Dålig uppdatering

Publicerat. 2011-02-28 | 18:30:56
Har blivit dåligt med uppdatering här, varför vet jag egentligen inte mer än att det varit fullt upp i helgen och sen idag började jag på mitt mamma vikariat så jag ska jobba heltid fom nu! Får se hur detta går. Jag hoppas ju att de funkar för oss alla tre eftersom att jag inte vill ta in Melwin på dagis riktigt än. Jag vill att han ska få vara hemma till augusti. Han känns fortfarande så liten:)

I lördags hade vu ju lite kalas, har ju givetvis bilder därifrån. Ska försöka sätta mig och lägga upp de här. En annan sak jag också måste ta tag i är detta med att framkalla kort! Har massor på datorn som måste framkallas. Även filmen från förlossningen ligger fortfarande på video kameran och jag skulle aldrig förlåta mig själv om det försvann. Jag satt och tittade på det i fredags och tårarna bara rann, så mysigt att titta på det och jag kan inte fatta att Melwin varit så himla liten!!


Ni får ha en bra kväll, för mig blir det nog grillad kyckling med chili bea och massa bra på tv:n :)

FINASTE MELWIN

Publicerat. 2011-02-24 | 21:34:30Till Melwin...

Publicerat. 2011-02-24 | 21:02:06

Vår lilla prins fyller 1 år idag!!

Publicerat. 2011-02-24 | 14:36:372010-02-24

Publicerat. 2011-02-24 | 14:26:38

Idag är dett ett år sedan får älskade lilla plutt (äntligen) kom till världen!
Onsdagen den 24 februari klockan 22.58 kom han till oss genom kejsarsnitt.
Det var en lång dag för mig och Niklas, speciellt för mig som hade så ont under dagen och jag kämpade med mina kraftiga värkar men jag öppnade mig tyvärr bara 5 cm. När klockan var 9 på kvällen kom en läkare in och sa att vi fick en timma till på oss annars var de tvungna att snitta mig eftersom att det började närma sig tre dygn sedan vattnet gick och då ska barnet vara ute. Såklart klarade jag inte av att öppna mig 5 cm till på den timman så jag och Niklas gjordes iordning för kejsarsnitt. Det var väl med blandade känslor som jag rullade mot operationen. Ledsen och besviken över att inte få föda ut mitt barn på egen hand men också lättad över att de änrligen skulle vara över efter tre dagar kämpande.
Jag hade ingen känsel från hals och neråt när de snittade mig men jag var vaken under hela ingreppet och det är jag glad för. Vilken underbar känsla när jag fick höra bebisens skrik och när det meddelade att det var en liten kille. Vi fick se det lilla livet innan Niklas med hjälp av barnmorskan klippte navelsträngen och sedan gick vidare upp till förlossningsrummet för att mäta och väga Skruttis som vi kallade honom. Jag fick ligga kvar då de skulle sy ihop mig och sedan rullades jag till uppvak där jag fick ligga en stund. Niklas och Skruttis kom ner till oss och jag fick för första gången hålla min bebis som vägde 2470g och var 47 cm lång. Vilken underbar känsla. Jag var så oerhört lycklig! När klockan var ca 1 på natten ringde vi hem till våra föräldrar och berättade den stora nyheten och de blev givetvis lättade efter att ha väntat och väntat på besked. Båda föräldrarna ringde till och med till förlossningen på onsdags eftermiddagen för att de var oroliga:)
När jag legat på uppvak en stund rullades vi upp till avdelningen som givetvis var fullbelagd så Niklas fick lämna oss på rummet och åka hem. Då var klockan ungefär 3.30. Jag blev jätte ledsen när han fick åka hem för jag hade så ont att jag inte kunde röra mig vilken i sin tur orsakade att jag inte kunde ta hand om Melwin så de gjorde barnmorskorna under natten tills Niklas kom på morgonen. Det var hemskt!
Under torsdagen hade jag så förbannt ont i min mage att jag inte kunde röra mig och jag hade inte heller kommit upp på benen än sedan snittet. Jag bad om starkare smärtlindring men fick ingen då jag skulle amma. Förbannad blev jag till slut, också pågrund av att jag fick ligga på ett rum men en annan mamma när jag inte kunde klara mig ensam, jag ville inte sova en natt till utan att ha Skruttis & Niklas hos mig så efter många om och men fick vi till slut ett eget rum och Niklas tog tag i detta med att försöka få mig upp ur sängen. Han praktiskt taget drog upp mig ur sängen när jag hade mina armar om min hals men jag var så svag och hade så ont att jag bara stod upp en liten stund. Niklas gick ut till sköterskorna och bad dem ta bort min kateter samt kanylerna på armarna så jag kunde försöka komma upp lite. Nikals drog mig ur sängen igen och jag fick äntligen ta en dusch efter att jag släpat mig in på toa. Hade inte dusckat på 4 dagar så de var helt underbart att stå där.  Melwin hade ju gulsot när han kom så han fick ligga mycket i sin säng och sola. Jag piggnade till på fredagen och på lördags morgon skulle vi träffa läkare för att se om vi äntligen fick komma hem. Niklas packade ihop våra saker och bäddade ur sängarna innan vi ens fått besked. Han hade bestämt sig för att åka hem och som tur var fick vi det.

På söndagen kom mina föräldrar och min lillebror Simon på besök för att se det lilla underverket:)
På måndag var det dags att åka till BB igen för att se hur Melwin mådde. Barnmorskan tyckte att han såg väldigt gul ut så hon testade honom igen. Vi åkte hem och precis när vi öppnat dörren hemma ringder telefonen. Det var BB som meddelade att Melwin hade gulsot fortfarande så de ville att vi skulle komma in direkt. Jag blev helt förstörd då jag bara inte orkade åka tillbaka men vi var ju tvungna för Melwins skull. Jag låg kvar själv natten mellan måndag och tisdag då vi inte kunde få ngn hundvakt men på måndags morgon blev Melwin slö och ville inte äta ngt och jag var ledsen för att min amning inte kom igång så de var jobbigt! På tisdagen pratade de om att lägga Melwin på NEO för att han var så slö och jag och Niklas blev givetvis jätte ledsna. Vi lämnade Melwin till personalen en stund för att gå och en stund och få frisk luft! När vi kom tillbaka var det precis som om att de bytt bebis där i sängen för Melwin var jätte pigg och glad. Skönt! vi fick ett eget rum och Niklas sov över mellan tisdag och onsdag och på onsdag eftermiddag fick vi äntligen åka hem igen!Fått fina presenter av mina snälla arbetsk...

Publicerat. 2011-02-23 | 09:37:14

mms_img69300 (MMS)

Fått fina presenter av mina snälla arbetskamrater:-) shower cream, body lotion, 3 olika ansiktsmasker och två nagel lack:-) tusen tack!

2010-02-23

Publicerat. 2011-02-23 | 08:22:19

Såhär spenderades min födelsedag förra året, min 24 årsdag. Jag vaknade upp på förlossningen:)
Efter en lugn natt fick jag gå upp och äta frukost och sedan satte de dropp på mig som skulle gå igång värkarna och ja tack de kom igång riktigt ordentligt och jag hade såååå ont! Så ont att jag vissa stunder inte kunde hantera dem. Jag hade droppet under dagen men senare på eftermiddagen kopplade de bort de då jag hade så fruktansvärt ont men jag öppnade mig knappt ngt! Kvällen var lugn, hade en liten värk på kvällen innan vi skulle lägga oss bara.
En födelsedag jag aldrig kommer att glömma:)
Melwin ville inte komma ut på min födelsedag heller , utan han hade det tydligen bra där inne vilket ctg:t visade då han hade värligt fina hjärtslag. Kommer inte ihåg hur mycket jag hade öppnat mig men ca 3-4 cm tror jag! min önskan var ju att få behållt droppet och fått komma in i förlossningsrummet för att få lustgas och på de sättet kunnat hantera värkarna bättre men man var tvungen att vara öppen 4,5-5cm flr att komma in där så det blev inget, tyvärr.
Niklas hade ju inte förberett med ngn födelsedagspresent så han gick ner till pressbyrån på sjukhuset och kom tillbaka med en jätte fin nalle som fick göra mig sällskap i sängen samt en choklasask men de innehållet försvann gansla snabb, inte av mig dock;) hi hi

I övrigt hade vi en bra dag men vi längtade sååå efter att få träffa vår bebis som vi då inte visste var en liten kille:)

Har fått frågan om varför jag blev ingångsatt i vecka 37 och det beror på att jag fick havandeskapsförgiftning och jag så otroligt svullen att jag inte klarade av att fortsätta graviditeten! För mitt ocg barnets bästa bestämde de sig för att sätta igång mig. Vi trodde ju så klart att de skulle gå snabbt och lätt men så blev de ju tyvärr inte, fortsättning förljer i morgon...
2010-02-22

Publicerat. 2011-02-22 | 08:30:47


Idag är ett ett år sedan jag och Niklas åkte till Förlossningen för igångsättning! Vi skulle vara där kl 9 på morgonen och innan dess var vi hos Nikals föräldrar för att lämna av Ludde. Spända av förväntan åkte vi vidare mot förlossningen men tyvärr hände det inte så mkt under dagen! Eftersom att jag bara var i vecka 37 var min kropp inte helt beredd på att bebisen skulle ut, jag fick en gelé som fördes upp vaginalt men som sagt inga drastiska saker hände så dagen var väldigt seg.
Som tur va fick vi in en tv på rummet så vi hade ngt att göra under tiden som vi gjorde ctg och mest bara låg i sängen och hoppades på att något skulle hända.
Många nervösa och förväntansfulla släktningar och vänner satt och väntade på samtal men eftersom de inte hände ngt blev det utdraget för dem också.
Kommer inte ihåg riktigt hur många cm jag öppnade mig med hjälp av gelén men de var max 2 cm!
Dagen bestod mest av att göra ctg på bebisen en gång i timman för att se så den mådde bra samt ta blodtryck på mig för att se så jag mådde bra:) Eftersom att jag var så svullen på magen fick vi alltid ligga och hålla de där små dosorna så de fick kontakt med bebisen:)
Idag har min lilla goding varit på sånt hä...

Publicerat. 2011-02-20 | 23:02:00

mms_img14139 (MMS)

Idag har min lilla goding varit på sånt härligt humör. Han har varit glad, haft ett riktigt pajas humör och varit jätte gosig. Han har skrattat och lekt själv en stund. Spelat pajas, bla när detta kortet togs och han har velat sitta i mitt knä mycket och har både velat pussas och kramas:-) mys unge. Men när klockan var kvart i sju var det inget som passade så jag pussade honom god natt en miljon gånger och bäddade ner honom i sin säng och han somnade nästan direkt och har sovit sen dess. Jag har kollat solsidan och big brother. Nu dags att sova för i morgon är det jobb 9-17 som gäller:-) god natt!

Hjälpa mamma...

Publicerat. 2011-02-20 | 19:44:02FEST

Publicerat. 2011-02-20 | 18:54:15
I går var jag på födelsedagsfest hos min arbetskamrat Camilla.
För min del blev det lugnt efter att ha varit sjuk tidigare i veckan men det var väldigt trevligt!
Tanken var ju också att vi skulle ut med Maria som slutade på jobbet i fredags för att åka till Japan ett år.


Jag och mina två arbetskamrater Maria (tv) & Louise (th)
Men som sagt, Maria har slutat och Louise är mammaledig:)

Födelsedagspresent

Publicerat. 2011-02-19 | 12:13:03

Dessa önskar jag mig av Melwin och Niklas när jag fyller år:)
Haft dessa skor tidigre, senast förra hösten och de kastade jag när Melwin kommit till världen eftersom att jag gått i dem med mina svullna feta fötter så de var stora som hus och uttöjda till max;)

Nu vill jag ha nya fina till våren:)

De kostar ju en slant men finns ju på ellos.se och där hade vi 40% på valfri vara så de skulle ju vara perfekt:)


GOD MORGON

Publicerat. 2011-02-18 | 09:59:34
I går kväll la sig Melwin med feber och vaknade också med feber i morse. Men han var pigg & glad ändå och vaknade redan halv 7 men vi låg kvar hela familjen i sängen en stund till. Alla tre är ju krassliga. Jag är väl värst med förkylning, halsont och feber från och till. Niklas har börjat snora och nyser om vart annat. Samma med Melwin, en liten tendens till hosta och sen börjar den lilla näsan rinna och han nyser. Uch förkylningar e inte kul! De e ngt av de jag skulle klara mig utan och jag skulle inte sakna det:)

Så... här blir det en lugn dag för oss:)

Om exakt en vecka....

Publicerat. 2011-02-17 | 20:44:51
fyller vår älskade Melwin 1 år!!
Tiden har verkligen gått fort och jag kan inte fatta det att han snart redan är ett år! För ett år sedan låg han i min mage och nu kryper/går han runt och ska ha tag i allt. Ingen sa till mig att tiden skulle gå såhimla fort;) Jag hade gärna velat stanna tiden eller i alla fall få spola tillbaka så jag får vara med om de tre första månaderna igen som var jobbiga. Kommer knappt ihåg ngt från den tiden!

Det är helt underbart att vara mamma! Jag älskar det! Jag älskar att varje dag få vakna till en liten kille som står i sängen och spanar på en och är på toppen humör. Att få se hur han utvecklas och får vara nära honom. Kärleken till honom är så enormt stor att de inte ens går att beskriva. Jag är så lycklig att han finns i mitt liv!
Välrdens sötaste lilla kille!!
Då var de lördag och vi gör oss i ordning ...

Publicerat. 2011-02-12 | 17:50:14

mms_img56387 (MMS)

Då var de lördag och vi gör oss i ordning för att tillsammans med Anders och Jessica äta grill buffé på restaurangen där vi bor. Var meningen att vi skulle gå ut men vi skippar de. Blir melodifestivalen istället:-) idag hyrde Niklas skidor. Sist han åkte var 2002 men de gick bra. Även om han pustade som en tjur när han kom ner för backen första gången. När jag sett honom åka några gånger lämnade jag de tre åkarna och tog bussen till Åre by. Fick lite ner gratis produkter som jag nu ska ge mina underbara föräldrar som tar han om vår lilla goding. Jag köpte en tunika också på vero moda:-) ha en bra kväll. I morgon bär de av hemåt igen. Blir ju en natt i stockholm också hos farter innan vi på måndag sätter oss på ett tåg hem till Skövde igen. Kram

After ski med rix fm! Fick träffa rix morg...

Publicerat. 2011-02-11 | 18:43:18

mms_img40888 (MMS)

After ski med rix fm! Fick träffa rix morgon zoo och blev bjudna på öl/vin. De snygga mössorna har vi också fått. Ligger i soffan och tar igen mig. Ska strax duscha och bada bastu för att få upp värmen lite. Klockan halv nio ska vi äta middag tillsammans med alla andra vinnarna. Sedan bär det av mot ett ute ställe där E-type och Rasmus seebach ska spela:-) mina vänner, i morgon är det vägning och så klart har även min vän vågen fått åka med hela vägen till Åre. ;-) tror dock inte på något bra resultat tyvärr. Jag som ville nå 10 kg gränsen. Men men. Resultat kommer i morgon. Ha en bra kväll, för de ska vi ha:-) men vi saknar vår underbara lilla goding tok mycket.

God morgon. Då var man äntligen framme i Å...

Publicerat. 2011-02-11 | 09:03:58

God morgon. Då var man äntligen framme i Åre. Resan blev lång i går. Startade ju från Kvänum kvart över sex och vi var framme vid stugan strax efter tolv i går. Tåget var ju försenat, som alltid med SJ. Och sen var väl inte mottagandet det bästa tyvärr. Bussen körde upp oss till en plats och sen fick vi typ gå halva vägen tillbaka igen till stugorna och sen med all packning och snö upp till knäna i mörkret leta upp rätt stuga. Inte det lättaste många var irriterade. Men stugorna är jätte fina och mysiga. När vi kom fram fick vi också en påse med frukost. Och lite presenter. Somnade gott i går efter att ha syndat. Hade ju inget med oss att äta så jag tog två smörgåsar. Jag var jätte hungrig. Kändes inget kul men gjort är gjort . Idag ska jag handla så jag kan äta rätt:-) ha en bra dag!

Party på tåget. En vagn är dans golv och e...

Publicerat. 2011-02-10 | 19:22:28

mms_img41340 (MMS)

Party på tåget. En vagn är dans golv och en vagn är bar. Riktigt roligt. Träffat ett par från Borås. Jessica och Andreas. Vi har jätte kul.

Då har vi kommit fram till huvudstaden Sto...

Publicerat. 2011-02-10 | 11:47:33

Då har vi kommit fram till huvudstaden Stockholm. Och jag fick samma tanke idag när jag gick av tåget: tur att man inte bor här;-) när vi kommit av tåget började vi leta förvaringsskåp vill väskan vilket inte var de lättaste knäppt några tomma skåp. Till slut hittade vi ett, visserligen kostade det 60 kr men för att slippa släpa runt på den i tre timmar är det värt varje krona. Vi begav oss mot Åhléns City där vi nu ätit lunch. Ska kika runt lite här nu. Klockan 2 ska vi möta upp alla vinnare på centralstationen:-) hej så länge!

Då är vi på väg! Sitter på tåget nu som sk...

Publicerat. 2011-02-10 | 07:59:08

mms_img47540 (MMS)

Då är vi på väg! Sitter på tåget nu som ska ta oss till från Skövde till Stockholm. Inget höjdar väder i morse när vi skulle sätta oss i bilen men Niklas körde lugnt så de gick bra. Så nu sitter vi här och har en ganska lång resa framför oss. Vi är framme i Stockholm kl 11. Då ska vi ev luncha på åhléns city. Kl 2 ska vi möta upp Rix Fm på centralstationen för att ca 15 sätta oss på tåget som ska ta oss till Åre. Niklas har inte åkt tåg sedan 1999 så det var på tiden;-) åker i ett sånt nytt tåg med två plan. Hörs senare. Vi kan väl tillägga att vi redan saknar vår lilla goding. Vi sa flera gånger på vägen att vi skulle vända tillbaka och åka hem till honom igen;-) hi hi. Kram

Idag brände sig Melwin på sin lilla hand. ...

Publicerat. 2011-02-09 | 21:19:18

mms_img13813 (MMS)

Idag brände sig Melwin på sin lilla hand. Mormor och morfar skulle bränna ur ugnen och tänkte inte på att ugnen blir så varm utanpå luckan. Melwin varför snabb för mormor som sprang efter men hann inte få tag på honom innan han satte sin lilla vänster hand på luckan. Så kvällen har spenderats vid en kran eller en burk med kallt vatten. Handen klarade sig från brännskada men det bränner säkert, man vet ju själv hur de känns när man bränner sig. alvedon och plask i vatten gjorde susen efter en stund. Lilla plutt. snart dags för sängen. För i morgon bär det iväg till Åre:-)

Mini ligist!

Publicerat. 2011-02-07 | 13:42:46

Vår lilla goding fyller snart 1 år och man kan lugnt säga att man inte hänger med på allt han kan göra.
Idag har det hänt några grjer som fått oss att skratta! Vi tror att vi lägger grejer på såna ställen så han inte kommer åt de men hans armar måste växa under tiden för han lyckas få tag på allt:)

Jag och Niklas står i köket och fixar med dagens middag när vi hör ngn som låter ungefär som stenar som landar på golvet. Jag och Niklas tittar på varandra och kikar ut i tv rummet. Då har fått tag på min påse med rostade mandlar som han står och skakar så mandlarna åker ut och han tok skrattar. Bara att dra fram dammsugaren.
Vi fortsätter med middagen när vi efter en stund hör ett annat ljud. Niklas går ut i halleen, då har han lyckats få tag i min burk med cola zero (som av ngn anledning hamnade där i går) cola över hela honom och hela hall golvet! Bara att ta fram disktrasan och göra en insats och Niklas tillägger att jag inte sk lägga saker så nära kanten.
De går en stund och vi hör ngt som åker i golvet, jag kikar ut och ser att han lyckats dra ner Niklas mobil som ligger på byrån i hallen, och jag kontrar till Niklas ganska snabbt att han inte ska lägga saker så nära kanten;)

Nu när jag kommer ut i köket och ska fixa lite tradera paket som ska skickas möts jag av detta....Han lyckas med allt :) Varenda rulle med påsar är utdragna. Tror de är dags att byta plats på detta:)

RÖNTGEN

Publicerat. 2011-02-06 | 20:00:25

I morgon ska jag äntligen röntga mitt knä!!
Klockan 10,15 i mrrn i Ulricehamn är det dags! Skönt!

Hoppas bara att de kan se ngn!

Vill ha....

Publicerat. 2011-02-06 | 00:50:06
Idag var vi hemma hos våra vänner Lars & Lina och såklart lilla Clara.
Pratade och käkade mat, beställde pizza men för mig blev de en kyckling sallad som var sååå god. Så de kommer jag absolut köpa igen!!
Sen berättade Lina att hon köpt sig en One Piece!? Hade inte hört de innan så hon sprang upp och tog på sig den. Vilken underbar mysdress!!! Blev helt kär i den! Kanske inte direkt ngt man skulle visa sig ute i men åhh så underbart de hade varit att ha hemma och mysa i!! Jag går ju för de mesta i mysisar här hemma på dagarna!!
Den kostar en slant dock, allt mellan 1000 och två tusen kronor!!
Men är såååå sugen! Traderar lite så kanske kan skrapa ihop så jag kan köpa mig en:)

Ngn mer om är sugen på en? Berätta gärna vad ni tycker om den:)(Bilderna är lånade på onepiece.no)

Fått fina blommor av Niklas idag:-)

Publicerat. 2011-02-05 | 15:32:22

mms_img19870 (MMS)

Fått fina blommor av Niklas idag:-)

Design...

Publicerat. 2011-02-04 | 22:22:38
Ngn vänlig själ där ute som har lust att hjälpa mig att fixa till min blogg lite??
Jag kan verkligen inte, gick in och kikade lite vilket resulterade att jag tryckte på ngt och designen ändrades.

Behöver inte vara ngn större ändrig mer än någon ny bild på Melwin och vit bakgruns istället för grön så korten jag lägger in blir bättre!

Vore jätte snällt:)

Har så fruktansvärt ont i mitt högra knä! ...

Publicerat. 2011-02-04 | 20:44:58

mms_img35514 (MMS)

Har så fruktansvärt ont i mitt högra knä! Jätte ömt och jag måste i stort sätt ha det sträckt hela tiden. Idag var de precis att jag klarade av att köra bil till jobbet. På måndag har jag fått en tid till röntgen i Ulricehamn. En slät röntgen dock men ser de inget där blir de en magnet röntgen! Någonting måste ju vara fel när jag har så ont. Har fått lånat pappas fina knä stöd vilket är underbart att ha på sig!

MYS KILLE...

Publicerat. 2011-02-04 | 17:06:49


Jag och Melwin var ute och gick en sväng. En trött liten kille som låg i vagnen och hade det mysigt! Det dröjde inte länge innan han somnade:)
Så nöjda med vagnen...

Melwin är jätte dålig på att dricka! När h...

Publicerat. 2011-02-03 | 22:07:20

mms_img30139 (MMS)

Melwin är jätte dålig på att dricka! När han äter mat vill han inte ha vatten eller mjölk. Han vägrar. I förra veckan köpte niklas sockerfri nyponsoppa och de gick ner. Köpte någon frukt festis på ica också från 1 år. Måste testa allt så han får vätska i sig. Trodde inte han skulle fixa att dricka ur sugrör men visst gjorde han de:-) duktig kille!:-)

Testing...

Publicerat. 2011-02-02 | 23:02:44


Jag läser endel bloggar, bla en som Linda skriver. Tyckte hon la ut så fina bilder på sin blogg och frågade henne hur man gör och jag fick då en länk till ett jätte roligt program där man kan greja med bilder. Tack för hjälpen!!Jag har nu suttit och lekt för att komma på hur det funkar och de var jätte kul! Dock ser jag nu att jag fjort bilderna lite för små och att den gröna bakgrunden på min blogg gör att de set lite konstigt ut! Jag kan ju inget om design så jag ska be ngn hjälpa mig byta till vitt så blir de nog bättre:)

Lära gå vagn...

Publicerat. 2011-02-02 | 22:58:45


Melwin har ju fått min lära gå vagn som jag hade när jag var liten.... Den har stått i ett hörn men nu de senaste dagarna har han kommit på att man kan leka med den:) Ställa sig, sätta sig och krypa ur den samt gå med den...
Spännande!!

Rix Fm i Fjällen!

Publicerat. 2011-02-02 | 22:37:49Ja, för er som är trogna besökare av Facebook har säkert redan läst om vad jag vann i morse...
För er som inte vet kommer de här:
I går kväll när jag åkte från jobbet lyssnade jag på Rix Fm i bilen (som alltid) och Christian som är programledare brukar ha tävlingar vid den tiden varje vardag. I går kväll handlade det om att ringa in för att bara med och tävla om en Weekend resa till Åre tillsammans med Rix Fm. Samtal 12 ska man bli och jag tog fram telefonen och slog numret, de gick fram många signaler och jag var på väg att lägga på flera gången men till min stora förväning så svarade Christian och sa att jag var samtal 12 och får vara med att tävla. Tävlingen gick ut på att höra en skidåkare åka utför och innan skidåkaren åker över kanten ska man säga stopp och man ska ju bara så nära kanten som möjligt! Han startar och jag säger stopp när jag känner att de känns bra:)
Christian berättar att jag är frygt 3 sekunder från kanten och att i morgon bitti (idag) ringer rix morgonzoo upp vinnaren i direktsändning  som fått bäst tid under dagen. Säger åt Christian att han redan vet vem vinnaren är och han låter lite lurig och säger åt mig att ha telefonen reda efter 8.
I morse gick jag och Melwin upp vid kvart i 8. Niklas var iväg och jobbade. Gick ut till köket och sätter på radion som för det mesta spelar Rix Fm på dagarna. Börjar mumsa frukost och sen säger programledarna att det är dags att ringa vinnaren som de också säger är en tjej.... mitt hjärta slår och jag hör Roger slå numret och det ringer en signal i min mobil och sen bryts de. Roger säger du att han trodde att han slagit fel nummer så han vill göra om de. Då slår mitt hjärta ännu mer då jag vet att de snart ringer igen. Jag svarar och de grattulerar mig till vinsten av en Weekend till Åre för mig och en person till, nästa vecka tillsammans med Rix Fm.
Resa från Stockholm-Åre tur och retur, fjällstuga, frukost, liftkort, VIP pass till alla Rix Fm platser i Åre:)
Inte helt fel men tankarna kom ju ganska snabbt om hur vi skulle lösa allt. Nikals jobbar helger. Jag jobbar tors-lör. Melwin kan vi inte ta med, hur tar vi oss till tåget i Stockholm, Ludde??
Men.. allt löste sig väldigt smidigt!! Tack vare nära och kära och underbara arbetskamrater!
Niklas fick ledig från helgens arbete och ska jobba någon dag nästa vecka istället, Jag fick ledigt då mina arbetskamrater delar på mina pass, Mina underbara föräldrar tar hand om Melwin och mamma har tagit semester från jobbet för att kunna ha Melwin, hittade billiga tågbiljetter från Skövde som landade på 700 kr för oss båda tur och retur. Perfekt då vi ska åka till Kvänum på onsdag kväll för att sedan åka mot Skövde på torsdag morgon! Ludde får vara hos Niklas föräldrar:)

Spännande:)
Ingen av oss har varit i Åre! Jag åker inte skidor men Niklas gör så han skulle nog hyra och åka lite. Jag har nog att göra ändå. De sänder ju direkt från Åre och de har party på kvällarna med massa artister:)

Ibland ska man ha tur;)