Jägarexamen nästa...

Publicerat. 2009-03-09 | 15:31:40
Hejsan!
Precis hemkommen från jobbet, ligger i soffan och läser på om fåglar. Vi kommer nog få ett "prov" på de i kväll! Hoppas de går bra! Väntar så klart också på att Niklas ska komma hem:)

Ringde precis min arbetsgivare Helena på Frösunda, bad henne om 3 semesterdagar i april. Vi har nämligen uppskrivning den 29 april och dagarna innan den 27+26 ska vi ha genomgångar och denna vecka jobbar jag sent så de krockade men jag har semetster så de räcker till sommar också så jag löste det såhär:)
Skönt att kunna sitta hemma på dagarna innan man ska iväg och göra prov:)

Åker mot jägarexamen vid halv sex och är väl hemma runt 21.30. När jag kommer hem vet jag vad jag ska göra i alla fall, e mycke bra på tv i kväll så jag ska kika på repriser på tv4.se. Ska se Familjen annorlunda och Spårlöst:)

Förrsten, vi pratade om huset i går och vi hoppar detta, hur gärna vi än skulle vilja så måste vi ha fasta jobb! Så nej inget hus men de kommer absolut att bli en större lägenhet:)

Har haft en bra dag annars!
Hoppas ni också haft de

Kram

Kommentarer
♥ -marie.sistersdesign-

hej. ok, det verkar ju lite konstigt..men jag har väntat ett tag nu. hade du sagt direkt hade det inte varit några problem att vänta tills löning..

mvh marie

2009-03-09 @ 19:20:32
URL: http://sistersdesign.blogg.se/
♥ -marie.sistersdesign-

japp men vi säger den 25:e då!

mvh

2009-03-09 @ 23:22:12
URL: http://sistersdesign.blogg.se/
♥ Lina

Hej! Joda, det har gått sådär den sista veckan.. inget plus i alla fall ;) Nya tag efter min födelsedag som är imorrn :)Inte en aning varför det blir så. Hm. Konstigt värre... Men, man ska ju ha stickorna i den tätslutande burken, öppna snabbt, ta en och stänga snabbt. Kanske har den stått lite öppen eller nåt? Så stickorna är "förstörda"...?Hur går det för dig annars då? kramar

2009-03-10 @ 18:07:48
URL: http://ninninusens.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

» NAMN:
Kom ihåg mig?

» E-POST: (publiceras ej)

» URL:

Kommentar:


Trackback