Idag har Melwin badat i poolen. Jätte roli...

Publicerat. 2011-06-28 | 22:16:36

mms_img22434 (MMS)

Idag har Melwin badat i poolen. Jätte roligt. Lilla killen försvann i stora badringen men han trivdes jätte bra i den och sprattlade omkring.

Har gjort två student tårtor nu i kväll ti...

Publicerat. 2011-06-09 | 22:32:30

mms_img62037 (MMS)

Har gjort två student tårtor nu i kväll till min arbetskamrat vars son tar studenten! Första gången jag gör mössor men blev riktigt nöjd:-)

11-06-08

Publicerat. 2011-06-08 | 20:59:34
Onsdag kväll, Melwin sover gott efter lite bus och lek ute samt ett bad, de blir bad oftare nu eftersom att sandlådan är en ny favorit;) Niklas är på väg hem från en arbetskväll i skogen. Jag har förberett 2 st student tårtor som jag ska göra tills på fredag. Bakade bottnarna idag så jag kan göra iordning tårtorna i mrrn när jag kommer hem från jobbet.
Tog en kall avsvalkande dusch också och sen på med mysisarna. Har varit ute och pratat med grannarna en sväng också, våra två grannar Felix och Christoffer tar studenten på fredag så felix var ute och visade sin outfit. Han har ingen studet mössa så jag rev fram min ur förrådet så han kunde ta ett kort med mössa också:)
Nu ska jag strax inta ryggläge i soffan och kika lite på tv, kommer bli sängen relativt tidigt i kväll för jag är riktigt trött.

Jobbar bara i mrrn och på fredag sedan har jag 2 veckors semester! Den enda semestern jag kommer få i år, eftersom att mitt mamma vik startade 1 mars har jag bara lyckats samla ihop 3 dagar och resten får bli komp. Men vissa dagar kommer jag ha chans att sluta tidigare.
I augusti kommer jag ju behöva ta lite ledigt, eftersom att vår lilla prins börjar dagis 1 sep och han ska ju skolas in. Vi ska faktiskt på informationsmöte på dagis på måndag, de ska bli roligt:)

Idag fick Melwin besöka vårdcentralen, han har ju fått ögoninflamation och de har blivit värre och värre för varje dag som gått. Bara rödare och rödare så idag fick han en salva att lägga i ogat och de har faktiskt redan blivit bättre.

Har lite bilder på Melwin som jag inte visat, de kommer här...


Stackars liten med ett rött öga.
Melwin har fått block och kritor, jätte roligt att måla.


Mamma jag kan klättra upp på stolen!!!


Melwin prövar babyskyddet, stora killen. Vi bar in honom i det och han låg jätte nöjt där i och snuttade!

Mammas goding ligger och äter kvällsvällin...

Publicerat. 2011-06-08 | 11:44:34

mms_img62852 (MMS)

Mammas goding ligger och äter kvällsvällingen i sina tuffa kalsonger! Har ju varit varmt på nätterna och att bara lägga honom med blöja när han kommit på hur man öppnar blöjan känns inte bra så då kom hans kalsonger till nytta! Så söt i dom:-)

Bad & Lek

Publicerat. 2011-06-06 | 12:12:06
Helt underbart väder var det i går, solen sken och de var varmt och gott ute.
I går fick Melwin premiär bada!
Förra året fick Melwin en pool av Tindra så den åkte vi iväg och hämtade hos Melwins farmor och farfar.
Nu var ju poolen jätte rolig, den pep och hade massa andra roliga ljud för sig!
Vattenkannan var favoriten i poolen, fylla den med vatten och sedan hälla ut de igen

Men bäst av allt var nog att få springa runt utan blöja!! :)

Hans foppa tofflor är jag verkligen super nöjd med!! Han hade de i går när han badade, hade de på dig i poolen och sen när han gick ur poolen hade han dem på sig:) Perfekt med skor som kan bli blöta

11-06-06 Melwins dopdag!

Publicerat. 2011-06-06 | 11:57:27

Idag är det ett år sedan Melwin döptes.
6 juni 2010 i Fristad Kyrka döptes han till Melwin Niklas Forsberg. En fin och varm dag tillsammans med släktningar och vänner.
Tiden går snabbt, och växer gör han så det knakar!
Melwin har fått en alldeles egen tshirt av...

Publicerat. 2011-06-01 | 06:09:48

mms_img16491 (MMS)

Melwin har fått en alldeles egen tshirt av morfar från de företag han jobbar på:-) jätte söt liten tshirt som de står Evaldssons Legolackering på! Tack morfar!