Hemma efter en helgs campingliv! Och vi är...

Publicerat. 2011-07-31 | 20:36:10

mms_img10879 (MMS)

Hemma efter en helgs campingliv! Och vi är helt slut! Sovit hela eftermiddagen, varit ute och sväng och köpt glass. Nu blir det en stunds mys i soffan innan man kryper ner i sängen. I morgon är det dags för jobb och vi är redan inne i augusti! Hoppas ni haft en bra helg!

God Morgon! Vi befinner oss just nu på en ...

Publicerat. 2011-07-30 | 08:32:06

mms_img10547 (MMS)

God Morgon! Vi befinner oss just nu på en camping utanför Tranemo som heter Isaberg. Har precis vaknat, jag och Niklas sover på en madrass i förtältet och Melwin i en resesäng inne i husvagnen tillsammans med farmor och farfar. Trots att vi är vakna ligger han fortfarande och sover:-) I går hittade han och kusin Saga en vattenpöl, de var spännande! De plaskade och kastade sten i den. Smutsiga blev dom men dom hade så roligt:-) sen blev de sanering av barn, kläderna av och sen duscha! Idag står de släktträff på schemat. Niklas pappas sida, får se hur de blir! Nej dags att traska bort mot toa! Ha en fin dag!

PRISGARANTI

Publicerat. 2011-07-29 | 12:54:35
Som jag skrev i ett tidigare inlägg har jag ju beställt ett par gummistövlar från Brandos.se och jag tror jag kommer trivas jätte bra i dom. Fick ett sms för en stund sedan att de finns att hämta på OKQ8 i Fristad så jag ska hämta dem innan jag åker vidare mot Hestra. Kan ju vara bra att ha dem i helgen ifall regner kommer;)
Men, jag surfade runt lite på nätet i går kväll och hamnade på en annan sida som säljer skor och då fick jag syn på att de sålde samma gummistövel fast 110 kr billigare!
Jag fick då för mig att de stod på Brandos hemsida att de hade prisgaranti så jag var tvungen att kolla efter, och mycket riktigt de har prisgaranti!
Så jag läste lite om hur de fungerar och mailade kundservice och fick ett meddelande tillbaka att de fört över 110 kr på mitt kort igen och önskade mig en trvlig helg ! De kallar jag bra service! :)

MAMMAS CAMPING KILLE!

Publicerat. 2011-07-29 | 09:25:35
Sitter på jobbet, och längtar efter att denna arbetsdag ska ta slut så jag kan styra bilen mot Isabergs Camping i Hestra där Melwin och Niklas befinner sig.
Fick precis ett mms av Niklas med denna bild, visst är den underbar! Mammas sötnos! Han är helt galen i dockvagnar! Hemma använder han min gamla och här har han tagit beslag på hans Kusin Sagas vagn:)

RIXFM TÄVLING

Publicerat. 2011-07-29 | 00:11:14
Idag när jag åkte hem från jobbet lyssnade jag på RixFm, som alltid. Varje eftermiddag efter klockan 16 har de en tävlig som heter "Hur smart är du" Vill man vara med och tävla ska man sms:a in och sedan ringer de upp vinnaren som får vara med och tävla, jag sms:ade och efter en stund ringer ett Stockholmsnummer och jag förstår då att de är RixFm som ringer och mycket riktigt, Erik & Sanna presenterade sig och grattulerade mig! De hade sökt på mitt mobilnummer på hitta.se och såg att jag bodde i Borås och att jag hade ett fast nummer och frågade om de kunde ringa på den när de var dags att tävla och de var ok sa jag för jag var strax hemma. Jag skyndade mig att ringa upp Niklas och bad honom sätta på radion i bilen på campingen och de hade de gjort. Vänner på Facebook hade också hört mig;)  
De ringde upp och förklarade för mig att jag skulle få Ja och Nej frågor och att jag har 30 sekunder på mig att svara på frågorna. Nervös som fan i telefon och i direktsändning ska man försöka svara på dessa frågor (som egentligen är jätte lätta) Jag fick till slut bara 4 rätt men de grattulerar mig till em Smart telefon med Tele 2 abonemang och chans att vinna en Smart bil under ett helt år, denna vinnare utses fört i mrrn Fredag. Så håll tummarna att de ringer igen:)
Gick in på Rixfm:s hemsida och ser att jag vunnit en Sony Ericsson Xperia Play, värde nästan 4000 kr! Härligt:)

3:e vinsten från RixFm för mig nu:)

Håll tummarna för mig i mrrn!!!

Emelie

EN HELG MED SLÄKTEN

Publicerat. 2011-07-28 | 08:21:23
God Morgon!

Idag är det dags för jobb för mig, Melwin och Niklas ligger nog fortfarande hemma i sängen och myser men ska nog strax göra sig klara för att bli upphämtade av mamma/farmor & pappa/farfar. De ska iväg med husvagnen för i helgen ska vi på släktträff på Niklas pappas sida. Vi alla ska ses på en camping utanför Tranemo
Men eftersom att jag jobbar i mrrn också så åker jag ner till dom när jag slutat, vilket betyder att jag har en eftermiddag och kväll helt ensam idag vilket känns skönt:) De kan behövas ibland:)
När jag slutar ska jag uträtta lite ärenden, ska bla gå till Kappahl, jag köpte ett par dagis jeans och en tröja till Melwin och när jag kom hem hade jag fått en rabattkupong, typiskt! Sen har Kappahl halva rea priset, de kan jag rekomendera för de hade massa fina saker kvar. Köpte mig en topp/tunika för 25 kr i går:)
Ska också gå se om skoaffären kan hjälpa mig med Melwins Crocs, den ena knappen på sidan gick sönder så jag mailade Crocs som då sa dom att de var OK att gå till en återförsäljare och be om en ny knapp och de gjorde jag men hur ska man få dit den sen??? Fick slita loss den gamla men den nya åker upp hela tiden, så de ska jag fixa idag.
Ska även svänga förbi Ica Maxi och se om de har regnkläder till Melwin. Den i kväll blir de nog en film i soffan men hämtmat;)

Ha en bra dag!

Emelie


Far & Son
Världens Sötaste!! :)

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN

Publicerat. 2011-07-28 | 08:08:15


Grattis på födelsedagen Pappa/Farfar/Svärfar som idag fyller 61 år!!


Melwin tillsammans med Farfar

Typiskt!

Publicerat. 2011-07-27 | 11:48:14
Fick ett mail i morse att regnkläderna jag beställde till Melwin var slut!!!
Jaha och vad ska man köpa för ngt nu då? Hm typiskt!!

Tips någon? Behöver inte kosta för mkt!! ??

REGNSTÄLL

Publicerat. 2011-07-26 | 21:14:24
Snart är de dags för vår lilla goding att börja dagis, vilket också betyder att han behöver lite dagiskläder.
Känns smidigt att ha dubbla uppsättningar så man slipper släpa sakerna fram och tillbaka och att man kanske glömmer ta med dig tex regnkläder hem en fredag och så är de skit väder hela  helgen, så idag klickade jag hem regnkläder till Melwin. Har kikat runt lite i butiker men jag har inte hittat ngt jag tycker är fint. På de flesta pojk kläder är de antingen spiderman, cars eller monster! Hatar de!
Så, de blev ett set från Lindberg, 267 kr ord 445 kr. Helt ok pris tycker jag och fint var de också!
Perfekt till dagis! Här hemma passar fortfarande den turkosa overallen jag köpte på lindex och kommer göra ett tag till då den fortfarande är stor för honom!
Nu ska bara ett par stövlar hittas också, även de utan spiderman, cars eller monster!! ;)

Lindberg Niagara Regnset

Gummistövlar

Publicerat. 2011-07-26 | 21:09:08


Dessa finigar har jag precis klickat hem:)
Hoppas nu bara att de passar mig, har saknat ett par ordentliga och bra skor när de varit dåligt väder och när man ska sitta med Melwin i en blöt och lerig sandlåda.

Minns när man gick i skolan och mamma tvingade på en gummistövlar till skolan, jag hatade de. Och mamma hade köpt ett par ill gula stövlar till mig som verkligen syntes men då packade man ner sina vanliga skor i ryggsäcken;)

Nu finns de massa fina gummistövlar!! :)

Nu längtar jag efter att de ska komma:)

Mjukglass är gott!

Publicerat. 2011-07-22 | 22:32:12

mms_img69208 (MMS)

Mjukglass är gott!

VILL HA!

Publicerat. 2011-07-19 | 23:38:51




Någon av dem...
Var denna vagnen jag ville ha från början när vi skulle köpa sulky men då fanns den inte med svängbara framhjul!
Den kom ut i fredags...
Vår andra ligger ute till försäljning!

Folk får tycka vad de vill...

ETT BESÖK TILL PÅ LISEBERG?

Publicerat. 2011-07-19 | 10:04:57


För 2 veckor sedan var vi på Liseberg tillsammans med mina föräldrar och 2 bröder. Melwin tyckte verkligen att de var roligt, han åkte flera karuseller. Farfars bilar, Kaninresan, Sagoslottet och Drakbåtarna.
Nu funderar jag på om vi ska åka dit en sväg igen, kännss om om att man får hitta på lite när Niklas ska vara ledig, dock försvinner den adra helgen till släktträff på Niklas sida men vi får se när vi åker dit. Jag vill inte åka fredag och komma hem söndag utan jag vill honna göra ngt mer den helgen.
Så ett besök på Liseberg hade varit roligt, mest för Melwins skull men för oss också såklar. Bara mysigt att gå runt där!
Min bror och hans tjej bor ju i GBG och de har Lisebergskort båda två, tänkte fråga snällt om vi får låna dem så slipper han betala de "billiga" inträdet på 90 kr ( Tänk när man var liten, då kostade inträdet typ 30 eller 40 kr, lite normala priser. Kommer ihåg ett år när de hade gratis inträde bakom glasspaket:)

Nej ett Lisebergsbesök blir de:)


Åker Sagoslottet med morbröderna Simon och Tobias


Åker Kaninresan med mamma, de var spännande och massa att titta på


Trött blev man också:)


Hade jätte roligt på Parketten när de regnade, hans prang runt och lekte med andra barn.



Myser med bästa Morfar på Polketten:)



Melwin fick en fin ballong av mormor och morfar, här hälsar han på pappa eftersom att vi kom senare till Liseberg och han hade sovit i Kvänum:)

BORÅS DJURPARK

Publicerat. 2011-07-19 | 07:56:10



I helgen ska vi åka iväg till Borås Djurpark. Melwin har blivit riktigt intresserad av djur och pekar för fullt när han ser något, kan vara när vi sitter i bilen och han ser en ko eller en häst. När vi är ute och går pekar han på katter, hundar och fåglar.
Han säger mu, bä och pippi! :) Så sött!
I lördags när jag och Melwin var i stan en sväg gick vi förbi Viskan och där simmade en and mamma med sina två ungar, Melwin stod bra länge och tittade på dem, pekade och sa pippi. När vi sedan gick förbi när vi skulle åka hemåt hade vi köpt med oss en bit bröd så Melwin kunde kasta till dem men då såg vi inte en enda fågel i Viskan, typiskt. Men vi ska åka iväg en dag till ett annat ställe i Borås där de finns massa änder, så vi kan mata dem lite.

Så, när ni Niklas ÄNTLIGEN är ledig två helger ska vi passa på så vi kan gå hela familjen.
Men nu till den stora frågan, kommer vi bara besöka parken en gång eller blir de fler?!
Ett inträde på Djurparken kostar för 1 vuxen 195 kr!!! (sjuka priser enligt mig)
Ett lejonkort som man har hela säsongen, då kan man besöka parken hur många gånger man vill, de kostar 250 kr!
Även om man kanske tänker nu, att nej vi går bara en gång så kanske jag och Melwin får för oss en helg när Niklas jobbar att vi vill hitta på ngt och då har man ju chansen att gå dit, och Melwin och Niklas kan gå när jag jobbar på veckorna.
Så de lutar nog åt Lejonkort för mig och Niklas. De skiljer 100 kr och då kan man lika gärna köpa ett kort:)
Melwin går in gratis tills han fyller 4 år...

Spännande ska de bli, och picknick korgen får vi packa med oss så vi kan sitta där och grilla lite korv och fika! Mysigt!



Midsommar 2011

Publicerat. 2011-07-15 | 19:29:02
En kall sådan dock, vi var i Skene och firade den tillsammans med Niklas föräldrar!









Ett dopp i poolen!

Publicerat. 2011-07-15 | 19:16:32
Melwins farmor och farfar har en pool i trädgården, när de var riktigt varmt ute badade Niklas och Melwin.
Och gissa om Melwin tycker de var kul;)





På Bryggan i Ulricehamn och äter! Melwin h...

Publicerat. 2011-07-07 | 18:36:56

mms_img28115 (MMS)

På Bryggan i Ulricehamn och äter! Melwin har precis ätit gröt, nu mumsar han russin! :-)

Hej:-) idag har vi varit på Liseberg tills...

Publicerat. 2011-07-06 | 00:01:38

mms_img71698 (MMS)

Hej:-) idag har vi varit på Liseberg tillsammans med min familj, mamma pappa och mina två små bröder! Vi hade jätte kul. Mina bröder sprang runt och åkte massa medans vi andra tog de lite lugnare! Melwin fick också för första gången åka karusell och de var spännande! Han satt snällt stilla och ögonen fick jobba för att hinna med och se allt:-) först blev de farfars bilar och lilla colorado (heter något annat men kommer inte på de nu) tillsammans med mamma. Sen sagoslottet med mamma och pappa! Därefter draktbåtarna och sagoslottet igen tillsammans med båda morbröderna;-) på bilden sitter han i lilla colorado! Självklart blev de lite presenter också! En ballong av mormor och morfar och en mjukiskanin samt en liseberg tandborste av oss:-) en glad och nöjd kille har han varit hela dagen. Han åkte ju dit tillsammans med mormor och morfar eftersom han varit där sedan i söndags och jag o Niklas kom senare eftersom att jag jobbade och hade ej möjlighet att sluta tidigare! Men de blev en lyckad kväll. Vi har fått hem vår underbara son igen och jag är helt slut så nu blir det till att sova. Tack bästa mormor och morfar för hjälpen och för en trevlig kväll:-) god natt!