Ny lägenhet i Borås.. inte de lättaste!

Publicerat. 2009-03-20 | 13:24:49
Nej vi kämpar fortfarande på med att hitta en ny lägenhet men de går inget vidare.
Vi väntar ju på besked från killen med 3:an men vi sa det att vi får leta andra under tiden också. Var ju och kikade på en
2:a i onsdags som var super mysig men väntar också där på besked. Idag kl 12 var jag också och kikade på en, en ny renoverad 2:a men de fanns också en precis lika dan under som också skulle hyras ut men den va inte renoverad. Den ny renoverade var super fräsch, nytt trä golv i tv rum och nya ljusa tapeter i alla rum men sen då, de hade ju kaklat om toa:n också i vitt med en "bård" vet ni vilken färg de valt då??? BRUNT!!! En riktigt ful brun också. Hur dum får man bli? Ja ja tur att de finns kakel dekor att köpa och sätta över:) ha ha Den andra lägenheten skulle man få nya tapeter i TV rum för de var inte så fina, samma gällde nog sovrummet. Hall och kök fick man göra själv men de var inte många våder. I den toa:n va de grön bård:) ha ha
Så besked om den lägenheten kommer på måndag! Var många som skulle komma och titta med de skulle åtgå från ekomoni och sånt! Så vi får se helt enkelt!
Bara att leta vidare och hålla tummarna!!

För en stund sedan var de en tjej här och kikade på vår lägenhet:) Vi har en tjej som kan flytta in när som helst, hon älskar vår lägenhet:) Var en jätte trevlig tjej! Så de är ju bra! Lägenheten jag kikade på idag var inflytt direkt!
Vet ni, nu har vi beställt vår nya soffa:) Äntligen! Vi längtar efter den:)

Fick sms av killen i 3:an nu, han hade lite lägenheter på g:) ha ha

Nej nu måste jag ut med ludde, han ligger här bredvid och släpper sig hela tiden. Luktar inte speciellt gott! Stackarn:)

Vill grattulera Linda Dahlin och hennes Henrik idag också som har förlovat sig:) GRATTIS!!

Ha en toppen fredag! Vem vet vi kanske hörs mer idag:)

Kommentarer

KOMMENTERA HÄR:

» NAMN:
Kom ihåg mig?

» E-POST: (publiceras ej)

» URL:

Kommentar:


Trackback