Min lilla prins är hemma!!!

Publicerat. 2011-01-30 | 19:04:53
Idag hämtade jag hem min lilla goding från mormor & morfar!
Han hade haft de jätte bra och varit en snäll kille (även om de tycker att han knorrar på nätterna) ;)

Han har varit glad och sprallig hela eftermiddagen!
Fick kvällsmat-smörgår och youghurt och de var mums! Jag och Niklas käkade en stund efter. Varmkorv och gratinerade champinjoner till mig och Niklas tog makaroner. Melwin fick smaka på korven och blev helt tokig så han mumsade i sig en varmkorv också:)

Nu vet jag inte vad han är på för humör. Han slaktar min nya vårblomma jag har på soffbordet och har nu också precis rivit ut ALLA värmeljus ur lådan i tv-bänken!! Kanske dags att byta plats på dem när man har en mini ligist hemma som gärna ska pilla och ha tag på allt:) De kvittar hur långt ifrån honom man ställer de så räcker de inte ändå, de där små söta armarna och händerna når ändå:)

Kram





Underbara älskade Melwin!!

Sova...

Publicerat. 2011-01-30 | 18:48:48
Jag har ju skrivit innan om hur Melwin snurrar runt i sin säng. Vi bäddar ner honom men sen när man ska gå och titta till honom kan han ligga precis hur som helst i sin säng! Helt otroligt att de kan sova i vissa ställningar!
I förrgår tittade jag till honom 2 gånger på kvällen och han hade olika positioner båda gångerna:)
Var ju bara tvungen att ta kort på honom, så underbart sött!


Fick välling men han måste somnat direkt....


Det svarta som sticker fram är hans fötter:) Vig? Ja en aning kanske!



Sen låg han såhär, gosade ordentligt med snutten....


Söt



Melwins mysiga lilla hörna men vi längtar efter ett rum till honom!!
Vi trivs så bra här i området där vi bor och står på kö till en trea. Vi vill inte flytta till ngt annat område!!
 Vi hoppas att någon av dem blir ledig snart! Än så länge funkar de OK



Vägning nr 4

Publicerat. 2011-01-29 | 10:17:17
God Morgon!
Då var det dags för vägning i morse igen. Vägning nummer fyra och sista vägningen för Januari månad. Tycker för överigt att lördag är en bra dag att väga sig på:)
Månades viktminskningsresultat blev bättre än vad jag trott och jag är super nöjd och jag tänker kämpa på in i det sista!
Vågen visade idag -1,2 kg vilket blir en total viktminskning på 7,5 kilo på en månad:) Helt otroligt!
Jag har några kilon till att gå ner innan mina graviditets kilon är borta helt och bara det är ett jätte stort mål för mig! Snart ett år sedan Melwin kom till världen så det är på tiden att de försvinner!

I går pratade jag och Niklas om att boka en resa till solen & värmen, i få fall tänkte vi åka till hösten. Grekland kanske men all inclusive. Åh va skönt de hade varit. Ja vi får se hur de blir:) Någons som har några bra tips på barnvänliga hotell med bra all inclusive mat?

Kram

Fredagkväll..

Publicerat. 2011-01-28 | 19:30:10
Är sååå hungrig! Var sugen på räkor ikväll så jag och Niklas tog en promenad till Ica och köpte lite frysta räkor. Hm smart Emelie!! Tiniar ju inte på 10 min direkt!! Så här sitter jag och väntar på att de ska tina så jag får mumsa i mig dem med lite aioli/majonäs!! Efter de blir det grönsaker med egen gjord dip. Gott.
Niklas sitter och kollar Handbollen givetvis. Så trist, så jag sitter här och läser bloggar lite. Alltid lika kul att läsa. Jag förljer några stycken:)

Vår lilla goding är hos mormor och morfar i helgen! Jag jobbar i mrrn och Niklas sover ju eftersom att han har nattpasset i helgen. Så han fick åka med morfar hem idag när vi sägs i Vara i eftermiddags. Jag och pappa och Melwin har nämligen varit och hälsat på min farmor som jag inte träffat på många år. Min faster var också på besök från Stockholm.
Var väl tänkt att han bara skulle stanna tills i mrrn eftermiddag men nu blir de nog tills på söndag. För morfar fick han gärna stanna rills dess och de kan jag lova att mormor tycker också:)
I mrrn när jag slutar vid 2 ska jag gå och köpa mig en pärm till mina LCHF recept jag hittat på nätet så jag har de samlat på ett ställe. Sen ska jag hem och göra ett riktigt röj här hemma. Ska börja med Toan för den är i stort behov av en stor städning!!! Dammigt och jävligt precis överallt!! Suck!
Så får de blir:)

Lördag också vilket innebär vägning för mig! Glömde skriva om förra veckans resultat som blev -1,0 kg. Totalt har jag nu minskat 6,3kg så vi får se vad de blir i mrrn! Jag är ju ingen träningsmänniska. Jag har aldrig tyckt om att träna. Har väl varit på Friskis ett antal gånger men då ska de vara pass annars kan det kvitta. Promenader, OK men nu är de så trist väder (jag vet, de är ingen ursäkt) sen har jag köpt mig en Crosstrainer på Blocket och den har jag inte rikigt blivit vän med än men jag måste!!
Nog om de, veckans resultat kommer i mrrn.

Just de ja, fick mitt paket ifrån Tårtdekor.se idag!! Har beställt lite grejer till Melwins 1års tårta som jag givetvis ska göra själv:) Ska bli kul!!!
Tänkte att de är bäst att vara ute i god tid så jag har allt och sen hade de 15% på hela sortimentet tills på måndag så då får man ju passa på:)

Kram


Marsipan, vaniljcreme, hallon mousse, blå & vit pasta färg, en penna att skriva med på marsipanen som givetvis är ätbar och formar:)
Och jag har ju givetvis en plan på hur den ska se ut;)

Dödstrött!!

Publicerat. 2011-01-26 | 09:34:09
Gårdagens lugna natt med sovande son och mycket sömn var tydligen inte ngt som Melwin tänkt fortsätta med. I går när jag precis hade krypit ner i sängen och lagt mig skönt till rätta så började Melwin stört gråta!! Inget hjälpte, varken napp, snutte eller väling. Var bara att ta upp honom och jag bäddade ner honom mellan oss men han var snabbt uppe på krypläge och klättrade över oss. Skrattade och tjoade för fulla muggar! Efter en stund fick jag nog och försökte med välling igen och la honom i hans säng. Han låg länge och pratade och levde rövare i sängen men till slut somnadppe han. Men natten har varit jobbig!! Han har vaknat femhundratrettiosjutusenmiljoner gånger känns de som!!!!!! Upp ur sängen, leta fram nappen som alltid ligger gömd i sängen, bädda om honom och sen tillbaka till sin egen säng för att försöka somna om men inte de lättaste när han ligger ochb pratar/gnyr i evigheter!!
Varför ska han vara sån när det är min natt? I går var de Niklas och då sov han hur bra som helst. I natt nu som kommer är de Nikals som ska ha honom och det skulle inte förvåna mig om de blir samma sak då. Sover som en prins hela natten!!
Ja ja de återstår att se!
Idag blir det i alla fall att sova när Melwin ska sova. Jag är precis slut och kan knappt hålla ögonen öppna!
På fredag ska Melwin till mormor och morfar och sova över för att jag jobbar på lördag. Pratade´om att vi skulle ses på halva vägen på lördag när jag ska hämta honom men ska fråga om han kan få stanna tills på söndag. Jag vill sova!!! ;)
Så idag blir det nog inte mycke gjort här hemma hos familjen Friberg/Forsberg. Ut och få frisk luft står i alla fall på schemat, likaså laga middag men sen blir det lugnt. Ska försöak få min sambo till att damma på toa och torka golv!!

Ha en bra dag!

Busig kille....

Publicerat. 2011-01-25 | 10:32:37
Den senaste veckan om inte mer så har Melwin sovit jätte dåligt. Nästan lite oroligt. Han har vaknat flera gånger och gråtit och man har fått gå upp, ge han nappen och bädda ner honom och ibland har inte ens de hjälpt utan han har fått ge han en flaska välling till och med två ibland per natt så somnar han om. Men de har ju hela tiden varit att springa upp och ner. Och han har vaknat ovanligt tidigt också, vilket gör att man får ganska kass sömn själv. Inte många timmars sammanhängande sömn!
Så i går kväll sa jag till Niklas att jag behöver sova med öronproppar för att komma ikapp men sömnen, så Niklas sa att han skulle ta Melwin i natt. Toppen!!
Men vad händer??
Melwin sover hela natten utan att vaknar och passar även på att sova till klockan 10!!!
Helt otroligt, snacka om att vända på rutinerna totalt:) Ja ja, de får gärna fortsätta såhär nu för sömn behövs alltid;)

Finns dom sagt att han kanske påverkas av fullmåne??
Några fler som haft dessa problem de sista & så har de helt plötsligt vänt?

Ha en trevlig dag i alla fall. De ska vi passa på att ha idag. Hela familjen tillsammans:)


Melwin vaknade när jag var i mitten av texten, ca 10.20! Han satt i mitt knä en stund och myste och sen ville han ner på golvet. Nu ska vi gå in och käka frukost. Melwin tycker de e jätte kul att få bita själv på smörgåsen men mamma får hjälpa till och hålla lite:) Sötis!

Så underbart sött!!

Publicerat. 2011-01-24 | 20:38:39
När jag kom hem efter jobbet nattade jag Melwin och gjorde sedan iordning min mat jag skulle äta. Grillad kyckling filé med paprika och persilade sås.  Precis när jag satt mig ner för att äta börjar lill prinsen att gråta och jag går in och bäddar ner honom igen men han blev jätte ledsen så jag tog upp honom. Har ju trots allt inte träffat honom mycket idag. Han satt i mitt knä medan jag åt med en hand. Jag tappar en liten bit kyckling på hans lilla hand och både jag och Niklas tittar på honom och tänker att han snart ska spotta ut nappen för att stoppa den i munnen men då tar han kyckling biten och vill stoppa in den i min mun!!!! Både min och Niklas reaktion blev Åhhhhh.... tårarna kom och jag blev jätte rörd!! Så sött så de finns ju inte.
Gulliga unge. Nu sitter han bredvis mig så fint i soffan och leker med fjärrkontoroller och annat spännande:)

Ha en trevlig kväll. Nu ska jag mysa med världens sötaste!!


Du är det bästa som hänt oss!


Till dig anonym som tipsade om nötter. Tack för infon men jag kör mitt race vilket går bra. Ska jag äta mandel/jordnötter som jag gör ibland så äter jag en liten mängd och jag går efter kolhydrater men tack ändå:)

Så sugen...

Publicerat. 2011-01-24 | 18:27:39

På detta:


I går kväll klockan 21 tog jag på mig promenad skorna och gick i rask takt till Ica för att köpa en påse men då hade dom ju inte den sorten!!!! Men idag ska jag bara ha dem, ska gå in och kika på Ica vid jobbet om de har!!
Dom e sååå goda och väldig lågt kolhydrat innehåll! Perfekt!

Ut i skogen med pappa!

Publicerat. 2011-01-24 | 09:53:15
I fredags när jag åkte till Ullared med svärmor skulle Melwin och Niklas vara med farfar/pappa. De skulle iväg till skogen en sväng och se så rådjuren hade mat kvar. De funderade på hur de skulle ta med sig Melwin. Pulka skulle väl varit ett alternativ men inte så lätt på ojämn mark som de e i skogen men sa då till Nikals att han kan ju ta ryggsäcken jag fick när jag köpte Melwins spjälsäng så jag gick ut till förrådet och hämtade den för att se om han kunde sitta i den och tro mig, de tyckte Melwin var kul, likaså pappa!!








Han satt perfekt i den!
En Haglöfs, och den fick jag gratis. Perfekt:)

Melwin 11 månader!

Publicerat. 2011-01-24 | 09:43:46


Idag blir vår lilla goding 11 månader!!
Tiden bara rusar iväg...

De är roligt att riva i kökslådorna:)

Publicerat. 2011-01-19 | 11:07:43
Våran lilla goding har lärt sig att dra ut lådor och de e ju riktigt spännande. Drar jag in lådan när han dragit ut den så drar han ut den fortare än kvickt. Än så länge har han ju bara lärt sig att dra ut de två sista lådorna och där finns bara påsar, formar och andra ofarliga saker så han kan väl få hålla på när han är nere på den nivån. BLir värre sen när han klarar av de lådorna lite högre upp där kvivarna ligger. Då bår de bli att sätta en pinne mellan handtagen:)
Han är så söt när han sitter där på folvet och river ut en sak efter den andra. Och allt ska ju bitas på. Idag slaktade han lådan till plastfolien och satt och mumsade i godan ro men mamma förklarade att papper kan man ju inte äta:)
Bra sysselsättning när jag ska fixa i köket. Som idag tex. när jag skulle slänga ihop LCHF bröd UTAN brödkryddor denna gång. Fy fan, jag gillar inte de. Fattar inte varför jag hällde i de sist. Hoppas de smakar bättre nu:)
Melwin vill ju gärna vara där vi är. Sätter vi han vid hans lekssaker så kanske han sitter i en sekund och sen är ögonen så stora och så kryper han efter:) SÖTNOS!!! :)

Niklas har lärt honom att pussa mot varandra när man är en bit ifrån varandra. Och i morse låg han i sängen och gjorde de. Så jag sa till Niklas när han kom in med välling att han ligger och pussar i sängen:) Han snappar upp de mesta nu! Men sötast av allt är ju när man frågar honom var lampan eller mamma och pappa är. Då pekar han med sitt lilla pekfinger:) Man smälter ju!!! :)






Har fullt upp;)

Julafton 2010<3

Publicerat. 2011-01-18 | 18:34:42

mms_img59037 (MMS)

Julafton 2010<3

En underbar morgon med mycke mys har vi ha...

Publicerat. 2011-01-18 | 09:14:22

mms_img59036 (MMS)

En underbar morgon med mycke mys har vi haft idag. Jag var uppe kl 6 för att köra svärfar till sjukhuset och när jag kom hem låg Melwin bredvid pappa och små pratade så jag kröp ner en stund och Melwin la sig direkt bredvid och gosade:-) efter en stund gick vi upp och åt lite frukost och sedan blev de lite bud på golvet innan Melwin blev trött igen så jag la honom vid 9 och han stensomnade. Nu ska jag göra mig redo för att åka till jobbet. Pga sjukdom jobbar jag 11-19 idag!!! Bilden är förresten från i helgen när jag och Melwin lunchade på stan:-) kram

Om 20 min....

Publicerat. 2011-01-16 | 19:41:58

BÖRJAR ANDRA SÄSONGEN AV SOLSIDAN!!!
BARA REKLAMEN FÅR EN ATT BÖRJA AS GARVA....

JAG SITTER BÄNKAD FRAMFÖR TV:N NU. VÄRLDENS SÖTASTE SOVER OCH SAMBON JOBBAR, SÅ BOXERN STÅR PÅ INSPELNING!!!

SKA SPRINGA UT I KÖKET OCH HÄMTA MIG EN SKÅL MED TURKISK YOUGHURT, DE FÅR BLI KVÄLLENS MAT, MUMS!! VATTENFLASKAN SKA FYLLAS PÅ OCKSÅ MED IS KALLT VATTEN!!

HA EN BRA KVÄLL

Vägning nr 2...

Publicerat. 2011-01-15 | 18:24:14
Idag var de dags för vågen för andra veckan i rad...
Nu dags att ställa sig på den nya och den visade idag -2,6 kilo!!!
JAg har nu totalt gårr ner 5,3 kg på 2 veckor. Helt underbart och de bästa av allt, jag är under hundra!!!
Lyckan är total!
När sambo gått till jobbet och bebis somnat ska jag ta en lång dusch, på med myskläderna och titta på film. Till de: salta jordnötter och en burk zola zero....

Mys!!

KRAM

I morgon....

Publicerat. 2011-01-14 | 17:43:24
är det dags för andra vägningen:)

SPÄNNANDE!!!

Ny våg!

Publicerat. 2011-01-13 | 21:17:51
Personvågen som jag har ni köpte jag 2005 på Ö&B när jag flyttat hemifrån, 99 kr.
När jag kom hem till mamma förra helgen testade jag hennes (hon har denna medellen) och vågen visade ett helt annat resultat. Har testat min våg lite här hemma genom att ställa mig på den flera gånger för att se vad den visar och ja den visade olika resultat varje gång. Och de e inte så att de handlar om ngt 100 gr eller så utan kilon!!! Så jag har ringt runt för att få tag på den som mamma hade men utan resultat. Idag innan jobbet gick jag in på Media MArkt, OnOff, Siba och Elgiganten men ingen hade den. Ett sista försök blev EKO och där står den i hyllan!!! Jag såg den på långt håll och blev överlycklig! Tog den glatt under armen och gick raka vägen till kassan. Känns jätte kul med en ny våg!! Mer peppande att ha en som man kan lita på!
Prövade den när jag kom hem och ja den visade samma resultat varje gång och dessutom mindre än den andra!! Nice!!!
Nu blev jag sugen på att färga håret också! Gråa hår finns de tyvärr och de e inte vackra. Hm om man skulle traska iväg till Ica mån tro!!! I mrrn blir de långdag på jobbet, ca 10-19! Niklas ska till ögonläkaren i mrrn bitti så jag åker till jobbet så fort han kommer hem. Han ska vara där 8.20 så jag hoppas de går undan!! :)

Nej Ica nästa, hej svejs!!



Försökte ladda upp en bild på vågen men gick inte, kommer senare!

Vårjacka till min lilla prins!

Publicerat. 2011-01-13 | 21:07:00

När Villervalla börjar sälja sina vår kläder ska jag köpa en vår jacka till Melwin. Han har haft en vinterjacka nu i vinter och den har jag varit super nöjd med. Storlek 74 och han kan fortfarande ha den:)
Tycker deras kläder e så fina
Lånade en bild från villervalla.se


Det lutar åt den turkosa med matchande mössa men den gröna är också fin!
Frågan är vad man ska ta för storlek? 80 eller 86? Eftersom att han fortfarande kan ha 74 på den andra?? Svårt! Tips ngn?

Har pretis krupit ner i min säng efter att...

Publicerat. 2011-01-11 | 23:07:25

Har pretis krupit ner i min säng efter att ha stått och beundrat min fina son en stund. Han är så söt när han ligger där i sin säng och kramar om sin snuttis hårt och lappen rör sig med jämna mellanrum! Stoltare kan man nog inte vara. De gjorde vi bra jag och niklas;-) i kväll har vi sett andra delen av änglagård. I morgon är det dags för bio då vi ska se tredje filmen. Ska bli mysigt & såklart spännande att de hur de knyter ihop allt! Melwin ska vara hos farmor och farfar under tiden! Men hur ska de gå utan en stor påse godis???? De går nog bra, jag köper mig nog en Cola zero som jag kan smutta på!!:-) nej, dags att sova. Måste ställa klockan på 8 för att ringa vårdcentralen och sen hoppas jag innerligt att våra självrisk pengar landar på kontot i morgon. Finns de i värsta fall inte där senast på fredag ska Folksam och if få veta vad jag tycker! God natt!!! Kraaaaam!

Självrisken från krocken!

Publicerat. 2011-01-10 | 09:40:47
Som ni vet så krockade vi den 17 september förra året.
Vi fick ju ersättning för barnstolen samt bilen men de drog 3000 kr i självrisk då vållande till olyckan inte var fastställt.
Sedan dess har det varit ett evigt tjatande och ringande mellan olika försäkringsbolag för att se hur de går med utredningen av vållande. När jag till slut kommer till IF:s utlandsavdelning får jag kontakt med han som håller i ärendet och får då till svar att de inte finns några bevis för att lastbilen är vållande och att de inte finns några direkta vittnen. JAg blir förbannad och hänvisar då till tjejen som körde på oss som i sin tur träffades av då lastbilen att hon är polis och har själv läst polisrapporten där det klart och tydligt står att lastbilschauffören har erkänt på plats att han körde på henne men sedan i sitt skadebrev skrev han att de var hon som körde på honom. Jag blev så arg på killen i telefon att jag bara skrek till honom och han blev lika förbannad han!! Nu var jag i kontakt med honom i fredags igen och fick då till svar att ärendet var avslutat och de har tagit ställning till att lastbilen är vållande. Fine tänker jag, nu kanske vi kan få detta avslutat en gång för alla. Då säger han att detta stod klart 7 december!!!! I fredags när jag ringde var de 7 januari och vi har inte hört ngt!!!
Ringde vår handläggare i fredags men hon hade givetvis semester. Ringde henne nu i morse och fick då till svar att det är IF som ska betala ut dessa 3000 kr till oss. Jag ringer killen på IF och får motsatt svar. Att hon få Folksam ska betala ut detta och han sa att de var en dålig service att hon inte gjort de. För hon kan ju kräva IF på de pengarna senare! De skiter väl jag i hur de löser de sedan. Ska man behöva ringa och tjata på dem om dessa pengar. Men till slut sa han att han skulle fixa utbetalningen idag så vi har pengarna i veckan!

Jag är så trött på detta nu så jag vill spy på de!!
Så in i helvete dålig service så man blir ju rädd.
Att man som kund ska behöva ringa och tjata i 4 månaders tid för att få reda på någonting???

Tur att man i alla fall kan prata för sig!

En helg hos bästa mormor och morfar!

Publicerat. 2011-01-09 | 18:39:55
Idag hämtade jag hem min lilla goding från mormor och morfar. Han hade varit en snäll kille hela helgen!
Skönt att ha honom hemma igen även om egentid är väldigt värdefull!!

Såhär glad var han när jag kom:






Första veckans resultat...

Publicerat. 2011-01-08 | 12:41:33
Ja, då har en vecka gått sedan jag började min viktminskningsresa med hjälp av GI. De har fått bra. De enda jag tycker är lite jobbigt är frukosten. Jag vet inte riktigt vad jag ska äta. Ägg kräks jag av då jag ätit de för mycket. Köpte turkisk youghurt men den är inte så god att äta utan någonting till. Jag testade att blanda i lite hallon men de blev surt. Funderade på om man kan avända sig av lite sötningsmedel men jag vet inte. I morse blev de lite räkor med smaksatt keso. Helt ok.

Så i morse var det dags att ställa sig på vägen för att se om de hänt ngt och vågen visade -2,7 kg!!! Underbart!
Känner mig jätte nöjd och jag tänker fortsätta på samma spår ett bra tag till.

Just nu är jag ensam hemma. Känns konstigt! Vår älskade lilla unge fick åka med mormor ocg morfar hem igår och stannar väl tills i mrrn. Niklas jobbar och slutar kl 7 i kväll så här hemma är det tyst och lugnt! Jag vaknade först klockan tio av mig själv och i går kväll la jag mig faktiskt redan kl halv 10 så jag känner mig utvilad. Inte helt fel!

Ska strax ge mig ut en sväng för att få lite frisk luft! Väntar bara på att få komma fram till FK. Har några frågor när de gäller föräldrapenningen:)

Jobb...

Publicerat. 2011-01-05 | 16:56:47
Har blivit väldigt lite bloggande det sista men de bror på att jag den senaste tiden har jobbat väldigt mycket. De ordinarie tjejerna vill vara ledig och då får vi som jobbar extra jobba vilket jag tycker e toppen men eftersom att man varit hemma mycket och sen helt plötsligt sätter sig på en kontorsstol i 8,5 så är de lite skillnad. Vissa dagar när jag slutar är jag helt slut, som i går. När jag slutade åkte vi och hämtade nya vagenen (som är super fin) på posten och sedan åkte vi till svärföräldrarna där Melwin varit en stund för att hämta honom och äta lite kvällsmat. Sen hem och fixa matlåda eftersom jag nu inte äter vad som helst. De krävs planering och förberedelse så när de var klart tog jag en varm härlig dusch och sedan kröp jag ner i min säng. Då var klockan ungefär kvart i tio och jag stensomnade. I morse var de bara att pallra sig upp igen för att åka till jobbet och jobba 8,5 h för att sedan bli hämtad av mina godingar för att åka vidare till Melwins kusin Felicia som fyller 8 år idag. Får bli ett kort besök för att sedan åka hem och ta på oss myskläder för att sedan bara sätta oss i soffan och kika på tv. Saknar min lilla prins så otroligt mycket på dagarna så jag kan knappt släppa honom när jag kommer hem. Och när man kommer hem blir han helt tokig och kryper fram till en. Man blir alldeles varm.

I mrrn blir de en mysdag hemma hela familjen tillsammans. Ska testa den nya vagnen för de har vi inte hunnit med ännu mer än att vi kört hemma i lägenheten och sen kunde jag inte låta bli att gå ut i morse med sen och vända vid grannens ingång;) ha ha. Melwin tyckte de var jätte roligt att sitta sitta i den. Den känns mindre än den förra men de beror nog på att den andra var väldigt bred...
Men de e skönt att ha Melwin emot sig igen när man är ute och går så man kan titta på sin lilla godig:)

Kram


Nu är julen bortplockad här!! Satt och tit...

Publicerat. 2011-01-02 | 12:50:30

Nu är julen bortplockad här!! Satt och tittade på vår fina men barrande gran och kände att jag var trött på skiten så den åkte ut. Och sen liksom gick de undan så var både gardiner och pynt nere:-) nu ska de bara ut i förrådet!! Ligger i sängen och vilar lite nu. Tänkte passa på nu när Melwin sover middag. När han vaknar ska vi äta middag. Lax med stekt vitkål till mig & Melwin får couscous. Sen hade jag tänkt åka till stan en sväng och köpa nya blommor till tv rummet och köket som dött!! :-) ha en bra dag!!! Kram

Välkommen 2011!!

Publicerat. 2011-01-01 | 21:55:37

Dagen till ära i går på självaste nyårsafton hade vår lilla goding frack på sig! Han var såååå söt i den. Köpte den på H&M för ett tag sedan. Är som en hel dress, typ pyjamas så den var mjuk och skön att ha på sig:)


Så underbart söt!


En glad kille kröp glatt runt.


Men han är busig också,  han är inte lika lätt att ta kort på längre. Han kryper iväg direkt:)
Här ser han lurig ut på kortet....


Bus <3


Klockan halv 12 somnade vår lilla goding efter att ha varit pigg och glad hela kvällen!!
Mamma och pappa gick och tittade till honom vid 12 och sa Gott nytt år.