Regn idag...

Publicerat. 2008-09-30 | 09:36:57
God morgon!
Klockan e halv tio och frukosten har precis tagit slut. Idag blev de ingen promenad:( de spö regnade när min klocka ringde 7.45 så jag ställde om klockan och sov en stund till. Känns inte bra att de inte blev ngn morgonpromenad men jag hoppas att de blir bättre framåt eftermiddagen så jag kan ta en peomenad innan jag börjar jobbet, för de gör jag kl 3.
Klockan 11 ska jag vara på Body Shop och plocka mina ögonbryn, såg att mina inte var så snygga. Kan inte göra de själv så jag överlåter de till ngn annan, de tar 85 kr så de e helt okej.

I går var de ju vägningsdag, men nja jag e inte så nöjd. Blev -0.3 . Men jag fuskade faktiskt i helgen så ja de får väl funka, men hade hoppats på mer, bätte lycka nästa vecka förhoppningsvis. Ska ev festa på lördag och de e jag sådär sugen på nu men jag får väl vara nykter.,,,

Hej så länge

Nu har jag varit och plockat mina ögonbryn, uch jag tycker de gör så himla ont. Ögonen bara rinner. Men nu e de gjort och jag slipper göra de på ett tag:) Nu sitter jag i soffan under en filt med tända ljus och kikar lite på tv. Om en stund ska jag fixa mat, blir nog makaroner och korv, sen måste jag ha med mig kvällsmat till jobbe med.

Vägningsdag:)

Publicerat. 2008-09-29 | 11:36:46
Ja idag e det måndag vilket såklart betyder ny vecka och vägning:)
Klockan halv sex e de dags och eftersom att jag jobbar kväll denna veckan får jag ta med mig min brukare. Skönt att man kan göra så, då är man liksom inte så låst.
Har precis lagat qourngryta med kål och svamp, blir pressad potatis till de sen. Blr väl lunch vid ett, halv två ngn gång. Åt precis mellis.
Även idag vaknade jag av alarmet på min mobil, så klockan 8 snörade jag på miog skorna och var ute och gick ungefär 50 minuter. Men uch va kallt de va ute. Frös som bara den när jag kom in så jag kröp under Niklas täcke och där var de varmt.
Som sagt idag e det jobb som gäller. Annars blir de en lugn dag!

Kram Kram


Såhär kanske man ska börja väga sig:)

Film

Publicerat. 2008-09-29 | 09:19:25
I går såg jag på en ny film som jag fick tips om när jag sappade på tv och kom fram till Riki Lake
Den heter BABY MAMA...
Niklas fixade fram filmen och vi kikade på den i går, den var super bra:)
Kika på den!!

Har en film till som jag ska se ngn dag, Notebook. Den ska tydligen vara super bra och... romantisk:)

                

Söndag!

Publicerat. 2008-09-28 | 16:42:35
Hejsan!
Var och lämnade av lillbrorsan för en stund sedan vid tåget. Han kom ju i går och hälsade på oss. Var roligt tyckte jag. I går kväll satt vi vid datan, åt kebabtallrik ( sallad för mig) och sedan kikade vi på batman eller ja tittade och tittade. Ännu en film som inte direkt intresserar mig så jag somnade en stund tror jag:)
Idag gick vi upp tidigt. Niklas hade någon skjuttävling idag så vi åkte med. De vann faktikst, Niklas, hans bror och pappa:) De var ju roligt:) Men fy fan va de smäller alltså, som tur e hade vi med öronproppar:)
När vi kom tillbaka käkade vi lite och somnade:) ha ha vi var visst lite trötta.

Har precis plockat iordning i lägenheten, blir lätt rörigt när man e många i lägenheten. Niklas åkte precis iväg till skogen och skulle jaga med Christian. Jag drar nog iväg på träning vid sex, har sådär lust med de men jag e tvungen. Blev LITE fusk i helgen så jag behöver nog den motionen, i mrrn ska jag ju iväg och väga mig igen...

Härligt!! Denna veckan har jag sovmorgon:) Jobbar ju sent!!!

Här kommer lite bilder:


Såhär kul va de hos storasyster. Låg och lyssnade på musik på mobilen och stensomnade:)


Niklas äter socker kaka han fick av min mamma, de kanske syns att han e tokig i den:)


Niklas och hans JÄVLA kråkljud!


På skjutbanan, väntar på deras tur.


Magnus ( Niklas bror) Niklas och hans pappa Jerry


Simon tar kort på oss:)


Då har man varit duktig och tränat i kväll, var ett roligt pass idag! Sedan blev de raka vägen hem och in med bakpotatis i micron, duscha och sen mys i soffan! Ska ge mig på tvätten lite nu innan de blir sängen!

På lördag blir de ev Skara. Ska med de gamla jobb kompisarna ut på oktoberfesten! Ska bli roligt! Niklas åker med till Kvänum så han hämtar mig på kvällen sen, de e skönt så man kommer hem.  Hoppas man träffar ngra man känner...

God Natt!!

Välkommen till min nya design:)

Publicerat. 2008-09-28 | 12:03:31

Nu äntligen e min design klar:)
Blev super nöjd!


KRAM

Ledsen & Besviken

Publicerat. 2008-09-27 | 20:56:16
De finns ett ordspråk som heter de man inte vet har man inte ont av men om man av ngn anledning får reda på en sådan sak så känns de, precis så känner jag nu.
Jag var inne på Facebook och kikade runt lite och hamnade då på en före detta arbetskompis sida. Och läste en sak där som gjorde mig lite fundersam.

Sen jag slutade på mitt förra jobb har jag ett antal gånger skickat sms till mina gamla jobbkompisar och sagt att om de ska hitta på ngt så får de gärna höra av sig. De vore kul att följa med även fast jag inte jobbar kvar. Jag har ju ändå jobbat där i ett år tillsammans med dom.
Idag fick jag då reda på att de ska ut nästa helg, alla som jobbar nu men också sådana som jobbat extra innan jag slutade. Men ingen har ring och frågat mig om jag vill hänga på.
Jag vet inte riktigt hur man ska ta en sån grej, om de inte tänker på en? Eller om de helt enkelt skiter i en och inte vill att man ska följa med.

Hade jag fått ett sms av dem hade jag blivit hur glad som helst. Nu blev jag bara så ledsen, riktigt ledsen och besviken...

Lördag...

Publicerat. 2008-09-27 | 16:23:25
Hejsan!

Då var de helg igen då! Härligt!
Idag kom min lillebror Simon hit, han var här vit tio tiden så vi hämtade honom vid tåget och sedan åkte vi till Knalleland och kikade lite. Simon köpte ett par adidas skor och jag köpte två nya ljus och en halsduk ( min andra körde jag i tvättmaskinen och de skulle jag inte gjort) vi tog en fika också på Eat, blev ett päron o en VV choklad för mig. När vi kom hem gjorde jag linssoppa, hade köpt färska champinjoner som jag skulle steka och ha i, närmare bestämt 3 såna lådor, när jag öppnade dem förut så var de fulla med mögel, såååå kul! Så de fick bli burkisar istället. Sedan när Niklas och Simon skulle käka korv m bröd öppnade simon kylen och såg att köttfärsen jag köpte i torsdags var helt grå dassig. Så de var bara att sätta sig i bilen och åka till Ica och lämna tillbaka. Andra gången nu som jag kte och byter köttfärs på ICA. Och man kan ju inte säga att de e enkelt direkt heller att byta, man får ju för fan springa runt hela butiken. Ska skicka mail till dem. Tog en bra stund innan vi kom därifrån!
Niklas och Simo sitter vid datan i Tv rummet och tittar på youtube filmer. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Lite senare ska vi i alla fall åka till Fristad och köpa pizza, eller ja Niklas och Simon, jag ska nog ta en kebabsallad.
I morse vaknade jag när min klocka ringde 7,45. Studsade upp ur sängen, och tog på mig promenadkläderna och gick en promenad på 50 minuter. Skönt. De får de bli i mrrn också. Helt underbart att gå innan frukost!

Nu sitter Niklas och lyssnar på kråkljud, jag blir GAAAAALEN!!! Förut trodde jag och Simon att vi skulle skratta ihjäl oss. Niklas brände en skiva med kråk ljud och så satte han skivan i en bärbar CD och ställde ut på balkongen. PÅ HÖGSTA VOLYM. Grannarna trodde väl inte vi var kloka!! Och Niklas bara stod och skrattade och såg kråka efter kråka närma sig! Jägare säger jag bara!!!

Hej så länge...

Ingen lön för mig idag:(

Publicerat. 2008-09-25 | 19:57:15
Hejsan!
Idag är de dem berömda lönedagen som man brukar vara glad på men jag har varit nere hela dagen, nästan på gränsen till gråt. Känslan av att veta att man bara ska leva på en lön denna månaden som på köpte inte var ngt vidare känns skit men de e mitt eget fel!! De e jag som bytt jobb men de e jobbigt ändå. Jag hoppas vi klarar oss på de vi har kvar efter att alla räkningar e betalda. Skulle de skita sig så har jag frågat mammsen om jag får låna och de var nog okej, känns skönt men denna månaden vill de till att hålla i pengarna men de försvinner fort, idag var jag på ICA och då försvann 800:- såååå snabbt.  Hatar att livet ska vara beroende av pengar. Uch! Har tänkt på de, både jag och Niklas har bra löner, Niklas tjänar dock ngt mer men de känns typ som att pengarna räcker till oss jag börjar tänka på hur de ska bli när man får barn, tänker man annorlunda då? Man får ju inte direkt mer pengar! Ja ja de får man väl se då, men kan andra så kan väl vi:)
Jag längtar redan till nästa lön för då får jag lön och Niklas får bra lön eftersom han jobbar sent nu, hi hi

Idag har jag jobbat 8-15
Hände inte så mycket, var en lugn dag. Men jag ser fram emot morgondagen:) Ska bara jobba 4 timmar, jag jobbade ju åt Sandra ( den andra assistenten) förra veckan så nu ska hon ta igen de timmarna, HÄRLIGT eller vad:) Och jag o min brukare ska avsluta vår vecka men lunch på Thai restaurang.... :)
Var som sagt iväg på ICA och handlade lite, blev lite bas grejer. När jag kom hem blev de en promenad med Ludde på 50 min...

Nu e de tv:)

Kände precis att jag har ngn knöl på insidan av låret, blev skit rädd. Ser inte riktigt men de e som en kula. Stean hård. måste be Niklas kolla på de. Är de ett insektsbett kanske??

Hej hej

Puls...

Publicerat. 2008-09-24 | 19:13:00

Hejsan:)
Då var de onsdag kväll redan, herregud va fort de går. Man hinner knappt blinka för än de e helg. Skönt på ett sätt, e ju skönt att vara ledig:)

Idag var de jobb som vanligt, var riiiiktigt segt att gå upp idag då vi låg vakna i natt och pratade när Niklas kom hem från jobbe. Slutade kl 2 idag, åkte hem och gjorde lite käk och vid fyra tränade jag ett puls/medel pass på friskis... gud va trött jag var, men de var ett roligt pass. I mrrn får de nog blir promenad.

Har precis ätit kvällsmat, blev favoriten gröt med mackor. Sen blir de väl lite mys med ngn viktväktarchoklad:)

Idag ringde lillebror Tobias, han tackade för brevet jag skickade. Han e galen i en viss sorts chips och den finns inte i närbutiken i Jönköping där han bor så jag köpte en sist jag var och handlade som jag skickade till honom, han blev jätte glad. Han skulle spara påsen till lördag:) ha ha Själv tycker jag inte att de e goda, de smakar bara timjan, uch!


Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, nu ska jag lägga mig här i soffan och kika på tv! Sjukhuset, Idol och Efterlyst! Saknar Niklas, han kommer inte fär än kl 12:(

Min blogg e klar förresten! Fick se resultatet idag och godkände den så jag hoppas de syns här snart:) De blev super bra!!!

Kram Emelie

Dans....

Publicerat. 2008-09-23 | 19:26:45
God kväll...
har precis ätit korvgryta med pasta, gott gott... Blev snabb mat till lunch idag bestående av 2 mackor o en youghurt då jag var i gbg med jobbe. Så då fick de bli riktig lunch på kvällen annars brukar de typ bli havregrynsgröt:)

Idag slutade jag kl tre, skyndade mig hem för att säga hej och hejdå till Niklas, han åker ju halv fyra till jobbe. Hade ju tänkt träna kl 4 idag men då jag e ensam så hade jag varit tvungen att ha med Ludde i bilen då han inte kan vara ensam o de funkar ju bra men solen har ju lyst hela dagen och då blir de alldelses för varmt, blev arg på Niklas för att Ludde inte kan vara ensam. man blir ju så låst. Niklas gav med sig och sa att jag kunde lämna honom ensam en timma i lägenheten medan jag åkte iväg och tränade ett dans pass på friskis. De var sååå kul! De ska jag absolut gå på igen. Låter ju som om att de inte e alls jobbigt men jag var precis genomsvett... När jag kom hem tjöt Ludde som fan, de gör han alltid när han e ensam, han har aldrig fått vara ensam sen han var liten så vi måste försöka vänja honom. Eftersom Niklas jobbar kväll blir ju jag jätte låst och jag åker ju kanppast 3 mil i onödan för att lämna han 1 h hos Niklas föräldrar. NEJ Ludde får allt lära sig, matte e sträng:) De e ju ingen barnunge vi har, hundar ska kunna vara ensamma. Ändring nu!
Någon som har bra tips hur man gör för att lära em vara ensamma?

Resten av kvällen består av tv tittande med lite popcorn och cola light:)

I mrrn blir de jobb 8-14, huur skönt som helst och sluta så tidigt! Sandra bytte ju lite med mig förra veckan så nu får jag de tillbaka:) Ska träna kl 16 i mrrn också, då blir de medel/puls Då får Uddis vara ensam igen....

På lördag kommer lill brorsan hit:) Ska bli jätte roligt! Men han och Niklas kommer väl spela data eller nåt.... ha ha

Hej hej

-1,8 kg o 2 julklappar klara:)

Publicerat. 2008-09-22 | 21:58:21
God kväll!!

Idag vid halv sex var jag och vägde mig. Vågen visade -1,8 kg och jag e super nöjd o stolt!! Känns super. Och nu ska jag kämpa in i de sista så jag för en gångs skull kan få nå mål. Låter som att jag kommer få hålla på en hel evighet då jag skulle vilja väga 65 kg! Men men de e bara att kämpa, som mamma skrev till mig. De e bara jag själv som kan göra ngt åt de och de har hon rätt i....

Idag har jag fixat två julklappar också, en till pappsen och en till Niklas pappa. De e ju alltid så att man kommer på vad man ska köpa lååångt innan de e jul och sen när man väl ska köpa julklappar så kommer man inte på ngt, speciellt inte till pappa som alltid säger att han önskar sig snälla barn men idag hittade jag en super bra julklapp så jag slog till och beställde 2 st. Känns bra och jag tror de kommer bli toppen:)

Blev en promenad idag också efter vägningen, sköönt!

Nu ska jag hjälpa Niklas och bygga ihop ett skåp till toaletten som han ville köpa på netto idag. Vi har ju inte så mkt ställen att förvara saker på och speciellt inte på toa så han köpte de. Kostade 400 kr Han vill ha handdukarna på toa så nu får han väl ha de:) ( kort kommer)

I går började jag as garva då jag kom på att jag blir mer och mer lik mamma.... I går städade jag och Niklas lägenheten eller jag tog de mesta, han kom senare hem från Gingri så jag sparade TOA:n till honom.. precis som mamma gör åt pappa.. ha ha

// Emelie


Niklas pappa och Felicia ( Niklas brors barn) åker karusell på marknaden:)

Dagens bild, sååå söt! Ludde "terroristen" har husses rånarluva på sig:) 


Niklas skruvar fel och svär som f*n :) så går de när man inte kollar ritningen!


Resultatet. Den lilla byrån e från samma serie som Niklas köpt tidigare...

Härlig höstdag...

Publicerat. 2008-09-21 | 13:04:43
Fint väder de e idag. Man blev riktigt glad i morse när man vaknade och tittade ut. Gick upp och åt frukost, har varit ute med Luddis och till och med hunnit med ett mellis:)
Nu sitter jag framför tv:n och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Niklas ligger fortfarande i sängen och vägrar gå upp. Snart sparkar jag ur han ur sängen, han e sååå seg på morgonnen. Ngn som har tips....

Händer inte allt för mkt här idag. Ska träna kl 6 och i kväll blir de till att kika på ensam mamma söker...

Förresten, just nu e jag tokig i spetspaprika:) ha ha vet att jag smakat på de förut men tyckteatt de va sådär men guud va gott de e. Godare än vanlig, just nu i alla fall eftersom den vanliga inte smakar ngt.
Prova, ngt dyrare med myke godare:)



Mums:) ser ut som en super chili....:)

____________________________________________________________________________

Hej igen!

Nu sitter jag i soffan och känner mig riktigt nöjd. Har varit och tränat, ätit kvällsmat och lite chokladmousse.
Ska snart bege mig till sängen, börjar ju jobba kl 8 i mrrn bitti, alltså tidigt denna veckan. Och Niklas jobbar sent så vi kommer i stort sett ses i sängen mrrn o kväll denna veckan men men så e de.
I mrrn ska jag väga mig kl halv 6. vore ju härligt om vågen visade bra med minus!!

Var iväg och handlade idag också, köpte den nya keson men UCH den tyckte inte jag om. Den var alldelses för söt och smakade sådär. Men Ludde tyckte om den så den får han äta upp:)

GOD NATT....

Marknad...

Publicerat. 2008-09-20 | 19:42:33

God Kväll...


Nu sitter jag lite framför datan. Ska snart bege mig till soffan o Niklas:) Har precis skickat iväg lite bilder och grejer till min nya blogg design:) Så snart ska den bli ny och fin.. ska bli kul!!


Idag vaknade jag tidigt. Niklas gick upp halv 5. Halv 9 gick jag ut och gick en timma. Sedan hem och käkade min efterlängtade frukost. När jag ätit upp ringde svärmor och frågade om jag ville hänga med på marknad och de hoppade jag på. Var tvungen att åka förbi apoteket först bara, jag har åkt på ngn jävla skit så var tvungen att köpa medicin. Har till och med tvättat alla kläder här idag samt sängkläder + städat hela lägenheten för att jag ska bli av med skiten. De sitter tydligen i kläder o så.. hoppas jag blir av med de snart för de e inte kul.

På marknaden blev de inte mkt handlat. Bara julpapper:) ha ha var såna med massa papper på, och var så fina så kunde inte låta bli. Ha ha träffade Kristian Boman också, han har jag gått i samma klass med från 1-9 an:) o han bor i kvänum och marknaden var i annelund:) kul!


Fick mat hos svärmor idag också, fläskfile med kantarellstuvning och potatis men hon hade lagt undan fläskfilé till mig:) så blev de pressad potatis till och grönsaker:)


Nej nu ska de bli soffa, tv, kvällis o popcorn::)


Fredag...

Publicerat. 2008-09-19 | 20:16:19
Härliga fredag.
Sitter här i soffan med min älskling, jag har precis ätit min kvällmat, bakad potatis igen Älskar de, de e sååå gott.
Jobbade till kl 6 idag. Som vanligt en lugn arbetsdag, blev en fika (pepsi max & VV choklad) och en sväng på stan, inte helt fel. Känns knappt som om man jobbar.
När jag var på väg hem ringe Niklas och sa att han redan var hemma, de hade inget att göra på jobbet:) Så han får mysa med mig i kväll istället:) Jag ska snart poppa popcorn:) Gör de i gryta som mamma alltid gjort, de e godast:) Vi åt alltid popcorn på fredagar när jag bodde hemma... riktigt fredagsmys!



I mrrn ska jag åka och träna, blir promenad också med Uddis... Niklas ska gå upp kl halv fem i morgon bitti, såå självförvållat, han ska jaga såklart. Bara han inte väcker mig e jag nöjd:)

Finns de ngt att titta på i kväll på tv, just nu e Simpsons på, HATAR!!
Hittade en ny Keso i affären idag, äpple, päron och nailj smak, lät gott men vågade inte köpa:) Får nog göra de nästa gång jag handlar, låter ju gott..ha ha Någon som provat?

Förresten, jag ska få hjälp med att fixa min blogg. Har hittat en tjej som ska hjälpa mig. Ska bli jätte kul:)
// EMELIE

Snart helg....

Publicerat. 2008-09-18 | 23:05:15

God Kväll...


Guuud va veckorna springer iväg, snart e de helg igen. Skönt ska de ju bli e klart:)

Vet inte vad man ska hitta på i helgen mer ön att jag tänkt träna lördag och söndag...

I mrrn blir jag ensam på kvällen, Niklas jobbar ju till kl 00.00, sådär kul men men, kan vara skönt att ha lite tid för sig själv också. Jag har ju ludde ha ha.


Idag har de varit jobb, började tre idag. Vaknade i morse och käkade lite frukost, sen blev de sängen igen och mys med Niklas. Kl 12 åkte jag och tränade och när jag kom hem hade älsklingen gjort lax och potatis:) mums

Äter enligt VV och hittils går de bra. Ska iväg och väga mig på måndag, längtar nu!

Ska försöka att få ngn som kan hjälpa mig att designa min blogg, har försökt med de länge nu men alla har fullt upp som kan. Har mailat en ny tjej, hoppas hon kan hjälpa mig. Några förslag annars? Brorsan har jag bett flera gånger, han e ju jätte duktig, kanske ska fråga igen...



God Natt

Händelserik match...

Publicerat. 2008-09-17 | 23:51:21
Hejsan!
Klockan är 23.40, har precis satt mig i soffan efter en underbart härlig dusch. Kom hem från jobbet för en liten stund sedan, fastnade nog en stund hos svärföräldrarna när jag hämtade Ludde också.Idag var vi ju på Elfsborgsmatch. Var ju som sagt ett bra tag sedan jag var och kikade på dem. Men de var riktigt roligt att se hur den "nya" arenan såg ut. Vi hittade våra special platser och de var toppen. Innan matchen ringde Niklas pappa oss och frågade var vi satt, han var nämligen bårbärare idag vi vinkade och till slut såg vi honom och han oss.... Vi fick åka med honom till matchen idag från Fristad:) Gulligt av honom! Matchen var ju bra, riktigt händelserik, blev ju 4-0 till Elfsborg:) Roligt!!

Idag har de varit en lugn dag, var ju och röntgade mitt knä halv 8 i morse, fick inga svar ännu utan de skulle läkaren ringa om senare. När vi kom hem åkte Niklas iväg till vårdcentralen med sin lilla rumpa och jag la mig i sängen och sov till Niklas kom hem, sedan gick jag ut och gick en timma. På hemvägen gick jag in på netto o handlade lite för att sedan gå hem och göra bakad potatis med keso o skinkröra:) mums, blev färsk broccoli också, mums mums.
När jag ätit la jag mig i sängen igen och stensomnade igen, vaknade halv tre, lagom till att göra sig iordning för jobb, så de har varit en härlig dag. E ganska krävande att jobba sent så vila behövs.

I mrrn börjar jag tre så de blir en lugn dag igen. Ska ställa klockan för att komma upp och äta frukost i lagom tid, kl 12 blir de ett medelpass på friskis.

Här kommer lite bilder:

God Natt!!


HÄR KOMMER BEVISET: MITT TRÄNINGSKORT:)


Dagens lunch, mums...




Här fick jag med Niklas pappa på bild:) Ringade in honom men syns sådär, han står i alla fall precis i mitten av "guuuuld" skylten i röd jacka:) Ringen syns lite....




Vår plats:)

Nu eller aldrig..

Publicerat. 2008-09-16 | 09:06:56
God morgon!
Klockan är nio och jag e pigg ocg glad. Min klocka ringde halv 8 då jag skulle upp ur sängen och ut och gå, jag låg en stund och tänkte att nej jag orkar inte men sen tog jag mig i kragen, slängde av min täcket och sa till mig själv att jag MÅSTE, jag har inge val. På med skorna och var ute i 46 minuter och fy va trött och varm jag var när jag kom tillbaka, men gud så skönt. Lyssnade på Rix Fm och de var otroligt friskt o skönt ute... Nu har jag precis ätit frukost, ska plocka undan nu och sedan sticka iväg till ICA en snabbis, måste köpa lite frukt och så.
Börjar ju jobba 12 idag och vi ska åka iväg, inte hemma för än kl 4, fan ska jag ha med mig o äta??? kanske en sallad, sen måste jag ta med mig en påse med havregryn så jag kan äta de på jobbe i kväll.. en paket me mjölk också kanske,,,

Hej så länge...

_______________________________________-

God kväll...
Då var man hemma från dagens arbete, har varit en lugn dag!
Nu sitter jag och väntar på min älskling som e på väg hem, längtar efter honom nu. Ska bli helt underbart att få lägga sig bredvid honom i sängen och mysa:) Älskar när han ligger och håller om mig:) Han e underbar hi hi

Beställt lite träningskläder från HM, fick dem idag så de ska invigas på torsdag, ska träna mellan 12 o 13:) Hoppas de passar bara, ska snart prova dem...

I mrrn ska jag till sjukhuset i röntga mitt knä kl 7.45, Niklas ska åka med. Ska bli kul och se om de ser ngt! Orkar man ta en promenad i mrrn före, hm nja tveksamt. Får nog bli efter:)
Fotbill i mrrn också....

GOD NATT

Sovmorgon såhär på en måndag:)

Publicerat. 2008-09-15 | 10:07:58
God Morgon!
Känns riktigt konstigt att ha sovmorgon såhär på en måndag men de var riktigt skönt, ställde klockan på halv nio för att gå upp och kika på Rix Fm som sänds vi tv fom idag, var lite roligt att se dem. Lyssbar ofta på dem. Sedan gick jag faktiskt och la mig i sängen en sund igen och myste med Niklas, han har ju också sovmorgon:) De bästa av allt e ju att jag har sov morgon hela veckan:) hi hi Börjar jobba 15.30 idag så de ska bli en ny upplevelse. Får se hur de verkar att komma hem sent på kvällen.
Just nu ligger de bröd på jäsning och jag kör en maskin med tvätt, härligt att greja med lite sånt:)

Niklas ligger fortfarande och sover men ska snart in och väcka honom, dags att vakna:) hi hi

Hej så länge, hörs i kväll...

____________________________________________________________________

God kväll...

Då var man hemma från jobbe, har gått bra och tiden gick ganska fort. Blev mest TV tittande...
Vi åkte förbi Viktväktarna också, jag sprang in och vägde mig och TRO MIG, de var ingen trevlig upplevelse. Uch och fy säger jag bara. På väg därifrån ringde jag min snälla mamma o pappa och jag ska få låna pengar av dem till ett träningskort på Friskis och Svettis, NU E DE BRA BARA! FY FAN VA KILONA BARA KAN RASA IVÄG!!
I mrrn bitti blir de promenad och niklas ska med, om jag så måste dra han ur sängen...
Nu blir de lite mer planering med mat med tanke på jobbet. Mycke mat o fika...
I mrrn skulle jag börjat kl 16 men Sandra ( den andra assistenten) skulle iväg och köpa hund så jag börjar kl 12.15 istället... till 22...

Och på onsdag då händer följande på kvällen när man jobbar:

 
Japp, jag ska på Elfsborgsmatch, de möter Malmö på onsdag kl 20.00 och jag ska följa med, då som personlig assistent:) inte helt fel på arbetstid.... hi hi länge sedan jag var på match här i Borås, ska bli roligt!!

Nej nu ska jag lägga mig i soffan och invänta min älskling, han slutar kl tolv stackaren. Och de där med de nya jobbe kan man ju disskutera, fattar inte vad Lernia håller på med, Ska bli kul och se vad han har att berätta när han kommer

GOD NATT

Svamp plockning o bullbak...

Publicerat. 2008-09-14 | 20:09:11
Ja även denna söndagen bestod av svamp plockning... Men idag hittade vi bara kantareller, inte mycke min litegrann! Till och med JAG hittade kantareller. Sist såg jag ju bara gula björklöv. Ludde var med idag också och prang runt där och drev, såg ett rådjur som kom springande som Ludde drev, var lite coolt.
När vi varit i skogen åkte vi förbi Niklas föräldrar och hämtade rakapparat till håret. Niklas var så länghårig och ville bli av med de så jag drog appareten över håret förut med 7 mm och de blev bra:) Sedan tog vi en dusch, mys:)
Nu är han och jagar duva med Christian och jag ska baka lite bullar:)

I mrrn blir de sov morgon, skööönt. Börjar 15.30-22.00

Just de jag, jag har glömt att skriva att Niklas ska börja på nytt jobb i mrrn!!
I Fredags kl 16.30 ringer en kille från Lernia ( Niklas är ju anställd på Lernia) och säger att " ja du ska ju inte vara på autotube på måndag" och Niklas bara svarade VA?? Killen i luren blir tyst och säger, hm vadå visste du inte det?? Och Niklas bara NEJ de visste jag inte! De la på och han ringe tillbaka igen! Då hade Niklas "kontaktperson" glömt meddela Niklas att han ska bli förflyttat.
Jätte roligt att få reda på de sent på fredagen, hans kläder o allt fanns ju kvar i Ulricehamn så de fick vi åka och hämta idag. Bra ordning man kan ha på sin personal....
Hoppas han kommer tycka om de nya stället, de positiva e ju i alla fall att de e mycket närmre. Men de negativa e tiderna, han tror de e mellan ca 16.00-24.00... sådär kul arbetstider.... men de var nog bara tillfälliga... hoppas!!

Nu ligger jag i sängen, har sååå ont i min mage:( Ska sova snart, Niklas e ute och går med Ludde. I mmrn e de sovmorgon men har ställt klockan på 9, i mrrn sänder ju RixFM även via TV:) Måste gå upp och se hur de ser ut:) Bra egentligen, kan man ha på 6:an på morgonen när man gör sig klar för jobbe:)

GOD NATT på er....

Kram

080913

Publicerat. 2008-09-13 | 15:31:55

Hejsan Hejsan...

Fint väder idag här i Borås. Har precis varit på Ica och köpt lite saker, tänkte göra taco paj i kväll:) Var jätte länge sedan jag gjorde det. Köpte även de två nya cola light smakerna, nyfiken på vad de smakar.
Idag sov jag till elva, sedan åkte Niklas iväg till skjutbanan, de skulle visst skjut träna och bli godkända. han ringde nu precis och sa att han sköt guld och blev bästa skytten i laget.
När jag vaknade idag fick jag ett städryck. Rev ur alla sängkläder ur sängen och slängde i tvättmaskinen, sedan hände jag ut alla kuddar och täcken. Nu hänger sängkläderna ute och torkar, blir till att duscha innan man lägger sig i kväll, finns inget härligare än att lägga sig i nytvättade sängkläder som hängt ute:)
Har även dammsugit och torkat golv.

I går var de ju bowlingdax, och jag hoppades ju på att jag skulle vinna över Niklas, vi körde ju ensamma på en bana. Ha ha vi spelade tre serier och JAG vann alla tre!!! HA HA HA HA. Tror ni jag var lagom mallig. Niklas ursäkt.... att han försökte skruva. De enda han frågade mig var hur min mamma skruvar, jag sa jag vet inte de.... men har hon inte visat dig? Nej de har hon inte... hur gör din mamma?... jag vet inte. Får nog åka upp ngn helg och spela med mamma så han kan få lite tips,,, Men jag kan säga som såhär, vi låg runt 90 på en serie, ha ha kasst ju! Men jag gjorde i alla fall en strike:)
Efter bowlingen blev de pizza....

Hej hej

Snart helg igen....

Publicerat. 2008-09-11 | 19:21:06
Här sitter jag i soffan och väntar på att sjukhuset ska börja, har precis ätit en varm macka och lite trattisar:)
Niklas är i jaktstugan och grejar, de hade visst fixar dag idag! Vet inte riktigt när han kommer hem, ringde precis men inge svar. Idag har man ju jobbat, 8-15. Gick bra men men har ju inte riktigt kommit in i det än men de kommer...
I mrrn slutar jag kl 13.30, ska bli riktigt härligt att sluta så tidigt och sen börjar jag inte för än kl 15 på måndag, typ lååång helg.

I mrrn kväll ska jag, Niklas, Magnus ( Niklas bror) och hans tjej Angelica åka på disco bowling kl sex, ska bli roligt men jag hoppas verkligen att jag vinner över Niklas, med tanke på att mamma spelar i eliten så borde jag ha lite bowling kunskaper, ha ha * bra önsketänkande* Niklas ville ju spela i Lördags när vi var i Kvänum, han ville se vad min mamma gick för med de blev inget, han tror nog inte riktigt på att hon spelar i eliten:)

I helgen händer de nog inte mkt, Niklas ska......... ja precis. Jakt, vad annars:) Jag ska försöka komma iväg till Friskis, skulle gått idag men kände mig inte helt ok. Tror jag börjar bli föskyld. Antar att Niklas smittat mig för han e riktigt förkyld.

Idag trodde jag att jag skulle få igång vår hemtelefon, men NEJ. Com Hem skulle ju skicka oss några sladdar som vi var tvugna att ha, så jag hämtade ut dem förut och gick glatt hem för att få ringa första samtalet hem till mamma. Men som vanligt, fel saker, de hade skickat en nätverkskabel istället för en telekabel, åh arg var jag när jag ringde Com Hem. Sen hade vi fått en e-fakrura från dem, och då var första avgiften för telefonen men, de e som snabba med, och de hade de räknat fom den dagen jag ringde och beställde telefon. Den funkar ju för fan inte ens!! Så jag ringde igen och skällde på dem och då hade de ändrat den men inte skickat ngn ny faktura eller hört av sig så jag fick ett nytt belopp jag skulle betala in som var 100 kr mindre, pengar e pengar ju!!
Och denna månaden får jag ingen lön:( men jag hoppas vi klarar oss på Niklas. Jag har redan betalat in hyran på 3700 från min "gamla" lön och de e skönt... så vi ska nog klara oss:) Hoppas!!

I går nnär jag var på stan men min brukare köpte jag en registreringskylt ( barnvagnsskylt) till Luddes hund bur:) Hans namn fanns ju inte men de fanns en där man fick bilda sitt eget namn, kort kommer.... sött blev de:)

Snart börjar sjukhuset, ska fixa iordning lite i köket fört...

god natt!!

Lite bilder...


Man ska ju ligga precis som husse...


Ovanligt att Niklas sover... Han skulle BARA vila ögonen:) ha ha


Och... sover husse ska man sova....

Luddes fina bur efter målning och den fina skylten...

Tisdag...

Publicerat. 2008-09-09 | 16:52:27
Hej hej!!

Jaha här får man sitta på en stol i tv rummet medan Niklas ligger i soffan och sover. Han e så rolig för om han sover efter jobbe kan han inte somna i kväll sen utan e uppe länge, så jag sa till han de att du ska ju inte sova, och han har bett mig säga ifrån men idag fick jag bara svaret att han ville VILA i 30 min, nu sover hans om en gris i soffan men ska väcka han snart...
Han har försovit sig också, både i går o idag. När hans mobil ringer 3.50 rusar han upp och stänger av den, Och jag har vaknat senare precis som om jag känner på mig att han fortfarande ligger bredvid, som tur är har de varit precis så han hunnit till samåkningen. I morse fick jag ett sms där han skrev: Tur att jag har dig min älskling som väcker mig, följt av en STOR smile gubbe...

Idag har jag jobbat 8-15, eller jag jobbat o jobbat, åkte dit och väckte henne sedan åkte vi hit hem till mig och kikade på Alvin & gänget, lagade mat och bakade chokladbollar:) Soft jobb man har!! :)

Snart ska vi åka till Niklas bror och hämta ngt va de nu var.
När vi kommer tillbaka är de min tur att laga mat, Niklas gjorde köttfärssås i går med trattkantareller i, och idag blir de harriets curry kyckling med hasselbackspotatis:) Potatisen e skalad och "skivad" ligger i vatten nu och väntar på att få komma in i ugnen. Måste förbi ICA och köpa ngn mer kycklingfilé, hade bara 1,5 i frysen...

Hej hej

Ny arbetsvecka...

Publicerat. 2008-09-08 | 18:12:33
God morgon!
Måndag igen då. Jag har precis ätit frukost, hängt upp tvätt, satt igång en ny maskin och dammsugit lägenheten:) Härligt att ha de klart när man kommer hem från jobbet. Jag börjar kl 11 idag så jag ska snart fixa iordning mig. Jag slutar sex idag, lite special tider eftersom att jag går bredvid fortfarande men i mrrn jobbar jag ensam:) Niklas slutar ett idag...

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, kommer ju hem ganska sent så man kanske inte orkar ngt men jag har ju sagt länge nu att jag ska baka bullar, även bröd men vi köpte faktiskt de i går så jag får nog vänta eftersom att vi inte har ngn plats i frysen:(

Ska försöka lägga in bilderna nu som inte gick i går...

Hemma efter dages arbete, har varit en mycket lugn dag. Fick sluta halv 5 idag istället för sex, de skulle bort men får betalt till sex i alla fall... fick reda på idag också att jag får 850:-/år i friskvårdpengar, så jag ska köpa mig ett friskiskort, men de kan jag inte göra för än om en månad när min provanställning e slut... fick också reda på att min tjänst e på 86% alltså inte heltid men tycker jag e skönt.... :)
Himlen har fullkommligt öppnat sig nu, regnet bara öser ner.. har tänt massa ljus nu:) I mrrn e de jobb 8-15, då ska vi vara här tänkte jag och titta på film och baka muffins, Niklas laddar hem Alvin och gänget till oss nu:) Alvin tycker jag e sååå fint, de namnet ska jag memorera om man får en son ngn gång:)
Ikväll ska jag kika på tv, halv 8 e de sjukhuset och kl 8 e de tv kristallen. Kl halv tio e de en dokumentärserie på ettan, singelmammor:) jätte bra!

Var inne en sväng på Gina Tricot idag också, Niklas köpte dyra skott till geväret så då köpte jag två toppar:)

Hej så länge...


Såhär kul var de hemma hos mina föräldrar, Niklas somnar:)


Niklas kikar efter ludde...


Niklas o Ludde


Trattkantarellerna vi plockade...


Förvällda o stekta...  (goda)


Niklas sitter och avnjuter en DYR Wiskey


Mästerfotografen Niklas ska ta kort på oss men håller för blixten...




Osminkad o fin... och riktigt trötta efter en dag i skogen...


puss:) hi hi

Sååå söt när han sover...

En dag i skogen i ösregnet....

Publicerat. 2008-09-07 | 21:23:01
God kväll...

Här sitter jag och Niklas i soffan. Vi har precis kikat på Ensam mamma söker och packat upp våra Ica kassar, har varit o storhandlat idag:)

I dag vaknade vi sent, klockan var nog 11. Skönt med lite sovmorgon. Vi gick ut och tog på oss kläder för en stund i skogen. De ösregnade ute men Niklas ville till skogen och plocka svamp och släppa ludde så han skulle få driva lite ( springer efter djur ) vi hittade faktiskt lite svamp eller ja Niklas gjorde. Jag e verkligen kass på att leta svamp. Ser bara gula björklöv... åf fy fan va trött jag var, de var ju inte direkt så att Niklas gick de enklaste vägarena i skogen utan de kan man verkligen kalla terräng.. Men mysigt var de, Ludde srang ju runt i skogen som man ville men hade en pejl på sig, ett halsband med två antenner på och Niklas hade en slags sökare i fickan som visar åt vilken riktning han är, smart men ludde såg verkligen rolig ut när de där två antennerna på sig:)

I går var vi ju i Kvänum, var roligt. Fick god mat hos mamma o pappa som vanligt:) Träffade sarah Kjellström också, var o hälsade på henne på golfen:)

Här kommer lite bilder...

Går inte att lägga in bilder nu.. fixar de i mrrn

hej hej

Myskväll med hemlagad pizza....

Publicerat. 2008-09-05 | 19:55:03
God kväll...

Ja idag blir de myskväll med hemlagad pizza, idag är de Niklas som kockat. Skönt de för jag har gjort matlådor till honom hela veckan, jag har ju fått mat på jobbe:)


Den färdiga pizzabotten som finns att köpa i affären, bara att rulla ut och lägga på tomatsåsen som finns i paketet. Sen lägger man på de man vill ha... Sååå god!

Har precis kommit hem från en sväng på Netonnet. Idag fixade jag och Niklas hemtelefon. Han har ju haft de förut så de var bara arr starta samma nummer igen. Com hem e riktigt bra och billigt, eftersom att vi har bredband och tv via dem redan så betalar vi vara 40:-/ månad + 15:-/månad för nummerupplysning, så alltså 55:- sammanlagt per månad i fast kostnad. Sedan ringer vi FRITT till ALLA fasta nät dygnet runt, de enda vi betalar är uppkopplingsavgifter på 45 öre/samtal. Telia släng er i väggen....
Skulle koppla in telefonen nu men gick inte, man måste ha com hem sladdarna och se slängde vi för ett tag sen så de skulle skicka nya. Vi har kommit överens om att bara använda telefonen till fasta nät så vi har spärrat mobilsamtal, de får vi ringa från våra mobiler.. Skönt att ha hemtelefon så man kan ringa hem och så:)

Idag har de varit jobb från 8-13.30. Vi åt ute och gick en sväng på stan ( helt ok att görapå arbetstid) Sedan åkte jag och Niklas och fixade present till min pappa, ska ju till kvänum i mrrn och fira honom! Ska till Götene också och hämta Niklas gevär plus att de e hemvändardag i Kvänum:) Ska bli kul!

Hej så länge....

En lugn dag...

Publicerat. 2008-09-04 | 20:49:56
Hejsan!

Här sitter jag och kikar på idol. Samtidigt som jag har kikat igenom våra sidor på internetbanken. Jag har lagt in lite giro nummer då mina försvann när jag bytte bank, sedan gick jag in på Niklas för att lägga till några elektroniska fakturor så man sparar lite pengar på de som tar faktureringsavgifter:) Såg då att niklas fått en insättning på tusen kronor från AFA försäkring. Var ju ngt papper han fick från Lernia om att man fick 10% extra i ersättning när man var sjuk, Niklas skickade ju aldrig in de och när han var o jagade fixade jag de, tänkte att man kanske får ngn krona men han fick tusen kronor:) Jätte bra ju! Har ring IF Metall idag också, ska byta från dem till Kommunal istället. I mrrn måste jag fixa hemförsäkring, har nog inte Niklas haft men de e ett MÅSTE... tur att de finns tjejer. Vi måste fixa present till pappa i mrrn också, slutar ju 13.30 och Niklas e ledig eftersom han jobbar sent denna veckan så vi får fixa de när jag slutat... Svårt med presenter till pappor, och de hjälper inte att fråga honom för då får man de vanliga svaret " jag önskar mig snälla barn" skit kul svar...

Idag har jag jobbat, har varit en mycket lugn dag men dagen gick relativt fort, åkte o hämtade Uddis och sen till Ica för att köpa ingridienser till bullar, var sugen på att baka de men när jag kom hem kände jag mig så yr så jag var tvungen att lägga mig på sängen och somnade visst en stund...
I mrrn blir de jobb igen, 8-13.30:) Skönt att sluta tidigt!!

Niklas pappa var i Tyskland i går och i söndags frågade jag om han kunde köpa en absolute rasperry till mig och han sa ja, idag när jag kom dit stod Niklas wiskey där som han beställt men inte min vodka så jag skicka ett sms o frågade var min vodka var och då ringde han upp och frågade om jag skämtade, då hade han nog glömt de. Men sa åt mig att när jag och Solvej åker till Helsingfors skulle jag köpa en så skulle han betala. Han e mysig han. Jo helsingfors, har jag nog inte berättat! Men i lördags sa Niklas mamma att hon ville åka ngn stans, då sa Nikas pappa att åk till Helsingfors så betalar jag och då sa Solvej att jag o hon ska åka så vi ska nog åka den 24 oktober.. och Niklas pappa betalar resan:) snäll han e. Men han har väl ngt i baktanken, Niklas o han ska jaga hela helgen:) ha ha

Nu ska jag kika klart på Idol...

Kram

Första arbetsdagen!

Publicerat. 2008-09-03 | 22:23:46
Hejsan
Idag började jag mitt nya jobb som personlig assistent. Var lite pirrig i kroppen när jag var på väg men de gick snabbt över, tjejen som delar schemat med mig heter Sandra o är 20 år. Hon har jobbat i ett år och e ju insatt i jobbet så hon pratade mycket med mig, förklarade o visade och de känns super bra:)
Idag har jag mest kikat men i mrrn e de min tur att göra saker. Går bredvid i mrrn, fre o måndag också sen e tisdagen min egen och då jobbar jag dag. Detta kommer bli jätte bra, brukaren förklarar ju för mig också och visar om jag e osäker...

Idag har de varit en lugn dag, städade när jag kom hem och sen så klart när Niklas jobbar kväll så börjar de åska som fan! Blev så rädd så jag åkte ut till Niklas mamma:)
Men nu e jag hemma o väntar på Niklas... mullrar fortfarande:(

God natt

Ledig idag...

Publicerat. 2008-09-02 | 12:32:41
Hejsan
Idag är man ledig, eller jag har faktiskt jobbat lite idag. Från kl 7.30-11
Förra veckan ringde ett jobb till som jag sökt för ett tag sedan, en kvinna som är förlamad som brhöver hjälp varannan lör-sön mellan 7.30-11 ( tänkte att de kunde varit ett bra jobb om jag skulle gå i skolan) då hon ska ha hjälp upp ur sängen, duscha, bli påklädd och serverad frukost. Så idag var jag där och gick "bredvid" och de var jätte roligt! Tänkte på vad min mamma sagt en gång, att jag inte ska gå i hennes fotspår att jobba inom vården, detta e ju inget åldersomshem, hon bor ju hemma så de blir ju inte riktigt samma sak. Jag kikade mest på den andra assistenten idag men jag fick duscha henne och hjälpa till med kläderna...
Ska gå bredvid några gånger till sen blir de då varannanhelg jobb, e ju inte många timmar o nu i höst ska ju Niklas jaga mycket så då kan de vara skönt att ha ngt att göra. Lönen ligger på 123:-/h men då e ju inte OB tillägget inräknat då jag ska jobba lör-sön så de blir nog bra, timlönen e till och med mer än va Niklas har:) Skönt med lite extra pengar:)

Niklas har åkt till jobbe nu och jag och Luddis sitter i soffan, jag ska göra mig klar för att åka till Frösunda för att skriva på mina anställningspapper, i mrrn ska jag ju gå bredvid på mitt nya jobb.. ska bli roligt att se vad jag får i månadslön på Frösunda, på de andra nu med damen vet jag ju va jag får... Ska vara på Frösunda kl 2.


IDAG FYLLER MIN KÄRA PAPPA 46 ÅR!! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPSEN:) PRESENTEN KOMMER PÅ LÖRDAG!

MASSA KRAMAR FRÅN EMELIE





Hej igen!
Då har man skrivit på pappren för mitt nya jobb...
Fick schema och papper jag skulle skicka till polisen samt ett häfte med lite info om Frösunda. Jag fick också skriva på ett papper för tystnadsplikt! Känns jätte bra, ska bli roligt att börja i mrrn. Mina arbetstider kommer se ut såhär:
V1 måndag-torsdag 8.00-15.00 fredag 8.00-13.00
V2 måndag-torsdag 15.00-22.00 och fredag 13.00-18.00
Så: jämna veckor sent och ojämna tidigt. Rikrigt skönt att sluta ett varannan fredag:) Blir ju liksom lång helg eftersom jag börjar kl 15 på måndagen sen:)
Lönen på Frösunda var dock lite sämre än på de andra stället, jag kommer tjäna 100:-/h och ob:n var typ på 20:- efter kl 19 på vardagar. Men jag tycker de e helt okej, kommer ju jobba lite extra på de andra stället också förhoppningsvis, blir de lite extra pengar där...

Niklas jobbar, jag och luddis var ju på stan en sväng då när jag skulle skriva på pappren, sen åkte vi hem. Har gjort lite pannkakor i kväll. Mina linser har kommit:) Mina bruna, Ulrika ska hämta dem till mig i mrrn. Tilda skulle till den optikern i mrrn så de passade ju bra!

I mrrn börjar Idol, roligt!

Kram på er...

Lite bilder....


Vårt nya köksbord...

Niklas bad mig prova alla jakt kläder så han såg att de såg bra ut och sen blev de kort:) ha ha



Min Älskling när han var o jagade... gullig han e:)

Jaktkläder...

Publicerat. 2008-09-01 | 18:20:53
Ja tro de eller ej, jag har fått jaktkläder av Niklas. Idag fick man ju reklam hem i brevlådan från Netto och då var de ju med erbjudanden om jaktkläder och vi åkte dit, Niklas köpte kängor, jaktbyxor, tröja och underställ till mig så nu jävlar e jag fit for fight för skogen:) Tyckte ju att de var roligt att vara med så ja man kanske bnehöver riktiga kläder att ha på sig för jag frös som fan sist. Snäll e han:)

Niklas pappa blev jätte glad när jag ringde och sa att jag fått jobbe, fick en stor kram av honom när jag kom ut till Gingri idag, han bjöd på pizza också:)

Kommer inte bli roligt nästa månad då jag inte kommer få ngn lön alls:( Eftersom eniro betalar ut för den månaden man jobbar och de nya stället skjuter sin lön en månad framåt. Så nästa månad blir de till att leva på Niklas lön, och de går väl precis antar jag. De e i såna här lägen man fattar hur dum man e som inte sparar pengar alltså, men vi har ju börjat göra det nu! Ska försöka spara lite från denna lönen vi fick nu men då man inte får så jätte mycke lön, man har räkningar och sen vill man ju gärna leva också... de löser sig nog! Vi är ju två....

( Nu hänger Niklas in mina jaktkläder fint på galjar i garderoben, på söndag ska jag använda dem förstår ni ha ha)

Jag fick jobbet:)

Publicerat. 2008-09-01 | 11:41:46
Idag kom samtalet, jag kände igen numret på mobilen och hon som ringde frågade mig om de varit en lång väntan i helgen och sen sa hon att jag är den som har blivit utvald för att jobba som personliassistent!! :)

Så i mrrn ska jag till Frösunda och skriva mina papper och få reda på vad jag får i lön och sen på onsdag, torsdag o fredag ska jag gå bredvid dag, och måndag kväll... Så fom i mrrn har jag tystnadsplikt... hoppas jag får reda på i mrrn lite mer vad de innebär är inte riktigt helt hundra på de men jag vet att mamma pratat om de några ggr.

Gick in och kikade på elfsborgs matchprogram o alla de resterande matcherna är på de veckor som jag jobbar dag så de bli inga matcher för mig:( Synd. Får hoppas mitt schema stämmer bättre nästa säsong....

Kram på er alla...