En ny vecka...

Publicerat. 2010-03-29 | 23:14:33
Veckorna bara springer iväg och det känns inte som om man har gjort något alls.
Vet inte vad jag ska göra på dagarna, de blir samma dag ut och dag in. Riktigt tråkigt. Vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med, kan ju inte städa och tvätta varje dag:(
Skönt att de går mot ljusrae tider i alla fall!! I lördags ställde man ju om till sommartid och de blir nu ljusare på kvällarna! Helt underbart och snön är snart borta!!! I morse längtade jag efter att få gå ut på uteplatsen och göra iordning! Vill kratta och rensa laden samt mellan buskarna... och sen så klart göra fint med blommor och så:)

I morse ville inte Melwin vara någon annanstans än i min famn, men jag var tvungen att ta mig en dusch så jag satte honom i babysittern, helt plötsligt blev det tyst och jag kikade ut och då stensov han:) När jag duschat klart och stängde av vattnet vaknade han så jag startade duschen igen och lät den stå på och då sov han i 20 min;) Gullunge!!

Idag åkte jag och Melwin iväg till stan en sväng och bara kikade runt lite, sedan styrde vi bilen mot mitt förra jobb för att hälsa på min brukare och så klart visa upp Melwin! De var trevligt!
När vi kom hem kom Niklas hem samtidigt som oss. Nu i kväll har vi bara kikat på tv, just nu är Melwin inne i en skrik period, han vill inte komma till ro, garanterat magknip. Han fiser hela tiden och man hör på hans skrik och ser på hans uttryck att de e ngt som inte står rätt till. Stackarn...
Nikals har hand om honom nu men han har så kort stubin så han blir lätt irriterad... då får jag påminna honom om att han har magknip och då lugnar han sig. Killar!!

I helgen var vi och hälsade på mina föräldrar, första gången Melwin var i Kvänum och de tyckte han nog var roligt! :) Han fick ju träffa mormor och morfar:) Och sin gammelmorfar som är 85 år gammal, alltså min morfar. Melwin låg en stund i hans famn:)
Vi var i lidköping en sväng också, där träffade vi några vi kände vilket var roligt, bla en del av familjen Svensson. De hade verkligen längtat efter att få se lilla Melwin och med sig hade de en påse full med paket:) och i dem fanns massa fina saker till Melwin. Kläder, speldosa, haklapp och en badcapé.. tusen tack för de fina presenterna, ses på lördag!!

Min kära vän Linda har forfarande inte fått någon bebis, hon skulle haft för en vecka sedan... men nu kan de verkligen komma vilken dag som helst!! Jag kikar på min mobil varje gång och går upp på nätterna och matar Melwin för att de om hon hört av sig, hon har lovat att sms:a mig när de är på väg in, hoppas hon tänker på mig då bara;)

Nej, dags att göra sig klar för sängen, hoppas min älskade Skrutt kan komma till ro att sova. Jag älskar honom så otroligt mycket! Han är sååå underbart söt, tänk att han legat i min mage och blivit så perfekt. Sötast i världen!!

God Natt!!


Melwin med sin gammelmorfar...
0 år och 85 år



Melwin i morfars famn...


Mormor tar kort:)


Efter lite magnip på kvällen somnade Melwin gott på morfars mage:)


Köpte ett nytt bäddset i Lidköping...
Pingu:)


Sötisen idag när vi skulle åka till stan.



Bor man i Borås och har en pappa som håller på Elfsborg ska man ju klart ha en sån napp;)
Inhandlades på Team Sportia idag:)






Kommentarer
♥ Anonym

Hej Emelie!

Vilken liten goding till son du har, mkt gullig!!!



Var faktiskt i Bor[s f;r ett par veckor sedan i Folkets Park. Tror jag [kte f;rbi n'stan d'r ni bor.



Kram Hanna



2010-03-30 @ 20:57:27

KOMMENTERA HÄR:

» NAMN:
Kom ihåg mig?

» E-POST: (publiceras ej)

» URL:

Kommentar:


Trackback