Besök av prästen...

Publicerat. 2010-05-31 | 13:25:10
Sitter ute och väntar på att golven ska torka, här har det städats ordentligt vill jag lova. Så skönt!
I ungnen står en två rabarberpajer och gräddas så det luktar ljuvligt inne också;)
Om bara en liten stund kommer prästen hit för att prata och förbereda inför dopet vi ska ha för Melwin på söndag! Vet inte exakt vad det är vi ska prata om men vilka psalmer som ska sjungas och så:) Så roligt för prästen som ska döpa Melwin, Ulla hon bor granne med oss, i huset bredvid så henne har man lärt känna lite så de e kul:)
Hon e inte så gammal heller och de tycker jag ebra, kanske man slipper oroa sig för att de blir gammaldags liksom;) Hon e väldigt lättsam!

Efter prästen varit här ska vi åka till partille, till Jenny och Christian. Jag ska äntligen få nya naglar;)

Ha en bra dag i solen!
Kram

Morsdag!

Publicerat. 2010-05-30 | 23:29:16
Idag har det varit morsdag, min första mordag:)
En mysig dag tycker jag!! :)
Och jag fick en present av Melwin, de e inte dåligt av en 3 månaders kille att köpa present till mamma;)
Jag fick ett jätte fint set från Cult Design...

Niklas låg och sov en bra stund in på dagen medans jag och Melwin gjorde oss redo för att åka in till Knalleland för att möta upp Niklas kusin Lars, hans tjej Lina och bebismagen:) De ska ju få en liten plutt i augusti och nu skulle de köpa lite kläder till bebisen. Neutrala kläder, vilket inte är så lätt att få tag på men lite hittade de allt:)
Vi tog en fika också...

Efter stan åkte jag och Melwin till Melwins farmor och farfar en stund, Niklas kom sedan och vi käkade middag. Jag och svärmor åkte till skogen också för att se vad vi ska plocka för blommor till dopet, de e ju på söndag nu!! :)

Nu i kväll chansade jag med att lägga min lilla prins i sin vagga redan kl 7, han låg och kikade och pratade en bra stund och jag började städa lite smått här hemma. Skulle dammsuga sovrummet och när jag var färdig låg min älskling så gott och sov i vaggan, han har sovit sen dess och jag hann storstäda både sovrum och tvrum:)
I mrrn kommer prästen på besök och på kvällen ska vi till partille, snälla Jenny ska göra nya naglar på mig:)

Kram


Finklädd på morsdag:)
Åh min lilla prins, gud va jag älskar dig!!
(Rutig skojrta ska det vara, precis som morfar) ;)








Skön stil i vagnen:)

Min lilla prins...

Publicerat. 2010-05-28 | 13:19:59

Idag blir det lite bilder på Melwin från min mobil:)
Fredag och vädret är väl inte det man hade önskat, men men. Jag hann fram till Ica för att posta ett kort, ta några lotter från Lions och vann för övrigt en påse med blommor och sen fynade jag en Tshirt till Niklas på Choice för 49:-  innan regnet kom... Nu vet jag inte vad vi ska hitta på, Melwin ligger ute i vagnen och sover. Niklas börjar jobba kl 23 i kväll, de skulle behövas städas här men orka göra allt själv jämt?? Nej idag blir det ingen städning!! Men de måste göras snart för på måndag får vi besök av prästen inför dopet och på onsdag kommer min kära vän Linda och hennes söta Tindra hit:)
Kram!


Melwin sitter i farfars knä när vi var och fiskade förra helgen.


Testar solglasögon på H&M;)


Hittade en snygg solhatt också, nu e han redo för Turkeit;) ha ha
För övrigt var han inte glad när mamma höll på såhär;)


Tycker om att sitta upp i vagnen och kika lite:)
Då med hjälp av täcke, jackor och kuddar;)


Sötis i mössan som mormor stickat:)




Glad!!! :)




Melwin 3 månader.

Publicerat. 2010-05-24 | 11:28:53

Idag blir vår älskade lilla prins 3 månader!!

VI ÄLSKAR DIG SÅÅÅ MYCKET!

En kille som pratar och skrattar för fullt, han har utveklats mycket den senaste månaden!

Här kommer månadskortet:)





Mys i pyjamasen innan vi skulle byta om:)

Kroksjöarna...

Publicerat. 2010-05-22 | 23:13:44
Lördag kväll moch här sitter jag:)
Kom in för en liten stund sedan, har grejat lite ute på vår altan. Gjort iordning i ett av landen, dragit upp massa maskrosblad och fixat till plattorna som jag köpte i veckan.
Fint blev det, tänkte jag skulle åka och köpa några jordgubb och smultron plantor och sätta i landet::) Dom kostar ju inte så mycket...
Niklas är iväg och jobbar, han ringde precis nu, de har så varmt i verkstaden så de går utan Tshirt, ha ha.
I går var vi och fiskade med Niklas föräldrar i Tranemo på Kroksjöarna. Det var mysigt! Dock fick vi ingen fisk. Sist vi var där var i juli förra året, vi åkte ju dit samma dag som vi fick reda på att jag var gravid:) Jag gjorde till och med mitt andra test där och ringde mödravården och fick första tiden för besök:) Så de e ngt speciellt med det stället! Och denna gången hade vi med oss vår lilla prins:)
Han sov gott i vagnen en bra stund och sen satt han med i vagnen och kikade när pappa fiskade, han var på relativt glatt humör hela kvällen:)

Tog lite kort på honom:)


Melwin skrek i bilen på väg dit så vi fick stanna till en liten stund, här sitter han i pappas knä och kikar ut genom fönstret:)

Ha ha ha:)


Glad skit:)

 
Sitter och spanar i vagnen.


Pratar med farmor...




Nikals fiskar...


Power walk med bärsele...


Jag och min lilla prins:)




Trött liten kille innan han somnade i vagnen:)

Kvänum...

Publicerat. 2010-05-20 | 13:28:44
Sitter i Kvänum, Niklas jobbar med pappa och jag är hemma hos mina föräldrar. Har varit här sen i tisdags kväll men idag ska vi åka hemåt. Vi åker väl vid 17 tiden, måste hinna till Gina och Stadium innan de stänger kl 19, ringde och hängde undan en kläning på stadium som jag såg i detas reklambland igår och linnet på gina hängde jag undan i förrgår... Ska se om jag hittar bilder på dem att lägga ut här:) Ikväll ska i hämta svärfar också, han skulle ut med jobbarkompiserna i kväll.
Melwin ligger just nu och sover i vagnen ute, får hålla koll bara så inte regnet kommer för de hänger verkligen i luften. Åskar gör de också men de e varmt ute...
När min mamma och hennes hund skulle gå ut på en promenad tidigare idag så kom det en hund springande mot henne och när mamma vände för att gå hemåt igen följde hunden efter henne, så just nu är den hunden ute i hundgården och vi har ringt polisen men ingen som hört av sig än... hoppas at någon gör det snat för den skäller och ylar som fan, men den är väldigt söt och snäll...

I går var jag med Malin och hennes barn på Öppna Förskolan här i Kvänum, Melwin sov sig igenom i stort sett hela besöket men det var roligt att se alla barnen krypa och springa omkring och leka, det blev lite fika också. På eftermiddagen åkte jag, Melwin och Malin till Skara för att hälsa på Fia och Christian, vi satt ute i det fina vädret och de bjöd på mumsig rabarber paj:) Gott!!

Nej jag ska nog gå ut och skära av några rabarber blad och ta med mig hem, köpa betong och göra fina "fat"..
Fia hade gjort såna och hade ute i trädgården, super fint och enkelt att göra...

Hoppas ni får en fortsatt bra dag!!

Kram





Familjefoto:)

Publicerat. 2010-05-17 | 21:18:58

Förr förra vecka var vi och tog kort på AW foto i lidköping, de e ju gratis fram tills barnet är 2,5 månad och sedan publiceras det i NLT också, och idag var vi med:) Kortet blev riktigt fint!
Jag är super nöjd.
Bilden ligger även ute på NLT:s hemsida....

Såhär blev det...



Nu vill jag ha en förstoring men de e säkert svin dyrt:/

Ansökningar....

Publicerat. 2010-05-16 | 00:11:16
God Kväll...
Klockan är alldeles för mkt men jag känner inte för att gå och lägga mig:)
Har suttit en bra stund vid datorn och fixat lite arbetsansökningar:) Är lite sugen på att börja jobba lite extra sådär, kanske ngn dag i veckan bara. Och sen måste jag ju börja fundera lite på vad jag ska göra när jag ska börja jobba igen. Kan ju vara smart att börja extra ngnstans för att sen framöver kanske få en tjänst. Att börja jobba helt är ju inte aktuellt än på ett tag men att jobba ngn dag i veckan när Niklas ändå e hemma betyder ju att vi sparar föräldradagar vilket i sin tur betyder att vi kan vara hemma längre med vår älskade lilla prins:)
Så här har jag suttit, jag har bestämt mig för att jag vill tillbaka till butikerna igen, men inte kläder denna gången utan typ matbutiker eller roliga pryl butiker.... 27 kuvert blev det, ha ha. Blir många frimärken men de e de värt, hoppas någon av dem ringer!! :) kanske lite dum tid att skicka, skulle kanske gjort det tidigre med tanke på sopmmarjobben som säkert e klara på de flesta ställen men va f*n, de kan ju gå vägen! De e ju värt ett försök:)
De jag helst skulle vilja ha svar ifrån är EKO hallen, jag älskar den butiken, de har allt!! Sen har jag sökt till bla Ica, Willys, Coop, LiDL, Netto, Systembolaget, Rusta, Ö&B, Jysk, BR, Skopunkten, Babyproffsen, Change, Hemtex, Statoil, Åhlens, Lagerhaus, Chilli, ... Ja vi får se, håll tummarna:)

Idag har det varit konstigt väder i Borås, i morse spö regnade det och var grått och trist ute, men framåt eftermiddagen blev det helt underbart väder. Vi hade balkongdörren öppen hela eftermiddagen och Melwin sov länge ute i vagnen. Niklas jobbade ju i natt så han sov i eftermiddags, Melwin var relativt lugn men vi var tvugna att åka in en sväng till stan för att åka till Apoteket, de var liksom lite akut. Behövde tamponger;) Köper bara det på Apoteket, mycke billigare!! En påse med 100 st för 98 kr!! Förr köpte jag såna små OB paket och de e ju dyrare. Men jag blev ställd när jag skulle köpa dem för de hade gjort om paketet och jag har ju inte använt de på ett tag om man säger så:)
 När vi kom hem gick Niklas upp, vi åt lite mat och sen gick vi till Ica och köpte var sin glass:)
Just de ja, jag var på byggmax också och köpte 6 st marksten som vi ska ha på vår uteplats. Är som en liten utgång mellan två buskar och där har de bara varit jord som blir så himla geggigt när det regnar och då kom jag
 på att de skulle vara bra med sten istället, 6 plattor för 114 kr:) Tycker jag var överkomligt! Nu ska svärfar komma hit i mrrn och hjälpa mig plana ut marken under för nu ligger de lite ojämt;)
Kanske ska ta en bild på vår fina uteplats, kom på nu att jag inte lagt ut bilder på lägenhete heller än:) Oooops, ja de får bli ngn dag!!

Nej man kanske ska göra sig klar för sängen, Niklas skickar lite sms:) Måste ut med Luddis också, då lär jag höra honom när han kör trucken, de hörs väldigt tydligt!
Vill ju inte gå ut med Ludde och lämna Melwin inne men Niklas kom på att jag skulle ringa upp vår hemtelefon från mobilen och lägga hemtelefonen bredvid honom i vaggan, om han skulle vakna så hör jag det... går ju bara runt kvarteret och de tar bara någon minut...:) 

Nej god natt på er...
Kommer lite bilder här som jag tog på vår goding idag! Kunde inte välja vilka jag skulle lägga ut för han e så söt på alla, så jag lägger ut alla:) Världens sötaste<3 Mamma och pappa älskar dig så mycket!!! 

















Vårmarknad i Lidköping...

Publicerat. 2010-05-14 | 22:14:27
Idag gick jag upp tidigt för att åka på vårmarknad i Lidköping...
Klockan 8 åkte vi från Borås och var i Kvänum vid 9 tiden ungefär. Melwins mormor och morfar skulle ju också åka:)
Vi kikade runt lite på torget först för att se om några butiker hade några bra erbjudanden och ja några hittade jag allt:) En cardigan från Gina 50:- (ord pris 199) och en tunika för 30:- (ord pris 149) Sen köpte jag en klänning av märket Rut med flera för 99:- och faktiskt en snygg klänning på lindex för 99 som de hade erbjudande på, ord pris 199:) Så jag är mer än nöjd, jag behövde lite nya tunikor inför våren och sommaren, har inte så många och jag älskar verkligen att gå i leggins och tunika så de kommer de bli en lååång tid framöver;)
Så klart blev det en fika också, idag på Söderströms.
När vi kikat klart på stan gick vi ut till Ica för att även där kika på erbjudanden, vi köpte ost och korv utanför Ica:)
Blev också en sväng inne på Babyproffsen, Melwin önskade sig en sängmobil av sin mormor och morfar och det blev de en!! En Mumin mobil..... super söt! Tack mormor och morfar!!
Satte upp mobilen när vi kom hem och den har vi redan använt, Melwin ligger gärna och spanar en stund i sin vagga innan han somnar så vi har pratat om att han skulle behöva en mobil, när jag la han i vaggan idag och startade mobilen fick han världens ögon!! Så spännande och intressant!! Hämtade min kamera för att ta kort på honom när han låg där och spanande men, de hann jag inte. Han sov redan när jag kom in;) Han i alla fall ta ett ganska dåligt kort med min mobil som vi skickade till morfars mobil men de fick bli några kort med kameran i alla fall:)
Nu ska jag mysa ner mig i soffan, var och hyrde mig en film på Ica förut, ville hyrt "Alvin och gänget 2", såg ettan med min förra brukare och den var super mysig så nu måste man ju se 2:an också men den var ju så klart uthyrd men det blev "Äntligen sommar" istället.  Niklas är ju och jobbar så jag sitter ensam men tycker de funkar bra, ibland behöver men lite egentid:) Han ringde precis och frågade om jag hörde honom??!! Vadå hör sa jag?? Han bad mig gå ut på altanen och då skulle han tuta med hjullastaren han satt i, och ja de hördes. Mycket väl!! Så nära jobbet bor han;) Hör till och med när han kör runt med den;) ha ha

Här kommer lite bilder. Ha en fortsatt trevlig fredag:) Kram!


Melwin ligger och pratar med mormor och morfar...


Härlig stil i sin söta pyjamas:)


Mumsar mat:)


Nya musikmobilen var5 spännande, somnade fort!! :)


Mumin...

2 år...

Publicerat. 2010-05-09 | 22:30:12

I morgon den 10 maj har jag och Niklas varit tillsammans i 2 år och förlovade i 1 år.
Niklas, jag älskar dig så otroligt mycket!


10 maj 2008




Förlovningen Läckö Slott 10 maj 2009.

Kusiner...

Publicerat. 2010-05-09 | 22:21:49
Då var snart denna helgen också förbi!
För mig och Melwin har det varit en ganska lugn helg medans Niklas har jobbat. Han sa i går att han tycker det e jobbigt och de kan man ju förstå, jobba på natten e väl inte det roligaste men jag sa till honom att det nog tar ett tag innan man kommer in i den rutinen, och sen e de nog inte så konstigt att han e trött nu med tanke på att han jobbade 40 h förra veckan och sen jobb hela helgen. Vi bestämde de också att när han ska sova så ska jag försöka åka iväg en stund om Melwin e allt för skrikig. De gjorde jag idag, jag tog med mig Melwin till stan en stund och Niklas hade sovit riktigt bra, skönt de.
I går var Niklas föräldrar barnvakt åt Nikals brors barn Felicia och Saga, som så klart blir Melwins kusiner:) Vi åkte dit och hälsade på dem, Felicia fyllde 7 i början på året och Saga är snart 7 månader...

I mrrn ska jag och Melwin åka till Skara och träffa Emelie och Malin och deras söner Melvin och Melker. Vi ska gå på öppna förskolan och sen luncha. När jag varit i Skara ska jag åka hem till mina föräldrar och hälsa på:)
Åker i mrrn bitti typ vid 8, bra de för då får Niklas vara alldeles för sig själv.

Nu i kväll har jag plockat iordning lite här hemma. Melwin satt snällt i sin babysitter och spanande och lekte med sin nya arm-skallra, en skallra man sätter fast runt handleden, han tyckte nog den var kul för han viftade runt armarna ordentligt och han rörde sig så mycket att han fick babysittern att vagga:) Min lilla pluttis.
Han tröttnade efter en stund men då satte mamma på dammsugaren och då blev han lugn en stund till så mamma fick göra klart:) Sen blev han förbannad så jag satte honom i bärselen, och då sten somnade han. Bytte blöja på honom precis och bäddade ner honom i vaggan, de brukar gå vid 21 tiden för då ligger han där och pratar för sig själv men idag gick det inte, nu ligger han och skriker, har varit inne och gett honom nappen 3 gånger men de verkar inte funka, ska göra ett försök till och se om han kanske somnar. Annars får jag ta upp han en liten stund.
Ska hänga upp tvätten som e i maskinen och packa Melwins skötväska inför i mrrn sen ska jag lägga mig i soffan och kika lite på tv, om de e ngt bra på TV vill säga. Tror de var repris av efterlyst kl 23 men e ju ganska sent...

Nej Melwin vill inte somna, jag får ta upp honom och mysa lite så kanske han lugnar sig...
Får spara inlägget i utkastet för jag ska lägga in några bilder också:)
___________________________


Så nu är min lilla plutt lite lugnare, nu sover han så gott i sin vagga. Jag tog upp honom och hade honom tätt intill mig en stund och pussade ordentligt på honom. Gav honom lite mat också:)
Här kommer de lite bilder....
kram

Just de ja, i torsdags var vi i Lidköping på AW foto och tog kort:) De kommer med i NLT i veckan förhoppningsvis:)


Melwin med sina två kusiner.



Han e så söt på kortet:) Min lilla prins.


Melwin somnade gott i kusin Sagas vagn:)


Skruttis med en ny napp som jag beställde av en tjej i höstas:)


Melwin i bilen.


Jag och Melwin i Eskilstuna. Melwin testar den nya kepsen som han fick av Tindras farmor.


Sötis.


Melwin i den fina Pippi tröjan som han fick av mormor när han föddes, nu passar den ganska bra. Mormor hade med sig en mössa också sist hon kom hit:) Sååå söt blev han, men de får ligga i lådan ett litet tag än. De e lite stort fortfarande.

Min absoluta favorit stad - Lidköping

Publicerat. 2010-05-06 | 08:31:24
God Morgon!!
Sitter vid mammas och pappas dator, vi är i Kvänum.
Niklas åkte iväg med min pappa i morse, han ska jobba lite extra med honom:) Jag gick upp vid 7, matade Melwin och sen la jag en glad kille bredvid hans morbror som låg och sov, men han vaknade snabbt och de låg och pratade en bra stund. Jag hörde Melwin ända ner till köket:) När jag gick upp för att titta till dem låg Melwin så gott på morbror Simons bröst och sov... Så jag passade på att ta mig en dusch och göra mig iordning.
Idag blir det nog en ag i Lidköping. Åker nog in om en stund och kikar lite i butiker, Niklas och pappa e ju i Lidkping och jobbar så jag har planerat att gå till dem för att sedan luncha på Roma:) De har mumsig mat där!!
Lidköping e min favorit stad. Jag längtar tillbaka dit och skulle mer än gärna vilja flytta tillbaka men har man en inbiten jägare till sambo så e de inte så lätt att övertala honom. Det e Nej från hans sida:(
Men de e tur att man inte har så långt hem:)

I natt har Melwin sovit bra, han fick mat vid 21 tiden i går kväll och sov till halv 7!!
Han kanske låg extra bra i natt för när vi kom i går hade mamma och pappa monterat ihop Simons gamla spjälsäng och bäddat fint med sängkläder:) Så nu har han en egen säng här. Melwins mormor och morfar e gulliga:)

Nej nu ska jag fortsätta fixa iordning mig. Melwin behöver käder  på sig och lillebror kanske vill komma iordning som börjar skolan kl 10...

Ha en bra dag, ser ut att bli OK väder här i alla fall!!

Kram