I mrrn e de Etuna som gäller... :)

Publicerat. 2008-01-31 | 19:25:50
Äntligen!! I mrrn åker jag, ska bli så roligt! Lite orolig över vad man ska äta och så! Vill inte fuska ju men de löser sig nog! Jag har ju en VV expert med mig ha ha!
Idag vägde sig Linda, -1,9 kilo hon e heeeelt otrolig! Grattis gummsan!

Kom precis hem, inget vidare att komma hem såhär sent men jag har varit i Axvall och klippt mig och färgat håret. Blev lite annorlunda. jag blir alltid orolig precis efter men när man fått komma hem och duscha och fixa håret själv så brukar de bli toppen! :) Bilder får ni se när jag lägger in fårn Ålandskryssningen :)

Idag har de gått bra på jobbet, Jimmy var inte så glad i morse när jag kom, fanns inga pall platser så fick hjälpa han att flytta ihop lite grejer och jag var helt slut, fullkommligt genomsvett var jag! Uch! Men bra blev de, vi e bäst jimmy:)

Vill ju motionera idag me ju :( Men jag hade tvätt tid idag så jag har två maskiner igång och de snö/regnar ute ju. Finns ett pass på friskis nu kl 8 men blir nog lite tajt, måste packa, fixa tvätten och göra mat till i mrrn så de får nog vara. Fan blir dåligt med motion denna vecka också, i mrrn blir de inget, inte lördag heller, jag hoppas verkligen vi hinner på söndag och måndag!!

Ska man göra för mat idag då... hm vet ej!! hi hi

Du är vad du äter i kväll kl 8 på tv 3 ja!!!! Älskar de:)

Kram

FRUKOST:   Gröt med kanel, sötningsmedel och mjölk  + apelsin  2,5 P
MELLIS:       2 dl yoggi - päron  1 P
LUNCH:       kycklingfilé med couscous + majs och champinjoner 6,5 P
MELLIS:     2 riskakor 1,5 P
KVÄLL:      VV müsli med mjölk + 2 knäcke med keso 5 P
FIKA:

DAGENS POINTS: 16,5
DAGENS MOTION: INGEN :( ( om man inte räknar omflyttning av pallarna, ha ha)

Vägning...

Publicerat. 2008-01-30 | 17:31:13
Veckorna går fort, känns som om onsdagarna kommer fort med de e iof bra så man kan gå och väga sig! När man lämnat VV och kommer utanför dörrarna längtar man redan till nästa vecka...
Köpte två paket med VV bars, en som e som japp och en ny med mörk choklad, Linda sa att den va jätte god, så jag litar på henne, blir nog en sån i kväll:) Köpte de för att ha med mig på resan mot E-tuna!!! :)

image83


Idag visade vågen - 0,5 kg! Så de e helt okej efter helgen som var, blev ganska mycket drickande på lördagen, lite motion under helgen och hm ett erkännande, bakfyllepizza på söndagen men jag klarade de ändå! Ett minus e ett minus! Så nu är jag uppe i -2,6 totalt... Jag är glad.....

Har precis tagit fram en kyckligfilé ur frysen och lagt i en form, de blir min middag i mrrn, den ska få tina medan jag går ut och går, är snart på g! Ska bara låta min Ipod få ladda lite för batteriet var på rött i går...
Ska försöka komma i säng tidigt idag, även fast jag inte somnar så e de mysigt att krypa ner där och titta på tv!

De e en sak jag läääänge undrat, mina grannar här över, de kommer ett så konsitgt ljud därifrån, jag hörde de precis nu och jag brukar höra de när jag lägger mig och ja de låter som om en kille ger ifrån sig ett misstänksamt ljud, ha ha. Nästa gång ska jag sätta på mitt hemmabio så kanske de fattar att de hörs, ha ha.

Nej nu ska jag ut, man kan ju inte sitta här och bli tjock, ha ha

Puss o Kram så länge...

___________________________________________________

Så nu har man varit ute och gått, ätit kvällsmat och kycklingfilén står i ugnen och gröten e klar till i mrrn, hm shit kom på att jag måste ta med mig mellis, ska ju åka och klippa mig efter jobbet... hm inte glömma!
I kväll ska jag kika på Roomservice och ngt bröllopsprogram som Linda tyckte va bra! I mrrn börjar mitt favvo program på tv3!! jippie.... Du är vad du äter... missar inte ett avsnitt :)


FRUKOST:      Havregrynsgröt med kanel, sötningsmedel och mjölk + kiwi   2,5 P
MELLIS:         2 knäckebröd + päron   1 P
MIDDAG:        Linssoppa och salld + 1dl majs   5 P
MELLIS:         Päron + VV bar   1 P
KVÄLL:          Rågfras med mjölk och äpplemos + 2 knäcke med keso  5 P
FIKA:              Chokladmousse med kiwi + vv bar    3,5

DAGENS POINTS: 18 P
DAGENS MOTION: 1 h promenad

Regnig och grå tisdag:(

Publicerat. 2008-01-29 | 16:05:42

Men de e bara att ta på mig kläder, som alla brukar säga...
De finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder:) Friskis och Svettis e ju bra men jag tycker bättre om mina promenader. Vet inte varför men jag tycker bara de e sååå skönt att bara sätta i hörlurarna i öronen och bara gå för sig själv i sin egen takt och bara filosera.... de e underbart! Och en timmas promenad e ju bra träning! Nej jag röstar på promenaderna i alla fall, friskis ngn gång ibland kan vara kul!

Uch idag har de varit segt på jobbet! Allt bara krånglade och jag svor och var förbannad många gånger. För de första var de jag skulle göra ALLDELES för stort för mitt bord så när jag skulle popnita fick jag stå i en så konstig ställning så skiten bara ramlade ihop och sen stämmer inte håler som popniten ska in i så man får stå och borra 14 hål i "onödan" åhh jag höll på att få bryt flera gånger! Jävla skit! I mrrn tar jag ett annat bort när jag kommer till jobbet, skulle roterat vid elva idag men ingen som gjorde de:(

Pratat mycket om lördagen idag och vi har allt fått oss ett gott skratt, fast jag ångrar ju fortfarande de som hände men de e som J sa, se framåt, tänk positivt och de som har hänt har hänt, nu e de bara att gå vidare.... Bra sagt tycker jag!

Nu längtar jag riktigt mycket efter min Linda:) var en månad sedan vi sågs nu ju! Hon e för gullig hon, vet inte vad jag skulle göra utan henne.... hi hi puss på dig!

Mellis nu, sen blir de promenix... sköööönt!!!!

Kram så länge
_______________________________________________________

Nu har man varit ute på en promenad, duschat, gjort iordning mina matlådor för i mrrn och ätit kvällis....
Nu ligger jag i soffan och kikar på tv, riktigt skönt:)

I mrrn e de vägning kl 16.00, jag e riktigt nervös. Jag hoppas verkligen på ett minus men helgen har ju varit sådär... samtidigt som jag haft mina P i bakhuvudet. Hoppas hoppas hoppas....

God Natt på er...
Kram E

FRUKOST:      Gröt med mjölk och kanel + kiwi   2,5 P
MELLIS:          2 riskakor + äpple  1,5 P
MIDDAG:         VV:s fullkornspasta med köttfärssås (färdigrätt) + sallad  6,5 P
MELLIS:          2 dl citronyoggi + vatten   1 P
KVÄLL:           Gröt med kanel, sötningsmedel o mjölk + 2 knäcke med keso + päron 4,5
FIKA:                 1 riskaka med choklad 1,5 P

DAGENS POINTS: 17,5 P
DAGENS MOTION:   En timme promenad

Han e gullig min bror...

Publicerat. 2008-01-28 | 22:05:11

Han e jätte gullig!
Han ska hjälpa mig att göra om min blogg! han började lite smått förut och de blev mycket bättre, men han ska fortsätta mer ngn annan dag! Han skulle visst plugga lite.... Han e ju ett litet stud:)
Han e riktigt duktig på datorer, han kan fan allt. Är de ngt man undrar kan man ringa han, de e bra de. Fast ibland kan han bli riktigt arg när man frågar han, hi hi han får skylla sig själv!
Just nu läser han i Jönköping så man träffar han inte så mycket! Vilken kurs han läser har jag inte fattat än, knner mig jätte dum men de e ngt med data tror jag! hi hi
Han har bott i Jönköping sen i augusti, och jag har fortfarande inte varit och hälsat på honom! Måste göra de snart, får bli näst nästa helg. Bara att sätta sig i bilen och åka....
Tänk va man bråkade när man var liten men nu så har man mycket bättre relation! Tycker om honom jätte mycket och jag saknar honom faktiskt!
och gullig tjej har han också, Matilda, henne tycker jag också om! Hon e riktigt snäll:)

Nu ska jag sova...
Jobb i mrrn...
Kram


TOBIAS & MATILDA....

image82

Hemma idag...:(

Publicerat. 2008-01-28 | 12:00:58

Idag blev de att vara hemma från jobbet, har knappt sovit något i natt, har haft så ont i magen, tror de beror på all skit jag ätit i helgen, magen är nog inte riktigt van vid de. Så nu e de skärpning som gäller igen!
Idag blir de promenad men de blir inte för än i kväll, tycker om att gå när de e mörkt! Blev ingen motion i helgen så jag längtar nu!

Annars blir de en lugn dag! mår fortfarande dåligt över de som hände i lördags, uch! Skulle kunna göra vad som helst för att få de ogjort!

Händer faktiskt lite saker denna veckan, på onsdag e de ju vägning, jag hoppas verkligen på minus...
På torsdag ska jag klippa mig och färga håret hos Jimmys mamma, ska bli roligt! Blir de fel skyller jag på dig!! Hi hi
På fredag går bussen från Skara 15.10 mot Eskilstuna.. Kryssning!!! Såååå kul ska de bli! Kommer hem sent på söndag så jag får ta ledigt från jobbet!!

Kraam så länge.


Nu ska jag snart ut och gå, ska bli såååå skönt!!
Satte precis upp dekoren på toaletten och satte upp mina nya speglar. Blev riktigt fint!
Bild kommer här...

image80
FÖRE
image81
                                                
          EFTER



FRUKSOT:     Havregrynsgröt med kanel, sötningsmedel och mjölk   2,5 P

MELLIS:         Frukt    0 P

LUNCH:         2 mackor med kalkon, gurka och paprika +  2 dl citron yoggi 5 P

MELLIS:        2 riskakor med choklad 3 P

KVÄLL:         2 knäcke med keso, rågfras med mjölk + äpplemos 5 P

FIKA:             Mousse med kiwi och vv choklad 3,5 P

DAGENS POINTS: 19 P
DAGENS MOTION: 1 h promenad

En innehållsrik helg...

Publicerat. 2008-01-27 | 15:40:27
Hejsan!
Kom precis hem från Skara. I går va de ju fest, vi hade förfest hemma hos Fia och sen bar de iväg till Olins! Adam Tensta skulle ju uppträda. Förfesten var sååå rolig! Vi körde Sing Star! Jag vann någon gång men Fia e så jävla bra på de så hon vann varje gång. Vi körde tunering. Blev lite för mycket dricka för mig! Drack Passoa men juice och cider. Tycker ändå att jag inte drack såmycket men jo! Jag spydde på vägen dit och var helt snurrig! Men roligt hade vi där inne. Jag fick dock någon konstoig reaktion före vi kom dit och senare på kvällen. Typ som om känslorna tog över min kropp, alla känslor om S kom ut och jag bara skrek och skrek, men de roliga e att jag inte ens kollade efter honom där inne och jag e glad för att jag inte såg han! De hade nog bara varit jobbigt! Ja men de e bara att konstatera: man ska fan inte dricka, de blir bara fel då! Man e ju glad att man inte e en sån som dricker varje helg. De hade INTE jag pallat! Och man mår ju inte direkt bra dagen efter. Just nu mår jag så jävla illa!! Men jag har bara mig själv att skylla!
Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag nog gå och hyra en film och bädda ner mig i sängen... SKÖNT!
Ska försöka sätta upp dekoren i duschen också, var ju på IKEA i går jag och FIA, uch en riktigt stressig dag alltså. Vi åkte från Skara klockan 7, var i GBG halv 9. Vi var ute på IKEA vid 10, gick väl där i 2 timmar. Fia handlade lite saker till Christians nya hus och jag köpte ju dekoren, en spegel till toa, nya handtag till köket och lite små plock.
Sen åkte vi in mot stan för att kika lite i butiker på femmanhuset, men när vi kom dit så hittade vi inte min plånbok så de var bara att åka tillbaka mot IKEA för att de om den fanns där, men de roliga e att jag visste till 110% att jag la den på Fias jacka när jag satte mig i bilen men vi åkte i alla fall mot IKEA igen! Precis när vi ska svänga ner på infarten så kollar Fia bakom mitt säte och där ligger den!!! Skit roligt! ja ja vi bestämde sen att vi skulle till Partille och kika i affärer istället för att slippa åka in i stan och krångla igen! Men fy fan va folk. knappt några parkeringar men konstigt! De va ju lönehelg!

I Fredags åkte jag med Fia direkt till Skara efter jobbet, vi gick och köpte lite kläder åt Fia som hon kollat ut och jag köpte mig en jacka på Klädkammaren. Den va så söt tycker jag! Kunde inte låta bli! Ska ta kort på den ngn dag! Fia och Malin tyckte jag er ut som en jycklare i den, ha ha tack!

image109
Jycklare.. ?? :(

VV.andet har inte varit till 100%, eller jag har i alla fall inte skrivit ngt men jag har absolut tänkt på de så jag har varit duktig i alla fall tror jag! i Fredags höll jag mig innom mina P, blev en salladsrulle i fredags från Rocco, tog 50 min innan vi vår mat! I lördags blev de två ägg mackor till frukost och på middag blev det pytt och ett ägg och en tablettask och en massa jucie och skit på kvällen, idag har jag bara ätit 2 rostade mackor, och typ 2 löv dill chips och ne jag e inte sugen på ngt mer idag! Uch!
I mrrn e de på igen!!

Nu ska jag lägga mig i sängen!
BILDER... och ja jag var inte riktigt nykter... :) Men roligt var de på förfesten i alla fall, Sing Star e riktigt kul!!
image100
Jag och Malin tävlade, hm kommer inte ihåg vem som vann.. :)

image101
Jag och Malin igen, vi var rätt bra på att ta kort på oss själva....

image102
Jag....

image103
Min Fia.... hon e gullig:)

image105

Jag får en puss... hi hi

11 centimeter!

Publicerat. 2008-01-24 | 17:19:07
I morse när jag vaknade så tog jag fram mitt måttband, stod länge och höll de i handen och funderade på om jag verkligen skulle mäta mig runt magen....
Linda mätte ju mig när jag var hos henne och de e ju snart en månad sedan och då visade måttbandet hela 115 cm:( uch! Men jag bestämde mig för att se om de hänt något och ja de hade de. Verkligen!
Måttbandet visade 104 cm!!! 11 centimeter mindre! Trodde fan inte de var sant, men de var de. Helt sjukt!
Bysten visade samma mått som magen så den har också minskat endel! Undetbart!
De e som Fia säger, man ska mäta sig, de visar mer än vågen, hon trodde också att de berodde på mina långpromenader... :)

Ska snart snöra på mig promenadskorna och ge mig ut på en timmas promenad, jag längtar! Förut har jag bara tyckt de varit sååå tråkigt att träna och så men jag längtar efter de nu, och de e ju bara bra! Idag blir de ipoden igen! Bra musik = roligare promenad och man går fortare....:)

I mrrn e de kurs på jobbet hela dagen, ska bli skönt! Jobiggt bara att man får mat där, men jag får räkna de så gott de går. Skulle vara lax och potatis så de e väl ok. Men tar med mig frukost själv för man skulle få macka, och till fikat var de kaka så jag tar med eget till de också... Blir ju "fusk" på lördag så, vet bara inte vad jag ska dricka för något, får nog fundera på det:)

I mrrn efter jobbet ska jag åka med Fia och shoppa, hon ville ha mig som "stöd" på kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska göra... hi hi de återstår och se...
På lördag blir de i alla fall en heldag med Fia.. på morgonen ska vi åka till Göteborg, hennes kille skulle till Svenska Mässan så vi hänger på, ska gå en sväng på stan och sen blir de IKEA... Jag vill köpa en dekor till duschen, ska sätta de på kaklet så de blir lite mysigt!  Hoppas den finns bara! Ska köpa ljus till mamma också....
Bild kommer här...

image79


Nu ska jag ut och röra på fläsket, mer centimeter bort tack:)
Puss så länge....

Hemma igen efter lite mer än en timmas promenad, sååå skönt!
Gick förbi Åhlens också och köpte mig en ny mascara, de var på tiden:)
Nu blir de kvällis, gröt tror jag och macka, gott gott...


FRUKOST:            Gröt med kanel, sötningsmedel och mjölk    2,5 P
MELLIS:                2 riskakor med dill + päron 1,5
LUNCH:                 Sesamnuggets med cous cous, tomatsås m vitlök och sallad + äpple 8 P
MELLIS:                2 dl citronyoggi   1 P
KVÄLL:                 Gröt med kanel, äpplemos och mjölk + 2 mackor med keso o paprika 7 P

          

DAGENS POINTS: 20 P
DAGENS MOTION:    En timmas promenad !!

Jaaa!

Publicerat. 2008-01-23 | 18:21:49
DET BLEV MINUS IDAG!! JIPPIE E SÅÅÅÅ GLAD....
Vågen sa -1,5 :) jippie, jippie, jippie!

Idag var de jobb igen då! Jag och Malin kämpade på tillsammans idag också!
Gjorde filtergejder tillsammans, oj va de gick. Enligt tiden på vårt arbetskort skulle de ta ba 18h men vi gjorde de på typ hm kommer inte ihåg exakt men 4 kanske:)
Och innan de rapporterade vi in jobb på 6 h så ja vi gick hem nöjda idag! Bra kämpat Malin!
har även motstått frestelser idag, och de e jag riktigt stolt över. Några leverantörer kom med två tårtor från konditori nordpolen idag, för att vi har haft lite problem med deras produkter. Men jag tog ingen tårta, alla satt där och mumsade gräddtårta men jag satt och njöt av mitt äpple... :) Så ska de va!!

Åkte hem kollade posten, och jag hade fått lönebeskedet. De e ju de roligaste man kan få på posten. Men tänkte på en sak när jag öppnade de, se står SÅ mycket på de där pappret men man kollar bara på hur mycket man får och när och sen slänger man iväg de, ha ha! Hyfsad lön denna månaden också ha ha och lite räkningar så de känns skit bra!
 Vid fyra var jag på VV och ställde mig på vågen men uch va nervös jag var men samtidigt så kände jag ngn stans där inne att de skulle vara minus, va fan jag har skött mig och motionerat varje dag sen förra onsdagen och jag hade rätt känsla, minus 1,5!! Helt underbart! De ska jag fira med en god gröt frukost i kväll men först ska jag åka iväg och röra på fläsket, ha ha friskis klockan 19.00!!

Hörs sen // Emelie

Hemma från träningen igen! Har ätit en super god kvällsmat nu så jag kan inte känna mig mer nöjd:)
I mrrn kommer Fia till jobbet, saknat henne som fan! Kan inte beskriva i ord hur mycket jag tycker om henne.
Och Linda hon har precis nästan¨fått mig att gråta!! Taskig e hon! Hon skrev på msn att de kanske inte blev ngn ålandskryssning för att hon ev skulle jobba.. uch men sen skrev hon att hon skoja... fy på dig:) men tycker om dig massa massa ändå!
Snart sängen! Sköööönt!

God Natt... en vecka till nästa vägning! LÄNGTAR!

FRUKOST:     Havregrynsgröt med mjölk o sötningsmedel + äpple 2,5 P
MELLIS:         2  digistivekex och päron 3 P
LUNCH:          Linssoppa och sallad + majs  5 P
MELLIS          2 dill riskakor + äpple 1,5 P
KVÄLL:          2 smörgås med keso, gröt med mjölk,  kanel o äpplemos 7 P
FIKA:               Kiwi + vv chokladbit 2 P

ANVÄNDA P IDAG:    20,5
DAGENS MOTION:    1 h friskis och svettis medelpass...

men de går lika fort neråt....

Publicerat. 2008-01-22 | 17:04:50
Ja i går va de en bra dag, även idag såhär långt men nu skulle jag bara vilja åhhhhhh kasta ngt i golvet! Blir så jävla arg. ledsen, förbannad ALLT!
Endel människor fattar inte jag hur de fungerar. Här har man varit nära varandra ett bra tag och sen helt plötsligt får man så mycket skit för att inte ha gjort ngt! Han lämnade mig, han sårade mig, han sket i mig och jag då? Jag var ledsen, mådde skit, ville ta livet av mig, ville bara försvinna och han bara skrattade åt mig och tyckte jag var löjlig! Han fattade inte när jag förklara för honom hur jag kände. Hans jävla kommentar var " de e väl bara att gå vidare, de var ju bara 8 månader" smart kille, jävligt smart kille....
Jo men de e jätte lätt att bara släppa ngn man älskar.... de gör man ju på 10 minuter precis som du gjorde....
Har försökt förklara mig men blir bara hånad tillbaka, eh jag orkar inte ens skriva ner de jag känner just nu. jag e bara såå jävla arg och förbannad. Åhhhhhhhh!!!!! Killar!!!!
Just nu önskar jag att de fanns något man kunde göra för att glömma och slippa känna såhär som jag känner för de e fan inte roligt!!

Ska gå ut och gå nu, måste rensa min hjärna innan den blir helt knäpp av all skit....

Nu har jag varit ute och gått en timma, var riktigt skönt, lite kallt bara men ok.
Laddade min ipod med ny musik innan jag gick ut:)
Nu har jag precis ätit, ska snart fixa matlådorna för i mrrn...

Vägning i mrrn, motionerat varje dag denna veckan och skött mina P, hoppas hoppas på minus!!

// Emelie




FRUKOST:        Gröt med linfrö och mjölk + macka med kalkon 4 P 
MELLIS:           
2 riskakor + päron 1,5 P
LUNCH:             Pytt i panna med champinjoner, vitkål och purjo 4,5
MELLIS             2 dl citronyoggi 1 P
KVÄLL:             Müsli med mjölk och äpplemos + 2 knäcke med keso  6 P
FIKA:                 Eclaire och riskaka med choklad 3,5 P

ANVÄNDA P IDAG: 20,5
MOTION IDAG: 1 h promenad

Glad idag...

Publicerat. 2008-01-21 | 16:30:45
Ja de e jag faktiskt trots allt! Trodde denna dag skulle bli piss, men jag hade fel.
Det känns som att de börjar gå åt rätt håll i alla fall, jag ska ju ärligt säga att vissa dagar fortfarande e skit men jag försöker. Saken blir ju inte speciellt bättre av att en viss person beter sig illa men de e som mina underbara kompisar säger, det e inte ens värt att lägga energi och tankar på de så jag försöker. Idag förbjöd Malin mig att säga de där namnet på S... kanske var en bra ide...
Idag  har det faktiskt varit riktigt roligt på jobbet! Jag och Malin har jobbat tillsammans idag. I vanliga fall står man en och en vid ett bord och jobbar men jag och Malin började jobba tillsammans för någon vecka sedan och de funkar hur bra som helst! Det flyter liksom på! På jobbet ska man göra arbeten som motsvarar ca 8 h,  tex så ska man packa en påse med list och skruv, och de finns redan angivet hur många timmar de ska ta. Om man e en person skulle de ta ca 4 h, om man e två blir de ju ca 2h men vi gjorde de på 50 min!! Vi var riktigt nöjda efter de. Eftersom vi var två idag skulle vi vid dagens slut ha rapporterat in jobb för ca 16 h och vi lyckades.. nästan vi hamnade på 15.75
I mrrn ska vi göra filtergejder. 54 st, de ska enligt arbetskortet ta 22 h (tror jag de va) om man e två ca 11h ha ha jag och Malin bestämde att vi ska klara de innan lunch i mrrn, hm ja ja vi får se. Nog om jobbet! :)

Fick sms av H&M idag! har beställt lite kläder, man fick ju hem en rolig tidning med vår kläder i och jag kunde inte låta bli. De e ju så bra för man kan ju skicka tillbaka. Brukar inte beställa så men ngn gång ibland händer det (och beställde man för mer än 400:- fick man en tunika med leggins, har de på mig nu:) myyys de får bli mina nya mys kläder:) Jag beställde en vår jacka, den va såå snygg i katalogen men hade ändå inte så stora förhoppningar om den, H&M kläder e sådär ibland när man får hem de men OJ va fel jag hade. Den va riktigt snygg och den satt jätte bra! Och bättre kommer den sitta ju!! :) Den behåller jag! Den kostade 398:- helt ok! Beställde även ett par jeans men var samma sak där, har gjort de ngn gång förut men får inte på mig dem, men dessa passade faktiskt. Sitter kanske lite tajt men snart så:) Fick snygg rumpa i dem också ha ha. Bilder kommer här..
image77image78
Knapparna var riktigt roliga, stora tryck knappar, mmm den e jag nöjd med:)
På lördag ska jag, Malin och Fia gå till Olins i skara, Adam Tensta kommer dit. han e ju så bra! Så på lördag blir de tjej kväll igen.. Vill sjunga Sing Star :) KUL!

Ska snart gå ut och gå tror jag, är lite sugen på danspasset men e så sent och de e inget annat pass idag, eller jo Bas men de e ju rena pensionsgympan. Man blir ju inte svettig! Så nej promenad i dag och Friskis i mrrn.. bra de..
Puss så länge

Klockan e lite efter nio, e ganska nöjd. längtar efter att få krypa ner i min mysiga säng. Blev en promenad på 1 h och sen skulle matlådorna för morgondagen göras klara...
Lite kvälls mat och tv...
Jag och Linda har precis lovat varandra att vi har stort minus på onsdag och torsdag ( Linda väger sig på torsdagar) Tycker om henne sååå mycket. Kram på dig

GOD NATT // Emelie

FRUKOST:      Havregrynsgröt med linfrö och mjölk + kalkonmacka  4 P
MELLIS:          Kanelknäcke + äpple 1 P
LUNCH:           Pizza sen i fredags med vitkålssallad + kiwi 4,5 P
MELLIS:          2 dl citron yoggi + päron 1 P
KVÄLL:           1 dl vv müsli+1 dl mjölk + 2 knäcke med keso 5 P
FIKA:                Chokladmousse med kiwi + 1 riskaka med choklad 3 P

ANVÄNDA P IDAG: 18, 5 P
DAGENS MOTION: 1 h promenad

Söndag = promenad och slödag:)

Publicerat. 2008-01-20 | 10:57:02
Då har den här helgen också gått, fattar inte hur de funkar, veckorna går hur långsamt som helst men sen när fredagen kommer känner man yes, två dagar ledigt men man hinner ju för fan inte ens blinka för än de e söndag igen. Helgen har ju i alla fall varit bra. Idag blir det en lugnt och skön söndag bara, har precis ätit frukost, nu sitter jag och tittar på en tattuerings program på ZTV, jag är riktigt sugen på att tattuera mig igen. jag vill tattuera in mitt namn med ngn snygg text, måste hitta ngn bara som kan skriva bra. Vill sätta den på skuldran och sen har jag tänkt att man någån gång i framtiden kan skriva namnen på sina barn under... hm får fundera på det lite...
Om en stund ska jag gå min lilla promenad, ska bli skönt, är lite sugen på att åka til hemkompaniet ocks men får se...

I mrrn är de ju den där dagen, det är den 21 januari, just nu känns det jobbigt, får se hur det går i mrrn!
Klart man kommer tänka på det!

Är så glad att jag kommit igång med min viktminskning, och det e tack vara min älskling Linda hi hi. Hon e en riktig "peppare" hade jag inte åkt upp till henne på nyåa hade jag nog inte kommit igång alls. Hon finns alltid där, jag kan alltid fråga om råd och hon svarar alltid och hon håller kolla på mig vad jag äter... Hon e toppen! Tycker om henne så mkt! Så synd bara att vi bor en bit ifrån varandra men snart ses vi ju! Den 1 februari åker jag dit... Då blir det kryssning:) VV kryssning ENDAST:)

______________________________________________

Sitter med mitt lilla mellis nu! Ska gå och träna kl 19.15! Fanns inget medelpass idag så de blir medel/puls.. hm ja ja jag får köra så gott jag kan! Var bra musik på passet! hi hi de e ju bra!
Hörs sen

Varit och tränat ett medel/puls pass. kom precis hem! De var ett jätte roligt pass med bra ledare och bra musik. De passet kommer jag absolut att gå på igen!
Träningsvärk i mrrn JA!! :)
Stolt JA!! :)

Kram

FRUKOST:      Havregrynsgröt med linfrö o mjölk + macka med kalkon o gurka  4 P
MELLIS:         2 riskakor + päron  1,5 P
LUNCH:          Qorn bitar med champinjoner, tomatkross och nudlar 6 P
MELLIS:         2 cl citron yoggi + äpple 1 P
KVÄLL:          Havregrynsgröt med linfrö och mjölk + 2 macka med kalkon 6 P
FIKA:              Riskaka med choklad 1,5

ANVÄNDA P IDAG: 20 P
DAGENS MOTION:   Kort promenad + friskis pass medel/puls :)

Lördag..

Publicerat. 2008-01-19 | 14:08:42

Pust...
Kom precis hem efter en skön långpromenad, har min lilla runda jag försöker gå varje dag! Den tar en timma, gansla exakt faktiskt:) Det e segt när man väl ska komma ut, man kommer på massa saker man ska göra men sen när man väl kommer ut e de så skönt! Man lyssnar på musik, rensar hjärnan från massa skit och man går och små funderar...
Har precis satt på en gryta med snabb makaroner, de blir min lunch idag. Med lite ketchup och sweet chilisås:) MUMS
Ska skriva lite till här sen ska jag byta om lite, ska nämligen till Fia i Skara idag! Jag och Malin ska åka dit och hälsa på henne, gumman min e ju sjukskriven. Hon har så himla ont i ryggen. Uch ska jag vara ärlig så tycker jag inte alls om att åka till Skara, de river bara upp massa sår... Hatar att höra ordet Skara, hatar att se en skylt som de står Skara på. Varje gång jag åker dit tänker jag bara på EN sak och varje gång jag åker dit åker jag vägen över Slussegatan. Helt sjukt ja jag vet men jag kan inte låta bli.... Säger till mig varje gång jag åker att jag INTE ska göra det men jag gör de ändå:(
Är så rädd för att få syn på han i Skara, mina ögon går bara runt runt, ska bli så skönt att han ska flytta! Slipper jag tänka på att se han.

Hade tänkt mig en sovmorgon idag men så blev de inte. Vaknade vid nio men låg kvar en bra stund och myste i sängen, de e så skönt:) Sedan gick jag upp och åt min efterlängtade frukost, havregrynsgröt och macka.. mums:)
Tog mig en uppfriskande dusch och gjorde mig iordning, mamma och pappa kom in till stan idag så de hämtade upp mig här utanför. Vi åkte ut till Rydens och kikade lite, brukar inte hitta ngt där men jag hittade faktiskt en jätte snygg grön topp på REA:n som jag köpte. Riktig nöjd, får nog bli den i kväll...
Var inne på Rydens Kids med mamma, åhhh de har så fina kläder. Man vill bara ha en bebis när man går in där. Har jag ju iof varit sugen på länge men man ska ju hitta den rätta först... Fanns riktiga Levi´s jenas till barn, dock något mjukare, de låg i en liten cylinder formad plåt burk som de stod "my fist Levi´s jeans" på de kostade 499:-, dyrt JA men jag skulle absolut köpa dem.. fanns till och med Levi´s mjukis byxor som se stod Levi´s i rumpan på... massa fina och gulliga saker... Åkte sedan in till stan, tog en fika på 3B, jag fick en cola light av mamma och pappa, fika hade jag med mig själv.. hi hi duktig flicka!
Tycker de e så roligt när mamma och pappa kommer in till stan, blir lite mysigt att gå med dem och kika lite. De e helt underbara mina föräldrar, de ställer alltid upp och de finns alltid där vad som än händer och de uppskattar jag verkligen!
Köpte mig en ny kalender för 2008, en pincett.. LINDA nu e de kris med mina ögonbryn uch de ser förjävliga ut! Kom hit och hjälp mig! Blev lösnaglar också som jag ska sätta på sen innan jag åker. Ska bli roligt!
Mamma och pappa körde hem mig sen och de följde med upp i lägenheten och kikade lite, mamma hade inte sett toa skåpet och sängen sen de kom upp. Hon tyckte de blev bra! Pappa stod och ryckte i mina köksluckor. De ska ju målas om. Jag och pappa ska stanna eftter jobbet någon dag och fixa dem, förhoppningsvis på tisdag för då kommer färgen:) Min pappa e så rolig! När man nämner att man vill göra om ngt så blir han sur och han suckar och tycker de e sååå jobbigt men sen när han väl ska utföra de så tycker han de e jätte roligt! Du e gullig du pappa! Tack för hjälpen med allt....

När jag var ute och gick bestämde jag mig för att på måndag ska jag ringa pch beställa tid på ngn hårsalong. Jag vill klippa mig och färga håret!! Nu ska jag göra det. Klippa mig och sen tona en färg och sen massa slingor..:)

Nu ska jag fortsätta att äta...
Ska ta med mig kameran till Fia så jag lägger in lite kort på oss sen...

Puss så länge...

______________________________________________________________________________

Hej igen!
Kom precis hem från Fia.. Har varit en jätte mysig och rolig kväll!
Mötte Malin på coop vid halv sex (och ja jag åkte förbi slussegatan) vi handlade lite mat och sedan begav vi oss till Fia, henns dotter Sol ( så fint namn) och Christian (Fias pojkvän) Började laga mat direkt, blev kycklingfile fylld med brie ost och lindad i bacon med klyftpotatis och beaneisesås, men de var inte riktigt VV vänligt så jag hade med mig cous cous och så hoppade jag bacon och brie osten, och sen åt jag massa god sallad till.. mums mums!
Till efterrätt blev de mousse, även där fick jag göra min egen, Malin gjorde en GI variant men den var inte speciellt VV vänlig heller, bara massa grädde hi hi. Sol tyckte min mousse var godast hi hi.
Blev mycket tjej snack också, det största samtalsämnet blev väl S, de försökte få ur mig vad jag såg hos honom och att jag måste försöka hitta mig själv och försöka hitta en kille som jag är värd, en kille som bryr sig om mig och som har en bra insidan, att de e insidan som räknas, den vinner alltid i längden. Att man inte bara ska gå på utsidan! De tyckte att jag har lätt för tt hitta killar och att jag ser bra ut, hi hi gulliga e de...
Jag får nog försöka ta till mig detta på bästa sätt tror jag! Kanske man min viktminskning få mig att tycka mer om mig själv... får se...
Tycker om Fias kille å mycket! Han e så snäll, honom kan jag ringa när jag e ledsen, prata om allt och skämta med han! Idag kramade han om mig och de var såå skönt! Fia och Christian, ni e underbara:)
Tog lite kort under kvällen, hi hi mest på mig och Sol, hon fick ta lite kort på oss, de tyckte hon var jätte spännande... Fia tog också några på oss.. här kommer de... Sol e 4 år och världens charmtroll:)

image69

Fia Jag och Malin


 

image70

 
Jag och Bella, denna katt var jag och Stefan och hämtade men Fia och Sol "adopterade" henne.. :)
Min goding... söt e hon!


 

image71

Bella :)

image72

Jag Sol och Bella :)

image75

 
Sol ville ta kort, hon lyckades bra...


 

image76


 

Sol tar kort igen....



FRUKOST:      Havregrynsgröt med mjölk och linfrö + macka med kalkon och paprika  4 P
MELLIS:         Cola-light, 2 riskakor med choklad och päron  3 P
LUNCH:          Makaroner med ketchup och sweet chilisås, paprika och cola-lignht 4 P
MELLIS:         Äpple
KVÄLLSMAT: Kycklingfilé med cous cous och massa god sallad + cola light 4,5
FIKA:                Chokladmousse med kiwi + riskaka med choklad 3 P

ANVÄNDA POINTS IDAG: 18,5
DAGENS MOTION: 1 timmas promenad

Recept på super god wok...

Publicerat. 2008-01-18 | 21:49:20
Detta recept är för 2 personer....

80 g nudlar
300 g wok grönsaker
färska champinjoner
1 vitlök
2 tsk olja
150 g skalade räkor
1 msk sweet chilisås
1 dl lätt kokos mjölk

Stek champinjoner, tillsätt sedan
grönsaker, vitlöken och oljan. Låt fräsa en stund.
Vänd sedan ner räkorna och låt fräsa med en kort stund
Häll sedan på sweet chilisåsen och kokos mjölken...
 Gott gott.....

Vikttabell...

Publicerat. 2008-01-18 | 20:30:43
MIN VIKTTABELL

STARTVIKT: 85.9 KG


VIKTMINSKNING SÅHÄR LÅNGT:

7,1  KG



image63
29/ 12 2007    Började

9/ 1           85,9    Invägning Viktvktarna

16/ 1       -0.6 kg

23/1        -1,5 kg :)

30/1        - 0,5 kg ( helt ok efter en usel helg)

6/2           -0,8 kg :)

13/2        +-0 kg

20/2        -0.2 kg

27/2        +-0 kg

5/3          +0.7 kg

12/3        -0.1 kg

19/3         -1.7 kg ÄNTLIGEN!

26/3         -1.0 kg
 
2/4           -0.2 kg

9/4           -1.1 kg

16/4       Ingen vägning

23/4

30/4







Mitt mål...
Denna skjorta köpte jag 2006 ngn gång när jag jobbade på MQ, köpte den för att den var snygg men den var alldeles för liten! Har aldrig kunnat knäppa den och heller aldrig använt den... Här syns det att den inte går att knäppa.. ha ha de e mitt mål att kunna knäppa den:) De e en bit men de SKA jag klara....
image65





Äntligen data igen!!

Publicerat. 2008-01-18 | 20:12:59
Idag rinde de från Elgiganten! Min dator var färdig att hämta och lagad:)
Blev sååå glad, har verkligen saknat datan, samtidigt som det har varit så skönt att inte ha den, har legat i sängen vid nio varje kväll och jag har kommit ut, men bestämde idag innan jag gick och la mig att de får bli skärpning med data! Kan inte sitta framför den hela tiden ju!
Slutade jobbet kl tre idag, åkte direkt hem för att hämta lappen jag fick när jag lämnade in min dator, kikade samtidigt om jag fått ngn post och de hade jag fått.. en rabatt check från Hemtex, köp valfri vara och få 70%, har ju velat ha ett set med sängkläder till. har sedan jag fyllde 21 bara använt Satin bäddset, och kommer aldrig mer köpa bomull, satin e såå mjukt och skönt att sova i! Så jag åkte till hemtex och hittade ett bed set, de kostade 549:- ordinare men med min fina rabatt check så betalade jag bara 164:-, såå glad blev jag!!
Tog kort på paketet, såhär ser det ut (bokade tvätt stugan i mrrn eftermiddag, ska tvätta de då och bädda med de i sängen) Lite suddig bild men men :)





Sen åkte jag direkt till Elgiganten och hämtade min dator.. Hem och klickade lite på min dator, snabb kollade några bloggar bla min kära Lindas... och sen bytte jag om, och fick ut på min dagliga promenad. Har en runda som jag går, den tar en timma, helt perfekt.. Rolig runda också för de finns mycket att titta på!!
När jag kom hem började jag med min mys kvällsmat, idag blev det tunnbrödspizza med veggi färs och grönsaker och pizza sallad och pepsi max, gott gott....
Nu blir de att krypa ner under täcket i min nya sköna mjuka säng som jag fått av mina underbara föräldrar, en 1.20 säng.... Förra lördgen var pappa här och hjälpte mig med att bära upp sängen och ta med min hem till brorsan, han satte även upp lampan över soffbordet och de nya skåpet på toa, blev riktigt bra!
På tisdag ska jag måla mitt kakel, ska bli vitt, grått och svart!
Luckorna i köket ska också bli målade gråa...

Jag hoppas min förkylning går över i helgen nu för jag vill börja träna på friskis...
Går bra med Viktväktarna, var och vägde mig på "riktigt" efter invägningen! Blev - 0.6 denna veckan, sådär nöjd men jag hoppas på bättre resultat nästa vecka:)

FRUKOST:     Gröt med linfrö o mjölk + polar extreme med kalkon och paprika 4 P
MELLIS:         2 dl VV vanilj youghurt + äpple 1,5 P
LUNCH:         Wok med räkor, grönsaker och cocos mjölk 6 P
MELLIS:       Päron
KVÄLL:        Tunnbrödspizza med veggi färs, grönsaker, ost  4,5 P
FIKA:           VV mousse med 2 kiwi, VV choklad  3,5

DAGENS POINTS: 19,5 !!

MOTION IDAG: 1 timmes promenad



Kramar







 

Lite bilder på min lägenhet...

Publicerat. 2008-01-18 | 19:37:44
Nu när jag fått tillbaka min dator tänkte jag att jag skulle lägga in bilder på min fina lägenhet:)


 

image53

Lägenheten e ju bara 27,5 kvm så detta e mitt "tv/sovrum"

image54

image55

image56

Köket...
Nästa vecka ska jag måla om kaklet, ska bli vitt, svart och grått. Sen ska luckorna bli gråa:)
Så småningom ska jag också byta bänkarna till ek och en fondvägg ska tapetseras.. fint kommer de bli!

image57

Hallen....

image58

Toaletten...

Fortfarande ingen dator... biljetter bokade!

Publicerat. 2008-01-14 | 12:50:39
Fortfarande ingen dator, de skulle hört av sig från Elgiganten i fredags men de gjorde de inte! Har de inte ringt idag innan jag åker från jobbet så åker jag dit sen. Nu vill jag ha min data!!
I Kväll blir det promenad sen ngn matlagning, måste ju ha lunchlåda i mrrn...
Ska ringa korpen också och kolla om de har vatten arobic, lite sugen på att testa det, aldrig gjort de förut. Men verkar skönt, skönt att bada när de e sånt här väder..:)

I helgen fick jag en ny säng, en 1,20 säng, 15 cm bredare än förut, blev riktigt bra och guud va skön den va! Sen fick jag hjälp av pappa att sätta upp min nya lampa över soffbordet och mitt nya toa skåp!
Fint blev det!!

hi hi

hej på er...
hoppas vi hörs oftare snart!

Bokade precis biljetter till Eskilstuna, åker den 1:e februari och stannar till den 4:e... Biljetterna e riktigt billiga, 99:- dit och 79:- hem! :)
Ska på ålands kryssning! KUL!!

Då var man VV:are på riktigt!

Publicerat. 2008-01-10 | 12:44:43
I går var jag och vägde in mig på viktväktarna..
Klockan 16,00 varje onsdag ett bra tag framöver ska jag gå dit för att se vad våden säger, en önskan e ju att jag ska klara av att tappa mina 20 kg som jag vill bli av med för att hamna på ungefär 65 kg.
Så i går blev jag VV:are med en vikt på 85,9 kg  Nu ska de kämpas..
Har kommit på att promenader är väldigt skönt och ska försöka få en de som en rutin en timma varje dag! De e så avslappnande att bara lyssna på musik , få tänka och vara med sig själv...

Just nu har jag lunch, sitter på jobbet på pappas kontor.. har ju fortfarande ingen dator:(
De ringde i går från Elgiganten och sa att de inte kunde laga den för att serie numret som i mitt fall sitter under datan har blivit slitet!! Och detta numret ska bara finnas på lådan men vem fan sparar lådan i 2 år???
Och hur smart e man om man sätter en sån viktig grej under en bärbar dator... ARG!!

I Kväll hoppas jag på promenad vid sex, men får se. Är inte helt hundra. Är riktigt förlyld och känner mig inte alls speciellt pigg...

Kommer att uppdatera min blogg bättre när jag får tillgång till dator och även berätta hur de går på vägningarna.

// Emelie

En sak e i alla fall bra! Malin, Fia och Jimmy kör GI ¨så det finns ingen chans i världen att fuska, speciellt inte när Jimmy e i närheten. Han kollar min check kalender varje dag på jobbet och en dag när jag smakade på hans köttfärs så skrev han in så fint i boken " köffärs för mycket" hi hi väldigt gulligt av han!!

Ingen data...

Publicerat. 2008-01-06 | 09:47:46
Hejsan!

Min data e ju som sagt på lagning så jag har ingen för tillfället :( så de e därför jag inte uppdaterar min blogg så bra just nu, de skulle ju ta 4 veckor så runt den 20:e får jag reda på om jag får den tillbaka eller om jag får en ny, man kan ju hoppas på en ny:) ha ha

Nu var man hemma från Linda då. Åkte hem tisdags. Resan hem gick bra, var hemma vid två tiden.
Var tråkigt att åka hem, jag trivs verkligen med Linda. Men jag hoppas att vi snart ses igen! Vi kommer att åka Swebus till varandra och de e inte alls dyrt. Funderar på att åka till henne första helgen i fabruari och då skulle dit resan kosta 99:- och hemresan 79:-, toppen:)

I onsdags var de jobb igen! Kändes INGE kul när klockan ringde och man kom på att man skulle upp o jobba:(
Men väl på jobbe så brukar de gå bra. Man har ju Sofia, Jimmy och Malin där...

Annars har de bara varit lugnt i veckan och i helgen. Viktväktarna funkar toppen! Jag har inte fuskat en enda gång och jag tyckerde funkar bra! NU SKA JAG KLARA DET.
Blir lättare på jobbet nu också, både Fia, Malin och Jimmy kör GI metoden så alla tjatar om vikt hela tiden. Och de e ingen idé att fuska hr inte för Jimmy e på mig hela tiden!!:) TACK :)

I fredags var jag bara hemme och tog de lugnt, samma i går. Tv och god mat, ha ha i fradags blev det müsli med mjölk och i gå blev de gröt med keso macka:) och sen efteråt gjorde jag VV chokladmousse med kiwi.. gott gott:)

Snö e de ute nu, kunde kvittat. Kommer de inte till jul behöver de inte komma alls. Allt blir bara jobbigt!!
Just nu sitter jag hemma hos mamma o pappa. Tog ett tag att ta sig hit, först skulle man ju komma upp ur sängen och sen ut och försöka gräva fram bilden....
Vi ska snart åka till Jönköping med brorsan, han ska "hem" igen och plugga...
Sen vill jag gå in på Ikea:)

Puss på er // Emelie

Promenerade in de nya året.. o hemgång:(

Publicerat. 2008-01-01 | 08:58:09
God morgon!
1 januari 2008....

Ska hoppa in i duschen snart, ska åka hem klockan 10.30.. vill inte de, skulle mer än gärna stanna här hos LInda! Tycker om henne så mycket och vi har så kul ihop! Bara tanken på att vi skulle bott i samma stad så hade vi fan rasat ner i vikt... vi e sååå duktiga ihop ju!
Men jag hoppas vi ses snart igen!

I går var vi hos Lindas kompis Sofie en stund, vi åt och hade jätte trevlig!
Sen gick jag och Linda hem igen, satt och pratade en stund och sen......
Vi PROMENERADE in de nya året. Vi var ute på en LÅNGpromenad.
Var ute och gick en timma, lagom till de skulle fira en tolvsalget vid kyrkan här i Etuna.
Mysigt var det, men kallt...
Var inne i kyrkan och tände två ljus, ett för farfar och ett för kusinen Molly....

Lindas pappa komer snart och hämtar mig så lägger bara in lite bilder...

image46

Nyårsmaten, wok... mums mums

image47

Viktväktar chokladmousse som Linda gjorde, suuuper god!! :)
och lätt, vispa 1 äggvita hårt med 1 msk socker och sen vända i 1 msk kakao, 1,5 P :)


image48

Jag...

image49

Jag och Linda ligger i Sofies soffa och fryser.. mysigt:)


image50

Jag och Linda på Nyårspromenaden, 1 h och 30 min:) bra jobbat!!
Vi var nog de enda i hela sverige som var ute och gick vid elva tiden..

image51

Nyårsraketerna vid Eskulstuna klosterkyrka...

image52

Linda med hennes pojkvän Henrik....


puss