En ledig dag...

Publicerat. 2009-09-02 | 16:23:25
Hejsan!!
Idag har jag varit ledig från jobbet, slutade kl 21 i går kväll och de kändes i morse att man behöver någon dag ledig emellanåt, speciellt såhär i början då det är mycket nytt. Hjärnan jobbar för fullt hela tiden. Men jag tyckte det gick bra i går, första dagen på riktigt liksom. Ska bli roligt att få jobba med en ny brukare.

Pigg och glad när jag gick  upp men nu de senaste timmarna har jag mått sådär, ända sedan jag fick reda på att jag var gravid har jag i stort sett mått pyton hela tiden, illamåendet har liksom förföljt mig, jag har tack och lov inte kräkts ngn gång men de har liksom åkt hiss..
Illamåendet börjar bli bättre och vissa sagar känner jag inte av det alls vilket känns toppen men de dagarna kommer emellanåt. Tur att de kommer när man e ledig!! :)

Nu längtar man mer och mer efter att få göra ultraljudet vilket kommer att ske i vecka 18 så det är några dagar kvar.. De kanske är först då man verkligen förstår att de finns ngn där inne.... just nu känns det bara overkligt.
Niklas kommer att ta ledigt någon timma på morgonen för att så klrt följa med... det kommer bli en fantastisk upplevelse tror vi:)

Sen längtar man ju så klart efter att magen ska börja växa lite:) Så man kan börja ta lite magbilder:) hi hi

Snart kommer min älskling hem och då ska jag åka med honom till stan en sväng, han ska till optikerna för typ 22:a gången för att försöka få sig ett par linser...
Hoppas de går bra idag...

Kram så länge...


Man är nyfiken på vem som finns där inne...
Man känner sån otrolig lycka...
( lånad bild )


Kommentarer

KOMMENTERA HÄR:

» NAMN:
Kom ihåg mig?

» E-POST: (publiceras ej)

» URL:

Kommentar:


Trackback