Första grejerna e på plats....

Publicerat. 2009-03-25 | 22:15:29
God Kväll!!

Nu e vi trötta! JÄTTE trötta!!
Jag har varit igång precis hela dagen!

Niklas fick se lägenheten för första gången och han tyckte den var fin, han gillade dock inte tapeten i hallen så de ska vi måla vitt. Vi har också kommit överens om att tapeten i köket inte e så rolig heller så även där ska vi måla en liten bit vitt och tapetsera ngn snygg fond vägg... Skulle vilja ha ngn mer cirklar på i typ svart och rött men så ska man ju hitta de också! Sen kommer de ju bli tomt utan köksbord men vi ska köpa ett i slutet på april:) Inte så längt kvar!
De första grejerna är på plats i lägenheten, soffan är ihop monterad men fy fasen va stor och tung den var! Knappt så jag orkade upp med den för alla tre trappor!! Den va inget vidare enkel att montera ihop heller för man fick ingen beskrivning på hur man skulle göra så vi fick gissa oss till hur de skulle vara, vi lyckades men de tog en bra stund! Men gud vilken soffa!!! Såå stor och härlig!! Här ska mysas!! Säng ramen är också på plats samt sängborden!!
Resten ska flyttas på lördag! Då får vi hjälp med de sista! Så på lördag blir första natten där. På söndag ska vi städa här i lägenheten och sen lämna över nyckeln till den nya tjejen!!

Var hos tandläkaren idag också! Har inte varit där sen de började kosta pengar!
Jag var helt inställd på att jag skulle ha hål men OJ så fel jag hade, inte ett hål!!! Bara ett som var på g att bli hål men jag ska köra flitigt med tandtråd!!

I mrrn blir de inget bloggande, ska jobba i mrrn och vara med ett helt dygn! Åker kl 06.00 i mrrn bitti!! Hemma igen på fredag eftermiddag!!

Ha det så bra så hörs vi på fredag!
Förlåt att de ej blev några bilder idag, har tagit kort men sladden ligger i den nya lägenheten:)

GOD NATT!!!

GOD MORGON!!

Publicerat. 2009-03-25 | 07:31:09
De kan man lugnt säga idag! Idag var man uppe med tuppen!
Niklas åkte vid halv 6 och då kunde jag inte somna om så jag gick upp! Har suttit vid datan en stund och kikat runt och letat efter hatt & sko hylla! Hittade begagnat på blocket som las ut u går, skickade sms så jag får se om jag får svar! Super fina för 400:-
Ska snart fixa iordning mig, ska ju hämta nyckeln kl 9.30 och sen händer de mycket idag kan man lugnt säga!!

Ska hinna med tandläkaren idag också kl 16, har inte varit där på lääänge, var min kära mamma som fått mig att gå dit. De fick jag i födelsedagspresent. ha ha. Hoppas de ser fint ut!!

Har tagit fram kameran så de blir kort på lägenheten idag!!
Får se om jag hinner lägga ut bilder i kväll, vi ska ju köra lite möbler:) hi hi

Kram

Full rulle i mrrn!!

Publicerat. 2009-03-24 | 22:33:25
Heeeej!!
Tisdag kväll! Klockan blir snart 22.30!
Ska starx krypa ner hos Nikals...

Idag har de varit en bra dag! Fick reda på vid 2 tiden att vi får nyckeln till lägenheten i mrrn! Klokan 9.30 ska jag vara på Akelius!
På hemvägen ska jag åka och göra några ärenden! Ska bla åka och kika på ny hatt & sko hylla på ÖB eller Rusta. Det finns i båda butikerna men ska se vilka som e finast!!
Ska också åka förbi Ica Maxi och hämra banan lådor att packa i!! Klockan 16.00 ska jag vara hos tandläkaren, uch de ser jag verkligen inte fram emot:( Hoppas de går bra i alla fall!!
Direkt efter tandläkaren ska vi åka och hämta soffan och köra till nya lägenheten!! Då blir de första gången Niklas ser den! Lite nervös e jag!!! Hoppas verkligen han tycker om den men de tror jag! Ska åka förbi lägenheten i mrrn när jag får nyckeln och kika lite!!!!
Ska ta med mig kameran också och ta lite kort:)

Nej nu e de sängen som gäller....

Kram på er...

Ännu en...

Publicerat. 2009-03-24 | 22:28:45
TÄVLING...
Även här e det Lina som håller i den, men denna gången handlar de om påsken:)

http://ninninusens.blogg.se/2009/march/vinn-pask-kaffe-eller-pask-te.html 

Vore riktigt roligt att få vinna....





Kaffet & Te´t kommer från http://www.aromboden.se/ 

Nu tävlar jag igen:)

Publicerat. 2009-03-24 | 22:20:37

Nu är jag med och tävlar igen om detta fina namn halsband!!
Denna gången är de Lina som håller i tävlingen på följande blogg...
 http://ninninusens.blogg.se/2009/march/vinn-ett-namnhalsband.html  

Halsbandet kommer från
http://www.parlsmycken.com/ 




Nu är det klart, VI SKA FLYTTA:)

Publicerat. 2009-03-23 | 21:14:16
Vi är så glada:)
I morse ringde Akelius och berättade att VI fick den ny renoverade lägenheten som jag var och kikade på i fredags!
Ringde Niklas direkt och frågade vad han kände och vi bestämde oss, vi vill ha lägenheten!!!
Så nu e det dags att börja packa och rensa på allvar! För den 1:a april får vi vår lägenhet! Får den ev tidigare eftersom att den står tom! Den e ju som sagt ny renoverad:)
Får i alla fall tillgång till den på onsdag, för då ska vi hämta vår nya soffa:) Kul att få bära in den i den nya lägenheten direkt!
Ska då också passa på att mäta lite, ska köpa oss ett data bord att ha i kläd garderoben!!
Ska åka till IKEA nästa tisdag, ska nämligen till GBG på kurs och då passar jag på att åka förbi IKEA och handla lite små fix!! Har skrivit ner lite men de e inte mycke, bara ett data bord, nya handtag till köksskåpen ( de e trä rena nu) och lampor till våra nya sängbord:)
Vi köpte ju en MALM säng med sängbord på blocket, betalade 800:- för allt:) FYND eller vad??!!

På onsdag e jag ledig! Då ska jag börja packa, ska också ringa el bolag samt com hem och flytta de grejerna. Ska också fixa adressändring:)
Kan ta med mig kamera på onsdag och ta lite kort på lägenheten för er som e nyfikna:)

Är så glad:)

Kram på er


Här ska vi bo:)
Det stora fönstret är TV rummet och de lilla är klädgarderoben. Och så klart vår balkong på sidan!!
Mer bilder kommer på onsdag....

Robinson premiär!

Publicerat. 2009-03-21 | 21:40:05
I kväll har jag och Niklas kikat på Robinson, var länge sedan de gick på tv nu!
Tycker de e ett roligt program och sen när vi såg att de var Linda Isaksson som var programledare blev de ju ännu bättre! Tycker hon e bra!
Nu sitter jag framför datan och kikar runt lite samtidigt som jag lyssnar på polis radion via internet! Spännande, dock hade de varit roligare om jag vetat vilken bil Niklas pappa åker idag! Han jobbar ju i kväll på brandsationen...
Skulle ringt honom men han hade ju glömt sin mobil! :(

Idag vaknade vi vid 9.30. Låg och mös en stund innan vi gick upp! Har inte hänt allt för mycket här idag!
Gick ut i det fina vädret en stund idag! Var ju nästan 11 grader idag! Gick i bara en tjock tröja! Underbart!!

I går kväll var vi hemma hos Niklas föräldrar på kvällen. De bjöd mig på kebab sallad:) mums!

I mrrn blir de nog också en lugnd dag, har övertalat Nikals att vi ska rensa lite i våra garderober. Kan vara skönt att få de gjort innan man ev ska flytta!
I mrrn ska vi också åka och kika på en 3:a och förhoppningsvis ringer killen som har den andra 3:an, han skulle nämligen kika på en lägenhet i mrrn! Bara att hålla tummarna. Jag och Niklas har disskuterat lite idag ang lägenheter. Om vi får besked om både 2:an jag kikade på i går och den 3:an som killen har kommer vi nog välja 3:an!!

Vi får se...

Hoppas ni har haft en bra lördag...


Min underbara älskling:)
Han tog kort på sig själv förra helgen med sin nya mobil när han jagade räv:)

Ny lägenhet i Borås.. inte de lättaste!

Publicerat. 2009-03-20 | 13:24:49
Nej vi kämpar fortfarande på med att hitta en ny lägenhet men de går inget vidare.
Vi väntar ju på besked från killen med 3:an men vi sa det att vi får leta andra under tiden också. Var ju och kikade på en
2:a i onsdags som var super mysig men väntar också där på besked. Idag kl 12 var jag också och kikade på en, en ny renoverad 2:a men de fanns också en precis lika dan under som också skulle hyras ut men den va inte renoverad. Den ny renoverade var super fräsch, nytt trä golv i tv rum och nya ljusa tapeter i alla rum men sen då, de hade ju kaklat om toa:n också i vitt med en "bård" vet ni vilken färg de valt då??? BRUNT!!! En riktigt ful brun också. Hur dum får man bli? Ja ja tur att de finns kakel dekor att köpa och sätta över:) ha ha Den andra lägenheten skulle man få nya tapeter i TV rum för de var inte så fina, samma gällde nog sovrummet. Hall och kök fick man göra själv men de var inte många våder. I den toa:n va de grön bård:) ha ha
Så besked om den lägenheten kommer på måndag! Var många som skulle komma och titta med de skulle åtgå från ekomoni och sånt! Så vi får se helt enkelt!
Bara att leta vidare och hålla tummarna!!

För en stund sedan var de en tjej här och kikade på vår lägenhet:) Vi har en tjej som kan flytta in när som helst, hon älskar vår lägenhet:) Var en jätte trevlig tjej! Så de är ju bra! Lägenheten jag kikade på idag var inflytt direkt!
Vet ni, nu har vi beställt vår nya soffa:) Äntligen! Vi längtar efter den:)

Fick sms av killen i 3:an nu, han hade lite lägenheter på g:) ha ha

Nej nu måste jag ut med ludde, han ligger här bredvid och släpper sig hela tiden. Luktar inte speciellt gott! Stackarn:)

Vill grattulera Linda Dahlin och hennes Henrik idag också som har förlovat sig:) GRATTIS!!

Ha en toppen fredag! Vem vet vi kanske hörs mer idag:)

Minus och lägenhets letande...

Publicerat. 2009-03-19 | 11:57:16
Hejsan!
Tordag idag och sista arbetsdagen för min del denna veckan, jobbar 14.15-21.00 idag! Underbart och som sagt ledig i mrrn! Anledningen till de är att min arbetskamrat till vara ledig nästa fredag så hon tar mitt pass i mrrn och jag hennes nästa vecka.
Vaknade vid 8 idag av mig själv, låg och myste med Ludde en stund innanj jag gick upp! Nu vaknar man ju av solskenet och fågelkvitter på mornarna, underbart!!

Torsdag idag vilket innebär vägning, veckans resultat blev dock ingen höjdare enligt mig! Bara -0,3 kg:( men men bättre lycka nästa vecka!!

Sitter lite framför data och tv, hade behövt dammsuga och plcoka iordning här men orkar inte de idag känner jag! Gör de i mrrn när jag e ledig:)

Hittade en annons på blocket i går. Ngn som ville byta en 4:a mot en 2:a, hyran var låg så jag sa till Niklas att de e nog en bostadsrätt.
Ringde de idag och mycket riktigt, de var en bostadsrätt men de var ett renoverings obejkt, men de kunde ev tänka sig att byta med oss mot en lägre summa för deras lägenhet. Men som sagt då måste man renovera.
Toa:n va nygjord sen 07 och stammarna i köket samma år men nya golv och om målning av väggar! De skulle höra av sig i kväll, så vi får se.
Niklas blev helt galen när jag berättade om de, han är verkligen på och vill ha den, fixa den och sen framöver kanske sälja den... Han tycker om att greja och dona så ja vi får se helt enkelt, hör av mig sen om hon ringt!!

Åhh i går höll jag en liten liten bebis som var 3 veckor ganska exakt!! Helt underbart söt!! :)

Hoppas ni får en bra dag i de fina vår vädret!

Kram 

VÅR?!

Publicerat. 2009-03-18 | 14:41:24
Hejsan!

Dåligt uppdaterat här...
Vet inte varför de blivit så, kanske har haft annat för mig:)

Idag är de precos lika skönt väder som i går, solen skiner och fåglarna kvittrar!
Har precis varit ute med Ludde en stund och kastat pinne. Han har varit helt överlycklig där ute:)

Börjar jobba kl 15.00
Ska åka iväg och kika på en lägenhet senare idag!
Ska även kika på en kl 12 på fredag och idag har jag varit och tittat på en men den va inget att ha!
De e fan inte lätt att hitta lägenhet alltså!!!
Har ju en 3:a på g men han som bor där nu måste ju få tag på en annan lägenhet först och de vet man ju inte hur lång tid de kan ta!!

Nej nu måste jag fixa iordning mig innan jag ska iväg till jobbe...
Hej Svejs!


Ludde ligger och njuter i solen med sin pinne:)


Detta är riktiga vår tecken!! Man blir glad och känner att de e på väg åt rätt håll!!
Vet inte vad de e för blomma som e på väg upp i rabatterna här ute... men gissar på snödroppar!!

VILKEN DAG!!!

Publicerat. 2009-03-15 | 12:30:03

HEEEJ!

Söndagar brukar vara ganska tråkiga dagar!
Men idag har det varit en toppen dag för mig!!!!

Började med att jag fick sålt min lägenhet, så nu har jag en köpare på den och försäljningen gick bättre än förväntat!!
Känns helt underbart! Så i mrrn ska min mamma träffa dem på banken i Lidköping då de ska sätta över 10% av köpsumman och så:)

Skulle ju kaka på en lägenhet idag också ju! Kl 12.00, i går när klockan var 23.00 var jag och Niklas och rekade och såg efter var den låg ngn stans så idag styrde jag bilen däråt och kom in i lägenhet, fastnade för den direkt! En stoooor lägenhet, en 3:a med hur stora rum som helst, ett kök som man får plats med bord i, och två balkonger:)
Var sisådär tapeter, mycket hål och fläckar i alla rum men han som bodde där hade blivit lovad att fixa iordning hela lägenheten men så hade han och hans tjej gjort slut så de blev aldrig av! Så de känns ju toppen de också...
Så på tisdag skulle killen åka och kika på en annan lägenhet och då får vi besked om vi får den, i så fall är de flytt 1 april som gäller... ahhhh de e ju snart! Som tur e har vi en tjej som e super intresserad av våran och jag ringde henne precis nu och hon hade inga problem med att flytta in så snabbt så de känns ju toppen!
Nu håller vi tummarna!
Lyxigt med en 3:a eller vad, ett ordentligt sovrum och ett gäst rum!!! HA HA HA
Ringde Niklas när jag åkte ifrån lägenheten, han har ju gett mig ett stort förtroende i detta, och jag förklarade och då sa han direkt men då tar vi den:) Han blev nog glad över att de e en 3:a:)

Märks det att jag e glad?? ha ha

Kram på er..
Nu ska jag åka och jobba, kändes piss i morse men nu åker jag gärna och jobbar:)

Ha en bra Söndag så återkommer jag om hur de blir men lägenheter och allt, men som de verkar på killen så är lägenheten vår:)

Helg!

Publicerat. 2009-03-13 | 22:14:07
God Kväll!
Klockan är 22 och jag sitter vid den stationära datorn och lyssnar på mina 2 favorit låtar i melodifestivalen! Är verkligen 2 av final låtarna som jag verkligen fastnat för. Niklas har bra ljud i denna datorn så nu spelas det musik!
Ska snart ta mig en snabb dusch och sedan blir de sängen, blir sängen ganska tidigt idag! I mrrn kl 8 ska jag styra bilen emot Kvänum! Klockan 9.30 ska jag vara hos min mormor, vi ska baka bröd tillsammans! Sen ska jag förhoppningsvis hinna hem till pappa en sväng och kanske äta lite innan jag ska vara i Lidköping kl 14 för att ha en sista visning på min lägenhet, efter de ska jag åka till Skara och hälsa på Fia, Christian och Sol. Tänkte jag skulle knacka på hos Linda Dahlin också, hon bor nämligen ovanför Fia, skickade ett sms till henne förut men inget svar än, skulle gärna vilja åka förbi och säga hej till Marianne också men de blir nog tajt med tid. Får se vad klockan blir. Kanske ngn som undrar vem Linda och Marianne är, de är mitt ex Stefans mamma och syster som jag fortfarande har kontakt med. Vi hörs emellanåt!
När jag e klar i Skara ska jag åka hem mot Kvänum igen men jag ska stanna till i Öttum och hälsa på min mamma som jobbar, se hur hon har det!!
Så....som ni märker har jag fullt upp i mrrn! Hoppas jag hinner hem i någorlunda tid så jag får se melodufestivalen.
På söndag ska jag åka och kika på en lägenhet lkl 12 och klockan 13 börjar jag jobba. Ska hoppa in lite extra. Blir nog till 20.00 cirkus... sen e denna helgen slut...

Hoppas ni får en bra helg...

MINA 2 FAVORITER:



 


en ledig dag... hör inte till vanligheten!

Publicerat. 2009-03-12 | 15:38:14
Hejsan!
Torsdag idag och jag skulle egentligen ha jobbat nu men är ledig idag! Skönt värre!
Vaknade kl 09.00 idag och kände mig utvilad och pigg. Gick upp och började med GI muffinsen som jag hittade recept på i går:) Under tiden som de stod i ugnen så tog jag mig en välbehövlig dusch... Måste ju också berätta att jag som vanligt ställde mig på vågen i morse, de e ju torsdag! Och veckans resultat blev -1 kg! Totalt 13 kg nu!!!
Gi muffinsen smakade underbart!! Blev några stycken så jag har till frukost i mrrn också, tog en bild på den så de kommer här nedan..

Jag och Ludde åkte iväg en sväng och kikade på soffa idag också och nu har jag hittat den jag vill ha, och de blir troligtvis den!!
Hittade den på Chilli. Satte mig i den och jag lovar, jag hade kunnat somna direkt! Man sjönk som en sten i den:) ha ha
De hade REA på den nu också, så när budgivningen e klar på min lägenhet och personen i fråga skickat över 10% av köpte summan så ska jag åka och beställa den för nu e vi sååå trötta på vår soffa vi har nu!!

Även lägenheten e vi trötta på! Nu vill vi ha en större! Har varit i kontakt med några idag! Får väl se vad de leder till...
Har även satt in en annons på Blocket om "byte" av lägenhet!!!

Ska till banken idag jag och Niklas också... inget allvarligt! Bara lite snack och fixa lite med internetbank och så...

Ludde e inget vidare idag! Han har spytt 6 gånger strackarn!! Han har åkt rally mellan tv rum och dusch. Jag e inte så sugen på att torka spya så jag springer in med honom i duschen!
Nu sover han i alla fall! Skönt!

Ha en fortsatt trevlig dag!
På lördag e de Kvänum, Lidköping o Skara som gäller för mig!! Hej svejs!!


Dagens GI frukost, MUFFINS:)
Bestående av ägg, grädde, ost, bacon och broccoli!
MUMS!



Stefano hette den:) Vändbar divan del och man får med några brickor att ha på armstöden...
Vet inte om detta e rätt färg som jag kikat på men den ska vara svart/grå i alla fall:)
Några som kanske undrar vad Niklas tycker, han har bara sagt att den ska vara mjuk och det är den:) Han har gett mig ansvar i allt vad möbler heter, snällt va:)


En SUR Ludde när jag duschade honom i helgen!! :)

En till tävling...

Publicerat. 2009-03-12 | 10:01:15

Jag Tävlar hos SistersDesign om en mössa med tillhörande halsduk med tryckknapp.
Man väljer själv storlek och tyg.


Ledig i mrrn!

Publicerat. 2009-03-11 | 21:09:32
God Kväll!
Har precis tittat på Semester Svenskar, sista avsnittet idag! Trist tycker jag för de har verkligen varit ett bra program.
Har ju funderat på att jag skulle vilja åka iväg och arbeta som reseledare men de blev alrdig av, och de ångrar jag lite nu! Skulle mer än gärna vilja åka iväg nu men man har ju sambo nu, sånt skulle man gjort innan! Men men en dag kanske jag bestämmer mig för att åka... Jag har ju fortfarande chans!!!

Idag har jag arbetat och när jag kom till jobbet fick jag mig en överraskning:)
Min brukares mamma berättade att jag och den andra assistentet får vara lediga i mrrn för de skulle åka iväg i mrrn en sväng bara familjen och de tackar man ju inte nej till att vara hemma en dag med betalt:)
Sovmorgon JA TACK! Sen ska jag testa att göra en ny grej jag såg idag, GI muffins:) Ni får se mer av de i mrrn:)
Torsdag innebär ju också vägning!! Känns inte som om att jag gått ner ngt men vi får väl se, de visar sig i mrrn på vågen!!
Börjar tröttna lite men jag SKA klara detta, jag har allt några kilon kvar att tappa!
Men jag MÅSTE börja röra på mig mer!! Är riktigt lat, ngn som har tips på hur man ska få mer energi??!!

Idag började jag och Niklas tjafsa (inget allvarligt) när vi stod i köket, båda skulle laga mat och Niklas blev tokig och började klaga på köket e litet! Så nu måste vi försöka söka en större lägenhet, vi tycker de börjar blir lite små jobbigt nu!
Så nu håller vi öron och ögon extra öppna!!

Har fått ett bud på min lägenhet nu vilket känns toppen!!
Detta innebär att vi ÄNTLIGEN kan få köpa oss en ny soffa snart! Längtar!!


Dröm soffan! Ska ringa i mrrn och se om den finns kvar:)
Tänk bara att kunna sitta i soffan utan att sitta på Niklas ha ha

Hoppas ni haft en bra dag!!
Kram

Tävling!

Publicerat. 2009-03-11 | 16:41:42
Jag är med och tävlar om detta jätte fina halsband!
Man får själv välja text på smycket och om jag vinner ska de så klart stå NIKLAS på de:)
Tänk om man för en gångs skull kan få ha tur i en tävling:) hi hi men de återstår att se på fredag då tävlingen avslutas!

Nu håller jag tummarna!



På denna sidan kan man vara med och tävla:

http://www.bloglovin.com/m/21426516/0


( man ska kunna skriva ett namn istället för adressen men de har Emelie inte lärt sig än, ha ha)



Jägarexamen nästa...

Publicerat. 2009-03-09 | 15:31:40
Hejsan!
Precis hemkommen från jobbet, ligger i soffan och läser på om fåglar. Vi kommer nog få ett "prov" på de i kväll! Hoppas de går bra! Väntar så klart också på att Niklas ska komma hem:)

Ringde precis min arbetsgivare Helena på Frösunda, bad henne om 3 semesterdagar i april. Vi har nämligen uppskrivning den 29 april och dagarna innan den 27+26 ska vi ha genomgångar och denna vecka jobbar jag sent så de krockade men jag har semetster så de räcker till sommar också så jag löste det såhär:)
Skönt att kunna sitta hemma på dagarna innan man ska iväg och göra prov:)

Åker mot jägarexamen vid halv sex och är väl hemma runt 21.30. När jag kommer hem vet jag vad jag ska göra i alla fall, e mycke bra på tv i kväll så jag ska kika på repriser på tv4.se. Ska se Familjen annorlunda och Spårlöst:)

Förrsten, vi pratade om huset i går och vi hoppar detta, hur gärna vi än skulle vilja så måste vi ha fasta jobb! Så nej inget hus men de kommer absolut att bli en större lägenhet:)

Har haft en bra dag annars!
Hoppas ni också haft de

Kram

Hus...

Publicerat. 2009-03-08 | 17:05:32
Hejsan!
Söndag då och inte så många timmar kvar av denna veckan, känns trist! Har en lååång arbetsvecka framför sig!!
Idag har de varit en mycket lugn dag! Niklas har varit ute och jagat lite och jag har lagat mat och håller på med tvätten!
Tvättar inget på vardagar utan försöker göra det varje söndag istället!!

Kanske undrar vad rubriken innebär...
Har kanske nämnt någon gång innan att Niklas länge varit sugen på hus. Långt innan hans ens träffade mig! Och de är väl hans stora dröm kan jag tro, för han e inne varje dag på henet och kikar! Han känner at han gjort sitt i en lägenhet och vill gå vidare. Jag har väl dock delade meningar om det.
Men i går i alla fall var Niklas inne på hemnet och kikade och såg då att ett av husen som inte ligger alls långt ifrån hans mamma o pappa är till salu. Där inne har det tydligen bott en gammal tant som Niklas ofta var hos när han var liten! Så nu pratar han inte om ngt annat än detta huset! I går var vi hos hans föräldrar och då berättade han för dom och de tycker också om de huset och vi alla 4 är sugna på att gå på visningen och se hur det ser ut!
Problemet är ju dock att Niklas inte har fast jobb, blir ju lite svårt att låna pengar då men Niklas mamma och pappa sa direkt i går att de ville hjälpa oss...
Huset har ett utgångspris på 775 000:- vilket e MYCKE pengar! Men sen behöver man kanske låna upp lite extra för renovering och så... Inte så mycket som behöver göras dokc, nya golv, målning och tapetsering, renovering av toaletter samt kök.
Men Niklas och hans föräldrar tror att vi skulle bo billigare i de huset än vad vi betalar i hyra nu eller vad vi kommer få betala om vi ska flytta till en större som vi vill göra.
Så ja jag vet inte, som sagt jag har delade känslor i detta. Hus känns lite väl eftersom att jag inte e så gammal men jag förstår Niklas. Samtidigt som de skulle vara super kul att få sitt eget och göra om som man vill...
Både jag och Niklas har händiga pappor och Niklas pappa blev redan sugen i går på att börja greja, han e ju rörläggare och de e ju inte fy skam i  ett sånt läge:) Är det ngn som e nyfiken så kan ni gå in på följande länk:
http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/372567



Ja vi får väl se...
Känns inte som att vi har såå stora chanser men man kan ju alltid hoppas...
Kram på er

4 skivor ost...

Publicerat. 2009-03-06 | 09:47:43

God morgon!

Har precis petat i min lite frukost, men va inte så hungrig idag och sen måste jag äta lunch innan kl 13 idag eftersom att jag börjar jobba 13.30, så det blev lite paprika och 4 skivor ost och ett glas vatten:)

Ska alldeles strax hoppa in i duschen.

Hoppas att de e några som ringde på min lägenhet idag för jag har lagt ut den i NLT! Men vi får väl se. Är väl 4 hittils som har ringt på den!
Är lite orolig att jag inte ska få sålt den men de hoppas jag att jag får...

Fredag idag, helt underbart!! Slutar sex, sen ska jag bara hem och äta ngt, ta på mig mysisar och titta på Let´s Dance. Nikals skulle lägga sig tidigt idag för han skulle kanske jobba i mrrn kl 5.12...
Annars blir de en lugn helg, ska läsa lite på examen och träna tänkte jag:)
Ska städa vår kläd garderob också hade jag tänkt!! Ser ut som fan där inne!!!

Just de ja, gårdagen! Niklas fyllde ju 29 år och jag jobbade sent så innan jag åkte till jobbet åkte jag och köpte rosor och ställde på bordet, och en present från Ludde som innehöll en jakt tidning och sen bakade jag hans favorit kaka, Snoddas (kärleksmums)och ställde på soffbordet så han skulle se de när han kom hem. Och de bästa av allt, jag satte 3 ballonger på yttedörren, ha ha!
Klockan 16,30 fick jag ett sms! Tack gumman! Glad blev jag nu:)
Frågade honom vad han tänkte när han såg ballongerna: Undrade va fan du hade hittat på nu!! hi hi
Fick sluta tidigare på jobbet i går för att åka hem till Niklas, då fick han min present, ett par nya mys byxor som var välbehövligt:) Och tro de eller ej, kakorna var slut:) ha ha
Han fick ett födelsedagskort på posten av min familj med en räv på, och på de stod det: Närmare än såhär kan du ej komma!! ha ha de var riktigt bra! Han har ju inte lyckats skjuta ngn räv än:)

Kram på er

Grattis..

Publicerat. 2009-03-05 | 10:01:39

Idag fyller min älskling 29 år!!!
GRATTIS!
Han ska få sig en överraskning när han kommer hem:)
Så jag har lite att stå i innan jag åker till jobbet i eftermiddag!!



GRATTIS PÅ 29 ÅRS DAGEN HJÄRTAT!!! ÄLSKAR DIG MASSOR!!

PUSS DIN EMELIE

Semester svenskar!

Publicerat. 2009-03-04 | 12:27:50
Hejsan!

Idag missar jag mitt favorit program eftersom att jag jobbar kväll, men de e ju bra att man kan se repris på tv4:as hemsida så jag brukar kika på de när jag kommer hem. Semester svenskar:)

Börjar som vanrligt att jobba kl 15.00 idag!
Har tagit det lugnt här på morgonkvisten! Dammsugit lite och så...
Ska alldeles strax laga mig lite mat! Idag blir det kassler e det tänkt!

I kväll ska jag ev gå på bio men min brukare och jag ska föreslå den nya svenska filmen "I taket lyser stjärnorna" såg en trailer på sf.se förut och den verkar bra!!

I mrrn e det torsdag och de innebär inte bara vägning utan min älskling fyller år också! Tråkigt bara att vi vi knappt ses i mrrn, jag jobbar sent och han tidigt, men jag får pussa på honom innan han sticker iväg till jobbet och när jag kommer hem:)

Nej nu måste jag fixa med mat, Ludde ska ut en sista gång också innan jag sticker.. Han ska ju vara ensam en stund idag!

Kram på er...

Dålig uppdatering!

Publicerat. 2009-03-03 | 11:39:29
Hejsan!
Då var det tisdag!

Var ju som sagt borta hela helgen, brorsans flytt gick jätte bra och de blev super mysigt i hans nya! Där kommer han stortrivas tror jag! Vi var väl klara i Jönköping vid 16 tiden toror jag och då åkte jag med mamma o pappa till Kvänum! Niklas kom aldrig till Jönköping utan han var redan i Kvänum när vi kom hem!
På kvällen kikade vi på melodifestivalen och sen blev de sängen, vi var trötta alla fyra!
Jag sov till 9,30 på söndagen men Niklas va uppe tidigt, han skulle jaga räv tillsammans med min morbror!
Vid 12 kom min mormor o morfar, morbror och lite senare även min moster yvonne och familjen Svensson, som verkligen överraskade för jag visste inte om att de skulle komma.
Fick fina presenter i helgen också:)
Av Tobias fick jag presentkort på Gina på 200:-, av mamma o pappa fick jag 500:- att köpa ett par vår skor eller en jeans kjol, en GI bok och tillsammans fick jag och Niklas jätte fina sängkläder i Satin!! Av morbror fick jag 300:- och av min moster tulpaner och av familjen Svensson en jätte fin blomma och en sjal!
Niklas fyller ju på torsdag så mamma och pappa passade på att ge han en present också och han fick en FOX t-shirt och två Helge böcker:)

Vi var hemma sent i söndags kväll, tror klockan var 19.30, de var inte så roligt men Niklas ville åka till Lidköping och prova att locka räv innan så de var bara att åka med:)

I går var de jobb och jägarexamen som gällde.

Idag börjar jag klockan 15 och kom precis hem från Knalleland. Jag har ju bara 1 BH och den e GANSKA stor nu så jag kände att jag kanske ska köpa mig 1 ny som kanske sitter lite bättre (vill inte köpa fler för jag ska ju ner mer i vikt) I går annonserade Change, BH butiken i Knalleland om att de hade 50% på ALLA BH! Så jag åkte dit idag och hittade mig en super fin BH, en ROSA!! Aldrig haft färgade BH tror jag! Men den fastnade jag för. Kostade 250 ord. men betalade 125:- så den BH:n köpte jag för min morbrors fördelsedags pengar:) Får vi se hur länge denna passar bra:)

Tänkte snart laga mig lite mat, idag blir de lax och vitkåls sallad.. mums!

Funderar också på att lägga undan denna bärbara dator. Den står liksom på soff kanten hela tiden och vi gör inget annan än att sitta vid den på kvällarna! Om vi mor förmodan måste kolla ngt på internet kan vi lika gärna gå till Niklas stationära dator!!

Hoppas Ni får en bra dag!
Många Kramar Emelie