1 Maj!

Publicerat. 2010-04-30 | 22:55:40

Fredag kväll...
Idag har det varit en bra dag, Melwin vaknade dock alldeles för tidigt men efter lite mat så somnade han om men bara korta stunder innan jag kom på att han somnade fortare och sov längre om jag höllm i hans napp när han hade den i munnen, ha ha. Vi sov i alla fall till halv tio. Mycke bättre!! Gjorde oss klara, hämtade svärmor/farmor för att åka till stan och handla lite...
Var inne på EKO hallen och där hittade jag jätte fina ute möbler, i svart!!! 4 stolar, bord och parasoll för 995:-! Tyckte jag var bra pris. Så när jag kom hem tog jag kort på våra utemöbler och la ut på blocket, hade ju bara ett litet runt bord med 2 stolar.
När Niklas kom hem berättade jag för honom om bordet, så vi åkte till EKO för att titta på de och vi tyckte båda att de skulle passa på vår uteplats. Så vi skulle slå till, men givetvis så var de slut men skulle komma in igen i slutet på nästa vecka!!! Trist!! Så jag frågade om vi inte fick köpa de som stod uppställt och de fick vi, toppen!! Packade in i bilen och åkte vidare mot Willys. När vi var där inne ringde min mobil, en spekulant på våra utemöbler. Han ville komma kl 7 och titta. Och mycket riktigt, de gjorde han och köpte dem direkt, 400 pix!! De betyder att jag fick mer för det än va jag köpte de för;) hi hi Så 995-400= 595 kr - 200 (som svärmor bidrog med) blir 395:- för utemöblerna!!! BRA!!
Ställde ut möblerna och de blev super bra, inhandlade två ljuslyktor också i form av en glasflaska som jag hängde ute också, blev sååå mysigt!! Hade tidigare inhandlat svart spray färg, så våra krukor i plåt fick sig en omgång, de var lite rostiga men nu ser de ut som nya:) Nu fattas det bara blommor men de tänkte jag fixa i mrrn när mina föräldrar kommer hit, de ska hjälpa mig med min deklaration.... Men tänkte att vi kunde ta en sväng in till stan också för att köpa jord, lekakulor samt lite blommor:)

I mrrn börjar Niklas jobba på sitt "nya" arbete. Han ska jobba via ett bemanningsföretag på Uponor som ligger 5 min promenad härifrån, vi ser det till och med från vår lägenhet;)
Han ska bara jobba helger, fredag 23-07, lördag 19-07 & söndag 19-07....

Nej klockan e mycket, ska ta miug en dusch och sen ska jag krypa ner...
Niklas lär väl vara uppe en stund till, han sitter och tittar på Avatar som jag köpte till honom i Etuna... skit film!!!

Just de ja, 1 maj i mrrn!! Två år sedan jag träffade Niklas för första gången, tänk så bra de kunde bli, nu har vi världens finaste lilla kille som jag älskar så otroligt mycke!!

GOD NATT!!


Jag 1 maj 2008... dagen innan jag träffade Nikals.
Hm, smal och fin...

Jag & Niklas ;)

En glad kille!!

Publicerat. 2010-04-29 | 17:39:48


En glad kille idag när han låg på babygymmet:)

Dagarna i Eskilstuna.

Publicerat. 2010-04-29 | 17:31:10
Hej!!

Då var jag och Melwin hemma igen från Eskilstuna...
Vi har haft det jätte bra tillsammans med Linda, Daniel och lilla Tindra. Melwin var jätte duktigt under resan dit, han sov så gott i vagnen och i bilbarnstolen. Kanske för att tåget gungade?? ;) Han var bara vaken en liten stund och fick mat.
Linda mötte upp oss vid tåget och sedan åkte vi vidare mot Västerås för att gå på Ikea samt några andra butiker. Första gången Melwin var på Ikea och jag man väl bara säga att han typ skrek sig igenom hela ikea.. han ville inte alls vara med. Fick bära på honom typ hela tiden men inget passade. När han fått mat och jag ruskat vagnen ordentligt somnade han till slut. Senare på kvällen besökte vi Tindras farmor och faster, då var han riktigt skrikig, så Tindras farmor gick runt med hon för att försöka få han lugn, Linda tyckte jag skulle testa att ge han mer mat, kanske var han hungrig? Han åt ju på sina händer men jag har ju bara haft de i huvudet som läkaren sa sist vi var på barnmottagningen att han fått alldeles för mycket mat. Men jag testade, han fick 160 ml på kvällen när vi skulle lägga oss och han åt utan problem upp allt och inget kom upp. Han somnade gott och vaknade inte för än halv 8 på tisdag morgon!!!!! Fortsatte att ge han 160 ml när han bad om det och han har varit hur nöjd som helst resten av dagarna. I tisdags kväll somnade han till och med i min famn på kvällen och de har inte hänt på länge eftersom han bara skrikit!!
Samma sak på onsdagen, nöjd tille och han kunde utan problem ligga i vagnen utan att jag vaggade den och han somnade.. helt underbart! På tåget hemn var han också jätte snäll, han sov en bra stund i bilstolen, vaknade och fick mat och sen somnade han i min famn!!! :) Sååå mysigt!
För det mesta har vi gått på stan, fikat och lunchat. Riktigt gottat oss;)
Vi fick ju också se de lilla underverket Tindra, sååå söt e hon:) Och liten, men lilla plutt blev en stor plutt bredvid henne;) hi hi Lite bilder från resan kommer lite längre ner.

Idag har vi tagit det lugnt, Melwin vaknade kl 5 och ville ha frukost, han åt 160 och sen hoppades jag på att han skulle somna om, vi gjorde väl de små korta stunder men han låg mest och knorra, han fick lite mer käk halv 8 och efter de kommer jag inte ihåg så mkt mer än att Melwins morfar ringde och väckte mig men Melwin sov lugnt vidare, vi har varit ute och gått en sväng i det gråa vädret, men de var skönt ändå. Nu ligger Melwin i vagnen och sover på uteplatsen, skönt att han har ro till att göra det nu, var ganska påfrestande när han höll igång med skrik hela dagarna...

Om en stund kommer Niklas hem, han är nog på Adecco Bemanning just nu och skriver papper... han ska ju sluta på de jobbet han e på nu, närmare bestämt i mrrn. De hade så lite att göra, och tur som han har med jobb ringde Adecco honom för en veka sedan och undrade hur han hade det med jobb. Utan att han ens sökt ngt, de erbjöd honom att börja jobba helger på Uponor som ligger i Fristad typ 5 min gångavstånd från oss och som han för övrigt jobbade på i höstas och där trivdes han så de blir nog bra detta. Han gör väl 40h helger fre-måndag och är hemma resten av dagarna och de betyder ju att jag kan jobba några dagar i veckan och så så sätt sparar vi föräldradagar!! Toppen!!!
När min pappa ringde i morse sa han också att de behövde folk och att Niklas kunde jobba där kanske, hm tänk om han kunde jobba där ngn dag i veckan, de vore ju underbart i så fall:)

Nästa vecka ska jag gå bredvid på ett nytt ställe som personlig assistent. Passar perfekt nu när Niklas är hemma på veckorna, han fick för övrigt prov anställning till 1 november!! Skönt!! Man kan ju hoppas sen att han får stanna kvar på företaget!! :) Måste ringa försäkringskassan i mrrn och kolla hur det verkar med föräldra dagar nu när Niklas är hemma och jag kan jobba, då sparar vi ju dagar. Hoppas man får göra så...
Ngn som vet? Eller måste man ta ut dagar?

Här kommer bilder...


Melwins första tågresa:)




Glad skit:)


Tindra och Melwin myser i Melwins vagn;)


Mys mys...


Cooling, nya skor och ny bad hair day mössa. Allt från Name it...


Sötisarna sov så sött när föräldrarna moffade i sig Slagsta glass...


Utanför Elgiganten. Vi väntar på att de ska öppna så vi kan köpa Avatar filmen som släpptes;)


Melwin sov gott i vagnen...


Melwin och Tindra, min lilla plutt blev helt plötsligt stor:)


Jag och Melwin tillsammans med Linda och Tindra.


Tindra i den fina koftan och mössan som Melwins mormor stickat till henne....


Tindra tillsammans med sin pappa Daniel.


Sötisen somnade gott på hemvägen...




Söndagsbad...



Skön stil i vagnen idag:)



Söndag!

Publicerat. 2010-04-25 | 08:19:43
God Morgon!!!
Jag har blivit himla morgon pigg sedan Melwin kom:) Kanske inte så konstigt eftersom han vaknar ganska tidigt, idag är dock ett undantag. Han hade en riktigt skrik period i gårkväll. Han skrev fram till 21 och sen lugnade han ner sig och låg mest och skrattade och pratade, så underbar när han gör så:)
Sen somnade han väl vid 23 tiden, han fick en ordentlig portion mat innan. Nu är klockan 8 och han sover fortfarande, han gnydde lite vid kvart över 7 men jag lät han vara lite för de var inte så hysterisk och han somnade om:) Han ligger så gott i sin vagga och sover, skönt att han och vi får sova en hel natt. Niklas sover för övrigt också, han snarkar som jag vet inte vad där inne i sängen;) Kan väl tycka att han lägger sig sent men när han gråter så finns de inte så mkt att göra, sen kan jag tycka de e skönt eftersom att vi får sova hela natten. De behöver vi med tanke på att han gråter endel på dagen också och vill helst bara sova små korta stunder. Exempel på de var i går, efter att jag varit på Lager 157 åkte jag till Niklas föräldrar för de skulle bjudas på grillat, just nu håller de på med ved, klyver och kör in så jag skulle fortsätta med att köra in torr ved i källaren som jag började med i går, vi la ner han i vagnen men han bara skrek, fick vagga lääänge och sedan sov han max 10 min!! Man får liksom inget gjort.

När vi kommit iordning ska vi åka till Niklas föräldrar igen. Är ju skönt väder och då vill man gärna vara ute, i går städade jag och Niklas pappa ur deras uterum. Vi plockade ihop massa skit som ska slängas och de tänkte jag köra till tippen idag så vi blir av med de. Niklas pappa är bra på att jobba lite för mkt, han jobbar ju dygn som brandman och de dagarna han är ledig mellan passen jobbar han som rörläggare... och han e ganska bra på att ta åt sig för mkt och har samtidigt stora planer hemma och de kommer ju lite på efterkälke, så när jag kommer dit får han eld i baken, han tycker de e kul när jag sätter igång:)
Får väl se vad som blir nästa projekt, han pratade om att högtryckstvätta mattorna och de kan ju jag göra;) Sen ska vi måla ute möblerna, som för tillfället har en ful klar blå färg men de ska bli grå, de tänkte vi göra näst nästa vecka när Niklas slutat jobba så han kan ta Melwin och jag kan måla i lugn och ro:)
I ett sånt läge hade man gärna velat att han sov en bra stund i sin vagn men de kanske kommer....

Klockan 2 idag kommer Niklas kompis Christian och hans tjej Jenny som för övrigt ska få en liten bebis i juni:) Jenny läser till nagelteknolog (tror jag de heter) och nu måste hon "öva" på att göra förlängningar så jag ska vara försökskanin idag;) Ska bli super roligt. Har alltid velat testa de:)

I mrrn, äntligen ska jag och Melwin åka och hälsa på Linda, Tindra och Daniel i Eskilstuna!!!
Klockan 6 i mrrn bitti (ja sååå tidigt men någon timma senare kostade biljetter 6 ggr mer än kl 6 så då väljer man ju de) Ska bli såå roligt att få träffa dem igen, denna gången har vi båda bebis och vi har bara sett dem på bild:)
Ska hitta på massa kul saker, Ikea, Tuna Park, hälsa på deras föräldrar och ja de vi hinner med:) Jippie!
Så i kväll måste vi packa, som tur e kan man låna de mesta från Linda så vi ska bara ta med oss lite kläder och hygienatriklar.... Ska ju ha med mig vagnen och bilstolen och sen tänkte jag ta den lilla rullväskan, hade velat ha en större ryggsäck men de har vi ingen:(
Vi kommer hem på onsdag eftermiddag igen!!!

Nej nu ska jag passa på att ta på mig och äta frukost innan mina älsklingar vaknar!!! Som för överig fortfarande ligger och sover;) (8.15)

Kram 


Jag och Linda i början av feb när jag var där och hälsade på. Här ligger Melwin och Tindra i magen och för övrigt ser vi inte allt för fräscha ut;) Får bli ett nytt kort nu när vi åker dit:) ha ha 
Tror att de är ganska exakt 20 dagar innan Melwin kom...

Melwin 2 månader!

Publicerat. 2010-04-24 | 23:34:52

Idag blir vår prins två månader...
Tiden går verkligen fort som alla säger, känns som om att det var i går han föddes.
Han växer och de märks för varje dag som går att han utvecklas. Han har börjat prata och skratta ordentligt:) Han e såååå underbar när han sätter igång! Man vill bara vara nära honom då, man blir helt varm innombords...
Jag älskar honom så otroligt mycket!!


Har bestämt mig för att ta kort på honom varje månadsdag:)
Här kommer 2 månaders kortet:)








I morse var han på gott humör!

Melwin skylten...

Publicerat. 2010-04-23 | 23:20:12

Mormor undrade var Melwin skylten sitter, så klart sitter den på vagen!! :)
Satt lääänge och funderade över var jag skulle sätta den och till slut kom jag på en lösning!!
Tycker de blev riktigt bra, nu syns det ordentligt;)

Älskar dammsugaren!!!

Publicerat. 2010-04-22 | 11:19:28
Ja hur man nu kan älska den kan man ju undra. Men Melwin har ju kommit in i ngn form av skrik period och då är det nästan skrik från morgon till kväll! Ngn stund emellan skrattar han och pratar men som sagt i stort sett skrik konstant, och de gör ju att man inte kan gå runt och bära på han hela dagarna. Man har ju lite annat att göra också:) Så då sätter man på min nya bästa vän, dammsugaren!! Han tystnar direkt, antingen ligger han och spanar och ser hel nöjd ut eller så sten somnar han precis som han gjort nu i sin babysitter:) Han e sååå söt min lilla plutt!

I morse startade jag dagen med en promenad, tog en runda som jag inte gått innan och de tog ca 1 timma! Perfekt, så den rundan ska jag försöka få in varje morgon!! Var underbart att komma ut, Melwin stortrivs i vagnen, somnar han inte så ligger han nöjt och tittar. Han spanar väl in mig och tycker jag e hel knäpp, har en mamma som flåsar som jag vet inte vad:) ha ha
Nej jag måste komma igång nu, vågen visar alldeles för mycket även om de minskat ordentligt sen Melwin kom men fortfarande är jag inte nere på inskrivningsvikten och för den delen är det inte de jag vill väga heller så...
Har ju en morot, åker ju till Turkiet 21 augusti och då ska jag INTE se ut såhär i alla fall...
Nej nu är de GI som gäller till 100% och på måndag åker jag till min älskade vän Linda och hon är bäst på att ge inspiration!! De har hon lyckats med innan i alla fall;) Och hon har ju lite att gå ner också sen hon fick Tindra så vi kämpar ihop...

Idag skulle jag jobbat, men de blev av ngn anledning inställt... Niklas skulle varit hemma och tagit hand om Melwin och eftersom att de blev ändrat så hastigt här på morgonen så passade han på att åka hem till sin pappa och hjälpa honom ed veden, jag ska göra mig iordning och än en gång stoppa ner Melwin i vagnen för att gå de 4 km som de e till svärföräldrarna:) Hoppas jag inte tar dö på mig själv;) ha ha Sen har de av ngn anledning blivit roligare att gå ut, de kan nog bero på den nya vagnen;) Såååå roligt och enkelt att köra den!! Älskar den verkligen!!

Hoppas Ni får en bra dag, de ska vi ha i alla fall:)

Kram


Sover gott med dammsugaren på;)


Farfar hade fått en Elfsborgs ost, och de ville han så klart ha på bild tillsammans med nappen:)


Sötisen i en ny fleece tröja:)


Vagnen bäddat med bäddsetet som jag sytt själv;)

Ny barnvagn:)

Publicerat. 2010-04-20 | 23:31:32
Har varit sugen på en annan barnvagn ett tag!! Funderat och funderat lite...
Har trivts med den vagnen vi haft, har varit super bra men den är lite stor och otymplig! Jobbig att få in i bilen. Lyckas smutsa ner mig varje gång och de e inte kul...
I förrgår åkte jag och Melwin iväg till babyproffsen en sväng för att kika lite, hittade en som jag tyckte om, en vagn som de hade på erbjudande nu:) Liggdel och sittdel!!
Klämde och kände lite och fastnade direkt.
Åkte hem och la ut den vagnen vi hade på Blocket, får jag sålt den köper jag den nya:) Ringde folk nästan direkt och nu är den såld:) Fick samma pris för den som jag köpte den för, inte helt fel;) Förlorade inte en krona och nu har jag en ny vagn:)
Super roligt!!! :) Bäddade vagnen med de nya bäddsetet jag själv sytt... med barbapapa på, de blev jätte fint!!

Denna vagnen har vi köpt:)

I mrrn blir det premiär tur;)




Släktkort...

Publicerat. 2010-04-17 | 22:22:55
I söndags var vi ju och åt på Kinnekullegården med mammas släkt för att fira min morfar som fyllde år. Efteråt åkte vi hem till mormor och morfar och fikade. Mamma tyckte att vi skulle ta lite släktkort och så blev det, roligt att ha framöver...


4 generationer.
Jag och min mamma.
Min mormor och morfar och lilla Melwin


Min familj


Jag och mina två bröder Tobias (t.h) och Simon (t.v)


Familjen:)
Jag och mina två älsklingar!


Melwin myser med sin morfar


Min prins


Sötis:)

Bilder...

Publicerat. 2010-04-15 | 21:06:11



Tagit lite kort med min mobil under denna veckan....





När vi sov hos Niklas föräldrar fick Melwin ligga i insatsen till barnvagnen. En morgon när jag skulle kika ner på honom trodde jag för en sekund att han var borta men så.....


lyfte jag lite på täcket och såg att min älskling låg så gott och sov:)


Mys!!


Var med pappa och bytte däck på bilen, när han använde maskinen så lät de ganska högt så Melwin fick låna hörselskydd:) Såååå söt han va när han låg där i vagnen och spanade!!


Ligger ute i vagnen och sover...


Sover så gott...


Fick med ett litet leende...


Underbar...


Ha ha såhär gör han ofta med munnen.... han e ju så söt!! Min prins!


Finklädd...


Söta skor...

Fullt upp med en liten bebis....

Publicerat. 2010-04-15 | 17:55:53
I onsdags förra veckan hände det en olycka...
Jag, Melwin & Ludde var hemma som vanligt, Melwin låg och sov och jag fick för mig att koka Melwin nappflaska, så jag gjorde iordning en gryta med vatten, stoppade i delarna och satte grytan på plattan... Melwin började gråta och all uppmärksamhet riktides mot honom, bara mot honom så jag glömmer helt bort att jag satt på plattan...
Mjölken var slut också så jag hade planerat att ta en promenad till Ica, klädde på Melwin, kopplade Ludde och gick ut med han först, när jag gått en sväng funderade jag över om jag skulle lämna Ludde i lägenheten den lilla stund de skulle ta för mig att gå till Ica eller skulle jag göra som jag brukar, lämna han i bilen. Han kan inte vara ensam längre stunder hemma för då ylar han och binda honom utanför Ica får jag inte för Niklas. Nej jag sätter honom i bilen och traskar bort mot Ica....
När jag går hemåt och börjar närma mig lägenheten hör jag ngt som tjuter. Tror det e en bil men när jag närmar mig huset och öppnar entré dörren hör jag att de e en brandvarnare som tjuter, öppnar min dörr och möts av en rökfylld lägenhet, jag ser ingenting där inne...
Jag stänger dörren och ringer 112 direkt samtidigt som jag i panik knackar på hos grannen.
Jag är i chock, tårarna kom och jag kunde bara tänka på hur de hade gått om jag nu hade lämnat Ludde i lägenheten som jag inte gör ofta. Jag har ingen tanke på att det så klart kommer ifrån grytan och nappflaskan jag ställde på spisen, jag trodde att de var tvättmaskinen... sen när grannen gick in och kom utspringandes med grytan kom jag på de... fan jag skulle ju koka Melwins nappflaska...
Räddningstjänsten kom, brankår, ambulans och Polis. De brann inte utan de hade självslocknat så brandmännen som kom med rökdykarutrustning gick bara in och vände. De gick igenom fläkten och skåpen med värme kamera för att se så de inte låg och pyrde någonstans men de gjorde det inte...
Ringde svärfar som kom, han pratade med brandmännen som han så klart känner eftersom att han jobbar som brandman:) Sen åkte vi mot Gingri, på vägen ringde jag Niklas som fick komma hem... Stannade så klart på Apoteket också för att inhandla en ny nappflaska...

Ja såhär kan de gå när man lägger allt fokus på sitt älskade barn...
Som tur va gick det bra, inga större skador mer än en gryta, köksfläkt och en nappflaska. Lägenheten blev ju dock rökfylld vilket resulterade i svart sot precis överallt i lägenheten samt att all textil luktade...
En saneringsfirma kom i måndags och städade precis hela lägenheten. Vi packade ner alla kläder, sängkläder och andra textiler för att tvätta de hos Niklas föräldrar. 30 maskiner blev det totalt... tur att man får ersättning för de:)

Nu är vi hemma igen!! Så underbart! Har bott hos Niklas föräldrar i en vecka, i Niklas gamla rum i källaren på en luftmadrass så gissa om de va skönt att komma hem;)

Här kommer lite bilder...



Inte så mkt kvar av flaskan...




Brann upp i fläkten...




Svart sot precis överallt, detta är på Melwins hylla...
De kröp till och med in i köksskåpen!

Reg skylt:)

Publicerat. 2010-04-06 | 12:11:45
Så klart ska man ju ha en skylt på barnvagnen, redan innan Melwin kom hade jag kollat ut en jag ville ha...
Vi kunde ju inte riktigt bestämma oss för vad han skulle heta, vi hade ju liksom inget pojknamn i lager innan, utan de började vi fundera på först när Skruttis kom. Vi hade några få när mamma och pappa kom hit för att hälsa på Melwin första gången.
Då tyckte Melwins morfar att om vi bestämmer oss för vad han ska heta så ska han beställa en skylt till vagnen och så blev det, det blev en liten Melwin och de namnet tyckte vi ju om så klart, var faktiskt min lillebror Simon som kom med de förslaget:)
Såhär fin blev vagnen:
Kikade igenom min mobil och hittade lite bilder jag inte visat innan....




Myser med snutte nallen som Melwin fick av morbror Simon redan innan han var född så den fick åka med till BB:)


Niklas grejar med Melwin när han ligger i solsängen...




Första bilturen, på väg hem från BB 27 feb.
Han drunknade i både kläder och bilstol;)
Den mössan som han har på sig sitter perfekt nu, hi hi men den gillar inte morfar för att de e öron på den!! :) Vilket jag tycker e sååå sött;)


Första turen i barnvagnen:)


Tröttis


Härlig stil... sååå söt e han:)


 

DOP PRESENTER...

Publicerat. 2010-04-05 | 23:28:56
Den 6 juni ska vi ha dop för Melwin i Fristad kyrka.
Men vad ska han önska sig i dop present, de e lite lurigt!
En sak vet jag i alla fall att han inte önskar sig och de e tenn grejer. Tycker inte de e roligt alls.
Har frågat runt och fått lite tips och har faktiskt kommit på bra saker...
Är ju varierande priser men önska sig kan man ju alltid göra:)
Här kommer lite av de Melwin önskar sig:)






En söt pall med inbyggt pussel, går även att få med barnets namn.
Finns att köpa HÄR


En flagga, där man kan gravera in Melwins namn samt födelsedatum som man sedan kan ta fram och ställa på bordet när han fyller år:)


En pingu sängmobil att ligga och spana på i sängen:)




En mini fjällräven väska (svart). Har man en pappa som e jägare så;)
Perfekt till dagis sen och varför inte att packa fika i när man ska med pappa på jakt:)
Finns att köpa HÄR


Ett set där man gör fot/hand avtryck i gips med ett foto emellan:)
Finns att köpa (under baby) HÄR 



Födelsedagståg i trä. Så underbart sött!!
Finns att köpa i utvalda butiker, i vilka finner man HÄR





Ett smycke skulle vara kul, gärna i silver med en rolig berlock samt namn.
Tyckte detta var jätte fint!!



Av mormor och morfar önskar sig Melwin en pärm "Mina första år"
Samma som jag fick av mina föräldrar:)
Där kan man skriva massa saker år för år, sätta in minnen och kort tex.



CD med massa fina visor:)




Fler saker kommer säkert....

Påsken är över...

Publicerat. 2010-04-05 | 22:52:10

God Kväll!!

Då var påsken över, vi har haft det bra! I fredags åkte vi till mina föräldrar och sov över till lördagen! På förmiddagen åkte vi till Skara för att hälsa på Fia, Christian och Sol. Det var påskparad så vi tillbringade förmiddagen ute i det fina vårvädret och tog en fika:) På kvällen var det dags för påsk middag hos familjen Svensson.
I går var vi hos Niklas bror och åt middag och på kvällen blev det våfflor hos Nikals föräldrar:)

Undra om min prins äntligen har kommit till ro för att sova?!
Han vill inte alls sova på kvällarna, på dagarna gör han det dock. Fick tips i kväll om att ge han lite mer mat än vad han brukar äta normalt, han åt kl 20 och fick mat kl 22 igen. Jag bäddade ner honom, han låg och pratade lite och efter en stund gick jag och tittade till honom och precis när jag kom fram till vaggan så lägger han världens fis, vilket jag gissade på resulterade i bajs, och mycket riktigt var det de. Smart kille, när man inte vill ligga i sin vagga och sova så bajsar man för då måste ju mamma ta upp mig igen;) Men jag bäddade allt ner han igen efter blöjbytet och nu tror jag att han sover, de e tyst i alla fall:)

Niklas kom precis hem, han har varit och fiskat i gbg med sin kompis idag. Han har varit borta hela dagen och kom faktiskt hem med en liten öring som han stolt visade upp:) Han ska väl ta en dusch nu och sedan hoppas jag på lite mys i soffan framför resten av Falk filmen innan sängen kallar, Niklas ska ju jobba i mrrn.

Jag och Melwin har haft en bra dag ensamma. På eftermiddagen åkte vi med Melwins farmor till stan och kikade 

BELLINO babygym

lite. Hon bjöd på middag och köpte ett babygym till Melwin:) Han har testat det, han tog sig en liten middagslur där men han får inte ha de i fred tyvärr. Ludde tror att de e en ny hundkorg till honom, så han har lagt sig där men jag har varit hård och sagt till honom ordentligt att han inte får ligga där, får se om han fattar det. För där får han absolut inte ligga och håra ner!!!

I veckan blir det lugnt, på onsdag har vi bara BVC inplanerat!
På lördag kommer mina kusiner och faster på besök från Stockholm för att hälsa på Melwin, de ska bli roligt! På söndag ska vi åka till Kinnekullegåren och äta med min mormor och morfar som fyllt 75 resp. 85 år:)

Han sover nog min lilla Skruttis, ska ge Niklas titta till honom innan han hoppar in i duschen!!

Hoppas Ni haft en bra påsk!!
Kram



Min mamma tog kort på oss på påskafton:)

21 augusti åker vi!!! :)

Publicerat. 2010-04-04 | 20:37:58

TILL TURKIET!! :)

Sedan jag träffade Niklas har Niklas pappa pratat om att när han fyller 60 år ska han bjuda hela familjen på en resa, och hela tiden har han väl nämnt Turkiet och ända sedan dess har han och Niklas mamma sparat mynt, och 20 samt 50 kr sedlar till resan...
I år fyller han 60 och planera var ju att vi skulle åka! Idag var vi och åt middag hos Niklas bror och då gick vi ut på nätet och kikade lite på hotell i Marmaris...
Vi blev sugna på att boka resan och datum hade vi redan bestämt så jag ringde Apollo och gjorde en bokning!!! Så den 21 augusti åker vi, 6 vuxna och tre barn till Marmaris Turket!! :) Underbart!
Resan gick på ca 31000 för oss alla och vi sa när vi var på väg hemåt att nu måste vi ju bara räkna alla sparade pengar för att se hur mycket de lyckats samla ihop:) Så jag och Niklas mamma letade fram alla pengar och satte igång med att räkna och vi höll på ett bra tag!! Och ja mycket pengar vart det, och de har lyckats samla ihop pengar så de täcker resan på 31000, med en marginal på +500:-!! Bra gjort tycker jag!!

Nu är det para pass till Niklas och Melwin som saknas så de får fi fixa lite längre fram så de e klart!! :)

Hit ska vi åka:






Lägenhetshotellet Candan, Marmaris Turkiet!!

Glad Påsk!!

Publicerat. 2010-04-03 | 14:39:49

Jaha då var det påskafton..
I går kväll styrde vi bilen mot Kvänum för att fira den där.
I förmiddags åkte jag Niklas och Melwin till Skara för att kika på familjen Hansson/magnussons hus. De har ju renoverat sen jag var där sist så jag var nyfiken på hur det blivit. Sedan åkte vi in till Skara för att Sol skulle gå med i påsk paraden, medan hon och hennes mamma Sofia gjorde de så gick vi med hennes sambo Christian till Ica för att inhandla ett påskägg till Sol. När de var klart var paraden slut så vi mötte upp Fia och Sol igen för att ta en fika. Det var som alltid lika roligt att träffa dem igen.
På hemvägen svängde vi förbi familjen Johansson o Vinköl för att visa upp lilla Melwin, de skickade så fina kläder till honom på posten, tyvärr var bara Harriet hemma men hon blev jätte glad att vi kom förbi.
Ni sitter jag här vid datorn, Niklas umgås med min lillebror och Melwin ligger på morfars mage och sover:)
Jag hade tänk att jag skulle ta mig en power nap också men får se om de hinns med.
Klockan sex ska vi vara hos familjen Svensson i Lidköping.

Jooo... i går fick min kära vän Linda en liten bebis. Det blev en Tindra.
Sov dåligt natten mellan torsdag och fredag för jag visste ju att hon var inne för igångsättning. I går förmiddags skrev hennes pappa att "de blev en flicka" så jag var tvungen att ringa och prata med dom. Lindas styv mamma svarade och vi grät i kapp;) ha ha och mycket riktigt så hade de fått en liten dotter på förmiddagen. Senare sen på em skickade Linda sms och skrev att de mådde bra, hade lite sms kontakt under kvällen i går, och idag ringde hon:) Såklart har jag fått mms också och lilla Tindra e såååå söt!!
Grattis än en gång gumman!! Nu längtar jag ännu mer tills vi ses...

Hoppas Ni får en bra Påsk!!
De ska i alla fall vi ha...

Kram



1 april!

Publicerat. 2010-04-01 | 16:09:01
Jaha då är det April (redan)...
Underbart tycker jag för nu ser man verkligen att de börjar hända saker ute! Snön är snart helt borta, solen skiner och det börjar sticka upp gröna saker ur marken!! Man kan ju inte bli annat än glad när man ser det! Jag fick vår känslor i går när jag snällde ut påskliljor på uteplatsen som jag fick av min kära mamma när hon var här. Hon och min lillebror kom hit på besök i går vilket var jätte roligt! Vi åkte till Knalleland en sväng, kikade i affärer och åt god mat som mamma så klart bjöd på som alltid, hon är gullig min mamma:) Tack! Min kära pappa var inte med denna gången då han jobbade men honom får jag träffa på lördag, och jag tror jag vet ngn som längtar tills dess... Melwin så klart... :) Har man världens bästa mormor och morfar så e de klart man längtar efter dem:)
På lördag ska vi äta påsk middag hos familjen Svensson på kvällen, så vi åker väl mot Kvänum på morgonen. Hade tänkt att jag skulle hinna åka till Skara en sväng också och hälsa på Fia och Christian, de har ju renoverat huset och de vill man ju så klart se. Vi får se hur lördagen blir.

Idag gick jag och Melwin upp ganska tidigt, klockan var väl 8 eller nåt, han fick sig lite mat och sedan blev både jag och han trötta igen så vi kröp ner i sängen och myste och somnade båda två! Melwin trivs mycke på mage, så fort man lägger han på mage så stensomnar han. Jag vågar dock inte ha honom på mage om han inte ligger precis bredvid mig som han gör precis nu! Han e så otroligt söt när han ligger där och sover. Min prins, mitt allt, världens finaste lilla kille som jag älskar så otroligt mycket!!
Niklas fick åka från jobbet lite tidigare idag, de hade de lugnt tydligen! Men han var i stort dett bara hemma och vände, han skulle visst till skogen en sväng. Han kommer väl snart. Då vill jag åka till hans föräldrar och hämta en kratta och sopsäckar, jag vill kratta upp all skit som ligger mellan våra buskar vid uteplatsen. Tänkte de kunde vara bra att göra de nu innan de blir gröna... Sen har vi ett litet land också som e fullt med skit som också ska upp... Före och efter bilder kommer nog;)

Får ju inte glömma berätta om min kära vän Linda. Hon och jag har ju varit gravida samtidigt, nästan precis på dagen. De har bara skiljt 10 dagar. Jag 12 mars och hon 22:a, nu blev de ju inte riktigt så eftersom att Melwin var tvungen att komma ut tidigare och hon gick ju så klart över tiden, så de kommer skilja lite mer än 5 veckor på dem istället men idag skulle hon på kontroll på förlossningen och bara en liten stund senare får jag ett sms där hon skriver att hon ska bli igångsatt idag! Vi sms:ade en stund då hon låg på sitt rum och inväntade sin kära sambo och vad som komma skulle... hon var nervös och de kan man ju lugnt förstå, hon skrev också att hon nästan ångrat sig och precis så tänkte jag också, ha ha man låg ju där och visste på ngt sätt hur j*vla ont man skulle få:) Nu såhär i efterhand är det verkligen värt allt smärta!!:)
Nu har jag inte hört så mycket ifrån henne mer än att hon hade fått gel och inväntade värkar:) Jag vet ju ngn som inte kommer kunna komma till ro, JAG!! men som jag sa till Linda, nu får jag tillbaka av de hon var med om när jag låg inne. Hon visste ju att jag skulle bli igångsatt på måndagen men mig hörde hon inget ifrån för än på tisdagen en gång och sen på natten när jag fått hade jag fått ett sms av henne när jag kom upp på bb så jag sms:ade henne att vi fått en son, klockan var nog 3.30 och det tog nog högst en sekund så fick jag ett svar. Hon hade varit så orolig så nu kommer jag väl vara de samma:) Tänker på dig gumman!! Längtar sååå efter att få höra ifrån dig, shit nu fick jag ett sms......men de var inte från henne:(  Lovar att skriva när hon fått:) Hon har lovat att skicka mms, lägger in bilden här då....
Den 26:e april åker jag och Melwin till Etuna för att hälsa på!!

Hoppas ni får en bra skärtorsdag!!

Kram


Såhär gott ligger min goding i soffan och sover just nu:)


Jag och Linda dec 2007...
Då trodde vi inte att vi skulle bli mammor samtidigt... :)