En regnig söndag...

Publicerat. 2010-08-01 | 12:45:42
Idag öser regnet ner här, de e mörkt och trist så här är lamporna tända i fönstren och ljusen är tända, riktigt mysigt!
En sån här dag vill man helst inte gå ut men när man har hund så måste man, så de blev en snabb promenad så han fick kissa av sig lite, och ja blöta blev vi, förutom Melwin så klart som låg skönt i vagnen med regnskydd och han somnade så nu ligger han i vagnen ute... Idag fick han mössa och jacka på sig för han är inte kry, han är förkyld, snoret rinner och han hostar.. stackarn.
Niklas jobbar ju i helgen så han ligger och sover nu, men han har nog ställt klockan på 15, då ska vi käka lite mat. Blir pastasås idag, sallad till mig och pasta till Niklas.

I torsdags var vi ju i Ullared med mina föräldrar. Vi tog med oss Niklas föräldrars husvagn och sov i en natt, jag och mamma var inne och handlade på torsdag dag, vi kom in utan att stå i kö men tog en stämpel när vi gick ut för att fika och tur var väl de för herregud vilken kö de var sen när vi skulle in igen och även när vi skulle äta lunch. Sen när vi åkte hem på fredagen fick vi höra på radio att de var besöksrekord i torsdags. 27100 människor!! Heeeelt galet!
Jag handlade litegrann, bla den radion jag har på bild här nedanför, presentpapper samt snören, spillfri mugg till Melwin, dreglisar, vita bodys, plastblomma till toa, slickepott (min försvann under dopet) plasttallrik med sugpropp till Melwin, bitring, servetter, necessär till mig och Melwin som vi ska ha när vi åker till Turkiet, duschcreme... ja de var lite av de jag köpte...
Melwin var som vanligt snäll, han satt i vagnen och spanade och fick mat och ny blöja emellanåt. Nöjd kille och han sov som en stock i husvagnen...:)

Nu är det inte många dagar till vi ska åka till solen och värmen, närmare bestämt 20 dagar! De ska bli så underbart skönt och kul!!! Niklas är lite löjlig bara, han har aldrig flugit inna och han är precis livrädd. Han tror att planet ska störta.. jag försöker säga att de inte e ngn fara men nej han lyssnar inte. Så ja vi får väl se hur de  går, jag är mer orolig för honom som är 30 år inför resan än vad jag är för Melwin som då är 6 månader!!! HA HA HA nej men de går nog bra!

Jag kör GI för fullt, på tisdag har jag hållt på i 2 veckor, har bestämt att köra stenhårt fram tills vi åker, de blir 4 veckor, och några kilon är redan borta, jippie! Men jag längtar sååå efter godis men de blir det i turkeit, då ska jag unna mig och sen blir det stenhårt igen när jag kommer hem.

Har lite fler bilder på min sötnos, de kommer här...


Myser med pappa.


5 månaders dagen!



Kommentarer
♥ Elena

Vad duktig du är som kör stenhårt med GI! Hejja dig. :) Jättesöt bebis. :)

2010-08-02 @ 21:44:51
URL: http://ellisono.blogg.se/
♥ Sanna

Hej!

Det var längesen. Grattis till den lilla sötbollen =D



Skillnaden mellan GI och LCHF är att LCHF är hårdare. Äter du enligt GI så kan du ju blanda in fullkorn och dinkel om man vill, men kör man LCHF så är det helt utan sånt.



Många stirrar sig blind på innehållsförteckningen på produkten, utan att tänka på hur mycket man äter av diverse varor. 10 gram av en produkt med “mer” kolisar kan ändå innehålla färre kolhydrater än en produkt med mindre, men som man äter i större mängder.

Som t.e.x b-såsen, den innehåller ju 2,4 gram kolhydrater per 100 gram (1deciliter), men jag äter ju inte en deciliter b-sås. Förstår du hur jag menar?



Kram Sanna

2010-08-02 @ 21:56:06
URL: http://www.giblogg.se

KOMMENTERA HÄR:

» NAMN:
Kom ihåg mig?

» E-POST: (publiceras ej)

» URL:

Kommentar:


Trackback