Nu har de startat.. jakten!!

Publicerat. 2009-08-17 | 21:24:58
God Kväll!!
Måndag och jag håller på och fixar lite mat til Ludde. Vi är ensamma hemma i kväll, Niklas är i skogen och jagar! Årets jakt säsong började ju i går och nu får man alltså skjuta rådjur! Han har inte lyckats skjuta ngt än förutom en räv i går som han var mäkta solt över:)

I helgen var vi på kräftskiva vilket var kul, mumsade i oss några av de kräftor som vi fångade förra året:)

I mrrn eller på onsdag hoppas jag att få reda på när jag ska börja jobba, har fått en heltids tjänst som personlig assistent åt en pojk som är 11 år gammal. Tjänsten ska börja den 1:a september men vi ska börja gå bredvis när som helst nu!
Ska bli roligt att få börja jobba igen! Niklas har också jobb på g vilket känns toppen!!!

Lördagen den 29:e är vi bjudna på kalas i Lidköping. Tilda och Håkan ska fira deras födelsedagar. ( Håkan e pappas kusin och Tilda hans dotter som blir min syssling) på eftermiddagen ska jag och Sofia ses hos Malin för att hälsa på och titta på deras lilla bebis som föddes den 22:e. Lilla Oliver...

Ha det så bra!!

Kram & God Natt!!

Kommentarer
♥ Lina

Hej! Åh, vad konstigt.. Men hur har du själva veken? Den ska preciiiis vara vid öppningen, så att säga... Kanske är det?



Annars har jag inte en aning! Våra funkade direkt. Maila pärlan och fråga om ni inte fick det till att fungera.. Allt bra med er annars? kram!

2009-08-20 @ 19:05:12
URL: http://ninninusens.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

» NAMN:
Kom ihåg mig?

» E-POST: (publiceras ej)

» URL:

Kommentar:


Trackback