En dag i skogen i ösregnet....

Publicerat. 2008-09-07 | 21:23:01
God kväll...

Här sitter jag och Niklas i soffan. Vi har precis kikat på Ensam mamma söker och packat upp våra Ica kassar, har varit o storhandlat idag:)

I dag vaknade vi sent, klockan var nog 11. Skönt med lite sovmorgon. Vi gick ut och tog på oss kläder för en stund i skogen. De ösregnade ute men Niklas ville till skogen och plocka svamp och släppa ludde så han skulle få driva lite ( springer efter djur ) vi hittade faktiskt lite svamp eller ja Niklas gjorde. Jag e verkligen kass på att leta svamp. Ser bara gula björklöv... åf fy fan va trött jag var, de var ju inte direkt så att Niklas gick de enklaste vägarena i skogen utan de kan man verkligen kalla terräng.. Men mysigt var de, Ludde srang ju runt i skogen som man ville men hade en pejl på sig, ett halsband med två antenner på och Niklas hade en slags sökare i fickan som visar åt vilken riktning han är, smart men ludde såg verkligen rolig ut när de där två antennerna på sig:)

I går var vi ju i Kvänum, var roligt. Fick god mat hos mamma o pappa som vanligt:) Träffade sarah Kjellström också, var o hälsade på henne på golfen:)

Här kommer lite bilder...

Går inte att lägga in bilder nu.. fixar de i mrrn

hej hej

Kommentarer

KOMMENTERA HÄR:

» NAMN:
Kom ihåg mig?

» E-POST: (publiceras ej)

» URL:

Kommentar:


Trackback