Första danspasset avklarat!

Publicerat. 2009-01-20 | 22:45:55

God Kväll!
Linedancen var verkligen jätte rolig! Det ska jag verkligen fortsätta med. Kunde dock inte riktigt hänga med till 100% eftersom att jag jobbade i kväll och min brukare är också med på kursen och då måste jag ju konsentrera mig på henne i första hand. Men svettig blev jag och jag längtar redan till nästa tisdag! Då jobbar jag inte så då kan jag konsentrera mig mer på mig själv!
Har precis visat Niklas våra danser och han hm ja skrattade väl mest åt mig! ha ha

Kom hem för en halvtimma sedan, tänkte föreslå att vi ska gå ut en sväng med Ludde, tro det eller ej men jag e sugen på att gå ut och gå, så typiskt bara att de e så sent:( Sen blir det sängen för mig tror jag! E riktigt trött!

I mrrn bitti blir det en promenix på morgonen, älskligen ska jaga!
Hoppas VERKLIGEN att jag får min stegräknare i mrrn också, den fick man som present när man blev medlem på giviktkoll.se och de blev jag den 29 december men har fortfarande inte fått den. På deras hemsida står de 2-5 dagars leveranstid. ELLER HUR!! Mailar varje dag om att jag ej fått den! Arg blir man! Hade ju varit bra att ha den nu!

Har hittat en MYCKET inspirerande blogg! En 23:e årig tjej som heter Sanna som också kör GI! Är super att ha ngn sån blogg att läsa, och hon står ut med alla mina frågor och kommentarer! HA HAMorötterna åkte i soporna:)


Dagens lunch, curry kyckling med grönsaker såklart:)
och till det serverades kallt vatten ha ha


Ludde var godis sugen idag:) Då tar man direkt ur påsen!!
Nej nu ska jag gå ut och gå med mina älsklingar!!!
Hörs i mrrn!
God Natt till er alla, kram!


Kommentarer

KOMMENTERA HÄR:

» NAMN:
Kom ihåg mig?

» E-POST: (publiceras ej)

» URL:

Kommentar:


Trackback