Fredagen den 13:e

Publicerat. 2009-02-13 | 22:14:20
Hejsan:)
Fredag idag!
Har suttit och tittat på Let´s Dance och ska snart se vem som åker ut!
Niklas åkte för en liten stund sedan till skogen, han ska vaka räv till 02.00 i natt. Han e bra rolig han, fattar inte hur man orkar bara, i mrrn ska vi ju upp på jakt... tänkte följa med i mrrn.

I mrrn e det ju Alla Hjärtans Dag!
Skickade in hälsningar i NLT till mina föräldrar, bröder och fam Svensson I Lidköping. Men mamma o pappas hälsning kom inte med:( de var riktigt trist!! Men som tur är så hade jag ju skickat ett kort till dem så klart!!
Och vi fick ett kort tillbaka, blev jätte glad! Tack mamma, pappa o Simon:)
Har också skrivit inlägg i Borås tidning som publiseras i mrrn! Har skrivit till Niklas (som han inte kommer se) och till svärföräldrarna. Får se om Niklas mamma ser det annar gör hans mormor det för hon läser varensa grej i tidningen och så ringer hon Solveig ha ha!! Skickade ett kort till Solveig o Jerry också och de hade blivit jätte glada sa Niklas för han va där förut:)

Jag tror inte att jag kommer få ngt av Niklas i mrrn, han tycker inte om den dagen säger han! Han tycker det e töntigt! Jag tycker de e lite mysig! Jag har köpt en chokladask till honom och ett kort, de måste jag göra klart nu i kväll så de e klart i mrrn. Kanske ska lägga det på hans sida i sängen så ser han de när han kommer hem i natt:) hi hi

Det blir nog inte resa den 23:e! Vi vet inte när vi åker men iväg ska vi i alla fall!!

Är så skönt att Niklas fått jobb!! Just nu e vår ekomoni inte rolig! De e riktigt jobbigt! Man mår verkligen dåligt! Denna månaden kommer de också vara svårt eftersom att Niklas inte får några pengar!! :( Bara min lön att leva på!
Niklas får ju sina akasse pengar på torsdag men vi ligger ju efter med en hyra så de pengarna finns inte kvar länge.
Men fom nästa månad får han lön, helt underbart! Slippa oroa sig såhär!! Jag vill börja se framåt och börja spara inför framtiden!! Vem vill inte ha en stabil ekomoni?!
Men men ngn gång ska man ha ett helvete med ekonomin o de har vi haft nu! Som tur e så finns Niklas föräldrar vid vår sida och de har verkligen ställt upp!! Tack!!
Niklas har också pratat om att han vill skaffa ett helg jobb, typ tidningsbud eller ngt! Vi får väl se!!

Nu ska jag greja lite, måste fixa mat låda till i mrrn också!!

KRAM & GOD NATT!


Kortet vi fick från mamma, pappa o Simon...

Kommentarer

KOMMENTERA HÄR:

» NAMN:
Kom ihåg mig?

» E-POST: (publiceras ej)

» URL:

Kommentar:


Trackback