SÖNDAG

Publicerat. 2010-10-31 | 20:49:08
Sitter och tittar på Ensam mamma söker, Melwin har sovit sedan klockan 6, han somnade bredvid pappa i soffan och jag flyttade över honom till sängen, trodde väl kanske inte att han skulle somna för natten, men vem vet. De återstår att se. Han har knappt sovit idag, han sov en liten stund ute i vagnen när jag bakade bröd.
Han fick bada idag också och de tycker han e roligt!:) Han är helt vild och mamma blir genomblöt:)
Kanske ska lägga sig tidigt idag? Kommer en film på trean kl 9, får se om jag orkar att se den!
I mrrn bitti ska jag försöka komma ut på en morgonpromenad, jag måste!!
När Niklas vaknat i mrrn ska vi åka in till stan och veckohandla och sen ska vi bara mysa hela familjen. Vi saknar pappa/Niklas mycket på helgerna och längtar alltid efter att de ska bli måndag eftermiddag!
Etfer måndag kommer tisdag och de betyder Ullared!! :) Kul!!

Kram

Idag blev det thekakor:) första gången jag...

Publicerat. 2010-10-31 | 11:32:08

dsc03576 (MMS)

Idag blev det thekakor:) första gången jag gör det och blev faktiskt bra!

KÄRLEK---- 1+1=3

Publicerat. 2010-10-30 | 23:42:48

































Happy Halloween....

Publicerat. 2010-10-30 | 21:34:28

Som jag hela tiden egentligen vetat att det är idag, men när jag berättade för mina arbetskamrater att jag skulle göra Halloween muffins i fredags så sa dom att de är ju nästa helg, så jag vart ju övertalad. Men när det ringde på dörren idag och det stod fyra små spöken utanför blev jag fundersam!! Och mycket riktigt så var det ju idag!! Hm ja ja, var på Ica en sväng förut så jag köpte en påse godis ifall de kommer fler barn, man vet ju aldrig!
Niklas jobbar som vanligt, de behöver jag väl inte skriva längre. Längtar efter näst nästa helg för då ska han börja arbeta lite andra tider, varannan helg ska han jobba 07-19 lördags och söndag. De betyder att han är hemma hela fredagen, lördag och söndag kväll och han sover inte på måndagen!!! Skönt med lite omväxling!! Så fom i måndag är han inte anställd på Adecco Bemanning utan på Uponor! Skönt!


Nu kommer de lite bilder från bla i fredags när vi var med Melwins mormor och morfar...
Ha en bra lördag, jag har precis tagit en lååång varm dusch efter att ha somnat Melwin, plockat iordning coh torkat golv! Nu blir de film, bra film på fyran nu halv 10!!



Vår söta lilla dinosaurie:)
Beställde dräkten från Lindex.se och hämtade ut den idag, jag och Niklas fick oss ett gott skratt när vi tog på honom den, men guuud så söt han är i den!! :)



Leker med mammas gamla leksaker hos mormor och morfar!


Glad kille i Lidköping när vi fikade på Söderströms!


Sötis!!!!




Mormor och Morfar har satt upp en gunga till Melwin, roligt!!!

Underbara unge!! Somnade kl nio i går kväl...

Publicerat. 2010-10-30 | 10:34:11

Underbara unge!! Somnade kl nio i går kväll, vaknade halv 8 i morse och fick välling och somnade om till halv elva! Underbart! :) utvilad mamma och bebis!

Fredag har precis blivit lördag! Jag har k...

Publicerat. 2010-10-30 | 00:37:40

Fredag har precis blivit lördag! Jag har krupit ner under mitt duntäcke, Melwin ligger i säng och sover och Niklas jobbar. Han ringde precis och sa god natt! Jag kommer nog somna ganska fort idag, har varit en fullspäckad och rolig dag. Vi sov ju hos mina föräldrar i natt. I morse åkte vi till lidköping. Började med en fika för niklas var kaffe sugen och sedan kikade vi i lite butiker. Niklas var på riktigt köp humör och köpte sig ett par goretex skor och en ur snygg jacka. Jag hittade ingenting som vanligt, jo förresten. Jag köpte en jätte söt mössa och en virknål, ska försöka mig på att virka en matta med hjälp av min granne maria:) blev lunch också innan vi åkte vidare mot hällekis där det är julmässa. Jätte mysigt med massa hantverk och fika. Köpte ett jätte sött förkläde till Melwin med bamse på. Vid fyra tiden åkte vi hemåt, stannade till i kvänum för att packa in våra saker i bilen, byta blöja och ge Melwin gröt. När vi kom hem gick vi till grannen karina där vi har vårt fredagsmys. Vi Är 5 grannfamiljer som ses varje fredag klockan sex, äter god mat, fikar, skrapar triss och umgås. Jätte mysigt. Nej nu ska jag släcka lampan, ska lägga in lite bilder i morgon. Först ska jag och Melwin iväg och fixa lite saker. Bla förstora min förlovnings ring. Har inte kunnat ha den på över ett år och det är lite trist. Kram och god natt!

I morse bakade jag brödkakor:) enkelt gott...

Publicerat. 2010-10-27 | 13:30:40

dsc03573 (MMS)

I morse bakade jag brödkakor:) enkelt gott och billigt! Det luktar ljuvligt i lägenheten! Jobb för mig om en stund. Kram!

FILM TIPS!

Publicerat. 2010-10-27 | 11:25:20

I går kväll såg jag en underbar film!!
Jag tipsar verkligen er att se den filmen nu i höstrusket!!
Niklas tyckte väl att de var en tjejfilm när vi såg trailern men han tyckte den var bra också, hur mycket han såg vet jag iof inte för han satt med datorn i knät samtidigt, ha ha så intresserad var han;)

DEAR JOHN, se den!!

Snart är klockan 7 och det betyder att jag...

Publicerat. 2010-10-26 | 18:56:22

Snart är klockan 7 och det betyder att jag slutar för idag. Har gått jätte bra idag, telefonen ringer som vanligt, dock något lugnare på kvällen:) Melwin och niklas kommer snart och hämtar mig, vi ska nämligen iväg och handla:) blir en veckohandling. Skönt. Slipper man springa till ica var och varannan dag utan att man har allt hemma som man behöver. En sak som står på listan är storpack av välling. Fattar inte varför vi köpt små paket hela tiden! Betydligt billigare att köpa fler. Så de ska vi göra idag:) när vi kommer hem ska vi steka pannkakor och mysa framför tvn och så klart busa och pussa så lilleman. Han är så gullig nu, när man säger puss och närmar sig honom fattar han att de är puss på gång. Han pussar liksom tillbaka:) söt unge! Nej nu måste jag hålla koll på tiden, exakt klockan 19 ska telefonen stängas av. Kram kram

Varför kan de inte bara bryta ut?! Jag har...

Publicerat. 2010-10-26 | 13:45:38

Varför kan de inte bara bryta ut?! Jag har varit hängig i flera dagar nu! Det kliar i både näsa och hals, ena stunden nyser jag som bara den, tät i näsan eller så känner jag inget alls! Varför blir de så. Ska åka och jobba om en stund, jätte roligt men känner att jag hellre hade legat här under mitt täcke och sovit en stund, skit höst! Niklas och Melwin ska köra mig till jobbet idag, sen kommer de och hämtar mig för att åka och veckohandla. Fått bra tips från vännen linda. Nu ska de bli ordning så ekonomin här! Nu ska de börja sparas! Kram

BAD TIME...

Publicerat. 2010-10-26 | 12:13:09
I förrgår var det dags att bada för Melwin, för ett tag sedan köpte jag små söta sköldpaddor i form av halkskydd att sätta i badbaljan. De blir ju ganska halt i baljan med olja så dessa fick Melwin testa och de funkade jätte bra, han satt stadigt och bra! Även om vi hela tiden sitter vid honom är man ändå på helspänn hela tiden så inte ngt händer men nu kändes det lite bättre:) Skönt för honom också att inte behöva halka:)
Han har tre badleksaker som jag köpt i Ullared för typ 5 kr styck och han tycker dom är jätte roliga, en fisk, en anka och en dinosaurie! Super söta, ska se om de finns fler nu när jag åker. Roligt att ha ngt att leka med i badet även om det kanske är lite roligare att plaska i vattnet för de gör han!! Ordentligt också så mamma eller pappa kan inte sitta bredvid med kläder!! Jag satt i bara trosor med en handduk omkring mig sista och JA, jag var blöt;)


Mumsar lite på dinosaurien.....


och plaskar riktigt ordentligt!!!


Snygging;)

Sitter på jobbet och fick precis ett mms a...

Publicerat. 2010-10-25 | 18:46:36

dsc00531 (MMS)

Sitter på jobbet och fick precis ett mms av sötaste Melwin, visst är det bra gjort av en 8 månaders kille att skicka;) "Jag äter majs mamma"

Ny tävling...

Publicerat. 2010-10-24 | 21:19:15

Hos ÄLSKADE HJÄRTEGRYN
Denna gången tävlar Melwin om en haklapp, hon gör så fina saker, har du inte varit inne och kikat på hennes sida så gör de:)
Nu håller vi tummarna för att Melwin vinner:)

8 månader!!

Publicerat. 2010-10-24 | 20:18:39

Idag blir vår älskade Melwin 8 månader!!
Kortet denna månaden var inte så lätt att ta;) Han vill inte sitta stilla:)
Men såhär blev det....







24 mars 2010
1 månad gammal, 7 månader sedan!! Det händer mycket!

Räkningar, iordningplock och chansning...

Publicerat. 2010-10-23 | 20:34:19
Lördag kväll! Skönt!
Idag har jag jobbat, de gick bra. Tiden gick väldigt fort idag, hade inte många samtal under de fyra timmarna men jag hade massa att packa så de var kul! Melwin var hos farmor och farfar under tiden och de hade gått jätte bra. Han hade busat med sin kusin som också var där och sprang runt i sin gåstol som en vilde!! Skönt att de går bra att lämna bort honom!
Niklas är iväg och jobbar, jag har precis fixat klart räkningarna så de bara är att godkänna på måndag när lönen kommer!! Har väl sagt det förut men jag vill ha de överstökat direkt, varför vänta liksom! Man har ju inget val, de ska ju betalas.
Började plocka iordning lite här hemma, var inne på toa och började fundera på om Melwins skötbordsunderlägg går att tvätta, kikade på tvättrådet och där stod ju givetvis handtvätt! Handtvätt på den, de blir ju inte rent. Senast i morse kissade han på mamma och på allt annat i hans närhet och de har hänt några gånger sedan han föddes och de känns ju inte så mysigt med tanke på att de också hamnat på underlägget!! Är väl tänkt att man ska kunna använda den till nästa bebis också, men jag gjorde en chansning, nu ligger den i tvättmaskinen. De får bli som de blir. Går det åt skogen får jag väl köpa mig en ny i Ullared den 2:e november, de e ju inte så dyra där. Hellre de än att den ska vara äcklig!! Min lilla prins somnade vid halv 8. Man kan lägga han i sängen men efter en liten stund blir han jätte ledsen, gör vi iordning en flaska välling och ger honom i sängen och då somnar han nästan direkt efter det:) Skönt att han somnar lite tidigare nu, innan var det ju efter kl 9 ngn gång men såhär på kvällen känner man ju för att ha lite ensam tid!!
Ska plocka klart här hemma, tända lite ljus, mysa ner mig i soffan med ett glas cider och kl halv tio ska jag se på filmen Juno på fyran:)

Och i morgon!!! Min underbara lilla plutt blir 8 månader!! Jag fattar de inte! Vart har tiden tagit vägen!!??
I 8 månader har jag haft min älskade son som jag älskar mer och mer för varje dag som går, han är mitt allt, det bästa som har hänt! <3


5 dagar gammal...
Storlek 50 på bodyn och på tok för stor, fick vika upp ärmar en bra bit! Lilla plutten!


1 dag :)

Jävla kundvagnar!!

Publicerat. 2010-10-23 | 12:48:36
Detta med kundvagnar, jag har sån otur jämt när jag ska handla på Ica och behöver en vagn när Melwin är med!! När han var mindre så använde vi ju dom med stol på och två av de fyra vagnar som de har på Ica i Fristad var 2 trasiga och de stod alltid längst fram. Ska man behöva ha hur många mynt som helst i plånboken för att liksom ta loss en vagn för att få tag på den som står som nr 2 och sen sätta tillbaka den första igen?? Inget man är sugen på direkt!! Jag sa till dem och nu är de borta men nu när man ska ha de vanliga vagnarna är det fan samma sak!! Skulle in på Ica en snabbis idag innan jag skulle lämna Melwin hos farmor och farfar och jag iväg till jobbet. Lite små stressad som alltid. jag hämtar en vagn, sätter i mitt plastmynt och drar ut vagnen och vad händer!!! Hela barn sitsen åker ner, den är trasig!!! Inga fler mynt i plånboken så de var bara att sätta tillbaka vagnen, ta ur Melwin ur bilen och gå bort till nästa vagngarage som finsn på andra kundparkeringen och för att komma dit behöver man gå över hela torget och förbi Ica, sätter i mitt plastmynt och drar ut vagnen och då är den jävla sitsen trasig också!! Blev så förbannand. Men som tur va hade de en länga till med vagnar lite längre in så jag fick en vagn efter många om och men!!! Fan att de inte kan kolla över sina vagnar emellanåt!! Ska man behöva springa som idiot efter vagnar när man ska in och handla? Nej tack!!!


En vintrig morgon i Oktober!

Publicerat. 2010-10-22 | 09:54:54

God Morgon, idag vaknar man och ser snö ligga på marken:/ Man e nog inte riktigt beredd på det känns det som, i går kväll hade vi storm här. De blåste något fruktansvärt och sakerna ute på vår uteplats flög runt!! Nu ser det ut som om att det är lugnare ute:)
Jag mår sådär, har nog en förkylning i kroppen som är på väg att bryta ut för jag känner mig helt slö i kroppen, näsan kliar så jag blir galen och magen vill inte alls vara med, trist!!
Melwin är på topp idag i alla fall, skönt men nu måste tänderna vara på g på riktigt! Han bajsar i tid och otid och jag tycker han vill ha mer saker in i munnen, de kliar väl, har känt efter vilket inte är så poppulärt men jag känner inget.
Gåstolen går men turbofart här hemma nu, han är precis galen!!! Vart man än ska gå så kommer han i full fart så man får springa iväg för att inte bli överkörd. Sen har hans armar blivit jätte lååånga!! han får tag på ALLT!! Nu står han vid fönstret och försöker få tag på lampan, han har redan fått den över sig en gång och jag säger aj aj till honom, och han tittar allvarligt på mig och sen ler han och då får man ju hålla sig lite:) ha ha söt unge! Jag vill inte plocka bort allt utan han får lära sig att man inte ska röra allt och jag tycker det går bra, ibland fattar han och ibland inte och då som jag sa får han lampan över sig. Som tur är, så är den inte så tung!! :)
Krypandet går också fint, han kryper ju inte så "riktigt" utan han drar sig fram med hjälp av händerna och krålar liksom med benen, ur sött och snabbt går det!!

Nej nu är det frukost time för oss, Niklas sover fortfarande. Idag kl 11 ska han iväg och skriva papper på Uponor och sen ska han åka in till stan och säga upp sig på Adecco, nice!!!

Ha en bra dag!!


"Turbo Melwin"


Allt ska man ha tag på, även mammas kamera!


Försöker lära sig att dricka ur den snygga pipmuggen men de e lite trixigt!! Inte riktigt som att dricka ur nappflaskan!
Men de kommer nog snart:)


Sen har han kommit på att man kan ha benen upp mot magen när man ska sätta ner honom i matstolen så såhär blev det i går när vi satte ner honom och han vart nöjd! Bus kille!!






Testar pappas jakt stövlar men de var lite för stora;)

Jaha, då har första snön för den här höste...

Publicerat. 2010-10-21 | 12:28:06

dsc03555 (MMS)

Jaha, då har första snön för den här hösten kommit, ingen favorit hos mig dock! Måttliga mängder är okej men inte som i vintras!

God morgon, här ligger vi i sängen och mys...

Publicerat. 2010-10-21 | 08:04:32

dsc03554 (MMS)

God morgon, här ligger vi i sängen och myser och är inte alls på topp, Melwin har varit mycke ledsen de senaste dagarna och vill bara vara nära oss, och på mig kliar det både i hals och näsa! Tror båda två är på väg att bli förkylda måttligt roligt... Man blir väldigt hängig då av någon anledning! Trist men vad ska man göra? Ha en bra dag, kram Melwin & Emelie

Underbar morgon! Melwin somnade tjugo öve...

Publicerat. 2010-10-19 | 09:50:39

Underbar morgon! Melwin somnade tjugo över sex i går kväll, precis slut och aningen hängig så kan fick alvedon och sov faktiskt till halv fem, fick välling och nu blöja och somnade om till halv nio! Låg och myste en stund innan vi gick upp och åt frukost. Nu är jag på väg till jobbet, snälla maria smsa mig klockan 7 och frågade om jag kunde jobba idag pga sjukdom. Kul! Idag hoppas jag på att mitt nya halsband kommer på posten som jag beställt:) hoppas. Ha en bra dag!

Här gör vi köttfärssås till Melwin:) lukta...

Publicerat. 2010-10-18 | 15:24:46

dsc03547 (MMS)

Här gör vi köttfärssås till Melwin:) luktar underbart gott och kan redan konstatera utan att ha smakat att de blir hundra gånger godare än köpt:) hoppas bara att lill prinsen tycker det samma!

God morgon! I natt har jag busat med mamma...

Publicerat. 2010-10-18 | 09:38:30

dsc03545 (MMS)

God morgon! I natt har jag busat med mamma! Till slut gav hon sig så jag fick ligga i mitten av mamma och pappas säng. Vi vaknade precis, är på topp humör, mamma kanske är lite trött;) just nu använder jag henne som klätter ställning den där mobilen måste jag ha tag på. Oj nu vaknade pappa, bäst att gå upp. Kram Melwin

Precis krupit ner i en ren bäddad säng o...

Publicerat. 2010-10-17 | 22:30:32

Precis krupit ner i en ren bäddad säng och själv är jag ny duschad. De är så underbart skönt. Riktigt trött nu så de ska bli skönt att få sova lite. Hoppas på att Melwin är lugn och snäll i natt. De senaste nätterna har han vaknat mycket och gnällt lite. Bara att rusa upp och leta upp nappen. Kan bli upp till sex gånger. Måttligt roligt. Linda tipsade om att låta honom sova utan pyjamas, så de gör han nu. Hoppas kan man ju alltid. Och lägga honom mellan oss vill vi inte, de får inte bli någon vana. Och förresten kan inte jag sova när jag har honom intill mig. Kanske låter konstigt men så vild som han är när han sover så kan man få en fot och en arm precis var som helst. Tror att både han och vi sover bäst i våra egna sängar. Nej dags att sova. Får se om jag kan lätta tankarna. Ställde mig nämligen på vågen när jag duschat och NEJ det var ingen vacker syn! Dags att ta tag i sitt liv kanske! Hade ju varit roligt om man kunde få på sig förlovningsringen igen, inte haft den på mig på över ett år! God natt

Höst!

Publicerat. 2010-10-17 | 20:15:02








Roligt att gunga!!


Lilla killen har blivit stor! Idag var det dags att sänka sängen!


Spännande.... och han somnade gott till slut! Redan klockan 8 idag!

Vi älskar dig över allt annat!


Dagen i GBG

Publicerat. 2010-10-17 | 19:41:03


På bussen


Hela gänget tog en fika...


Melwin fick mat....


Min bror Tobias och hans tjej Kicki


Simon


Mormor och morfar kikar på Melwin...


Glad kille på tåget hem när han praslade med sin nya Bamse bok som vi köpte på Åhlens. Den var rolig!!!


Men somnade gott efter en stund!!

Då var vi på väg hemåt igen. Är i Bor...

Publicerat. 2010-10-16 | 16:55:27

Då var vi på väg hemåt igen. Är i Borås om ca 15 minuter. Vet egentligen inte vad vi gjort dessa timmar för någon shopping blev de inte direkt. Sprang in på hm en snabbis för att se om de hade ett par gröna byxor till Melwin vilken dom hade, blev 6 par strumpor till honom också! Fika blev de i förmiddags och min bror som bor i göteborg skulle in på någon second hand butik också. Tog en jävla stund att hitta någonstans att äta också, helt sjukt. Femmanhuset har inget jätte bra utbud av restauranger och mina föräldrar kör gi och mina två bröder är kräsna. Alla var hungriga och blev sura på varandra och jag hade tågtid att passa så det slutade med att vi hamnade på mc donalds!! Inte riktigt vad vi hade tänkt kanske! Mamma och pappa tog bara hamburgare och vatten, stackare. Hoppas de får i sig något mer sen. Snart i Borås! Prinsen somnade i vagnen nu och har för övrigt varit en snäll och duktig kille idag:)

Nu är jag och Melwin på väg till göteborg!...

Publicerat. 2010-10-16 | 08:46:24

dsc03543 (MMS)

Nu är jag och Melwin på väg till göteborg! Jag hade tagit fel, trodde vi skulle åka tåg både dit och hem, man tar ju liksom de för givet när man bokar biljetter så sj.se men de var visst buss dit! Typiskt tänkte jag med tanke på vagnen men det fanns barnvagnsplats på bussen, skönt! Så vi sitter alldeles perfekt här. Melwin blev på glatt humör och skulle prata högt med alla;) men nu sover han gott i vagnen! Hade gärna velat byta plats med honom nu på morgonen när de var minusgrader ute. Varmt och skönt i åkpåsen:) pappa/morfar ringde precis och de är också på väg mot göteborg nu! Ha en bra dag!

GÖTEBORG

Publicerat. 2010-10-15 | 23:01:57
I morgon ska jag och Melwin åka tåg till Göteborg och hälsa på Melwins morbror Tobias och hans tjej Kicki! Mormor och Morfar och morbror Simon ska också dit så vi ska ses i stan. Smidigt att ta tåget, tar en timma, man slipper tänka på parkering och de blir billigare!!
En dag i fina Göteborg alltså, roligt!

Jag kan snart själv...

Publicerat. 2010-10-15 | 09:18:18

Mys morgon i sängen!
Melwin fick en flaska välling av pappa när han vaknade och han klarade nästan att äta upp allt själv, lite hjälp fick han när han tappade greppet, duktig kille!!
När pappa kom med flaskan och ställde den i sängen blev Melwin helt till sig och kröp på sitt egna lilla vis i direkt till flaskan! Nu händer de grejer, stora killen!!
Och stolta föräldrar ska väl tilläggas;)




och som alltid kliar det lite i tandköttet, men än syns inga tandsingar till:)

TURDAG!!

Publicerat. 2010-10-14 | 21:39:44
Hejsan!

Torsdag kväll!
Jag kikar lite på TV, har jobbat i kväll. Trivs verkligen super bra! Tycker det är roligt! Niklas åkte precis iväg för att hämta sin pappa i stan, han hade varit iväg med jobbet.
Melwin ligger gott i sin säng och sover. Älskade unge, han vlir helt överlycklig när man kommer hem. Och nu har han börjat ta sig framåt på golvet, kryper gör han inte, han har någon egen stil, han drar sig framåt med hjälp av händerna och sen hjälper han till med benen genom att sprattla lite:) Så nu är det inte säkert att han är på samma ställe som man satte ner honom på!! :) Sötis!

Idag var en viktig dag för Niklas och för oss när vi vaknade. Klockan 11 skulle Niklas vara på sitt jobb, möte med hans chef på Uponor. Niklas sökte jobb för ett tag sedan, just nu jobbar han ju på Uponor via Adecco Bemanning men han vill ju ha en "riktigt" anställning på företaget och idag skulle han få beskedet. Han åkte iväg och jag var såååå nervös!! Tog med mig Melwin och Ludde ut och vi möter Niklas i bilen.... med ett STORT leende!!! Han fick jobbet!! Han ska alltså bli anställd på Uponor! Äntligen ett "riktigt" jobb!
Går inte beskriva hur skönt det är, han kommer fortsätta med att arbeta helger vilket betyder att jag kan fortsätta med att arbeta!! Sparar dagar och jag hoppas ju så klart att jag någon gång framöver kan ha chans till jobb där.

Vi har nog haft en turdag idag!! När jag satt i bilen hem från jobbet lyssnade jag på RixFm (som jag alltid gör) programledaren på kvällen är halv indier och han brukar driva med de, varje dag brukar han sjunga en låt på engelska fast med indisk dialekt, jag hörde direkt vilken låt de var, ringde upp numret och man skulle bli samtal 12, och han svarar!!! Han frågar vad jag heter och var jag ringer ifrån och säger att jag blev samtal 12!!!! Fick säga vilket låt jag trodde de var och jag gissade rätt, "Standig were you left me" med Erik Hassle, så jag vann veckans Rix CD som var Rasmus Seebach, härligt!! Tycker han är bra!!

God Natt!!


Min vinst, bra skiva;)


Så sött.... lilla foten sticker ut!
I morgon ska vi sänka han säng....

Hälsade på pappa i skogen...

Publicerat. 2010-10-14 | 21:23:38
I måndags började ju älgjakten så Niklas har varit iväg måndag, tisdag och onsdag! I går åkte jag och Melwin dit och gjorde dem sällskap när de hade lite mat paus, grillade korv och Melwin passade på att busa lite med pappa.
Niklas siktade på en älg men sköt inte, och varför undrade jag men så skulle han tydligen göra, fråga mig inte varför. Men hans bror lyckades skjuta en tjur så lite älgkött blir det i frysen i slutet på veckan. Men vem vet, de har två älgar kvar att skjuta så mer kan de bli!!

Tog kort på mina två prinsar i jaktstugan!




SÖTISAR!!

Höstfint på Lindex.

Publicerat. 2010-10-14 | 11:07:12

Hittade denna fina body med svampar på Lindex hemsida i går när jag kikade lite, tyckte den var jätte söt:)
Får nog bli en sväng in på Lindex idag innan jag börjar jobbet:)




Denna är också lite rolig, slipsen och västen är som ett tryck på bodyn:)



Denna däremot skulle jag ALDIG köpa!!
Gräsligt ful!!!



10-10-10

Publicerat. 2010-10-10 | 19:19:23
Idag är det ett roligt datum:)

Melwin är hos bästa mormor och morfar och vi saknar honom såklart enormt mycket!!
Får inte träffa honom för än på tisdag! Känns som en eveighet tills dess men vi ska nog klara oss:) Men massa pussar kommer de bli...

Idag var jag och Melwin i Skara och hämtade en barnvagn! Är super nöjd med den vi har men jag får jätte ont i mina axlar och nacke när jag använder den tyvärr. Så jag hoppas att de blir bättre med denna, och Melwin testade den direkt såklart och han verkar gilla den:)
Han somnade gott i den hos mormor och morfar!

Trevlig kväll, sängen tidigt för oss här idag (efter ensam mamma söker såklart) för i mrrn vankas det älgjakt!!





Fick inte testa den så mkt idag men de får bli på tisdag:)
Bara skylten som ska sättas dit också!

Testar....

Publicerat. 2010-10-09 | 23:17:46
nya kameran och så klart får Melwin vara "test person" ;)
Något sötare kan man ju inte ta kort på!!


Var är tandsingarna?


Sötis!


Testar pappas keps...


Myser med speldosan.


Sen kanske en mindre trevlig bild men jag bad Niklas ta kort på mitt ärr från kejsarsnittet, inte vackert precis men vad ska man göra, "tur" att de inte syns så tydligt men jag tycker inte att de e speciellt fint gjort... Men ur snittet kom i alla fall en underbar liten människa!! :) Härliga bristningar fick man också på köpet;)
Känsliga läsare varnas;) ha ha







TÄVLING

Publicerat. 2010-10-09 | 22:58:07



Var precis inne och kikade på hemsidan där jag beställde Melwins fina namnmössa och såg då att hon har en tävling just nu där man kan vinna just en sån mössa samt en dreglis!! Tävlingen hittar ni HÄR!!
Jag ska vara med och tävla, en mössa i en storlek större är aldrig fel;) Melwin får för övrigt massa fina kommentarer om mössan både av kända och okända personer, sånt e kul!!



Nu kommer bilden säkert så fel håll, skick...

Publicerat. 2010-10-08 | 23:35:36

dsc03535 (MMS)

Nu kommer bilden säkert så fel håll, skickar nämligen från mobilen men denna bilden har jag som bakgrund på min mobil och jag blir alldeles varm när jag tittar på det. Han är så otroligt söt! Bilden tog jag i turkiet:)

ONT!!

Publicerat. 2010-10-08 | 21:29:37
Jag har så f*rbannat j*vla ont i min rygg och nacke!!!
Nästa vecka får jag ringa vårcentralen!! Tror dock inte de gör så mycket men recept på alvedon hade inte varit helt fel för de går åt här och man får ju inte överdrivet många tabletter i lådan precis, sen ska jag kontakta folksam nästa vecka för massage skulle jag behöva!! Nikals tryckte lite förut och de var ljuvligt skönt!!! Tänker inte jag betala... Sjukgymnast kanske hade varit ngt också!!
Sveda och värk ersättning, ja tack!!!
Inte alltid jag klarar av att bära runt på Melwin heller, ibland har jag inge val och de gör sååå ont:(

Varm dusch med massagestrålar och två alvedon nästa... kanske hjälper för en stund.
Ska försöka komma iväg till jobbet en stund tidigare i mrrn också så jag kan lägga mig i den underbara massagefåtöljen ;) Nice!

GOD NATT!


JA TACK!!

NY KAMERA

Publicerat. 2010-10-08 | 10:42:52

Äntligen har jag köpt mig en ny kamera, den gamla är ju snart 5 år gammal och vissa funktioner med den börjar ge sig, bla autofokus.

Denna fina blev det:)

BILEN

Publicerat. 2010-10-06 | 21:16:57
Nu kommer de en bild på vår fina bil...




Mätt och glad kille när vi åt ute idag:)


Melwin sitter i vagnen medans mamma och pappa grejar med däcken...


Mys med Ludde.


Ludde fick en napp när Melwin föddes, idag skulle han också testa!
(Melwin har aldrig använt den, bäst att tillägga de)


Att bli slickad under foten tycker Melwin e roligt, han skrattar men tycker nog att de killas lite också:)

Melwin leker på sin filt och jag har preci...

Publicerat. 2010-10-06 | 11:14:52

dsc03531 (MMS)

Melwin leker på sin filt och jag har precis tagit en dusch. Vi ska strax åka till niklas pappa och ta kort på lite bildäck för att lägga ut på blocket. Ett förråd fullt med massa däck som tillhört gamla bilar, dags att rensa. Ska försöka oss på att sätta fast Melwins bilstol i vår bil också:) Ha en bra dag!

" Ny bil "

Publicerat. 2010-10-06 | 10:38:51
Hejsan!!
Nu har vi äntligen köpt oss en "ny" bil...
Åkte iväg i går och fick med oss bilen hem, roligt!! Vi är nöjda!
Bild kommer senare:)

Sysselsättning!

Publicerat. 2010-10-04 | 22:42:22
Ibland så trivs Melwin jätte bra med att gå i gåstolen eller ligga på sitt täcke och leka med sina leksaer, han säger inte så mycket utan är allmänt nöjd men sen finns de dom dagarna som inget är roligt, kvittar vad man gör så är det bara gnäll. Och oftast är det när man ska göra sig iordning eller laga mat, då får man ta till andra saker, så som redskap som finns i köket som är nytt, de brukar vara intressant och han nöjer sig en stund. Idag var en sån dag, jag skulle ta på mig och göra mig iordning och han bara gnällde, bara mamma som gäller och då fick de bli en sån lösning.... tvättmaskinen!!! Jag hade precis startat den och tänkte att den kan nog vara lite intressant och mycket riktigt, han satt som ett ljus och tittade på tvättmaskinen så mamma fick göra sig iordning utan en gnällig liten kille....

Idag har det varit en lugn dag, när Niklas vaknat satte vi upp den lilla tv:n på väggen i sovrummet och sedan tog jag och Melwin en promenad! Skönt!

God Natt!

Se upp i backen!!!

Publicerat. 2010-10-03 | 10:08:25
I torsdags när vi var i Ullared skulle vi kika efter en pulka till Melwin och vi hittade en, en blå Stiga pulka fick åka med hem och så klart måste man ju testa den:)




Får hoppas att den kommer till användning, mysigt att dra honom i den i vinter, men nej de behöver inte komma lika mycke snö som i vintars. Tack!


Vi köpte en spegel också så vi ska kunna se Melwin när vi kör. Vi har ju haft honom ifram innan men nu är de ju airbag på hyrbilen så han fåt sitta i bak. Skönt att kunna se om han sover, är vaken eller vad han pyssalr med där bak bara genom att titta o backspegeln, smidigt!! :)


Sötisen i bilen när vi skyndade till posten för att lägga på brevet från Folksam ang inlösen på bilen, men så klart hade de ändrat tömningstid från 20 till 19!! Smart!