Krypa

Publicerat. 2010-12-20 | 10:52:26
Nu jäklar han har lärt sig hur man gör på riktigt!!
I morse när Niklas kommit hem var vi alla tre i köket, Melwin var på golvet och helt plötsligt ställer han sig från sittande till krypställning och kryper iväg!!!
Två mkt stolta föräldrar som tittade på och Melwin såg som vanligt mycke nöjd ut!
Ska de gå fort använder han sig dock fortfarande av krålkrypandet;)

Duktiga kille <3

Melwin somnade för några minuter sedan och även Niklas sover efter nattens jobb. Sista helgen nu före jul och han börjar igen den 8 december, och under den tiden är de min tur att jobba;) Skönt.
Tagit tag i de där roliga som heter Städa, vill att de ska vara fint och att de mesta ska vara iordning innan vi ska åka till Kvänum för att fira jul med nära och kära. Trist att komma hem på juldagen och de e rörigt!
De senaste två åren har vi ju varit med Niklas kusin och hans tjej som nu också har lilla Clara, kvällen innan julafton. Spelat Bingo Lotto och ätit julmat. Åkt till Niklas föräldrar på julaftons morgon och stannat där till ca kl 14 för att sedan åka till Kvänum och fira med min släkt och där brukar vi stanna till juldagen eller annandagen beroende på. Men i år blir de ändrade rutiner pga Niklas pappa jobbar på julafton. Han är ju branband och jobbar i år hela julaftons dygnet och går inte av för än kl 8 på juldagsmorgon! Därför kommer vi åka till Kvänum dagen före dopparedagen i år, efter de att jag jobbat för jag jobbar till 4. Fira jul med min släkt hela julafton som alltid hos min mormor och morfar och sedan på juldagsförmiddag kommer vi åka hem igen för att tillbringa juldagen tillsammans med Niklas släkt:)
Tråkigt när de är en bit att åka men vad ska man göra? Man vill ju fira med alla sina släktingar såklart ocj i år är de ju extra roligt när vi har vår lilla Melwin!! Julafton har inte betytt såhär mycket på flera år som den gör nu! Nu fattar han ju inte så mkt av de i år men tänk sen, man vet ju själv hur man var och kände som liten när julafton var i antågande:)

Nej dags att fortsätta greja medans lillen sover... sen ska vi försöka ge oss ut en sväng och få lite frisk luft! Dock har de inte skottat här på gården på hela helgen så de e inte de lättaste att komma ut med vagn! Kan ju iof ta pulkan men jag tänkte gå in på Blomsteraffären och köpa hyacinter, de vi har nu har blommat över-de luktar ju sååå gott!! men kom på nu att Knalleland har öppet till kl 20 i kväll så kan springa in på EKO när jag slutat:)

Ha en bra dag:)


Kommentarer

KOMMENTERA HÄR:

» NAMN:
Kom ihåg mig?

» E-POST: (publiceras ej)

» URL:

Kommentar:


Trackback