En sagolik sommar!

Publicerat. 2009-06-29 | 22:32:32
Det är väl ingen som har missat att man under sommaren kan samla några av Astrid Lindgrens berättelser på CD med GT eller Expressen??
Nu får man första skivan gratis om man köper en tidning men också en samlar box att samla alla skivor i!
Sedan kostar skivorna 59:-

Jag ska i alla fall köpa alla, bättre sagor finns inte:)
Och de kan vara roliga att ha i framtiden...



1    Emil och Griseknoen 28 juni-30 juni
2    Här kommer Pippi Långstrump 6 juli-7 juli
3    Ronja Rövardotter 13 juli - 14 juli
4    Så går det till på Saltkråkan 20 juli - 21 juli
5    Madicken på junibacken 27 juli - 28 juli
6    Alla vi barn i Bullerbyn 3 aug - 4 aug
7    Lotta på Bråkmakargatan 10 aug - 11 aug
8    Bröderna Lejonhjärta 17 aug - 18 aug
9    Kalle Blomkvist Mästerdetektiven lever farligt 24 aug - 25 aug
10    Emil i Lönneberga 31 aug - 1 sept



En dag i Ulricehamn...

Publicerat. 2009-06-29 | 22:26:25
God kväll!!

Även idag har vi njutit av de fina sommar vädret!!

Vi bestämde oss redan i går för att hitta på något idag och i eftermiddags åkte vi mot Ulricehamn! Vi åkte mot restaurang bryggan där vi köpte oss var sin glass och en kall dricka, vi tog med oss filten och la oss i skuggan vid bryggorna och kikade ut över vattnet och bara myste.
Där låg vi en stund och små pratade och spelade kort med den korkel vi gick från GB när vi köpte glassarna:)

När våra magar började kurra efter mat så bestämde vi oss för att käka ngt på restaurang Bryggan! Det blev var sin hamburge tallrik, läsk för mig och en stor stark för Niklas.... Mums!!
Ludde han låg så snällt och fint under bordet och tog emot mina bacon när jag smög under dem under bordet:) Han måste ju också få ngt gott:)

På hemvägen stannade vi till I Dalsjöfors, för vi hade lovat svärföräldrarna att köpa nya dynor till deras altan då vi ändå skulle dit och hämta våra förlovnings ringar!! Men de ska vi hämta i Brämhult nu ist'llet så vi passade på att göt det idag eftersom att vi ändå åkte förbi:) (vi har lämnat in Nikals ring för den blev helt sned och vinn efter att de förminskade den så de tog in min också för att putsa den, de skämdes väl för att de gjort ett sånt fåligt jobb med hans ring)

Nu i kväll har vi varit hos Niklas pappa på brandstationen, golfen bara krånglar, blir galen på den jäkla bilen snart! Nu var ljud dämparen paj igen så Niklas och Jerry har lagat den!!

Hoppas Ni har en bra kväll.... nu ska jag bege mig mot soffan igen!!

Här kommer lite bilder från idag, lite dåliga dock för de e tagna med mobilen!!

Kram


Restaurang Bryggan!







Luddis njöt i gräset, han badade två gånger!!


Niklas efter maten:)


Jag:)


Ludde låg snällt under bordet och kikade!!

Bilder från Smögen och tältning!

Publicerat. 2009-06-28 | 23:45:29
Hejsan!!

Dryga 40 minuter kvar på denna veckan!!
Tycker de har varit en bra vecka men härligt soligt väder.
I går var ju jag och min älskling på Smögen, tog oss ca 2 timmar att köra. Vi började med att åka till Hunnebostrand, jag jobbade ju där sommaren 07! Bageriet jag arbetade på har bytt ägare och heter samma som de gjorde då, dock såg det inte lika mysigt ut som då!
Tog bilen och åkte runt och jag visade Niklas var jag bodde och så....
Sedan bar de av mot Smögen som bara ligger dryga milen från Hunnebo!
Att hitta parkering vid smögen bryggan e ju inte det lättaste men vi lyckades till slut!
Gick runt och kikade i de små butiekerna som ligger längst Smögen bryggan och helt plötsligt hör jag en röst jag känner igen, jag stannar till och vänder mig om... där står min morbror:) Den chansen e nog inte såå stor, tjatade lite med honom innan vi gick vidare mot klipprna som Niklas absolut skulle upp på trots att vi båda hade flip flop på oss, men de gick!! Vi satte oss på stenarna och kikade ut över havet och tittade på de fina båtarna som åkte förbi:) Mys!!

Varmt var de också så vi blev inte kvar där allt för länge, de började kurra i våra magar så vi gick hela vägen tillbaka på bryggan och stannade till vid Göstas för att äta det självklara valen, färska räkor och baguette med röra:)

Efter några timmar i värmen på bryggan styrde vi bilen mot Borås igen! Åkte ut till svärföräldrarna i Gingri för att hämta Ludde men där blev vi kvar vilket vi ofta blir. De bjöds på kvällsmat och senare på källen började vi prata om att åka iväg med husvagnen nästa vecka som kommer. Och s¨å blir det nog. Niklas farbror, hans fru och kusinen kommer nog också från Småland...
Då kom vi på att jag och Niklas ska tälta, så Niklas pappa sprang ner  källaren och hämtade tälten och sen föreslo jag att vi måste ju sätta upp de för att se om de e helt och så.... då var klockan typ tio på kvällen, Niklas pappa var inte så glad år förslaget med gav med sig till slut så där stod vi halv 11 i går käll och bygde tält:) ha ha
Och jag som alltid tyckt de varit mysigt med tält frågade Nikals om vi inte kunde sova i det och så blev det, Niklas pappa fixade sovgrejer, lampa och värme fläkt!!! Och vi sov nja sådär, de har en dubbel madrass som man blåser upp med hjälp av ström och den pyser ut lyft sakta med säkert så vi vaknde några gången i natt och fick trycka på knappen för att pumpa upp den lite:) ha ha
Kallt var de också men jag hade förberett mig med två täcken och de andra åkte på vid 04 när jag varit inne på toa:) Ludde fick också krypa in under mitt täcke för att ge lite värme:)
Så mysigt har vi haft i natt....

Idag har det varit en lugn och varm dag! Ca 30 grader i skuggan!! Så vi har i stort sett tillbringat hela dagen på en filt i skuggan...

Hoppas ni haft en bra helg!!!!

På torsdag drar jag till Eskilstuna.... :)

Kram Emelie




Utsikten från klipporna...


Niklas spanar in båtarna...








Lunch time på Göstas:)




Niklas & Svärfar!!




Niklas pappa har ganska kort stubin så han blev lite små irriterad emellanåt.... :)

Smögen & Eskilstuna!

Publicerat. 2009-06-26 | 23:16:41

God Kväll!!

Klockan är 23 och strax ska vi gå ut sista svägen med lilla Ludde.
Niklas står i duschen, han fick lite panik förut då han hittade en fästing på sin mage så han var tvungen att ta en dusch!
Äckliga små kryp e det! Uch! Den va så himla liten också, jag trodde det var en leverfläck bara!!

Idag sov vi tills vi vaknade, satte på tv:n och fick ju så klart höra att Mikael Jacsson hade dött, hemskt! vi gjorde oss iordning och åkte sedan mot stan för att köpa en grej att laga golfen med, ljud dämparen e paj igen:(
Tog en lunch på stan också innan vi begav oss ut mot Gingri för att hämta hem golfen! Den ska svetsas på måndag hos svärfar på branddtationen!!

I mrrn ska jag och Niklas åka till Smögen!!!!! Är en bit att åka (20mil) men det är de värt!!! De e mysig att vara där, gå och kika i butikerna på bryggan och så klart äta färska räkor och baguette med röra:)
Jag vill även åka till Hunnebostrand för att se hur det ser ut nu:)
Tar med oss kameran så de kommer nog lite kort i mrrn!!

Och på torsdag då ska jag åka till Linda i Eskilstuna!!!!!!!!!
Svärföräldrarna sa en dag förra veckan att de skulle upp och hälsa på en bekant i Västerås och då var jag ju snabb med att fråga om jag fick hänga med!!! Är ju inte många mil mellan Västerås och Etuna!! Så Linda ska hämta mig där på torsdag i Västerås!!! Och jag stannar till lördag morgon:) Toppen när de ändå skulle åka dit!! Niklas blir hemma för att ta hand om hundarna!! Och på Lördag ska vi på 30 års kalas till hans kompis Christian o Partille...

Glömde också, på tisdag ska jag på ytterligare en intervju!!! :)

GOD NATT!!!


Smögenbryggan i mrrn!! Härligt!!
Bäst att passa på när de e fint väder....

Lite bilder från Rhodos...

Publicerat. 2009-06-23 | 19:16:10
RHODOS 2009





Porträtt av Ludde, de fick en bild på honom via telefonen och vips så hade de gjort ett otroligt porträtt av honom för 300:-
Hel nöjd här tillsamman med 1 av de tre konstnärerna som gjorde det tillsammans.


Jag i gamla stan! Teddy var fotograf!!


Tog bussen till Lindos en dag! Sägnen säger att har man inte varit i Lindos har man heller aldrig varit på Rhodos:)


Jag & Teddy gjorde en henna tattuering sista dagen, med hopp om att Niklas skulle tro att de var en riktig men de gjorde han inte, ha ha :)


Gjorde en t-shirt till svärfar... :) Han älskade den!!!


Jag & Teddy!!


Var långt ner till stranden i Lindos så vi red på åsna både upp och ner....


Utsikten från hotell rummet!!


Tzatziki med nybakt pita bröd... MUMS!!
Detta åt jag varje kväll på vår favorit restaurang!!!

Bad premiär... för Ludde!!

Publicerat. 2009-06-22 | 22:24:45
Hejsan!!

Äntligen kan man väl säga, idag tittade ju sommar vädret fram!! De var ju inte en dag för sent, hoppas verkligen att de håller i sig!!
Efter en skön natt i sin egen säng vaknade vi kring halv 10, gjorde oss klara för att åka mot Gällstad och Lager 157 samt en vapen affär...
Gick kanska fort på lager 157, blev inga köp där i alla fall!! De har verkligen blivit sämre, hittar inget där!! Käkade lite lunch innan vi skulle åka vidare mot vapen affären, Niklas skulle ju köpa amunution! Men han hade ju glömt att ta med sig det viktigaste!! vapen licensen! Och den frågar jag honom om när vi typ ska svänga in till butiken, arg blev han men e man så klantig så e man:) Bara att vänta och köra hemåt. Man får ju inte köpa amunution utan licens!!

Stannade till en sväng i knalleland, jag ville köpa mig ett par foppa tofflor, jag kände att jag behöver ett par såna på nya jobbet, och jag blev tipsad om det av den andra assistenten som också hade såna! Så ett par svarta inhandlades på Skopunkten!!
En mjukglass blev de också på EKO hallen, mums!!

Åkte ut en sväng till Gingri för att Ludde skulle få premiär bada!! De har ju varit varmt för han idag!!
Han älskar att bada, slänger man i en pinne i vattnet hoppar han glatt efter och hämtar den.. gärna många gånger.
Tog lite bilder och de kommer nedan!!

Ikväll har vi bara ätit lite kvällsamt och kikat på film!!
Börjar bli trött så snart blir det att krypa ner....
Tvätt tid i mrrn:(

God Natt!!







Sova i husvagn & bredvidgång!

Publicerat. 2009-06-21 | 22:16:15
God kväll!!

Då är snart denna veckan slut... herregud va tiden går fort alltså! Och som alla säger nu såhär efter midsommar, nu går det år mörkare tider, kanske inte så kul att höra när knappt sommaren har tittat fram! Men enligt vädret är det ju på g, och det ska ju bli super fint i veckan! Hoppas de stämmer!!

Ja i natt ska vi äntligen sova i vår säng:) Har ju sovit i svärföräldrarnas husvagn sedan i tisdags kväll!! :) Var bara meningen att de skulle bli en natt men de händer alltid saker där ute så man blir kvar och så orkar man inte åka hem, sen blir man ju lite ompysslad där ute och god mat får man också, tack! Det e mysigt att sova i husvagn, speciellt nu när det regnat endel, kommer inte ihåg vilken morgon det var vi vaknade till spö regn och de bara smattrade på taket, och vi låg tätt intill varann under ett täcke och mös:)
Har ju som sagt hjälpt Jerry med att bygga ved bod, eller ja, jag har ju bara målat bräder (bilder kommer senare)

Idag har jag gått bredvid på mitt "nya" jobb, har ju fått 2 tim anställningar så idag var jag hos en tjej mellan 8 & 14! Det gick super bra och det ska bli super kul att få börja arbeta där, denna tjejen behöver lite mer hjälp än vad jag tidigare är van vid men de e bara roligt med lite nya erfarenheter:) Nästa bredvidgång blir på torsdag mellan 13 & 21
På onsdag ska jag besöka jobb nr 2:)
När jag kom hem från jobbet så blev det grillat:) Kött, potatis, beaneise sås och grillad majskolv (MUMS!!)

När vi kom hem var jag hur trött som helst så Niklas bäddade ner mig och Ludde under ett täcke och vi minst sagt sten somnade!!
Har kikat på tv en stund, snart blir de sista svängen men Ludde, en snabb dusch och sängen!!!

I mrrn ska vi nog åka till Gällstad, Niklas ville köpa skott till ett av sina gevär vilket e sådär roligt men han började med att fråga: Älskling, ska vi åka til Lager 157 i mrrn! Och jag reagerade direkt: Älskling, vad ska du göra där?? Då fick jag världens största leende, och då fattade jag att de har ngt med jakten att göra och mycket riktigt! Men visst han får gärna köpa sina skott och sen får man hänga med mig till Lager 157:) ha ha Behöver dock inga kläder men man kanske kan kika på baby kläder, är ju 2 bebisar på g som ska ha presenter:) Kul!!

Ha en fortsatt trevlig kväll!!
God Natt på er...

Bjuder på lite gamla bilder som jag inte hunnit lägga upp för än nu:)


Niklas målar brädor, med en presenning som tak. De spö regnade!!


Min älskling nyvaken:)


Niklas klippte sig i torsdags och då blev de kort tagning i smyg:)

Ha ha ha i onsdags när jag var med svärmor på coop köpte jag en gurk mask, och den prövade jag i torsdags kväll!! Som alla skrattade åt mig!! Man e ju inte snygg direkt!!


Ludde...

Jag & Niklas hemma hos mina föräldrar förra tisdagen:)


Min underbara pappa:)


Mamma vill helst inte vara med på kort men Niklas lyckades ta ett i smyg:)
Gäsp... ;)


Min katt Ida! Hon e gammal hon:)


Niklas och lillbrorsan Tobias när vi käkade lunch i Jönköping!!


Denna snygga gardinstång hade de så vänligt lämnat kvar i lägenheten när vi flyttade in!!
Är den snygg så säg.... ha ha ha



Midsommarbröllop!

Publicerat. 2009-06-20 | 12:26:28
Hejsan!
Midsommarafton i går och som jag säkert sagt innan så var vi bjudna på bröllop, Niklas storebror Magnus och hans Angelica skulle gifta sig!
Kl 15.00 var det dags i Sandhults kyrka, som ligger lite utanför Borås.
Vädret var ju kanske inte det man önskar på ett bröllop men de höll faktiskt upp ganska bra ändå!
Bröllopet var jätte fint och de var jätte fina!
Efter bröllopet bjöds det på midsommarbuffé, hemmagjord jordgubbsglass till dessert och en liten prinsess bakelse till fika. Det bjöds också på öl och vin samt dans och kan ni tänka er, Niklas bjöd upp mig på en vals, för detta kunde kan eftersom att de hade dans på gympan på högstadiet, ha ha gick sådär kan man ju säga men kul var de, vi as garvade hela tiden och kom till slut fram till att valsen behöver absolut tränas på till vi ska stå där en dag och dansa bröllopsvalsen:)

Är hemma en snabbis just nu, ska hämta en sladd till video kameran som vi var  och köpte till Niklas pappa i går förmiddag, de ville se på det ute i Gingri, passade då på att kolla nätet lite och plocka iordning här hemma.Vi har ovit ute i gingri i husvagnen de senaste tre nätterna nu:) Var väl meningen att vi skulle åka hem i kväll men vi blir nog kvar en natt till för i mrrn kl 8 ska jag gå bredvid på mitt nya "jobb" har nämligen fått två timanställningar!! Ska bli super kul! Har nämligen fått ett semester vik hos en av dem på 4 veckor (28-31) 

 Hoppas ni hade en bra midsommar, och att ni får en fortsatt bra midsommardag!!
Tog lite bilder, några kommer här....


Jag och Niklas innan bröllopet i Gingri!



Brudparet och brudnäbbarna, tjejen till vänster är deras dotter Felicia och dotter nr 2 ligger i magen:)


Angelica & Magnus



Mugnus och Angelica tillsammans med Magnus mor och far Jerry och Solveig


Familjen Forsberg:)
 Jag hoppas ju också att jag får de efternamnet en dag.... :)


Solveig & Jerry!
 I går firade de 20 årig bröllopsdag samt 40 år tillsammans...


Min älskling efter några öl:) Han va sååå fin i går i sina kläder!!
Nyklippt var han också:)


FOTVÅRD!

Publicerat. 2009-06-16 | 13:01:11
I mrrn ska jag på fotvård för första gången!! Har varit med min brukare några gånger och sist jag var där kunde jag inte låta bli att boka en tid till mig själv för de ser såå skönt ut!! Så i mrrn kl 16 ska jag dit:)
Kostar 300:- men de tycker jag att jag e värd:)
Mina fötter behöver verkligen lite omvårdnad!! Jag har inte de finaste fötterna direkt, de har jag ärvt från pappsen:)

Ngn som varit på fotvård? Vad tyckte ni??




Arbetslös...

Publicerat. 2009-06-16 | 12:48:36
Hejsan!
Kanske e några som undrar vad jag menade med de senaste inlägge! Men de e nämligen så att i fredags ringde min arbetsgivare mig på eftermiddagen och sa att  min brukare vill säga upp mig!! Jag var verkligen inte med på det och fattade ingenting!!
Min chef ville att jag skulle komma till kontoret i måndags kl 12 för att prata om det och då fick jag inte veta så mycket mer än att hon ville säga upp mig!! Så nu är jag också arbetslös eller nja jag har ju 4 veckors uppsägningstid men in brukare ville inte att jag skulle jobba de veckorna så jag får gå hemma med fulls betalt, har dock haft lite små problem med arbetsgivare och så som vill att jag ska ta ut min semesterersättning under min uppsägningstid och jag tyckte själv de lät helt galet så efter en MASSA samtal till facket, akassa och faster ( som jobbar på unionen) så har jag kommit fram till att jag hade rätt, jag ska få betalt ii fyra veckor, och sen ska jag få ut alla mina semester pengar på slut lönen!!
Så till och med den 15 juli har jag betalt och sen är man arbetslös för första gången och de känns verkligen skit!!!
Eftersom att nikas också e arbetslös så känns de inget vidare men vi båda letar efter jobb och tro det eller ej men i mrrn ska jag på arbetsintervju!!!! Jag skickade en ansökan i går kväll till ett assistensjobb och de ringde mig för ngn timma sedan och bad mig komma:) Underbart! Hoppas de går vägen!! Är en 18 årig tjej som sitter i rullstol, hon bor tydligen mellan alingsås och vårgårda så de blir en bit att åka men hellre ett jobb än arbetslös säger jag!!!

Så snälla håll tassarna för mig!!!

Har lite andra saker på g också, bla skolan igen som jag började på i höstas. Assistentkursen! Sen har jag också varit i kontakt med ett anats assistans bolag:)

Sitter nu och väntar på att mina kära bröder ska komma, de ringe för en liten stund sedan och då var dom i Vara. De var önskemäl från dem båda att gå och äta på thai restaurengen i knalleland:) inte mig emot:) ha ha
Niklas är hos optikern och kollar linser:)

Hej så länge....

*****

Publicerat. 2009-06-13 | 11:03:54
LEDSEN, ARG OCH BESVIKEN....

FAN!!!!

Städ & tvätt dag!

Publicerat. 2009-06-10 | 15:54:55
Hejsan!

Då var man hemma i kalla sverige igen! Skönt!
Klockan var ca 05.00 i måndags morse när jag var hemma, bara slängde av mig kläderna och kröp ner bredvid Niklas:)
Skulle åkt med Niklas till arbetsförmedlingen på förmiddagen men jag var helt slut, vaknade först halv 5 på eftermiddagen:) På kvällen var vi och handlade lite mat för det ekade verkligen i kylen, var också på eko hallen och köpte en ram till Luddes porträtt.
I går var vi och hälsade på mina föräldrar och mina två bröder. Fick god mat och rabarber paj till efterrätt:)

Idag sov jag till halv tiooch sedan var det dags för tvättning och städning!
Som tur e det ingen annan som bokat tvätt tid idag så jag har hållt på sen dess och e fortfarande inte klar, blir ganska mycket tvätt på 2 veckor!!

Tänkte jag skulle baka en kaka nu:)

Lägger in lite bilder från resan lite senare!!

Hej hej!!

Hem resa!

Publicerat. 2009-06-07 | 11:28:30
Hejsan Sverige!

Idag ar det hemrese dags, kl 12.00 var vi tvungna att lamna rummen och transfern mot flygplatsen kommer kl 21 i kvall! Den sugen men vad ska man gora. Vara vaskor e packade och star har nere vid entren, som tur e finns de en dusch i pool toaletten sa man kan frascha till sig lite innan.
I eftermiddag ska vi ga in i stan en svag for att fixa lite saker som vi ska ha med oss hem, givetvis ska vi ata lite ocksa..

Vi hors i mrrn!

Kram

Lordag!

Publicerat. 2009-06-06 | 12:34:04
Hejsan!
Da har nastan hela denna veckan gatt och i mrrn bar de av mot kalla sverige igen, for de har jag fatt info om att de e. Trist, var har den svenska sommaren tagit vagen egentligen! Vi ar ju for fan inne i juni!!! Hoppas verkligen att de blir battre snart! I alla fall nar jag ska ha semester vilket jag inte vet nar jag ska ha an:( kass planering kan man lugnt saga men forhoppningsvis blir de hela juli!

I gar tog vi bussen till Lindos for att bada vid en riktig sandstrand. Har vaid hotellet ar de bara sten strander...
Men oj va fint de va, helt underbart! Tog massa fina kort som jag ska lagga ut har sen. De var en bit att ga ner till stranden, som tur var de ju nerfor men  nar vi skulle  upp igen gjorde jag ngt som jag aldrig gjort innan, jag red pa en asna!! Ha ha de var riktigt kul!
Nar vi kom tillbaka till Rhodos stad gjorde Teddy och Jennie kalikatyr teckningar! De blev super fina!
Traskade tillbaka till hotellet, duschade och gick in till stan for att an en gang ata pa samma restaurnah dar man for ovrigt far toppen mat!!

Avslutade dagen med lite dricka pa bar gatan och an en gang blev det sent i sang, kl 2.30 slackte vi ljuset. Inte undra pa att man e trott, sa idag sov vi till 12, ha ha

nej nu ska jag ga tillbaka till poolen och lagga mig och sola:)
kram pa er...

Stranden...

Publicerat. 2009-06-04 | 15:29:38
hejsan igen!
Da var vi tillbaka pa hotellet efter en dag pa stranden. Idag har det verkligen varit varmt ute! Tror inte att jag brant mig an och de hoppas jag att jag inte gor heller iof!
Ska ligga en stund vid poolen nu och i kvall blir de val samma som alla andra kvallar, titta i affarer, ata och ga till bar gatan!
Finns faktiskt inte sa mycket att handla har, det enda jag kopt e ett prtratt av Ludde som jag hamtade i gar och de blev helt underbart! Jag ar super nojd! Ni ska fa se bild sen nar jag kommer hem! jag har ocksa kopt tva presenter till Niklas:)

Annars ar det lugnt har, var en svang pa markanden idag ocksa men den var inge vidare. De var bara frukt och gronsaker i stort sett! Har absolut varit pa battre...

Har inte sa mycket annat att saga tror jag, vi gor de samma varje dag!
Hemlangtan kommer allt mer men bestamnde mig idag for att vara ledig hela nasta vecka. Kommer ha tjanat in massa semster nu pa 2 veckor och jag har redan 4 veckor sparade.. Nice!!

Hoppas ni har de bra i kalla sverige!!

Hors i mrrn!!

Kram pa er

SAKNAR DIG NIKLAS!!! PUSS!!!!

Regn pa Rhodos!!

Publicerat. 2009-06-03 | 13:25:27
I formiddags nar vi vaknade sa regnade det och var jatte molningt!! Inte direkt de vadret man vill ha nar man e pa semester, men vi tog pa oss och gick ivag till en rasturang for att kaka lite eftersom att vi aven idag missade frukosten! Gar man och lagger sig kl 3 pa natten sa oskar man knappast ga upp till frukosten:) Kan arligt saga att jag e heeelt slut nu! Finns inte sa mycke krafter kvar i mig kanns de som! Manga tror sakert att, ah glassigt jobb hon har som far aka till grekland pa semester men de e ingen semester, snarare langt ifran, klart de e skont med sol och bad men jag jobbar och har fortfarande ett ansvar, inte direkt sa att jag kan koppla av och njuta till fullo som man gor annars liksom!
Jag ska absolut inte klaga och de hoppas jag att Ni forstar men de e kampigt! Och jag langtar faktiskt hem!! Ska bli skont med tre dagars ledigt nar jag kommer hem! Da ska jag och Nikals hitta pa ngt, vi funderar pa att aka till smogen och titta om de blir fint vader, fom mandag e ju Nikals arbetslos!!

I gar var vi ute och at, kikade i butiker och jag best'\allde ett portratt av Ludde som vi ska hamta idag!! Kul!
Hoppas bara att de blir fint!

Annars e allt bra! Vi solar och badar och svettas....

Kram pa er alla!!

Emelie

Rhodos!!

Publicerat. 2009-06-02 | 12:24:25
Hej!!
Har kommer en varm och solig halsning fran Rhodos! Just nu tillbringar vi tid vid poolen, underbart! Blir varmt i solen efter en stund men da blir de glass paus i skuggan:)

Vi tar de bara lugnt pa dagarna! Ligger i stort sett och sover tills vi vaknar, ater frukost ochtillbringar dagen till att bada och sola. Sover middag en stund innan vi gar ut pa stan och ater god mat! Har hittat en liten restaurtang som vi alla tycker om! Den kommer vi nog kaka pa varje dag!! De e god mat, bra prsier och bra service. Eftersom att de har Euro har nere som just nu ligger pa drygt 11 kr/euro sa drar de ivag. Jag kopte precis en magnum glass och en burk pepsi och de gick pa drygt 45 kr!! Drickan kostar 2,50 euro! Iof sa e detta vid poolen men anda! Handlar man pa mini market sjunker priserna rejalt!!

Eftersom att jag ar har med min brukare sa far jag ju batalt 24h och dessutom har jag ju fatt en summa pengar som ska ga till allt de jag behover sa som mat, dryck och glass. Och jag fick order om att spara kvitto pa allt s[ jag kan redovisa nar jag kommer hem och om jag skulle overstiga den summan som jag fatt maste jag ju veta hur mycker pengar de ska betala mtill mig nar jag kommer hem. Jag var lite orolig ang kvitto! De e ju inte sa bra pa de, trodde jag!! Jag har BARA fatt kassa kvitton sa jag e super nojd!! Och de kommer nog min chef ocksa bli som ska tyda dem. Nagra andra assistenter hade visst varit med en brukare i egypten och deras kvitton hade inte varit ngn hojdare. Bara handskrivna:) ha ha

Nej men vi har de bara bra!! Langtar dock hem nu eftersom att jag varit borta manga dagar nu! Saknar Nikas valdigt mycket men har pratat me dhan varje dag! Kopte ett telefonkort i gar, aven de ingar i mina pengar jag fatt:)
Vi hors i kvall alskling!! Saknar dig massor!!!

Nej nu ska ja kil tillbaka till poolen och lagga mig i solen en stund till!! Inte for att jag blir brun men lite lite farg vore kul! Och en sak e saker, jag e INTE vitast! Tro mig!!

Hoppas ni varit inne och kikat pa var blogg, vi skriver varje dag! Adress finns nedan och LAMNA GARNA EN KOMMENTAR!!

Kram pa er!!

Och forresten! Muma for Tzatziki!!!