Min lilla prins är hemma!!!

Publicerat. 2011-01-30 | 19:04:53
Idag hämtade jag hem min lilla goding från mormor & morfar!
Han hade haft de jätte bra och varit en snäll kille (även om de tycker att han knorrar på nätterna) ;)

Han har varit glad och sprallig hela eftermiddagen!
Fick kvällsmat-smörgår och youghurt och de var mums! Jag och Niklas käkade en stund efter. Varmkorv och gratinerade champinjoner till mig och Niklas tog makaroner. Melwin fick smaka på korven och blev helt tokig så han mumsade i sig en varmkorv också:)

Nu vet jag inte vad han är på för humör. Han slaktar min nya vårblomma jag har på soffbordet och har nu också precis rivit ut ALLA värmeljus ur lådan i tv-bänken!! Kanske dags att byta plats på dem när man har en mini ligist hemma som gärna ska pilla och ha tag på allt:) De kvittar hur långt ifrån honom man ställer de så räcker de inte ändå, de där små söta armarna och händerna når ändå:)

Kram





Underbara älskade Melwin!!


Kommentarer
♥ Linda

Ja det är riktigt skönt att bli av med dem snabbt. Vi hade en Emmaljunga Edge Duo. Alldeles för stor och tung. Använde bara den i 5 månader. Men den har stått här hemma orörd ända tills nu. Men du kan också lägga in sådana bilder, det är inte via blogspot jag gör det. Jag gör det i programmet "Picasa" som är ett gratisprogram. Sen lägger jag in dem i bloggen. Jättesmidigt! testa!

2011-01-30 @ 21:06:30
URL: http://linchisblogg.blogspot.com
♥ Linda

http://picasa.google.com/



Jag orkade inte heller lyfta in och ut den ur bilen. Har en Mountain Buggy Swift sen i augusti och är supernöjd. Ja Brio Go verkar vara en jättebra vagn.

2011-01-31 @ 09:05:10
URL: http://linchisblogg.blogspot.com
♥ N I N A svarar

Hej Emelie!

Jag kom hem från Thailand för 2 veckor sedan, så jag har haft fullt upp med att ordna upp i min vardag. Nej jag gör inga designer längre, tyvärr. Mvh Nina

2011-01-31 @ 14:39:34
URL: http://nicaah.blogg.se/
♥ Linda

Jag markerar de kort jag vill ha och trycker på "collage". Bara att fråga om det är något du undrar. Hoppas ni har en mysig kväll!

2011-01-31 @ 20:39:12
URL: http://linchisblogg.blogspot.com
♥ Linda

Då trycker du på "spara collage". Sen går det att lägga in text samt beskära bort det vita runt omkring o.s.v. Det fixar du galant tror jag :)

2011-02-01 @ 21:27:07
URL: http://linchisblogg.blogspot.com

KOMMENTERA HÄR:

» NAMN:
Kom ihåg mig?

» E-POST: (publiceras ej)

» URL:

Kommentar:


Trackback