Klänningen...

Publicerat. 2009-04-30 | 18:34:13
Har precis prövat klänningen som jag beställde från Ellos...
Den satt perfekr och var verkligen fin!!

Så den sparar jag allt:) Om jag ska ha den på bröllopet eller i sommar får man se:)

Väntar på Linda....
Kram

Klänningen...

Publicerat. 2009-04-30 | 18:34:13
Har precis prövat klänningen som jag beställde från Ellos...
Den satt perfekr och var verkligen fin!!

Så den sparar jag allt:) Om jag ska ha den på bröllopet eller i sommar får man se:)

Väntar på Linda....
Kram

Besök...

Publicerat. 2009-04-30 | 18:01:48
Hejsan!

Nu har jag och Niklas städat och kixat här hemma. Jag dammsög lägenheten och de skulle jag inte ha gjort! Min rygg mår inget vidare nu!

Om en liten stund kommer Linda hit från Eskilstuna, hon sms:ade nyss och hade 8 mil kvar:) Hon ska stanna här hela helgen vilket ska bli jätte kul! I mrrn ska vi åka till Ullared, Linda ville passa på eftersom att hon är ganska nära nu:)

Idag har vi varit och hämtat en hyrbil på Volvo, det blev en grön fin volvo V50! Jag fick köra den hem och de var ingen höjdare, jag var riktigt rädd när jag körde... kanske fortfarande e lite chockad efter olyckan! Så jag avstår nog från att köra så mycke jag kan!
Volvon ska vi använda i nöd fall bara eftersom att den kostar pengar varje km man kör, dock en liten summa eftersom att vår bil var försäkrad men ändå!!
Hoppas vi får tillbaka vår bil snart!!!

Åh vilket underbart väder de varit idag!!!!

Kram

Trafik olycka...

Publicerat. 2009-04-30 | 09:51:15
Hejsan!
Ursäkta min dåliga uppdatering men i tisdags kväll var jag med om en trafik olycka!! En ny och otäck upplevelse i ens liv!
Jag skulle bara ner till stan och fixa en grej lite snabbt, på hemvägen ligger jag i vänsterfilen för att jag strax ska svänga vänster mot vår lägenhet! Framför mig ligger en bil som bromsar ganska tvärt för att svänga vänster. Och där finns liksom ingen fil för vänster sväng utan man får stanna i det vänstra körfältet! Jag får bromsa till, tittar i backspegeln (vet inte varför egentligen) och ser en bil bakom mig som kommer i hög fart och jag minns att jag tänkte stanna!! Innan jag ens hinner blinka så smäller det till och han kör rakt in i min bil bakifrån! Jag blev helt hysterisk, chockad och försöker leta upp min mobil för att ringa Nikals för den första tanken som rinner igenom mitt huvud är, fan bilen! Den e ju ändå " Niklas" Får tag på Niklas som bara är ett kvarter längre ner med sin pappa då de också varit och gjort ett ärende så de kommer upp till mig på ngn minut bara. Flera bilar stannar och en kille ringer efter ambulans och brandkår. Niklas pappa som e brandman börja dirigera (stavas?) trafiken och kontaktar brandstationen för att se om de e på g!

När ambulansen kommit till mig går de igenom mig från topp till tå och frågar om jag har ont, jag berättar då att jag har smärtor i rygg och nacke. De bestämmer sig för att lyfta ut mig med en bräda och nack krage som jag kanske snabbt får på mig! Medans personalen håller i mig rakt upp så fäller de sätet för att få ut mig på brädan genom bakluckan!! Och för att lyckas med det fick de flippa bort nackstödet på sätet!

Att bli förflyttat från sätet sittandes till liggandes fastspänd precis över allt på en bräda ut genom bakluckan av jag vet inte hur många brandmän var en riktigt äcklig känsla. Man känner sig verkligen utlämnad. Men jag kom ut och de förde mig med ambulans till borås sjukhus där de än en gång gick igenom mig från topp till tå, drog av mig byxor och klippte sönder mina alldeles nya toppar som jag tog på min nya på morgonen och satte en kanyl i armen!

De förde mig till röntgen för att rötga nacke och rygg raden!
Efter en stund kommer de ner till mig och säger att bilderna inte visar ngt och äntligen koppalar de loss mig så jag får röra på mig!

Man kan lugnt säga att man kände sig lite mörbultat, jag var yr och smärtorna i rygg och nacke fanns ju kvar och finns fortfarande kvar! Och de gör ont på fler ställer hela tiden! Just nu har jag känningar av bilbältet som antagligen tryckt till kroppen lite här och där!! Men jag är inte allvarligt skadad och jag lever. De e jag mest glad över så klart!

I går var vi och kikade på bilen och vi trodde i tisdags att de inte var så farligt med den men i går såg vi att hela bilen liksom blivit ihoptryckt och att de visst var en del att göra på den. Skönt att man slipper stå för allt detta själv, jag blev ju på körd så den killen som gjorde det får stå för allt!!
Niklas pappa stå ju som ägare på bilen så han sköter allt snack med försäkringsbolag och allt vad de nu e...


Blev påkörd bakifrån, så dragkroken fick sig en rejäl smäll! Fick mig ett riktigt gott kratt när jag såg att reg. numret från bilen som körde in i mig är "in stämplat" i vår kofångare:) ha ha


Bort klippt nackstöd!
Fortfarande helt osannolikt hur de lyckas få ut en från sätet ut genom bakluckan...

Bakluckan ska bytas...


Sätet jag satt i fick sig en rejäl smäll, som ni ser... Samma gäller handbromsen som är precis sned...
Sätet ska också bytas ut...


Sen får man ju inte glömma att man var med i tidningen, eller nja vår bil är ju inte med på bild men de e ju från olyckan...



En förare klagade över smärtor i nacken efter en trafikolycka på Fristadsvägen.


Två lindrigt skadade i olycka

Borås 2009-04-28 | Uppdaterad 2009-04-28

Två bilar kolliderade på Fristadvägen i Borås på tisdagskvällen.

Det var två bilar som kolliderade i korsningen Fristadvägen/Isabellagatan. En person ur vardera bilen fick föras till sjukhus.

En förare klagade över smärtor i nacken. Skadorna betecknades av polisen som lindriga.

Olyckan orsakade långa köer.



I mrrn e de dags för frisören:)

Publicerat. 2009-04-26 | 18:57:22
Hejsan!
Då har man kommit till veckans tristaste dag! Söndag! Men idag känns de faktiskt okej, kanske beror på att jag tagit semester måndag, tisdag och onsdag nästa vecka plus att man e ledig på fredag för att de e första maj så 1 dags arbete nästa vecka känns heeelt OK:)

Idag tog vi sovmorgon och sen har vi diskat upp all disk vi hade, uch! Man e lat när inte disk maskinen e ingång!! Hoppas svärfar har tid ngn dag nu att komma och hjälpa oss!!
Tänkte strax åka iväg till Coop en sväng, vi måste införskaffa oss en ny dusch, ja vad heter det nu! Jag tappade ordet! Dusch munstycke?? Den vi har i duschen nu e inget vidare!!

I mrrn kl 11.00 ska jag iväg till frisören, ska klippa mig och göra ljusa slingor:) De e ju vår!! Brukar färga dey lite ljusare på våren och sen går jag tillbaka till de mörka på hösten! Svärfar kommer nog bli glad för han har sagt att jag e sötare i ljust hår:) hi hi På kvällen sen ska jag på jägar examen. Lite därför jag tog semester för att jag ska på de både måndag och onsdag kväll och jag har kvälls schemat nästa vecka!

På tisdag ska jag åka mot Lidköping tidigt! Tänkte vara vid min lägenhet vid 9 och skruva ner lampor och så, kl 10 ska jag träffa tjejen som ska köpa lägenheten! Ska skriva papper och fixa med betalning och överlämning av nycklar! Efter de ska jag och mamma åka och hälsa på moster som fortfarande ligger på sjukhuset men som faktikst hade vaknat nu så hon e på bättringsvägen! Skönt!!

Tänk, på fredag är det den 1 maj!!! Det innebär att det är 1 år sedan jag pratade med Niklas på telefon för fösta gången!! Det var en torsdag kväll och vi pratade läääänge!!! Den 2:a maj sen kom han till mig för första gången, det var en fredag och han stannade hela helgen! Den helgen kommer jag aldrig glömma!! :) 
Man kan lungt säga att jag föll pladaska för honom! När han klev ut bilen och jag såg honom pirrade de i hela kroppen och jag minns att jag tyckte att han såg så bra ut och att jag fastnade för hans kläder (jeans, röd t-shirt och vita lacoste skor), jag kommer också ihåg att jag tänkte att han va kort och hade håriga armar, ha ha ha!!
Sen den dagen har vi hållt ihop! Men vi räknar inte den dagen som "vår" Där har vi ett annat datum:)

Nej nu ska vi dra! Hej hej!!



Lördag!

Publicerat. 2009-04-25 | 21:23:37
Hejsan!!
Nu sitter vi och kikar på Robinson!

Idag har det varit en underbart fin dag!!
Jag vaknade när Niklas gick upp i morse för att bege sig till skogen och greja, jag gick upp strax efter att han åkt, gjorde mig iordning och åkte en sväng till stan!!
Hade lite saker jag behövde fixa, bla nytt smink då de mesta tagit slut, en matta till köket, gardiner och schampo o balsam! Hittade också en super fin klänning jag hade velat ha på bröllopet på midsommar men den passade inte. De mesta brukar vara för litet kring bysten tyvärr:( Så de var bara att glömma den!!
Var inne på Gina också och köpte mig två tunikor, en gul och en vit. Jag bytte också ett par legins som jag satte på mig för fösta gången i morse och när jag låg i soffan förut såg Niklas att de var två hål mellan benen!! Inte såå kul! Men nu har jag ett par nya:)

Satt och kikade lite på internet tidigare idag på klänningar! Vill ju som sagt at ngn fin på bröllopet och de e bäst att man börjar kika nu! Annars kommer man inte att hitta ngn sen!!
Var inne på ellos och hittade faktiskt en som jag fastnade för så jag beställde den, får jag pröva den när den kommer den och se om jag kan ha den:)

I går blev det ju en tripp till Lidköping! Som jag skrivit innan så ligger min moster på IVA och jag ville följa med min mamma och hälsa på henne. Det var jobbigt när man kom dit och såg henne men sen var de bara skönt att stå vid hennes sida och och titta på denna. Liksom bara finnas där hos henne. Hon har blivit bättre och de känns underbart! Pratade men min mamma tidigare och de KANSKE ska koppla bort respiratorn i mrrn så hon får andas själv men de får vi se... Ska åka och hälsa på henne på tisdag igen!!

Vad ska man hitta på i mrrn då?
Blir det fint väder så kanske vi åker och lägger oss på en filt i stadsparken:) Låg massa folk där idag och solade sig och de såg inte fel ut:)

Nu ska jag kika k´lart på Robinson!

Förresten! Jag var på Netto en snabbis förut och kikade ruunt lite bland alla saker de har och hittade en "Hårmassage" och slängde ner den direkt i korgen och Niklas fick den stora äran att pröva den på mig!! ÅHHHH va skönt de va!! Jag somnade nästan och jag bara rös!!! För er som inte prövat, och tycker om att bli kliade i håret! TESTA!!!

Kram på er....



Klänningen!



"Hår massagen"
UNDERBAR!!!

PEAK

Publicerat. 2009-04-21 | 16:08:28
Hejsan!
Då var tisdagens arbete avslutat och jag kom hem för bara en liten stund sedan!
Sitter och väntar på att min älskling ska komma hem men lika fort åka till skogen igen, men en puss ska jag nog allt hinna att få:)
Sen ska jag läsa på examen lite, laga mat och tvätta säng kläder!! I kväll blir det till att mysa ner sig i soffan och kolla tv. Unga mödrar, sjukhuset och sen äntligen hemma!!

Beställde ju en PEAK tröja från Grästorp som de så snällt skickade till mig! Men så har man ju otur och får fel tröja!! Så typiskt! Fick en tunn hood tröja och de skulle jag ju inte ha!!
Tog med mig min brukare in på Stadium idag och kikade på peak avdelningen!
Hittade zip tröjor men så klart bara i rosa och blått och jag vill ju ha grå!! Frågade om den fanns i grått men hon sa nej! Prövade då en hood i grått och den var super fin, dock ingen dragkedja på den som jag tror att jag vill ha!
Men var inne och kikade på peaks hemsida nu och då fanns zip tröjan i grått!! Ringde och bad om art. numret så nu ska Smått & Gott i Grästorp hjälpa mig att beställa den:) Måste bara åka ner till Stadium och pröva storlek så de blir rätt:)

Men jag är i valet och kvalet om VILKEN modell jag ska köpa!!! Zip eller Hood???
Förslag ngn??

Fick ett inte så roligt samtal i helgen av min mamma!
Min moster ligger på IVA och är dålig! Så just nu är de lite kämpigt! Gråten kommer och går och vi hoppas innerligt att hon snart blir bättre!! Har kontakt med mamma hela tiden ifall ngt nytt dyker upp!!
Är hon kvar på sjukhuset på tisdag nästa vecka ska jag åka och hälsa på när jag ska till Lidköping!!

Nej man kanske ska göra ngt nyttigt nu!!
Snart kommer min prins hem!!!!!!! :)

Kram på er

Grattis lillebror!!

Publicerat. 2009-04-17 | 11:50:12
IDAG FYLLER MIN LILLEBROR SIMON 15 ÅR!!

HAN FYLLER "MOPPE" OCH NU VÄNTAR HAN BARA PÅ ATT FÅ KÖRA OCH SKRIVA UPP!!
MOPEDEN STÅR OCH VÄNTAR PÅ HONOM....

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN !! :)

Kramar från Emelie & Niklas



Nu är vi båda GI:are

Publicerat. 2009-04-17 | 10:56:25
FREDAG!!! Härligt värre! Det är dock inte lika roligt att man har sena passet att jobba idag! Är inte hemma för än efter sex men men, jag fick ju sovmorgon i alla fall!!
När jag vaknat till liv gick jag upp och åt stekt ägg med bacon och sedan åkte jag iväg till ICA för att handla lite grönsaker...
I går tummade jag och Niklas på att båda köra GI tillsammans, Niklas behöver de också om han ska få bort sin lilla kula han har på magen så nu kör vi!! Han fick också ägg och bacon me till jobbe och han sms:a förut och sa att de smakade bra:)
I morse ställde han sig på vågen och skrev så fint upp sin vikt i vår familje kalender som hänger i köket:) Så vi får väl se, killar brukare ju ha lättare för att gå ner än tjejer.... Nästa fredag får ni veta hur de gick för han första veckan:)
Det börjar märkas också att månaden e på väg mot sitt slut, de börjar ta slut med pengar på kontot som så brukar vid den här tiden! Men nu handlade jag rejält idag så nu ska vi klara oss ett bra tag!!

Lön nästa fredag ju som tur e och vi båda kommer få bra lön!! Nästa fredag ska jag till frisören och bli vår fin:) Ska klippa mig och göra slingor.
I går beställde jag en Peak tröja också, har de senaste två åren köpt en varje vår och den jag köpte förra våren är trasig nu! Den är VÄL använd! Dyra dock men en per år tycker jag man e värd:) Och förresten var de ju Niklas som lovad mig en:) Tror den kommer på posten idag!!

Sen var det ju detta med sommardäck. Niklas skulle byta på vår kära volvo i onsdags men vad han inte tänkte på att den grejen man tar bort lås muttrarna med gicj ju sönder i höstas, hm så i mrrn måste de svetsa bort skiten!! Blir man galen eller...

Jaha nej man kanske ska lägga sig i soffan en stund innan man ska iväg till jobbe...

Kram på er...


ÄLSKAR DIG...

Måndag...

Publicerat. 2009-04-13 | 15:20:59
Hejsan!
Då är snart påsken över för denna gången och i fredags satt man här och tyckte att de skulle bli såå skönt med 4 dagars ledighet och nu är även de snart över, herregud va fort de går!! Men man kan ju tänka att de snart e helg igen för de e ju bara 4 arbetsdagar denna veckan:)
Känns konstigt att de e måndag idag också när man inte jobbar, kommer nog inte hänga med alls i dagarna denna veckan!!

Idag vaknade vi hyfsat tidigt, Niklas hade ställt klockan för att åka med sin pappa och bror till skogen en sväng, jag låg kvar en stund och myste i sängen men förflyttade mig sedan till soffan:) Lat som man e!
Gjorde mig till slut iordning och åkte ner till Gina Tricot, tittade ut genom fönstret och tyckte att de såg grått och trist ut så jag tog på mig jackan, herrgud va ju varmt ute!! Tur att jag hade linne under:)
Köpte ju lite nytt på Gina i fredags för mina presentkort, bla nya vita linnen, och två tunikor en svart och en vit men jag k´öpte mig även en ljus blå, hade på mig den vita i helgen med svarta legins och trivdes jätte bra i det:)
Hade ett av de nya linnena på mig i helgen och såg i går att sömmen längst ner på linnet gått upp! Inte OK tycker jag så de va därför jag åkte till Gina idag, för att byta de:)

Nu kom Niklas hem! Bäst att vara lite social, han har MASSA att berätta om jaktmarkerna:)
Endel kanske undrar hur de går med jägarexamen, de går väl sådär om ni frågar mig!! Inte långt efter att jag började med det tänkte jag på vad F*N gett mig in på!! :( De e svårt och jag kan nog inte riktigt se mig själv som en jägare, får väl se om jag klarar det!! Får man väl höra det sen att man inte klarade det.. och få skit för de....

Kram

Bordet är på plats...

Publicerat. 2009-04-10 | 18:33:12
Phu! Jäklar va vi har grejat idag! Har hållt på sen klockan 11 i förmiddags! Gissa om vi e trötta nu! Men vi kan verkligen sätta oss i kväll med gott samvete och resten av de andra dagarna också förresten! För nu är vi så gott som klara med de mesta:) Det är väl hallen då som Niklas vill måla om men de får bli famöver, de orkar vi inte nu!!!

Kaklet har också fått en förvandling i köket och väggarna med för den delen:)
Bilder kommer här..
Om de e ngn som undar var jag köpte kakeldekoren så finns den på Coop! 10 st för 45:-!! Finns massa olika färger och är super enkla att sätta på kaklet:) En billig peng för lite förändring:)


Kaklet FÖRE...


Diskmaskinen saknas fortfarande:) ha ha e de inte snyggt....

EFTER...


Tapet före...


Efter..
visst blev de bra, vi e super nöjda! Skulle stryka och "vika" upp gardinerna med ngn specialgrej om man inte har sy maskin men hittar ju inte de:( hade de sist när jag fixade gardinerna i tv rummet.. ja ja de kommer väl fram. Garninerna får se ut som de gör lite till:)

Köket snart klart:)

Publicerat. 2009-04-10 | 14:31:17
Hejsan!
Långfredag idag! Känns underbart att de bara e fredag:) Jippie!

Idag gick vi upp 10.30, sov tills vi vaknade, skönt! Men vi vaknade båda två vid 8 och hade kämpigt med att somna om! Men vi lyckades till slut...
Vi började greja i köket direkt, och nu e de snart klart:) Vi invigde nya bordet med att äta lite också, mys!
Ska ta kort sen och lägga ut här...

Niklas åkte iväg en sväng till Gingri nu, han ville klippa sig och hans pappa har en sån hår trimmer...

Jag ska nog strax åka ner till Knalleland, vi behöver ha ngt på bordet som skyddar lite, blir nog 2 långa svarta löpare som jag lägger rakt över bordet, sen hittade jag två super snygga ljusstakar på EKO hallen i går som skulle passa perfekt på bordet i köket:) Har mängder med ljuslyktor men jag kan nog inte motstå:)

Måste slå in paketen till mina bröder också:) Åker ju till Kvänum i mrrn!!

I kväll ska jag i alla fall se Singing Bee på tv3, idag e de ju bara kändisar med...

Hoppas ni får en bra långfredag!

Kram Emelie

______________________________________________________

Då var man hemma igen då efter en snabbis på stan! Blev bara 4 tabletter till bordet och två toppar från Gina.
Ska springa ner till tvätt stugan med våra säng kläder nu, bad Niklas göra det men han skyller på att han inte kan tvätt maskinen, de "kunde" inte jag heller när vi flyttade hit men man e väl inte dum! Såå avanserade e inte tvätt maskiner, ibland undrar man alltså.... hm Killar!!! :)

4 dagars härlig ledighet!

Publicerat. 2009-04-09 | 19:46:18
Hejsan!
Åh va underbart de ska bli med 4 dagars ledighet! Riktig lång helg! Inte alls fel! Slutade 15 idag och börjar jobba 15 på tisdag igen:) NICE! Fick en super fin påsk blomma av min brukare idag också, snällt!!

Niklas håller på och målar i köket en sista gång och när de torkat ska vi tapetsera ena väggen! Var på coop förut och hittade en super fin tapet i grått:)
Och när de e klart ska jag ställa in nya köksbordet:) Min kära mor hade hittat ett ek bord på blocket i början på veckan och sms:ade mig om de! Ringde de som hade det och de fanns kvar så jag var och kikade på de i går. Och de var super fint!! Så jag betalade de och tog med mig det hem:) Kommer bli sååå fint!
Ska ta kort sen när de e klart:)

När Niklas kom hem från jobbet idag så kom han förbi och hämtade mig, vi åkte tillsammans till Gingri för att hämta Ludde, köpte med oss en påsk blomma till hans föräldrar, det är dom väl värda som hjälper oss med Ludde. Niklas fick ett ryck också och bytte till sommardäck på golfen! Så nu e den fin:)

På lördag ska vi åka till Kvänum och fira min bror som fyller 15 år den 17 april! Ska också passa på att fira morfar som fyller på lördag!!


Denna bilden tog jag i GBG förra onsdagen:)


Min älskling byter däck:) Svärfar hjälpte också till...


Den fina påsk blomman jag fick av min brukare med familj:)


Köksbordet:)


Tapeterna:)


Målning:)


Skattebesked...

Publicerat. 2009-04-05 | 17:13:22
Hejsan!
Söndag idag då, och här har de varit full rulle hela dagen, Niklas har rivit ur skåtet i köket där diskmaskinen ska in så småningom! Jag har tvättat och vi har hjälpts åt att sätta upp lite grejer, bla speglar, tavlor & krokar.

Vi har också räknat ut våra resor till och från jobbet som ska deklareras. Det pirrar lite i kroppen när jag sitter och gör detta för precis nu för ett år sedan fick jag kontakt med Nikals och samma dag som deklarationen skulle in förra året så kom Nikals upp till lidköping och överraskade mig:) Kommer ihåg att vi åkte bort med mina papper och sen satte vi oss i solen och åt glass, var varmt den dagen:)
 Niklas har fått sina papper men inte jag.
Man kan ju gå in och kika på skatteverkets hemsida med hjälp av e-legitimation och de gjorde vi, nyfiken som man e. Niklas skulle få 4500 tillbaka och jag skulle få 6000. Men nu har vi varit inne och fyllt i våra resor och då räknas de om direkt på vad man får tillbaka, 12000 till Niklas och 9000 för mig! Inte helt fel. Vi godkände de dock inte på internet för vi vill ha pengarna i höst istället för till midsommar:) Kan vara kul att ha lite pengar då, kanske man kan åka iväg på en resa, vem vet! Niklas har ju inte jobbat så länge på sitt nya jobb så han har ju ingen semester att ta ut men han kanske kan ha lyckats skrapa ihop en vecka i höst, man kan ju hålla tummarna. Roligast vore dock om vi kunde åkt iväg med mina föräldrar, men vi får väl se... Nästa år i september ska ju Niklas pappa bjuda oss på en resa till turkiet för han fyller 60!! Längtar!!

Nikals ligger och kikar på hockey nu! "Våra" lag möts ju i final. Nikals håller ju på HV71 och jag på FBK! Lite kul!!
Ska strax åka iväg och tvätta våra bilar på brandstationen, Nikals pappa jobbar så man får ju passa på!
Inga sommar däck på här än i alla fall, de ska göras veckan efter påsk sägs de här:)

Köpte 3 par vår skor i fredags på skopunkten!! Super fina, hittade de direkt när jag gick in där. De hade massor! Och de som e så bra e ju att man får ta 3 men betalar bara för 2. Så jag betalade 400:- för 3 par skor!!
Tänkte jag skulle lägga in bilder på dem men skopunktens hemsida funkar inte för tillfället:( Återkommer med de senare!!
Hoppas ni haft en bra helg!!!
Kram


Vår nya lägenhet inna & efter inflytt:)

Publicerat. 2009-04-04 | 19:57:37

Tog bilder på lägenheten precis när jag varit och hämtat nyckeln, var tänkt att jag skulle lägga ut dem förra veckan men blev aldrig av! De kommer nu stället:)
Bättre sent än aldrig!
Och ni får ta korten som de e, vi är som sagt inte helt iordning!!!


Tomt sovrum




Möblerat sovrum...


Tomt tv rum!


Nya soffan:) Underbar!!!






Tomt kök




Köket e långt ifrån klart men såhär ser det ut nu, disk maskinen ska in bredvid spisen, vi ska måla vitt på väggarna och sen ska vi sätta upp en färg glad fondvägg och så klart ska ett köks bord få flytta in också men de blir i slutet på månaden... Gardinerna hänger också uppe lite provisoriskt:)
Har i alla fall bytt handtag för de var ju inte såå snygga, kakeldekor ska nog också upp så småningom!:)


En tom garderob


"Data rummat" hm suddig bild de blev då:(


En tom toa.. lägg märket till de oerhört snygga kaklet NOT!!
Hur kan man välja en sån färg???


Inredd toa, och vips!! Ny färg på kaklet, tack gode gud att ngn uppfunnit kakeldekor!!
Golvet e heller inte så snygg menm vad ska man göra??
Toan e bytydligt mindre än innan men vi överlever nog, ha ha


Ingång, hallen....


Hallen nu, rörig dock och de ska målas om! Niklas gillade INTE tapeten så de ska nog bli grått:)

SÅ NU HAR NI SETT VÅR NYA LYA, HELA 18 KVM STÖRRE ÄN VÅR TIDIGARE!!
KOMMER FLER BILDER SÅ SMÅNINGOM NÄR VI MÅLAT OCH GREJAT!!

SKRIV GÄRNA IN KOMMENTAR:)

Klara med flytten:)

Publicerat. 2009-04-04 | 19:07:14
Hejsan!

Inte bloggat på över en vacka, inte så vanligt men har haft mycket att göra.
Vi flyttade ju hela förra helgen och sen har man ju haft endel att fixa iordning! De blir ganska rörigt när man flyttar! Står skit överallt. Förra fredagen körde jag och Nikals massa saker, bland annat sängen så vi sov över första gången i nya lägenheten mellan fredag och lördag, upp tidigt på lördagen och fortsatte köra saker, fick då hjälp av Niklas pappa och hans kompis med de sista. Skönt!
På söndagen tänkte vi gå upp kl 08.00 och ställde klockan på de men kom ju på sen att man skulle dra fram klockan en timma och då var klockan helt plötsligt 9 ju! Drog iväg till "gamla" lägenheten och började städa den, hann en bit innan mina föräldrar och lillebror kom och då tog vi en paus. De ville ju kika på vår nya lya. De hade med sig duper fina inflyttnings presenter! En påsk blomma och en därr krans som min mamma gjort själv, ska ta kort på de och lägga in så ni får se.
Fick hjälp av pappas att sätta upp lite hyllor och så, har fortfarande saker som ska upp, får se om de kanske hinns med i mrrn!
Idag har jag och Niklas varit i Lidköping och tömt mitt förråd, har ju sålt lägenheten och ska lämna över den 1 maj så de var dags att fixa det. Fick hjälp av pappa också som tur e för de va mycke mer saker än va jag trodde!! Men nu e det avklarat, eller nja volvon e fullproppad med saker som ska upp hit men vi orkar inte de idag så de får bli i mrrn!!

Nu sitter jag i vårt nya "data rum" men de e egentligen en garderob, men vi tyckte att de va perfekt att ha datan här inne. Är ju så klart en stor garderob, finns till och med fönster, ha ha de ni!

I tisdags och onsdags var jag på kurs i GBG med Frösunda, på vägen hem i tisdags åkte jag förbi IKEA och köpte lite saker vi saknade, bla rullgardin, databord, lampor och dusch stång!

I kväll blir de lugnt här, klockan e ju redan 7 ju! Ska kika på Robinssom tänkte jag:)

Vilket UNDERBART väder de varit idag då!!! Rena sommaren! Satt i solen hemma hos mamma och pappa en stund och de brände på rejält!! Skönt att den äntligen kommit! Hoppas den har kommit för att stanna! Plockade Skilla (tror jag de heter) hemma hos föräldrarna och tog med mig! Fina blåa blommor!
Nej jag kanske ska lägga in bilder på lägenheten!

Vikten var de ju också, de har inte varit ngn vidare ordning på den under flytten men skärpning fom måndag nu! Svårt att komma igång igen när man fuskat men måste!!

Kram


Rörigt blir de när man ska flytta...


Niklas skruvar ner brandsläckaren!




Inflyttningspresenterna från mina föräldrar:) TACK!!