina prinsar i går när jag kom hem:)

GRATTIS MORFAR!!!

Publicerat. 2010-09-02 | 10:49:15

Idag fyller världens bästa Morfar år!!
Och Melwin vill så klart grattulera honom!!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BÄSTA MORFAR!!
KRAM MELWIN

Vi kommer med presenten en annan dag!! :)Mamma och Pappa hälsar också såklart!!!

Vill ha....

Publicerat. 2010-09-02 | 10:45:13
Till Melwin...
Tycker dessa kläder e sååå fina, de e från Kappahl! Sist fanns de inte i stl 74 men ska kika in idag innan jag börjar jobba och se om de fått in nya. Annars ska min kära vän Linda kika i E-tuna, tack! :)
Killen börjar växa ur de han har i sin lilla byrå, så lite nytt behöver inhandlas. Hittade mysiga långärmade tröjor på H&M för 49,50.. får nog bli ngn sådan också:)
Kräsen när de gäller kläder till Melwin, och sen e de inte de lättaste med kläder till killar heller....

I söndags när Melwins mormor och morfar kom hit fick han ett par Levis jeans och en body, tack snälla. Jeansen är helt underbart söta, men dyra!! Men mormor hade shoppat på halva reapriset;)

  


Melwin somnade gott i min famn efter en sl...

Publicerat. 2010-09-01 | 21:25:40

dsc02919 (MMS)

Melwin somnade gott i min famn efter en slurk ersättning. Så otroligt mysigt att ha honom tätt intill sig. Borde gå och bädda ner honom i hans säng men har saknat honom när jag varit iväg och jobbat så han får ligga kvar en stund till;) mammas sötnos!