Sjukhus är inte den roligaste platsen att ...

Publicerat. 2011-03-31 | 08:23:40

mms_img67927 (MMS)

Sjukhus är inte den roligaste platsen att befinna sig på! Känner att jag fått avsmak sen vi fick Melwin. Tiden går långsamt och miljön är tråkig. Niklas blev precis hämtad av läkare och sköterska. Han ska göra en undersökning och sen får jag lov att följa med in när de ska börja behandlingen. De ska ju bedöva ögat för att sedan skrapa på hon hinnan. De ska nog gå bra detta:-) efter besöket här blir de en stäng till Ikea:-) betydligt roligare. Ha ha. Vår lilla plutt fick sova hos farfar i natt så han slapp gå upp tidigt och behövde sitta här så sjukhuset och vänta. Bättre att vara hemma och busa och mysa med farfar. Ha en bra dag!

Fredag=Eskilstuna

Publicerat. 2011-03-30 | 07:10:32
På fredag morgon åker jag och Melwin till våra kära vänner Linda och Tindra, och sambo/pappa Daniel är också med på ett hörn;)
Senast vi träffade dem var ju i december så det är dags nu! Tindra tjejen fyller ju 1 år på lördag och då måste vi ju såklart fira henne.
De skulle ha kommit på Melwins kalas men eftersom att de köpt hus krockade det lite men nu ska vi i alla fall ses:)
Vi är framme i Eskilstuna klockan 12 på fredag! Så ska vi åka till Tuna Park och kika i affärer. På kvällen har jag beställt taco tillsammans med Lindas pappa och styvmamma.
På lördag blir det ju kalas på Tindra och på söndag ska vi ta det lugnt (om vi nu kan de, jag och Linda brukar vara duktiga på att ha det fullspäckat när vi ses) och på måndag ska vi fotograferas:) Jag har fått det av Linda i födelsedagspresent! Ska ta kort på Melwin, mig och Melwin tillsammans och så klart på oss alla fyra:) Nu ska jag bara komma fram till vad jag och Melwin ska ha på oss! :)
Ser fram emot en rolig helg i Eskilstuna:)


Sötisarna Tindra & Melwin.

Melwin

Publicerat. 2011-03-29 | 20:11:33
Nu är det dags att sova och för att ens kl...

Publicerat. 2011-03-29 | 00:02:12

mms_img32187 (MMS)

Nu är det dags att sova och för att ens klara mig igenom en natt med denna hemska förkylning så måste det se ut såhär på sängbordet!! Har precis kletat in halva ansiktet med idomin! Ögonen rinner hela tiden så jag blivit helt narig under ögonen och den vanliga ansiktskrämen sved något fruktansvärt så vad gör min liksom? Och även fast man använder de mjukaste pappret man kan hitta till att snyta sig så blir man likt förbannat sårig runt näsan!! Alvedon och Ipren har jag också tagit såklart. Tanken var att ev jobba en liten stund i morgon men just nu känns de långt bort. Inget trevligt att låta som en kråka precis. Och ibland kan jag knappt prata pga min hals:-( Nej de blir till att vila i morgon också för att sedan förhoppningsvis vara tillbaka på onsdag någorlunda kry. Torsdag är de ju operation för Niklas och på fredag bär de ju av mot bästa Linda och Tindra och Daniel får man ju inte glömma;-) sov gott. Jag hoppas så att få sova någon timma åtminstone!

Idag är man inte på topp! Känner mig febri...

Publicerat. 2011-03-28 | 09:31:32

Idag är man inte på topp! Känner mig febrig och har världens halsont och är jätte förkyld. I natt sov Melwin hos farfar i fall jag kände mig bättre och skulle jobba men jag är hemma. Hade också hoppas på att få sova i natt eftersom Melwin krånglade natten innan men så blev inte fallet:-( vaknad flera gånger av fruktansvärd halsont och precis tät i näsan:-( så trist att vara hemma. Speciell när man inte har någon kraft till att göra något. Gissar på att jag blir hemma i morgon också. Bättre att vara hemma en extra dag så man riktigt blir frisk! Om en stund kommer min lilla goding hem. Hoppas han mår bra i alla fall!

Sötaste trädgårdsmästaren...

Publicerat. 2011-03-27 | 13:37:04
Melwin leker med sin nya spade (8,95) & gräsklippare (49,95) som jag köpte till honom på Gekås. Gräsklipparen är jätte rolig för den låter ju när man kör:)


Glad kille som traskar omkring, och här med en passande T-shirt;)

God morgon:-) Melwin sitter och mumsar smö...

Publicerat. 2011-03-26 | 21:21:40

mms_img22282 (MMS)

God morgon:-) Melwin sitter och mumsar smörgås innan vi ska bege oss mot Gingri! Ska lämna av Melwin och sen åker jag till Ullared. Ensam vilket faktiskt känns skönt. Kan jag gå där i min egen takt utan att behöva tänka på någon annan:-) kan visa sen vad jag köpt. Ha en bra lördag. Kram

KÄRLEK

Publicerat. 2011-03-26 | 17:53:11

Egentid...

Publicerat. 2011-03-25 | 21:31:08
Fredag kväll, sååå skönt!
Jobbade sena passet denna veckan så jag slutade inte för än halv sex idag, eller ja jag kompade sista halvtimman så jag gick klockan 5. Skönt när man har möjlighet till de:) Dagen har gått sååå långsamt på jobbet idag, uch! Brukar vara få samtal på fredagar, inte minst när man jobbar sent då företagen stänger tidigare osv.
När jag slutade traskade jag bort till Toveks Bil för att hämta vår bil som jag lämnade in i morse för urkoppling av Airbag. Vi har ju haft Melwin i bak men jag trivs inte rikigt med de. När man åker själv med honom i bilen känns det bättre att ha honom i fram. Så när jag kom hem satte jag stolen i fram så i morgon får han premiär åka där. Det blir spännande:)
I morgon ska nog Melwin vara hos bästa Farfar, så jag får lite egentid:)
Jag fick för mig i veckan att jag vill åka till Ullared för att försöka få tag på en vårjacka till mig!! Har kikat i de "vanliga" affärerna men utan resultat! Jag hoppas att Ullared ger bättre tur! Skönt att få komma iväg lite ensam även om jag såklart kommer sakna min lilla goding! Men ska försöka komma iväg tidigt så jag kan tillbringa resten av dagen tillsammans med Melwin:) Melwin bryr sig nog dock inte för han tycker det är jätte roligt att vara med Farfar:) Inte minst blir Farfar glad som får passa sin lilla guldklimp till barbarn!

Nästa vecka jobbar jag tidiga passet vilket innebär att jag slutar kl 15.15, inte fel;)
Men de blir kort vecka för mig! Bara 3 arbetsdagar! På torsdag har jag tagit ledig för att åka med Nikals till Jönköping. Han ska till ögonläkaren då han fick reda på att han har en ögonsjukdom. han ska skrapa på honhinnan och då får han inte köra bil efteråt. Så jag och Melwin får åka med:)
På fredag åker jag och Melwin till bästa Linda & Tindra i Eskilstuna! Söta Tindra fyller ju 1 år på lördag och det ska ju såklart firas! :)
Stannar tills på måndag eftermiddag, för på måndag ska vi åka till en fotograf. Jag och Melwin ska få ta fina bilder:) Ska bli såååå kul:) Det är min födelsedagspresent från Linda & Tindra. Har sett bilder som fotografen tagit och de är jätte fina!!

Nej nu ska jag mysa en stund med min älskling innan han ska åka iväg till jobbet.

Ha en fortsatt trevlig kväll!!

Kram

Ute på promenad med mamma...

Publicerat. 2011-03-24 | 21:41:34Jag och Niklas har tyckt att väldigt många...

Publicerat. 2011-03-23 | 21:18:56

mms_img71946 (MMS)

Jag och Niklas har tyckt att väldigt många av Melwins nappar har försvunnit det sista. Låg en kvar i hans låda nu i kväll. Då säger Niklas att han tror de ligger en i subwoofern, jag blir nyfiken och sticker in handen och hittar 6 nappar!!!:-) Bus killen har pillat in dom där! Ha ha. Melwin stod nyfiket bredvid och tittade och ville gärna testa alla! Sötis!

Världens sötaste är ute på promenad!

Publicerat. 2011-03-23 | 13:42:30

mms_img22401 (MMS)

Världens sötaste är ute på promenad!

Tillbaka på skatten??

Publicerat. 2011-03-22 | 08:08:15
Idag kan man, om man har E-leg titta vad man får tillbaka/betala på skatten:)
Jag tycker det är lika spännande och för den delen nervöst varje gång!! Specillt mycket i år eftersom att jag i stortt sett fått mamma peng hela året. Man har ju hört de skräck exemplen som har fått massa i restskatt:/
Har nu på morgonen kollat både mig och Niklas och vi båda får tillbala, inga större summor dock men man vill ju hellre få tillbaka än att behöva betala tillbaka. Skönt med lite extra pengar till Midsommar:)
Har även hjälpt mamma och svärfar:)

Är du också nyfiken är de bara gå in och kika:)

Nu dags för jobb....


ELLOS.SE

Publicerat. 2011-03-21 | 20:18:39

Ellos är ganska bra ibland. Man får bra erbjudanden!
De sista nu har vi fått 50% på en valfri vara samt 40% på 2 valfria varor!
Ibland kan man faktiskt hitta bra saker, mina vårskor från Björn Borg är ju ifrån Ellos. Istäleet för 699 betalade jag 400 kr! Helt OK!
Nu ska vi beställa ett par vårskor till Niklas och jag har hittat en vårjacka som jag tycker är sååå fin men den kommer inte in för än 10 Juni!!! Jävla dåligt damtum för en vårjacka!! Så irriterande! 499 kr och sen 40% på den!
Så det är väl bara att glömma den och försöka hitta ngn annan!
Inte det lättaste dock för jag hittar ingen som jag tycker e fin:(


Bilderna är lånade från Ellos.se

Melwin på upptäcktsfärd inne på H&M idag! :-)

Publicerat. 2011-03-20 | 16:57:08

mms_img39527 (MMS)

Melwin på upptäcktsfärd inne på H&M idag! :-)

Söndag

Publicerat. 2011-03-20 | 09:27:21
God Morgon

Idag hade jag chansen att sova utan att ngn klocka skulle väcka mig men istället har man en elefant till sambo som är bra på att väcka mig:) Vet inte vad klockan var när hans väckarklocka på mobilen ringde, men den är i alla fall fruktansvärd, en galande tupp och signalen är ganska hög! Så fort den börjar ringa så är han som en katapult ur sängen och sen tar det ju en stund för honom att stänga av den, yrvaken som han är och hans dåliga syn på de gör ju inte saken bättre!! Ha ha ja ja han kom upp och jag lyckades somna om när jag nästa gång vaknar av att ngn står och knackar på balkongdörren! De var bara att gå upp och där står Niklas som givetvis har glömt ngt och entré dörren är ju låst till klockan 7 så han kom ju inte in! Smart!!!:)
Tack gode gud att Melwin inte vaknar!
Jag kunde omöjligt somna om så jag gick upp och fixade lite med tvätten!
Melwin vaknade vid 8 och var en pigg och glad liten kille, vi busade på golvet och åt frukost. Nu när klockan var kvart över 9 var han super grinig och kliade sig bara i ögonen så in med nappen och ner i sängen igen och jag tror faktiskt att han somnade för jag hör honom inte:)
Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Vi blir ganska rastlösa när inte pappa/Niklas är hemma på helgerna. Nu jobbar han ju visserligen dag så han kommer ju hem kl 19 i kväll så vi får lite tid tillsammans men ändå. Vi har ju bilen så vi kanske åker iväg en sväng sen:)
Fint väder ute idag:) Underbart!!!

Ha en bra söndag:)

Kram


Nu längtar vi till våren & sommaren!!!

NU GÅR VÅR LILLA GODING!!!

Publicerat. 2011-03-19 | 21:44:42
I tisdags stod jag i sovrummet och fixade med tvätten samtidigt som jag pratade med min mamma i telefonen. Melwin stod vid soffbordet och lekte när han helt plötsligt bara släppte taget och började gå emot mig. Han var så lycklig när han stapplade fram och han log med hela ansiktet. Vilken underbar känsla!! Och sen fortsatte det så, han stapplade runt här hemma hela kvällen och han var sååå lycklig.

Nu går han mest hela tiden men tappar han balansen och sätter sig ner på golvet kryper han iväg för att ta hjälp av ngt för att ställa sig upp igen, hur man gör det utan att ta tag i ngt har han inte riktigt kommit på än men det är också på väg. Han står på alla fyra än så länge:)

Mammas stora kille!


Såhär glad var han nu i kväll när vi stod och väntade på att pappa/Niklas skulle komma ut från jobbet:)


FÖRSTA STEGEN

Publicerat. 2011-03-13 | 21:35:51
Idag tog Melwin sina första små stapplande steg hekt på egen hand!! Helt otroligt!
Vi var här ute i entrén med vår granne Maria, jag stod och pratade i hemtelefonen vid trappen för att se så att Melwin inte klättrade upp i den och Melwin stod bredvid och höll sig i räcket. Helt plötsligt ser jag bara Melwin stappla iväg. Han släpper taget och börjar gå mot utgången där Maria står. Mitt uppe i samtalet ropar jag på Maria som ser Melwin komma emot henne. Jag blev såå rörd, jag kan inte beskriva med ord hur lycklig och stolt jag kände mig! Ringde Niklas direkt och berättade som var iväg på ett möte och han blev också jätte glad:)
Vår älskade lilla prins har tagit sina första stapplande små steg helt på egen hand!!

Sen var jag så taskig att jag bar tillbaka honom till trappen och han stapplade iväg till utgången igen!! Han ville ut, så vi tog på oss kläder för att gå ut i det sköna vädret! Tog med oss läragå vagnen ut och han gick och gick och gick och var på toppen humör! Han tyckte det var jätte roligt!! :)
Men det tog nog på krafterna för han var jätte trött när vi kom in så pyjamasen åkte på och han fick en full flaska välling som han mumsade i sig innan han somnade gott i sin säng.

Såhär såg det ut ute idag:)

Kram!!

Vårjacka

Publicerat. 2011-03-12 | 20:20:52

När vi v'ntade på Åre tåget i Stockholm gick vi in en sväng på Åhlens!
Då hittade Niklas denna vårjacka och tyckte Melwin skulle ha den. Jag hade ju tänkt köpa en Villervalla men var ju lite kul att Niklas var med och köpte till Melwin för en gångs skull;)

så denna fick de bli...

Melwin hos bästa Mormor & Morfar

Publicerat. 2011-03-12 | 20:02:40

I kväll är jag helt ensam!
Niklas åkte till jobbet halv 7 och Melwin ska sova hos mormor & morfar i natt. Jag kände att jag behövde en sovmorgon i morgon som jag inte haft på evigheter känns det som så han fick stanna kvar och kommer hem i mrrn. Men i mrrn ska han sova hos farmor och farfar för första gången, känns lite små pirrigt från min sida eftersom att han inte sovit där innan men de ska nog gå bra. Anledningen är ju att Niklas sover efter helgens natt arbete jag börjar jobba 7,45 på måndag och för att slippa rycka upp honom på morgonen och köra honom till Gingri så får han sova där!

I morse åkte jag och Melwin som sagt till Kvänum för att åka med mina föräldrar till Lidköping. Det var inte i går jag var där!! Mysigt!! Vi kikade i affärer och tro det eller ej, på Vero Moda hittade jag en tunika/klänning och en super bra cardigan som jag köpte i både svart och vit. Perfekt till våren när man bara har linne. Sen blev de två par nya leggins!! Inte ofta man köper kläder till sig själv och inte heller på Vero Moda!!
Jag är super nöjd!
Det är så underbart att se Melwin tillsammans med mina föräldrar. De älskar verkligen honom så otroligt mycket! Man blir varm i hela hjärtat. Världens bästa mormor & morfar!!

I kväll blir det mys i soffan men tända ljus och Melodufestivalen ensam, men ska bli skönt! ;)

Har fått en idé idag också;) Jag vill göra om i vårt sovrum. Har tröttnat på vår sängram!! Har tröttnat på ekfaner!! vill ha vitt!! Kikar runt lite på blocket! Har hittat sängbord och byrå i vitt men ej fått ngt svar än! Vill göra mig av med ramen och bara ha medar på sängbottnarna och sen någon form av vit kappa runt resårmadrasserna! Vi får väl se hur detta går:)

Ha en bra kväll!! Kram
Nu får de fan slutat snöa! Sitter på jobbe...

Publicerat. 2011-03-10 | 07:35:41

Nu får de fan slutat snöa! Sitter på jobbet och de vräker ner stora vita snö flingor utanför fönstret. Så trött på skiten nu! JAG VILL HA VÅR!!!

Jag klarade det!!!:-)

Publicerat. 2011-03-07 | 10:23:46

mms_img48665 (MMS)

Jag klarade det!!!:-)

I morgon gäller det...

Publicerat. 2011-03-06 | 20:04:37

Då är det invägning på Media Markt. Ska vara där kl 10.00 i morgon!
Ska bli kul att se vad jag får för presentkort, hoppas ju såklart på 1000 kr;)

Melwins kalas 2011-02-26

Publicerat. 2011-03-06 | 20:01:47


Äter lite mat med mormor & morfar innan gästerna kommer. Men han var inte sugen på mat;)


Fick en trumma av mormor & morfar, den är rolig!!


Fick böcker av fadder/morbror Simon!Tårtan som tyvärr inte blev som jag hade tänkt mig men den blev helt ok ändå!
Spännande med ljus på tårtan :)Fikar med sysslingen Clara.