En ny del till soffan!

Publicerat. 2010-08-05 | 23:14:23
Idag har vi äntligen fått en ny botten till vår soffa, vi köpte ju soffan i mars förra året och nu det sista har den knarrat ngt fruktansvärt så jag åkte till Chilli och klagade, en soffa ska väl hålla lite längre än ett år och vi fick en ny botten, inte fel alls. Så nu slipper vi lyssna på de hemska ljudet!

Idag har Niklas kusin Lars och hans sambo Lina varit här och så klart magen! Vi åt tacos och hade lite mys! Nästa vecka har de BF förlossning, så de är spännande nu! Melwin ska få en syssling! Jag gissar på att det är en liten tjej:)
När de hade åkt hem satte jag igång med att slipa ner Melwins nya matstol, en Gulliver från Ikea är det, jag köpte den begagnad men jag tycker färgerna på de stolarna är tråkiga men formen är fin så nu ska den rustas upp lite. Slipade klart överdelen så den är klar att målas men ska slipa benen och de i mrrn tänkte jag.
Tror de kommer bli super fint, ska sy en dyna till stolen också, var på Åhlens i går med Sandra och Ida och då hade de en typ av vaxduk på halva reapriset, jag höll i den men ångrade mig men nu när jag stod i duschen kom jag på att den hade varit perfekt som tyg till stolsdynan!! Den kostade ju ingenting! Så jag ska nog ringa Åhlens i mrrn och se om de har kvar den:) Svart tyg med vita prickar:) Fint och perfekt att kunna torka av när de blir mat på:) Hoppas de finns kvar!

Melwin har fått möbler av mina sysslingar också, två stycken fåtöljer från Ikea (tror inte de finns längre) super söta och även de ska göras om framöver när Melwin får eget rum. Tänkte att stommen ska bli vit (kanske fixar till de nu redan) och sedan ska de sys nya överdrag då de är lite blekta. Kommer bli sååå sött med två såna i hans rum sen:) Men de är tänkt att hans kommande syskon ska få den andra stolen sen;)
Tog ett kort på honom när han satt i stolen, sötis!!!!!

Nej man kanske ska lägga sig i tid idag! uch de har blivit alldeles för sent de sista!
Förresten, de e kul att NI börjat kommentera lite! De gör de ännu roligare att skriva. Annars känns det som om att ingen läser... Funderat på att sluta sitta här och lägga ner tid på detta för de känns just så, att ingen läser... (vilket jag så klart hoppas att de finns några som gör)

GOD NATT!!


Nyfiken liten kille ville gärna se vad pappa grejade med!!!


Söt kille i sin fina stol:) Fotpall finns till också såklart!


Kommentarer
♥ Malin Bergh

tänkte bara säga att jag e inne å läser här varje dag =)

2010-08-06 @ 09:37:48
URL: http://berghkjellkvist.blogg.se/
♥ Pappa/morfar

han blir mer och mer lik morfar, en riktig goding

2010-08-06 @ 11:51:23

KOMMENTERA HÄR:

» NAMN:
Kom ihåg mig?

» E-POST: (publiceras ej)

» URL:

Kommentar:


Trackback